search
top

Taksikeikka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 3.47 out of 5)
Loading...

Olen juuri kuitannut tilauskeskukselle heittäneeni viimeisen keikan, kun puhelin soi ja saan vielä yhden soiton suoraan. Olen laittanut puhelimeen nimen ylös, sillä Jenni on ollut yksi vakio yritysasiakkaitani, joka käyttää paljon taksia ja siksi olen antanut hänelle oman korttinikin. Tunnistan soittajan myös äänestä Jenniksi, sillä hänellä on mukavan heleä ja kaunis ääni, josta alkoholin vaikutus taisi tehdä vielä tavallistakin iloisemman. Ensin hän kiittelee siitä, että olen vielä ajossa (pidän tätä puhelinta auki vain kun olen ajossa) ja kertoo olleensa miehensä kanssa firman pikkujouluissa, josta joutaisi jo kotiin.

Käyn hakemassa heidät kyytiin tutusta osoitteesta, sillä firman juhlat on pidetty muistaakseni aina samassa paikassa, mutta ilmeisesti firma juhli pikkujouluja nyt ensimmäisen kerran avecin kera. Ainakaan en muista Jennin miestä aiemmin nähneeni, vaikka muistan Jenninkin juhlista joitain kertoja kotiin vieneen.

Mies näyttää olevan aika vahvassa humalassa ja Jenni hieman pahoittelee asiaa, mutta miehensä ärisee vain jotain typerästä suharista ja ihmettelee miten vaimonsa sai taksin näin nopeasti. Matkaan lähdettyämme kysäisen kuin keltä tahansa asiakkaalta, että miten ilta on sujunut ja Jenni kertoo sen sujuneen ihan hyvin. En halua tuoda miehelle esille, että tunnen hänen vaimonsa entuudestaan, sillä Jenni ei itsekään sellaista esiin tuo. Mies kuulostaa olevan vähän huonolla tuulella ja tupisee taas jotain, josta ei selvää tahdo saada, mutta tässä ammatissa oppii tunnistamaan äkkiä oireet ja ilmeisesti jostain pienestä mustasukkaisuudesta tai huomion kipeydestä on tässäkin nyt kyse.

Matkan aikana selviää, että firman pikkujouluissa oli tosiaan ensimmäistä kertaa avecit mukana ja mies kommentoi väliin siihen malliin, ettei ollut pitänyt siitä miten vaimonsa sai huomiota firman sinkkumiehiltä hyväkseen pikkujouluissa. Jenni on ilmeisesti varsin korkeassa asemassa firmassa ja muistan hänen maininneet joskus, että alaisina on paljon miehiä, joten en ihmettele, jos miehet yrittävätkin häntä vähän enemmän pikku tuiskeessakin mielistellä. Kaiken lisäksi hän on pukeutunut varsin istuvaan mekkoon, mikä oli olkapäiltä avoin ja pituudeltaan puolireiteen, joten muutenkin kauniina ja hoikkana naisena hän on taatusti kerännyt katseita miesvaltaisen työpaikan miehiltä. Työaikanakin hän käyttää yleensä lyhyttä jakkuhametta ja kyllähän noita sääriä kestää näyttääkin. Takkiaan hän ei ollut päälleen lämpimään autoon ottanut, vaan oli antanut sen miehensä kannettavaksi.

Mies näyttää välillä melkein sammuvan, mutta keskeyttää sitten juttelumme ja alkaa kysellä mitä tällaisessa mersussa on tehoja tai kiihtyvyyttä. Nuo eivät tietenkään ole diesel auton vahvoja puolia, joten saan kuulla kuinka paljon tehokkaampi peli miehellä itsellään on. Hän kehuu laittaneensa juuri uudenkarhean Bemarin ja epäilee tiedänkö edes miltä X6 näyttää. Muistelen Jennin kertoneen miehensä olevan joku ammattikoulutaustalla oleva duunari, joka on väliin ollut lomautettunakin ja tuskin muutenkaan tienaa sen enempää kuin minäkään. Muistelin myös Jennin maininneen aika vasta auton ostosta, josta hän ei kuitenkaan merkkiä enempää silloin maininnut. Jenni ei itse kuitenkaan mielellään autolla ajanut ja auto oli ostettu enemmänkin miehen mieliksi.

