search
top

Nuorta lempeä III – Aamuinen avautuminen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (79 votes, average: 3.82 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina on jatkoa novelleille "Nuorta lempeä" ja "Nuorta lempeä II - Vihdoinkin kahden", joiden lukeminen ei ole pakollista, mutta suositeltavaa. Tämänkertainen pätkä on hieman erikoinen, mutta toivottavasti kolahtaa arvon lukijakunnalle.

Heräsin epätavallisen kirkkaan kevätauringon paisteeseen. Pehmeä valonsäde oli karannut huolimattomasti vedettyjen verhojen välistä ja osunut kasvoihini. Hieraisin silmiäni kevyesti ja katselin ympärilleni. Makasin Saaran sängyssä. Saara makasi vieressäni ja ilmestään päätellen nukkui edelleen.

Edellinen ilta palasi mieleeni ja minua alkoi hymyilytti. Oli saanut olo.

Silitin Saaran mustia hiuksia varovaisesti. Miten oli päässyt käymään, että olin löytänyt niin ihanan tytön itselleni? Meillä oli synkannut alusta asti niin seksuaalisesti kuin muutenkin. Hymyni kasvoi korviin asti sitä ajatellessani.

“Mmhmh?” kuului vierestäni. Saara avasi silmänsä raolleen ja sulki ne taas nopeasti. Jatkoin silittelyä.

“Mitä kello on?” hän kysyi hetken kuluttua avaamatta silmiään.

“Ei mitään aavistusta. Onko sillä väliä?”

“Ei. Ei mitään väliä”, Saara mutisi. “Miksköhän mä edes kysyin sitä?”

“Sä oot tommoinen pöhköpää”, sanoin ja tukistin häntä hyvin hellästi hiuksista.

Saara karisti unihiekat silmistään ja nousi kyynärpäiden varaan vatsamakuulle, jolloin hänen rintansa jäivät roikkumaan viekoittelevasti käsien väliin. Taisin jäädä tuijottelemaan niitä hieman liian pitkäksi aikaa, sillä Saara kumartui itsekin vilkaisemaan niitä ja totesi sitten: “Siellä ne on.”

“Ne on söpöt”, totesin kohdaten Saaran katseen.

“Onko? Mä mietin välillä, onko ne liian pienet.”

“Ne on just hyvän kokoiset.”

“Minkäkokoiset tissit sä haluaisit, että mulla olisi?”

“Just ton kokoiset, senkin pöhköpää.”

“Ei kuiteskaan.”

“Eiku kuiteskin.”

Pienen väittelymme lopputulos näytti miellyttävän Saaraa, sillä nyt hänkin hymyili. Olimme jonkin aikaa ihan vain hiljaa ja nautimme kiireettömästä aamupöpperöisyydestä. Käteni siirtyi rapsuttamaan Saaran niskaa. Se oli pehmeä.

“Aki, mitä sä ajattelet, kun sä… runkkaat?”

Kysymys sai minut hieman hämilleni, vaikka yleensä pidin Saaran suorapuheisuudesta. Hän näytti itsekin hieman epäröivältä, mutta katseli minua silti uteliaasti.

“No sua tietty”, vastasin pienen miettimistauon jälkeen.

Saara sulatteli vastaustani.

“No mitä sä ajattelit ennen kuin sä tapasit mut?” kuului kiero kakkoskysyms. Olin ansassa.

“Noh… kaikennäköistä.”

“Herra Kaikennäköinen”, Saara kujersi ja sujautti kätensä reidelleni. “Kerro nyt joku esimerkki.”

“No jotain seksiä vaan. Välillä jotain tyttöjä meidän koulusta. Välillä jotain muita.”

“Mitä sä mietit niistä?”

“Mietin tietty, et oon niiden kanssa.”

“Mitä sä teet niiden kanssa?” Saara ei enää vaikuttanut siltä, että olisi halunnut kiusata minua, vaan vilpittömän kiinnostuneelta. Reidelläni oleva käsi alkoi tehdä pientä rohkaisevaa hieromisliikettä. Sillä oli rauhoittava vaikutus.

