search
top

Kevätjuhlat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Olen kolmekymppinen nuori herrasmies ja töissä maailmanlaajuisessa teknologiayrityksessä. Tittelinä minulla on hankintapäällikkö ja alaisia reilu kaksikymmentä. Yrityksellämme oli ja on vieläkin tapana järjestää keväisin juhlat ja talvella sitten perinteiset pikkujoulut. Tällä kertaa vuorossa oli kevätjuhlat. Itse pidin näitä esimiehen näkökulmasta tärkeinä tapahtumina, vaikka kotona ei aina oltu samaa mieltä. Humalassa suomalainen työntekijä uskaltaa avautua normaalia enemmän ja näissä tilaisuuksissa saattaa tulla tärkeitä kehitysasioita eteen, mitä esim. kehityskeskusteluissa ei uskalleta sanoa.

Olin ollut jo kymmenen vuotta naimisissa ja lapsiakin oli siunaantunut kaksi kappaletta. Täytyyhän se myöntää, että kun kotiolot alkaa tuntua seksiä myöten rutiinilta, niin näissä kekkereissä pääsee aina vähän tuulettumaan. Koskaan en kuitenkaan ollut mennyt viatonta flirttiä pidemmälle.

Tutun kaavan mukaan meidän yksiköllä oli ensin työpaikalla kevyttä ohjelmaa, josta sitten siirryttiin ravintolan syömään ja tietenkin juomaan. Ravintolassa virallisen ohjelman jälkeen tanssittiin ja minäkin ahkerana tanssijana olin lattialla koko ajan. Mukava tansittaa nuoria tyttöjä ja miksei myös vanhempia rouviakin. Useamman kerran tuli tanssittua talouspäällikkömme Kirsin kanssa. Hän oli minua 10-15 vuotta vanhempi ja kieltämättä melkoinen seksipakkaus. Pieni ja siro kooltaan, mutta todella topakka tyttö. Tai siis ihan aikuinen nainen hän oli. Minulla synkkasi hänet kanssaan mainiosti ja välillä työpaikalla lensi aika levotonta flirttiä. Kirsi pukeutui kuten business-naiset yleensä; hame, kauluspaita ja jakku. Kireessä hameessa hänen treenattu pieni peppu näytti todella upealta. Kapea vyötärö ja kokonaisuuteen mainiosti sopivat ehkä noin b-kupin rinnat kruunasivat jäntevän kropan. Hiukset olivat lyhyet ja sopivat mainiosti hänen söpöihin kasvoihin. Välillä jutut menivät sen verran levottomaksi, että minun oli parasta pysyä istuma-asenossa, ettei pullotus puvunhousuissa olisi näkynyt. Kirsi todellakin tiesi miten saisi miehet kehräämään.

Virallinen tilaisuus loppui klo 23 ja pikkuhiljaa ravintolaan alkoi lappaa myös ulkopuolista juhlaväkeä. Minä istuin muiden esimiesten kanssa samassa pöydässä ja ruvettiin suunnittelemaan jatkopaikkaa. Minä ehdotin, että voisimme mennä meille jatkoille. Olin sitä suunnitellut jo kotoa lähtiessäni. Vaimo ja lapset olivat menneet vanhempieni mökille ja minun oli tarkoitus mennä sinne seuraavana päivänä. Perinteisesti jatkoja oli aina vietetty jonkun kotona, mutta lasten takia en ollut koskaan itse ollut isäntänä. Nyt siihen tuli oivallinen tilaisuus.

Lähdimme n. 10 hengen porukalla kahdella taksilla kohti asuntoamme. Perillä laitoin saunan lämpöiseksi ja tarjolle pientä syötävää ja juotavaa. Onneksi työasioista ei enää hirveästi puhuttu, vaan ihan harrastuksista ja lapsista. Miesten kesken saunassa arvosteltiin työpaikan naiset ja käytiin läpi viimeiset urheilutulokset. Muutkin miehet olivat panneet merkille Kirsin sutjakkuuden ja yhtämieltä oltiin, että Kirsi oli ns. matureosaston kauneuskuningatar. Suoraan sanottuna Kirsi oli “ketä naista työpaikallasi panisit mieluiten” -listan ykkösnimi.

