search
top

Nuorta lempeä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (85 votes, average: 3.85 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä tarina syntyi halusta kokeilla, millaista on kirjoittaa seksinovelli. Koska en ole ennen kirjoittanut mitään tällaista, palautetta olisi kiva saada. Toimiko vai eikö?

Tapasimme sattumalta kotibileissä. Illan loputtua hän oli vienyt sydämeni.

En tuntenut juhlista ketään ja kaverini, jonka seurassa olin paikalle tullut, oli kadonnut vieraiden sekaan jo hyvän aikaa sitten. Tyydyin istumaan sohvalla puheensorinan täyttämässä huoneessa ja siemailin hiljalleen viinilasistani. Alkoholi ei maistunut ja ehdin jo melkein katua, että olin lähtenyt kaverini matkaan Talo oli täynnä ihmisiä, jotka nauroivat ja jutustelivat keskenään, kaatoivat itselleen aina vain lisää ja tutustuivat helposti toisiinsa. Heidän seurassaan tunsin itseni tuolloin jostain syystä jotenkin yksinäiseksi.

“Tämä ei ole minun iltani”, ajattelin ja olin jo melkein nousta lähteäkseni, kun huomasin jonkun katsovan minua huoneen perältä. Olin nähnyt tytön jo aikaisemmin illalla, ja hän oli jo silloinkin ollut yksinään. En tiennyt hänen nimeään, mutta hän näytti mukavalta, söpöstä puhumattakaan. Tuijotimme toisiamme hetken. Sitten hän hymyili. Vastasin hänen hymyynsä.

Ennen kuin olin ehdin edes ajatella mitään, hän oli kävellyt huoneen poikki ja istunut viereeni sohvalle.

“Moi. Sori, jos häiritsen, mutta sulla näyttä olevan yhtä tylsää kuin mullakin”, tyttö sanoi ja hymyili tietäväistä hymyä.

“Et todellakaan häiritse. Säkään et erityisesti näytä olevan juhlatuulella, jos saan sanoa”, vastasin ja ojensin hänelle lasiani. “Viiniä?”

“Kiitos.” Hän otti muutaman kulauksen ja palautti lasin. “Ei se juhlatuulesta johdu, vaan vääristä ihmisistä,” hän totesi ja sitten ja ojensi kätensä. “Mä olen Saara.”

“Hauska tutustua, Saara. Minä olen Aki.”

Kättelimme pitkään, hetken verran liian pitkään, ja purskahdimme molemmat nauramaan ilman mitään järkevää syytä. En tiedä, johtuiko se viinistä vai Saaran tummanruskeista silmistä, mutta tunsin itseni vapautuneeksi ensimmäistä kertaa sinä iltana.

Saara oli kaunis. Todella kaunis. Hänellä oli lyhyeksi leikattu musta polkkatukka ja kirkkaanpunaiset huulet, sekä voimakkaat, mutta ystävälliset kasvojenpiirteet. Poskissa oli pisamia. Yllään hänellä oli tummansiniset farkut ja löysä punainen kauluspaita. Vaatteet sopivat hänelle kuin nakutettuina, jopa löysä paita tuntui vain tuovan hänen kiinteää vartaloaan paremmin esiin.

Parasta oli hänen hymynsä. Sillä hymyllä olisi voinut sulattaa jäävuoren.

Saara oli myös todella hauska. Aika tuntui kuluvan nopeasti, kun istuimme juttelemassa ja tyhjentämässä mukanani tuomaa viinitonkkaa. Puhuimme kaikesta mahdollisesta, useimpien ihmisten ärsyttävyydestä, musiikista, tulevaisuuden epävarmuudesta. Olimme molemmat lukion kolmannella ja aikeissa kirjoittaa kevään aikana ylioppilaiksi. Kumpikaan ei tiennyt, mitä menisi opiskelemaan. Kumpaakaan ei sinä hetkenä se juurikaan kiinnostanut.

Olimme keskustelleet jo jonkin aikaa, kun Saara kaivoi käsilaukustaan tupakka-askin.

“Otatsä?” hän kysyi ojentaen avonaista askia.

“Toki”, sanoin ja noukin itselleni yhden tupakan.

“Jes, mennään ulos röökille.”

Puikkelehdimme olohuoneeseen kerääntyneen ihmismassan läpi kohti eteistä. Siellä oli vielä enemmän ihmisiä kuin olohuoneessa. Bileet olivat alkaneet saavuttaa lakipistettään ja väkeä oli ehtinyt kerääntyä paikalle valtavasti.

