search
top

Viimeisellä rannalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.72 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Varoitus: Tarina sijoittuu kuvitteellisen ydinsodan puhkeamisen aikaan. Jos ajatus ahdistaa, jätä tämä novelli väliin! Taustaa: Halusin kokeilla jotain uutta, joten kirjoitin tämän eroottisen novellin. Minulla ei ole kokemusta seksinovellien kirjoittamisesta aiemmin, joten mielellään luen kritiikkiä tai positiivista palautetta. Toivottavasti Nevil Shute ei pyöri haudassaan novellin nimen takia, se tuntui vain sopivan tarinaan.

Katsoin vanhaa kuvaputkitelevisiota epäuskoisena. Sen täytyi olla julmaa pilaa tai huolimaton virhe. Ei sellaista voinut käydä oikeasti ja mietin, että ehkä kuva olikin katastrofi-elokuvasta. Katsoin teksti-tv:stä ohjelmaopasta, mutta sinne oli merkitty vain iltauutiset eikä suomalaista versiota maailmojen sodasta. Käänsin kanavaa. Vanha televisio mietti hetken aikaa, kunnes kuvaan tuli sama uutinen eri uutisenlukijan säveltämänä. Vaihdoin vielä kerran kanavalle, jolta näihin aikoihin näkyi yleensä jokin amerikkalainen roskasarja. Nyt sarjan tilalla oli kanavan vaaleahiuksinen uutistenlukija, silmät kostuneina. Kaikesta huolimatta nainen jatkoi urheasti lukemista. Sanat hukkuivat mielessäni. En kiinnittänyt huomiota siihen, mikä maa oli ampunut ensin. Sillä ei ollut väliä, kun muut olivat tulossa perässä. Suljin television ja hautasin kasvot käsiini.

Astelin ulos kädet verkkatakin taskuissa. Ilma oli jo hieman viileää, kesä oli lopuillaan. Viimeinen kesä, mietin ja huokaisin syvään. Olin tullut pienessä kylässä sijaitsevalle sukulaisten kesämökille viettämään viimeisen viikon ennen opiskeluihin palaamista. Miksen voinut jäädä kotipaikkakunnalle, jossa olisin voinut hyvästellä vanhemmat ja kaverini. Minulla ei myöskään ollut kännykkää, koska olin halunnut olla omassa rauhassa. Olin tullut linja-autolla, joten en voinut edes yrittää ajaa pois täältä. Katselin hiljaisessa tuulessa kahisevia koivunoksia ja huomasin niiden takana järven yli kuultavan valon.
”Valo vastarannalla. Voisiko se olla…” Sanoin hiljaa itselleni ja räpäytin silmiäni.

Laura, nimi tuli mieleeni kuin kuiskaus menneisyydestä. Olin tuntenut hänet jo polven korkuisena. Olimme leikkineet yhdessä useina kesinä, kunnes kasvoimme ohi sen ajan. Vuosia myöhemmin olin tavannut hänet uudestaan useasti, koska kylä oli pieni ja tulin tänne usein kesää viettämään. Tuona aikana aloin katsella häntä eri tavoin. Hänen pitkät tummanruskeat irrallaan olevat hiuksensa, urheilullinen ja kurvikas keho, sekä säteilevä hymy… Vaikka kuvailisin kuinka en tekisi oikeutta hänen kauneudelleen. Aina kun tapasin Lauran, hän tuli iloisesti juttelemaan. Pitkät väliajatkaan eivät vaikuttaneet siihen. Hän oli positiivinen, rohkea ja hyväsydäminen. Tarpeetonta sanoa, että olin ihastunut häneen. Silti en koskaan saanut sanotuksi sitä hänelle. Tunsin, etten ollut tarpeeksi hyvä hänelle, tai ehkä se oli vain tekosyy. Ehkä en vain ollut tarpeeksi rohkea. Vuodet kuluivat ja näin häntä aina vain vähemmän…

Työnsin puuvenettä epäröiden vesille. Olin aina epäröinyt, mutta nyt minusta tuntui siltä, ettei siinä ollut mitään järkeä. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa, joko odottaisin paikallani tekemättä mitään, tai menisin kertomaan Lauralle tunteeni. Vene irtosi rantakiviltä ja nousin kyytiin. Mikä olisi pahinta, mitä voisi sattua? Hän ehkä torjuisi minut, mutta mitä sillä oli väliä. Ainakin yrittäisin, se oli jo enemmän mitä olin tehnyt tähän asti elämässäni. Sitä paitsi voisi olla, ettei hän ollut edes kotona. Laura saattoi olla toisella paikkakunnalla opiskelemassa ja hänen vanhempansa olisivat kotona. Juro maanviljelijä isä, jonka keskustelu rajoittui yhden sanan lauseisiin ja hänen puhelias vaimonsa, joka sai tästä pienestä kylästä puheenaiheita loputtomalta tuntuviin keskusteluihin. Silti tällä hetkellä pelkkä mahdollisuus siitä, että Laura oli siellä riitti minulle. Katselin taivaalle puoliksi odottaen tuliseinää, joka pyyhkisi kaiken mukanaan, mutta oli aivan hämärää. En silti ollut täysin huojentunut, näkymätön hitaampi vaihtoehto eli säteily ei kuulostanut sen paremmalta vaihtoehdolta kuin sienipilvi. Kiihdytin soututahtia entisestään.