Kello alkoi lähennellä jo ravintoloiden valomerkkiä ja paikalla oli enää Kirsi ja pari sohvalle uuvahtanutta juhlijaa. Juttelimme Kirsin kanssa niitä näitä, kun sattumalta mukava hidas kappale alkoi soimaan. ”Pitäisikö tanssia viimeiset hitaat?” kysyin ja Kirsi nyökkäsi vastaukseksi. Tarrasin Kirsiä reilusti alaselästä ja aloin viedä musiikin tahdissa. Kirsi oli sen verran lyhyempi, että hänen pystyi painamaan päänsä rintaani vasten. Hajuvesi leijaili hurmaavasti nenääni ja painauduin entistä likemmäksi. Yllätyin kun Kirsi laski kätensä pakaralleni ja alkoi kainosti puristella sitä. ”Sullahan on kireä peppu, on tullu treenattua.” Vastavuoroisesti minäkin kehtasin laskea käteni Kirsin pepulle ja tunnustelin sitä. ”Tämäkin eteen on varmasti vaivaa nähty, oikein mukavan tuntuinen.” kehaisin Kirsiä ja täytyy myöntää, että peppu oli pieni, pullea ja kiinteä. ”Kiitos! ei sitä olekaan pitään aikaa kukaan kehunut.” Ihmettelin Kirsin sanoja. Hänellä taitaa olla täysin hölmö aviomies, jos ei tuollaista naista kehu päivittäin. Hivelin Kirsin selkää, niskaa ja pakaroita ja huomasin että kappalekin oli kerinnyt vaihtua. Onneksi ei tullut mitään menevämpää kappaletta, sillä se olisi rikkonut tunnelman. En voinut sille mitään, mutta tämä hetki ja Kirsin pepun puristelu oli saanut minut todella kiihoittuneeksi. Kirsinkin oli varmaan sen huomannut, koska puvun housut eivät paljon alapään pullotusta vaimenna.

Lopulta Kirsi huokaisi ja työnsi itsensä hieman etäämmälle. “Mun täytyy kyllä nyt tilata taksi ja lähteä. Kello on jo vaikka mitä” Harmittelin sitä ja kiittelin kovasti mukavasta illasta ja etenkin mahtavasta tanssista. Kirsi kiitteli vastavuoroisesti ja sanoi, että hänen täytyy hakea käsilaukku saunaosastolta. Seurasin Kirsiä alakertaan kuin hai laivaa. Juuri kun Kirsi oli sanomassa jotain tartuin häntä kädestä ja vedin aivan kiinni itseeni. Tartuin häntä hellästi, mutta päättäväisesti niskasta ja painoin huulemme yhteen. Kirsi ynähti vaimeasti ja oli hetken aivan jäykkänä. Säikähdin jo että kohta läsähtää avokämmen poskelle. Pian hän kuitenkin rentoutui ja alkoi vastata suudelmiin. Annoin kieleni vaeltaa Kirsin suussa, suukottelin hänen kaulaa ja vedin kädelläni häntä hiuksista. ”Ei me voida tehdä näin… sun täytyy lopettaa…” Kirsi aneli, mutta ei kuitenkaan pannut yhtään vastaan. Puristelin jo hieman kovakouraisesti Kirsin seksikästä peppua ja ohjasin käden kovalle kalulleni. ”Meidän pitää lopettaa… tää on väärin…” Kirsi vastusteli, mutta aistin että se oli teatteria. Käänsin Kirsin ympäri ja aloin takaapäin tunnustelemaan rintoja. Avasin kauluspaidan napit ja pullautin rinnat ulos kupeista. Kyllä nämä b-kupeilta tuntuivat. Hieman jo riippuvat, mutta silti ryhdikkäät ja mukavan tuntuiset. Nännit kovenivat sormieni käsittelyssä ja puskin samalla lanteillani Kirsin takamusta. Kirsin huohotti jo äänekkäästi ja puski pepullaan vastaan. ”Entä jos joku tulee…” Kirsi supisi jännittyneenä. ”Ne on jo sammunu, eikä täältä alhaalta kuulu mitään. Musiikkikin on siellä päällä” rauhoittelin Kirsiä. ”Ihan oikeasti meidän pitää lopettaa… ” Kirsi vaikeroi, mutta tässä vaiheessa minulla ei ollut pienintäkään aikomusta lopettaa.

