search
top

Teinirakkautta vanhojen tansseissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (118 votes, average: 3.85 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä tarina ei perustu tositapahtumiin (valitettavasti :) . Minulta kysyttiin joskus osaanko kirjoittaa muuta kuin nuorten tyttöjen alistamisesta kertovia novelleja, tässä tulos. Julkaistu aiemmin it.orgissa.

Lukion toisella luokalla on vuodessa yksi kohokohta, jota lähes kaikki odottavat, nimittäin vanhojen tanssit. Ajan kuluessa kohti joulua, kolmannen jakson alkua ja tanssikurssia myös Jani alkoi hermoilla tansseista yhä enemmän. Hän oli hiljainen ja tietokoneista pitävä poika, jonka arvosanat olivat aina luokan parhaimmasta päästä. Jani oli varsin pitkä ja hoikka hujoppi, jonka kiharat hiukset olivat yleensä sekaisin ja silmälasit valuivat vähän väliä nenälle. Hän oli enimmäkseen tyytyväinen elämäänsä, kavereiden kanssa oli pystyssä toimiva World of Warcraft-klaani, koulu meni hyvin jne. mutta tyttöjen kanssa Janilla ei ollut käynyt tuuri. Hän ei ollut oikeasti seurustellut vielä koskaan, ei edes suudellut koskaan tyttöä tai uskaltanut juurikaan jutella niille. Tai olihan heidän WoW-klaanissaan yksi tyttökin, mutta koko kaveriporukka suhtautui Anneen enemmän hyvänä jätkänä kuin mahdollisena seurustelukumppanina. Lukiossa oli monta Janin mielestä todella kaunista tyttöä, mutta oikeastaan yhdellekään hän ei ollut jutellut enempää kuin pakolliset keskustelut kieltenkursseilla. Hänestä vaikutti siltä, että kaikki vähänkin nätit tytöt seurustelivat joko lukion suositumpien poikien kanssa tai sitten tytöillä oli lukion ulkopuoliset, yleensä itseään paljon vanhemmat jätkäkaverit. Alkaessaan puhua tytöille Jani yleensä punastui ja puhe takertui kurkkuun tai muuttui epäselväksi muminaksi. Niinpä hän vain painoi katseensa alas nätin tytön tullessa käytävällä vastaan ja käveltyään ohi hän vilkuili nopeasti kireisiin farkkuihin verhottua takapuolta tai minihameen seksikästä reunaa. Iltaisin kotona Jani saattoi muistella pitkään samoilla kursseilla olevia tyttöjä, eri tyttöjen pyöreitä, kiinteitä peppuja ja monenkokoisia rintoja, kauniita kasvoja ja pitkiä hiuksia, käsi samalla tietysti housuissa.

Nyt kun vanhojen tanssit lähestyivät, Jani tiesi että varsin moni tyttö oli jo löytänyt itselleen partnerin, vaikkei tanssikurssi ollut vielä edes alkanut. Hän uskoi, että kyllä kurssilta hänellekin tanssipari löytyisi, olihan tässä lukiossa tyttöjä paljon enemmän kuin poikia. Hänen täytyisi vain löytää joku edes kohtalaisen mukavan oloinen tyttö, rohkaista mielensä ja pyytää tätä parikseen. Janin vanhemmat olivat hössöttäneet niin paljon vanhojen tansseista, ettei hän voinut ajatellakaan jättävänsä niitä väliin. Niinpä kolmosjakson ensimmäisenä tiistaina Janin vatsassa oli enemmän perhosia kuin koskaan, lukuunottamatta ehkä lukion ensimmäistä päivää. Tytöt ja pojat kerääntyivät liikuntasalin eteen odottamaan kurssin alkua ja Jani muiden mukana vilkuili kokoajan arvioivasti vastakkaisen sukupuolen ryhmiä. Hän huomasi että tälle kurssille oli tullut rinnakkaiskurssia enemmän nättejä tyttöjä ja hurrasi hiljaa mielessään. Seinän vierustalla seisoskelivat Minna, Tiia, Petra, Tiina, Pauliina ja Viivi, sekä tietysti monia muita. Nämä kuusi kaunotarta olivat kuitenkin useimmin vierailleet Janin fantasioissa ja nyt hän kiitti onneaan siitä, että ainakin pääsisi tanssimaan heidän kanssaan. Muussa tapauksessa hän tuskin olisi uskaltanut lähestyä saati koskettaa ketään näistä kireisiin farkkuihin ja napapaitoihin tai toppeihin pukeutuneista nuorista naisista.

Ensimmäisellä tunnilla opeteltiin kohteliaita käytöstapoja, jotka Jani tietysti hallitsi jo ennestään, ja myös joitain piiritansseja. Pojat ja tytöt käskettiin kahteen riviin ja parit valittiin rivissäseisomis-järjestyksestä, eli käytännössä sattumanvaraisesti. Jani laski tarkasti edellään olevien poikien perusteella kenet saisi parikseen ja tunsi jo laantuneen jännityksensä kohoavan uudestaan nähdessään saavansa ensimmäiseksi parikseen Petran. Poika kumarsi ja tyttö niiasi ja molempien piti esitellä itsensä. Sitten ryhmä muodosti piirin liikunnanopettajien ohjeita kuunnellen, Janin käsi tuntui hikoilevan hirveästi hänen kävellessään käsikädessä Petran kanssa. Petra oli lyhyt, iloinen ja erittäin tiukkavartaloinen tyttö, jonka brunetit hiukset kihartuivat olkapäille. Tytön hymy tarttui nopeasti Janinkin huulille ja ensimmäinen tanssi sujui melko hyvin. Janilla vain oli vaikeuksia pitää katseensa tytön kasvoissa tai ylipäätään ylhäällä, hän meinasi vaistomaisesti painaa silmänsä kohti lattiaa ujostellessaan Petran nättejä, ruskeita silmiä. Hän halusi kuitenkin vaikuttaa miehekkäältä ja hyvältä tanssijalta, hän olisi niin kovasti halunnut iskeä itselleen tyttökaverin tämän juhlasalin tyttöjen joukosta. Hän ei myöskään voinut katsoa alapäin, koska silloin olisi vaikuttanut siltä, että hän vilkuilisi Petran pystyssä törröttäviä, punaiseen toppiin verhottuja rintoja.

Koko tanssitunti meni liian nopesti ohi, Jani huomasi nauttivansa jo pelkästään kävelystä tytön kanssa käsikädessä, saati sitten tanssista tiukassa asennossa vartalot vastakkain ja käsi hoikkavartaloisen tytön uumalla. Mitään tärkeää ei ehtinyt tapahtua ennen keskiviikko iltapäivän pidempää tanssituntia. Ryhmä jaetiin edelleen pareihin satunnaisesti, mutta nyt opettaja myös kysyi, monellako lukiolaisista oli jo oma pari valittuna tansseihin. Kuten Jani oli pelännyt, suuri osa tytöistä viittasi, mukaanlukien eilisen ihana Petra. Olihan siellä tietysti vielä vapaitakin tyttöjä, joista osa oli ihan ok nättejäkin, mutta Janin yllätykseksi myös Pauliina, tuo kaunis poninhäntä-blondi oli myös vapaana. Muut Janin miettimistä kaunottarista olivatkin sitten jo hommanneet itselleen parin. Kun tämänpäiväiset parit valittiin, Jani tunsi sydämensä pamppailevan villinä. Hän oli lähes viimeinen poika, joka sai parin, mutta samalla tyttöjen puolella Pauliina odotti myös paria täksi päiväksi. Kumartaessaan Pauliinalle ja kätellessään tätä Jani yritti kaikkensa ollakseen mahdollisimman vakuuttava mies, eikä vain ujo poikanen. Keskittymällä hän myös onnistui saamaan äänensä värinän kuriin puhuessaan tytölle.