Ikuisuudelta tuntuneen soutumatkan jälkeen pohja karahti rantahiekkaan ja vedin veneen ylös rantaan. Aloin etsimään paikkaa johon voisin kiinnittää veneen köydellä. Ymmärsin etten luultavasti käyttäisi venettä enää koskaan ja heitin köyden veneen keulaan. Askeleeni eivät olleet nopeimpia mahdollisia, mutta kävelin taloa kohti tasaisesti kuin hypnotisoituna. Rannasta oli talolle matkaa noin sata metriä. Rapiseva hiekka vaihtui lenkkareiden alla äänettömäksi nurmikoksi. Katsoin talolle päin yrittäen pitää hengityksen tasaisena. Vastarannalle näkemäni sähkövalot olivat sammuneet, mutta siinä terassilla pöydän äärellä kynttilöiden valaisemana istui Laura. Hän oli niin kaunis, että hetkeksi unohdin kuinka kävellä. Lopulta sain taas jalat liikkumaan.

Astuin varovasti portaat ylös ja viimein kuin horroksesta heräten Laura nosti pään ja sanoi yllättyneenä: ”Ai, mitä sinä täällä teet?”
Jäin jännittyneenä paikoilleni hänen viereensä ja ymmärsin järkytyksekseni, etten tiennyt mitä sanoa.
”Näin valoa ja… En tiedä.” Sanoin ja olin jo kääntymässä takaisin kiroten itseni, kun jokin pysäytti minut. Katsoin alas ja näin hänen hennon kätensä puristavan lujasti omaani. Käännyin ja näin hämmästyneen ilmeen vaihtuneen hymyksi, joskaan ei niin iloiseksi kuin ennen: ”Soudit tänne asti vain katsomaan minua ja aioit sitten palata takaisin?”
En ehtinyt vastata, kun hän jatkoi nyt totisesti kysyen: ”Katsoitko uutiset?”
Nyökkäsin ja katsoin varovasti häntä silmiin. Hän vastasi katseeseen ja sanoi enemmän todeten kuin kysyen: ”Etkä halunnut olla yksin, kuten en minäkään.”
Hän nousi ja veti toisen pienen terassinpöydän vieressä olevista tuoleista lähemmäs omaa tuoliaan ja kun istuin siihen varovasti, hän kysyi: ”Otatko viiniä?”
Nyökkäsin ja tunsin oloni hieman helpottuneemmaksi.

Lauran kaataessa uusiseelantilaista Pinot Noir –viiniä laseihin sain vihdoin puhekyvyn palaamaan ja kysyin varovasti: ”Sinäkin olet yksin täällä?”
Viinilasi tärähti hänen kädessään hieman ja mietin olinko nähnyt koskaan hänen epäröivän edes hieman. ”Vanhemmat ovat vuosipäiviä viettämässä ja minä tulin tänne taloa vartioimaan.”
”Minäkin tulin tänne yksin viettämään loman loppuu ja katsomaan, että talo on kunnossa talvea varten. Taidamme molemmat epäonnistua surkeasti, kun taloista tuskin on paljon iloa tämän jälkeen.”
Mietin meninkö liian pitkälle, mutta Laura tirskahti ja vastasi: ”Saat minut aina nauramaan. Tällaisenakin hetkenä.”
Hän vakavoitui ja kyynel valui hitaasti poskea pitkin.
”Sovitaanko, ettei ajatella sitä mitä tapahtuu? Pidetään vain hauskaa tämä ilta.” Sanoin ja kosketin kevyesti hänen olkapäätään.
Laura pyyhki kyyneleen ja vastasi hymyillen: ”Kuin viimeistä päivää.”
”Kuin viimeistä päivää.” Vahvistin ja vastasin hänen hymyynsä.