“Ääh, eihän tästä pääse mihinkään”, Saara manasi. Seisoimme ahtaassa tilassa aivan kiinni toisissamme ja mietimme.

Sain idean. Alensin ääntäni hieman ja ehdotin: “Hei, entäs jos livahdetaan yläkertaan? Kai sieltä joku ikkuna löytyy, jonka voi avata.” Tiesimme molemmat, että yläkertaan meno oli kielletty. Juhlat oli järjestetty ilman vanhempien lupaa ja toiveena oli, että ihmiset käyttäytyisivät kunnolla, eivätkä sotkisi paikkoja. Eivätkä menisi yläkertaan.

Saara puri alahuultaan mietteliään näköisenä ennen kuin hänen huulensa kääntyivät kujeilevaan hymyyn ja hän nyökkäsi innostuneena. Odotimme sopivaa hetkea, kun kukaan ei seurannu mitä portaikossa tapahtui ja hipsimme hiljaa ylös.

Yläkerrassa oli pimeää. Emme halunneet herättää huomiota sytyttämällä valoja, joten etenimme hitaasti valottomassa huoneistossa. Saara otti minua kädestä kiinni.

“Sori, mä en näe mitään, niin pidän susta kiinni”, hän kuiskasi. Hänen kätensä tuntui pehmeältä. Rutistin sitä hiljaa ja se rutisti takaisin.

Hapuilimme tiemme makuuhuoneeseen, jossa oli parveke. Raotin sen ovea ja pääsimme luikahtamaan ulos. Ulkona oli kylmä ja olimme pelkissä sisävaatteissa. Poltimme tupakkamme nopeasti ja menimme heti takaisin sisään.

“Ei helvetti siellä oli kylmä”, Saara sanoi ääni väristen ja pitäen käsillä kiinni olkapäistään. “En tajunnut, että siellä oli ihan noin paha ilma.”

Silmäni olivat jo ehtineet tottua hämärään hiemaan, joten huomasin nopeasti ison parisängyn lojuvan viltin. “Haluatko lämmitellä?” kysyin ja avasin viltin.

“Joo!” Saara hihkaisi hiljaa ja astui lähemmäs. Toisella askeleella hän astui viltin lattialle valuneeseen kulmaan. Horjahdimme molemmat, menetimme tasapainomme ja rojahdimme kömpelösti suoraan pehmeälle sängylle.

Minä alle. Saara päälle. Sylikkäin.

Pysyimme jonkin aikaa hiljaa ja liikkumatta. Kehomme olivat tiukasti kiinni toisissaan, eikä kumpikaan tiennyt, miten reagoisi. Saara katsoi minua silmiin, mutta en osannut lukea hänen ilmettään. Hän näytti vähän epävarmalta.

Minä liikahdin ensimmäisenä. En tiedä, mistä sain rohkeutta tehdä niin, mutta nostin edelleen kädessäni olevan viltin ja levitin sen yhdellä liikkeellä Saaran ja itseni päälle. Hän näytti edelleen hieman yllättyneeltä, mutta nyt hänen silmänsä kirkastuivat selvästi, sen näki pimeässäkin.

Hyvin hitaasti, hyvin pienin liikkein Saara laski kasvonsa alemmas kohti minua. Hänen silmänsä sulkeutuivat, kun hän toi huulensa minun huulilleni. Suutelimme toisiamme ensin varovaisesti, aivan kuin olisimme pelänneet rikkovamme jotakin. Suudelma suudelmalta tahtimme kiihtyi, muuttui intohimoisemmaksi. Hetken päästä toimme kielet mukaan leikkiin, ne pyörivät ympäriinsä määrätietoisesti, puikkelehtivat ahnaasti suusta suuhun. Välillä Saara näykki alahuultani. Hän teki sen niin hellästi, ettei se sattunut ollenkaan, vaan tuntui hyvältä. Minä painoin Saaran ympärille kietomiani käsiäni tiukemmin yhteen ja puristin meitä vielä enemmän yhteen.

Silmänräpäykseltä tuntuneen, mutta todellisuudessa useita minuutteja kestäneen hetken jälkeen Saaran huulet siirtyivät poskeni kautta kaulalleni. “Ai tällainen lämmitely sulla oli mielessä”? hän henkäisi korvaani. Kysymystä seurannut kikatus oli kiihottavinta, mitä olin ikinä kuullut.