Pauliina oli suunnilleen Janin pituinen, pyöreäpeppuinen ja jokaisella kuviteltavissa olevalla tapaa kaunis nuori nainen. He myös juttelivat hieman tanssin lomassa, lähinnä askelista tosin, mutta Janin huomasi kuinka söpöt hymykuopat muodostuivat aina Pauliinan poskille, kun Jani jutteli hänelle. Tuntui hienolta pitää kättä atleettisen tytön vartalolla ja viedä paria tanssissa. Välillä Jani tosin vajosi liikaakin euforiaansa, eikä kerran edes huomannut että opettaja sammutti musiikin, vaan jatkoi yhä samaan tahtiin askelia päässän laskien. Pauliinan kikatus ja hennolla äänellä kuiskattu huomautus toivat Janin maan pinnalle. Poika muuttui hetkessä punaiseksi ja takelteli taas sanoissaan. Lopun tunnin Jani keskittyi niin tiukasti seuraamaan opettajien ohjeita, eikä enää niinkään syventynyt nauttimaan kaunottaren pehmeän ihon kosketuksesta.

Illalla kotona Jani ei pystynyt keskittymään läksyihinsä, vaan Pauliinan hihitys ja kiinteän alaselän tuntu sormenpäissä saivat pojan kuluttamaan koko illan unelmointiin. Kömpiessään nukkumaan peiton alle poika otti tyynyt kainaloonsa, kuvitteli sille Pauliinan hymyilevät kasvot ja halasi ja suuteli sitä samalla kun toinen käsi työntyi boksereihin. Teini-ikäinen poika veti käteensä kuunnellen korvissaan soivaa kikatusta ja kuvitellen miten hänen ihastuksen kohteensa voihkisi sängyssä. Miltä tuntuisi koskettaa tyttöä vähän joka puolelta ja millaista olisi menettää poikuus rakastellen hellästi kaunista nuorta naista. Ajatellessaan mielestään juuri oikean kokoisia rintoja ja sitä kiinteää takapuolta joka Pauliinalla oli, Jani laukesi nopeasti sänkyynsä. Niin nopeasti ettei edes ehtinyt kunnolla ottaa paperia esille. Alakerrassa äiti ei kuitenkaan huomannut poikansa hätäistä ravaamista edes takaisin sänkyään siivoamassa ja lakanoita vaihtamassa.

Seuraavat pari tanssikertaa sujuivat hyvin, mutta Jani ei päässyt uudestaan tanssimaan Pauliinan kanssa. Ensiksikin sattumanvaraisesti määrättyjen parien kanssa ei ollut onnea, Jani tanssi kyllä muutaman ihan ok-näköisen tytön kanssa, mutta vilkuili jatkuvasti Pauliinaa ja muita mielestään ryhmän kauneimpia tyttöjä. Kun esimerkiksi harjoiteltiin tangoa ja taivutuksia, olisi Jani voinut nauttiakin tytön pitämisestä käsivarsillaan, mutta nyt hän vain katseli kateellisena sivullepäin. Sieltä kuului Pauliinan kikatus, kun jääkiekkoilija-Petteri harjoitteli vauhdikkaita ja dramaattisia tango-otteita. Tyttö selvästi nautti tanssiparistaan ja painautui paljon tiiviimmin tämän vartaloa vasten kuin Janin kanssa. Tytön pitkät vaaleat hiukset heilahtelivat poninhännällä rytmikkäiden askelten tahdissa ja Jani oli kateellisempi kuin koskaan aiemmin. Toinen syy, miksi hän ei päässyt tanssimaan ihastuksensa kanssa, oli vapaa haku. Kun pojat saivat vapaasti hakea tyttöjä tanssiin, aivan kuten tanssilavallakin, Pauliinalla näytti olevan vientiä, eikä Jani kehdannut kiilata kenenkään muun edelle. Lisäksi hänen mielessään pyöri elävästi se fantasia tuosta tytöstä, tästä johtuen Jani tunsi aina värähdyksen alapäässään kävellessään tytön läheltä, katsoessaan tätä ohimennen silmiin tai kuullessaan tietyn ihanan pirteän äänen puhuvan jotain lähettyvillään.

Illalla kotona vihainen nuorimies kirosi kokemattomuuttaan ja ujouttaan. Petra oli ollut menetetty peli heti kättelyssä, mutta Pauliina oli ainakin viimeksi ollut vielä täysin vapaana, mutta olisiko enää seuraavalla tunnilla. Jani halusi tietysti seksiä, mutta myös vain hellyyttä ja rakkautta vastakkaiselta sukupuolelta. Tämä oli niitä harvoja kertoja kun hän olisi halunnut olla urheilullisempi tai komeampi, hän olisi halunnut pystyä yksinkertaisesti kävelemään ihastuksensa luo ja kysymään tätä tanssiparikseen tai vaikka kahville tai elokuviin, hän olisi niin kovasti halunnut tyttöystävän. Kaivaessaan esille luokkakuvan, jossa Pauliina istui hymyillen etualalla ja Jani seisoi takarivissä, poika alkoi taas tyydyttä itseään tuijotaen samalla tuon heidän lukionsa kauneimman tytön hymyileviä kasvoja ja myös kuvassa näkyviä farkkujen peittämiä kiinteitä reisiä. Siniset silmät katsoivat kuvasta poikaa ja hymyilevät kasvot kruunasi hymykuoppa. Ihastunut poika laukesi taas mihin sattuu vemputtaessaan luokkakuva kädessään. Putsatessaan jälkiään Jani kuitenkin päätti, että hän oli niin vahvasti ihastunut että asialle pitäisi tehdä jotain. Hän päätti, että ainakin kysyisi suloista Pauliinaa parikseen vanhojen tansseihin.

Vähän ennen joululomaa liikunnanopettaja ripusti juhlasalin seinällä nimilistat kaikista vanhojen tansseihin ilmoittautuneista oppilaista. Listaan piti kirjoittaa nimensä tanssiparin kohdalle, niin että opettajat tietäisivät kuinka monella oli jo pari, ja samalla parinvalinta oli sitova. Jani katseli jännittyneenä kuinka yhtensä noin puolet lukion oppilaista kirjoitti nimensä pariensa kohdille. Pauliinan kohdalle ei kuitenkaan tullut nimeä, Jani ei käsittänyt miten hänen mielestään lukion kaunein ja ihanin tyttö saattoi olla ilman tanssiparia vielä tässä vaiheessa.

