search
top

Uuden vuoden aaton syrjähyppy

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.69 out of 5)
Loading...

Olimme tyttöystäväni Nannan kanssa perinteisesti viettäneet uuden vuoden aaton ihan kotosalla tai sitten jonkun kaveripariskunnan luona. Tällä kertaa olimme kutsuneet kylään työkaverini Jarmon ja hänen tyttöystävänsä Emmin. Olin muutaman vuoden seurustellun Nannan kanssa ja siinä vaiheessa suhteessa oli menossa alamäkivaihe. Olimme tavanneet opiskelijabileissä ja olleet yhdessä koko opiskeluajan. Sen jälkeen muutimme yhteen ja oikeastaan siinä vaiheessa ne vaikeudetkin alkoivat. Seksistäkin oli osin tullut pakkopullaa, vaikka Nanna oli yhä ihan urheilullisessa kunnossa, samoin kuin minä itse. Sen sijaan Jarmon tyttöystävä Emmi oli aivan toisenlainen. Pullea takapuoli, leveä lantio ja todella muhkeat rinnat. Jarmo taisi joskus kännissä mainita, että rinnat olivat f-kupit. Tietty oli hänellä hieman mahaankin, mutta kuitenkin kokonaisuus oli mielestäni mahtavan seksikäs. Varsinkin kun Emmi korosti muotojaan pitämällä yhtä koko liian pieniä vaatteita.

Vietimme aika usein iltaa keskenämme ja normaali kaava oli aina sama. Teimme hyvää ruokaa ja samalla otettiin juomisia enemmän ja vähemmän. Loppuillasta lähdettiin sitten ravintolaan, jos jaksettiin. Jarmo oli hyvin kiivasluonteinen kaveri ja piti Emmia rautaisessa otteensaan. Heti kun Jarmo sai viinaa päähänsä, alkoi hän piikitellä Emmiä. Välillä koitin Jarmoa rauhotella ja sanoa että katsoisi vähän mitä suustaan päästelee. Toisaalta olen myös sitä mieltä, että pariskunnat hoitakoon omat sotkunsa itse, mutta jossakin se raja kulkee. Tällä kertaa loppuillasta riitaa syntyi molempien parien välille. Riitely oli jo niin voimakasta, ettei baariin lähdöstä tullut edes puhetta. Yömyöhällä oli syntynyt kaksi kuppikuntaa, jossa miehet ja naiset olivat omissa leireissään. Yleensä näille sitten jälkeenpäin naureskellaan, että tulipahan taas päästettyä höyryjä ulos.

Jarmon kanssa oltiin siirrytty jo viskin juontiin ja molemmat olimme aivan päissämme. Jossakin vaiheessa minulla meni filmi totaalisesti poikki. Havahduin vain yhtäkkiä siihen, että olin omassa sängyssäni peiton alla alusvaatteisillani. En muista miten olin sänkyyni onnistunut kömpimään. Vieressäni nukkui jostain syystä Emmi. Huomasin sen heti, sillä Emmillä on tummat pitkät hiukset, kun taas avopuolisollani on lyhyet ja vaaleat. Mitenköhän tässä näin kävi. Oli pakko kurkata peiton alle ja katsoa Emmin upeaa takapuolta ja kaunista lantion kaarta. Hitto miten seksikäs näky. Emmillä oli iso t-paita päällä joka oli kuitenkin niin lyhyt, että pulleat pakarat vilkkuivat paidan reunalta. Noita kun pääsisikin joskus kokeilemaan. Jonkinlainen kontrolli oli kuitenkin vielä tallella, vaikka olin vielä selvästi humalassa. Päätin käydä vessassa ja samalla kurkistaa missä muut ovat. Kävelin olohuoneen läpi ja huomasin Nannan olevan sohvalla puolipukeisena. Koitin tökkiä häntä hereille, jos olisin saanut sovintoseksiä. Äskeinen näky oli saanut minut kiimaiseksi. Ei mitään eloa koko naisessa, vaikka kuinka tökki ja ravisteli. Jarmoa ei näkynyt missään. Aavistin että hän oli suutuspäissään lähtenyt yksin kotiin. Ei olisi ensimmäinen kerta. Menin vessaan, mutta kuseminen oli todella hankalaa. Seisokkini ei meinannut millään laskea, kun mielessä pyöri vain Emmin uhkea vartalo. Hommat tuli kuitenkin tehtyä ja kömmin takaisin lämpimän peiton alle.

