search
top

Aisurin alkutaival II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 2.34 out of 5)
Loading...

Tyttöystäväni Paula oli siis 13 vuotias jo tuolloin varsin hyvin muodostunut vaikka ei mikään missin mitoissa oleva ollutkaan pituutta noin 150 rinnat ihanan pyöreät b kuppiset (olin vaklannut rintsikoista) ja painoa noin 65 kg. Hänellä oli pitkät punaiset hiukset ja hän oli todella mukava ja avoin kaikille. Minä itse olen tälläinen 16 vuotias nörtti poika joka tykkää pelailla tietsikalla yms.

Paula haki kesä töitä kaupunkimme kebab ravintolasta jota pyöritti noin 60 vuotias turkkilais mies, hän oli jo päälaeltaan kalju ja painoakin oli varmaan ainakin 150 kiloa. En osannut arvatakkaan mihin tämä työ siellä johtaisi ennen kuin näin sattumalta eräänä päivänä erään tapahtuman kun olin menossa Paulaa töistä vastaan. Menin takaovelle ja koska se oli raollaan kuuman kesäpäivän vuoksi kävelin siitä suoraan sisään, kuulin takahuoneesta omituisia ääniä ja kurkistin varovaisesti oven raosta ja näin Paulan polvillaan pomonsa edessä.

Samassa tajusin, että Paula ottaa suihin pomoltaan tuo lihava turkkilais mies piti Paulaa kaksin käsin päästä kiinni ja upotti isoa kaluaan hänen suuhunsa. Paulan työasuun kuuluva valkoinen paita oli napitettu auki ja hänen rintansa heiluivat tämän turkkilais pomon määräämään tahtiin. Kohta tämä mies kiihdyttikin tahtiaan ja karjaisten hän ampui lastinsa rakkaani suuhun josta osa pursui myös suupielistä noille terhakoille rinnoille. Sitten mies käski Paulan ylös ja nosti mustan minihameen helmaa joka kuului myös työasuun. Alta paljastui Paulan pyöreät pitsihipstereiden verhoamat pakarat ja minullakin alkoi seisoa tässä vaiheessa. Vaikka vitutus olikin kova niin en uskaltanut tehdä mitään, koska tuo turkkilais mies oli minua ainakin 2 metriä pitkä ja painoa oli varmasti ainakin sen 150 kiloa, itse kun olen tälläinen 165 pitkä kukkakeppi.

Paula siirtyi nojaamaan käsillään kirjoituspöytään ja paksut ruskeat sormet riisuivat hänen hipsterinsä pois. Sinun pitää ajaa karva pois täältä sanoi Pomo ja työnsi sormensa sisään Paulan pilluun. Alkoi kuulua irstas litinä kun tuo turkkilainen karpaasi työnteli sormeaan edestakaisin rakkaani pyhimmässä. Sina alkaa olla hyvä liukas mies sanoo ja tulee Paulan taakse. Hän asettelee seivästään Paulan pillun huulille ja Paula sanoo varovasti kun se on noin iso. Näen kuinka tuo paksu kalu alkaa tunkeutua rakkaampani pyhimpään ja minun on pakko kaivaa oma kaluni housuista ja alkaa runkkaamaan sitä.

Tuo 60:nen turkkilais mies alkoi varrastamaan tyttöystävääni lihavartaallaan ja kehui samalla Paula sinä olla hyvä pikku tarjoilija saat työtä ainakin viikko lisää. Paula alkoi saavuttaa orgasmia ja tärisi pomonsa edessä huohottaen ihanaa nai minua kovasti. Ilmeisesti Paulan suihin otto oli vaikuttanut tähän turkkilais sonniin kun hän vain jatkoi tasaiseen tahtiin rakkaani panemista ja irstas litinä täytti koko huoneen. Minun oli pakko ruiskia lastini varaston seinälle kun Paula pyysi vain lisää tuota turkkilais kalua ja näin miten se venytti tietään ja näytti uppoavan joka työnnöllä hiukan syvemmälle tuohon minun haaveilemaan pimppiin.

Turkkilais mies alkoi kiihdyttää tahtiaan pikkuhiljaa ja Paula kiljahteli orgasmien kourissa lopuksi hän vielä laski karjahdellen paksun valkean lastinsa tyttöystäväni pyhimpään ja nuoletti vielä kalunsa puhtaaksi Paulalla. Sitten hän nosti housunsa ja sanoi niin kuin sovimme tämä kuuluu sinun työ jokapäivä nyt ja sinun pitää ajaa karva pois. Siirryin äkkiä takaisin ulos ja noin 10 minutin päästä Paula tulikin ulos. Kysyin oliko rankka päivä hän vielä huokaisi posket punaisina, että kyllä aika paljon oli töitä, mutta oikein antoisa päivä kun oppii kaikkea uutta. Näin miten sperma vana valui Paulan sääriä pitkin alas ja kun hän suuteli minua maistoin taas tuon sperman maun.

Illalla kun olimme tulossa uimasta pysähdyimme metsän laidassa olevalle puistonpenkille joka on aika suojassa muiden katseilta. Aloimme suutelemaan ja minä hivutin sormiani Paulan jalkojen väliin kun pääsin pikkareiden alle ja tunsin tuon karvattoman pimpin sormieni alla. Paula kuiskasi korvaani, että ei nyt joku voi nähdä, mutta minä voin kyllä hieroa sinua käsin kun suutelemme. Niin Paula otti pippelini sormiensa väliin ja minulta tulikin melkein heti kun kuvittelin Paulan posliiniksi ajeltua pillua. Paula alkoi kikattaa kun olin laskenut lastini suoraan omien shortsieni etumukselle. Suutelimme vielä ja sovimme, että menisin taas huomenna Paulaa töistä vastaan ja sitten kumpikin lähti kohti omaa kotiaan

Yksi kommentti viestissä: “Aisurin alkutaival II”

  1. EbunKoira says:

    Lisää tätä 😉

Kommentoi

top