Niinpä tanssiharjoitusten aikana, kun tuli poikien hakuvuoro, Jani hengitti syvään ja lähti sydän pamppaillen kävelemään määrätietoisesti kohti seinään nojailevaa Pauliinaa. Tuntui että kaikki salissa seurasivat häntä katseellaan. Janin kädet tärisivät hieman kun hän pysähtyi hymyilevän tytön eteen ja kumarsi tälle. “Tanssitko mun kanssani seuraavan tanssin?”, kuului epävarmalla äänellä pojan suusta. “Tottakai”, tyttö vastasi näyttäen Janille hymykuoppansa ja niiasi kevyesti. Tuntiessaan taas kahden viikon tauon jälkeen kätensä ihastuksensa ristiselällä, Jani oli yhtä hymyä. Yllättävää kyllä, hän pystyi myös keskittymän tanssiaskeleisiin, ja pari liikui sulavasti muiden joukossa puikkelehtien. Tehdessään nopeita käännöksiä valssin tahtiin, Jani tunsi kuinka tyttö seurasi hänen askeliaan ja painautui häntä vasten kevyesti mutta tiiviisti. Tätä siis tarkoitti sanonta ’elämä sujuu kuin tanssi’, Jani mietti tanssittaessaan ihanaa neitoa pitkin juhlasalia. Kun Pauliinan pää käännähti nopeasti, vaalea poninhäntä heilahti vasten Janin kasvoja, ja poika haukkoi henkeensä ihanaa, naisellista parfyymin tuoksua. Pauliinan kanssa oli niin helppo tanssia, hän seurasi Jania, ohjasi hienovaraisesti poikaa tämän kadotaessa rytmin ja kikatti aina välillä hyväntuulisesti, jos Janin askeleet menivät pahemmin sekaisin. Tunti kuitenkin loppui liian nopeasti, eikä Jani ehtinyt kysyä Pauliinaa varsinaisesti vanhojen tansseihin parikseen, siihen vaadittin enemmän rohkeutta kuin mitä hänestä tällä hetkellä löytyi.

Kävellessään kotiin poika kirosi taas ujouttaan, mutta olipahan hän ainakin saanut taas tanssia tuon urheilullisen söpöliinin kanssa. Hän oli yhä aavistavinaan nenässään tytön parfyymin tuoksun, kuulevinaan pikkutyttömäisen kikatuksen ja tunsi olevansa rakastunut. Yöllä Jani eli uudestaan päivän tapahtumia unessaan, kaikki tuntui samalta kuin oikeastikin, mutta nyt vain erään kiihkeän tangon aikana poika taivutti tyttöä alemmas kuin yleensä ja kumartui itse mukaan. Hymyilevä Pauliina kohotti päätään ja suuteli kimaltavilla huulillaan Janin huulia. Pehmeiden huulten hienonhieno kosketus ja pojan käsivarsilla lepäävän tytön kauneus saivat rakastuneen Janin pyörtymään unessa. Hän heräsi säpsähtäen käsittämättä heti missä oli ja mitä oli tapahtunut. Hetken hän uskoi oikeasti suudelleensa ihastustaan, mutta pian todellisuus tuli selväksi ja poika yritti päästä äkkiä takaisiin uneen jatkaakseen siitä mihin oli jäänyt. Valitettavasti loppuyö meni kuitenkin peiton alla pyörimiseen ja aamulla Jani oli vakaasti päättänyt tänään esittää elämänsä tärkeimmän kysymyksen.

Heti lukiolle päästyään Jani marssi juhlasalin ovessa olevalle listalle tarkistamaan, ettei vain kukaan ollut sittenkin ehtinyt varata hänen ihastustaan parikseen hänen epäröidessä. Syvä helpotuksen huokaus pääsi pojan suusta, kun Pauliinan nimen kohdalle ei ollut vieläkään ilmestynyt tanssiparin nimeä. Siispä nyt alkavalla biologian tunnilla Janilla olisi elämänsä mahdollisuus esittää kysymyksensä. Hän käveli kohti luokkaa, käytävillä ei vielä näin aamusta ollut paljoa liikettä, ja hän oli kuulevinaan sydämensä tykytyksen askeltensa kopinan yli. Kääntyessään biologiankäytävälle Jani näki Pauliinan nojalevan ikkunalautaan käytällä luokkaa vastapäätä, yksinään. Poika veti syvään henkeä ja asteli pää pystyssä kohti toiseen suuntaan kääntynyttä tyttöä. Pala nousi pojan kurkkuun hänen katseensa hakeutuessa kireiden farkkujen peittämälle takapuolelle ja pyöreille, täydellisen muotoisille rinnoille, joiden sivuprofiili oli nyt hyvin esillä. Janin ollessa enää muutaman askelen päässä tyttö käänsi päätään ja kaivoi soivan kännykän taskustaan. “Moi, joo mä oon jo koululla.”, söpöliini vastasi puhelimeensa ja väläytti hymynsä ohi kävelevälle Janille. Pauliina alkoi selittää jotain puhelimeen, eikä Jani voinut noin vain mennä keskeyttämän kuitenkin lähes tuntemattoman tytön puhelua. Niinpä hän jäi nojailemaan seinän viereen adrenaliinin vähitellen hävitessä verenkierrosta hänen tajutessaan, että tilanne oli mennyt ohi. Muita oppilaita tuli käytävälle ja Pauliina jatkoi puheluaan liian pitkään.

Seuraavan viikon aikana Jani ravasi juhlasalin ovessa olevalla listalla melkein kolme kertaa päivässä varmistamasa, että yhä edelleen ihana Pauliina oli vapaa. Tilaisuuksia kysyä tyttöä tanssipariksi tuli ja meni, mutta pojan rohkeus ei riittänyt, hän mieluummin vain haaveili kaunottaren ihanasta vartalosta, söpöstä hymystä, tuoksuvista vaaleista hiuksista ja aurinkoisesta persoonallisuudesta, kuin oikeasti teki mitään valloittaakseen tytön omakseen. Jos Pauliina olisikin vastannut kieltävästi, olisi Janin koko elämä murentunut pilvilinnan mukana, niin pahasti hän oli ihastunut tuohon tyttöön. Sitten alkoikin jo joululoma, vaikka Jani oli vakaasti päättänyt esittää kysymyksensä ennen sitä. Normaalisti poika olisi nauttinut lomasta ja vain wowittanut kavereiden kanssa tietokoneella lähes 24/7. Nyt hän kuitenkin mietti Pauliinaa lähes taukoamatta: mitä tyttö teki lomallaan, kävikö hän kotibileissä joihin Jania ei kutsuttu, löysikö hän itselleen poikakaverin, olisiko mahdollista että noin ihanan täydellinen, kiltti ja mukava kaunotar harrasti seksiä irtosuhteissa ties kuinka monen onnekkaan jätkän kanssa bileissä ja humalassa ja ennen kaikkea, pitäisikö Pauliina Jania ihan nolona ja säälittävänä nörttinä. Nettipornoa katsellessaankin Jani huomasi aina runkkaavansa vaaleat, poninhännällä olevat hiukset omaavien tyttöjen kuville, hän oli niin totaalisen koukussa lukion kauneimpaan blondiin.