Maistoin hieman viiniä lasista. En ollut mikään viiniasiantuntija, mutta sillä hetkellä minusta tuntui, ettei mikään voisi maistua paremmalta. Lämmin tunne levisi kehossani ja tunne kasvoi, kun Laura palasi taas talosta tuoden levysoittimen pöydälle. Hän näytti levykoteloa ja sanoi hieman pahoitellen: ”En löytänyt kuin Sinatran levyn.”
”Frankilla on hyvä ääni.” Vastasin.
Laura vaikutti helpottuneelta ja työnsi levyn soittimeen. Tiukat farkut kiristyivät hänen nojatessaan eteenpäin ja en voinut irrottaa katsettani hänen pakaroistaan. Kun Laura sai levyn soittimeen, hän sanoi: ”Minäkin pidän Sinatran musiikista. Vanhoissa lauluissa on vain sitä jotain.”
Laura istuutui iloisesti tuolille. Rintojen muoto paljastui hyvin tiukasta punaisesta topista hänen nojatessaan taaksepäin. Huomasin tuijottavani häntä ja yritin korjata tilanteen kysymällä: ”Eihän sinulla ole kylmä?”
”Älä huoli täällä on ihan lämmin.” Laura sanoi ja hymyili minulle salaperäisesti. Mietin hetken tutkiko hän minun reaktioitani tarkoituksellisesti, vai oliko se vain mielikuvitustani.

Muistelimme menneitä aloittaen lapsuudesta ja edeten tätä päivää kohti sitä mukaa kuin Sinatran levy eteni ja viinipullo hupeni.
”Muistatko kun tapasimme viimeisen kerran ennen tätä päivää.” Laura kysyi varovasti.
Muistelin, mutta en ollut varma viime kohtaamisesta.
”Paikallisessa baarissa noin vuosi sitten.” Laura auttoi.
Silloin muistin: ”Oli heinäkuu. Olin karannut sukujuhlista ja mennyt itsekseni juomaan. Olit ystäviesi kanssa.”
”Etkä sinä tullut puhumaan minulle. Luulin ettet halunnut enää nähdä minua.” Hän keskeytti ja huokaisi syvään laskien katseen alas jalkoihinsa.
”Anteeksi, minä olen ujo luonteeltani. En viitsinyt mennä sinun ja muiden tyttöjen luokse, koska pelkäsin että olisin tiellä.” Sanoin ja mietin hetken ennen kuin jatkoin: ”Olit todella kaunis siinä kukikkaassa kesämekossa. Olisin niin halunnut viedä sinut tanssilattialle, vaikka en ole kaksinen tanssija.”
Lauran suu avautui hieman ihmetyksestä. Hetken mietittyään hän sanoi: ”Pidätkö minua kauniina?”
”Kauniimpana kuin ketään muuta.” Sanoin epäröimättä hetkeäkään.
”Sanot noin vain saadaksesi ajatukseni muualle.” Laura sanoi ja hän otti viinilasin käteensä.
Katsoin Sinatran levyn takakantta ja ajattelin: ”Nyt tai ei koskaan.”

Nousin ja astuin askeleen hänen eteensä ojentaen käteni eteen kumartaen samalla: ”Saatan hyvinkin olla viimeinen mies maailmassa. Seuraava kappale on todennäköisesti viimeinen ikinä. Tanssitko kanssani viimeisen tanssin?”
Laura katsoi minua hetken ja nauroi: ”Anteeksi, maailmanloppu tulee vain kerran ja silti tuo kuulosti kliseiseltä.”
Nauroin itsekin hermostuneesti ja hän nousi suudellen minua poskelle: ”Tietysti tanssin kanssasi.”
Astellessamme alas portaita Sinatran ”It Was a Very Good Year” alkoi soida levyltä.
Nurmikolla otin toisella kädellä kevyesti hänen selästään otteen ja toisella hänen kädestään. Laura painautui lähemmäs minua ja aloimme pyörähdellä musiikin tahdissa. Hetken tanssittuamme hän sanoi:
”Ethän sinä nyt niin huono ole.”
En ollut edes ajatellut askeliani, olin täysin hukkunut hänen sinisiin silmiinsä ja iloiseen hymyyn. Lisäksi parfyymi jota hän käytti, oli huumaavaa. Hyytävä yöilma oli unohtunut mielestäni ja pystyin vain tuntemaan hänen kehonsa lämmön omaani vasten.
Kun kappale ehti kohtaan ”but now the days are short, I’m in the autumn of my years”, aloin tuntea oloni raskaaksi ja kun kappale loppui kohtaan ”it was a very good year”, painoin päätäni surullisena alaspäin.
”Kaikki hyvin?” Laura kysyi.
”Toivon vain, että olisin uskaltanut tehdä tämän aiemmin. Olen jo pitkään ollut rakastuneena sinuun.” Sanoin surullisena.
Laura silitti kevyesti siilitukkaani ja sanoi: ”Silloin meillä ei olisi tätä iltaa. Ei ainakaan täysin samanlaisena.”
Katsoin häntä taas silmiin ja suutelin häntä suulle. Hän vastasi ensin katseeseen ja sitten suudelmaan.

