search
top

Vaimon sisko

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.47 out of 5)
Loading...

Vaimolle soitettiin illalla, että hänen työkaverinsa oli sairastunut yllättäen, joten voisiko vaimoni tulla yövuoroon töihin. Vaimo sanoi sen sopivan, olihan viikonlopun yötaksakin hieman parempi. Lähtöä tehdessä vaimo muisti luvanneensa siskollensa, hakea tämän ravintolasta yöllä, joten hän pyysi voisinko minä heittää hänen siskonsa yöllä kotiin. Sanoin sen käyvän, jos vain herään puhelimen soittoon ja jaksan vastata siihen. Vaimo aikoi ilmoitella siskollensa ja lähti töihin.

Katsoin elokuvia jonnekin kahden paikkeille ja olin aikeissa laittaa nukkumaan kun puhelin soi. Oletin puhelimen näytöllä lukevan vaimon siskon nimen, Tiinan, mutta siinä näkyikin vain outo numero. Vastasin puhelimeen ja soittaja olikin Tiinan kaveri, Katja. Tunsin Katjankin jollain tavalla entuudestaan, sillä he olivat Tiinan kanssa paljon yhdessä ja kävivät meilläkin monesti yhdessä. Katjasta tuli ensimmäisenä mieleen ne lämpimät kesäkelit, jolloin menimme Tiinan luo ilman varoitusta ja yllätimme tytöt bikineissä aurinkoa takapihalla ottamassa. Molemmat tytöt olivat urheilullisia, joten heitä katseli mielellään bikineissäkin.

Katja kertoi Tiinan ottaneen jo hieman liikaa, joten voisinko heittää heidät Tiinan luo, jonne Katjakin jäisi yöksi. Sovimme paikan ja hain tytöt kyytiin. Matkalla Katja lupasi keittää minulle perillä “iltakahvit”, jos autan Tiinan sisälle. Perille saavuttuamme Katja availi ovet ja minä taluttelin jo hieman selvinnyttä Tiinaa sisälle. Tiina sai potkittua kengät jalasta, jonka jälkeen Katja totesi minun saavan Tiinan varmasti sänkyyn asti, joten hän käy pikaisesti suihkussa pesemässä tupakanhajun pois.

Taluttelin Tiinan makkarin puolelle, vedin päiväpeiton syrjään ja istutin Tiinan sängylle. Tiina lysähti selälleen ja pyysi riisumaan hänet. Riisuin ensin hänen sukkansa ja heitin ne sängyn lähellä olevan tuolin nojalle. Mietin hetken hänen sanomistaan, mutta Katjan laittaessa pesuhuoneessa suihkun päälle, ajattelin että mikäpäs siinä sitten. Avasin Tiinan housujen napin ja vedin vetoketjun auki. Matalavyötäröisten housujen alta paljastui oranssit pikkuhousut. Pyysin Tiinaa nostamaan hieman takapuolta ja hän nosti sen verran, että sain vedetyksi housut pikkuhiljaa pois.

Seuraavaksi menin istumaan hänen jalkojen päälle hajareisin ja nostin hänet istuma asentoon. Kysyin otetaanko paitakin pois, johon Tiina vastasi jo hieman sopertaen haluavansa kaikki vaatteet pois, koska nukkuu aina alasti. Ajatus hänen kokonaan riisumisestaan sai tietenkin “alakerran kaverin” heräämään, mutta Tiinaan oli onneksi sen verran väliä, ettei hän sitä tuntisi. Tosin tuolta humalalta hän ei sitä ehkä muutenkaan huomaisi.

Nostin hänen paitansa pään yli ja nakkasin paidan tuolin nojalle. Kiersin kädet hänen selkänsä taa ja avasin rintsikoiden hakaset. Valutin rintsikoiden olkaimet hitaasti alas, pudottaen rintsikat kokonaan pois. Laitoin käteni hänen lantiolle, katsoen jonkun hetken hänen kauniita rintojaan. Mieleni teki koskea, mutta maltoin kuitenkin. Heitin rintsikat syrjään ja nousin ylös, nostaen hänet itseäni vasten. Tiina kietoi kätensä kaulalleni ja kun heitin peiton syrjään, jouduin puristamaan hänet tiukemmin itseäni vasten.

Tiina sopersi minun unohtaneen pikkarit, johon vastasin pääseväni kohta sinne asti. Perään Tiina kysyi haluaisinko häntä, jonka seurauksena kaluni jämähti täyteen mittaansa. Sanoin, että hän olisi nyt kyllä enemmän unen kuin seksin tarpeessa ja laskin käteni hänen vyötärölleen, riisuakseni hänen pikkarinsa. Käteni saavuttaessa pikkarit, Tiina kysyi onko hänellä liian iso takapuoli. Pyöräytin käsilläni hänen pakaroistaan, vetäen hänet kiinni itseeni ja sanoin sen tuntuvan oikein sopivan kokoiselta. Tämän jälkeen laskin hänen pikkarinsa alas ja laskeuduin samalla itsekin kyykkyyn. Tiina istahti alas ja meni selälleen, joten pujotin pikkarit pois jaloista ja heitin nekin sivuun.

