search
top

Kaverin viettelys, osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (31 votes, average: 3.81 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Matin ja Mikan seksuaalisen tutkiskelun viikonloppu on edennyt ahkeran runkkaamisen ja suihinottojen tahdissa. Seksin uuvuttama parivaljakko on vajonnut yhdessä tuumin uneen Mikan vanhempien sänkyyn. Mitä onkaan luvassa heräämisen jälkeen?

Heräsin aamulla ensimmäisenä. Matti nukkui vielä vieressäni kevyesti tuhisten. Makasin hieman aikaa rauhassa paikallani ja aloin olla hyvin tietoinen kivikovasta aamuerektiostani. Mietin mahtoiko Matillakin jo seistä. Hänen asennostaan johtuen en nähnyt haaroihin kovin hyvin. Päätin siis selvittää tilanteen käsipelillä.

Käteni hapuili peiton alla kohti Matin kullia. Kun sormeni viimein löysivät sen, se oli yllätyksekseni velttona. Ehkä eiliset sessiot olivat uuvuttaneet sen täysin. Pyörittelin tätä minulle nyt niin tutuksi käynyttä meisseliä sormissani ja sitten muodostin kädelläni kupin ja laitoin sen koko kullin ympärille. Kivekset mahtuivat juuri ja juuri sormieni sisään. Mieleni teki vähän stimuloida kullia, mutta minun ei tarvinnutkaan.

Tunsin, kuinka pehmeä kulli alkoi pikku hiljaa kovettua. Tunsiko Matti kosketukseni vai näkikö hän vain irstasta unta? En välittänyt, vaan keskityin pelkästään tunnustelemaan kuinka kulli kasvoi nykäys nykäykseltä ja alkoi työntää yhä voimakkaammin kämmentäni vasten. Löystytin otettani, jolloin se pullahti ulos nojaamaan rannettani vasten. Pidin kullista kiinni niin tiukasti kuin vain uskalsin. Tilanteessa oli jotain niin mielettömän kiihottavaa, että aion jo ruveta hyväilemään itseäni vapaalla kädelläni.

– Pelkäätkö, että se lähtee karkuun, vai?

Käännähdin ja huomasin Matin olevan hereillä ja katsovan minua suoraan silmiin. Nolostuin tietämättä oikein itsekään syytä siihen. En saanut sanaakaan suustani vaan makasin vaan paikallaan typeränä.

– Jos nyt kuitenkin hellittäisit sen verran, että sen omistaja saa käytyä vessassa.

Toin käteni omalle rinnalleni. Matti hymyili minulle hivenen ilkikurisesti ja lähti sitten kohti vessaa. Vähäinen nolostukseni haihtui pikku hiljaa. Totesin tarvitsevani vessakäyntiä, ja menin vessan oven taakse odottamaan. Pian tulikin minun vuoroni ja helpotuin päästessäni laskemaan paineeni pönttöön.

Kuulin Matin tekevän jotain keittiössä, joten menin sinne hänen peräänsä. Yhytin hänet käymästä läpi jääkaapin sisältöä.

– Aamupalaako hakemassa?

– Joo, mitähän sitä nyt ottaisi?

Menin hänen taakseen ja laskeuduin polvilleni. Naamani oli vain muutaman sentin päästä hänen paljaasta takapuolestaan. Katselin haarovälissä roikkuvaa tavaraa ja nuolaisin huomaamatta huuliani.

– Minä ainakin tiedän, mitä haluan.

Matin kädet lopettivat liikkeensä. Hän tajusi tarkkaan, mitä tuleman piti. Hän kääntyi hitaasti ympäri. Puolessa välissä pyörähdystä näin, että hänen kullinsa oli jo puoliksi virittäytynyt tunnelmaan. Se sojotti ihanan viekoittelevasti eteenpäin ja heilahti kevyesti poskeani vasten. En antanut Matille mahdollisuutta pyytää anteeksi vaan vein kieleni heti aivan kivespussien juureen. Nuolaisin kullia aivan juuresta kieli pitkällä. Jatkoin nuolemista kohti kärkeä niin hitaasti kuin vaan kykenin. Tunsin kuinka mulkku kovettui lopullisesti edetessäni. Kun pääsin kärkeen asti, olimme molemmat täysin viritettyjä.