Joululoman vihdoin loppuessa poika ryntäsi ensimmäisenä koulupäivänä heti nimilistalle, mutta ei listaan ollut vieläkään tullut muutoksia. Niinpä jälleen yksi viikko kului Janin etsiessä sopivaa tilaisuutta lähestyä ihastustaan, tavallaan hän oli helpottunut kun tyttö oli edelleen vapaa, mutta ihan varmasti joku muukin katseli Pauliinaa sillä silmällä. Tällä viikolla Jani jopa tanssi taas ihastuksenkohteensa kanssa, mutta koska tytön kaveri Viivi pöyri kokoajan heidän vieressään oman parinsa kanssa, ei Jani pystynyt rohkaistumaan ja mahdollisesti nolaamaan itseään nyt kahden kaunottaren edessä. Jälleen kerran yksi tunti kului pojan tyytyessä ainoastaan ihailemaan Pauliinan ulkonäköä ja tunnustelemaan varovasti muodokasta vartaloa tanssiotteessa tärisevin käsin. Molemmilla oli selvästi kivaa yhdessä tanssittaessa, mutta mitään konkreettista ujo ja rakastunut poika ei saanut aikaan. Edelleen aikaa kului, vain hyvin pieni osa oppilaista oli enää ilman paria, mutta tärkeintä oli se, ettei Pauliina ollut vieläkään suostunut kenenkään urheilevan hurmurin pariksi. Niinpä Janin jännitys ja vatsan kouristukset vain lisääntyivät päivä päivältä, aina nähdessään ihanan Pauliinan tanssiharjoitusten ulkopuolella Jani meni lukkoon. Ääni muuttui kähiseväksi, kädet tärisivät, sydän hakkasi miljoonaa ja punasteleva poika käänsi päänsä tai pakeni paikalta ettei nolaisi itseään pahemmin tuon vaalean kaunottaren läsnäollessa. Miten saattoikin elämä olla niin vaikeaa.

Vain viikkoa ennen tansseja Jani istui hyppytunnilla lukion kolmoskerroksen aulassa tekemässä matikan läksyjä, pystymättä keskittymään tähän uuteen asiaan nimeltä “derivointi”. Kenkien kopina lähestyi Jania, mutta hän ei nostanut katsettaan ennen kuin huomasi jonkun pysähtyvän hänen viereensä. “Hei Jani, sähän oot aika hyvä fyssassa, eiks nii? Mä oon uusimassa tota fyssan kakkoskurssia, mutta en vieläkään tajuu mitään, niin että voisiks sä neuvoo mua?”, kysyi pirtsakka, tutun naisellinen ääni ja jähmetti Janin. Hätäisesti poika vilkaisi ylös kirjastaan ja näki vaalean kaunottarensa katsovan häntä kysyvästi hymyillen pää hieman kallellaan. Pauliinan vaaleat hiukset olivat poninhännällä korkealla päälaella, syvän siniset silmät lukitsivat hänen katseensa. “Joo-o, kai mä voin sua neuvoo”, poika sai vaivoin sanottua ja viittasia tyttöä istumaan viereensä. Jani yritti nyt tosissaan saada kätensä olemaan tärisemättä ja pysyä rauhallisena ja coolina, Pauliina oli oma-aloitteisesti tullut juttelemaan hänelle tanssituntien ulkopuolella!

Kun tyttö sai fysiikantehtävänsä kaivettua repustaan, Jani huomasi, ettei fyssa ollut ikinä ollut näin vaikeaa. Hän ei tiennyt mihin silmänsä laittaisi ja puhekin tuntui taas takertuvan kurkkuun, vaikka tanssitunnilla hän oli onnistunut jo jutteleman ihan järkevästi tämän kaunottaren kanssa. Jos poika katsoi Pauliinan sylissä olevaa oppikirjaa, hänestä tuntui että oikeasti hän vilkuili kireitä farkkuja, jos hän kohotti katsettaan ylemmäs, näköpiiriin tulivat tytön rinnat, joita ei tietenkään saanut tuijottaa. Kasvoihin katsominenkaan ei tuntunut luontevalta, vaikka Jani olisi kyllä voinut kuluttaa vaikka koko päivän tuijotellen vaaleita hieman meikattuja poskia, punaisia huulia ja säihkyviä sinisiä silmiä. Mutta eihän hän voinut poispäinkään katsoa, täytyihän hänen katsoa siihen suuntaan, missä olevalle tytölle hän puhui. Lukion söpöin tyttö oli iloisella päällä, hymyili ja kikatti Janin sekoilessa sanoissaan. Pojasta tuntui, ettei Pauliinallakaan ollut kiire mihinkään, että ehkä tämäkin halusi viettää aikaa hänen seurassaan. Rakastunut poika mietti oliko hänellä harhoja, tulkitsiko hän kokemattomuuttaan naisen käytöstä täysin väärin, eihän tällainen kaunotar voinut viihtyä hänenkaltaisensa nörtin seurassa?

Kun kaunotar vaihtoi asentoa, istuen nyt jalka toisen jalan päällä ristissä, hän hipaisi vahingossa Janin jalkaa, vai oliko se vahinko? Pojan sydän hakkasi, kun hän yritti selittää mitä kaavaa seuraavaksi piti pyöritellä. Osoittaessaan siistillä käsialalla kirjoitettua vihkoa, Jani vahingossa kosketti lyijykynää pitelevää, siroa kättä. Olivathan he tanssineet paljonkin käsikädessä, mutta silloin oli tavallaan ollut pakko, nyt nuoren naisen kosketus tuntui melkein sähköiskulta Janista. Ilmeisesti Pauliinakin oli tuntenut jotain, sillä molemmat hiljenivät. Hitaasti, kuin sanattomasta sopimuksesta molemmat nostivat katseensa läksyistä ja katsoivat toisiaan silmiin. Jani tunsi olevansa lopullisesti rakastunut, näihin kasvoihin hän halusi tuijottaa vielä vuosienkin kuluttua. Käytävällä ei ollut ketään muuta ja rohkeampi poika olisi varmaankin tällä romanttisella hetkellä suudellut tyttöä. Hieman hitaalla käyvä Janikin tajusi, että hänen oli nyt aivan pakko toimia.

“Tota, Pauliina…, su- sullahan ei oo vielä… pa- paria vanhojentansseihin?”, ujo poika sai änkyttäen kysyttyä hiljaisella ja epävakaalla äänellä. Hän ei tiennyt mihin silmänsä laittaisi ja mitenpäin istuisi penkillä. Sydän hakkasi niin kovaa, että hyvä kun ei tullut rintalastan läpi. Vieno hymy levisi tytön kasvoille paljastaen söpöt hymykuopat, tyttö vain nyökkäsi kevyesti kehoittaen poikaa jatkamaan. Veri kohisi Janin korvissa, käsi tärisi varmasti näkyvästi ja poika oli melkein pyörtymäisillään, mutta jatkoi kuitenkin kysymystään, “Ha- haluisitko sä tanssia mu- mun kanssa?” Kun takelteleva kysymys oli esitetty, Jani pidätti hengitystään. ” Mä oon oottanu että koska sä oikeen kysyt, tottakai mä haluisin tanssia sun kanssa.”, ihana kaunotar vastasi hymyilen, hänelle tämä ei ollut ehkä niin iso asia kuin Janille, mutta tärkeä kuitenkin. ” Musta sä oot kiva poika, tollanen rauhallisempi ja fiksumpi kuin suurin osa täällä. Ja sä oot niin söpö ku sä oot ujo ja punastut tollai.”, Pauliina jatkoi saaden Janin tosiaan muuttumaan tulipunaiseksi ja ottaen samalla poikaa kädestä kiinni. Hetken he istuivat paikoillaan, käsikädessä, ja tuijottivat toisiaan silmiin. Kun kokematon nörttipoika vain tuijotti, osaamatta tehdä mitä nyt olisi pitänyt, hänen ihastuksensa hivuttautui aivan viereen. Jani haistoi taas vaniljaisen parfyymin tytön kumartuessa häntä kohti. Hymyilevä Pauliina antoi suukon pojalle, ensin tulipunaiselle poskelle ja sitten vielä pikku pusun huulillekin. ” Nähään huomenna tanssiharkoissa, mä ootan sua.”, tämä enkeli huikkasi noustessaan ylös ja lähtiessään kävelemään käytävää pitkin. Onnesta sekaisin oleva Jani jäi istumaan penkille, harittavat silmät tuijottivat Pauliinan perään, ja aivan erityisesti kireää farkkuperää, eikä poika olisi halunnut tuon ihanan hetken loppuvan näin nopeasti. Hän oli saanut suukon, ensisuudelmansa! Hän oli saanut kauneimman mahdollisen tanssiparin, hän oli uskaltanut puhua Pauliinalle ja istunut tämän kanssa hetken käsikädessä, ja ennen kaikkea, hän oli Pauliinan mielestä söpö ja kiva poika!