En ollut suunnittelut “lämmittelyä”, mutta totuus oli, että jo lyhyen keskustelumme aikana olin ehtinyt ihastua korviani myöten. Halusin tätä naista enemmän kuin oli tosikaan.

“No en kai voinut jättää sinua hytisemään kylmästä”, vastasin. Tunsin, miten lämmin kieli kaarteli niskani reunalla.

“No et tietenkään!” Saara kujerteli ja veti meidät molemmat kylkiasentoon.

Jatkoimme suutelemista. Ehdin hyväillä Saaran selkää ja peppua jo hyvän tovin, kun hän nappasi kiinni ranteestani ja veti käteni määrätietoisesti rinnalleen. Hän selvästi tiesi, mitä halusi, eikä minulla ollut asiaan mitään valittamista. Saaran rinnat olivat ihanat. Ne eivät olleet liian pienet, eivätkä liian isot, vaan juuri sopivan kiinteät. Kovettuneet nännit tuntuivat paidan ja rintaliivien läpi.

Aivan kuin kuin olisikin hävennyt määräileviä käsiään, Saara keskeytti suutelemisemme ja kysyi: “Oletko sä tehnyt tätä ennen?”

“Joo, oon.” Minulla oli ollut yksi tyttöystävä. Juttu ei ollut kestänyt kauan, mutta olimme ehtineet harrastaa seksiä jonkin verran. Vastaus tuntui miellyttävän Saaraa.

“Ei se olisi haitannut mitään, vaikket olisikaan,” hän vakuutti ja pussasi nenääni. “Mä vaan… tykkään tästä aika paljon.”

Haaroihini siirtynyt käsi tuki hänen sanojaa. Hän hyväili kovettunutta kaluani housujen päältä, seikkaillen välillä sisäreisilläni. Jos mahdollista, hyväily sai erektioni entistäkin kovemmaksi. Sydämeni takoi tuhatta ja sataa ja hengitykseni kävi epäsäännölliseksi.

Saara ynisi hiljaa silmät kiinni. Olin jatkanut hänen rintojensa lempeää puristelua koko ajan. Lopulta käänsin hänet selälleen ja aloin availla kauluspaidan nappeja. Nappi napilta kaunista ihoa tuli yhä enemmän näkyviin, sitten paljastuivat paidan väriin sopivat punaiset rintaliivit, sitten paita olikin auki alas asti. Saara kuoriutui ulos paidastaan ja avasi samalla liiviensä hakaset. Hänen upea ylävartalonsa oli nyt paljaana.

“Tuu tänne, ” hän kuiskasi ja ohjasi käsillään pääni rinnoilleen. Aloin suudella hänen kahta vienoa kumpuaan, annoin pieniä suukkoja ja imaisin välillä vaativammin, mutta kuitenkin tarpeeksi varovaisesti, etten jättänyt jälkiä. Tunsin Saaran sormet hiuksissani. Se sai minut lisäämään tahtia. Siirryin nuolemaan hänen nännejään, ne olivat pystyssä ja kovia puuhastelustamme. Imin, suutelin ja näykin hellästi hänen pieniä kirsikoitaan yhä kiihtyvän ähinän ja hiustenharomisen tahdittamana. Saaran jalat kiehnäsivät keskivartaloani vasten.

Palautteen rohkaisemana vein käteni alemmas Saaran farkuille. Pyörin hetken hänen kiinteillä reisillään, kunnes siiryin jalkojen väliin. Sieltä huokui lämpöä.

Farkkujen napit avautuivat kuin itsestään ja käteni luikahti pikkuhousujen sisään. Vastaan tuli ensin kiharaista karvoitusta, sitten vankka häpyluu, sisäänpäin kaartuva kumpu ja lopulta liukas rako. Saara oli ehtinyt kostua sen verran, että etusormeni sujahti vaivatta kuumaan aukkoon. Liukastin sormen liikuttamalla sitä hetken edestakaisin ja vein sen sitten ylemmäs klitorikselle. Kaartelin sen ympärillä kiusoittelevasti. Saaran kädet pitivät minua tiukasti paikoillani tyydyttämässä häntä.

“Tuntuuks tää… ihan hyvältä?” kysyin, kunhan maltoin irroittaa suuni hänen rinnoistaan.

“Joo, älä lopeta, jooko.”