Kävelimme kunnes hiekka alkoi rapista jaloissa ja laineet liplattaa kevyesti rantaa vasten. Laura sytytti pari rannalle valmiiksi aseteltua ulkosoihtua ja tarttui taas minua kädestä. Hänen pitkät tuuheat hiukset huojuivat kevyesti tuulessa.
”Tiedätkö minä voin hyvinkin olla viimeinen nainen maailmassa, haluatko rakastella kanssani tällä viimeisellä rannalla.” Hän katsoi minua hymyillen hiukan ja sen sijaan että olisin nauranut hänen lauseelleen, suutelin häntä uudelleen. Hän auttoi aluksi takin päältäni ja minä nostin varoen topin hänen päältään paljastaen punaiset rintaliivit. Kun hän sai t-paidan yltäni, katseemme kohtasivat jälleen. Näin saman himon hänen katseestaan, mitä tunsin itsekin. Laura avasi farkkujensa vetoketjun ja pujotteli niistä itsensä ulos. Sillä välin olin jo boksereissani niin nopeasti, että mietin oliko minulla ollut housuja jalassa ollenkaan. Laura kumartui polvilleen ja alkoi irrottaa rintaliivien kiinnitintä. Polvistuin hänen eteensä ja autoin olkaimet yli hänen olkapäittensä. Ihailin hetken hänen kiinteitä, pyöreitä rintojaan ja suutelin häntä suulle. Aloin edetä alemmas jatkaen suutelua kaulalle, jossa hajuvesi tuoksui voimakkaimmin. Pysähdyin hetkeksi vasemman nännin kohdalle nuollen sitä edestakaisin ylös ja alas ja pysähtyen välillä imemään sitä. Vaaleanpunaisen nännin kovettuessa suutelin sitä ja jatkoin suutelua taas alemmas. Laura taipui taaksepäin sitä mukaa kuin etenin alaspäin. Navan kohdalla pysähdyin laittaen etusormet kevyesti pienten mustien pikkuhousujen pidikkeiden alle ja kysyin katseellani lupaa. Laura hymyili vienosti ja nyökkäsi. Hän meni selälleen makaamaan, jotta sain pikkuhousut pujotettua pois ja levitti sen jälkeen jalat sivuille koukkuun.

Jatkoin navan kohdalta alas suudellen siistiksi ja lyhyeksi leikattua tummaa häpykarvoitusta. Viimein suutelin häpyhuulia jatkaen kuitenkin kiusoitellen seuraavan suudelman vasempaan yläreiteen. Laura puri huultaan ja katsoi minuun anelevasti. Tunsin paineiden hieman kasvavan, sillä halusin tuottaa hänelle mielihyvää, mutta en tiennyt riittikö vähäinen kokemukseni siihen. Toin pään häpykummulle ja ihailin hetken kauniin vaaleanpunaista nuoren naisen pillua, ennen kuin aloin nuolla hitaasti häpyhuulia sekä niiden väliä edestakaisin ylhäältä alas ja taas ylös. Hänen makunsa ja hengittäessä sieraimiin tulviva tuoksu saivat haluni kasvamaan entisestään. Tunsin yhtäkkiä alushousujeni etumuksen puristavan epämukavasti. En halunnut keskeyttää riisuakseni ne, joten keksin oikealle kädelle muuta käyttöä. Jatkoin liikettä kielellä samalla kuin käsi hyväili ensin hänen lannettaan, edeten rauhallisesti kohoavalle rinnalle ja yhä eteenpäin kohti kaulaa. Juuri kuin kämmenen alaosa oli hivellyt nänniä ylös kulkiessaan, Lauran käsi tarttui siihen hellästi. Hän taivutti osaa sormistani ja tunsin kuinka lämmin suu kostutti etu- ja keskisormeni. Katsoin ylös lopettamatta liikehdintää kielelläni, ymmärtäen nopeasti mitä hänellä oli mielessään.

Hänen otteensa irrottua toin sormet alas ja aloin nuolemaan hieman ylempää. Pienellä liikkeellä löysin oikean kohdan ja työnsin kostutetut sormet hitaasti hänen pilluunsa. Seinämät tuntuivat tiukoilta, mutta antoivat tietä, kunnes sormet eivät yltäneet pidemmälle. Toin toisen käden ylemmäs häpykummulle vetäen varoen nahkaa ylös paljastaen klitoriksen. Tein aluksi kielellä ympyränmuotoista liikettä klitoriksen ympäri, imien sitä välillä kevyesti. Oikean käden sormet kiihdyttivät tasaisen hitaasti vauhtia. Näin kuinka Lauran vatsa ja rinnat kohoilivat kiihtyneemmin hengityksen tahdissa. Sain myös vilauksen hänen suljetuista silmistä ja nautinnosta henkäilevästä suustaan. Tuntui, että kova elimeni rikkoisi alushousujen kankaan ja aloin keskittyä taas enemmän siihen mitä olin tekemässä. Kostutin etu- ja keskisormia suussani saadakseni lisää liukkautta ja jatkoin liikettä. Kieli teki nyt pienempiä ympyröitä hipoen klitorista ja sormet kiihdyttivät tahtia liukuen nyt helpommin hänen sisällään ilman, että niitä tarvitsi enää erikseen liukastaa. Tuoksu ja maku kävivät vain huumaavammaksi ja sormien liikkeen aiheuttama ääni sai minunkin hengityksen sekä pulssin kohoamaan. Vein huulet klitoriksen ympärille ja imin nyt hiukan kovempaa. Laura voihkaisi ja tunsin käsien tarttuvan päättäväisesti pääni sivuilta. Nostin katseeni hetken peläten, että olin ollut liian kovakourainen, mutta Lauran ilme oli nauttiva.

