search
top

Kesäillan rauha rikkoutuu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Minulle on tullut tavaksi viettää joka kesä pari viikkoa yksin mökillä vaimon ollessa kotona kaupunkiasunnossamme. Teen pikku hommia, mitä mieleen tulee: kalastan, hakkaan polttopuita, leikkaan nurmikkoa. Ja mikä tärkeintä, annan ajatusten kulkea vapaana ja lataan akut täyteen talven varalle. Yleensä ei silloin tapahdu mitään erityistä; päivä menee, toinen tulee, enkä muuta kaipaakaan. Iltaisin lämmitän saunaa, otan oluen tai pari ja katson terassilla auringon painumista metsän reunan taa.

Mutta kaksi vuotta sitten tämä idylli rikkoutui odottamattomalla tavalla…

Oli kuuma heinäkuun loppupuolen päivä, ja aloin leikata iltapäivällä nurmikkoa. Jatkoin työtä kello kahdeksaan asti. Väsytti. En viitsinyt enää lämmittää saunaa, vaikka olin hikinen työn touhusta. Ajattelin, että pieni iltapala uutisten jälkeen, ja sitten sänkyyn.

Harmistuin, kun joku koputti yllättäen ovelle vielä siihen aikaan, ja samassa ovi jo lennähti auki ja sisään syöksyi naapurimökin Anu, vaimoni nuorimman sisaren 16-vuotias tytär.

– No terve, Anu! Pääsikö tulitikut loppumaan?

– Nyt ei tarvita tulitikkuja, vaan pikemminkin vettä tulta sammuttamaan.

– Täh?…tuota, nyt en ymmärrä.

– Joo, näytät olevan äimänkäkenä. Oon jo pitkään ajatellut tulla puhumaan sulle eräästä asiasta. Nyt oli sopiva hetki, kun vanhemmat lähtivät pariksi päiväksi kesän pakolliselle sukulaisvierailulle. Osaatko pitää turpasi kiinni kaikesta, mitä nyt kuulet? Vannotko?

– No totta hiijessä, eihän tämmöinen kuuskymppinen äijä oo mikään juoruämmä. Puhu – palvelijasi kuulee korvat höröllä!

– Tota…mitenkähän mä tän aloittaisin, nyt rupes tuntumaan olo vähän hölmöltä.

– Rohkeasti vaan, en oo eilisen teeren poikia, ja tähän ikään oon kuullut kaikenlaista.

– Mulla on yks ongelma…

– Niin, kyllähän sinun ikäisellä voi olla montakin ongelmaa. Jatka!

– Ja älä yhtään viisastele, pliis! Asia on lyhykäisyydessään näin: mun paras kaveri Minna on menettänyt neitsyytensä –

– No miten se sun ongelma on?

– Malta nyt pitää se naamas kiinni äläkä keskeytä, niin puhun loppuun. Ja nyt siirrytään siihen luottamukselliseen osioon. Minna antoi neitsyytensä isoisälleen – älä kauhistele! Hän oli nimenomaan halunnut niin, koska kuten hän sanoi, meidän ikäisemme pojat on kaneja ja panokoneita: hätäisesti sisään ja ruiskaus. Minna halusi tehdä sen ensimmäisen kerran kokeneen ja taitavan miehen kanssa, sellaisen joka tuntee naiset ja tietää, miten niitä käsitellään. Kehui sitten, että kyllä kannatti antaa kuuskymppisen korkata. Voi sitä hellyyttä ja taitoa, minkä vuosikymmenien kokemus oli tuonut…

– Kiesus teitä nykyajan nuoria! Ette te ainakaan kainostele, kun kerrotte huolianne. Hyvä niin, mutta ihan jo rupes pelottaan, mitä sanot seuraavaksi…

– Arvasit oikein! Myös mun olis aika päästä neitsyydestäni, ja ajattelin, että teen kuin Minna.

– Sun molemmat isoisät on jo kuolleet – pitäisköhän sanoa että onneksi – joten joudut antamaan impeytesi jollekin kojankoltiaiselle.