En ollut aikeissakaan lopettaa. Otin keskisormen etusormen kaveriksi ja vein ne syvälle Saaran sisään. Se sai sylissäni olevan tytön nytkähtämään. Sormeni tunnustelivat hänen seinämiään, aivan kuin ne olisivat etsineet jotakin tärkeää. Tai löytäneet sen jo.

Samalla kun kaksi sormea pyöri hänen sisällään, peukalo asettui hieromaan klitorista. Pikku nuppu löytyi helposti huulien välistä, se erottui laskosten välistä selvästä kuin suunnistamista auttava maamerkki. Painoin sitä hellästi, mutta varmasti, tehden välillä pyöreitä liikkeitä, välillä liikkuen ylös alas. Saaran vartalo vastasi käsittelyyn keinumalla liikkeiden tahtiin. Hänen toinen kätensä haroi edelleen hiuksiani, toinen oli tiukasti kiinni selässäni. Avonaisten huulien välistä karkasi tukahtuneita inahduksia.

Käteni oli selvästi hänelle mieleen, mutta asento oli hieman hankala. Tiukkojen farkkujen ja pikkuhousujen sisällä oli ahdasta. Saara vaikutti aistivan tämän ja lopetti keinumisen hetkeksi.

“Aki, voisitko sä… Tai siis, haluaisitko sä nuolla mua? Siis alhaalta?”

Vai että halusinko?

“Mä teen sulle ihan mitä tahansa sä toivot.”

Saara nosti jalkansa koukkuun rinnalleen ja riisui loput vaatteensa yltään, vain sukat jäivät jalkoihin. Hän näytti niin keskittyneeltä ja nautinnonnälkäiseltä, etten viivytellyt hetkeäkään vaan siirryin suoraan hänen jalkojensa väliin. Naisen kiiman hullaannuttava tuoksu toivotti minut tervetulleeksi pyhimpään. Kuljetin nenääni Saaran söpön tuuheassa karvoituksessa ja työnnyin kielelläni hänen häpyhuuliensi väliin. Siellä maistui suolaiselta ja hieman kirpeältä. Aloin nuolla klitorista rohkein, varmoin vedoin. Käteni lepäsivät hänen reisillään, ne vetivät hänen kuumaa rakoaan lähemmäs ahnasta suutani.

En ehtinyt jatkaa kovin kauaa, kun Saaran reidet alkoivat sulkeutua tiukemmin pääni ympärille. Hän alkoi olla valmis.

Kiristin tahtia varovaisesti. Kieleni tanssi Saaran nupulla ja hänen sormensa pureutuivat kiinni olkapäihini. Sitten hänen lantionsa kohosi ylös, kuului tavallista ääneekkämpi voihkaisu ja koko keho nytkähti rajusti useita kertoja. Lopetin nuolevan liikkeen, mutta pidin kielen vielä paikoillani. Saara tärisi kauttaaltaan muutaman sekunnin, kunnes liikahti taas rajusti muutaman viimeisen kerran. Sitten hänen jalkansa veltostuivat ja päästivät minut otteestaan.

Pyyhin suuni kämmenselälläni ja kapusin ylös Saaran viereen. Hänen silmänsä olivat nyt auki ja hän katseli minua.

“Kiitos,” hän sai vihdoin sanotuksi.

“Ilo oli kokonaan minun puolellani.”

“Voin sanoa, että ei tasan ollut,” Saara sanoi ja silitti sormellaan huuliani. Hän näytti olevan aikeissa sanoa jotain, mutta purikin vain hampaillaan alahuultaan ja katsoi alaviistoon. Sitten hän rohkaistui: “Tykkäsitkö sä mun…pillusta?”

“Tykkäsin”, vastasin ja lisäsin lyhyen miettimistauon jälkeen: “Tosi paljon.”

Sain vastaukseksi maailman söpöimmän hymyn.

“Kiva kuulla. Musta tuntuu, että sullakin on jotain, mistä mä tykkäisin. Tykkäisin tosi paljon.”

Aloimme taas suudella. Nyt oli Saaran vuoro kaataa minut selälleni ja riisua vaatteeni. Olin kiihottunut Saaran tyydyttämisestä niin valtavasti, että pelkäsin tulevani suoraan ensimmäisestä kosketuksesta. Olin valmis, mutta en halunnut olla ihan niin valmis.