Hetken katsoimme vain toisiamme silmiin, hänen tasatessa hengitystään. Lopulta hän sanoi: “Tuntui upealta… Haittaako jos pidämme pienen tauon? En halua, että tämä loppuu liian pian.”
“Minäkään en halua kiirehtiä.” Sanoin ja olin lähellä jatkaa, että meillä on kaikki aika maailmassa, mutta ymmärsin olla hiljaa.
“Mitä sanoisit lyhyestä romanttisesta uinnista?” Laura kysyi nyökäten järvelle päin.
“Eikö se ole vähän kylmää?” Sanoin epäilevästi.
“Annatko suojattoman tytön polskia vaarallisissa vesissä, joissa vaikkapa hirveä hauki saattaa haukata jalasta? Miten selviän ilman rohkeaa hengenpelastajaani?” Laura sanoi yliteatraalisella neito pulassa -äänellä.
Muistelin kuinka pienempänä olin pelotellut häntä tahallani hauesta, joka nappasi pahaa-aavistamattomia uimareita jalasta ja hymyilin, koska hän oli muistanut sen.
“Minä suojelen sinua, kunhan turvaat selustani.” Vastasin.
“Saatan ‘turvata’ jotain muutakin.” Laura sanoi kohottaen kulmakarvojaan vihjailevan leikillisesti.
Otin hänen kädestään kiinni ja kuljimme rantaa kohti. Ehdin ottaa vain muutaman askeleen, kun tunsin kuinka Laura pyörähti minua päin ja toi vasemman kämmenen rinnalleni pysäyttäen minut.
“Mitä unohtui?” Laura kysyi.
Käänsin päätäni hieman ja kysyin: “No?”
Laura laskeutui alas vetäen hitaasti bokserit jalastani. Yhä kovana seisova kalu heilahti asentoon kuin jousi. Laura katsoi sitä hetken ja kuin malttamatta vastustaa kiusausta hän vei sormet sen alle ja liu’utti esinahkaa kevyesti eteen. Elin nytkähti kosketuksesta ja Laura hymyili minulle iskien silmää. Sitten hän ponkaisi eteenpäin vettä kohti huutaen: “Viimeinen vedessä on vesihiisi!”

Juoksin hänen perässään veden hidastaessa vauhdin lopulta matelevan korkeiksi hölkkäaskeliksi. Aluksi en ollut ajatellut sitä, mutta nyt tunsin veden kylmyyden. Tuntemus nousi joka askeleella, mutta jatkoin matkaa. Vesi ylsi jo Lauraa alaselkään, kun sain hänet kiinni. Tartuin häntä molemmin puolin ja kaaduimme yhdessä veteen. Laura hihitti sylkien vettä suustaan ja kun kommentoin: “Miltä tuntuu, kun annoit vesihiiden nuolla itseäsi?”, hihitys muuttui nauruksi.
“Saitpa tuonkin käännettyä minua vastaan.” Laura sanoi ja vakavoitui hieman: “On kuin kymmenen vuotta takaperin. Vai onko siitä kauemmin? Vesi, kesä ja me kaksi pitämässä hauskaa. Se toistui niin usein…”
“Olemme tunteneet toisemme jo kauan.” Vahvistin ja jatkoin: “Ihastuin sinuun aina vain enemmän. Toivon, että olisin ollut yhtä rohkea kuin sinä. Ehkä silloin olisin kertonut tunteeni.”
“Mutta enhän minäkään saanut sanotuksi mitään. Jos luulet, että rakastuin sinuun tänään, se ei ole totta. Myös minä pidin sinusta pitkään, mutta en osannut puhua sinulle siitä. Luulen, että ongelma oli siinä, kun tunsimme toisemme niin kauan. En halunnut pilata ystävyyttämme, kun en tiennyt tunsitko vetoa minuun.” Laura keskeytti hetkeksi ja toi käden poskelleni nostaen päätäni sen verran, että katsoimme toisiamme silmiin.
Hän jatkoi: “Etkä sinä mikään pelkuri ole, vaikka niin luulet. Sinun täytyy vain uskoa itseesi. Tulithan sinä veteenkin kanssani.”
“En olisi tullut ilman sinua.” Sanoin ja hymy levisi taas Lauran kasvoille. Hymy joka sai minut tuntemaan niin paljon paremmalle. Hän kurotti ylös suutelemaan minua.