Ilalla pojalta jäi läksyt tekemättä eikä hän pystynyt keskittymään mihinkään ja sama vika ilmeni vielä seuraavana koulupäivänäkin, aina tanssituntiin asti. Kävellessään juhlasalille tanssitunnille Jani ei tiennyt mitenpäin olisi, hän saisi viettää loput tanssitunnit aina kaksin ihanan Pauliinan kanssa, tosin vanhojen tansseihin oli enää kaksi viikkoa aikaa, mutta sekin oli enemmän aikaa tytön seurassa, kuin Jani oli ikinä viettänyt. Tunti sujui aivan liian nopeasti, vaikka kaksoistunti olikin. Tanssiminen sujui nyt todella hyvin, Jani oli vapautuneempi tietäessään saavansa ihastukselta edes jonkinlaista vastakaikua. Nuoren naisen vartaloa oli niin hyvä pitää kiinni omaa kehoa vasten, astella käsikädessä tai katsoa suloisia hymykuoppia kauniissa kasvoissa. Ainoa pieni harmi oli, että lisää pusuja Jani ei saanut, mutta muuten vaikutti siltä että Pauliinakin todella halusi olla hänen kanssaan, jostain pojalle käsittämättömästä syystä hänellä oli kerrankin käynyt tuuri. Kaikki oli ihanaa ja nyt myös nimilistaan ilmeistyi koulun kauneimman nuoren naisen nimen perään ylpeällä käsialalla Janin nimi.

Lopulta kouluvuoden kohokohta sitten tuli. Jani oli vanhojentanssipäivänä lukiolla jo varsin aikaisin odottamassa ihastustaan ja tanssimista. Tumma puku hiosti ja kravatti tuntui hieman liian kireältä kun nuori mies malttamattomasti odotti näkevänsä partnerinsa. Kaikki viimeiset harjoitukset olivat menneet hyvin ja muutenkin he olivat jutelleet hieman keskenään. Mikään seurustelu ei kuitenkaan vielä ollut kyseessä, Pauliina vain oli ainoa tyttö jonka kanssa Jani saattoi vaihtaa kuulumisia ohimennen. Lisää pusujakaan Jani ei ollut saanut, ehkäpä tyttö olikin suukottanut häntä vain kiitokseksi siitä että hän halusi tanssia tämän kanssa eikä ollutkaan yhtä ihastunut poikaan kuin mitä poika oli häneen. Kun lukiolle valui juhlapukuisia oppilaita, etsi Jani tyttöään koko ajan katseellaan. Olivathan monet muutkin lukion tytöistä tosin todella kauniita tänään, mutta nyt tämä poika ei enää vilkuillut jokaista vastakkaisen sukupuolen edustajaa sillä silmällä vaan etsi sitä yhtä, kaikkein kauneinta.

Kun Pauliina sitten lopulta käveli Janin luokse, tuntui aika pysähtyvän. Häikäisevä kaunotar oli pukeutunut vaalean sinivalkoiseen juhlamekkoon, helman alta pilkistelivät valkoiset korkokengät, käsivarsia verhosivat kyynärpäihin asti ulottuvat siniset silkkihanskat. Pitkät vaaleat hiukset oli laitettu kauniille, monimutkaiselle kampaukselle ja muutama kiharrettu suortuva valui ryhdikkäille, paljaille olkapäillekin. Meikkiä tämä nuori nainen oli aina osannut käyttää juuri sopivasti, se korosti sulottaren hymykuoppia ja ripaus turkoosia silmäluomien päällä loi eksotiikkaa. Hyvällä maulla isokokoiset korvakorut koristivat korvia ja kaulalla oli helminauha. Ja korujen alapuolella puvun povi korosti jo muutenkin todella herkullisen pyöreitä rintoja. Jani ei pystynyt käsittämään miksi tuo jumalatar oli halunnut juuri hänet tänään parikseen.

“Moi.”, nuoret sanoivat toisilleen. Jani ei sitten mutta sanonutkaan vaan jäi vain katsomaan ihanan Pauliinan kasvoja, kun tytön huulille levisi se jo tutuksi käynyt hymy. “Sulta jäi suu auki.”, tyttö kihersi nuorukaiselle ja ojensi kätensä sulkeakseen hellästi nörttipojan suun. Tajutessaan leukansa loksahtaneen auki heti kaunottaren nähtyään Jani punastui. “Sä oot todella kaunis tänään.”, sai poika kähisten sanottua ihastukselleen. Juuri tuon kommentinhan jokainen tyttö varmasti halusi vanhojentanssipuvustaan kuulla, mutta Pauliinan kohdalla kuka tahansa mies olisi ollut valmis sen sanomaan ja myös tarkoittanut sitä, niin säihkyvän kaunis tämä neito oli. “Kiitti, säkin oot aikas komee tänään.”, tyttö palautti kohteliaisuuden punastelevalle pojalle. Onneksi tai harmiksi oppilaat kuulutettiin valmistautumaan ensimmäiseen tanssiesitykseensä ennen kuin nuoripari ehti paljon muuta keskustella keskenään.

Tanssit sujuivat loistavasti. Paritansseissa kuka tahansa sivullinen saattoi aistia tämän nuoren parin kemian, molemmat hymyilivät säihkyvästi toisilleen ja liikkuivat täysin harmonisesti. Kun koko ryhmä tanssi piirissä, joutui Jani välillä katselemaan kaunotartaan toistenkin poikien käsissä. Olihan se hienoa saada tanssittaa montaa koulun kauneimmista tytöistä, joista Jani oli aiemmin haaveillutkin, mutta nyt yksi tyttö oli ylitse muiden. Kun Pauliina sitten sopivassa kohtaa käännähti katsomaan Jania ja iski hymyillen silmää parilleen, punastui poika taas ja meinasi talloa pahasti senhetkisen parinsa varpaille. Pauliinaa selvästi huvitti katsella kuinka ujo poika sönkötti anteeksipyynnön ja pääsi vaivoin takaisin tanssin rytmiin.