– Hmmmm, kyllä tällä päivänsä mieluusti aloittaa.

Näiden sanojen jälkeen upotin kullin kokonaan suuhuni. Matti otti minua kiinni olkapäistä. Vastavuoroisesti aloin pyöritellä kieltäni hänen nuppinsa ympärillä. Jo näiden muutaman yhteisen kokeilumme perusteella tiesin hänen pitävän siitä erityisesti. Jatkettuani tätä hieman imin suuhuni alipaineen ja vedin suun hitaasti pois mulkun ympäriltä.

– Tosi maukasta. Mutta tiedätkö miten tästä aamupalasta saisi vieläkin paremman?

– Kerro ihmeessä!

– Sen voisi laittaa toiseenkin paikkaan.

Matin silmät suurenivat heti. Panemista emme olleet vielä kokeilleet, mutta nyt oli tosiaan sen aika.

– Wau. Saanko ihan oikeesti?

– Tottakai, mennään heti!

Otin häntä kädestä ja menimme takaisin vanhempieni sängylle. Otin yöpöydän laatikosta liukuvoidetuubin.

– Katsopa mitä mun vanhemmat on tänne jättäneet.

Itse asiassa olin itse hankkinut sen ja säilönyt laatikkoon. Jostain kumman syystä en vaan halunnut sanoa sitä suoraan. Sanat olivat kuitenkin tässä kohdin jo turhia. Pian havaitsinkin jo olevani sängyllä kontillaan perse odottavana pystyssä. Matti oli valmistellut kalut kuntoon ja oli tulossa taakseni.

Tunsin kullin kärjen kevyen kosketuksen persvaollani. Nyökkäsin ja hymähdin, jolloin Matti alkoi liikuttaa kulliaan ylös ja alas persettäni. Hän ei niinkään hakenut oikeaa paikkaa vaan kiusoitteli vaan hermojani. Minulla ei ollut mitään sitä vastaan, päinvastoin nautin joka ikisestä sivelystä.

Muutaman pyyhkäisyn jälkeen kärki pysähtyi paikalleen. Käännyin katsomaan Mattia ja nyökkäsin hänelle kuin narttukoira ikään. Sitten hän alkoi painaa kaluaan sisään. Yritin pitää perseeni niin rentona kuin pystyin, mutta mela ei tuntunut uppoavan. Lopetimme vähäksi aikaa ja aloitimme työntämisen sitten uudestaan. Tunsin sulkijalihakseni aukeavan hivenen ja kullin pään lipuvan sisälleni.

Pidimme yllä tasaista painetta ja sentti sentiltä kulli upposi perseeseeni. Lopulta tunsin reidet pakaroitani vasten ja tiesin että olin ottanut koko mulkun sisääni. Perseeni tuntui täytetyltä ja hivenen ahtaalta.

– Pysy vähän aikaa paikallaan.

Olimme liikkumatta kuin rietas kreikkalainen patsas kun yritin totutella perseessäni olevaan patukkaan. Se tuntui puristavammalta kuin olin kuvitellut, mutta silti varsin ihanalta.

– Kokeile nyt, mutta hitaasti.

Kulli lähti vetäytymään peräsuolestani hangaten samalla perseeseeni mielihyvän aaltoja. Päästyään melkein ulos Matti alkoi työntyä takaisin sisään.

– Sun perse tuntuu aivan mahtavalle!

Seurasi muutamisen kymmenen hidasta pumppausliikettä. Nautin jokaisesta vedosta. Ne saivat minut niin kiimaiseksi, että vein toisen käteni kullilleni ja aloin veivata sitä kiihkossani. Takanani Matti ei jäänyt pekkaa pahemmaksi vaan otti lanteistani kiinni ja alkoi naida persettäni pikku hiljaa kiihtyvin työnnöin. Tässä ei ollut kyse enää kokeiluista vaan puhtaasti naimisesta. Panimme toisiamme niin kuin vain läpeensä kiimaiset teinipojat voivat.

