search
top

Yövuoro

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...

Olin työkaverini kanssa yövuorossa, kuten olimme monesti ennenkin olleet. Juttelimme aina niitä näitä ja varsinkin yöaikaan jutut menivät yleensä paljon henkilökohtaisemmalle tasolle kuin päivävuoroissa. Työkaverini oli minua hieman nuorempi nainen, joka oli vähän lyhyempi ja pyöreyttäkin oli havaittavissa. Pyöreys saattoi johtua siitäkin, että he olivat miehensä kanssa pitkään yrittäneet lasta, mutta tulosta ei tuntunut syntyvän ja se toisinaan tuntui harmittavan kovastikin. Ongelmat vaikuttivat varmasti myös parisuhteeseen ja osa naisista tahtoo syödä suruunsa. Tutkimuksissa he olivat vasta alustavasti käyneet, mutta siinä ei oltu vielä edetty kunnolla, tai ainakin Iina oli lopettanut siitä puhumisen.

Tunsimme toisemme oikeastaan melko hyvin, sillä pystyimme vaikuttamaan hieman työparin valintaan yövuoroon ja Iina päätyi yleensä minun kanssa samaan vuoroon. Päivystyshuoneessa on ihan kunnon leveä sohva, jossa voi vaikka tirsat ottaa ja televisio sekä videotkin. Paperihommien lisäksi ei välttämättä paljonkaan tekemistä ole, joten aikaa pitää toisinaan yrittää tappaa tehokkaasti. Puhelin soi toisinaan, mutta yleensä päivällä ja se tuo tietenkin hieman ohjelmaa, mutta yöaikaan ei juuri puhelimet soi.

Työkaverini, Iina, oli tuonut jonkun filmin mukanaan, jonka katsoimme alkuyön tunteina. Juttelimme sen jälkeen niitä näitä ja istuimme sohvalla. Pari puhelua tuli, mutta sitten oli odotettavissa useamman tunnin hiljaisempi aika, jolloin vain toinen pystyisi nukkumaan, koska puhelimeen unisena vastaaminen ei ollut sallittua. Jossain vaiheessa Iinan istuessa sohvan reunalla hieroskellen hartioita, hyppäsin hänen taakseen istumaan ja sanoin auttavani hieronnassa. Ennenkin olin hänen hartioitaan hieroskellut, joten siinä ei ollut mitään tavallisesta poikkeavaa. Telkkarista alkoi joku eroottisempi elokuva ja Iina yritti vaihtaa kaukosäätimellä kanavaa, mutta kaukosäädin ei tuntunut toimivan. Telkkari oli sen verran ylhäällä, ettei siitä ihan noin vain käynyt kanavaa vaihtamassa, joten Iina totesi, että meidän täytyy tyytyä nyt sitten tuon katsomiseen. En viitsinyt sanoa, että kaukosäädin oli huoltoon viedyn telkkarin ja tämän telkkarin säädin oli sivupöydällä.

Iina ei katsonut elokuvaa, vaan tuntui olevan omissa ajatuksissani. Itse katsoin elokuvan alkua ja siinähän oltiin heti itse asiassa. Haluni alkoivat heräillä sitä katsoessani ja pikkuhiljaa hartioiden hieronnasta käteni alkoivat valua Iinan rintojen puolelle. Iina havahtui katsomaan mitä telkkarissa on ja naureskeli, että pitäisin sormeni kurissa. Iina oli pukeutunut tummiin housuihin ja napilliseen puseroon, joiden läpi kuulsivat rintaliivit. Myös housujen läpi erotti usein minkä malliset pikkuhousut hänellä oli jalassa, joten naiskolleegoja katseli mielellään työasuissa. Laskin käteni hänen vyötärölleen ja kysyin, eikö tuollaiset elokuvat kiinnosta häntä, vaikka tiesin kyllä hänenkin niitä katselevan. Iina sanoi, ettei mikään lasten tekoon viittaava juuri nyt voisi enempää kiinnostaa, vaan siitä tulee lähinnä pahalle tuulelle.

