search
top

Kaksoisveljien nirvana, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.76 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kopioitu IT orgista

Heräsin aamulla tajuten, että oli perjantai ja vielä 13. päivä! En tosin ollut taikauskoinen, mutta tämä päivä oli ehkä tärkein ja jännittävin, mitä minulla oli koskaan ollut. En ollut nähnyt kaksoisveljeäni kolmeen vuoteen. Tänään hän ja isämme olivat tulossa käymään. Olimme nähneet toisiamme vain hieman. Miksi me olimme sitten erillään? Se on vaikea tarina, josta en mielelläni puhu, mutta asioiden sisällä pitäminen on raskasta. Äitini on kertonut minulle siitä aina vähitellen.
Kaikki alkoi siitä, kun isä ei saanut enää työtä kotikaupungistamme. Äiti ja isä olivat niin sanotut teinivanhemmat. Äiti oli 17-vuotias ja isäni 16-vuotias, kun me synnyimme. Äidillä oli ongelmia viinan kanssa ja rahaa tahtoi kulua muuhun kuin normaaliin elämiseen. Pian isä sai soiton uudesta työpaikasta, mutta se oli Itä-Suomessa. Me asuimme Helsingissä. Ensin isä kävi siellä töissä ja tuli luoksemme viikonloppuisin. Vähän ajan päästä äidin voimat eivät edes ystävien tuella riittäneet kahden lapsen hoitoon. Isä haki veljeni kotiinsa ja hänellä oli myös uusi nainen. Äiti sekosi eron tullessa ja joutui vieroitukseen. Mummo ja vaari ottivat minut hoiviinsa, koska tulisen taistelijaluonteensa tähden mummo ei hyväksynyt, että minut olisi laitettu johonkin sijaiskotiin. He taistelivat sosiaalitoimea vastaan muutaman vuoden, kunnes äiti viimein kykeni ottamaan minut takaisin. En kyllä ymmärrä vieläkään, miksi isä ei ollut ottanut myös minua silloin.
Muutaman kerran äitini oli yrittänyt kysyä veljeäni takaisin, mutta isäni ei ollut suostunut. Lopulta äitini oli tajunnut, että hänestä olisi liian raskasta olla kahden lapsen yksinhuoltaja.
Jossain vaiheessa aloin kysellä veljestäni. Tiesin vain, että hän näytti samalta kuin minä ja asui isäni kanssa muualla. Äitini sisko ehdotti, että olisi hyvä järjestää tapaamisia isän ja veljen kanssa. Aloimme nähdä viikonloppuisin. Joko veljeni tuli tänne tai minä menin sinne. Jossain vaiheessa matkustaminen ei enää kiinnostanut ja tuntui, että vähän samanlaista kuului toisestakin päästä. Kolme vuotta vieri nopeasti. Mutta tänään oli tarkoitus tavata, koska minä ja 12 minuuttia myöhemmin syntynyt pikkuveljeni täytimme 16 vuotta.
Äitini hääräsi koko aamupäivän. Imuroi ja kuurasi lattioita. En ymmärtänyt, eivät isäni ja veljeni mitään vieraita olleet. Toisaalta olihan isänkin hyvä nähdä, että äiti oli varmasti kuivilla vesillä. Mietin vain, että mitä olikaan tapahtunut kolmessa vuodessa. Olimme molemmat käyneet peruskoulun loppuun. En tiennyt enää, miltä veljeni näytti ja mitä hän edes mahtoi ajatella minusta.
