search
top

Synttäreillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Olimme kummityttöni synttäreillä, hieman isommassa omakotitalossa. Vieraita ja pieniä lapsia oli paljon, joten ääntäkin oli sen mukaisesti. Kummityttöni äidin aiemmasta avioliitosta perheeseen kuului myös juuri kahdeksantoista täyttänyt Heidi. Jossain vaiheessa Heidi kävi pyytämässä, josko vilkaisisin mikä heidän edellisviikolla tilaamassaan laajakaistayhteydessä on vikana, kun se ei tunnu toimivan kunnolla. Lupasin vilkaista konetta, vaikken niiden päälle paljon ymmärtänytkään. Heidi tuumasi sanavalmiina tyttösenä, että niillehän riittää kun mies katsoo, niin alkavat toimia. Sovinisteja nuo tietokoneet, hän lisäsi.

Heidille oli tehty talon yläkertaan pieni yksiö, johon oli normaalisti kulku ulkokautta. Käytimme kuitenkin vielä käytössä olevia jyrkkiä tilapäisportaita, joista myös pääsi yläkertaan. Portaikon oveen oli lisätty ylös hakaset, jottei perheen pienimmät pääse ominpäin portaikkoon. Heidi nousi portaikkoa edellä ja minä suljin oven hakasella, nousten sitten Heidin perässä. Portaat olivat melko jyrkät ja koska Heidillä oli päällään kesämekko, paljastui minulle väkisinkin näkymä hänen helmojensa alle.

Ylös päästyämme Heidi kysäisi naurahtaen, että onhan komeat portaat. Vastasin, että hieman jyrkäthän nuo olivat, johon Heidi naurahti, että eihän hän nyt kuitenkaan portaita tarkoittanut. Heidi myhäili itsekseen ja käynnisti tietokoneen. En ollut nähnyt häntä lähes vuoteen ja olinkin jo unohtanut, kuinka naisellinen hänestäkin oli tullut. Lisäksi ohut mekko korosti hyvin hänen kauniita muotojaan. Koneen käynnistyttyä hän siirtyi syrjään ja vilkaisin koneen asetukset läpi. Verkkokortin asetuksista löytyi yksi virhe, jonka jälkeen yhteys lähti toimimaan. Testasin yhteyden ottamalla sivuhistoriasta satunnaisesti jonkun viimeksi käydyistä sivuista. Ruutuun tuli joku galleria, jossa nuori miehen alku poseerasi vähissä vaatteissa. Nousin ylös ja sanoin Heidille, että nyt pääsee taas poikien kuvia katsomaan. Heidi hyppäsi istumaan tuolille koneen eteen ja alkoi selittämään kavereidensa käyvän noilla sivuilla, hänen pitäen miehistä eikä mistään pojista. Hän tyhjensi sivuhistorian ja alkoi sulkemaan konettaan.

Seisoin hänen vieressään katsellen vielä häntä ja mietin mitähän tuon ikäiset tytöt tekevät kun katselevat nuorten miesten kuvia. Heidi nosti katseensa minuun ja kysyi olisinko minä halunnut katsoa nuoria tyttöjä, johon vastasin olevani liian vanha. Heidi huomasi etumukseni pullistuneen, joten hän tökkäsi sormella ja tuumasi, että näyttääpä tuo silti kiinnostavan. Hymähdin ja käännyin ympäri, poistuakseni alakertaan, mutta Heidi hypähtikin perääni.

Heidi kietaisi kädet ympärini, ottaen käsillään kiinni haarovälistäni ja kuiskaten kertovan äidilleen minun pervoilevan täällä, jos en anna hänen katsoa kulliani. Käännyin ympäri sanoakseni jotain fiksua, mutta Heidi alkoikin heti aukomaan housujani. Yritin hieman estellä häntä, mutta hän sanoi minunkin nähneen hänen pikkarinsa portaissa, joten tämä olisi vähintään reilua. Katsoin häntä hetken silmiin, jonka jälkeen katse valui alaspäin hänen avoimelle kaula-aukolleen. Seisokkini vain yltyi, joten ajattelin ettei tällä seisokilla enää noin vain alakertaankaan kävellä.