Siirsin Kirsin lähemmäksi sohvaa, avasin hameen vetoketjun ja pudotin sen korkkareiden päälle. Alta paljastuivat kirkaanpunaiset stringit ja terhakkaat pakarat. Samalla ”oven avauksella” vedin oman vetoketjun auki ja pullautin kaluni ulos. Käänsin kivikovan kaluni alaspäin pakaroiden väliin. Hieman se sattui, mutta pakaroiden välissä sillä oli mukava paikka. Toisella kädellä jatkoin rintojen hieromista ja toisen käden pujotin pikkuhousujen etupuolelta sisään. Liutin käteni turvonneen klitoriksen yli häpyhuulten väliin. Kirsin pieni pimppi oli aivan karvaton ja housuja myöten aivan märkä. Olikohan alapää ajeltu ihan tarkoituksella. Siirsin Kirsin käden paisuneelle kalulleni ja Kirsi hieman aristellen alkoi hieroa sitä. Hieroin hitain ja hellin liikkein Kirsin klitorista. Huohotus kävi yhä voimakkaamaksi, samoin kuin ote kalustani. Pudotin pikkuhousut hieman alemmaksi. Tarkoituksella vain polviin asti. Hame oli edelleen myttynä nilkoissa. Kampesin Kirsin sohvan reunuksen yli, niin että peppu jäi reunuksen päälle pystyyn. ”Mitä sä nyt aiot? älä tuu sisään… meidän pitää lopettaa…” Näky oli äärimmäisen kiihottava. Seksikäs talouspäällikkö peppu pystyssä sohvan reunuksella, pikkuhousut polvitapeissa ja hame nilkoissa. Häpyhuulet punoittivat turpeina ja kostea aukko kimalteli. Levitin hieman jalkoja eikä Kirsi vastustellut. Tunnustelin totaalisen paisuksissa olevalla terskallani Kirsin häpyhuulia. ”Älääh… laita kumi… älä tuu paljaalla.” Kirsi alkoi tehdä jo myönnytyksiä. Kumia en lähtenyt hakemaan, koska taika murtuisi ja tilanne menisi aivan varmasti ohi. Eikä minulla perheellisellä miehellä mitään kumeja ollutkaan. Työnnyin terskan verran sisään ja huolimatta alkuvalmisteluista tuntui todella ahtaalta.

Kirsi tuntui todella tiukalta, mutta olihan hän pieni nainen muutenkin. Muistaakseni Kirsi oli joskus maininnut, että hänen lapsensa olivat tulleet keisarinleikkauksella.
Työntelin pieniä työntöjä hitaasti edes takas ja puristelin pulleita pakaroita. Pikku hiljaa pääsin syvemmälle ja syvemmälle. Lopulta sain pohjakosketuksen. Hieman jäi vielä kullin varressa mittaa jäljelle. Nyt kun olin täyttänyt Kirsin kokonaan aloin kiihdyttää tahtia. Kirsi oli jo täysin antautunut ja otti reippaasti ynisten kaikki mitä hänelle annoin. Otin lanteista tukevan otteen ja aloin jyskyttää nopeammin ja voimakkaammin. Kirsi alkoi jo lähes huutamaan ja huomasi tämän itsekin. Hän tarrasi sohvatyynyyn ja haukkasi sitä. Koko illan jatkunut hidas kiihotus ja varmaan kuukauden panemattomuus olivat sellainen yhdistelmä, etten pystyisi olemaan laukeamatta kovinkaan pitkään. Huolimatta siitä että olin aivan päissäni. Yllätyin kun huomasin huohottavani äänekkäästi. Yleensä olen äänekäs vain vaimoa miellyttääkseni, mutta nyt oikeasti tuntui helvetin hyvältä. Kirsi huomasi, että olen lähellä laukeamista. ”Älä laukea sisään… ei oo ehkäisyä… älä tule sisään…” Kirsi kuulosti olevan hädissään, joten päätin olla herrasmies. Luiskautuin kullin ulos ja vetäisin Kirsin pois sohvan päältä. Työnsin täysin turvonneen kaluni Kirsin naaman eteen. Hetken empisen jälkeen hän otti siitä tukevan otteen ja laittoi sen suuhunsa. Olin niin suurena, että kaluni hädin tuskin mahtui Kirsin pieneen suuhun. Kirsi veteli kaksi käsin kalunvarttani ja imutti suullaa todella ahnaasti. Ei mennyt montaa hetkeä kun tunsin, että nyt lähtee lasti liikkeelle. Se tuli jostain todella syvältä ja varpaat kipristellen minut täytti valtava orgasmi. Ryöpsähdin suoraan Kirsin suuhun. Maiskahduksen saattelemana Kirsi pullautti kaluni ulos ja spermaa lensi Kirsin poskille, kaulalle ja lopulta rinnoille. Pari valtavaa purkausta ja muutaman roiskaisu perään. Elämäni huikein pano oli ohi muutamassa minuutissa.