Siinä Tiina nyt makasi edessäni alasti ja jalat levällään. Halut alkoivat olla jo valtavat, mutta kuuntelin Katjan lopettelevan suihkua ja ajattelin, että jos heistä kahdesta pitäisi valita, niin Katja kuitenkin mielummin. Nousin ylös ja käänsin Tiinan oikeinpäin sängylle. Hän ei juurikaan edesauttanut asiaa, joten nousin hänen päälleen, jotta saan käännetyksi hänet paremmin. Pian hän oli oikein päin ja kun olin nousemassa pois, kuulin hiustenkuivaajan lähtevän pesuhuoneessa päälle. Tiinakin ilmeisesti säpsähti ääneen sen verran, että otti minusta kiinni ja kysyi mitä mieltä olen hänen rinnoistaan.

Istahdin hajareisin hänen päälleen ja hän veti käteni rinnoilleen. En voinut olla koskematta, sillä niiden silkkisen pehmeä iho tuntui todella hyvälle. Puristelin hänen rintojaan, kumarruin alas ja annoin suukon hänen poskelleen, sanoen rintojenkin olevan uskomattoman ihanat. Lisäsin hänen tarvitsevan nyt kuitenkin unta ja nousin ylös, peitellen hänet. Tiina kääntyi kyljelleen ja minä poistuin huoneesta, laittaen oven kiinni perässä.

Menin olohuoneen puolelle ja avasin telkkarin, katsoen teksti-tv:n urheilutuloksia, jotta hieman rauhoittuisin. Yritin olla ajattelematta, mihin asti Tiina olisi antanut jatkaa. Nyt piti nollata ajatuksia, jottei Katja hoksaa mitään. Kuulin Katjan lopettelevan hiusten kuivaamisen ja koska poskia tuntui kuumottavan, ajattelin parhaakseni poistua. En kuitenkaan ehtinyt nousta, kun Katja avasi pesuhuoneen oven. Hän käveli olohuoneeseen pöyhien käsillään hiuksiaan ja pahoitteli, että hänellä kesti noin pitkään, mutta onneksi jaksoin odottaa.

Katja ei katsonut minuun sen tarkemmin, vaan jatkoi matkaa keittiöön, joka oli samaa tilaa olohuoneen kanssa, eli mitään väliseinää ei ollut. Hän oli kietoutunut pelkkään kylpypyyhkeeseen, mikä oli kuitenkin sen verran kapea, ettei sitä tahtonut riittää yläosan lisäksi alaosan peittelyyn. Katja oli keskittynyt yläosaan sen verran, että vesiraja oli nippanappa piilossa. Katselin hänen touhujaan keittiössä ja hänellä näytti olevan hieman hakusessa missä mikäkin on, vaikka käsittääkseni hän on ennenkin Tiinan luona kahvia keittänyt. He olivat ilmeisesti vieneet illalla roskapussin, koska Katjan piti laittaa uusi ja sitä laittaessa pyyhe nousi sen verran paljon, että paine housuissa alkoi olla jälleen todella kova.

Katjalla oli näemmä tapana laittaa vesi viimeisenä ja sitä laittaessa hän harmitteli keittimen epäselvää asteikkoa. Hän naureskeli sen olevan ilmeisesti samalla alkometrin ja kysyi saanko minä asteikosta selvää. Nousin ylös ja kävelin Katjan taakse, laskien kädet hänen lanteilleen. Kurkistin olan yli ja sanoin hänen voivan kaataa lopunkin veden. Sanoin vettä olevan nyt neljän kupin verran. Hän lisäksi röpöjä kaksi lusikallista ja kysyin samalla oliko kahvin kanssa mitään nisua tarjolla. Katja sanoi hymyillen katsovansa mitä kaapista löytyy.

Käteni hakeutuivat hänen vatsansa puolelle ja alaspäin, kohti pyyhkeen reunaa. Katja avasi kaapin ja nosti kahvipaketin kaappiin, alkaen kurkottaa ylähyllyn keksipakettia, jolloin pyyhkeen reuna nousikin ylös ja käteni lipsahtivat suoraan hänen jalkoväliinsä. Katja huudahti hieman ja tarrasi käsivarsistani kiinni. Hänen liikkeensä oli ilmeisesti sen verra nopea ja raju, että pyyhe aukesi. Vetäisin vaistomaisesti hänet kiinni itseeni, jottei pyyhe välistämme tipahda ja Katja irroitti otteensa käsivarsistani, korjaten pyyhettä rintojensa eteen. Tunsin hänen jännittyneet pakaransa kovana seisovaa kaluani vasten ja tuo hetki tuntui kestävän pitkään.

