search
top

Teinimallina Italiassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kopioitu IT orgista

Pääsin helsinkiläisen mallitoimiston listoille ollessani 12-vuotias kutosluokkalainen tyttö. Sain esitellä vaatteita, jotka oli tarkoitettu nuorille teineille. Nuoren iän johdosta en kuitenkaan päässyt alusvaatekuvauksiin, joista olin haaveillut pitkään. Nuoresta iästäni johtuen kuvauksissa oli aina mukana toinen vanhemmistani, ja nyt enää äitini, sillä vanhempieni erottua isäni ei enää kannustanut minua mallin hommissa. En tiedä miksi; nautin siitä, kun pääsin lantiofarkkukuvauksiin ja sain vetää ensimmäistä kertaa stringit ylleni. Äitini ei antanut minun kuitenkaan hankkia stringejä, sillä hänen mielestään ne olivat ikäiselleni liian paljastavat. Äitini tosin käytti stringejä, ja ulkomailla ollessani olin kateellinen, kun hän kulki uimarannoilla ilman yläosaa minimaalisen pieni bikinien alaosa yllään. Äitini oli todella hoikka ja nuorekas. Vaikkei minulla ollut edes suutelukokemusta poikien kanssa, tunsin aina pienen kateuden miesten keskittyessä äitini kookkaisiin rintoihin ja kapeaan lantioon. Ketäpä olisi kiinnostanut 12-vuotias tyttö, jolla oli naiselliset muodot vasta tulossa. Tosin olin ylpeä jo silloin rinnoistani, jotka olivat isommat kuin monilla yläastelaisilla tytöillä meidän koulussamme.
Kuukautta ennen 13-vuotissyntymäpäivääni minulle tarjottiin kuvauksia Italiasta. Siellä oli tilaus vaaleatukkaiselle suomalaiselle tytölle. Kuvauksiin oli etsitty alun perin minua paria vuotta vanhempaa mallia, mutta mallitoimistoni oli suositellut kuitenkin minua kuvauksiin. Kiittelin jälleen sitä, että minulle oli tulossa ilmeisesti äidin perintönä muhkeankokoiset rinnat, jotka jo nyt vaativat minua käyttämään rintaliivejä. Lisäksi olin jo yli 160 senttimetriä pitkä, mikä myös vanhensi minua vaadittavat pari vuotta kunnollisiin mallikuvauksiin pääsemiseksi. Italian kuvauksista tiesin, että siellä kuvattaisiin tulevan kesän teinimuotia sekä jälleen muotiin tulleita ns. kokouimapukuja. Päivänselvää oli, että äitini lähtisi mukaani reilun viikon kestävälle kuvausmatkalle.
Saavuimme pieneen italialaiseen rantakaupunkiin alkuviikosta. Parin ensimmäisen päivän aikana oli tarkoitus tutustua kuvausryhmään sekä hankkia luonnollinen rusketus. Olihan kyseessä tulevan kesän muodin kuvaukset.
Harmiksemme toinen päivä Italiassa oli pilvinen, joten auringonotosta ei tullut mitään. Kuvaukset oli kuitenkin tarkoitus aloittaa seuraavana aamuna. Kuvausryhmä passitti minut solariumiin, vaikka äitini sitä hiukan vastustelikin nuoreen ikääni vedoten. Lopulta äitini antoi periksi ja minä lähdin italialaisen tytön opastuksella hotellin vieressä olevalle kuntoklubille, missä solarium oli. En puhunut mitään tämän italialaisen tytön kanssa, sillä minua ei koulussa englannin kieli juurikaan ollut kiinnostanut. Kielitaitoa en ollut äidiltäni perinyt, vaikka hän puhui sujuvasti englantia, ruotsia ja italiaa. Ja ehkäpä tuota italiaa parhaiten, sillä äitini oli toiminut nuoruudessaan matkaoppaana Italiassa viisi ja puoli vuotta.