– En anna! Älä yhtään yritä kiemurrella, tiedät kyllä mitä tarkoitan: sä saat rikkoa mun kalvoni. Oon jo pitkään katsonut sillä silmällä, että sä oot just sopiva, tuollainen vähän harmaantunut, mutta jäntevä vanhempi uros. Karvaiset käsivarret ja kintut, ja seurasin kerran, kun leikkasit nurmikkoa: hiki kiilteli selkälihaksissa ja verryttelyhousuissa muljahteli kiihottavasti. Oon joutunut aina silloin tällöin sormettamaan, kun se näky ei oo jättänyt rauhaan. Mitä tässä kaartelemaan, kun päämäärä on selvä. Eikö voitais tehdä se jo tänä iltana? Jäisin yöksi,jos pyydät. Nyt ei oo vanhemmista huolta.

– Heh-heh, mutta kohta ois vanhemmillasi huolia. Sä siis esität, että mä panisin sut paksuksi tänä iltana! Selvähän se, että meillä ei oo nyt kumeja. Kyllähän isäs tulis kirveen kans mun luo, jos –

– Rauhotu! Mä tiedän täsmälleen, mitä teen, eikä tästä tuu sulle mitään seuraamuksia. Oon hankkinut pillerit ja syönyt niitä jo jonkin aikaa, ja ikää on tarpeeksi. Muistan, kun olin kuusivuotiaana isän ja sun kanssa täällä mökillä saunassa. Mulla jäi mieleen, miten sun isot karvaiset pallit riippuivat haarovälissä ja niiden yläpuolella heilahteli pitkä patukka pää paljaana…ja se tumma tuuhea karvapehko… Näky pysyi mielessä, ja kun murrosikä alkoi, ne mielikuvat rupesivat vaivaamaan ja tekivät rauhattomaksi.

En saanut sanaa suustani, minut oli yllätetty täysin. Samassa Anu jo hypähti syliini ja käänsi rintansa minuun päin. Pienet pehmeääkin pehmeämmät tisut tuntuivat ihanilta omaa vartaloani vasten, ja nuoren naisen lämpimän ihon tuoksu sai veren kohisemaan päässäni. Pyöreä kiihottava pylly painoi reisiäni. Tiesin, etten voi enää mitään itselleni. Kaappasin tytön käsivarsilleni ja aloin kantaa häntä yläkerran makuutilaan. Laskin kantamukseni seinän vieressä olevalle vuoteelle ja itse menin pitkäkseni sänkyyn, joka oli vastapäisellä seinustalla.

– Ja nyt tehdään asiat selväksi. Mä en oo mikään lapsenraiskaaja. Kaikki mitä täällä tapahtuu, tapahtuu sun tahdostas. Voit viheltää pelin poikki milloin vain. Sillä varauksella, että tiedät kai, miten käy, kun pannaan tulta ja olkia samaan sänkyyn?

– Tiedän, siitä syntyy komea roihu.

– Ihan oikein, mutta kun tuli on tarttunut olkiin, ei sitä roihua voi enää sammuttaa. Muistetaan se.

Aloin riisua vaatteitani. Heitin hikisen T-paidan lattialle, samoin sortsit, jotka olivat jalassani nurmikkoa leikatessani. Emmin hieman ja otin sitten pois alushousut ja heitin nekin lattialle. Makasin odottaen selälläni ja nostin käsivarret pääni alle. Tunsin kainalohikeni hajua.

– Mä en oo sitten pessyt itseäni ja rehkin koko iltapäivän auringossa. Täällä saattaa nyt leijua jonkinlaiset aromit.

– Niin leijuu, kiihottava aikuisen miehen hien ja testosteronin tuoksu. Se tuoksu kyllä voittaa citykossien deodoranttilemut, ja se herättää naaraassa himon.

– Tule sitten tähän viereen, jos niin tunnet.

Anu oli riisunut itsensä ja kömpi hämärässä viereeni. Käännyimme kylkiasentoon kasvot vastakkain. Tyttö oli selvästi jännittynyt, mutta hymyili siniset silmät puoliraollaan.Yritin rauhoittaa häntä ja silitin kädelläni vaaleaa kihartavaa tukkaa. Katsoin pientä suuta ja tunsin kovaa halua suudella. Emmin. Äkkiä Anu painoi suunsa suutani vasten ja avasi huulensa. Työnsin kieleni tytön suuhun. Anu otti pääni käsiensä väliin ja vastasi ahnaasti suudelmaani. Kiedoin käsivarteni lujasti hänen ympärilleen. Tyttö alkoi huohottaa. Tunsin, että erektioni oli alkamassa. Vähitellen kovettuva kaluni suuntautui tytön jalkoväliin, lähelle emättimen suuta. Käteni tärisivät kiimasta, kun koskettelin pieniä tytönrintoja. Miten pehmeät, miten ihanat pikku tisut! Hivelin niitä hellääkin hellemmästi, mutta sitten jouduin kovan kiihkon valtaan ja puristelin tissejä voimakkaasti. Anu voihkaisi ja meni ikään kuin hervottomaksi siitä käsittelystä. Hamusin nännit suuhuni ja imin niitä ahnaasti. Tunsin, miten nännipihat alkoivat turvota ja nännit muuttuivat koviksi nipukoiksi.