Naapurin Tuomas ajoi nurmikkoa, tuo seksikäs komistus entiseltä luokaltani. Villit fantasiat lähtivät liikkeelle, kun Tuomas vihdoin heitti mustan t-paitansa pois. Housut olivat siinä rajalla, että sentti alemmas, niin olisin nähnyt ehkä karvaa. Calvin Klein -bokserien reunat näkyivät selvästi. Ihana treenattu vartalo kiilui hiestä. Käteni vapisivat, kun ajattelinkin vain noiden käsien koskettavan minua. Kuvitteluni keskeytti kuitenkin äitini.
– Aleksanteri, aiotko siivota huoneesi vai saanko minä tehdä sen taas?
– Joo joo, ihan kohta. Lupaan, että lattia hohtaa kuin peili, jos lähet nyt siitä.
– Parastakin olla niin. Mitäs sinä muuten täällä puuhastelet?
– Ööh, tota siis, kattelin, ku nää ikkunat on ihan likaset, ja verhot pitäis kai vaihtaa.
– Hienoa! En olisi itse muistanutkaan. Siinäpä hommaa sinulle. Sinä peset makuuhuoneen ikkunat ja minä laitan alakerran kuntoon. Tuomas näköjään leikkaa nurmea. Sinä saat tehdä sen myös.
– Äiti, en ole orjasi.
Virnistin äidilleni hänen lähtiessään. Jäin miettimään juuri annettuja tehtäviäni. Tuomas hääräsi parhaillaan pihalla. Nyt olisi ihanaa mennä vierelle leikkaamaan nurmea myös.
Vaihdoin housut huonompiin, etteivät uudemmat likaantuisi. Juoksin alas autotalliin, jossa ruohonteurastaja makasi. En ollut varma, saisinko sen toimimaan, mutta laitoin uutta bensaa sisään ja raahasin sen ulos. Kone lähti mainiosti käyntiin. Yritin samalla katsella, mitä Tuomas teki parhaillaan.
En huomannut ollenkaan, että koneen teriin meni suuri kivi. Kolina ja pauke kävi, kunnes sain koneen kiinni. Kirosin ja aloin vekslata koneen kanssa.
– Perkele! Saatanan ikivanha kurppa!
– Hei Alek, manaat itse pirun tänne tuolla menolla!
Se oli Tuomas. Sydän pomppasi melkein ulos rinnasta.
– No vittu hei, mä olen tekniikan ihmelapsi. Ja mistä lähtien oot alkanu kutsua mua Alekiksi?
– Anteeks, prinssi Aleksanteri! Autanks mä ton kaa?
– Parastakin tai trimmaan sut tällä leikkurilla, jos vielä höpötät joutavia.
– Rauhaa hei. Tän pitäs olla pian korjattu.
Katselin, kun naapurin namupeppu kyykistyi ruohonleikkurin äärelle. Tuijotin huomaamattani vain sitä yhtä ja ainoaa pullottavaa etumusta.
– Maa kutsuu! Hae mun paita tuosta aidan päältä.
Ihmettelin aluksi, miksi ihmeessä Tuomas paitaansa tarvitsi. Otin hikisen paidan, ja kun Tuomas katsoi muualle, haistoin sitä. Ihanan miehiset aromit valtasivat hajuaistini ja olin aivan ekstaasissa. Vein paidan hänen eteensä.
– Tässä on.
– Pyyhi hiet mun otsasta ja selästä. En viiti liata paitaa, ku kädet on ihan tässä paskassa.
– Ööh, eiks tää paita jouda kuiteki pesuun?
– Äiti ei tykkää öljytahroista.
– Okei.
Mietin ensin, että miksi helkkarissa olin alkanut edes kysellä. Hyvä tilaisuus kokeilla tätä mahtavaa vartaloa. Pyyhin ensin Tuomaksen otsalta hiet. Hän alkoi jatkaa työtään. Pyyhin oikein hitaasti niskasta ja siirryin vähitellen alaselkään. Tuomas oli jo aikamies. En edes huomannut, kun pyyhe alkoi hivuttautua kohti Tuomaksen vatsaa.
– No niin, valmista tuli!
Havahduin. Toivoin vain, että Tuomaksen housut tippuisivat lopultakin, mutta suuri kidutuksen tunne valtasi minut, kun jouduin keskeyttämään uljaan hienpyyhkimistyöni.