Katja haukkoi hetken henkeään ja naurahti sanoen mitenkäs tässä nyt näin pääsi käymään. Hän löysäsi ja jännitti uudelleen pakaralihaksiaan, kuin varmistaen minun seisokkiani. Toinen käteni tunsi edelleen hänen karvoituksensa, toisen ollessa vatsan kohtalla. En keksinyt mitään fiksua sanottavaa, joten vastasin vain tarkoittiko hän pyyhettä vai sitä, etten voi olla haluamatta noin seksikästä naista. Siirsin samalla alempana olevan käteni vielä alemmas ja Katja reagoi siihen siirtämällä jalkojaan hieman levälleen ja ottamalla toisella kädellä kiinni pöydän reunasta. Vedin pyyhkeen pois välistämme ja sanoin, ettei sitä varmaan tarvita. Katja empi hetken, mutta päästi irti pyyhkeestään.

Toinen käteni nousi hänen rinnalleen ja sormeni löysivät hänen napakkana nöpöttävän nänninsä. Pyörittelin nänniä sormieni välissä samalla kun toinen käteni tunsi hänen kostuneen alapäänsä. Työnsin sormia hieman sisään, mutta Katja pyörähtikin ympäri minuun päin, kietoi kätensä kaulalleni ja suuteli kiihkeästi. Vedin hänet kiinni itseeni ja tunsin hänen nänninsä paitani läpi. Katja alkoi riisua vaatteitani kiireesti ja autoin sen minkä ehdin, sillä hän ei todellakaan vitkastellut asian kanssa.

Vaatteet pois saatuani, painoin hänet keittiön kaappia vasten ja työnnyin hänen sisäänsä. Hän tuntui tiukalta, mutta oli sen verran kostea, että pääsin sisään vaivattomasti. Nostin hänen kätensä ylös, suutelin hänen kaulaansa ja liikutin lantiotani kevein työnnöin. Katsoin hänen silmiään ja näin kuinka hän nautti. Jatkoin hänen kaulansa, käsivarsien ja kasvojen suutelua, liikuttaen lantiotani yhä hitaammin. Katja tarttui kiinni takapuolestani ja yritti lisätä tahtiani. Siirryimme olohuoneen lattialle levitetylle patjalle, Katjan tullessa päälleni.

Makasin selälläni ja katsoin kuinka hän ratsasti päälläni. Tuntui, etten kestäisi tätä tahtia pitkään, joten vedin hänet lähemmäs ja nostin lantiotani ylös, rajoittaakseni hänen liikkeidensä tehoa. Hän jatkoi kiivasta tahtiaan ja näin hänen silmistään, kuinka hyvän olon tunne alkoi vallata hänen vartaloaan. Samassa kuulimme makuuhuoneen oven avautuvan, joten Katja painautui täysin kiinni minuun. Kuulimme kuinka Tiina meni vessaan. Liikuttelin hitaasti lantiotani, Katjan laittaessa sormen huulilleni, puistaen päätään ja yrittäen näyttää äkäiseltä. Hänen silmänsä kertoivat kuitenkin hänen kiihotuksensa tilan, joten jatkoin liikkeitäni. Katja yritti olla liikkumatta, jännitti vartaloaan ja kuiskasi “ei vielä, ei Tiinan kuullen”.

Käänsin meidät kyljelleen, jotta näkisin hieman paremmin jos Tiina sattuisi tulemaan. Jatkoin lantion työskentelyä ja Tiina puristi itsensä tiukasti minua vasten, kuiskaten olevansa liian lähellä. Vessan ovi avautui, joten olimme hetken lähes liikkumatta. Tiina käveli kuitenkin takaisin makkariin, eikä ilmeisesti havainnut olohuoneessa mitään. Käänsin Katjan alleni ja painoin hänen jalkansa yhteen omieni väliin, jatkaen hitaita työntöjä. Nousin kyynerpäiden varaan ja leikittelin hetken kielellä hänen nänneillään. Katja pyysi nopeammin, joten lisäsin tahtia, katsoen hänen nautinnosta hymyileviä kasvojaan. Hän puristi ihoani ja sanoi tulevansa kohta. Jatkoin nopeita liikkeitä ja tunsin kuinka hän ensin jännitti vartaloaan, hengitys muuttui ja lopulta alkoi supistelut kaluni ympärillä. Katja huokaili ja yritti olla hiljaa, mutta vetäisi sitten peiton reunan suunsa eteen, yrittäen siten rajoittaa ääntään. Yritin olla tulematta ja liikkumatta, mutten pystynyt, vaan laukesin hänen sisäänsä. Tiukkaa teki olla hiljaa, mutta ainakaan tietoisesti en ääntä päästänyt.

Makasimme hetken lähekkäin, jonka jälkeen Katja kuiskasi Tiinan varmasti nukkuvan, jos menemme suihkuun. Menimme pesuhuoneeseen, saippuoimme ja pesimme toisemme, juurikaan puhuen. Kuivasimme itsemme ja laitoimme kahvinkeittimen päälle. Kahvia juodessamme Katja kertoi hänen luvanneen Tiinalle, ettei yritä minua ennen Tiinaa, muttei kyllä harmitellut sitä, ettei kaverille nyt jätetty. Lähdin kahvin jälkeen kotiin, nukkuakseni vielä jonkun tunnin. Katjan kanssa emme illasta myöhemmin puhuneet, vaikka hänen silmistään näki, että se oli usein mielessä.

Kommentoi

top