Kamala väsymys painoi päälle, mutta unta ei meinannut tulla. Vaikea saada unen päästä kiinni, kun vieressä makaa uhkea nainen ja itsella armoton krapulapanetus. Kurkkasin taas peiton alle ja katselin tuota upeaa naista. Siirryin hieman lähemmäksi, jotta mahduin saman peiton alle. Menin jo niin lähelle Emmiä, että kaluni kosketti hennosti Emmin takapuolta. Tuo pieni kosketus sai kaluni entistä kovemmaksi ja minulla oli suuria vaikeuksia hillitä itseäni. Ajattelin että voisin aivan hyvin hivuttautua vielä lähemmäksi ja esittää nukkuvaa. Hivutin itseni aivan Emmin selkään kiinni ja jäykistynyt kaluni oli Emmin pakaroiden välissä sojottaen kohti napaani. Samalla Emmiltä pääsi pieni tyytyväisyyden ynähdys ja aivan kuin hän olisi hieman työtänyt takapuolella vastaan. Tekikö hän sen tarkoituksella? Vai oliko hän vaan unenpöpperössä ja luuli, että takana olikin Jarmo. Päässä suhisi humala, krapula, kiima ja sydän löi kuin paja vasara. Uskaltaisikohan tätä viedä pidemmälle? Sen jälkeen en voisi laittaa mitään unen piikkiin… Mitä jos Emmi havahtuisi ja läppäisi naamalle? Työsin vielä kerran puolihuolimattomasti lantiolla ja taas Emmi vastasi ynähdyksellä ja pienellä pyllyn tuuppauksella. Emmi oli ainakin puoliksi hereillä, mutta tiesikö hän, että se olin minä täällä takana. Vielä ehtisin kääntyä toiselle kyljelle ja unohtaa koko jutun. Voisin mennä vaikka vessaan vetämään käteen. Toista tilaisuutta ei kyllä hevillä tulisi.

Olin totaalisen kiihottuneessa tilassa ja järjen ääni alkoi väistyä kiiman tieltä. Hivutin käteni Emmin lantiolle ikään kuin puolittaiseksi aloitteeksi. Yllätyksekseni Emmi ottikin kädestäni kiinni ja nosti sen samantien rinnalleen. Hän oli siis kokonaan hereillä. Nyt ei ollut enää paluuta. Emmin käsi vaati minua puristelemaan isoja rintoja ja minähän puristelin. Puristin ja hieroin molempaa tissiä paidan läpi ja puskin alapäätäni vasten Emmin persettä. Rinnat olivat valtavat ja nännit todella isot ja kovat. Emmi voihki hiljaa, niin hiljaa ettei sitä melkein kuullut. ”Tuu mun sisään” kuiskasi Emmi. ”Mitä…”, kysyin ikään kuin varmistaen, että Emmi tietäisi että se olin minä. ”Työnny sisään nyt” Emmi sano topakasti. Toista kertaa ei tarvinnut ehdottaa. Nostin t-paidan helmaa ja otin kalustani vahvan otteen. Ohjasin sen pulleiden pakaroiden väliin. Pari hidasta vetoa pilluhuulien välissä ja sitten työnnyin hitaasti sisään. Reikä tuntui todella ahtaalta, mutta kalu pujahti vaivatta kokonaan sisään. Emmi oli aivan märkänä. Pari hidasta työntöä ja tunne oli aivan mahtava. Riisuin paidan kokonaan pois, jotta pääsisin samalla hieromaan tissejä paljailla kämmenillä. Emmi tarttui samalla käteeni ja vaati kovaa puristelua. Puristelin ja kourin mahtilolloja ja samalla kiihdytin panemista. Irstas litinä vain kuului, kun aloin kiihdyttämään tahtia. Onneksi peitto toimi hyvänä äänenvaimentimena. Onni oli myös siinä, että olin vielä humalassa ja silloin laukeaminen on yleensä työn ja tuskan takana. Hetken kuluttua alkoi kuitenkin tuntua siltä, että ampu tulisi. En halunnut lopettaa tätä heti, vaan tahdoin pitkittää nautintoa hiljentämällä tahtia. Emmi kuitenkin siirsi toisen käden takapuolelleni ja vaati kovempaa kyytiä: ”älä lopeta, pane kunnolla.” Juuri kun olin laukeamassa päätin vaihtaa asentoa.