Oppaana ollut italialainen tyttö hoiti solariummaksun, minkä jälkeen hän johdatti minut solariumhuoneeseen. En ollut aikaisemmin solariumissa ollut, joten oppaani näytti kädellään, että vetäisisin toppini pois yltäni. Oli jotenkin hämmentävää riisua lopulta kaikki vaatteet yltäni vieraan tytön katsellessa riisuuntumistani. Tytön puhdistettua solariumin alustan kävin siihen selälleni makaamaan. Kun lopulta olin asettunut oikeaan makuuasentoon ja laittanut suojalasit silmieni suojaksi, tuudittauduin solariumlamppujen lämpöön pariksikymmeneksi minuutiksi.
Solariumlamppujen sammuessa oppaani kiiruhti jälleen luokseni. Tunsin kuinka hiki virtasi pitkin selkääni ja pakaroiden väliä noustessani ylös solariumista. Oppaani, siis tämä nuori italialainen tyttö, auttoi minua kuivaamaan vartaloltani hikipisarat. Erittäin tunnollisesti ja hitaasti hän kuivasi reisieni sisäpuolen sekä pakaroiden välin. Tunsin silloin ensimmäisen kerran, kuinka kostuin pillustani. Tunne oli hämmentävä ja samalla erikoinen, mutta ei voi sanoa, että se oli vielä kiihottava. Pukeuduttuani menimmme takaisin hotellille ja minä edelleen suoraan suihkuun.
Keskiviikkona ja torstaina oli kesäasusteiden kuvaukset. Päivät olivat pitkiä ja uuvuttavia. Suurin osa kuvauksista tehtiin studion ulkopuolella, muttta suurin osa kuumien studiolamppujen loisteessa. Perjantai oli vapaapäivä ja sen käytimme aurinkoa ottaen sekä tuliaisia shoppaillen. Illalla kävimme syömässä viihtyisässä ravintolassa, mikä oli aiheuttaa viikonlopun kuvausten lykkäämisen. Saimme nimittäin äitini kanssa jonkun vatsapöpön, joka kellisti äitini sänkyyn koko viikonlopun ajaksi. Minä selvisin lopulta pöpöstä kovalla lääkekuurilla.
Lauantaiaamuna lähdin jo tutuksi tulleen oppaani mukaan uima-asukuvauksiin äitini huolellisten neuvojen saattelemana. Kuvauksista vastasivat samat kaksi kuvaajaa, jotka olivat ottaneet kesävaatekuvat pari päivää aikaisemmin. Nämä kuvaajat olivat nimeltään Luis ja Sam. He olivat hiukan yli kolmikymppisiä perusitalialaisia machomiehiä. Oppaanani toimiva Siv oli alle kaksikymppinen tummaverikkö.
Aamupäivän sain rauhassa vaihtaa uima-asut sermin takana. Kaikki kuvauksissa käytetyt uima-asut olivat kokopukuja. Jostain syystä lounastauon jälkeen minulle kuitenkin esiteltiin alusvaatteita sekä uima-asuja, jotka olivat malliltaan erittäin paljastavia. Osa alusasujen alaosista olivat lähes läpinäkyviä. Olisin halunnut tiedustella äidiltäni, että oliko hän sopinut näistä kuvauksista ja unohtanut vain kertoa niistä minulle. Hoksasin jo tuolloin, ettei osaa käytetyistä alusasuista voisi ikinä päätyä jonkin muotitalon katalogiin. En kuitenkaan osannut epäillä mitään, joten suunnistin ensimmäisen alusvaatekerran kanssa sermin taakse. Mitä pidemmälle kuvaukset menivät, sitä niukemmalle alusvaatteiden koko meni.
Kun viimeistä alusvaatekertaa oltiin kuvaamassa, tuli Siv yllättäen sermin taakse. Siv toi kaksi läpinäkyvää silikonitäytteistä rintaliivien täytettä mukanaan. Siv ohjasti minut takaisin kuvaajien eteen esitellen silikonitäytteitä heille. Siv näytti, että minun pitäisi nostaa kädet niskan taakse. Tämän jälkeen Siv meni taakseni ja laski mitään sanomatta rintaliivit alas niin, että pienet pystyrinnat ponnahtivat esiin. Sen jälkeen Siv ryhtyi sovittamaan silikonitäytteitä rintaliivien alle. Sivin kosketus rinnoillani aiheutti sen, että nännini nöpöttivät terhakkaina. Ennen kuin kuvaajat olivat tyytyväisiä, kävi vielä Luis viimeistelemässä Sivin työn jäljen. Luisin karheat ja voimakkaat kädet rinnoillani aiheuttivat jälleen kostumisen tunteen pillussani, ja nyt tiesin, että se myös kiihotti minua.
