search
top

Nuorta lempeä II – Vihdoinkin kahden

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.86 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä tarina on jatkoa tarinalle "Nuorta lempeä". Aikaisempien tapahtumien tunteminen ei ole pakollista, mutta tästä novellista saa silloin paljon enemmän irti. Kommentit ovat edelleen enemmän kuin tervetulleita. Kiinnostaako jatko vielä?

“Bling blong”, kuului painaessani ovikelloa. Seisoin kerrostalon rappukäytävässä ja odotin. Odotin Saaraani.

Tutustumisestamme oli ehtinyt kulua muutama viikko. Tuo aika oli mennyt kuin unessa, hyvässä sellaisessa. Näimme aina, kun vain pystyimme. Kävimme istumassa kahviloissa, vierailimme toistemme luona, hengailimme hiljalleen yhteiseksi muuttuvissa kaveriporukoissa. Meillä oli todella hauskaa yhdessä. Juhlailtana syttynyt lumous ei ollut haihtunut mihinkään ja olin korviani myöten ihastunut.

Ainoa asia mikä meiltä puuttui oli yksityisyys. Kiehnäsimme jatkuvasti kuin kaksi kiimaista pupua, mutta oli todella vaikea löytää paikkaa, jossa olisimme saaneet olla rauhassa. Molempien vanhemmat tuntuivat olevan jatkuvasti kotona, mikä esti tehokkaasti mitään sen suurempaa tapahtumasta.

Opimme olemaan nopeita ja hiljaisia. Aina kun suljimme minun tai Saaran huoneen oven, naureskelimme tarvitsemme “rauhaa käsitöille”. Jos ei muuta, parin viikon päästä olimme erittäin taitavia kopeloimaan vaatteiden alta. Jo siihen jäi heti koukkuun.

Vihdoin koitti kauan odotettu tilaisuus. Saaran vanhemmat olivat viikonlopun matkoilla ja koko kämppä oli parin päivän ajan meidän ja yksin meidän.

Kaluni oli puolitangossa pelkästä ajatuksesta.

Olin soittamassa kelloa uudestaan, kun oven takaa kuului rapinaa. Joku yritti selvästi kurkata ovisilmästä mahdollisimman huomaamattomasti. Hermostuin. Mistä oikein oli kyse? Olimmehan sopineet tarkasti kellonajan.

Sitten oven takaa kuului pidäteltyä hihitystä ja ovi raottui hieman. Saaran pää kurkisti ulos ja katsoi, näkyikö rappukäytävässä ketään muuta. Sitten hän käänsi katseensa minuun.

“Moi Aki. Tuu sisään.”

Saara avasi oven kokonaan ja ymmärsin, miksi hän oli ollut varovainen.

“Ei housuja? Nyt jo?” kysyin kiusoitellen. Saara seisoi oviaukossa löysässä kauluspaidassaan, joka ulottui juuri ja juuri pallokuvioisten pikkuhousujen reunaan. Hänellä ei ollut housuja tai hametta, vaan jalat olivat paljaana. Musta tukka oli pörröinen ja sojotti söpösti eri suuntiin.

“Äläs ala, herra Stondis-kaksikymmentäneljä-tuntia-vuorokaudessa”, hän vastasi virnistellen ja veti minut sisään eteiseen. “Mulla on ollut ihan helkkarin kiireinen päivä, tulin just kotiin ja olin vasta menossa suihkuun.”

“Suihkuun?” olin kysymässä, mutta Saara ehti vaientaa minut suudelmalla. Ja toisella. Ja kolmannella. Kolmannen jälkeen sekosin laskuissa.

“Uaah, tekisi mieli vain jatkaa, mut mun täytyy nyt oikeasti käydä peseytymässä”, Saara sanoi sen jälkeen, kun oli vihdoin malttanut irroittautua minusta. “Oon joutunut juoksemaan tänään ympäri kaupunkia ja oon ihan nihkeä. Meillä on vielä koko ilta ja seuraava päivä aikaa.”

Riisuin ulkovaatteeni. Ei olisi tehnyt mieli lopettaa siihen.