Tanssiesityksiä oli pitkin päivää ja välillä porukka pääsi myös hienoon ravintolaan syömään. Jani ja Pauliina viihtyivät yhdessä koko päivän, muutenkin kuin tanssin pyörteissä. Tälle tytölle oli yllättävän helppo jutella, kunhan alku-ujostelusta pääsi yli. Jotenkin he päätyivät kulkemaan käsikädessä myös tanssien välillä. Nuori pari alkoi kuitenkin jo väsyä koko päivän tanssittuaan ja päivä loppuisikin pian. Heidän istuessaan penkillä vieretysten käsi kädessä mietiskeli nuori kaunotar selvästi jotain ja tultuaan johonkin tulokseen mielessään, Pauliina kuiskasi pojan korvaan: “Tuu mun kaa tonne toiseen kerrokseen, mulla olis yks juttu.” Jani ei osannut aavistaa mitä tuleman piti, mutta lähti totta kai ihastuksensa perään kun pyydettiin. Kerroksen käytävällä ei ollut ketään ja Pauliina pälyili pari kertaa ympärilleen ennen kuin kiskoi nuoren miehen käsipuolessaan mukanaan vessojen viereen ja sitten invavessaan sisälle. Jani vain katsoi hämmentyneenä kun hänen prinsessansa laittoi tilavan vessan oven lukkoon ja hymyili sitten hänelle jotenkin ilkikurisesti. Pauliina tuli niin lähelle niin määrätietoisen näköisenä, että nuori mies perääntyi hänen edeltään kunnes seinä tuli selän taakse. Sitten silkkihansikas otti kiinni pojan niskasta ja maailman kaunein nainen suuteli Jania. Suudelma oli pitkä, ei sellainen pikku pusu kuin aiemmin saatu, vaan huulet hamusivat toisiaan molempien sulkiessa silmänsä. Parfyymin tuoksu täytti Janin sieraimet, pehmeän makuiset huulet painautuivat tiiviisti yhteen. Aika pysähtyi, millään muulla ei nyt ollut merkitystä kuin tällä suudelmalla.

Janista tuntui, että hän lähtisi leijailemaan kohti kattoa, ellei tyttö pitäisi kättään hänen niskansa takana. Hänen ihastuksensa oli tarkoituksella tuonut hänet tänne, halunnut suudella häntä salassaa muilta, suudella intohimoisesti. Kaunottaren povi painautui hänen rintakehäänsä vasten, kieli tunnusteli hänen kieltään. Pauliinan tuoksu täytti hänen sieraimensa ja hänkin uskalsi nostaa kätensä hyväilemään rakastettunsa selkää. Kun sulotar oli jo irtautumassa suudelmasta, veti poika hänet takaisin aivan kiinni itseensä. Hän ei halunnut koskaan päästää irti tästä tytöstä, ei osannut ajatellakaan, että tämä tilanne voisi kehittyä vieläkin paremmaksi. Mutta Pauliinapa osasi, hän oli pariaan kokeneempi näissä asioissa, mutta pojan viattomuus ja söpö ujous oli todellakin saaneet hänet ihastumaan tähän, ehkä ihan pikkuisen rakastumaankin. Ja tytöllä oli tyydyttämättömiä tarpeita.

Suudelma oli intensiivisen kiihkeä, kun toinen siniseen silkkiin verhottu käsi alkoi vaeltaa pojan tummaa pukua pitkin, alemmas. Kaunotar hyväili pojan ylävartaloa ja antoi kätensä siten laskea vyötärön alapuolelle. Kun Jani tajusi, että hänen ihana sulottarensa hapuili hänen housujaan, alkoi pala nousta kurkkuun. Sirot sormet puristivat vasempaa reittä ja suorien housujen sisällä nuoren miehen kalu tuntui kivikovana eikä ihan pienenäkään. Silmät rävähtivät suuriksi ja pojan nielaistessa vaivoin kaunotar irtautui suudelmasta ja hymyili. Vielä yksi pikku pusu pojan nenänpäähän ja sitten Pauliina astui askeleen taakse päin. Täysin jähmettyneenä Jani katsoi kuinka hänen unelmiensa nainen laskeutui polvilleen hänen eteensä. Sydän pyrki taas hakkaamaan tiensä rintakehän läpi.

Alhaalta ylös katsovissa, tuikkivissa silmissä ja söpössä hymyssä oli aiempaa enemän ilkikurisuutta mukana, kun silkkiset kädet avasivat vetoketjun ja kaivoivat esille Janin miehuuden. Tällaisesta hän ei ollut osannut edes fantasioida, sininen hansikas kietoutui hänen kullinsa ympäri ja sitten tuon enkelin huulet koskivat terskan nuppia. Hengittäminen unohtui, kun kaunottaren kieli kosketteli varovasti kullia. Söpöt huulet asettuivat terskan ympärille ja muitta mutkitta maailman ihanin tyttö otti Janin kalun suuhunsa. Tämä oli pojan ensimmäinen suihinotto ja se tuntui aivan mielettömältä. Sinivalkoiseen prinsessaunelmaan pukeutunut vaalea söpöliini otti toisella samettihansikkaallaan tukevan otteen kullin varresta ja aloitti kunnon poskihoidon. Oma käsi ei voisi ikinä tuntua yhtä hyvältä kuin tytön pehmeä kosketus. Kaikki tapahtui niin nopeasti ja yllättävästi, tämä oli parempaa kuin yksikään fantasia. Lukion suloisimmat kasvot katsoivat ylös Janiin, kun kulli liukui punaisten huulten välissä.

Jani oli taivaassa. Kaunis enkeli otti häneltä suihin. Kauniit kasvot, jotka hän oli nähnyt monesti unissaan ja haaveissaan katsoivat nyt alhaalta häneen ja hänen kullinsa oli noiden huulien hellän intohimoisessa käsittelyssä. Pehmeä hansikas veteli esinahkaa edestakaisin ja tytön toisen käden sirot sormet hyväilivät kiveksiä. Hänen kulliaan imutti koulun, tai oikeastaan maailman, kaunein nuori nainen. Se tuntui nii-in hyvältä. Varovasti pojan tärisevät kädet laskeutuivat enkelin päälaelle ja sinisillä säihkysilmillään tyttö viestitti nautivansa ja haluavansa antaa nautintoa pojalle. Tämä prinsessa ei ollut kokematon viattomasta kauneudestaan huolimatta ja ujo kavaljeeri saikin nyt oikein perusteellisen poskihoidon. Pian Jani alkoi hengittää katkonaisesti ja kullin varressa tuntui jännittyminen entisestään. “Multa tulee…” , poika henkäisi vaivoin ja hetkellisesti kullia imevä prinsessa kiristi tahtiaan. Sitten nuoren miehen kalu alkoi sykkiä ja sperma täytti kauniin Pauliinan suun. Kauaa ei Jani ollut kestänyt, mutta eipä tuolla tavalla pukeutuneen kaunottaren suihinottoa olisi varmaan moni muukaan kestänyt. Purkautuminen tapahtui paineella ja samalla Jani tunsi muutenkin vapautuvansa. Vaikka aivan uudessa tilanteessaa olikin, ei hän kovin paljon voinut enää jännittää, ainakaan nyt ladattuaan spermalastinsa ihastuksensa suuhun. Silkkihansikas lypsi loputkin mällit pojasta ja juhlapukuinen kaunotar nieli koko lastin. Vain pieni noro Janin spermaa valui punaisten huulten välistä alas aistikasta leukaa.

