search
top

Yllätys uimarannalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 2.76 out of 5)
Loading...

Olimme menossa kaverini kanssa kuumana kesäpäivänä uimaan, hellettä olis lähemäksi +30. Otimme mukaan polkupyörät koska mopossa ei ollut bensaa ja kesätyös olisivat alkaneet vasta 2 viikon päästä. Rahaa ei siis ollut. Toni oli hyvä kaverini, olimme tunteneet pienestä pitäen ja tunsimme toisemme läpikoitaisin, kaikilla tavoilla. Noin 7-vuotiaina innostuimme toisistamme seksuallisesti ja siitä asti sitä on kestänyt. Teemme kaikkiea yhdessä, otamme toisiltamme suihin, runkkaamme toisiamme ja olemme myös harrastaneet anaaliseksiä. Olimme molemmat 18-vuotiaita ja kumpikaan ei oikeen kiinostunut tytöistä, seksi toisen kanssa oli kiihottavampaa. Teimme sitä saunassa, suihkussa, sängyssä, sohvalla. Millon missäkin. Kerran annoin Tonin panna itseäni perseeseen uimahallin vessassa ja ovelle ei ollu aikomustakaan olla lukossa, harmiksemme kukaan ei yllättänyt meitä. Kerran myös olimme Tonin vanhempien kanssa veneajaelulla heidän hienolla ja varmasti todella kalliilla veneellä, kun rantanuimme ja Tonin vanhemmat lähtivät kävelylle, panimme ja pidimme hauskaa laivan kannella. Tykkäis vatkata Tonin kullia tai pitää sitä suussani, tykkäsin myös ottaa sen syvälle perseeseen. Olen ollut aina kullinkipeä ja Toni on tykännyt siitä puolesta minusta. Itsekkin toki tykkään kun minua kullia imetään ja saan panna perseeseen.

Olimme tarkoituksella valineet syrjäisen uimarannan jossa saisimme pitää hauskaa rauhassa. Itse tiesin hyvän rannan jonne oli kuitenkin yli 5 kilometrin matka, mutta eipä se juuri haitannut. Tovin asfalttitietä poljettuamme saavuimme metsätien päähän jonka päässä määränpäämme oli. Toni meni edeltä ja itseseurasin perässä. Toni oli vaaleahiuksinen noin 170cm pitkä ja hän oli hieman tukeva, lihasta hänellä oli myös. Itse olin suunilleen samanpituinen ehkä 5cm lyhyempi ja hieman hoikempi. Katsellin malttamttomana metsätietä ja odotin milloin tie päättyy ja milloin hauskuus Tonin kanssa saisi alkaa. Saavuimme rantaan, se oli pelkkää ruohoa ei siis hiekkaa. oikealla näkyi laho melkein jo kaatunut puu ja loputtomasti metsää. Vasemalla taas hylätyy, laho ja homeinen vene ja loputtomasti metsää. Lisäksi paikalla oli pakettiauto jonka epäilimme olevan myös hylätyy koska ketään sielä ei pienellä vilkaisuilla näkynyt.

Vaihdoin uimashortsit jalkaan ja huomasin että kaluni on täydessä mitassa. Toni teki myös saman huomion ja hymyili irstaasti. Toni vaihtoi myös vaateensa ja seisokki hänelläkin oli. Lähestyin Tonia tein muutaman runkkausliikkeen ja vedin Tonille housut jalkaan. “Viimeineinen sukeltanut tarjoaa kaljat” huusin Tonille ja lähdin pinkomaan järveen. Toni heitti t-paitansa maahan ja lähti pinkomaan perään. Järvi ei syventynyt kovin nopeasti joten juosta sai ainakin 20 metriä ennekuin uskalti sukeltaa. Pääsin sukeltamaan aikaisemmin kuin Toni joten Toni oli minule oluet velkaa. Toni sanoi että huijasin ja otin etumatkaa heittäen minut voimalla ja samalla naurahtean veteen. Nousin vedestä nauraen ja sanoen “Häviäjän tekosyitä”.