Kokeilin konetta ja toimimaanhan se lähti. Katsoin vielä Tuomasta, joka hymyili.
– Hei Alek, kiitos selän pyyhkimisestä.
Hymyilin Tuomakselle takaisin ja olin ihan spagettina. Jos leikkuri olisi ollut kevyempi, olisin kaatanut sen.
– Tota, Alek, lähetääks leffaan tänään? Jos Mira ja Otto tulee kans mukaan, ni saatais porukkaa.
– Lähtisin, mut mun veli tulee tänään.
– Mitä? Et oo kertonu, että sulla on veli. Ota se mukaan.
– En usko, että se haluu lähtee, ja se elokuva on jo menossa, ku ne tulee.
– No mut hyvää syntymäpäivää. Harmi, ettei mul oo lahjaa. Mutta muistin sentään syntymäpäiväsi.
– Ei se mitään, mut kiitti.
Ajattelin vain, että Tuomas oli antanut minulle jo ihanan lahjan: että olin saanut viettää maagiset 13 minuuttia hänen kanssaan ja että ruohonleikkuri toimi taas. Parhaat synttärit mitä minulla oli koskaan ollut.
Ajoin ruohon, pesin ikkunat ja huomasin onnekseni, että äitini oli siivonnut huoneeni. Tunti enää ja Teemu olisi täällä isän kanssa.
Menin viileään suihkuun. Koko päivä oli ollut raskas ja uuvuttava. Jännitti ihan kauheasti. Sydän pomppi, kun ajattelinkin Teemun tuloa. Mitä tekisin? Kutsuisinko hänet huoneeseeni?
Ding-dong kuului, kun ovikello soi. Äitini oli jo eteisessä. Tulin alas ja jännitti niin, että olisi tehnyt mieli nauraa ja itkeä. Äitini aukaisi oven. Isäni tervehtivä naama tupsahti ensin ja sitten Teemu. Teemu näytti enemmän kaupunkilaiselta kuin minä. Ilmiselvä emo-punkkari. Mustaksi värjätyt hiukset, lävistys kulmassa ja kravaatti kaulassa. Hän ei näyttänyt ollenkaan enää minulta ja kajaaliakin hänellä oli ihan varmasti. Tervehdin ja katsoin peilistä itseäni, etten näyttänyt ihan puskasta nousseelta.
– Täällä olisi jo kahvit ja pullat valmiina.
Äitini ohjasi vieraamme iloisesti keittiöön ja minä kävelin viimeisenä perässä. Oli vammainen olo. Ihan kuin olisimme menneet johonkin näytökseen. Teemu kipitti isäni perässä kuin ankka.
– Nämä kaapit taitaa olla uusittuja? En muista niiden olleen tämännäköisiä.
– Juu, kun oli se pieni putkiremontti, niin saman tien pistettiin paikkoja uusiksi.
– Hyvännäköiset on.
– Ottakaa vaan lisää kahvia, Aleksanteri juo vaan teetä.
– Ihme. Teemu litkittää kahvia joka päivä litratolkulla.
– Pidä suus kiinni, Teemu sanoi leikkimielisesti. Olin vieläkin hiljaa.
Välillä Teemun ja minun katseet kohtasivat, mutta käännyin pois. En tiennyt, että hän oli muuttunut niin paljon, mutta en ollut odottanutkaan, että olisimme täysin identtiset.
– No poika, et ole sanonut mitään. Kerrohan nyt jotain. Mites koulu?
– Ihan hyvinhän tuo päättyi, ja lukioon olen menossa.
– Kutosen keskiarvo päästärissä kuiteki niiku Teemulla.
– Se oli melkein seiska. Älä liioittele, iskä!
– Alek on kyllä aika lahjakas. Keskiarvo oli 9,3.
Hirveä häpeän tunne valtasi minut. En minä halunnut nousta veljeni yläpuolelle.