Käänsin Emmin mahalleen ja kierähdin selän päälle. Nostin lanteista takapuolen ylös ja painoin toisella kädellä yläselästä alaspäin. Siinä makasi unelmieni kohde takapuoli pystyssä, odottaen että painautuisin sisään. Kyrpäni seisoi kivikovana vaakatasossa ja oli väriltään tumman punainen. Liekö koskaan olin nähnyt sitä noin paksuna. Otin Emmiä lanteista kiinni ja ujuttauduin ilman käsien apua sisään. Leveä lantio ja iso perse näytti todella kiihottavalta. Aloin pumppaamaan taas nopeampaa tahtia ja Emmin pillun alkoi lätistä todella äänekkäästi. Peitto oli pudonnut sivuun ja huone täyttyi naimisen äänistä. Puristelin isoilla kourillani isoja kankkuja ja se tuntui mahtavalta. Teki mieli läiskäistä oikein kunnolla, mutta onneksi oli vielä pari järvenhiventä päässä. Kiimassani nain minkä ikinä pystyin. Vetelin nopeaan tahtiin koko kaluni matkalta. Päästin terskanpään aivan pilluhuulille asti ja siitä juurta myöten pohjaan saakka. Suuri kaluni täytti Emmin pillun äärimmilleen. Emmillä oli suu täynnä tyynyä, mutta tuhkahdetut nautinnon äänet tulivat silti läpi. Käsillään hän puristi lakanaa niin kovasti, että sormissa veri tuskin kiersi. Lisäsin vauhtia entisestään ja samalla lasti lähti liikkeelle. Runnoin viimeiset työnnöt aivan pohjaan asti ja tuntui, ettei ruiskuttamisesta tulisi loppua millään. Kaluni pumppasi spermaa kiimaiseen pilluun kuin paloauto. Ei mikään ihme, kun ei ole vähään aikaan päässyt laukeamaan. Viimein oli viimeinenkin tippa saatu puristettua ja rojahdin Emmin viereen lusikka-asentoon.

Vaivautunut hiljaisuus täytti huoneen. Molemmat miettivät mitä äsken juuri tapahtui, tai siis minä ainakin. Kaluni oli edelleen Emmin sisällä, enkä halunnut ottaa sitä pois. Ulkona oli vielä pimeää. Yöpöydän retrohtava digikello näytti varttia yli kahdeksan. Nanna ei yleensä heränny ennen puoltapäivää, varsinkaan jos edellisenä iltana oli juopoteltu. Emmi tarttui kalun juureen ja veti se ulos. Yöpöydältä hän kurotti talouspaperia ja ihmetteli miten paljon minulta oli oikein tullut. Hymyilin vaivaantuneesti, kuitenkin hieman ylpeyttä tuntien. Näistä olisi mukava saada joku mitali. Kieltämättä minulla oli valtava morkkis siitä, mitä äsken tapahtui. Toinen puoli minusta taas oli aina haltioissaan. Mies on yleensä rehellisimmillään juuri laukeamisen jälkeen ja minusta tuntui, että olin täysin retkahtanut Emmiin. Tässä minä tahdoin olla enemmän kuin missään muualla. Tunsin Emmit rinnat omaa rintaani vasten ja huomaamatta käteni puristeli jo pulleaa peppua. Tunsin itseni totaaliseksi kusipääksi. Kuka voisi naida työkaverin tyttöystävää, samalla kun oma avopuoliso makaa toisen huomeen sohvalla.