Siirsin käteni hänen reisilleen ja sanoin hieman leikkisästi, että pitäisikö minun auttaa häntä nauttimaan ja rentoutumaan, ilman lastenteko ajatuksia. Hän ei tuntunut olevan nyt oikein huumorituulella, joten hän tuhahti jotain ja alkoi nousta ylös. Vedin hänet kuitenkin kiinni itseeni ja tajusin samalla hänen tuntevan kovana seisovan kaluni itseään vasten. Hän naureskeli minulla olevan näköjään oman lehmän ojassa ja pyysi päästää ylös. Pyysin saada näyttää, etten ajattele nyt ollenkaan itseäni, vaan haluaisin vain auttaa häntä rentoutumaan.

Iina nousi ylös ja meni käymään ilmeisesti vessassa. Katselin elokuvaa hetken ja Iina tuli takaisin, sanoen minun voivan jatkaa hierontaa, mutta lisäten naureskellen että vaatteet pysyy sitten päällä joten ei kannata kuvitella mitään. Hän meni sohvalle makuulleen ja työnsi minua pois istumasta. Menin hänen päälleen hajareisin ja aloin hieroa hartioita ja yläselkää. Hetken päästä siirryin istumaan hänen pakaroidensa kohdalle ja hieroin alaselkää. Katselin samalla elokuvaa ja yhtäkkiä Iina pyysi minua keskittymään paremmin käsityöskentelyyn, jos meinaan saada jatkaa. Huomasin hierovani kaluani samalla hänen pakaroitaan vasten, joten pyysin hieman hämilläni anteeksi.

Siirryin istumaan alemmas ja kysyin onko pakaroissa jännitystä, johon hän vastasi minun voivan ohittaa nyt sen kohdan. Nostin toisen jalan syliini ja hieroin takareiden kohdalta, käsieni käyden välillä hyvinkin lähellä strategisia paikkoja. Iina köhäisi aina pienen “virkayskän” kun aloin mennä liian lähelle. Siirryin saman jalan hieronnassa pikkuhiljaa kohti kantapäätä ja sen jälkeen vaihdoin toiseen jalkaan. Oikean jalan aloitin jalkapohjasta ja aloin nousta ylöspäin. Iina nosti noustessani samalla jalkaansa ja se kävi seisovaan kaluuni. Hän totesi, että pitäisiköhän minun käydä sulkemassa telkkari, kun siitä tuntuu tulevan paineita. Sanoin sulkevani sen kohta, mutta jatkoin hierontaa. Takareiden jälkeen pyysin häntä kääntymään ja hän kääntyikin, mutta käänsi samalla päänsä jalkapäähän, jotten pystyisi katsomaan samalla elokuvaa.

Telkkari jäi minusta katsoen takaviistoon ja Iina sanoi hymyillen minun luvanneen auttaa häntä rentoutumaan, joten minun täytyy keskittyä hieromiseen, jotta siitä olisi jotain hyötyä. Siirryin hänen jalkapäähän ja hieroin hänen jalkapohjia ja varpaita hetken. Elokuvassa kuulosti olevan vähemmän “itse toimintaa” ja Iina alkoi seurata sen tapahtumia. Siirryin hänen jalkojensa väliin, nostaen jalat syliini ja hieroen ensin toista jalkaa. Sisäreiden käsi yritti taas päästä lähemmäs jalkoväliä, mutta vaikka Iina tuntui keskittyvän elokuvaan, kuului välillä napakka “älä”. Siirsin jalan sivuun ja otin nostin toisen jalan koukkuun ja aloin hieroa sitä, en pitänyt mitään kiirettä hieromisen kanssa, koska Iina näytti kuitenkin pitävän siitä ja oma mielikuvitukseni piti huolen siitä, ettei elokuvan näkemättömyys haitannut.

Toisen jalan kohdalla hän sulki silmänsä ja käsieni valuttua taas sisäreidellä liian lähelle, ei tullutkaan tuota odottamaani kieltoa. Kävin kuin vahingossa vieläkin lähempänä, mutta silläkään ei ollut vaikutusta. Minusta alkoi tuntua, että hän alkoi vihdoin rentoutua ja nauttia olostaan, joten suoristin toisen jalkani hänen sivuunsa, toisen ollessa reunan yli lattialla. Siirryin hieman lähemmäs häntä, kaluni lähes koskettaen häntä ja aloin hyväillä hänen lantiotaan ja kylkijään.