“Onpas kaunis ilta kuutamouinnille.” Laura sanoi ja käännyin katsomaan ylös taivaalle lähes täytenä kuultavaa kuuta. Kuu loi sopivasti valoa, eikä pilveäkään ollut taivaalla sitä peittämään.
“Tiesitkö, silmäsi välkehtivät salaperäisesti kuunloistossa.” Sanoin katsellen vieressäni seisovaa kaunotarta. Siniset silmät tuntuivat todella hohkaavan kirkkaammin kuun valossa.
Laura katsoi minua hivenen huvittuneena ja kysyi: “Niinkö? Tunnistatko mitä ne viestivät nyt?”
Hänen silmänsä kertoivat jo tarpeeksi, mutta hän ei jättänyt epäilykselle sijaa nuolaistessaan huultaan merkitsevästi. Otin Lauraa kädestä kiinni ja aloimme palata rantaa kohti. En saanut katsettani irti hänestä koko matkan aikana.

“Ota hyvä asento, on sinun vuorosi nauttia.” Laura sanoi viettelevästi. Asetuin vaivalloisesti makaamaan soihtujen keskelle valoon, kylmä hiekka vaati hieman totuttelua. Lopulta sain itseni levolliseen asentoon. Harmittelin sitä ettei erektio ollut pysynyt kylmyyden takia. Laura ei näyttänyt välittävän siitä vaan katseli minua hetken ihaillen ja sanoi: “Käyn pesemässä hiekan hiuksistani. Pysyttelehän lämpimänä sen aikaa.”
“Älä huoli, sinua ajatellessa unohdan kylmyyden.” Vastasin, tosin hytisin hieman jo sen sanoessani. Ilma tuntui pistävän kylmältä uintireissun jäljiltä. Laura hymyili hieman anteeksipyytävästi ja lähti kävelemään vettä kohti. Kiinteä pyöreä peppu heilui houkuttelevasti puolelta toiselle ja alapääni alkoi osoittaa elon merkkejä elimen liikahtaessa hieman reittä vasten. Veden yltäessä polviin asti Laura kumartui eteenpäin nostaen takapuolen ylös paljastaen häpynsä. Vedin syvään henkeä ja tunsin kuinka kalu koveni taas jalkojen välissä nousten pystympään asentoon. Vaikka näky oli henkeäsalpaava, olin helpottunut, kun Laura kääntyi kasteltuaan hiuksensa vedessä. Kevyesti puolelta toiselle heiluvat lantiot, terhakkaat rinnat ja kehoon liimaantuneet vedessä tummemmaksi muuttuneet hiukset saivat minut miettimään johtuiko kehoni tärinä enää pelkästään kylmyydestä. Päästyään soihtujen luomaan elävään valoon, Laura vilkaisi alas haaroväliini ja oli selvästi tyytyväinen aikaansaannokseensa.
“Toivottavasti olen odottamisen arvoinen.” Laura sanoi kainostellen, istuen varoen polvieni yläpuolelle. Aluksi märät pakarat painautuivat reisiäni vasten, sen jälkeen tunsin häpyhuulet ja -karvat ihollani hänen nojautuessa eteenpäin. Kova elin taipui hänen vatsaansa vasten ja nostin päätä vastaanottaen hellän suudelman. Tunsin jo oloni hieman lämpimämmäksi. Sormet sivelivät ihoani rintakehän päältä nipistäen kiusoitellen rintakarvoja mennessään jatkaen sitten vatsan yli häpykarvoitukselle, jota olin hieman siistinyt ja lyhentänyt. Laura suoristui hetkeksi puristaen hiuksistaan vettä valuttaen sitä rintojen päälle, josta se jatkoi matkaa vatsaa pitkin hävylle ja putoili pisaroina reidelleni. Ynähdin hieman tahattomasti kiihottavasta näystä ja tunteesta.
”Mukavaa, että pysyttelit asennossa minua varten.” Laura sanoi hymyillen.