Kaksiosaisten bikinien kuvauksiin ei Siv jostain syystä osallistunut lainkaan. Siv antoi minulle halauksen sekä pusut molemmille poskilleni ja sitten hän poistui italiaksi ilmeisesti anteeksi pyytäen. Jäin siis kolmisin Luisin ja Samin kanssa.
Kuvauspaikka muuttui muutaman metrin päässä sijaitsevaan toiseen studioon. Tämän studion lattia oli peitetty hienolla valkoisella hiekalla. Takaseinälle pystyttiin videotykin avulla luomaan erilaisia taustakuvia. Koska kuvattavana oli ranta-asumallisto, oli kaikki pyritty tekemään niin, että kuvista tulisi mahdollisen luonnollisia. Takaseinillä pyörivät kuvat sekä liikkuvat videokuvat oli tehty niin, että kaikissa kuvissa oli samanlaista hiekkaa kuin meidän käytössämme olevan studion lattiallakin. Lopputulemana oli, että näytin kuvissa siltä, että kuvat oli otettu joko yleisellä turistirannalla tai vaikkapa aution saaren laguunilla.
Aluksi kuvaukset sujuivat ongelmitta. Luis ja Sam vaihtelivat kuvausvuoroaan aina uuden mallisarjan kohdalla. Iltapäivästä pidimme lyhyen ruokailutauon, minkä jälkeen oli kuvausvuorossa enää kolme mallistoa. Tämänpäiväiset kuvaukset pitivät olla valmiina iltakuuteen mennessä – tai niin äitini oli minua aamulla informoinut.
Kun palasimme takaisin studioon, huomasin, että pieni sermi, jota olin käyttänyt vaatekertojen vaihtamisen aikana suojana, oli poissa. Sermin tilalla oli suuri aidonoloinen palmu. Yritin huonolla englannin kielellä sekä viittoillen kysyä, missä voisin vaihtaa jatkossa kuvausasut, mutta Luis ja Sam eivät varmastikaan ymmärtäneet, mitä tarkoitin, sillä he osoittivat minulle vain tuota suurikokoista palmupuuta studion toisessa nurkkauksessa. En jäänyt väittelemään, sillä halusin päästä siltä päivältä jo takaisin hotellille mahdollisimman pian.
Otin uuden uima-asun mukaani ja suunnistin palmun tarjoaman niukan näkösuojan taakse vaihtamaan uima-asuani. Tämän uima-asun sekä ylä- että alakerta olivat kangasta, joista näkyi kaikki läpi. Tunnustellessani alaosan kangasta haaravälistäni tunsin jopa hentoiset häpykarvani sen läpi.
Hiekalle oli levitettynä nyt suuri kylpypyyhe. Taustakuva oli joltain italialaisten nuorten suosimalta uimarannalta, sillä suurin osa auringonottajista olivat nuoria ja miltei kaikki naiset ja tytöt ottivat aurinkoa rinnat paljaina.
Asettauduin Luisin ohjeiden mukaisesti kylpypyyhkeelle selälleni siten, että jalkani osoittivat Samin käyttämää kameraan päin. Luis ojensi minulle aurinkoöljypurkin kehottaen minua levittämään sitä vartalolleni. Tätä aurinkoöljyä oli inhottava käyttää, sillä se imeytyi ihohuokosiin välittömästi ja sitä sai laittaa runsaasti ennen kuin Sam oli tyytyväinen ihoni öljyiseen kiiltoon.
En tiedä, kuka ottaa aurinkoa selinmakuulla, jalat polvista koukistettuina ja täysin jalat haralleen levitettyinä. Olin varma, että Luis ja Sam näkivät viimeistään nyt, kuinka hentoiset häpykarvani olivat. Ehdin jo säikähtää, kelpaisivatko kuvat lopulta minnekään. Makasin vielä samassa asennossa, kun Luis tuli luokseni voidepurkki mukanaan. Ymmärsin sen verran hänen puheestaan, että sitä käytettäisiin loppukuvausten ajan aurinkoöljyn sijaan. Ilmeisesti minun herkkää, kaunisväristä ihoani haluttiin rasittaa mahdollisimman vähän.