Hän puri hieman huultaan ja käänsi päänsä sivuun, muttei sanonut mitään. Hänen nänninsä erottuivat paidan läpi, joten kaluni otti täyden seisokin. Siirryin jälleen hieman lähemmäs ja hän huokaisi hieman, kaluni osuttua hänen jalkoväliinsä. Käteni hakeutuivat hänen rinnoilleen ja aloin hieroa ja hyväillä niitä. Iinan hengitys kiihtyi, hänen avaten hieman suutaan ja pään ollessa yhä sivulle ja silmät kiinni. Jatkoin rintojen hyväilyä, kunnes nännit tuntuivat aivan kovilta ja Iina alkoi jännittää pakaralihaksiaan, yrittäen ilmeisesti hieroa itseään minua vasten.

Otin kiinni hänen vyötäröltään ja vedin häntä tiukemmin itseäni vasten. Iina vavahti ja jännitti ensin vartaloaan, rentouttaen sen jälkeen hieman itseään ja alkaen liikuttaa hitaasti lantiotaan minua vasten. Avasin hänen paitansa pari ylimmäistä nappia, jonka jälkeen Iina otti kiinni kädestäni ja totesi päätään kääntämättä, että vaatteet pysyy päällä. Sanoin ok ja hän siirsin kätensä pois. Jatkoin hänen hyväilyään ja lantiomme tekivät yhä voimakkaampia liikkeitä. Kumarruin alas, ottaen nännin paidan läpi suuhun, hyväillen toisella kädellä toista rintaa. Kun siirryin toisen rinnan pariin, hän käänsi päänsä minuun päin ja sanoi auttavansa hieman, jottei paitaa tarvi nuolla. Hän avasi muutaman napin lisää ja laski rintsikoita sen verran, että hänen nänninsä paljastuivat.

Aloin imeä ja leikitellä kielellä hänen ihanan kovia nännejään ja jatkoin samalla loppujen paidan nappien avaamista, jota hän ei ilmeisesti huomannut tai muuten vain reagoinut. Nousin ylemmäs ja pyörittelin peukaloillani hänen nännejään. Iina huokaili ja kurotteli käsiään kohti kaluani. Kysyin voinko riisua itseni, johon hän vastasi hymyillen “riisu vain”. Nousin ylös ja riisuin kaikki housuni, sekä paidan. Iina katseli riisumistani ja kun istahdin takaisin sohvalle, hän nousi istumaan ja otti kiinni kalustani, alkaen hyväillä sitä. Hän totesi sen saattavan sotkea hänen housunsa, joten hän ottaisi ne pois, lisäten vielä että vain ne.

Nojasin selkänojaa vasten kädet sivulla selkänojan päällä ja katsoin kun hän riisui housunsa pois. Hän huomasi paidan olevan kokonaan auki, vilkaisi ensin hymyillen minua ja sitten paitaansa. Luulin ensin hänen laittavan paitansa kiinni, mutta hän riisuikin vain niiden alta rintsikat pois ja jätti sen jälkeen paidan auki päälleen. Katselin hänen riisuutumistaan, jonka hän osasi tehdä todella viettelevällä tavalla. Iina istahti syliini ja painautui kaluani vasten, nojaten hieman taaksepäin ja alkaen hieroa itseään kaluni varteen. Kiersin käteni hänen selkänsä taakse ja kumarruin imemään ja suutelemaan hänen rintojaan, hieroen samalla hänen selkäänsä.

Iina alkoi hieroa itseään minua vasten yhä kovempaa ja tuli hiljaa inisten. Nousin istumaan suoraan ja hän puristi itseään minua vasten. Hänen kosteus tuntui pikkareiden läpi, joten käänsin hänet sivulle sohvalle selälleen. Nostin hänen jalkansa koukkuun ja aloin suudella reisien sisäpuolelta, siirtyen kohti pikkareita. Suutelin häntä pikkareiden rajoilta, siirtäen hieman pikkareita syrjään, päästäkseni lähemmäs tavoitettani. Iina huokaili ja siirsin pikkareita reilummin syrjään, nuolaisten hänen pilluaan. Iina laittoi kätensä eteen, joten nostin päätäni ylös ja kysyin voiko pikkarit nostaa hetkeksi kuivumaan.