Laura nousi päältäni asettuen polvilleen jalkojeni sivuille ja otti hellän varmasti elimen varresta kiinni. Hetken terska oli lähteä vetäytymään esinahan alle kylmien sormien vaikutuksesta, mutta Lauran kielen kosketus sai sen ponnahtamaan kokonaan esiin. Laura luki reaktioni hyvin ja hieroi kämmeniään reisiäni vasten lämmittäen niitä. Samalla hän kiusoitteli kielellään kosketellen elimen vartta ja kiveksiä pitäen minut kovana. Laura sylkäisi terskan päälle ja levitti sitä kielellään niin, että koko punertava alue kiilteli valossa. Käsi otti uudelleen tukevan otteen ja Lauran suu ympyröi aluksi terskan liukuen varoen eteenpäin. Suu pysähtyi peitettyään noin kolme neljäsosaa varresta ja lähti palaamaan takaisin. Hengitykseni värisi ja lihakset jäykistyivät alun imemisen tuntuessa voimakkaammin. Lauran kiihdyttäessä rauhallisesti tahtia, pahin tuntoherkkyys katosi ja hänen lämmin suunsa alkoi tuntua koko ajan miellyttävämmältä. Rentouduin uudelleen, mutta pian kevyet hampaiden näykkäisyt saivat nautinnollisen kylmän väreen kulkemaan selässäni ja lihakset muuttuivat uudelleen kireämmiksi. Imeminen kiihtyi taas ja hengitykseni kiihtyi sen tahdissa. Äkkiä Laura nosti päätään ja kiusoitteli kielellään lipoen terskan alta. Osa minusta halusi laueta siihen paikkaan, mutta sain vielä pidettyä itseni kurissa puremalla hampaita yhteen. Laura huomasi, että olin lähellä tulemista ja lopetti pyyhkien kädellä pois poskelle valunutta kuolaa.
”Sain jo pienen maistiaisen sinusta. Maistut hyvälle.” Laura sanoi punastuen hieman puhuessaan ilmeisesti kiimatipoista. Tämä huomautus ei juuri auttanut rauhoittumistani, mutta hetken päästä tyynnyin sen verran, että pystyin ajattelemaan ja sanoin:
”Olet todella hyvä tuossa.”
Laura hymyili ja kysyi: ”Haluan sinut sisälleni. Haluatko sinä minua?”
”Haluan.” Sain sanotuksi.

Laura nousi ylemmäs kehoani ja asettui nyt hajareisin kovana seisovan elimen kohdalle. Hän käytti taas luonnollista liukastetta hieroen sitä parilla sulavalla käden liikkeellä terskaan ja varren yläosaan. Laura piti yhä kiinni varresta nousten vielä ylemmäs tuoden lopulta häpyhuulet elimen päälle. Varoen hän laskeutui viistosti taakse upottaen terskaa sentti sentiltä sisäänsä. Kun tumma pää oli uponnut kokonaan, hän pysähtyi purren hampaita yhteen ja irvisti. Minäkin hengitin syvään paljaan elimen tuntiessa enemmän kuin kondomilla varustettu. Otin kevyen otteen hänen vasemmasta kädestään laittaen sormeni hänen sormiensa väliin ja hän puristi takaisin. Toisella kädellään hän tuki itseään takaa reittäni vasten. Laura jatkoi liikettä alaspäin puristaen kättäni lujempaa sitä mukaa kuin upposin syvemmälle häneen. Hän ei jatkanut aivan pohjaan asti vaan lähti tuomaan itseään ylemmäs. Laura henkäisi irrotessaan minusta ja sanoin huolestuneena: ”Ei meidän ole pakko jatkaa, jos se ei tunnu hyvältä.”
Laura katsoi minua ja sanoi: ”Se tuntuu vain aluksi tiukalta. En ole tehnyt tätä usein.”
”En minäkään. Edetään rauhallisesti.” Sanoin ja otin hänen lanteistaan kiinni tukien häntä.

Laura työnsi uudelleen liukastamansa kalua aluksi sisäänsä ja aloitti liikkeen uudestaan. Ensimmäiset alavartalon liikkeet olivat vielä rauhallisia ja Laura puristi tiukasti olkapäitäni nojaten samalla eteen. Ihailin hänen pystyjä rintojaan, jotka hipoivat kasvojani pitäessäni päätä ylhäällä. Tunsin kuinka Laura alkoi kostua ja hänen alavartalonsa keinuminen alkoi kiihtyä. Parin liikkeen jälkeen hän nosti selän suoraan, tuki käsillä itseään rintakehääni vasten ja jatkoi pystymmällä kokovartalon ratsastusliikkeellä. Painoin pään alas hiekkaan ja tunsin lämmön palaavan. Pian keho tuntui jo kuumalta liikkeen yhä kiihtyessä. Molempien hengitys kiihtyi ja Laura päästi tyytyväisiä inahduksia elimen työntyessä yhä syvemmälle häneen. Hänen silmänsä olivat nautinnosta puristuneena lähes kiinni. Tunsin, että aloin olla taas lähellä purkautumista. Rauhoitin hieman käsilläni hänen tahtiaan ja hänen hidastaessaan kysyin:
”Haluatko, että minä olen päällä?”
Nyt Laura ei vuorostaan saanut sanaa suustaan vaan nyökkäsi.

