search
top

Valokuvausta kesällä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading...

Valokuvausta kesällä

Meillä vaimoni kanssa on monia yhteisiä harrastuksia, matkailu, yhteisen kodin laitto valokuvaus ja seksi. Nuo kaksi viimeistä harrastusta liittyvät usein yhteen niin kuin naisen ja miehen sukupuolielimet.

Meidän yksi mieleen painuneista sessioista tapahtui viime kesänä. Olimme taas kerran mökillä, meillä on kesäpaikka kauniilla paikalla puhtaan ja kirkasvetisen järven rannalla. Lähellä on muutama mökkinaapuri mutta onneksi meidän ranta on aika suojaisa. Meillä on mökillä tapana, että uikkareita ei käytetä. Niin tälläkin kertaa. Vietimme mukavaa kesäpäivää, oli lämmin aurinkoinen päivä. Tyyni järven pinta vain hieman väreili. Kultani oli mennyt rantaa ja otti laiturilla aurinkoa nakuna. Minä touhusin kaikenlaista ja vilkaisin rantaan ja huomasin vaimoni laiturilla. Näky tuntuu aina vaan yhtä hyvältä, sydän pompahtaa muutaman kerran tosi kovasti ja jalkojen välissä kalu nytkähtää lupaavasti.

Hain sisältä kylmää juotavaa ja kameran ja meni myös laiturille. Tarjosin hänelle huurteisen. Riisuuduin ja pulahdin lämpimään veteen. Puoli jäykkä kaluni rauhoittui hieman. Tulin viereen kuivattelemaan. Myös hän kävi välillä vedessä. Palattuaan takaisin vettä valuvana ja antoi auringon kuivata vartaloaan. Olin sillä aikaa asetellut kameran kuvauskuntoon. Meillä on rannasta varmaan satoja kuvia maisemasta. Katselin taas kerran maisemaa etsimen läpi. Otin myös muutaman kuvan hänestä: Vesipisaroita niskassa, selässä pepulla ja reisissä. Kun katselen häntä kameran läpi, aivan kuin tirkistelisin ulkopuolisena, tunnen samalla kiihottuvani. Penikseni paisuu ja aikaa isotella. Vaimo kääntyy hieman ja toinen rinta tulee esille, Otan taas muutaman otoksen. Näen, että nänni on lupaavasti töröllään. Sitten hän nouse ylös ja kertoo palaavansa pian.

Vaimoni tulee hetken kuluttua takaisin pukeutuneena läpikuultavaan paitaan ja seksikkääseen punaiseen minipituiseen kietaisuhameeseen. Annan kameran laulaa. Otan kuvia edestä ja takaa. Kultani osaa ottaa kuvausasentoja pyytämättä. Kuvat paljastavat paljon mutta eivät kuitenkaan kaikkea. Hän kahlaa vedessä mekko kastuu hieman ja tarttuu vartaloon. Upea, pyöreä takamus kuultaa ohuen kankaan läpi. Lähes paljaaksi ajeltu häpy näkyy etupuolella. Penikseni näyttää taas kiihottumisen merkkejä. Yritän keskittyä vielä hieman kuvaukseen. Näen, että vaimoni vilkuilee minua myös sillä silmällä, että kohta saan viskata kameran laiturille ja näppäillä aivan eri nappuloita. Hän kastautuu vielä aivan kokonaan veteen. Ylösnoustessa paita paljastaa kaiken sisältönsä kaksi todella isoa, kiinteää rintaa joissa nöpöttävät nännit aivan kuin lävistäen ohuen kankaan. Mekon helma on noussut yli vesirajan, Pimpsa näkyy aivan selvästi. Annan kameran laueta yhä uudelleen, on aivan lähellä, ettei oma tykkini laukea ihan itsestään, kyrpäni seisoo aivan valmiina. Näen hänen katseestaan, että nyt on aika siirtyä toimeen. Hän ottaa kiinni seisovasta kalustani, vetelee esinahkaa aivan kuin testaten, tekeekö sillä pelillä mitään. Tulen hänen kiinni, asetan kiihkoissani kameran turvaan. Tartun hänen takapuoleensa, hyväilen sitä ja samalla avaan kietaisumekon. Se putoaa rantaveteen. Hyväilen kivikovia nännejä ja toinen käsi vaeltaa kohti pillua. se on aivan liukas, halukas ja himokas. Upotan sormeni sisään, etsin kovettuneen klitoriksen ja hyväilen sitä samalla kun toinen käsi näpelöi nännejä. Suutelemme kiihkeästi. Runkkaat kaluani ja kummallakin on mielessä – Pane mua!

Koska laituri on alustana kova, kaappaamme mukanamme olleet pyyhkeet alustaksi ja kultani tarjoaa hyvin muodostunutta takapuolta naitavaksi. Asetan tummanpunaisen terskan kohdilleen punaisten häpyhuulien väliin. Upotan kalua terskan verran sisään ja vedän takaisin. Kuulen pettyneen huokaisun, älä lopeta! Ei minulla ollut aikomustakaan lopettaa, päinvastoin en haluaisi tämän tunteen loppuvan koskaan ja työnnän peniksen niin syvälle kun mahdollista. Tunnen, että se osuu aivan onkalon pohjalle, kuulen lähes kiljaisun kivusta, nautinnosta ja hekumasta. Pitelen kiinni kankusta ja annan kyrvän soutaa pillussa. Katselen kuinka peniksen varsi kiiltelee kiimanesteistä ja häpyhuulet venyvät naimisen tahdissa. Pyörittelen omaa persettä naimisen tahdissa. Yritän ajatella jotain aivan muuta kuin mitä olen tekemässä. Aivan liian pian tunnen kuinka jostain sisältäni lähtee sperma satsi liikkeille. Kuuma paketti purkautuu vaimoni sisälle. Tilanne on myös hänestä ollut kiihottava ja kuulen kuinka orgasmin voimakkaat aallot menevät hänen läpi. Pillun lihakset puristuvat kaluni ympäri ja lypsävät viimeiset pisarat.

Asetumme laiturille hengästyneinä, raukeina ja onnellisina. Mitähän seuraava kerta tuo tullessaan

Kommentoi

top