Suutelin hänen sormiaan ja imaisin yhden suuhuni. Iina oli hetken paikallaan, mutta sanoi sitten etten voisi tulla hänen sisäänsä asti alkaen samalla riisua housujaan. Autoin housut pois jalasta ja heittäessäni pikkarit lattialle, Iina totesi että se nyt sitten niistä vaatteista. Sanoin että onhan hänellä vielä paita päällään ja palasin suutelemaan hänen reisien sisäpintaa, käsien hyväillen vartalon muotoja. Jatkoin suutelua hänen karvoituksensa reunaa pitkin ja kohti vatsaa. Istuin hieman polviasennossa hänen jalkojensa välissä ja hyväilin käsillä hänen vartaloaan ja rintojaan, siirtyen hitaasti suudellen hänen vartaloaan ylöspäin.

Iina otti kiinni hartioistani ja piti silmiään kiinni, kasvot minuun päin, suu hieman raollaan. Otin hänen kovana tapittavat nänninsä jälleen suuni käsittelyyn, toisen käteni mennessä hänen takapuolensa alle, nostaen sitä hieman ylemmäs. Hän alkoi sanomaan, ettei käytä ehkäisyä, mutta kun nostin katseeni hänen kiihotuksesta kosteisiin silmiinsä, en voinut olla työntämättä kaluani hänen häpyään vasten ja se luiskahtikin suoraan märkään pilluun. Hän huokaisi syvään, katseen siirtyessä jonnekin ylös ja pian hän jatkoikin, että minun täytyy luvata olla tulematta hänen sisälleen.

Imaisin hänen korvalehteään ja kuiskasin, sen voivan olla vaikeaa noin kauniin naisen kanssa, mutta yritän. Hän halusi tulla päälle, mutta nousin polvieni varaan, nostaen hänen lantiotaan ylöspäin ja aloin naida häntä nopein ja voimakkain työnnöin. Hän puristi sohvan reunoista ja alkoi ulista tahtovansa päälle. Sain sanottua puuskuttaen että hänhän inhoaa suuhun ottamista, joten annan tulla hänen syliinsä. Iina alkoi voihkia yhä isompaan ääneen ja tunsin kuinka hän kiihottui itsekin. Sanoin, ettei minulla ole mitään hätää, kunhan hän ei vain tulisi. En tiedä yrittikö hän nauraa vitsilleni, sillä lähinnä naurun pyrähdyksiltä se ainakin kuulosti, mutta samassa tunsin, kuinka hän alkoi supistella voimakkaasti. En pystynyt lopettamaan tuota ihanaa tunnetta kaluani vasten, joten lisäsin vain tahtiani, Iinan huutaessa “ei” “älä” “ei saa” “en kestä enää”. Sen jälkeen hän huusi “tuu pois” ja alkoi täristä ja ynistä päätään puistaen ja voihkien samaan tahtiin kun räjähdin hänen sisäänsä.

Laskeuduin hänen päällensä ja pyysin anteeksi, etten pystynytkään. Hän silitti hiuksiani ja totesi, ettei sillä tällaisen orgasmin jälkeen ole väliä. Makasimme hetken ja taisimme torkahtaa, kunnes havahduimme muistamaan missä olimme. Kävimme vessan puolella siistiytymässä ja puimme päällemme. Aamuyön tunnit Iina makasi sohvalla sylissäni ja kertoi hänen miehensä löytäneen ilmeisesti jo uuden kaverin, heidän väliensä palaessa liian pitkään luomukonstein lasta yrittäessä. Tilanne oli stressannut heitä molempia ja suhteessa ei ollut enää muuta tavoitetta kuin lapsi, eikä kumpikaan saanut hellyyttä silloin kun olisi sitä tarvinut, loukattuaan juuri toista jostain tyhjänpäiväsestä asiasta.

Yksi kommentti viestissä: “Yövuoro”

  1. jasu says:

    kiihottava”tosi”tarina sujuvasti kerrottu

Kommentoi

top