“Teillähän on aika iso kylppäri, eikö?” kysyin viattomasti ja otin Saaraa kädestä kiinni. Hänen ruskeat silmänsä tuijottivat minua hetken kysyvästi ennen kuin niihin syttyi uudenlainen valo.

“Ehkä”, hän vastasi ja katsoi minua kulmien alta. “Mutta pelkäänpä, että sinne ei voi mennä noin vain vaatteet päällä. Valitan!”

“Hmm, onpa ikävää.” Esitin miettiväni kovasti ratkaisua. “Entäs jos… ottaisin vaatteet pois?”

“Hei! Tuossa on ideaa”, Saara sanoi vuorostaan esittäen yllättyneenä ja tökkäsi minua rintakehään. “Paidan täytyy ainakin lähteä ensi tilassa.”

Otin paidan pois.

“Toi on parempi. Mut t-paitakin on jo liikaa”, sain kuulla.

Otin t-paidankin pois.

“Paljon parempi”, Saara kommentoi. “Mutta pahoin pelkään, että tämäkään ei vielä riitä.”

Nappasin sukat jaloistani ja vedin hitaasti farkkuni alas. Bokserit liukuivat yltäni viimeisenä. Saara taputti innostuneesti käsiään esitykselle.

“Tää on vitun hyvä. Helkkarin hyvä”, hän sanoi ja tarttui kiinni suoraan eteenpäin sojottavaan elimeeni. “Seuratkaa minua, hyvä herra.”

Pitäen päättäväisesti kiinni kalustani Saara ohjasi meidät kylpyhuoneeseen. Se oli hieman ahdas, mutta tunnelmallinen. Seinät ja lattiat olivat mustaa kaakelia ja himmeäksi säädetty valaistus jätti sopivasti mielikuvituksen varaan. Suihkukoppi näytti siltä, että se riittäisi juuri hyvin kahdelle ihmiselle.

“Nyt on teidän vuoronne, nuori neiti”, totesin jatkaen roolileikkiä. “Säännöt eivät valitettavasti salli vaatteita.”

Saara hymyili vastaukseksi maailman seksikkäintä hymyään, josta niin kovasti pidin.

“Saamanne pitää”, hän henkäisi ja veti paidan päänsä yli pois paljastaen pikkuhousujen kanssa samaa pallokuosia olevat rintaliivit.

Ahmin Saaran vartaloa silmilläni. Ihailin sen sopusuhtaisuutta, miten siinä ei ollut mitään liikaa, eikä mitään liian vähän. Tarpeeksi puristeltavaa ja kosketeltavaa, mutta myös tarpeeksi kiinteyttä. Olisin voinut laskeutua polvilleni palvomaan häntä, niin hyvältä hän näytti.

“Sä näytät törkeän hyvältä”, kehuin.

“Kiitos. Niin säkin.”

Kiedoin käteni Saaran ympärille ja ryhdyimme taas suutelemaan. Ei mitään pikku pusuja enää, vaan rohkeita kielisuudelmia. Imimme toisiamme kuin kaksi teini-ikäistä rakastajaa vain pystyi.

Etsin Saaran rintsikoiden hakaset ja avasin ne. Turha vaatekappale putosi hetkessä lattialle. Siirryin suutelemaan Saaran kaulaa, jolloin hän alkoi ähkiä hiljaa korvaani. Puristin rintoja hellästi, annoin suukon molemmalle nännille ja laskeuduin kyykkyyn lattialle. Kasvoni olivat nyt suoraan Saaran haarojen tasalla. Tartuin pikkuhousuihin ja vedin ne hitaasti alas ensin reisiin, sitten polviin, alaspäin nilkkoihin ja lopulta pois. Housujen alta paljastui tuuhea kaistale tummaa karvaa. Hieroin nenääni sitä ja häpyluuta vastaan, mikä sai Saaran värähtämään.

“Mennään suihkuunkö?” kuiskasin noustessani. Saara kivahti ja astui suihkutilaan. Seurasin häntä.