Mutta miehelle kehuin tietenkin kovasti kuinka hieno ja varmasti mukava ajaa hänen autonsa on ja että kyllähän jokainen sellaisen laittaisi, jos varaa olisi. Jenniä selvästi hävettää miehensä leveily ja hän alkaakin kysellä mieheltään taksikyydin maksamista. Mies kaivelee taskujaan ja sanoo sitten ettei ottanut lompakkoa mukaansa, sillä viinahan oli ilmaista. Jenni sanoo kuitenkin muistuttaneen lähtiessä, että mies ottaisi taksirahan taskuunsa, mutta toteaa sitten, että eiköhän se onnistu, että hän maksaa sitten kotona. Mies vitsailee, että taitaisi kuski ottaa maksun vaikka luonnossa, jos vain saisi ja alkoi kopeloida vaimoaan, joka pyysi miestään olemaan ihmisiksi.

Mies vain totesi, että saahan hän nyt omaa vaimoaan hipelöidä miten haluaa, mutta Jenni totesi tämän olevan aivan liian päissään ja käski edelleen rauhoittua. Mies tiuskaisi vain, että vitut hän päissään ole ja yritti saada minuakin vakuuttamaan vaimolleen, että on vielä lähes selvä. Aikansa sanailtuaan mies kuitenkin rauhoittui ja molemmat matkalaiset olivat loppumatkan hiljaa, enkä itsekään yrittänyt aloittaa mitään uutta juttua. Jennikin näytti vähän turhautuneensa nyt mieheensä, joten huolimaton keskustelun avaus voisi johtaa johonkin keskinäiseen väittelyyn sitten kotona.

Lopulta kaarsin auton komean omakotitalon pihaan ja nousin avaamaan oven Jennille. Hän kiitteli minua ja pahoitteli miehensä käytöstä, mutta sanoin nähneeni niin monenlaista, ettei tuossa ollut mitään ihmeellistä. Hänen miehensä oli ehtinyt nukahtaa autoon, joten Jenni pyysi auttamaan hänet vielä sisään. Sammutin auton samalla kun Jenni herätteli miestään. Mieheltä meni hetki tajuta missä on, mutta sitten hän alkoi kammeta itseään ylös penkistä. Jenni näytti toteavan miehensä heräilevän sen verran, että pyysi tätä hoitamaan maksun ja otti häneltä takkinsa, mennen sitten itse edeltä sisälle ja jättäen oven auki.

Miehellä kesti kuitenkin tovi päästä ylös autosta, eikä apukaan kelvannut, joten ehdin jo mielessäni kirota näitä pikkujoulukeikkoja. Lopulta mies pääsi autosta ulos ja hoiperteli sisään, joten koitin vain katsoa, ettei hän kaatuisi siinä nurin. Sisälle päästyään mies ähersi kenkänsä pois jaloistaan ja pudotti takkinsa lattialle, suunnaten sitten olohuoneen jatkona olevaan, ilmeisesti vierashuoneeseen, ja rojahti sen sängylle makaamaan. Kuorsaus lähti kuulumaan melkein saman tien, joten se maksu taisi sitten unohtua.

Katselin ja mietin siinä hetken aikaa mitä tekisin, kunnes huomasin Jennin kävelevän yläkerrassa vielä mekko päällään, mutta ilman sukkahousuja. Nostin kättäni ja aloin sanomaan jotain, mutta koska hän ei huomannut minua, niin päätinkin olla hiljaa ja käydä vetäisemässä ulko-oven kunnolla kiinni. Otin kenkäni pois ja astelin varovasti portaat ylös ja katsoin kuinka hienot näkymät yläkerran parvelta alakertaan avautuivat. Ensin tuli vastaan raollaan oleva wc:n ovi, jossa näytti olevan valot, joten kurkistin varovasti sisään, vaikka näin Jennin kävelleen toiseen päähän käytävää. Huomasin lattialla mytyssä olevat sukkahousut ja samassa mytyssä näytti olevan myös pikkuhousut. Tarkoitus oli sammuttaa valot, mutta jätin kuitenkin sen tekemättä ja jatkoin matkaa.