Kirsi oli saanut kunnon kuorrutuksen ja hän pyyhki suupieliään kauluspaidan reunaan. Ojensin sohvan päältä hänelle pyyhkeen. Pikku hiljaa alkoi myös todellisuus hiipiä pintaan ja valtava morkkis siitä mitä oli tapahtunut. Vedin Kirsin ylös ja nostin pikkuhousut ja hameen takaisin. Käydään pesulla totesin Kirsille ja lähdin kävelyttämään häntä kohti kylpyhuonetta.
Talutin Kirsin kylpyhuoneeseen ja ojensin hänelle pyyhkeen uudestaan. “Mitä äsken oikein tapahtui… miten helvetissä mä selitän tän kotona, paitakin ihan spermassa…” Kirsi näytti selvinneen ja vaikutti epätoivoiselta ja vihaiselta. Kieltämättä itseänkin ihmetytti miten itsekontrollini petti. “Meet kotona suoraan suihkuun ja työnnät paidan pyykkikorin pohjalle. Tuskin sun miehes teillä pyykkiä pesee.” Koitin lohdutella Kirsiä parhaani mukaan. “Itseasiassa Pentti on työmatkoilla, eikä se tosiaan ole pyykkiä koskaan pessyt.” Kirsi alkoi pikkuhiljaa tasaantua ja alkoi selittää kuinka heillä on ollut Pentin kanssa jo pitempään ongelmia. Hän oli varma, että Pentti kävi matkoillaan huorissa, mutta itse hän ei ollut koskaan pettänyt. Itsekään en ollut koskaan pettänyt, mutta minun parisuhteeni oli normaalista väljähtymisestä huolimatta onnellinen. Siitä huolimatta tunsin jonkinlaista voitonriemua, että olin päässyt naimaan Kirsiä. Se oli ollut salainen fantasiani jo siitä lähtien kun firmaan tulin. Riisuin Kirsin kauluspaidan ja sanoin että parasta käydä pesulla.

Riisuin Kirsin rintaliivit ja pudotin pikkuhousut ja hameen vanhasta tottumuksesta. Tämähän alkoi jo sujua. Kirsi otti korkkarit pois ja auttoi minulta kauluspaidan ja housut pois. Kaluni roikkui puolijäykkänä ja limaisena. Ihan kuin se olisi jollain tavalla hymyillyt. Kävelimme suihkukaappin ja aloin suihkuttamaan Kirsin päältä saannoksiani pois. “Sulta tuli aika uskomaton satsi.” “Joo en ollut vähään aikaan saanut ja sä sait mut todella kiimaseksi.” “Mä huomasin sen jo, kun me tanssittiin. Mulla on ollut pikkarit märkänä koko illan, kun ollaan tanssittu ja tuntenut sun ison kalun.” Kirsin asenne näytti muuttuneen. Katumuksen tunne näytti haihtuneen ja tilalle oli tullut kostossaan onnistuneen naisen mielihyvä. Ehkä hän oli jo aiemmin halunnut näyttää miehelleen, mutta oma moraalikäsitys ei ollut antanut periksi. “Pesetkö mun selän..” Kirsi katkaisi filosofointini. Kastelin pesusienen ja aloin reippain vedoin hieroa Kirsin selkää. Kirsin työnsi jäntevää selkää notkolle ja peppua tyrkylle. Ei uskoisi millään, että kyseessä oli jo reilu 40-vuotias nainen. “Kukaan ei ole vuosiin pitänyt mua niin hyvänä kun sä mua äsken.” Kuuntelin Kirsiä ääneti ja jatkoin selänpesua. Toisella kädellä käytin pesusientä ja toisella käteni vaelteli Kirsin kehoa pitkin. Raavin kevyesti Kirsin selkää, kylkiä ja puristelin pakaroita.
“Tuntuu todella hyvältä, kun joku koskee niin kuin sinä.” “Ilo on kokonaan minun puolella, mä olen jo monta vuotta halunnut tehdä näin.” Kirsi kääntyi ympäri ja kietoi kätensä niskani taakse. Painoin huuleni hänen huuliaan vasten ja suutelimme. Eipä siihen muuta tarvittu. Olin taas täysin alapääni vietävissä.