“No me suudellaan ja me otetaan hiljalleen vaatteet pois. Sit me tehdään vaan kaikkee hauskaa.”

“Ai niin kuin esimerkiksi… panette toisianne?”

“Esimerkiksi”, vastasin ja esitin vastakysymyksen: “Entä mitä neiti Kysymysmerkki miettii kosketellessaan itseään?”

Saara naurahti hieman niin, että hampaat tulivat näkyviin. Hän katsoi poispäin alaviistoon ja hymyili salaperäisesti.

“Kaikenlaista…”

“No kerro nyt jotain. Mäkin kerroin.”

“Sä et kyllä kertonut yhtään mitään”, Saara sanoi ja tökkäisi minua hyväntahtoisesti vatsaan. Hän oli oikeassa.

“No joskus mä mietin sellaista, että on kesäpäivä ja mä olen jonkun tytön kanssa meidän mökillä. Siellä ihan mökin lähellä on metsässä sellainen pieni aukea, jossa kasvaa korkeaa heinää. Siis oikeasti pitkää, mua melkein vatsan yläpuolelle”, selitin. Saara kuunteli hyvin tarkkaavaisesti.

“Me kävellään yhdessä sinne aukealle ilman, että kukaan huomaa ja me mennään makuulle heinän keskelle, missä on tosi, tosi pehmeää. Ja sitten me rakastellaan hitaasti ja kaikki menee ihan fantastisesti. Sen jälkeen me vain maataan yhdessä siellä ja katsellaan taivasta ja kuunnellaan metsän suhinaa. Sellaista.”

“Ei kovin yksitoiskohtaista, mutta kuitenkin söpöä”, Saara hihkui hyväksyvästi ja puristi minua reidestä. “Kerro lisää!”

“Enkä kerro, kun on sun vuoro.”

“Ääh, ne on ihan tylsiä juttuja. Ei mitään romantiikkaa heinän keskellä.”

“No ei se ollut mitään kovin kiinnostavaa. Kerros nyt”, sanoin ja siirsin käteni kulkemaan Saaran sileälle selälle.

Saara mietti hetken.

“Onks se totta, että kaikkien miesten fantasia on olla kahden naisen kanssa?”

“En mä tiedä. Kai jotkut haluu sitä.”

“Halutko sä?”

“Kaiketi, joo. Voisi sitä ehkä kokeilla. Vaikka tuskin niin koskaan tapahtuu.”

“Mä mietin välillä, että millaista olis olla kahden pojan kans. Mut mä en tiedä, haluaisinko mä ihan oikeasti kokeilla sitä. Mut sitä on jotenkin kivaa ajatella. Ja kiihottavaa.”

“Tiedän mitä tarkoitat. Mut kai fantasiat on just sitä varten, että niissä voi kuvitella kaikkia asioita, joita ei välttämättä oikeasti haluaisikaan tehdä.”

“Nii! Se on jotenkin outoa, mutta toimii.”

“Tuo oli hyvin sanottu.”

Hieman vaivaannuttavana alkanut keskustelu alkoi olla yllättävän kiinnostava. Aloimme molemmat avautua hiljalleen.

“Mitä sä sit teet niiden poikien kanssa?” rohkaistuin kysymään. Saaran poskiin tuli hieman punaa.

“No siis ihan ensimmäisenä”, hän aloitti ja alensi hieman ääntää. “Ihan aluksi mä en tee mitään, mä vaan katon niitä, kun ne on toistensa kimpussa. Siis silleen, et ne haluaa toisiaan ihan mielettömän paljon. Ne alkaa hyväillä toistensa peniksiä ja hetken päästä ne ottaa toisiltaan vuorotellen suihin. Oikeasti imee toisiaan.”

Vau, ajattelin. Tämä tyttö oli villi sielu.

“Onkse jotenkin noloa?” Saara kysyi minulta itsekin hieman nolona.

“Ei tietenkään ole, jos sä tykkäät siitä. Ei mulla oo mitään ongelmaa sen kanssa.”

“Kiva kuulla.”

“Jatka vaan kertomista.”