Katsoin ympärilleni, maisema oli kaunis. järveä silminkantamattomiin, metsää vastarannalla jonne oli arviolta 5 kilometriä, ellei enemmän. Havahduin maisemanihailuun kun jotain läsähti veteen edessäni. Nostin sen ja ne olivat Tonin uimashorsit. Käännyin ja Toni seisoi siinä. Komeana ja runkaten melkein 15 senttistä kyrpäänsä. Kiihoituin täsä sekunninmurto-osassa. Toni oli liikkunut huomattavasti kauemaksi minusta, että vain hänen jalkansa olivat enään veden alla. Heitin Toni naamaan hänen uikkareillaan johon hän naurahti ja huuhdatti “Tule maistamaan, kai tämä käy sukellukisa palkinoksi” Ajattelin että “totta helvetissä” ja aloin kahlaamaan Tonia päin. Kun lähestyin Tonia loin häneen kiimaiseen katseen, polvistuin ja aloin imemään kullia. Otin aluksi terkan suuhun jota kiusoittelin kielelläni, sitten ahmaisin joko jättimelan suuhuni. Imin sitä pitkän tovin kunnes Toni sanoi tulevansa ja lopetin. Enhän halunnut sen vielä loppuvan. Heitin omat housuni kellumaan veteen ja nyt oli Tonin vuoro. Tonin huulet alkoivat imeä kulliani ja tunnuin olevevani taivaassa. Pidin silmiä kiinni että tunne valtaisi minut kokonaan. Avasin silmäni niin jäin rannalla jotain, kun tarpeeksi siristin tunnistin sen 50-vuotiaaksi mieheksi. Säikähdin, ja irtauduin Tonista. Mieskin nousi veneen takaa ja näin hänen seisovan kullinsa, mies oli ilmeisesti runkannut kun katsoi meitä.

Ajattelin että pitäisikö mennä ja vetää häntä turpaan, Tonilla taisi olla sama ajatus mielessä. Mutta, tilanne kiihotti, aloin hyväilemään omaa kulliani, lipoen huulia miehelle. Mies alkoin jatkamaan työtään ja tällä kertaa avoimesti. Lähestyin miestä ottean hämmentyneen Tonin mukaani. “Pojat lähteneet vilvoittelemaan” mies huusi, “Ymmärrän, ilma on kuuma, siksi tykkään tästä vapaamasta vaihtoehdosta”. Hymähdin kun astuin kulli seisovana rantaan. Katsellin miestä, karvainen, kaljamahainen, silmälasipäinen, pienikullinen partasuu. Täytti kaikki kliseiset kriteerit pedofiilistä. Katsoin hämmentynyttä Tonia joka ei oiken tajunnut mitään.

“Mitäs, jos antaisimme tämän pervon katsoa leikkejämme?” Kysyin, ja katsoin Toniin. Toni alkoi tajuta tilanetta ja alkoin runkkailla omaa kulliaan. Miehellä nuosi vesi kielelle. Ja sano että jos astuisimme pakettiautoon, se kuului hänelle. “Hyvä on, mutta yksi ehto” Mies odotti ehtoa ja aikoi ilmeestä päätellen suostua siihen vaikka olisin pyytänyt autoa. “Katsoa saa, muttei koskea” Miehelle tuli hieman pettynyt ilme mutta hän suostui. “Hyvä, Toni mennään”

Astuimme pakettiauton takaosaan jossa oli sohva ja matto. Tiedä sitten oliko mies asumassa tässä autossa vai mistä oli kyse, mutta empä kiinittänyt siihen suurempaa huomiota. Käskin miehen istua sohvalle ja nauttia olostaan. Mies istuntui yhä alastoma ja kulli pystyssä. Siirryin makaaman lattialle ja Toni tuli perässä sulkien oven. Toni asettuin imemään kulliani, joka oli miehen takia jäännyt kesken. Voihkin kiimasta osittain Tonin huulien kosketuksesta osittain tuon karvaisen papan runnkkauksesta. En tiennyt oikein mikä minuun oli mennyt, olemme aina tehneet kaiken kahestaan mutta nyt mukana oli 50-vuotias vanha pervo. No, jos se kiihotti se tuskin olisi pahasta.

Pyysin Tonia lopettamaan ja siirryin kontilleen. Mies alkoi innostua kun Toni asetteli kulliansa pepunaukolle, se sujahti kuivana ja nopeasti sisään. Voihkin kun Toni rynkytti minua vanhan pervon pakettiautossa, puristin mattoa ja Toni vaan jatkoi puuskuttamista. Lopulta Toni ei kestänyt ja tuli sisääni. Märkä ja limainen sperma valui alas aukostani. Mies ei ollut tullut vielä, enkä minä. Silmäilin miestä ja sanoin “Perun saunani, saat todellakin tulla koskemaan” Mies lähestyi minua kiimaisena ja omistamisen haluisena. Päätin mennä kontalleen ja pyllistin miehelle….

Jatkoa tulossa….

4 kommenttia viestissä: “Yllätys uimarannalla”

 1. Letkuspede says:

  Ihan jees, joo. Mutta jos kirjoitat jatkoa, niin ole ystävällinen ja oikolue se seuraava. Tässä oli melko paljon tosi hämmentäviä kirjoitusvirheitä. 2 tähteä.

 2. odsa says:

  toivottavasti jatkoa tulee pian

 3. Vanhempi runkkari. says:

  Kiitos tosi kiihottavasta kirjoituksestasi, odotan innolla jatkoa.
  Olen myös vanhempi mies ja olisi erittäin ihanaa, päästä seuraamaan poikien kiimaista touhuilua, kuten kertomuksessasi oleva mies. =DDDD

 4. IhanA says:

  iha jees mut millo tulee jatkoa

Kommentoi

top