Kaluni oli ottanut vallan ja paisunut täytteen mittaansa. Alapäässä jomotti niin kovasti, että teki kipeää. Nostin Kirsin syliini ja hän kietoi jalat selkäni taakse. Työnsin hänet seinää vasten ja toisella kädellä nostin kullini huulille. Varovaisen päättäväisesti survaisin itseni suoraan pohjaan asti. Kirsi parahti ja työnsi kynnet syvälle selkänahkaani. Aloin työntelemään hitaasti, sillä nyt en halunnut laueta heti. Kirsi huohotti seksikkäästi ja hitaasti veti selkänahkaani kynsillä. Se itseasiassa sattui helvetisti, mutta samalla kiihotti. Siinä vaiheessa ei tullut mieleen mitä seuraamuksia tästä saattaisi tulla. Vaikka Kirsi oli kevyt kuin peipponen alkoi asento pian tuntua epämukavalta. Siirsin meidät suihkun alta vieressä olevalle peilipöydälle.

Luiskahdin ulos Kirsin sisältä ja laskeuduin kontalleni. Aloin suudella ja näykkiä Kirsin sisäreisiä. Kirsi veti ilmaa sisään odottaen, että koskisin hänen pyhintään. Jatkoin kiusoittelua suutelemalla ja näykkimällä kaikkialta muualta. Kirsi otti päästäni kiinni ja yritti vetää sitä lähemmäksi. Pikkuhiljaa siirryin lähemmäksi ja vetäisin kielelläni pitkän lipaisun häpyhuulten välistä. Nuolin rauhallisesti häpyhuulia, välillä koskettaen klitorista ja välillä työnsin kielen kokonaan sisälle. Imin klitorista ja työnsin sormeani syvälle tuohon ihanaan pimppiin. Kirsi valui kuin pöydälle kaatunut maitopurkki, tosin neste oli kirkkaampaa. Ote hiuksistani tiukkeni ja äänenvoimmakkuus selvästi kohosi. Jatkoin nuolemista hieman nopeammalla temmolla. Tämä tuntui olevan viimeinen silaus. Kirsi alkoi täristä ja työnsi lantiotaan voimakkaasti naamaani vasten. Orgasmi ravisutti pientä vartaloa ja katsoin sitä voitonriemuisena. Pikku hiljaa tärinä vaimeni ja nuolaisin hyvästiksi nousten ylös. Kirsi oli vajonnut nojaamaan peiliä vasten silmät kiinni. Katsoin hänen litteää vatsaa ja vielä yllättävän ryhdikkäitä rintoja. Siinä olisi minunkin osaston parikymppisille energiajuomaplösöille mallia.

Puolilöysä kaluni tuijotti haikeasti noin parin sentin päästä Kirsin kaunista pimppiä. Kirsi makasi edelleen raukeana onnellinen virne huulilla. Vedin pari kertaa esinahkaa edestakas ja asetin terskan häpyhuulien väliin. Työnnyin parin sentin verran sisään ja tein hitaasti pientä liikettä. Kirsi oli avannut silmät ja katsoi, kun kaluni teki pientä liikettä hänen sisällä. Hän tarttui kaluni tyveen ja vaativasti veti sen sisäänsä minun pienoisella avituksella. Olin taas täyttänyt Kirsin niin syvälle kuin mahdollista. Anovat silmät katsoivat syvälle minun silmiini ja aloin kiihdyttää vauhtia. Muutaman rajumman työnnön jälkeen Kirsi pyysi minua ottamaan hieman rauhallisemmin. En työntynyt enää niin voimakkaasti pohjaan saakka, mutta pidin reippaan vauhdin. En muista koska olisin saanut naida kahta kertaa saman illan aikana. Helvetti en edes muistanut, koska olin saanut kaksi kertaa viikossa. Omissa haluissani ei ollut mitään vikaa, mutta vaimon halut olivat kaikonneet lasten teon jälkeen. Aloin kiihdyttämään vauhtia entisestään ja katsoin kuinka sopusuhtaiset rinnat heiluivat työntöjeni tahdissa. Kirsi laittoi kätensä niskani taakse ja antoi minulle kunnon kielisuudelman. Vedin Kirsiä hiuksista ja kallistin päätä taaksepäin. Näykin kaulasta ja samalla jatkoin panemista. Tällä kertaa mälli oli tiukemmassa kuin äsken, kuinkas ollakkaan.