Ajatukseni katkesi, kun tusin Emmin käden kalullani. Emmi puristeli aluksi puolilöysää kaluani terskasta ja pikku hiljaa alkoi vetää esinahkaani hitain vedoin. Parin vedon jälkeen limainen kaluni oli jälleen kova kuin kivi. Emmi hieroi kaluani jo varsin voimakkaasti, eikä jäänyt epäselväksi mitä hän halusi. Ujutin käteni Emmin haarojen väliin ja työnsin keskisormen sisään. Peukalolla hieroin klitorista. Tästä Emmin tuntui pitävän, sillä ote kullista tiukkeni entisestään. Työnsin Emmin lonkkaluusta selälleen, jotta pääsisin sormeilemaan paremmin. Emmi avasi haarojaan ja nosti toisen jalan koukkuun, jotta pääsisin kunnolla hieromaan. Pieni yninä alkoi pikku hiljaa voimistua. Aloin huolestua jo kuulisiko Nanna voihkeen. Sanoin hiljaa: ”shhh…” ja Emmi yrittikin hieman vaimentaa voihkettaan. Emmi näytti todella kauniilta silmät kiinni nauttiessaan kätteni töistä. Toinen rinta heilu samassa tahdissa kuin käsi kalullani. Kauaa ei tarvinnut jatkaa, kun Emmi alkoi pyörittää lanteitaa ja pyysi hieromaan nopeammin. Keskityin nyt ainoastaan klitorikseen ja hieroin niin nopeasti kuin pystyin. Hetken päästä alkoi tärinä ja Emmin suusta kuului tukahdetettuja huokauksia. Emmi vavahteli voimakkaasti useita kertoja ja aloin jo ihmettelemään, eikö orgasmi lopu koskaan. Lopulta tärinä loppui ja Emmi siirsi käteni sivummalle.

Emmi käpertyi taas kainalooni ja minulla oli vaikeuksia mahduttaa kovaa kaluani väliimme. Siirsin sen vaivihkaa Emmin reisien väliin lepäämään. Suutelin Emmiä ja rapsutin niskan takaa. Tovin hengähdettyään Emmi sanoi : ”voitko panna mua vielä.” Suorasuokainen käsky yllätti minut ja samalla se sai kiihkon kasvamaan. Eipä minua tarvinnut kahdesti käskeä. En vaivautunut edes vastaamaan, tässä ei enää sanoja tarvittu. Nousin polvilleni ja siirsin itseni Emmin haarojen väliin. Liikuttelin kulliani Emmin häpyhuulten välissä. Ne olivat aivan limassa. Työnnyin hitaasti yhdellä työnnöllä suoraan pohjaan asti. Emmin suu oli auki ja sieltä kuului tukahdutettu nautinnon ääni. Hitaasti aloin työntämään pitkiä vetoja. Raskaat rinnat roikkuivat hieman sivulla ja liikkuivat työntöjeni tahdissa ylös alas. Emmi piti sängyn päädystä kiinni ja oli antautunut täysin minulle. Toisella kädellä pidin itseäni ylhäällä ja toisella kädellä hieroin ja puristelin rintoja. Vaikka minulla on isot kourat, en millään saanut niitä mahdutettua käteeni. Emmi selvästi nautti tästä, varsinkin kun puristin nänniä hieman kovemmin. Välillä kouraisin molemmat rinnat kouriini ja näykin, purin ja suutelin nännejä. Välillä näykin Emmin niskaa ja annoin pitkiä kielisuudelmia. Jatkoin edelleen hitaita vetoja, kunnes Emmi nosti toisen jalan ristiselkäni päälle ja vaati lisäämään tahtia. Jätin rinnat hetkeksi rauhaan ja otin polvitaipeista kiinni. Nyt pääsin kunnolla tunkeutumaan pohjaan asti. Kiihdytin tahtia ja siitä sain heti ynähtelevää palautetta. Alkoin takoa oikein kunnolla ja hikikarpalot valuivat otsaltani. Emmi hieroi käsillää rintojaan ja nosteli niitä nänneistä. Samalla hän haukkoi raskaasti henkeä ja jokaisella työnnöllä päästi inahduksen . Päätin että nyt annetaan kerrakin kunnolla munaa. Jatkoin paaluttamista tiukkaan tahtiin, lätinä ja litinä yltyi ja lakana oli jo aivan märkä. Onneksi oli tullut ennen kesää lenkkeiltyä ankarasti, sillä kuntoa tämä vaati. Yhtäkkiä Emmi retkahti ikäänkuin hervottamaksi ja lähes saman tien jännittyi kaarelle. Tiesin että orgasmi oli aivan likellä. Laitoin kaiken peliin ja aloitin kunnon loppukirin. Pitkiä vetoja pohjaan asti kovalla temmolla. Lantioni hakkasi voimalla Emmin reisiä vasten. Emmi nosti toisen käden suulleen ja alkoi täristä. Kämmenen läpi kuului pitkä vaimea ulina. Jatkoin vielä hetken kovaa panoa, mutta tovin päästä aloin hidastaa. Emmin tärinä vaimeni ja lopetin paaluttamisen.