– Ohoh, no täytyyhän ne papan älykkyysgeenit jossain näkyä. Ihmettelen vaan, miten Teemu jaksaa edes tehdä läksyt.
– Jaksaisin, jos kiinnostais!
Huomasin jo selvän ärtymyksen sävyn Teemun äänessä. Hän katsoi iskää vihaisesti. Halusin niin paljon poistua pöydästä. Kännykkä soi juuri sopivasti, kun isäni aukaisi suutaan minuun päin.
– Tota, mä meen vastaamaan.
Laitoin astiat tiskipöydälle ja juoksin yläkertaan. Näytössä luki “Nina” ja tiesin kyllä, mitä oli luvassa, mutta pitkä puhelu oli tällä kertaa paikallaan.
– No hyvää perjantaita! Tiedät sä, että, siis, niiku… äääh, ei vittu, saanks mä tulla nussii sua?
– Nina, tän on pakko olla sun ennätys. Kännissä jo illalla.
– Vittu, mä haluun munaa!
– Sori, mut ei tipu. Veli on kylässä ja…
– VELI! Et oo ikinä kertonu! Ei vittu, kaks veljee panemassa mua… mikä fantasia… Ai niin, mutta sähän oot vielä poikanen.
– Rauhotu vähän… Mitä sä oot ottanu?
– Vittu, en mitään. Kui vanha se sun veljes on? Siis ei vittu.
– 16 täyttää tänään.
– Mut siis… sillohan…
– Kyllä, mun kaksoisveli.
– Makeeta. Siis vittu, alkaa kiehua alhaalla… Kaksoispojat panemassa mua… aaah… No mut millanen se on? Samannäkönen ku sä?
– No ei ihan.
– Mä tuun käymään.
– Alek! Laitan saunan päälle! äitini huuteli eteisestä.
– Joo, meillä on sauna eikä äiti päästä kännikaloja sisälle.
– No vittu. Täällä haisee sillipillu.
– Heh, pesisit useammin.
– No saatana, pillu puhkee, jos mä jollain juuresharjalla alan hinkata. Mut mä lopetan nyt. Hyvää illan jatkoa!
– No joo… Moido.
Nousin istumaan sängyllä ja huomasin Teemun olevan siinä ihan vieressä. Säpsähdin ja katsoin, kun hän hymyili ivallisesti.
– Sori, ei ollu tarkotus säikyttää.
– No sanotaan, että on parempiakin tapoja lähestyä.
– Kuka se siellä puhelimessa oli ja mitä se sillijuttu oli?
Vatsassa kääntyi, kun Teemu kysyi. Kehtasikin salakuunnella.
– Oliks se sun tyttöystävä?
– No ei, ja millä oikeudella sä salakuuntelet?
– No sori, mut isä käski mut tänne.
– Niinpä tietenkin. Varmaan syynä oli se, että vaihdettais enemmän kuulumisia?
– Älä vaahtoo. Iskä se selittää enkä mä.
– Joo, huomasin pöydässä.
– Sulla on parempi tietokone.
– Kui? Miten sä näät sen yhdellä vilkaisulla?
– No siks, vittu, ku isän luona on mulla sellanen paska laatikko.
– Ei sentään. Ei sinne pidäkään paskoa.
– Ehe ehe, Teemu hymyili, vaikka vitsini oli ollut paska. Hän silmäili konettani ja minä silmäilin Teemua. Hänessä oli kuitenkin aika paljon yhtäläisyyksiä. Samanpituinen eikä sen treenatumpi vartalo kuin minullakaan.
– Sulla on pornosivu tuolla välilehdessä.
Säikähdin tällä kertaa pahemmin. Olin unohtanut sulkea selaimen koneesta lopettaessani runkkaamisen.
– No ei varmasti ole, huusin ja juoksin tietokoneelle. Napsautin kylmän rauhallisesti selaimen kiinni.
– Ei siellä mitään pornoo ollu, ja mistä muuten tiiät, että se oli pornoo?
– Hahaa, paljastuit.
– No täytyy sunkin varmaan tietää, jos tiesit nimenkin.
– No joo, jos jätetään nää keskustelut nyt omaan arvoonsa. Oot sä itse piirtäny nää?