Minä laukesin tuplakiihotettuna meistä ensin. Orgasmi oli erilainen kuin mikään siihen asti tuntemani. Se tuntui koko lantion alueella aina polviin saakka. Kullini sylki spermaa pitkin poikin vanhempieni sänkyä, mutta en piitannut siitä tuon taivaallista. Keskityin vaan olemaan pantavana. Puristelin jopa vähän pakaralihaksiani, jotta Matti olisi lauennut nopeammin.

Sen hän tekikin. Korahtelujen saattelemana pumppausliike pysähtyi ja tunsin kuinka hän laukaisi lastinsa syvälle sisääni. Vietimme useamman minuuttia vain huohottaen, kyrpä yhä tiukasti perseessä kiinni. Lopulta hän veti sen ulos ja kääntyi makaamaan selälleen vuoteelle. Menin hänen viereensä vatsalleen makaamaan. Makasimme seksin jälkihehkuissa sanaakaan sanomatta joitakin aikoja, ehkä minuutin, ehkä tunnin. En todellakaan osaa sanoa.

Pikku hiljaa nälkä ylitti muut tunteet ja menimme syömään oikeaa aamupalaa. Vaatteita emme toki laittaneet päälle, koska olimme todenneet ne turhiksi jo aikoja sitten. Istuskelimme rauhassa ja joimme teetä. Äskeinen ankara nainti oli kuitenkin tehnyt vaikutuksensa ja perseeni tuntui hiukan kipeältä. Asentoni tuntui hivenen epämukavalta, joten vaihdoin asentoa muutaman kerran.

– Onko paikat kipeänä?

– Ihan vaan vähän.

Hymyilin hivenen ja jatkoin sitten.

– Mutta kyllä se kannatti, sä panit todella hyvin.

– Eihän mun tarvinnut kuin pumpata. Sun ihana perseesi tuntui tekevän kaiken työn.

– Sehän oli vaan paikallaan ja otti aisaa sisään.

– No joka tapauksessa se oli mahtavaa. Voin tehdä sen uudestaan ihan koska vaan haluat.

Join hörppäyksen kupistani, ja olin hetken aikaa vaiti.

– Tehdään vaan. Mutta ennen sitä voisi kokeilla jotain muuta.

– Mikä ettei. Mitä sulla on mielessä?

– Kävisikö sama, mutta toisin päin.

– Mietitäänpä.

Matti nousi seisomaan ja näin kuinka hänen kullinsa oli kovana ja sojotti kohti taivasta. Nousin vastaukseksi seisomaan ja omakin kullini oli samassa tilassa. Aamupalan syöminen oli päättynyt

Palasimme sängylle ja asetuimme kyljillemme 69-asentoon. Tuntui asianmukaiselta tarkastella työkaluja ennen töihin ryhtymistä. Nuolimme vuoron perään toistemme kullinnuppeja. Välillä kiusoitellen, välillä ahnaasti imien. Pian totesin olevani kypsä ja nousin polvilleni. Matti pyörähti selälleen, otti polvistaan kiinni ja levitti reitensä täysin ammolleen.

Menin hänen jalkojensa juureen ja katsoin eteeni leviävää kuumottavaa näkyä. Ylimpänä olivat kaverini himon vääntämät kasvot. Katseeni siirtyi alaspäin ja näin Matin pystyssä sojottavan kyrvän, joka suorastaan huusi kosketusta. Viimeisenä tuli levitetyt persposket ja niiden välissä piilevä kohteeni: kovaa kullia kaipaava reikä.

Nojauduin Matin yläpuolelle ja nojasin käsilläni hänen kylkiensä viereen patjalle. Sitten vein toisen käteni kullilleni ja aloin hakea persereikää. Katsoin Mattia kasvoihin.