Luis ei ojentanutkaan voidepurkkia minulle, vaan alkoi itse levittää sitä karheilla käsillään reisien päällä ja sitten sisäpintaa pitkin. Luis eteni rauhallisesti lähestyen koko ajan haaraväliäni. Tunsin kuinka nännini olivat jälleen kivikovat ja minun olisi tehnyt mieli hivellä ja puristella niitä.
Henkäisin pari kertaa kuuluvasti, kun tunsin Luisin parin sormen luiskahtavan uima-asun alaosan sisäpuolelle. Luis pahoitteli huolimattomuuttaan, ja lopulta Sam pääsi ottamaan toiseksi viimeistä kuvasarjaa.
Pidimme lyhyen juomatauon ennen loppukuvaussessiota. Sam ojensi minulle pelkän uima-asun alaosan osoittaen taustakuvana pyörivää kuvaa, jossa kaksi nuorta ottivat aurinkoa jollain suojaisella poukamalla. Kuvan tyttö oli minua ehkä paria vuotta vanhempi ja hän oli yläosattomissa.
Emmin hiukan, joten Luis tuli rohkaisemaan minua. Hän näytti sormillaan, että enää kymmenen kuvaa ja sitten tämä päivä olisi finito eli loppu. Lopullisesti suostuin näihin viimeisiin kuviin, kun Sam osoitti takaseinällä olevaa videokuvaa, missä kuvauksen tyttö käännähti vatsalleen makaamaan.
Avasin rintaliivien nyörit, vasta kun olin kokonaan vatsallani. Kasvot minun piti suunnata takaseinän videokuvaan päin.
Odotin jo että loppukuvat alkaisivat, mutta kun tunsin Luisin kädet pohkeellani, ymmärsin, että tietenkin myös selkäpuoli piti öljytä tai rasvata. Pystyin nyt jopa nauttimaan Luisin käden liikkeistä takareisilläni ja hetken päästä pakaroillani. Takaseinän videokuvan tyttö oli nyt jostain syystä kääntynyt oikealle kyljelleen makaamaan. Vasen jalka oli koukussa ylöspäin niin, että hänen pieniriikkinen, läpinäkyvä uima-asun alaosansa erottui selvästi. Hetken päästä katsoin ihmeissäni, kuinka tuon tytön takana ollut mies alkoi puristella tytön oikeaa rintaa. Tyttö ei näyttänyt lainkaan vastustelevan, päinvastoin tämän kasvoista loisti mielihyvän tunne. Ehkei Luis ja Sam olleet huomanneet mitään, sillä he antoivat kuvan pyöriä taustaseinällä. Olin niin keskittynyt videokuvan tapahtumiin, että ehdin viime hetkessä huomata, että Luis veti uima-asuni alaosaa yltäni. En estellyt enkä sanonut mitään, sillä myös videokuvassa mies oli vetämässä kuvan tytöltä uima-asun alaosaa pois. Sitten kuvan tyttö avasi haaravälinsä niin, että mies pääsi sormillaan tunnustelemaan tytön mustien kiharoiden karvojen verhoamaa pillua. Miehen sormet kiilsivät, kun ne tulivat ulos tytön pillusta. Tiesin, että se oli samaa kosteutta, jota olin aamupäivästä kokenut pillussani.
Luis levitti edelleen öljyä tai rasvaa pakaroilleni, nyt myös pakaroiden väliin. Olin tuntevanani pariin otteeseen Luisin sormen peppureiälläni, mutta se johtui vain Luisin huolimattomuudesta, ajattelin.
Taustaseinällä näkyvässä videopätkässä tytön takana maannut mies oli kaivanut esiin hurjan ison kalun. Kun mies alkoi työntää sitä tytön pilluun, olin varma, ettei se voisi sinne mahtua. Hämmästyin kuinka sentti sentiltä miehen kalu luisui syvemmälle ja syvemmälle. Nyt videokuvaan tuli jostain ääni mukaan. Ilmeisesti Sam oli laittanut äänet, sillä Luis levitti edelleenkin jotain öljyä alaselälleni sekä pakaroilleni.