Anu pyysi kuiskaten minua kääntymään selälleni. Sitten hän nousi nelinkontin päälleni ja laski takapuolensa kasvojeni eteen. Mikä ihana näky! Pyöreät, valkeat pakarat ihan silmieni edessä, ja auenneesta pakaravaosta pilkisti ryppyinen pyllynsilmä. Kostutin sormeani suussa ja työnsin sormenpäätä varovasti tuohon pikku reikään. Nuolin sitä, ja Anu vastasi siihen laskemalla takapuoltaan vielä lähemmäksi kasvojani. Sitten huomasin, että pieni neitsytpillu oli alkanut turvota ja punertaa. Hento vaaleanruskea karva peitti häpyhuulia ja osin haaroväliä. Koskettelin sormella tuota kiimasta yhä enemmän turpoavaa vakoa ja tunsin kiihottavaa pillun tuoksua. Sormi etsiytyi klitorikselle, joka oli jo työntynyt kovana ulos häpyhuulien välistä. Naaraan tuntosarvi, valmiina nauttimaan uroksen siittimen hankaavista työnnöistä.

Anu kumartui ja laski päänsä levitettyjen reisieni väliin. Hän alkoi kosketella kiveksiäni, leikitteli niillä ja otti niitä suuhunsa vuoronperään, nuoli ja näykki ja veti kieltään siittimen vartta ylöspäin ja alkoi sitten imeä terskaa. Olin miltei tulla hulluksi nautinnosta, ja samaan aikaan pikku pylly liikkui silmieni edessä ylös ja alas ja puolelta toiselle. Pillun raosta tuli hento turskanhaju, ihana naaraan tuoksu!

Anu asettui takaisin viereeni. Käänsin hänet selälleen ja pyysin koukistamaan jalat.

– Kyllä sun hikiset pallit tuoksu kiihottavasti. Ja tuo sun suonikas kulli! On kyllä niin paksu ja pitkäkin, että…mutta yritä saada sisälle. Sen on pakko mennä, kiima polttaa jo niin kovasti. Sun kullin päästä tuli suuhun jotain makeaa nestettä. Mitä se on?

– Se on kiimalimaa eli touhutippoja. Kun uros kiihottuu ja valmistautuu työntymään naaraan sisään, se lima voitelee virtsaputken, jotta siemenneste lentää liukkaasti emättimeen. Ja tietysti se voitelee pillun suutakin samalla, kun siittimen pää etsii sitä sisäänmenoreikää. Mulla on tosiaan aika kookas, mutta lupaan olla hyvin varovainen.

Käännyin kyljelleni ja oikaisin reiteni Anun koukistettujen jalkojen alle hänen maatessaan selällään. Tunnustelin sormella emättimen suuta. Siellä oli jo valmista: häpy oli turvonnut lisää ja häpyhuulien välistä valui limaa. Otin siittimen käteeni ja aloin varovasti tunnustella terskan päällä häpyhuulia ja niitten välistä vakoa. Anu huokaili ja haparoi kädellään rintakarvojani. Aloin työntää terskaa
hitaasti sisään sydämen lyödessä tuhatta ja sataa.

– Ihanaa, mutta oo varovainen, pikkuisen sattuu.

Keskeytin työntämisen ja odotin. Terskan pää ei ollut vielä kokonaan sisällä, mutta venytti jo varmaan immenkalvoa kovasti. Mutta kiimani kasvoi koko ajan, ja minun oli jo vaikea pidätellä itseäni. Henkäisin syvään ja tyrkkäsin nopealla työnnöllä terskan immenkalvon läpi. Anu voihkaisi, mutta vaikeni heti ja huohotti kiivaasti. Keskeytin taas. Terska oli nyt emättimessä, ja emättimen suu puristi tiukasti siitintä terskan juuresta.

