search
top

Oli kaunis kesäpäivä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...

Oli kaunis kesäpäivä
Oli kaunis, kuuma kesäinen perjantai-iltapäivä. Meillä molemmilla oli kiireinen työviikko takana. Tulin vaimoni kanssa kesämökille viikonlopun viettoon. Veimme kassit sisälle, nappasin saunan päälle. Aurinko paistoi edelleen lämpimästi. Avasin lonkeropullot. Tällä välillä vaimoni oli pukenut ylleen ohuenohuen valkoisen paitulin, jonka olin tuonut Espanjasta lomamatkaltani. Paita oli läpikuultava ja suuret kiinteät rinnat ja varsinkin terhakasti pystyssä olevat nännit näkyivät läpi. Samoin lähellä paitulin helmaa näkyi tumma karvakolmio. Hänen katseestaan näin, että himo oli vallannut naiseni mielen. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja suutelin vaimoani tulisesti. Myös minä olin kiihkon, suorastaan himon vallassa. Kaluni tuntui nytkähtelevän housuissani. Kätemme vaeltelivat toistemme vartaloilla, mutta kuin yhteisestä sopimuksesta irtauduimme toisistamme.

Saunan valmistuttua siirryimme sinne. Meidän yhteisiin perinteisiin kuului myös se, että vaimollani on yksityinen parturi. Ei mikään tavallinen vaan ihan oikea mirri-parturi. Minä laitan parturivarusteet esille. Vaimoni makaa jo valmiina saunan lauteilla. Kevyt hiki virtaa upeaa ja muodokasta vartaloa pitkin. Näky on todella kiihottava. Puolijäykkä kaluni heilahtelee askelteni tahdissa. Vaimoni katselee minua ja minun touhujani. Levitän hänen reisiä, jotta voin ajella trimmerillä häpykummun ja – huulet. Sitten vaahdotan pimpsan ja ajelen höylällä loput. Jäljelle jätän vain kapean kiitoradan aivan kuin kiitotien kovana sojottavalle penikselleni. Huuhtelin vielä aarteeni ja nuolin pitkin vedoin pillua. Kultani huokaili käsittelyssäni. Tunsin kuinka kuumana pimpsa oli. oma kaluni oli paisunut käsittelyn aikana kivi kovaksi. Vaimoni katseli sitä ja samalla teki muutaman runkkausliikkeen. Saunassa oli jo tosi kuuma myös saunojat olivat kuumia ja hikisiä.

Siirryimme ulos ja juoksimme rantaan, kultani edellä suuret rinnat keinuen ja peppu keinuen. Tuli perässä ja katselin häntä himoiten. Laiturin päässä vaimoni pysähtyi, kumartui syvään kuin kilpauimari lähtötelineissään. Eteeni avautui uskomaton näky: Paljas puoliksi avautunut pimpsa aivan kuin odottaen kovaa kyrpää sisäänsä takaapäin. Otin hänen kankuistaan kiinni ja aioin työntää jäykän kaluni sisään. Samalla vaimoni sukelsi veteen. Itse seisoin laiturin päässä yllätettynä kyrpä pysytyssä! Iloisen naurun saatteleman vaimoni katseli minua selällään kelluen, kovettuneet nännit pilkistivät veden pinnalla. Paljas, kiimainen pillu näkyi reisien välissä.

Ensi hämmästyksestä selvittyäni sukelsin perään. Uin vaimoni kiinni ja kietouduimme toisiimme. Olimme hukkua kiiman vallatessa meidät. Ajaudumme onneksi lähelle rantaa, jossa vettä on puolisen metriä. Suutelen kultani upeita, suuria ja kiinteitä rintoja. Samalla hyväilen hänen paljasta pillua etusormella. Vaimoni runkkaa kutistunutta kaluani, joka kovettuu jälleen. Kaluni on aivan tumman punainen ja valmis työntymään edessä olevaan lemmenpesään. Vaimoni kääntyy rantavedessä kontalleen. Takapuoli on osittain veden yläpuolella. Herkkupillu on vedessä. ohjaan kaluni kohdalleen ja työnnyn sisään. Nussin häntä aluksi hitaasti, samalla katsellen kuinka penis uppoaa paljaaseen vaginaan. Vauhti kiihtyy ja vesi vain roiskui. Kultani kiljahteli kiimasta, nautinnosta ja rakastelupaikan tuomasta jännityksestä. Puristelin häntä pepusta ja annoin mennä täysillä. Tunsin, kuinka kuuma sperma satsi lähti liikkeille. Orgasmin tullessa horjahdin ja spermaroiskeet lensivät kultani selälle ja huuhtoutuivat järven aaltoihin.

Uupuneina nousimme vedestä ja laiturilla seistessämme huomasimme läheisen mökin laiturilla vanhan miehen joka aplodeerasi hymyhuulin esityksellemme! Vaimoni heitti hänelle lentosuukon ja menimme takaisin saunaan. Illan mittaan jatkoimme siitä mihin vedessä jäimme. Nautimme koko viikonlopun saunasta, auringosta ja tietenkin seksistä!

Kommentoi

top