“Okei”, hän jatkoi nyt hieman rohkeammin. “Sillä aikaa, kun ne tekee kaikkea toisilleen, mua alkaa hiljalleen panettaa ihan tosi paljon. Mä vien käden mun jalkojen väliin ja sieltä oikein hohkaa sellainen kunnon kiima. Alan hyväillä mun klitorista. Ja koko ajan mä katon niitä kahta poikaa, jotka ottaa toisiltaan suihin.”

Saara hallitsi härskin jutun kertomisen. Kaluni alkoi ojentautua.

“Hetken päästä ne huomaa mut ja tulee mun viereen istumaan. Mä suutelen vuoron perään kumpaakin ja ne molemmat suutelee tosi hyvin. Sitten ne alkaa kosketella mua joka paikasta, kun mä vaan makaan ja nautin”, Saara selitti nyt täysin fantasiaansa keskittyneenä. “Kumpikin näykkii ja pussaa mun tissejä samalla kun niiden kädet vaeltelee mun vartalolla. Mä alan käydä ylikierroksilla…”

“Et oo ainut”, keskeytin hänen kertomuksensa.

“Oho”, hän naurahti huomatessaan erektioni. “Oliks tää liian likainen juttu?”

“Aika kuuma se ainakin oli.”

“Mä halun nyt kuulla siitä sun tytöstä metsän keskellä”, Saara sanoi ja vaihtoi asentoa. Hän istahti polvilleen niin, että reiteni oli suoraan hänen haarojaan vasten. Tunsin lämmön. “Äläkä pihtaile yksityiskohdissa.”

Hain sopivia sanoja.

“Saamasi pitää. Me siis maataan ja pussaillaan siellä heinän keskellä. On tosi lämmintä, välillä vaan puhaltaa kevyt kesätuuli. Mä vien mun käden tytön mekon alle, tunnen jalan, tunnen lantion kulman ja tunnen häpykarvat. Silloin mä tajuan, että hänellä ei ole ollenkaan pikkuhousuja.”

Saaran huulet raottuivat hieman.

“Sillä on tosi pehmeä alapää, sellainen, johon voisi unohtua päiväkausiksi. Ja kun mä kaartelen sormiani sillä, lantio alkaa liikkua hieman.”

Saarankin lantio liikahti hieman. Tunsin hänen jalkovälistään tulvivan lämmön nyt entistä selvemmin.

“Mä vien mun sormet alas sen… pilluun, joka on ihanan kostea. Mun etusormi sujahtaa vaivattomasti sisään. Sitten keskisormi tulee mukaan ja mä pyöritän niitä molempia siellä sisällä. Ja tä tyttö alkaa hengittää tosi epäsäännöllisesti, jopa voihkia välillä. Mä vain jatkan ja jatkan, ja hän sanoo, etten mä saa missään nimessä lopettaa.”

Taas kerran Saara katsoi minua varovaisesti, kuin keräten rohkeutta.

“Onks se väärin, jos mä runkkaan itseäni vähän, kun sä kerrot tota juttua?” hän sai vihdoin kysytyksi. Jo toisen kerran sinä aamuna hän sai minut hämilleni.

“Joo, totta kai”, sopersin. “Musta voisi olla oikeastaan tosi kiva katsoa, kun sä runkkaat.”

“Okei”, hän sanoi ja vei oikean kätensä jalkojensa väliin. Tunsin rystyset jalallani. Ne liikkuivat hitaasti sormien tahdissa.

Saaran katsoi minua nautinnollisen utuisin silmin ja hyväili itseään. Näky oli saada minut suunniltani kiihottavuudellaan.

“Sä näytät ihan sairaan kuumalta”, sanoin.

“Niin säkin”, hän vastasi kehuuni ja keinutti lantiotaan kättään vastaan. “Mut sä voisit näyttää vielä kuumemmalta, jos säkin… tulisit mukaan. Tulisitko?”

Kesti hetken ennen kuin ymmärsin, mitä hän tarkoitti.

