search
top

Niko ja upea kampaaja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 1.94 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Finnish punishment perm. Tarinan tapahtumat sijoittuvat noin kymmenen vuotta ajassa taaksepäin.

Nikon mutsi olisi aina halunut tyttären.
Mutta eihän poika ollut aivan niin vastahakoinen totteuttamaan äidin unelmaa.
Tämä oli muun muassa sormeillut hänen suihkulakkiaan, sekä jäännyt kiinni itse teossa lukiessaan hänen Kauneus ja Terveys-lehteä.

Oli lauantai.
Äiti sanoi että tänään pitäisi tehdä jotain sun kamalille hiusille. Olen varannut ajat meille molemmille mun kampaajalleni.
Poika nielaisi, jäi sanattomaksi.
Äiti pyysi häntä pukemaan päällensä kiiltävän mustan untuvatakki, jonka oli saannut viime jouluna. Oli vähän kiire.
Näppärällä punaisella pikku Fiatillaan äiti ajoi heidät keskustaan. Hieman pahaenteisesti autoradiossa soi Paula Koivuniemeä parkkipaikalle tultaessa.

Näyteikkunassa luki Salon Harriet sekä Kampaamo. Niko yritti löytää tekstiä parturi, mutta turhaan.
Siisään tultaessa pakkasesta upeasti laitettu nainen tervehti heitä, luultavasti liikkeen omistaja.
Toinen kampaaja ahersi keski-ikäisen värjäysasiakkaan kanssa sensuellit mustat hanskat kädessä. Ihmeellistä että tällä lähes missinnäköisellä kähertäjällä taisi itse olla paplarit hiuksisaan, niiden päällä hiusverkko kauniilla pitsireunalla.
Äiti toisti kai jo puhelimessa maintsemansa poikansa hiuspyörtyvä, tukka haluaa nousta pystyyn takana. Jo, ja sitten se harrastaa itsetyydystystä vähän liian usein, pitäisi antaa joku rangaistus. Olisi korkea aika ottaa pehmennys tai jonkinmoinen permis, vai mitä?
Se tuli siis selville. Nikoa rupesi jännittämään.
Poika puetiin mustaan pvc-kaapuun.
Tämä aikuisen tuntuinen nainen vei hänet pesupaikkaan, eka kerta kun pojan hiukset pestiin kampaajalla. Hänelle laitetiin vielä niskatuki ennenkuin pääsi istutumaan alas.
Alkoi seistä hänen housuissaan, kaiken kukkuraksi nainen mitä todennäköisemmin huomasi sen. Mutta tämä puhui vain pehmeällä äänellään:
Äitisi on kertonut paljon susta. Kiva juttu että miehet ovat alkaneet huolehtia enemmän ulkonäöstään. Älä jännitä, rentoudu vaan.
Hän kietoi vaalean froteepykeen turbaaniksi. Nuorta asiakasta kehoitettiin nousemaan ylös.
Nyt tämä vasta huomasi että pesupaikka sijaitsi vastapäätä suurta näyteikkunaa. Jokunen tutun näköinen henkilö taisi vilahtaa siellä, mutta eihän Nikoa tällä hetkellä voitu tunnistaa.
Oltiin takaisin kampaamotulilla.
Tarvikevaunusta nainen ottii esiin laatikollisen paplareita. Hän tartui latvapaperiin ja alkoi rullata ja naksuttaa paikoilleen permanenttirullia.
Tuoli sijaitsi hyvin lähellä suurta näyteikkunaa. Peilistä poika näki miten hänen voimisteluopettajansa reippain askelin lähestyi. Mutta tämä ei onneksi katsellut sisään liikkeesen. Ja sehän vasta olisi ollut kummallista, maisterissa kun ei ollut mitään voyeurmaisia piirteitä laisinkaan.
Vihdoinkin koko hänen päänsä oli tiukasti täyteen rullattu. Kampaaja ojensi hänelle pyyheen jolla suojata silmiään kun permanenttinestettä levitettiin. Ihana tuoksu kantautui pojan sieraimiin.
Nainen otti esiin fuksianvärisen hupun ja sitoi sen takaa tiukasti kiinni. Teinpoika tunsi muovipäähineen niskassa ja korvien päällä. Kampaajatäti selitti että hän käyttää huppua tehostaakseen permanenttiaineen vaikutusta.
Niko vilkaisi itseään peilistä.
Johtuen hennosta ruuminrakenteestaan kuvastimessa oli ihan kuin tyttö samassa tilanteessa. Ensimmäinen permis, ennenkuin alkaa käyttää meikkejä.
Tottuneesti kampaaja otti alas kuivaajan ja asensi sen pojan päälle. Tämän tunne oli melkein kun jostain avaruus- tai skifielokuvassa.
Lämpö valtasi Nikon. Tällaisen käsittelyn melkein kaikki tytöt hänen luokallan oli käynnyt läpi.
Hänelle annettiin vino pino naistenlehtiä luettavaksi ja kupillisen kuumaa kahvia.
Peilistä hän huomasi että äiti istui nyttemmin vapautuneessa vastakkaisessa tuolissa ja koki saman käsittely kun hän. Mutta äidille pantiin kuitenkin kumma kyllä musta huppu. No onneksi täällä ei ollut pinkin häivähdystäkään.
Niko joutui odottamaan äitiän hieman vapaudutuaan papiljotteistaan. Outua oli nähdä oma peilikuva kiharapilvellä.
Ensikertalaisena Nikoa neuvottiin että lähipäivinä ei kannata pestä tukka, parempi jos käytää myssyä suihkussa. Äiti katsoi poikaansa ja hymyili. Ai, tiesikö hän tämänkin mieltymyksen?
Mutsi olisi vielä halunut käydä vaateliikeissä, mutta siihen ei ollut enää aikaa
Isä nimittäin tulee kotiin ulkomaan liikematkaltaan.

5 kommenttia viestissä: “Niko ja upea kampaaja”

 1. What is this I don't een says:

  Anteeksi mutta eikös tämä ole seksinovellisivusto?

 2. odottava says:

  tuleeko tähän jatkoa?
  juonesta sais tehtyä hyvän novellin tyttöilevästä pojasta jota oma äiti avustaa…

 3. aargh says:

  siis mikä tää oli olevinaan ehän tosta kuvauksesta pitäny paikkansa henkilöiden lisäksi ku ei seksiä

 4. Voisi says:

  Voisi melkein väittää että jäi vähän kesken..

 5. Kaamosmasennus says:

  Aivan kauhea

Kommentoi

top