– Nouse nyt päälle. Vähän tekee kipeää, mutta haluan sen kokonaan sisälle. Kyllä kullin pää levittää ihanasti häpyhuulia.

Anu koukisti jalkaansa, jotta pääsin nousemaan hänen reisiensä väliin. Kullin pää oli koko ajan emättimessä. Vedin henkeä ja aloin lujan määrätietoisesti työntää siitintä syvemmälle pilluun. Otteen on oltava jokseenkin ronski, kun tunkeutuu neitsytpilluun, olin kuullut joskus miesten puhelevan kaljapäissään saunanlauteilla. Ja niin kaluni alkoi painua sentti sentiltä Anun pilluun. Kun tunsin kiveksieni koskettavan tytön pyllynkannikoita, tiesin että perillä ollaan. Anu voihki ja huokaili, raapi kynsillään selkääni ja puristi sitten lujasti pakaroitani ja iski hampaansa leukaani. Naaraan voimakas kiihottuminen kasvatti omaa kiimaani, ja minun oli enää vaikea hidastella.

– Nai kuten mielesi tekee, älä pidättele! On tämä taivaallista, pillu koko pituudeltaan täynnä miehen kullia.

Aloin pitkät hitaat työnnöt koko varren mitalla pohjaan asti. Pillusta kuului litsahtelevaa ääntä, kun terska nousi huulille ja painui takaisin sisään. Anu hengitti kiivaasti ja alkoi työnnellä lantiollaan vastaan. Pian löysimme yhteisen rytmin, ja työnnöt nopeutuivat. Äkkiä tunsin, että emättimen suu alkoi voimakkaasti puristua siittimeni ympärille, ja Anu ulisi heikosti samalla, kun hänen selkänsä kaareutui lantiotani vasten. Neitsytpillun orgasmi! Vedin muutaman nopean työnnön, ja tunsin, että siemensyöksy alkaa. Survaisin kullin niin syvälle emättimeen kuin ikinä sain, sitten keskeytin työnnöt ja tunsin tuon maailman ihanimman tunteen, kun kulli syöksi siemennesteen pitkinä ruiskauksina emättimen pohjaan.

Lepäsimme voipuneina pitkän aikaa päälletysten, sukuelimet vielä kiihottuneina sisäkkäin. Anu huokaili kiihkeästi ja siveli selkääni ja niskaani.

– Voi että naiminen on ihanaa! Enpä olisi uskonut, että tällaista nautintoa on olemassakaan. Ja on varmasti totta, niin kuin Minnakin sanoi, että vanhemmat uroot osaa parhaiten korkata neitsyen. Sustakin huomasi, että kokemusta ja taitoa on karttunut. Mun orkku oli tosi voimakas, sellaista en oo ikinä sormettamalla saanut. Ja heti sen jälkeen sun siemensyöksy tuntui todella kiihottavalta. Pistin sillä hetkellä käteni sun kullin paisuneelle tyvelle siihen peräaukon alapuolelle ja tunsin, miten se kumpare supisteli pumpatessaan spermaa sisääni.

Nousin varovasti Anun päältä ja vedin jo veltostumaan alkaneen siittimen ulos emättimestä. Valkoista spermaa, johon oli sekoittunut muutama veritippa, alkoi hiljalleen valua pillun huulien välistä peräaukolle ja siitä lakanoille.

– No niin, nyt on reitti avattu niille pojankoltiaisille. Ja mäkin sain vihdoin ja viimein korkata neitsyen. Mun vaimo oli jo avattu, kun mentiin maimisiin. Joskus se jurppi, mutta ei enää.

Anu halusi jäädä yöksi. Ennen nukahtamista käänsin hänet itseäni vasten ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. Ja niin tyttö nukahti turvallisesti syliini spermaa pillussaan.

Toista kertaa emme enää tehneet sitä, ja Anu on hengaillutkin jo pitkään erään vaalean nuorenmiehen kanssa. Näyttävät niin rakastuneilta, että tällaiselle vanhemmallekin miehelle tulee hyvä mieli…ja mielikuvitus alkaa laukata…

Yksi kommentti viestissä: “Kesäillan rauha rikkoutuu”

  1. ajnasj says:

    hyvä kirjoitus, hyvin kirjoitettu, ei liian yksityiskohtaisesti, jää tilaa mielikuvitukselle.

Kommentoi

top