search
top

Tyydyttävä hieronta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 2.77 out of 5)
Loading...

On ihan tavallinen keskiviikko. Olen ajamassa kohti Rento meininki -nimistä hieronta liikettä. Vähän ehkä hassu nimi mutta osuva jokseenkin. Olen käynyt siellä jo useamman kerran tänäkin vuonna.

Saavun paikan pihalle. Jätän autoni sinne ja kävelen kohti liikkeen ovea. Olen varannut ajan, mutta en kenellekään henkilökohtaisesti. Ottaisinkohan sen isotissisen blondin vai bruneten, jolla on parempi perse? Kumman sinä ottaisit?

Astun liikkeeseen sisään. Vilkuilen ympärilleni. Liikkeessä ei tunnu sillä hetkellä mitenkään erikoisen kiireistä. Kävelen tiskille. Tiskin takana seisoo noin parikymppinen nainen. Ihan seksikäs hänkin, mutta ei ihan minun tyyppiäni.

Haluaisin Jenniltä täyshieronnan. Nainen selasi hetken tietokoneensa ruutua. ”Joo. Hänellä näyttäisikin olevan tällä hetkellä vapaata”, nainen sanoi.

Vastasin vain, että hienoa. Nainen neuvoi menemään käytävää vasemmalle ja toiseksi viimeinen ovi. Lähdin kävelemään huonetta kohti. Saavuin ovelle, jossa luki Jenni.

Koputin. Oven avasi erittäinkin seksikäs brunette, jolla oli päällään vain valkoiset bikinin tyyliset vaatteet. Tervehdin häntä ja astuin sisään huoneeseen sulkien oven perässäni.

Huoneen seinät olivat taivaan siniset luoden rauhallisen tunnelman. Huoneen keskellä oli hieromapöytä, joka oli peitelty puhtaan valkoisella kankaalla.

”Tuolla sermin takana voitte riisua vaatteenne”, Jenni sanoi. Meni pari minuuttia kun riisuin vaatteeni. Lantioni ympärillä oli vain valkoinen pyyhe. Jotenkin hieman jännitti mennä pelkkä pyyhe ympärillä noin seksikkään kissan eteen makaamaan.

Kävelin pöydän luokse. Jenni oli selin minuun samalla kun hän laittoi lantionsa ympärille vyön, jossa oli jotain hieromavoiteen tapaista pumppupullossa. Hitto, että hänen peppunsa oli seksikäs ja tiukka.

”Olkaa hyvä ja käykää selälleen makaamaan”, Jenni sanoi. Päästyäni pöydälle makaamaan, Jenni tuli viereeni, otti pullon vyöltään ja laittoi käsiinsä hierontaöljyä. Katselin salaa hänen tiukkaa vatsaansa ja isoja tissejä. Käsillään hän hieroi rintakehääni ja vatsaani. Tuntui kiihottavalta kun hennot kätöset liikkuivat vartalollani.

Jenni siirtyi jalkoihini. Hän veti hieman pyyhettä elemmäs, kuitenkin ettei kaluni näkynyt. Lisää hierontaöljyä käsiin ja reisieni hierominen alkoi.

”Tuntuuko hyvältä?” Jenni sanoi. Hymähdin vain myöntyvästi. Äkkiä Jennin käsi osui kaluuni.

”Ups, anteeksi” hän sanoi pieni virne kasvoillaan. Laitoin silmät kiinni. Hetken päästä tunsin, kuinka hän hieroi kevyesti kaluni vartta pyyhkeen alla. En sanonut mitään. Toivoin mielessäni, että hän jatkaisi. Ja niinhän siinä kävi. Jenni veti pyyhkeen pois päältäni. Veitikkani seisoi kovana terska paljaana hänen edessään. Jenni laittoi liukastetta käsiinsä ja runkkasi hoikan kaluani. Vein käteni hänen pepulleen ja hyväilin sitä.

Katsoimme toisiamme silmiin ja samalla Jenni hieroi terskaani. Äkkiä hän vei hierontaöljypullon takaisin pöydälle ja riisui bikinien yläosan pois. Luoja, miten hyvät tissit niiden alta paljastui. Hänen pitkät hiuksensa verhoili tissejä sensuellisti ja nännit nöpöttivät kovina. Hän riisui alaosan myös pois. Alta paljastui posliiniksi ajeltu pillu, joka suorastaa huusi paksua kalua sisäänsä. Jenni hieroi öljyä rinnoilleen ja nousi päälleni.