Saara seurasi katseellaan kättäni, kun tartuin sillä kiinni kaluuni ja tunnustelin, miten kova se oli. Kaluni kärki oli aivan märkä. Kun puristin sitä, lävitseni kulki hento väristys. En ollut tajunnut, miten kiihottuneeksi keskustelumme oli minut saanut. Kuljetin esinahkaa hitaasti ylös ja alas Saaran tarkkaillessa puuhaani vieressä. Hän näytti pitävän näkemästään.

Saaran masturboimisen seuraaminen oli jumalaista. Ylöspäin ojentautunut asento toi hänen sulonsa ja vartalonsa kaaren hyvin esille. Kauniit rinnat, kutsuvat nännit, himokkaat, mutta älykkäät kasvot, pillussa seikkaileva käsi – kaikki oli esillä kuin tarjottimella ja minä ahmin häntä silmilläni, yritin ikuistaa hetken täydellisesti mieleeni.

“Jatka”, Saara pyysi silmät nyt puoliummessa. “Jatka sun kertomusta.”

“Niin, mä jatkan sen tytön sormettamista, kunnes hän sanoo haluavansa tehdä mullekin jotakin”, kerroin yrittäen palauttaa tarinan mieleeni. “Me vaihdetaan paikkoja, mä meen makaamaan selälleni ja hän alkaa tutkia mua. Tytön kädet löytävät mun vyön, avaavat sen ja housut. Mun kalu ojentautuu ulos vaatteiden kätköstä ja tunnen miten kuuma, märkä suu ottaa sen sisäänsä, uhh… Saan häneltä unelmien suuhoidon. Kieli nuolee varttani juuresta päähän asti ja huulet, ah, huulet imevät terskaa vaativasti. Tyttö ei käytä käsiä ollenkaan, vaan kaikki tapahtuu suulla. Hän imee mua kuin… Miten sä sen sanoit? Imee mua kuin ‘haluaisi mua ihan uskomattoman paljon’.”

Saaran ähinään sekoittui nyt pieni kikatus. Hän katseli työskentelyäni lumoutuneena rintakehän kohoillessa epäsäännöllisen hengityksen tahdissa ja sormet jalkojen väliin uppoutuneina. Aloin runkata itseäni nopeammin. Miten muutenkaan olisin voinut reagoida?

“Ja kun mulla alkaa olla, uh, sellainen olo, että mä en kestä enää kauaa, hän sanoo: ‘Mä haluan tuntea sut mun sisällä.’ Ja tyttö nostaa mekkoaan niin, että näen hänen kauniin alapäänsä, ja istuu hajareisin mun ylle, ottaa kalustani kiinni ja laskeutuu hitaasti sen päälle. Tunnen kuuma pillun ympärilläni. Se tuntuu yhtä hyvältä kuin tytön suu. Aah…”

Saaran masturboimisen katselu ja oma tarinani olivat saaneet minut kriittiseen tilaan. Hidastin käteni liikettä, en halunnut tulla ihan vielä.

“Voi Aki”, Saara sanoi ja kumartui suutelemaan minua käsi edelleen tiivisti haaroissaan. “Sulla on niin suloisia juttuja.”

“Niin sullakin, ne on vaan eri tavalla suloisia. Nyt on sun vuoro kertoa taas.”

“Okei, mut ensin…”

Saara vaihtoi asentoa. Hän nousi jalkani päältä ja siirtyi – hajareisin niin kuin mielikuvitusrakastajani – vatsani päälle. Haistoin hänen yhä kasvavan kiimansa.

“Ne pojat”, Saara aloitti. “Kun ne on, ahh, suudellu ja hyväilly mua tarpeeksi, ne haluaa tyydyttää sekä mut että itsensä. Toinen niistä jää mun pään viereen istumaan. Hänen vehkeensä on houkuttelevasti esille ja mä otan siitä kiinni. Se värähtää. Puristelen seuraavaksi kivespusseja, ne tuntuvat painavilta ja täysiltä, vähän liiankin, mmmh, täysiltä.”

Tiesin miltä se tuntui.