Taustaseinän videokuvassa tyttö ja mies olivat vaihtaneet asentoa. Tyttö makasi vatsallaan jalat harallaan ja mies näytti suutelevan tytön pakaroita ja niiden väliä. Tunsin samalla, kuinka pakaroitani levitettiin määrätietoisesti. Ehdin juuri tuntea Luisin tihentyneen hengityksen peppureiälläni ennen kuin Luisin kostea kieli alkoi lipoa peppureiän ympäriltä. Sivusilmällä näin, kuinka Sam piti toisella kädellään kiinni videokameratelineestä ja toisella kädellä hän vatkasi videokuvan miestä huomattavasti pienempää kaluaan ilmeisesti minun käyttämääni uima-asun alaosaa vasten hinkaten. Nyt tunsin Luisin terävän parransängen pakaroitani vasten ennen kuin hänen kielensä sukelsi peppureikääni. Se oli ihanaa, enkä hetkeen pystynyt keskittymään laisinkaan videokuvan tapahtumiin. Kun vihdoin sain jälleen itseni rauhoitettua, katsoin, kuinka videokuvalla mies yritti työntää jättikaluaan nuoren tytön peppureikään. Olin jälleen niin keskittynyt videokuvaan, että miltei kiljahdin säikähdyksestä, kun tunsin Luisin kalun pakaroitteni välissä. Luis yritti nostaa lantiotani ylemmäs, mutta minä painoin voimakkaasti vastaan. Väkisin Luis ei kuitenkaan halunnut lantiotani ylös nostaa, sillä hän tyytyi hinkkaamaan kaluaan tiukkaa pakaravakoani vasten. Videokuvassa mies oli saanut kalunsa nuoren tytön peppureikään. Kuvan tyttö kiljahteli ja huohotti, mikä sai nyt pilluni todella kostumaan. Jos Luisilla olisi ollut pienempi kalu, olisin ehkä voinut yrittää saada sitä sisälleni. Luis oli kuitenkin juuri hetkeä aikaisemmin ohjannut käteni selkäni taakse kokeilemaan hänen kaluaan. Se tuntui vähintäänkin yhtä suurelta kuin videokuvan miehellä.
Luisin tahti takanani kiihtyi kiihtymistään kuten hänen hengityksensäkin. Karjahduksen saattelemana tunsin, kuinka lämmintä nestettä ryöppysi selälleni. Luis oli lauennut. Myös Sam vaikutti rauenneelta, sillä hän oli lauennut käyttämääni uima-asuun itseään tyydyttäen.
Sam ei ollut niin hauskan ja komean näköinen kuin Luis, mutta harmittelin sitä, että en saanut mahdollisuutta kokeilla, mahtuisiko se sisääni.
Minulla olisi tehnyt mieli koskettaa kosteaa pilluani, mutta en jostain syystä kehdannut. Ajatukseni katkesivat, kun Luis käänsi minut selälleen ja jalat koukussa haralleen. Omat läähätykseni sekoittuivat videokuvasta tuleviin huohotuksiin. Luis nuoli pilluani ja olin varma, että tunne, jonka ajoittain tunsin, oli orgasmi. Yhtäkkiä Luis lopetti nuolemisen nousten polviseisontaan. Katsoin kauhuissani hänen jättikaluaan, joka oli täydessä seisokissa.
Samalla näin, kuinka Siv oli tullut takaisin studioon. Luisin, Samin ja minun tavoin myös Siv oli alasti. Siv tuli viereeni antaen suudelman suoraan suulleni. Tunsin Sivin kiihkeän kielen suussani, mutta en osannut vastata tähän leikkiin. Sivin sormet vaelsivat nännieni kautta haaraväliini. Sivin sormet olivat taitavammat kuin Luisin. Sivin sormet olivat jotenkin herkemmät. Hetken päästä Siv kapusi päälleni ja näin kauhukseni, kuinka hänen kosteudesta kiiltävä pillunsa oli miltei kiinni kasvoissani. Kun tunsin Sivin kielen pillussani, rohkaistuin nuolemaan Sivin pillua. Maku oli samalla makea ja kirpeä. Sivin pillun nuoleminen keskeytyi minulta, sillä näin, Kuinka Luis oli työntymässä Sivin pilluun. Se oli uskomaton näky. Paksu suuri kalu työntymässä nuoren Sivin pilluun.
Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Luis lopetti Sivin pilluun panemisen. Ja hetken päästä Sivin pillusta alkoi valua spermaa kasvoilleni. Minun ei tarvinnut arvata, mitä minun piti seuraavaksi tehdä, sillä Siv nousi polvilleen siten, että hänen spermainen pillunsa hinkkasi kasvojani vasten. Nuolin Luisin spermaa Sivin pakaroilta sekä sitä mukaa, kun sitä tuli lisää tämän pillusta. Maku Sivin pillussa muuttui heti, kun Siv sai voimakkaan orgasmin. Huolimatta siitä, että sekä minä että Siv olimme hikisiä ja voipuneita, Sam alkoi työntää pienehköä penistään Sivin peppuaukkoon. Siv ei juurikaan liikkunut Samin nainnin aikana, mutta aavistin, ettei Sam kaivannut muuta kuin sitä, että saisi laueta Sivin peppureikään. Sam laukesikin nopeasti, eikä häneltä ilmeisesti paljoakaan spermaa enää tullut, sillä sitä ei ainakaan Sivin pepusta valunut ulos yhtään.
Kaikki olisikin sujunut muutoin hyvin, mutta minä en ollut kokenut vielä kunnon orgasmia enkä saanut oikeaa kalua sisääni.
Pyörähdin Sivin alta suunnaten pari askelta Luisin luo, joka sääteli videokameraa kameratelineen luona. Luis katsoi minua hiukan säikähtäneen näköisenä, sillä hän ei aavistanut, mitä halusin. Kun olin nähnyt sekä Luiksen että Samin kalun läheltä, en halunnut kuin Luisin kalua.
Laskeuduin polvilleni ja otin käsiini Luiksen puolijähmeän kalun. Luis tarttui hiuksistani kiinni ohjaten minua ottamaan hänen kalunsa suuhun. Yritin tehdä parhaani, mutta Luis lopetti touhun heti, kun hänellä seisoi jälleen täysillä, sillä arvatenkin hampaani raastoivat ilkeästi hänen kaluaan, joka oli liian suuri suuhuni täydessä seisokissa.
Luis veti minut perässään jälleen hiekalle, missä oli edelleen käyttämäni kylpypyyhe paikoillaan. Luis asettautui selinmakuulle vetäisten minut rauhallisesti päälleen.
Vaikka Luis rasvasi kalunsa kunnolla, ja Siv ja Sam auttoivat minkä pystyivät, ei Luisin kalu yksinkertaisesti mennyt neitseelliseen pilluuni juuri lainkaan. Lopulta oli pakko luovuttaa. Luisin ilme kertoi, että hän oli pahoillaan siitä, että hänen kalunsa oli liian iso pilluuni.
Lopulta neitsyyteni vei pienikaluisempi Sam. Se ei juurikaan sattunut, joten pystyin jopa hiukan nauttimaan. Puristin molemmin käsin Luiksen kalua ratsastaessani Samin kalun päällä. Lopulta tunsin, että sain elämäni ensimmäisen kunnollisen orgasmin. Samia se harmitti, sillä hän oli todella lähellä laueta. Työnsin Samin sivuun päältäni antamatta hänen vielä viedä peppuni neitseyttä. Jotenkin vain toivoin, että Luis olisi ensimmäinen, joka saisi tunkeutua peppuuni.
Pukiessani omia vaatteita ylleni katsoin pysähtynyttä videokuvaa taustaseinällä. Nyt tunnistin kuvan miehen ja tytön. Mies oli Luis, jota en ollut heti tunnistanut, sillä videokuvassa tällä oli ollut pitkät ponnarille vedetyt hiukset. Siv oli kuvissa blondattu, minkä lisäksi hänellä oli huomattavasti nykyistä lyhyemmät hiukset.
Viimeisenä kuvauspäivänä äitini pääsi jälleen mukaani. En tiedä, olinko siitä iloinen vai en, mutta kaikkinensa olin enemmän kuin tyytyväinen kuvauskeikkaani Roomassa.
Tapasin Sivin seuraavana kesänä Suomessa, mutta Luista tai Samia en ole näiden tapahtumien jälkeen tavannut. Siv kertoi minulle, että hän oli ollut videokuvauksissa 13-vuotias ja että hän oli myös menettänyt silloin neitsyytensä.

3 kommenttia viestissä: “Teinimallina Italiassa”

  1. uhhhhhhhhh says:

    kiihotuin 🙂 lisääääääääääää

  2. kesseli says:

    tää on paras mitä oon koskaa lukenu !

  3. ihanaaaaaaa says:

    lisää lisää lisää

Kommentoi

top