Reippaasti Pauliina nousi polviltaan takaisin seisomaan hymyillen leveästi. Nuorten huulet yhtyivät taas ja vaikka Jani maistoikin oman spermansa ihastuksensa suussa kielisuudelman aikana, ei sekään voinut tehdä tästä hetkestä vastenmielisen tuntuista. Seksiä tihkuva prinsessa otti pojan käden ja asetti sen rinnalleen. Janin kosketus oli varovainen hänen puristellessa täydellisen pyöreiksi muodostuneita B-kupin rintoja juhlapuvun korsettiosan läpi. Jani hyväili enkelinsä vartaloa sieltä täältä varovaisen hellästi vaatteiden läpi. Nyt kädet kävivät niillä kohdilla, joihin tanssiessa ei saanut osua, nyt hän sai puristaa söpöjä tisuja ja kouraista sitä herkullista peppua hameenhelman läpi, joka farkkuihin verhottuna oli niin monesti pyörinyt hänen fantasioissaan ja jota hän niin usein oli seurannut katseellaan. Kaunotar oli kostunut antaessaan poskihoitoa tälle söpölle pojalle ja halusi jo itsekkin kunnon toimintaa. Olihan se hellyttävää miten varovaisesti ja hartaasti poika häntä käsitteli, mutta oli tietty raja, jonka jälkeen tyttö ei kaivannut enää hellyyttä vaan kyrpää.

“Pane mua.”, ihana ääni kuiskasi Janin korvaan hänen kumarruttuaan painamaan kasvonsa terhakkaa povea vasten, eikä sellaista käskyä tuon näköiseltä tytöltä voi vastustaa. Kun sininen samettihansikas vielä pari kertaa kouraisi munista, oli Jani taas täydessä valmiudessa. Pauliina astahti hieman kauemmas rakastajastaan ja hymyili kurkottaessaan hamekerrostensa alle. Sitten tyttö hivutti omat pikkupöksynsä pois jaloistaan kumartuen samalla, jolloin Jani sai ihailla kauniin vartalon kaarta sivuprofiilina. Läpinäkyvän ohuet, valkeat pikkuhousut sormissaan kaunotar kääntyi katsomaan kavaljeeriään ja ilkikurisesti virnistäen heilutti pöksyjään Janille ja lipoi punaisia huuliaan. Seuraavaksi tämä tuhma prinsessa nosti toisen jalkansa vessan pesupöydälle ja tasapainoili yhden jalan korkokengällä seisten. Yllättävän notkeakin Pauliina tuntui olevan. Jani ymmärsi missä häntä tarvittiin ja hetkessä nuorukainen liimautui tytön selkään. Se oli menoa nyt, Jani saisi pillua! Muna pystyssä poika kaiveli valkeita hameen kerroksia kunnes lopulta pääsi paljaalle, pehmeälle ja sileälle iholle.

Herkullinen peppu oli siinä hänen käsissään ja sitä puristaessaan hän katseli silmät suurina tiukkaa reittä peittäviä valkeita stay-up sukkahousuja, jotka olivat klipeillä kiinni korsetissa. Kun Janin käsi sitten kosketti nuoren naisen lemmenpesää, hymähti tämä ja taipui pöytää vasten antaen koko alapäänsä auliisti nuoren miehen käytettäviin. Hameen ollessa lähes pois tieltä paljaan pepun alta ja takaa näkyi kostea pillu, punaisena ja kutsuvana. Sitä haparoivat sormet koskettivat ja jännityksensä voittanut Jani valmistautui menettämään poikuutensa. Kauniin vanhojentanssipuvun helma oli tiellä, kun nuorukaiset painautuivat toisiinsa. Innokas kulli löysi kuitenkin oikean kolon ja kuukausien haikailun ja ujostelun jälkeen Jani työntyi rakkaan Pauliinansa sisään. Pillu oli juuri niin kostea ja tiukka kuin voi olettaa lukiolaistytöllä vanhojentanssipäivänä olevan. Tämä se vasta oli elämää. Jani oli taivaassa. Maailman kaunein enkeli voihkaisi kiihkeästi joka kerta kun hän työnsi innosta pakahtumaisillaan kulliaan. Akti näytti yhtä aikaa rivolta ja herkältä. Vaalea kaunotar, johon hän oli rakastunut, nautti täysin rinnoin saadessaan munaa. Ja seksi Pauliinan kanssa oli jotain vielä parempaa kuin suihinotto, poika oli luullut olevansa elämänsä huipulla jo saadessaan ensisuudelmansa, mutta nyt kun hän työnsi kulliaan rakkaansa sisään hän vasta tiesi miten ihanaa elämä saattoi olla.

Tyttö retkotti käsienpesupöydän päällä juhlapuvussaan ja yriti välillä estää hameenhelmaansa valahtamasta liikaa tielle. He nussivat nuoruuden intohimolla. Pojan kädet olivat välillä pyöreillä pakaroilla, välillä hän kiskoi molemmin käsin tytön lantiota itseään vasten. Hame kahisi, taipuisan sulottaren lemmenkolo litisi ja molemmat ähkivät ja voihkivat, jopa pöytä natisi heidän ottaessaan tukea. Janin yhä kiihdyttäessä alkoi Pauliinalla tosissan olla vaikeuksia pysyä pystyssä rivossa asennossaan toinen jalka pöydällä, yhdellä korkkarilla seisten ja alapää tarjolla pojalle. Jani puski menemään niin kuin voi vain poikuutensa juuri menettäneen nuorukaisen kuvitella tekevän. Liukas mutta tiukka pillu hyväili poikaa ja kädet ottivat kiinni tytön etumustasta, söpöistä tisuista ja tahti vain kiihtyi. Sitten korkkari jo lipsahtikin ja molemmat kaatuivat rysähtäen lattialle. Kulli luiskahti pois lämpimästä ihanuudesta ja molemmat päätyivät älähtäen makaamaan lattialle.

Onneksi kuitenkaan lieviä mustelmia pahempaa ei sattunut. Pian todella kiimainen kaunotar jo konttasikin kavaljeerinsä luo ja viittasi Jania kääntymään selälleen makuulle. Tottelevainen poika makasi muna pystyssä ja hänen oma tuhma prinsessansa kiipesi kyytiin. Hetken kesti että juhlapuku saatiin pois tieltä, mutta pian Jani jo tunsikin pillun tiukan ihanuuden ympäröivän kaluaan. Suloinen enkeli alkoi ratsastaa hänellä. Iloinen voihke täytti taas invavessan. Pojan kädet hamusivat, hiplasivat ja hyväilyvät hänen ihastustaan. Tyttö oli nyt tilanteen hallinnassa, ratsasti sellaisella tahdilla ja asennolla kuin parhaalta tuntui, eikä nörttipojalla kyllä ollut mitään hallinnan menettämistä vastaan. Hienon hameen heilahdellessa välilä pois tieltä näkyi kuinka punainen pillu imi nuorta miestä sisäänsä ja valkoisiin stay-uppeihin verhotut reidet hankasivat Jania. Märkä pillu valutti nesteitään mustalle puvulle. Kumpaakaan ei kuitenkaan kiinnostanut tässä vaiheessa vaatteiden likaantuminen. Nuoripari oli täysin uppuotunut toisiinsa, tai ainakin Jani upottautunut Pauliinaan koko varreltaan.