“Otan taas kiinni kalun varresta ja vedän esinahan taakse, jolloin iso, punainen kruunu tulee näkyviin. Hän kumartuu vähän ja mä lipaisen sitä huulillani. Maku on suolainen, mutta jotenkin kiihottava. Alan runkata hänen varttaan alhaalta samalla, kun huuleni koskettelevat kevyesti terskaa. Mmh..!”

Saara keskeytti kertomisen hetkeksi keskittyäkseen nautintoonsa. Hänen kätensä liikkui nyt vaativammin, rytmikkäämmin. Samoin minun, en pystynyt vastustamaan enää.

“Ja, ah, sillä aikaa se toinen poika avaa mun haarat ja tunnustelee mua sieltä. Hän huomaa, että mä olen valmis. Ja samalla, kun mä hoitelen sitä toista, niin tämä työntyy, nnnh, mun sisälle… Ja se tuntuu niin hyvältä, ettei tosikaan. Mä olen täynnä. Just niin täynnä, kun mä haluan olevan. Ja se poika liikkuu just sopivaa tahtia, ei liian nopeasti, että mä pääsen mukaan rytmiin. Uhh…”

Runkkasimme molemmat itseämme vimmatusti.

“Ei kestä kauaa, kun hän on jo valmis. Mh, hän puskee ja puskee eteenpäin ja mä otan hänet lantiollani vastaani. Ja sit, sit mä tunnen, miten hänen kehonsa jäykistyy ja, ah, ja hän…”

Olin eläytynyt Saaran fantasiaan niin, että tuntui suorastaan luonnolliselta laueta sillä hetkellä. Palleissa tuntui hetken aikaa tuttu paine ja, aah, lantioni kohosi ilmaan kaluni sen korkeimpana huippuna. Tunsin siementen purkautuvan ulos, miehuuteni sykki niitä ulos kädenliikkeideni tahdissa. Jos jokainen itsetyydytyskerta olisi tuntunut siltä, kukaan ei vaivautuisi harrastamaan seksiä.

Saara tuntui tuskin edes huomanneen tulemistani, niin keskittynyt hän oli nautintoonsa. Hänen kehonsa suorastaan huusi orgasmin tuomaa vapautumista.

“Aki, mä teen nyt yhden jutun”, hän lausui utuisesti kuin humaltunut.

En ehtinyt ajatella mitään, kun Saara oli jo jälleen kerran vaihtanut asentoaan. Tällä kertaa hän istui hajareisin pääni yläpuolelle. Tiesin, mitä hän halusi.

“Nuole mua”, hän henkäisi.

Saaran häpy oli suoraan kasvojeni edessä, joten kävin suoraan asiaan. Otin kiinni hänen jännittyneistä reisistään ja hyökkäsin kielelläni klitoriksen kimppuun.

“Joo”, hän huokaisi hädin tuskin kuuluvasti. Vein häntä laukeamista kohti niin hyvin kuin vain pystyin. Yllätyksekseni Saara jatkoi yhä vain fantasiansa kertomista. Sanat kuuluivat etäisesti, aivan kuin ne olisivat kantautuneet seinän takaa, eivätkä päälläni värisevästä naisesta.

“Mmmah! Tulemisensa jälkeen hän alkaa nuolla mun pillua. Hän, uh, tekee sen kunnolla, koska mä alan olla kans tosi, tosi lähellä. Ja… Ja koko ajan mä imen sen toisen kalua, nimenomaan imen, en enää vain pussaa tai nuole. Ah, toi tuntuu hyvältä, Aki, sä oot hyvä. Ja, ja me molemmat aletaan lähestyä kliimaksia yhtä, mm, yhtä aikaah…”

Saaran lantio työntyi suutani vastaan suorastaan raivokkaasti. Yritin pysyä hänen mukanaan.