– Olen viivasta viivaan.
– Sulla on enemmän taitoa ku mulla.
– Varmaan siksi, että sä et halua kehittää taitojas.
– Musiikki vie paljon aikaa.
– No niin, onhan sulla jotain lahjoja. Soitat siis bändissä?
– Juu, sellasessa paskassa bändinalussa.
– Emojako olette kaikki? Pikku punk-bändi kuiteki.
– No ei. Älä pilkkaa emoa tai kohta leivon tuon naaman uuteen uskoon.
– Väkivaltanenkin vielä! sanoin leikiten ja kuulin, kun äitimme asteli huoneeseen.
– Lähdettekö, pojat, iltalenkille?
Vilkaisin äitiäni kysyvällä katseella. Ihmettelin vain, miksi ihmeessä joku iltalenkki raskaan siivouspäivän päätteeksi pitäisi tehdä.
– En todellakaan! Se samperin ruohonleikkaaminen kävi tämän päivän urheilusta.
– Älä viitti. Sähän sait apua siltä naapurin pojalta.
– Se vaan korjas sen koneen, ei mitään muuta, sanoin töykeään sävyyn. En huomannut käyttäytyväni omituisesti. Tuomaksen ja minun välillä ei ollut tapahtunut mitään, ei kerrassaan mitään.
– No Teemu?
– En taida kyllä minäkään jaksaa.
Isämme astui myös huoneeseen silmäillen minua ja huonettani.
– No pojat varmaan voikin mennä jo sitten saunaan, niin me käydään lenkillä.
Taas venähti vatsanpohjassa. Saunaan, ja vielä Teemun kanssa? En ollut ollut alasti kenenkään edessä viiteen vuoteen.
– Mutta me varmaan tästä lähdemme nyt. Pelatkaa vaikka jotain, jos aika käy pitkäksi.
– Joo, moikka.
Ovi kolahti alhaalla.
Teemu meni katsomaan telkkaria. Päätin mennä salaa jo saunaan ehtiäkseni sieltä pois, ennen kuin Teemu ehtisi tajuta. En halunnut Teemun kanssa saunaan, koska homouteni saattaisi pilata kaiken. Se vielä puuttuisikin, että alkaisi seistä saunassa.
Suljin kylpyhuoneen oven hiljaa ja päätin riisuuntua siellä. Olin juuri aukaisemassa farkkujen nappia, kun ovi aukesi. Hymyilevä Teemu tunki sisälle.
– Yritit karata jonnekin? Eikö veljen seura kelpaa?
– No siis ku… Oon yleensä käyny yksin.
– Mä oon aina käyny isän kaa. Haittaaks sua sit, jos tuun?
Mietin ja epäröin. Teemu oli kuitenkin minun veljeni, joka katseli suloisen näköisenä edessäni.
– No tuu sitten.
Farkkujen vammainen vetoketju oli pahasti jumissa. Käännyin poispäin riisuuntuvasta Teemusta ja riuhdoin vetoketjua kuumeisesti. Teemu oli kääntymässä jo saunan ovelle.
– Tahalleenko vitkastelet vai mitä sä vetelet siinä?
– No vitun vetoketju!
– Haenko öljyä?
– Ei, kyllä tää tästä.
Teemu lähestyi kuitenkin minua. Ennen kuin huomasinkaan, hän oli räpläämässä vetoketjua. Tilanne tuntui aivan käsittämättömän kiihottavalta, varsinkin kun näin Teemun haarojenvälin. Samankokoiselta se näytti kuin minun, ja karvoitus oli samanvärinen ja yhtä tuuhea. Olin taas ihan fantasioissani, kun Teemu riuhtaisi vetoketjun alas ja samalla vahingossa boksereitanikin. Karvoitukseni tuli esille. Huomasin Teemun katsovan sitä mielenkiinnolla ja tunsin alkavani kovettua. Teemu kääntyi saunan ovelle.
– Autanko mä ne sun alkkariskin alas, vai mikä mättää?
– Joo, joo.