Makuuhuoneen ovella pysähdyin ja katsoin kuinka käytävältä tuleva valo kajasti huoneeseen ja valaisi juuri sopivasti, että näin Jennin makaavan sängyllä, päiväpeitto lattialle vedettynä. Hänellä oli yhä mekko päällään ja hän makasi selällään, kädet päänsä päällä. Koputin varovasti oveen ja pyytelin anteeksi, josta Jenni hieman säpsähti, kun tajusi minun olevan vielä talossa. Kerroin hänen miehensä nukahtaneen alakerran sänkyyn, joten se maksu nyt sitten jäi, mutta Jenni ehtisi hoitaa sen kyllä myöhemminkin, jos nyt ei ole oikein hyvä hetki. Jenni sanoi tulomatkalla alkaneen päänsäryn ja ottaneensa siihen pillerin, mikä alkaa varmasti kohta vaikuttamaan ja pyysi minua odottamaan hetken.

Jennin vieressä oli hyvin tilaa, joten päätin kävellä lähemmäs ja istahtaa sängylle hänen viereensä, vaikka tunsin hänen viehätysvoimansa siinä entistäkin voimakkaammin. Hän on ollut nämä pari vuotta yksi lempiasiakkaistani ja olenkin harmitellut noin mukavan ja viehättävän naisen olevan varattu ja nyt kun näin vielä millaisen miehen kanssa Jenni oli, niin tunsin kyllä hieman myötätuntoa Jenninkin puolesta.

Kysyin onko kaikki hyvin, johon hän totesi hymyillen, että kaikki on hyvin ja että tällaista tämä hänen arkensa on. Hän siirtää samalla toisen kätensä reidelleni ja kiittää huolenpidosta, toivoen minun kehtaavan toimia hänen hovikuljettajanaan vielä jatkossakin, johon vastasin sen olevan tietenkin päivän selvää. Jenni alkoi puhua kuinka vähän hän ehtii oikeastaan ihan vain jutella ihmisten kanssa muista kuin työasioista, joten tuttu kuski on ollut kyllä todella hyväksi, kun on voinut jutella tutun ihmisen kanssa aina mitä mielessä on ollut. Siirsin toisen käteni hänen vyötärölleen ja kiittelin hänen sanoista, todeten tuon kuuluvan tietenkin työnkuvaan. Jenni väitti kuitenkin nähneensä niin monenlaista kuskia, ettei uskonut tuota väitettä, mutta vaatimattomuus on tietenkin kaunis asia.

Jenni sulki silmänsä ja piti toista kättään yhä otsallaan, toisen käden pysyen yhä reidelläni ja peukalon tehden samalla lähes huomaamattoman kevyttä hyväilevää liikettä. Tuo riitti kuitenkin herättelemään veitikkani ja tunnen tilanteen kehittyvän hieman kiusalliseen suuntaan kun tästä ylös pitäisi nousta. Alakerrasta kuului vahva kuorsaus ja Jenni totesi miehensä nukkuvan kännissä kuin tukki, eikä heräisi vaikka lentokone tipahtaisi talon päälle. Sitten hän muistelee minun kertoneen joskus, etten käytä kovin paljon alkoholia ja vaikka ajankin vähemmän näitä yökeikkoja. Sanon näin olevan ja totean hänellä olevan hyvä muisti kun tuollaisen muistaa. Vastaukseksi saan nätin hymyn, jonka perään Jenni toteaa joidenkin asioiden jäävän paremmin mieleen.

Olemme hetken aikaa hiljaa ja vaikkei minulla suoraan sanottuna mikään kiire tästä pois ole, niin korjaan vähän asentoani ja sanon tämän olleen viimeinen ajoni tältä iltaa ja pitäisi lähteä itsekin nukkumaan. Alan toivotella hyvää yötä, mutta Jenni keskeyttää minut, puristaen hetken tiukemmin reidestäni ja sanoen päänsäryn alkavan pikkuhiljaa helpottamaan, joten hän nousee aivan kohta antamaan sen maksun. Sanon tarjoavani tämän kyydin, joten unohdetaan se maksu kokonaan, mutta se ei käy hänelle.

Olin siirtänyt asentoa vaihtaessani käteni hänen mekkonsa helman tuntumaan, joten Jennin koukistaessa hieman jalkaansa, valahtaa käteni hänen paljaalle reidelleen. Tuntui kuin Jenni olisi huokaissut samalla hieman reilummin, mutta saatoin toki kuvitellakin. Vaikka aivoni antoivat kädelleni jo käskyn, että pois sieltä paljaalta reideltä, ei käteni totellut vaan tunnusteli tuota silkin pehmeää ihoa. Jenni katsoi minuun hymyillen ja alkoi venytellä itseään pitkäksi, tehden samalla reidelläni pitkän ja selvästi hyväilevän vedon kohti nivusiani. Pidätin hetken hengitystäni ja osuihan se käsi sinne mihin oli ilmeisesti puolihuolimattomasti tarkoitettukin.