Aloimme hyväillä toisiamme lämpimän vesisateen alla. Asetuin halaamaan Saaraa takaapäin asentoon, josta tiesin hänen pitävän. Kaluni sujahti pehmeiden reisien väliin hieromaan ja kiusoittelemaan Saaran rakoa, kun taas käteni suunnistivat automaattisesti rinnoille. Tuntui siltä kuin olisin voinut kosketella niitä tuntikausia, puristaa välillä koko kumpuja ja välillä pyörittää sormenpäitiä nännien päällä. Kun palkintona oli vielä kuumia ynähdyksiä ja nuoren naisen kiemurteleva vartalo, miten olisin voinut edes vastustaa?

Hetken päästä Saaran pää kääntyi ja kutsui avonaisilla huulillaan minut luokseen. Kielemme pyörivät ympyrää toisiaan vasten veden ropistessa kasvoillemme.

“Otetaan saippuaa”, Saara sanoi, kunhan oli malttanut irroittautua minusta.

“Otetaan vaan.”

Laitoimme suihkun hetkeksi pois päältä ja otimme kummatkin reilun annoksen suihkusaippuaa. Kylppäriin levisi vieno greipin tuoksu.

Saara ehti ensimmäisenä kimppuuni ja ryhtyi hieromaan minua saippuan tuomalla liukkaudella. Kädet liukuivat joka puolella kehoani, mutta erityisesti niiden huomio tuntui keskittyvän lantion ja reisien seudulle. Sormet pureutuivat tiukasti pakaroihini, silittelivät sisäreisiäni ja asettuivat vihdoin kalulleni. Käsi alkoi hiljaa liikuttaa esinahkaani edestakaisin saippuan toimiessa täydellisenä liukkarina. Oli minun vuoroni päästää suustani tukahdettuja äännähdyksiä.

Samalla kun Saara runkkasi minua hiljaa, minä aloin käydä hänen kehoaan läpi. Kuljetin käsiäni joka paikassa: kaulalla, käsivarsilla, rinnoilla, selällä. Lopulta kiinnitin huomioni Saaraan herkkupeppuun. Puristelin sitä hieman ennen kuin kävin pakararaon kimppuun. Saippuan liukastamat sormet liu’uivat vaivatta sitä pitkin peppureiälle, jota tunnustelin varovaisesti etusormella. Pienen painelun jälkeen jatkoin yhä vain alemmas, kunnes tunsin viime viikkoina niin tutuksi minulle tulleen märkyyden.

“Mä haluun sua niin paljon”, Saara sanoi ääni täynnä peittelemätöntä himoa.

Tulkitsin sen käskyksi laittaa suihku takaisin päälle. Päälleeme virtaava vesi vei saippuat mennessään ja pian seisoimme kuivaamassa puhtaita vartaloitamme. Se kesti aikansa jomman kumman aina intoutuessa hyväilemään ja suutelemaan toista, mutta pian olimme valmiita. Kävelimme toisiimme kietoutuneina ja ahnaasti suutelevina kohti Saaran huonetta. Kumpikin oli saanut tarpekseen esileikistä.

Saara asettui makaamaan selälleen sängylle jalat koukussa ja kädet levällään sivuilla. Tiesin, mitä hän halusi. Otin kevyesti kiinni hänen polvistaan ja avasin niitä, kunnes Saaran pyhin tuli näkyviin.

Se oli kaunis.

Laskin suuni aivan sen lähelle. Söpön kastanjanruskean pöheikön alta pilkistivät kosteudesta kiiltävät häpyhuulet. Raotin niitä sormillani ja esiin tuli niiden kätkemä aarre: pieni punainen nuppu ja kutsuva, lämpöä hehkuva luola. Kiinnitin huomioni ensin nuppuun, otin sen huulieni väliin ja kutittelin kielenpäällä. Vaikutus oli välitön. Saaran reidet puristuivat tiukemmin pääni ympärille ja tunsin tutut sormet hiuksillani. Aloin nuolla klitorista voimakkaammin ja toin sormeni luolan suulle. Saara oli niin ihanan märkä, että se tuntui melkein kohteliaisuudelta.

“Joo, käytä sormia, jooko?”

Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä. Etusormi ja keskisormi sujahtivat vaivattomasti Saaran sisään, mikä sai hänen lantionsa nousemaan hieman irti sängystä. Vedin ne hitaasti ulos ja takaisin sisään. Lantio liikkui taas kiihkon vallassa. Toistossa oli voimaa. Aloin liikuttaa sormiani voimakkaammin, tunnustelin tiukan tunnelin seinämiä ja yritin hakea kohtia, jotka tarjoaisivat mahdollisimman paljon nautintoa. Kieleni jatkoi koko ajan työskentelyään klitoriksen päällä. Käsittelyssäni ollut tyttö alkoi kiemurrella ja sätkiä säännöllisemmin.

Suuseksin antaminen oli ihanaa, mutta tiesin, että halusimme molemmat jotain enemmän. Annettuani viimeisen pusun Saaran nupulle nousin istumaan polvilleni ja katsoin häntä silmiin. Saara näytti suunnattoman kiihottuneelta, mutta myös jännittyneeltä. Kumpikaan meistä ei ollut enää neitsyt, mutta emme olleet vielä harrastaneet yhdyntää toistemme kanssa. Nyt se tilaisuus oli koittanut ja ilmassa väreili pieni hermostuneisuus.

“Saara, sä oot tosi ihana ja kaunis”, rikoin hiljaisuuden. “Mä haluun sua niin valtavasti, että muhun melkein sattuu.”

“Niin mäkin sua”, Saara vastasi ja puraisi alahuultaan ominaisella tavallaan. “Aki, mä halun sut mun sisälle. Nyt.”

Laskeuduin syliin Saaran päälleen ja suutelin hänen poskeaan.

“Mä haluan panna sua”, kuiskasin hänen korvaansa.

“Niin mäkin sua, beibe.”

“Sä oot tosi, tosi, tosi ihana.”

“Niin säkin. Tosi, tosi, tosi ja tosi.”

Nousin polvilleni Saaran jalkojen väliin. Hetki tuntui yhtä epätodelliselta kuin se ilta kotibileissä, jonka olimme viettäneet yhdessä kaikilta salaa.

Otin kalustani kiinni ja vein sen sinne, minne se paloi halusta päästä. Saara söi ehkäisypillereitä, joten emme tarvinneet kumia kehojemme väliin. Vain hän ja minä. Yhdessä.

Olin hieman hermostunut, enkä ollut löytää aukon sisäänkäyntiä. Sanaakaan sanomatta Saara laski kätensä kalua pitelevälle kädelleni ja ohjasi minut oikeaan suuntaan. Tunsin märän kuumuuden penikseni kärjessä. Se hiipi hitaasti ylöspäin ja nielaisi terskani sisäänsä. Saara huokaisi nautinnollisesti. Jatkoin työntymistä sisään sentti sentiltä ja ynähdys ynähdykseltä. Saara piti edelleen kiinni kädestäni, mutta nyt ote oli tiukka ja omistava. Hän halusi minua yhtä paljon kuin minä häntä.

“Jooh, jatka… Jatka pliis syvemmälle.”

Ja minä jatkoin. Tiukan sisäänkäynnin vastarinta suli hiljalleen, kunnes hetken päästä olin kokonaan Saaran sisällä. Se tuntui hyvältä ja luonnolliselta, aivan kuin olisin viimein löytänyt puuttuvan palan, jolla täydentää epätäydellinen kokonaisuus. Kaluni oli valloittavan tiukassa puristuksessa ja ilmeestä päätellen Saarallakaan ei ollut valittamista. Hän hymyili silmät kiinni ja puristeli hiljaa vasenta nänniään. Halusin muistaa tuon näkymän ikuisesti.

Olimme hetken liikkumatta ja ihan vain tunnustelimme, miltä himokas liittomme tuntui. Hetken päästä vedin kaluani hitaasti taaksepäin aivan aukon reunalle asti, että terska tuli melkein näkyviin, ja työnnyin sitten taas hellästi sisään. Tein sen uudestaan ja uudestaan. Saaran jalat avautuivat yhä enemmän sivulle ja minä ulotuin yhä syvemmälle hänen sisäänsä. Yhtyvistä kehoistamme lähti ihanan kiimainen ääni, joka sekoittui molempien ähinään. Ilmassa väreili niin paljon seksiä, että sitä olisi voinut leikata paloihin ja myydä kaupan tiskillä.