Odotin, että kiimainen kaluni laskisi alas. Jouduin kuitenkin rohkeasti menemään saunaan puolikovana. Yritin piilotella ja istua sillä tavalla, ettei Teemu huomaisi vahingossakaan. Istuimme välimatkan päässä toisistamme. Teemu hoiti löylyt.
– Joko on kuuma? Näytät aika neidiltä.
– Turpa kiinni.
Tottahan se oli, että Teemussa oli enemmän miestä kestämään sen tason löylyt, joten lähdin häpeissäni pois suihkuun. Teemu tulikin jo perässä odottamaan vuoroaan. Aloin pestä kaluani. Huomasin, että Teemu tosiaan vilkuili minua.
– Kattelet sä mua? kysyin ihan hetken mielijohteesta ja huomasin, että Teemukin säpsähti.
– No mehän ollaan aika samanlaisia.
– Niinko meinaat? Onhan meillä aika samannäköiset kalut.
– Älä viitti, Alek! Kyllä sä tiedät, mitä mä tarkotan! Se pornosivu oli tasan tarkkaan homopornoa täynnä.
Olin hiljaa, kunnes Teemu avasi suunsa.
– Sä olet homo.
– Niin olen.
– Olet sä?
– Myönnetään.
Suljin suihkun ja Teemu tuli vierelleni.
– Oot sä ollu kenenkää kaa sillein?
– En.
Teemu lähestyi minua ja painoi itsensä minua vasten. Tunsin hänen munansa omaani vasten.
– Mut mehän ollaan veljiä. Tää on insestiä ja väärin.
– Vitun väliäkö sillä on? Heterot runkkaa ryhmässä ja väittää olevansa silti heteroita. Mekin voidaan väittää tätä vain leikkimiseksi. Mehän menetettiin paljon yhteistä leikkimisaikaa. Tää on tällanen lääkärileikki.
Hymyilin Teemulle vastaukseksi. Kaluni ponnahti pystyyn välittömästi.
– Vau! Malta nyt hetki, veli, että saan omani pestyä, Teemu sanoi kiusoittelevasti. Minä marssin saunaan. Hetken kuluttua Teemu tuli, hänelläkin muna juhlakunnossa. Makasin lauteilla.
– Mä olen kokonaan sun.
– Saanko ihan kaiken?
– Kyseletkin vielä!
Teemu lähestyi minua ja tarttui kulliini. Hän runkkasi minua, ja sitten se tapahtui; Teemu otti teinikullini suuhunsa ja alkoi imeä. Miten hyvältä se tuntuikaan! Miljoona kertaa paremmalta kuin tietokoneelta katseleminen ja runkkaaminen! Teemu laittoi toisen kätensä pallieni päälle ja hieroi hellästi.
Tartuin Teemun kulliin ja aloin runkata sitä. Hyväilin terskaa ja huomasin, että Teemu nautti siitä suuresti. Toisen pojan runkkaaminen oli ihanaa, myös ja varsinkin se miltä toisen pojan kulli tuntui omassa kädessä. Teemu keskeytti ja lähestyi kasvojani. Hän laittoi kätensä poskeni päälle ja veti minut huuliinsa. Suutelimme kiihkeästi. Runkkasimme toisiamme samalla.
– Sun vuoro ottaa imut.
Tein työtä käskettyä. Vedin Teemun esinahan taakse ja aloin suudella sykkivää terskaa. Kiusoittelin sitä enkä ihan heti imenyt kunnolla. Tunsin kuitenkin, miten hän alkoi työntää kulliaan suuhuni. Pelkäsin sen maistuvan kauhealta, mutta Teemu oli pessyt sen hyvin.
Teemu alkoi huohottaa. Tiesin, mitä tulisi tapahtumaan. Veljeni katsoi minua kysyvästi. Päätin, että ottaisin lastin suuhun. Pian tunsin, kuinka Teemun sykkivä kulli suihkutti mälliä suuhuni. Se maistui makealta. Olin kuullut, että se olisi suolaista.
Yhtäkkiä kuulimme ääniä ja kopinaa.