Autoin hänet päältäni hiekalle makaamaan ja asetuin hänen jalkojensa väliin. Huomasin terskan olevan erittäin tummanpunainen ja elimen olevan isomman näköinen kuin koskaan. Olin ylpeä, että olin kestänyt näinkin kauan. Onneksi viini ei ollut vienyt kehon hallintaa ja uintikin oli auttanut.
”En kestä enää kauaa.” Ilmoitin Lauralle.
”Tulethan sisälleni.” Hän sanoi hieroen häpyään sormilla ja katsoen minua rakastavasti.
”Tulen.” Sanoin ja suutelin häntä vielä kerran.
Asettelin itseni paremmin ja työnnyin hänen sisäänsä. Laura tuntui sisältä ihanan kostealta ja liukkaalta. Jatkoin edestakaista liikettä kiihdyttäen nopeasti tahtia. Tuntui kuin kaikki lihakseni halusivat osallistua työhön, mutta yritin pitää tahdin miellyttävänä. Katsoin hänen ilmeestään ja hengityksestään oliko työnnöt liian kovia, mutta hän kuiskasi vain:
”Kovempaa.”
Tunsin kuinka aloin upota koko pituudellani häneen. Kehojen toisiinsa osumisesta kuuluva ääni häipyi mielestäni, kun aloin tuntea paineen taas kasvavan. Tunsin kuinka hiki alkoi valua kehoa pitkin ja jännityin hetkeksi kun kynnet pureutuivat selkääni. Lauran kiihkeä hengitys oli vaihtunut voihkimiseksi, jonka välistä kuului uudestaan vaativampana:
”Kovempaa!”
Haukoin suu auki happea, puristaen hampaat yhteen joka kerta, kun vedin ilmaa sisään. Keskittymällä silmät kiinni sain vielä pitkitettyä kestokykyä, mutta tunsin kuinka tulisin hetkenä minä hyvänsä. Keskityin aina vain seuraavaan työntöön. Äkkiä kuulin paljon aikaisempia kovemman voihkaisun. Avatessani silmät näin Lauran taivuttavan päätä taaksepäin orgasmin kourissa ja tunsin kuinka siemenneste lähti liikkeelle työntyessäni viimeisen kerran häneen. Tunsin kuinka koko keho värähteli lauetessani ja pää tuntui räjähtävän hyvästä tunteesta. Tuntui paremmalta kuin koskaan. Yhtäkkiä näytti kuin kirkas valo olisi peittänyt koko näkökentän.

9 kommenttia viestissä: “Viimeisellä rannalla”

 1. Jaamies says:

  Kiitos myös uusista kommenteista ja arvionneista. Pidän itsekin tätä parhaana novellinani.

  Katriinalle: Pidän kyseisestä Sir Elwoodin kappaleesta ja itkevä uutisten lukija tuli melko varmasti siitä.

  Trickster, kiitos vielä kritiikistä. Katson, jos saan ongelmakohtia parannettu. Ne kyllä osin kuuluvat tyyliini, mutta voisin yrittää ainakin vähentää niitä.

 2. Trickster says:

  Huolellisesti kirjoitettu tarina. Romanttisia tarinoita täällä ei ole kovinkaan paljoa, joten tämä on siihen sarjaan hyvä lisä. Dialogissa oli joitakin kliseitä, joita olisi kyllä voinut karsia. Aivan kaikkea ei ole pakko kertoa tai kuvailla, vaan jättää jotain myös lukijan mielikuvituksen varaan.

  Seksiosuus oli hyvin kuvailtu, erityisesti viimeinen kappale ja lopetus oli taidokkaasti toteutettu. Hyvä!

 3. fr11kk1 says:

  Todella hieno tarina, paras romanttinen seksinovelli pitkään aikaan. Tunnelma oli oikeasti luotu kohdalleen ja tapahtumat olivat juuri niin uskottavia kuin tässä kategoriassa voi olla. Parannettavaa en nyt heti osaa keksiä.

 4. Katriina says:

  Tähän sopisi taustamusiikiksi Sir Elwoodin upea saman niminen piisi, joka tosin viittaa ennemmin siihen Shuten versioon…

 5. Jaamies says:

  Kiitos paljon kommenteista ja arvosanoista. Yritän löytää aikaa uusien novellien tekemiseen, ideoita kyllä löytyy aina ja pidän kirjoittamisesta. Toivottavasti saan vielä parannettua tasoani.

 6. jhkjj says:

  aivan loistava, kauniisti kirjoitettu ja muutenkin mahtava novelli. lisä tunnelmaa loi vielä kun laitoin sinatrat taustalle soimaan

 7. vamecum says:

  Oikein nautittavasti kirjoitettu novelli, viitekehys antoi sisältöä ja syvyyttä. Jatka ihmeessä kirjoittamista. Täydet pinnat.

 8. Erittäin hyvä:) says:

  Loistava kerronta ja hienosti tehty!

 9. ihailija says:

  Ensimmäiseksi eroottiseksi novelliksi erittäin hyvä! Itse pidin todella paljon! Lisää vaan!!

Kommentoi

top