Aloimme naida ripeämpään tahtiin. Lantiomme iskeytyivät toisiaan vastaan kuin myrskyaallot ja saivat Saaran söpöt rinnat pomppimaan tahdin mukana.

“Tä tuntuu… tuntuu…” hän aloitti, mutta ei pystynyt viemään lausetta loppuun.

“Mä tiedän”, sain itsekin vaivoin ynähdettyä. Huohotimme molemmat kuin olisimme olleet juoksulenkillä. Samalla tavalla pyristelimme itseämme kohti jotain tietoisen toiminnan ja ajattelun tuolla puolen olevaa olotilaa, jota ei voinut sanoilla välittää.

Ekstaasia.

Huippua.

Orgasmia.

Saara liukasti toisen käden sormensa suussaan ja vei ne klitorikselleen. Hän käsitteli sitä paljon voimakkammin kuin mitä minä olin uskaltanut, mutta rakastelumme vaati sitä. Se oli nyt kaikki tai ei mitään, ja me olimme aikeissa ottaa kaiken, minkä pystyimme

Tahtimme kiristyi entisestään. Saara runkkasi itseään himokkaasti ja äänteli nyt täysin estoitta. Kivikovaksi muuttunut kaluni luotasi hänen onkaloaan niin syvältä kuin se vain pystyi. Edestakainen liike oli saanut meidät molemmat hulluuden partaalle ja oli aika hypätä sen yli tyhjyyteen.

Saara tuli ensimmäisenä. Hänen kehonsa värisi ja jalat nykivät hyvän aikaa ennen kuin tunsin sormien pureutuvan kiinni olkapäihini ja pillun alkavan supistella. Hekumallisen huudahduksen saattelemana hänen koko vartalonsa nousi ensin notkolle ja sitten nytkähti rajusti useita kertoja. Kiihdytin tahtiani, halusin tulla samaan aikaan maailman ihanimman naisen kanssa.

Saara ratsasti jo orgasminsa rauhallisilla jälkiaalloilla, kun hetkeni koitti. Hän tunsi sen ja kuiski panemisemme välissä: “Joo, tuu mun kanssa. Tuu, tuu, tuu.”

Työnnyin hänen sisimpäänsä viimeisen kerran ja laukesin voimakkaammin kuin koskaan. Kaluni sykki spermaa rakastajani uumeniin niin nopeasti, etten melkein ehtinyt käsittää, mitä tapahtui. Saara piti minua tiukasti lähellään ja annoin kaiken tulla, aivan kaiken. Lopulta vartaloni lakkasi jännittämästä ja asetuin varovaisesti makaamaan Saaran päälle. Hän hymyili väsynyttä, mutta onnellista hymyä. Silmät loistivat.

Suutelimme raukeasti.

“Mä taisin just räjähtää”, sanoin pienen levähdystauon jälkeen.

“Sä pääsit sitten helpolla”, Saara nauroi. “Musta tuntui, että koko maailma räjähti yhtä aikaa mun kanssa.”

En vastannut siihen mitään. Ei ollut tarvetta.

Hetken ajan kaikki asiat tuntuivat olevan järjestyksessä. Kaikki oli täydellistä, enkä tahtonut mitään muuta kuin maata sylikkäin rakastettuni kanssa. Elämä tuntui olevan täynnä uudenlaisia mahdollisuuksia, joista tämä ilta oli tarjonnut vasta pienen maistiaisen.

“Söpö”, Saara kehräsi ja painautui lähemmäs minua. Pörrötin hänen hiuksiaan ja mietin tulevaa päivää, jonka saisimme viettää kokonaan yhdessä.

Vihdoinkin kahden.

2 kommenttia viestissä: “Nuorta lempeä II – Vihdoinkin kahden”

  1. Q says:

    Tää oli hyvä.

  2. ??? says:

    Hyvää jatkoa ensimmäiselle osalle

Kommentoi

top