Jäin makaamaan Emmin päälle ja tuntuu kuin olisin maannut kahden tyynyn päällä. Kourin ja suutelin muhkeita rintoja. Rapsuttelin taas niskasta ja suukottelin. Kaluni oli edelleen jäykkänä lämpimässä pillussa. Pikku hiljaa aloin liikkumaan Emmin sisällä. ”Tuntuu ihanalta, mutta paikat on jo niin hellänä, ettei pysty.” Pettyneenä luiskautin kaluni ulos ja kellahdin Emmin viereen. Samalla hän kuitenkin nousi ylös ja liutti itsensä jalkojeni väliin. Emmi otti kalustani kunnon otteen ja veteli esinahkaa hitaasti edestakaisin. Muutama nuolaisu terskan päästä, pari pusua ja sitten hän armahti minut ottamalla kullin kokonaan suuhunsa. Tattini oli aivan limainen spermasta ja pillunesteistä, mutta se ei näyttänyt Emmiä haittaavan. Tuollainen reippaus kieltämättä kiihotti minua. Emmi otti kalun niin syvälle kuin pystyi ja imutti oikein kunnolla. Tuntui todella hyvältä. Kourin samalla Emmin rintoja ja pian viekkaan katseen siivittämänä Emmi kohottautui ylös ja nostit raskaan rinnat lantioni päälle. Emmi asetti kaluni rintojen väliin ja alkoi heiluttaa niitä edes takas. Tuntuipas tämä yllättävän hyvältä. Oma tyttöystäväni ei pystynyt minulle tälläistä hoitoa antamaan. Kullini katosi kokonaan valtavien rintojen väliin ja terskan pää sujahti silloin tällöin ahnaiden huulien väliin. Kiihtoin tästä niin, että tunsin laukeamisen lähestyvän. ”kohta tulee…” tokaisin Emmille. Hän siirsi rinnat sivuun ja otti tukevan otteen kalustani ja toiselle kädellä hieroi pallejani. Emmi veteli kovin ottein nahkaani edes takas, kunnes irrotti otteensa. Aukaisin silmät ja näin kun hän upotti uljaana pönöttävän kaluni suuhunsa. Se riitti minulle. Kaluni alkoi sykkimään valtoimenaan ja ryöpsähdin täydellä teholla Emmin suuhun. Urhoollisesti Emmi otti vastaan kaiken mitä annoin, mitä nyt pieni noro valui suupielestä. Lopulta kaluni lopetti sykkimisen. Emmi käytti kalua vielä suussa ja hellästi imutti pari vetoa, kunnes siirtyi vierelleni.

Makasimme sängyllä sylikkäin ja supattelimme. Molemmat ihmettelimme sitä miten näin oli päässyt käymään, mutta kumpikaan ei tuntenut katumusta. En ollut koskaan saanut näin hyvää seksiä. Ei olisi tehnyt mieli päästää Emmiä lähtemään, mutta tässä tilanteessa se oli pakko. Pikkuhiljaa Emmi alkoi pukeutua ja katsoin tuota seksipommia haikein mielin. Emmi antoi pusun ja lähti hiljaa hiipien kotiinsa. Ovi kolahti kiinni ja minä vaivuin uneen.

2 kommenttia viestissä: “Uuden vuoden aaton syrjähyppy”

 1. Vesseli says:

  Oli hyvä!
  Tottahan se on, jos on keskinäistä kemiaa?
  Niin joskus kaverin tyttöystävä voi yllättää,
  vaikka kesken helteisen vapaapäivän 🙂

 2. Maria says:

  Hei ihan sika hyvä! Jatkajatkajatka! Kielioppi oli tosi hyvää, en löytäny tekstistä kyllä paljon virheitä. Muutenki tosi helposti luettavaa. Ja erittäin nautinnollista! Tapahtu paljon ja seksikohtauksiin oli oikeesti panostettu eikä ollu liian lyhyt. Mielenkiinto pysy kokoajan päällä. Tsemppiä kirjottamiseen! 🙂

Kommentoi

top