“Se poika, jolta mä otan suihin, mh, ehtii ekana. Sen kalu jäykistyy ja sieltä, aah, sieltä alkaa tulla spermaa ja ensimmäistä kertaa mä tunnen millaista on, kun joku tulee suuhun ja voi hyvä luoja, Aki! Ja samalla se toinen kiihdyttää tahtia, kunnes mä, kunnes…”

Kunnes Saara jäykistyy ja päästä suustaan kimakan voihkaisun. Hetki on epätodellinen, unenomainen. Lantio ja häpy nykivät suutani vasten, naiseni vartalo värisee kauttaaltaan ja minä värisen hänen mukanaan hänen allaan. Saaran sormet harovat hiuksiani, kun hänen naiseutensa supistelee viimeisen kerran ja jännittynyt vartalo veltostuu. Olemme yhtä.

Hetken kuluttua Saara nousi päältäni ja minä nousin vuorostani halaamaan häntä. Syleilimme jonkin aikaa orgasmin rentouttamina.

“Hetkinen, mitä täällä oikein on”, Saara kysyi yhtäkkiä ja vei kätensä alaselälleen. Kun se tuli takaisin, siinä oli tahmeaa, valkoista nestettä.

“Sori, mä taisin tulla sun päälle kaikessa tohinassa.”

“Ei se haittaa yhtään mitään, se on ihan hauskaa”, Saara sanoi ja hymyili. “Mä en edes tajunnut, missä vaiheessa sä tulit. Tuntuiko susta hyvältä?”

“Joo”, vakuuttelin. “Tosi hyvältä, itse asiassa. Tämä oli ehkä elämäni kiihottavin kokemus.”

“Tä oli kyllä jotain ihan… En mä osaa edes sanoa. Ei kai mun jutut ollu liian härskejä?”

“Ei ollu, senkin pikku pervo”, vastasin ja annoin suukon Saaran poskelle. Hän silitti kasvojani puhtaalla kädellään.

“Nyt mä en saanut tietää, miten se teidän hässiminen siellä heinän keskellä päättyi.”

“Jos sä tuut meidän mökille kesällä, voin ehkä kertoa sen loppuun.”

“Vain kertoa?”

“Kertoa ja näyttää.”

“Näytä heti! Tai ehkä aamiaisen jälkeen.”

“Sovittu. Viimeinen keittiössä on aseksuaali tylsimys.”

“Hah, se en taatusti ole minä.”

“No et kyllä olekaan. Sä oot ihan villi.”

“Kuinka villi sä haluaisit, että mä olisin?”

“Just noin villi.”

“Ei kuiteskaan.”

“Eiku kuiteskin.”

Suutelimme tyytyväisinä. Näin hyvää aamua ei voinut seurata kuin täydellinen päivä.

9 kommenttia viestissä: “Nuorta lempeä III – Aamuinen avautuminen”

 1. Q says:

  Hyvällä tavalla erilainen ja hyvin kirjoitettu. Tunnelma ja tunteet tuli hienosti esiin ja kävi suorastaan kateeksi Akia…:D

 2. apilankukka says:

  Hauska huomata, että nämä tarinat ovat löytäneet uusia lukijoita vielä ihan lähiaikoina. Tarinoiden kirjoittamiseen tuli jossain vaiheessa tauko, mutta ehkäpä täytyy taas aktivoitua. 🙂 Kommentit ovat se juttu, joka motivoi luomaan, joten kiitos kaikille! Mielelläni aina kuulen, millaisia tuntemuksia novellit ovat herättäneet.

 3. katSuuu says:

  Aivan ihania, kiihotuin 😉 älä vaan lopeta näitä saara ja aki tarinoita, aivan täyden kympin tavaraa! Jatkoa odotellen 😉

 4. Lisäää! says:

  Jatka lisää! Nää on iha parhaita!

 5. qwer says:

  Tää viimeinen osa oli ehkä kaikista paras! Vaikka kyllä ne muutkin olivat hyviä, jatka ihmeessä (:

 6. awq says:

  huikeen hyvää tekstiä! jatka samaa rataa!

 7. Pietu says:

  Loistava. Hyvin kirjoitettu ja hyvä idea 🙂

 8. apilankukka says:

  Ooh, kiitos kehusta! Vallan tässä punastuu…

 9. 43521 says:

  Nyt on kyllä niin laadukasta stooria, että melkein sopisi kirjastoon. Suosittelen vahvasti jatkamaan tarinointia!

Kommentoi

top