Sinivalkoiseen juhlapukuun pukeutuneen prinsessan nussiminen vessan lattialla oli käsitämättömän kiihottavaa. Timmit reidet puristivat poikaa ja ahnas lemmenkolo imi kalua syvemmälle juurta myöten. Näin pitkälle ei poika ollut uneksinut edes pääsevänsä, mutta oli todellakin kannattanut silloin muutamia viikkoja sitten auttaa tyttöä fysiikan läksyissä. Ja rohkaistua kysymään tyttöä tanssipariksi. Ainoa keino päästä tuntemaan kiimaisen teinitytön ratsastus pojan kullilla oli aluksi rohkeasti jutella tytölle. Siinä se suloinen ja kiimainen teinityttö nyt hypähteli ylös alas juhlapuvussaan Janilla ratsastaen. Olihan siinä ollut riski, että tyttö voisi kieltäytyä tai olla varattu tai jotain, mutta ei kai sitä kysymättä voinut tietää.

Nyt sen pelottavan riskin otto oli kannattanut. Maailman kaunein vaaleaverikkö ratsasti kiimaisena Janilla. Molempien kasvoilta saattoi lukea puhtaan nautinnon. Äännähtely täytti huoneen ja kuului varmasti ulkopuolellekin, mutta mitäpä sitten. Ihastuksensa tunnustanut nuoripari sai nyt toisensa, ja pitkään ja kiihkeästi saikin. Sitten Pauliinan voihke alkoi muuttua kimeämmäksi. Jani puski lantiollaan ylöspäin, veti stay-uppeihin verhottuja reisiä itseään vasten, nussi tätä suloista tyttöä koko sydämestään. Kaunotar alkoi vavahdella orgasmin kourissa. Reidet puristivat pojan lantiota ja pillu sykki vieläkin tiukemmin. Nuorukainenkin sai tarpeekseen. Orgasmi pyyhkäisi huoneen yli. Kauniin juhlahameen helma alla sperma pursusi nuoren kullin nokasta teinityttöön. Ei tässä mitään ehkäisyjä ollut keritty miettiä, alkuvoimainen rakkaus oli vallannut tämä nuoren pariskunnan. Saatuaan pitkästä aikaa ihanan orgasmin pojan kanssa Pauliina kaatui Janin vatsan päälle.

He makasivat päällekäin raukeina. Koko päivän tanssiminen oli väsyttävää ja tämä intensiivinen nainti oli vielä rankempaa. Mutta he molemmat olivat onnellisia ja tyytyväisiä. Löystynyt kalu luiskahti pois tytön kireydestä ja he tiesivät, että kohta pitäisi nousta. Tämä oli ollut Janin elämän paras hetki eikä Pauliinallakaan paljon kauniimpia muistoja ollut, vaikkei enää neitsyt ollut ollutkaan. Mutta hetki ja hekuma menivät ohi, pojan pulssikin tasaantui ensimmäistä kertaa varmaan puoleen tuntiin. Molemmat olivat hikisiä, väsyneitä, likaisia ja ennen kaikkea onnellisia. Tästä eteenpäin he olisivat pari, molemmat tiesivät sydämessään ettei tämä ollut vain satunnainen pano, tässä oli jotain enemmän, molemminpuolinen ihastuminen. Samankaltaisia hetkiä tulisi vielä lisää, mutta tuskin mikään tuleva pystyisi peittoamaan ensimmäisen kiihkeän aktin muistoa, vanhojentanssipäivän invavessassa. Katse lepäsi sulottaren kasvoissa, aistikas huuli, hymykuoppa, siniset silmät. He suutelivat taas.

“Mä rakastan sua,” kuiskasi nuori Jani ihanan kauniin teinityttönsä korvaan.

23 kommenttia viestissä: “Teinirakkautta vanhojen tansseissa”

 1. 色情 says:

  色情aah aah aah aah aah aah aah ahhahhahaahaahaah ahh aah aah aah ah aj aah aaah ah agh ahh ah. Aahhhhhhhhhhhäaaaaaaaaaaaaaahhhhh jessika

 2. Sinivalkoiseen juhlapukuun pukeutuneen prinsessan nussiminen vessan lattialla oli käsitämättömän kiihottavaa. says:

  Jag gillar

 3. Sinivalkoiseen juhlapukuun pukeutuneen prinsessan nussiminen vessan lattialla oli käsitämättömän kiihottavaa. says:

  Jag gillar

 4. Sinivalkoiseen juhlapukuun pukeutuneen prinsessan nussiminen vessan lattialla oli käsitämättömän kiihottavaa. says:

  Jag gillar

 5. Rakastan says:

  Mä oon ihan yhtä ujo kun jani ja samanlaises alkutilantees toivon et munkin ihastukseni tulis jutteleen

 6. Purtti says:

  Alkuosan runsas pohjustus ei missään nimeksi ollut pahasta, päinvastoin! Hyvin kirjoitettu!

 7. :) says:

  Jatka, jatka, jatka vielä kerran jatka.

 8. Lukija says:

  Hyvä tarina! Hauska nyanssi olisi ollut, jos olisi vielä kerrottu, että nörde-Janilla on pieni:)

 9. Ällistynyt says:

  Wow mikä tarina… lisää samanlaisia?

 10. haluanannikanauloltapillua says:

  meidän luokalla on annika niminen tyttö, haluaisin päästä painamaa tätä pikku irtosuhteta harrastavaa pissistä

 11. Get Inside says:

  Tää on mahtava, onneks tää löyty, mul oli just vanhojen tanssit ja oisin toivonu jotain tälläst, ei tullu :/, mut kiitos et tää on tääl

 12. typy69 says:

  Tosi ihana novelli, lisäää, tahtoo lisäää !

 13. typy69 says:

  Munkin ihastus sais tehä noin, kun en oo mstään rohkeimmasta päästä….

 14. Jorkkeli says:

  Aattelin, että tuun tänne nipottamaan, kuinka derivaatta tulee ennen joulua jo, mutta joku neropatti olikin jo sen sanonu :DDDDDDD

  Oli kyllä loistava tarina, lisää kiitos.

 15. boy says:

  Tosi hyvä. Jatkoa!

 16. SexyLady says:

  Tarina oli hyvä, mutta alkuosa tylsä. Seksikohta olisi voinut tulla hieman aikaisemmin. 🙂

 17. kilppari says:

  wau=)

 18. jackielikesthis says:

  Kiitos, olen etsinytkin tätä, kiitos.
  Pitänee lähteä omallekin ihastukselle jutustelemaan.

 19. Lukion kakkonen says:

  Derivointi tulee pitkässä matematiikassa joulua ennen jo 😀 Loisto tarina. Helposti samaistuttava. Ja meillä on vanhojentanssit silleen että pari piti olla jo kurssille mentäessä mutta varmaan vaihtelee koulusta riippuen.

 20. Tipi says:

  erittäin hyvin eteenpäin vietyä tarinaa…. lisääääääää kiitos

 21. Kaamosmasennus says:

  Voisit jatkaa samoilla henkilöil eteenpäin ,miten elämä vie
  😉 esim mite kävi haettiinko jälkiehkäisyä vai ollaanko matkalla avioliiton satamaa ,, kaikkea mitä elämä tuo? 🙂

 22. Kaamosmasennus says:

  Kirjoita lisää 😉

 23. Nauttija says:

  Kiitos.

Kommentoi

top