Saara suukotteli minua kasvoihin, kaulaan, siirtyi siitä hieromaan rintakehääni ja liikkui pusu pusulta ja näykkäisy näykkäisyltä alaspäin. Kaluni oli niin kova kuin se vain saattoi olla. Saara liukastutti kätensä syljellään ja ryhtyi runkkaamaan minua. Hänen otteensa oli luja ja varma, enkä voinut muuta kuin antautua nautinnon vietäväksi. Yksi käsi puristeli hiljaa kiveksiä ja toinen liikkutti esinahkaa hitaasti edestakaisin. Tahti oli sopivan verkkainen.

Hetken kuluttua Saara laski päänsä lähemmäs jalkoväliäni ja otti terskani sisälle kuumaan, kosteaan suuhuunsa. Hän imi minua antaumuksella, jollaista en ollut koskaan ennen tuntenut. Kieli ja huulet tuntuivat koskevan kaikkiin oikeisiin paikkoihin, ja kalulla liukuva käsi viimeisteli nautinnon. Juuri kun olin aikeissa tulla Saara hidastikin tahtia ja siirtyi imemisen sijaan nuolemaan peniksen vartta hyvin varovaisesti. Hänen kielensä kulki juuresta terskaan asti ja taas alas, pyörähti nopeasti pallien päällä ja nousi uudelleen huipulle.

Tunsin itsekin olevani huipulla. Lyhyen tuokion ajan olin maailman kuningas, enkä olisi vaihtanut sitä tunnetta mihinkään.

Todettuaan pitkittäneen nautintoani tarpeeksi kauan Saara siirtyi jälleen vaativampaan käsittelyyn. Hänen huulensa imaisivat kankeni taas sisäänsä, paitsi tällä kertaa hän laski päätään alemmaksi ja otti minua suuhunsa syvemmäle. Varttani pitelevä käsi alkoi liikkua ripeämmin.

Laukeamiseni oli antanut odottaa itseään ja kun vihdoinkin tulin, tulin kovaa. Kaikki tapahtui kuin hidastetussa filmissä: Saaran suu irroittautui terskastani, hänen kätensä jatkoi liikettään ja selkäni meni kaarelle. Kaluni sykki spermaa vatsalleni, Saaran käsille, sängylle. Valkoista, tahmeaa nestettä purkautui useana sykäyksenä, kunnes tahti hidastui, samoin miehuuttani pitelevä käsi. Muutama veto sai viimeiset tipat valumaan ulos. Saara nuolaisi kevyesti terskani kosteaa päätää ja näytti tyytyväiseltä aikaansaannokseensa.

“Vau mikä ilotulitus,” hän kommentoi.

“Se tuntui taivaalliselta,” onnistuin sopertamaan.

“Niin tuntui minustakin.”

Illan loppukulusta minulla ei ole selkeää kuvaa. Kaikki tuntui tapahtuvan kuin sumuverhon läpi. Muistan, että makasimme pitkään sylikkäin alasti ennen kuin pukeuduimme ja menimme alas. Alakerrassa kukaan ei ollut huomannut pientä seikkailuamme, tai ei ainakaan pitänyt meteliä asiasta. Vaikka olisikin, en olisi välittänyt. Olin humaltunut jostain, mikä ei ollut pelkkää pintaa tai himoa.

Saatoin Saaran bussipysäkille ja vaihdoimme puhelinnumeroita. Kun olin päässyt kotiin asti, minua odotti kännykässä tekstiviesti.

“Ps. Mitä teet huomenna? Meiltä jäi vielä paljon tekemättä…”

Maltoin tuskin odottaa.

7 kommenttia viestissä: “Nuorta lempeä”

 1. Q says:

  Todella hyvä ja kiihottava tarina.

 2. .) says:

  kiihotti .)

 3. puuhis says:

  Heh kyllä kieltämättä oman teini iän bileet ja ensi kosketukset seksiin tuli mieleen. Hyvä tarina, helppo lukuinen, ei tuntunut sekavalta. Samaa rataa vaan

 4. Nauttija says:

  Hieno tarina. Ei muuta kuin jatkoa kehittelemään. Tulee utuisasti mieleen omat teinivuodet ja pakolliset kotibileet..

 5. Garp says:

  Ehdottomasti jatkoa tarinalle.

 6. qwerty says:

  5/5 jatkoa

 7. make7 says:

  Oli hyvä tarina. kirjoita vain jatkoa tarinalle. 🙂

Kommentoi

top