– Pojat, ootteko täällä?
Se oli isä.
– Joo, ollaan!
– Mä hoitelen sut myöhemmin illalla. Lopetetaan nyt.
– Saanko liittyä veljesten seuraan sinne lauteille?
– Tuu vaan, Teemu huusi ja kaatoi kuupalla vettä lauteelle, jossa oli hieman mälliä.
Isä astui saunaan. Tiesin, että hänen katseensa osui heti minuun. Tiesin, että hän halusi verrata meitä. Huomasin hänen hymyilevän todetessaan, että hänen molemmat poikansa olivat yhtä kehittyneitä. Päätin vilkaista myös iskän kullia tasapuolisuuden nimissä. Oli selvää, että olimme perineet isämme koon.
Jostain syystä minua alkoi naurattaa, eikä se johtunut siitä, että isä istui suoraan siihen kohtaan, missä mälliäni oli ollut, vaan siitä että tunsin oloni paremmaksi kuin koskaan. Hillitsin itseni ja huomasin, että Teemu hymyili myös. Ehkä sen takia, että isällä ei ollut harmainta aavistusta, mitä saunassa oli tapahtunut vain viisi minuuttia sitten ja minkä päällä hän nyt istui.
– Mites Alek kestää löylyjä?
– Surkeasti, Teemu virnuili ja heitti vettä kiukaaseen.
– Pitäsköhän meidän opettaa sitte Alekille, miten miehet saunoo.
– Joo, sain jo ihan tarpeeksi hyvän kuvan miesten saunomisesta äsken.
– Ahaa, Teemu on jo laittanu sut koville.
Purskahdin nauruun, koska ajattelen aina kaksimielisesti ja isän lause osui naulan kantaan kirjaimellisesti. Olinhan minä todellakin ollut kovana, niin kovana etten edes muista koskaan olleeni. Teemukin hymähteli ja iskä katsoi mietteliäänä.
– No mikäs poikia noin naurattaa? Taisi teillä olla kivaa aikaa.
– No siis, eihän Teemu edes heittäny hirveen kovii löylyi.
– Jaa jaa. Taisitte puhua rivouksia täällä.
– Ehe ehe.
– Kyllä mä tiedän, mitä teidän ikäisten poikien päissä liikkuu. No Alek, kerrohan, onko tyttöjä näkyny?
– Niiku missä? Näkeehän noita kaduilla ja kaupoissa.
– Ei sullakaan oo ollu tyttöystävää. Hyvä niin. Säilyttäkää molemmat vaan poikuuttanne. Naisten kanssa ei paree alkaa leikkiä liian nuorena.
– Meillä on loistava esimerkki siinä juuri puhumassa.
– Noh Teemu, älä viitti.
Iskä punastui poskista hieman. Lähdin suihkuun, koska tilanne oli kiusallinen meille kaikille.

9 kommenttia viestissä: “Kaksoisveljien nirvana, osa 1”

 1. Memory Remains says:

  Ihan ok, ootan tota et jos toinen noist veljist panis sitä ninaa, jatkoa kaipaan

 2. H says:

  Milloin seuraava osa?

 3. crispy says:

  Jatkoa odotellessa…

 4. easdfgv says:

  milloin seuraava osa!?

 5. BiBoy says:

  jatkoa saa tulla lisää, niin monta osaa ku vaan jaksat kirjottaa 🙂 Novellien aatelia!

 6. Homo4Ever says:

  Kiitos! Hyvä että mielyttää lukijoita… Kirjoitin tämän joskus tonne IT.Orgiin.. Mulla pitäisi olla kakkos osakin jossain kovalevylläni 🙂

 7. Pp says:

  No todellakin! 🙂
  Tää on yks parhaita täällä ikinä!
  Suosittelen et jatkat tätä. Ihanat hahmot ja mahtava juoni 🙂

 8. minä vaan says:

  Jatkoa tulos? Toivottavasti äkkiä!

 9. ei nimimerkkiä says:

  jatkoa?

Kommentoi

top