– Pane sisään vaan.

Työnsin kulliani sisään ja pian se olikin juurta myöten perseessä. Se tuntui kuumemmalta kuin olin aavistanut. Vedin kaluni rauhallisesti ulos ja sisään muutaman kerran ihan vain totutellakseni nussimisen tunteeseen. En myöskään halunnut aiheuttaa Matille liikaa kipua. Tämä huoleni osoittautui turhaksi, sillä hän nosti kätensä pakaroilleni ja alkoi hyväillä niitä. Jatkoin perseen naimista ja hän siirtyi hyväilemään selkääni.

Olin tuntevinani kuinka hän veti minua puoleeni, joten hidastin kirnuamistani ja laskeuduin alas niin että vartalomme olivat kuin yhteen liimautuneet ja kasvomme vain muutamien senttien päässä toisistaan. Katsoimme toisiamme silmiin sanomatta sanaakaan. Lopetin lantioni pumppaamisen. Sitten pääni liikahti ja huulemme kohtasivat toisensa.

Suudelma ei kestänyt kovinkaan pitkään. Vetäydyin vähän taaemmas. Ja sitten hyökkäsin uudestaan suulle. Matti vastasi vähintään yhtä suurella kiihkolla. Pian kieleni tutkiskelikin jo Matin suun sopukkoja samalla kuin kullini teki samaa hänen persessään. Kaiken kruunasi vatsojemme väliin puristunut mulkku, joka hieroutui naintiliikkeidemme tahdissa. Haarovälissäni alkoi tuntua kihelmöintiä, en kestäisi tätä panemista enää pitkään. Sekin vähä tuntui liian pitkältä, joten aloin pumpata niin nopeasti kuin pystyin.

Kiihkon sokaisemana irroitin huulemme toisistaan, nousin nojaamaan käsien varaan ja keskityin täysillä nussimiseen. Matti halusi myös päästä huipulle, ja alkoi runkkaamaan omaa kulliaan. Minä pääsin perille ensin ja laukesin epämääräisesti koristen. Orgasmi ravisteli hermosyitäni ympäri kehoa ja lopulta lyyhistyin käsieni varaan Matin yläpuolelle.

Pian tämän jälkeen tunsin jotain lämmintä rinnallani ja leuallani. Matti oli lauennut allani ja roiskinut spermansa rinnuksillemme. Olin niin uupunut, että lysähdin Matin syliin puristaen spermat väliimme. Sivelimme toistemme hiuksia ja suutelimme toisiamme.

Loppuaika viikonlopusta kului kokeilemalla kaikkia keksimiämme seksiakteja. Harrastimme seksiä yhdessä useamman vuotta. Lopetimme toistemme panemisen hankittuamme molemmat tyttöystävät. Naimme kuitenkin aina silloin tällöin, etenkin jos satuimme olemaan sinkkuja. Tämä ensimmäinen seksiviikonloppu pysyi kuitenkin meidän molempien mielissä aivan erityisellä paikalla.

5 kommenttia viestissä: “Kaverin viettelys, osa 3”

 1. Oboy says:

  Ihan mahtava tarina, lisää samanlaista. Kiitos kirjoittajalle isosta pullotuksesta housuissani! 🙂

 2. VienoSulo says:

  Herkkua, herkkua. Kyllä poikapillu on kunnon pillu, sen voi todeta, kun elää mukana tässä ottavassa tekstissä!

 3. jee says:

  Loppu hyvin, kaikki hyvin.. Aivan loistava tarina, hyvin kirjoitettu ja jollain tapaa kiihottava! Toisaalta jatkoa odotellen mutta ehkä parempi mennä kohden uusia seikkailuja 🙂

 4. Mikkis says:

  LOISTAVA!

 5. Juho says:

  Ei voi muuta sanoa kuin että loistavaa! Ja kiitokset kunnon pullotuksesta boksereissa… :p

Kommentoi

top