Jenni totesi vain hupsis ja nosti kätensä pois, minunkin nostaen käteni ensin pois hänen reideltään, mutta laskien sen sitten takaisin vyötärölle. En oikein tiennyt mitä sanoa, mutten osannut myöskään nousta siitä ylös. Jenni laski kätensä takaisin reidelleni ja sanoi hiljaa, että jos tilanne olisi hieman toinen, pyytäisi hän minua jäämään. Nyökkäsin ymmärtäväni tilanteen, jonka jälkeen katselimme vielä toisiamme silmiin ja aloimme pikkuhiljaa hyväillä kuitenkin toisiamme.

Jennin käsi tunnusteli ja hyväili jo pullistumaani, minun käteni vaeltaen ja tunnustellen hänen vartalonsa pieniä sieviä muotoja. Hän keinutti hieman lantiotaan ja sanoi että hänen mielensä tekisi kyllä paljastaa eräs pikku salaisuus. Aavistelin kyllä tietäväni mitä hän tarkoitti, sillä hän vilkaisi samalla alaspäin, viekas hymy kasvoillaan. Vein käteni jälleen reidelle ja työnsin mekkoa hieman ylös, pysähtyen kuitenkin hetkeksi, kuin lupaa kysyen.

Hän koukisti minun puoleisen jalkansa nojaamaan minuun, joten vein käteni reiden sisäpinnalle ja annoin sen valua kevyesti alaspäin, saavuttaen pian hänen pyhimpänsä. Tein muutaman kevyen vedon sormellani ja tunsin Jennin värähtelevän kosketuksestani. Kasvoille nousi leveä hymy samalla kun hän totesi, että tämä alkaa nyt karata kyllä käsistä, mutta jos vielä ihan pikkasen sipaisisin.

Tunsin hänen olevan jo selvästi kostea, kun aloin hitaasti hyväillä ja vaikka tarkoitus koskettaa ihan vain pikkasen, niin mitä enemmän hän näytti siitä nauttivan, niin sitä enemmän halusin jatkaa. Pian tunsin hänenkin ottavan tukevamman otteen etumuksestani ja jännittävän vartaloaan, joten jatkoin hyväilyä tasaisesti kiihtyvällä rytmillä. Jennin hengitys kävi raskaammaksi ja hän veti minua toisesta kädestä lähemmäksi, joten kumarruin alemmas. Hän pyysi etten nyt lopettaisi ja yritti pidätellä äännähdyksiään suutelumme lomassa, alkaen pian täristä orgasminsa voimasta ja vetäen minua lähemmäs kasvojaan, että saisi pidäteltyä ääntelyään.

Halasimme hetken, jonka jälkeen Jenni suuteli vielä minua ja pahoitteli tilanteen menemistä tähän asti, sillä emme voi emmekä uskalla jatkaa nyt pidemmälle. Sanoin tämän olevan ok, joten nousimme siitä ylös ja Jenni lähti menemään edeltä alas, joten menin itsekin perässä. Minulle oli tullut sen verran kuuma, että riisuin samalla päälläni olleen takin kuitenkin pois. Jenni kävi vilkaisemassa miestään ja totesi hänen nukkuvan tapansa mukaan kuin tukki, vetäen samalla vierashuoneen ovet kiinni.

Eteisessä Jenni antoi minulle maksun kyydistä, vaikka yritin sanoa, ettei sitä tarvisi. Katsoimme toisiamme vielä silmiin, Jennin kietoen kätensä kaulalleni ja kysyen saisiko hän antaa vielä sen tipin mitä on joinain kertoina halunnutkin antaa. Vastasin myöntävästi ja sain häneltä pitkän suudelman, jona aikana pudotin takkini lattialle ja kiedoin käteni hänen vyötärölleen. Suudelman jälkeen hän kuiskasi, että haluaisi antaa vielä toisenkin tipin ja suutelimme toistamiseen, jonka jälkeen suudelmat eivät sitten loppuneetkaan, vaan jatkuivat yhä kiihkeämpinä ja siirryimme takaisin yläkertaan.

Yksi kommentti viestissä: “Taksikeikka”

  1. aina kyrpää haluava huora says:

    hyvä tarina mut saisko jatkoo ………?

Kommentoi

top