Hän otti kaluni hellästi huuliensa väliin ja alkoi imemeään. Posket klommolla hän imi terskaani ja katsoi samalla minua. Kädellään hän runkkasi kaluni vartta. Heiluttelin varpaitanikin, niin nautinnolliselta se tuntui.

”Miltäs tuntuu?” Jenni kysyi.

”Taivaalliselta” vastasin.

Hengitykseni alkoi väkisinkin kiihtyä. Jenni lopetti kaluni imemisen ja siirtyi päälleni makaamaan. Isot tissit hankasivat rintakehääni Jennin suudellessani minua. Puristelin täyteläisiä tissejä. Siirsin käteni hänen pepulleen ja kouraisin.

”Oih…” Jenni ähisi.

Kaluni osui hänen pilluunsa kun hän keikutteli lantiotaan kaluni päällä.

”Haluutko tuntea kireän vaon?” Jenni kysyi.

”Kysytkin vielä…” vastasin nopeasti.

Jenni sylkaisi hieman käteensä ja hieroi sitä pilluunsa. Tämän jälkeen hän tarrasi kaluuni, ohjasi sen pillun suuaukolle. Työnnyin hitaasti sisään. Jumankauta, että tuntui herkulliselta kun pillun seinämät puristivat tiukasti kaluni vartta. Hän todellakin oli kireä.

Jenni nousi kyykkyasentoon ja aloitti pumppaavan liikkeen. Kaluni liikkui sisään ja ulos. Jenni ähki ja voihki liikkeiden tahdissa. Jenni nojautui taaksepäin. Muutaman liikkeen jälkeen kaluni pompsahti vahingossa ulos pillusta. Ohjasin sen heti takaisin tuohon kireään vakoon.

Hetken kuluttua Jenni alkoi selvästi voihkia kiihkeämmin. Hänellä oli selvästi orgasmi tulossa. Lisäsin tahtia. Hänen vartalonsa alkoi tärisemään. Jenni lysähti päälleni makaamaan. Suutelin häntä voimakkaasti ja jatkoin panemista.

Jenni nousi päältäni. Nousin itsekin pois runkaten kaluani. Jenni meni selälleen makaamaan haarat levälleen. Hitto, että siinä vasta seksikäs näky.

Menin haarojen väliin ja työnnyin takaisin sisään. Työnnyin niin syvälle kuin pystyin. Nojasin käsilläni hierontapöytään. Jenni siirsi jalkansa kylkiini kiinni.

Aloin tuntemaan, että kaluni haluaisi kohta sylkäistä valkoisen mönjänsä tuohon kireään reikään. Lisäsin tahtia taas huomattavasti. Jenni huusi kivun ja nautinnon sekaisesta tunteesta. Vielä muutama raju työntö.

Tunsin, että nyt tulee. Nousin nopeasti Jennin rintojen päälle ja annoin ensimmäisen sykäyksen lentää. Ahhh! huusin rajun orgasmin tuomasta nautinnosta. Toinen, kolmas ja neljäs sykäys lennähti rajusti Jennin kasvoille. Jenni otti terskan suuhunsa ja imi viimeisetkin sperman pisarat. Vartaloni alkoi väkisinkin tärisemään orgasmin jälkeisestä herkästä tilasta.

Nousin Jennin päältä pois ja siirryin sivummalle. Jenni jäi makaamaan selälleen.

”Sä olit sitte tiukka pakkaus” sanoin.

”Ja sulla sitten hyvä kalu” Jenni sanoi takaisin.

Otin pöydältä talouspaperia ja putkasin terskaani. Kaluni alkoi veltostumaan vaikka. Käskin vielä Jenniä näyttämään peppuaan kun kävelin kohti sermiä. Hän läimäytti vielä tiukkaa pakaraansa.

Tulin sermin takaa pukeutuneena, käskin Jennin laittaa tämän session piikkiini, sillä tulen varmasti vielä uudestaankin. Jenni nyökkäsi ja lähetti minulle vielä lentosuukon kun astuin ovesta ulos ja lähdin erittäin tyydytettynä kohti kotia.

Yksi kommentti viestissä: “Tyydyttävä hieronta”

  1. Nazca says:

    Varsin tavanomainen pornoleffamainen jynkytys. Ei paljoa alustusta tai tunnetta, tarina hujahti ohi kuin päivän viimeinen linja-auto räntäsateessa.

Kommentoi

top