Nostin Kirsin alas pöydältä ja käänsin hänet ympäri. Tarkoitus oli työntyä takaapäin sisään, mutta Kirsin peppu oli niin alhaalla, ettei se onnistunut. Onneksi vieressä oli lasten apupalli ja nostin Kirsin seisomaan siihen. Nyt oli pillu täydellisellä korkeudella. Työnsin Kirsin selästä pöydän päälle ja survoin itseni hellävaroen lähes koko varren mitalla sisään. Aloin takomaan heti eläimellisellä raivolla. Annoin pari napakkaa iskua kimmoisille pakaroille jotka alkoivat hehkua. On aina mukavaa nähdä onnesta hehkuvat posket. Kirsi työnsi peppuaan minua vasten ja minä työnsin vastaan samassa rytmissä. Yhteistyö tuntui sujuvan niin mallikkaasti, että minulla alkoi taas paineet keittää yli. Tällä kertaa en kerinnyt ajatella mitään vaan himon sokaisemana ja kuurouttamana purkaudun pohjaan asti. Puristin tiukasti lanteilta ja annoin ryöpytä syvälle sisälle. Jostain kaukaa kuulin Kirsin pyynnöt “ei sisään… älä laukea sisälle…” Ne tuntuivat kuin elokuvan unikohtaukselta. Muutama pitkä työntö ja veto yhdistelmä ja viimeinenkin tippa oli puristettua ulos. Veri alkoi pikkuhiljaa palautua aivoihin palauttaen kuulo- ja näköaistin. “Sä tulit sisään, vaikka kielsin…” “Sorry… en tajunnu…” sopersin ja liedoin Kirsin syliini. “No oishan mun varmaan muutenkin pitäny käydä apteekin kautta.” sanoi Kirsi anteeksiantavasti. Hieroin Kirsin rintoja ja tunsin kuinka kaluni löystyi ja luiskahti hiljaisen lörpsähdyksen saattelemana ulos. Laskin toisen käden Kirsin jalkoväliin ja tunsin kuinka spermat ja Kirsin mehut valuivat ulos reisiä pitkin.

Yläkerrasta kuului vaimea kuorsaus, joten oletettavasti kukaan ei ollut kuullut meidän puuhista. Menimme Kirsin kanssa sohvalle ja juttelimme hetken. Kirsi ei vaikuttanu kovin katuvaiselta ja minä pysyttelin enimmäkseen hiljaa. Suukottelimme ja hyväilimme toisiamme vielä hetken. Tein Kirsille pedin ja sovimme, että heräisimme aamulla niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Heräsin aamulla siihen, että joku kolisteli keittiössä ja kahvin tuoksu tulvi nenääni. Toivoin että eilinen olisi ollut vain fantasiauni, mutta tottahan se taisi olla. Nyt krapulassa koko juttu hävetti, mutta silti oli vaikea tuntea katumusta. Raahauduin keittiöön, jossa työkaverini valmisteli aamiasta. Kirsi oli kuulemma lähtenyt jo aikaisemmin pois. No ehkä se oli hyvä niin. Spermainen kauluspaita olisi saattanut olla aamupalalla hieman epäsovelias asukokonaisuus.

Myöhemmin illalla olin selvinnyt sen verran, että pystyin ajamaan mökillemme. Lopulta tämä tapaus johti minun ja vaimoni eroon. Enhän minä muistanut peittää niitä kynnenjälkiä, eikä niitä millään valheella pystynyt siinä tilanteessa selittämään. Löylykauhalla lyötiin ensimmäisen eroni alkutahdit. Harmittavasti ne olivat varsin ponnekkaita lyöntejä ja osuivat kipeästi jo noihin edellämainittuihin kynnenjälkiin. Mustelmat ja kynnynjäljet olivat jo parantuneet, kun kuulin että myös Kirsin liitto oli päättynyt eroon. Tällä tapauksella ei tosin ollut siihen vaikutusta. Kirsin kanssa jatkoimme flirttailua työpaikalla, eikä se ole aina jäänyt pelkästään flirttiin 🙂

3 kommenttia viestissä: “Kevätjuhlat”

  1. Fantasia says:

    Nussin kahta naista,Mettaa ja Teijaa paljaalla takaapäin pilluun.

  2. The Chosen Pessimist says:

    Nauroin jollekkin kohille kuten tuo mitä äijät puhuu keskenään ja pidin täst

  3. aitoa elämää says:

    ihanaa jatka vain. Todellista elmää

Kommentoi

top