Heidi pudotti housuni alas ja raotti pikkuhousujeni etureunaa kurkaten sisään. “Sinullahan on komeat vehkeet täällä” hän totesi, vetästen loputkin housut alas. Heidi otti kalustani kiinni tottuneen oloisesti, mutta silti hieman arasti. Hän liu’utti sormiaan sen vartta ylös ja alas, puristellen toisella kädellä pussejani. Mietin uskallanko pyytää häntä maistamaan, mutta samassa hän kumartuikin alas, alkaen maistella ja nuoleskella kaluni päätä. Laskin käteni hänen olkapäilleen ja pyysin olemaan varovainen, jotten sotke hänen kaunista mekkoaan.

Heidi nousi ja astui hieman taakse, katsoi silmiini hymyillen ja alkoi riisumaan mekkoaan. Potkaisin housuni kauemmas ja riisuin loputkin vaatteeni. Heidi oli saanut mekon pois päältään, joten menin auttamaan rintsikoiden riisumisessa. Tämän jälkeen suutelin hänen kaulaansa, laskeutuen hitaasti kohti rintoja.. imin hänen kovana nöpöttäviä nännejään.. liikutellen samalla käsiäni ympäri hänen vartaloaan. Alaspäin mennessäni laskin samalla hänen housunsa hitaasti alas, suudellen koko matkan hänen ihanaa vartaloaan. Navan alapuolelle päästyäni, hän pyysi odottamaan hetken ja veti minut perässään sänkynsä luo.

Heidi meni makaamaan leveän sänkynsä reunalle, joten kumarruin hänen eteensä ja työnsin pääni hänen jalkoväliinsä. Työskentelin kielellä, hyväillen samalla käsin hänen pehmeää ja suloista ihoaan. Heidi alkoi voihkia ja yritti pyristellä välillä pois. Alakerran äänet hieman häiritsivät itseäni, eikä Heidin välillä isommat voihkaisut yhtään kyllä helpottaneet asiaa. Pidin kuitenkin Heidiä aloillaan ja leikin kielelläni, kunnes hän alkoi pidättää hieman hengitystään ja väristä, tullen hiljaa voihkien. Katsoin hetken hänen upeaa vartaloaan, jonka jälkeen Heidi pyörähti pois sängyltä ja kävi laittamassa cd-levyn soimaan.

Istuin sängyn reunalle, nojaten taakse käsivarsieni varassa. Heidi kysyi saako hän ottaa minut sisäänsä, jolloin sanoin ettei se taida olla hyvä ajatus. Hän vetäisi yöpöytänsä laatikon auki ja kaivoi sieltä avatun kondomipaketin. Hän otti ja avasi sieltä yhden, puki sen päälleni ja sanoi, että olisiko nyt parempi ajatus. Nyökkäsin hänelle hymyillen, joten Heidi tuli päälleni ja alkoi ohjata kaluani sisäänsä. Heidi tuntui todella tiukalta tai sitten hän vain jännitti sen verran, ettei hän saanut otettua minua sisäänsä kuin tuskaisen hitaasti. Upotessani lopulta hänen sisäänsä, hän huokaisi ja laskeutui kiinni minuun. Korvaani hän kuiskasi, luulleensa poikaystävänsä kullia isoksi, mutta näyttihän tuo minunkin kullini häneen mahtuvan.

Heidi nousi istumaan, laskeutuessani itse selälleni ja katsoen kuinka hän alkoi liikkua varttani ylös ja alas. Hän sulki silmänsä ja alkoi hyväillä itseään. Hän hieroi ja puristeli rintojaan, hieroi klitoristaan, liikkuen samalla turhankin hitaaseen tahtiin. Hänen hengityksensä alkoi taas voimistua ja välillä hän voihki ja tunsin samalla hänen pienet väristyksensä. Portaikon ovi kolahti aina välillä, ilmeisesti tenavien juostessa siihen, joten en täysin pystynyt nauttimaan tilanteesta. Heidi ei häiriintynyt sivuäänistä, vaan jatkoi itsensä hyväilemistä. Hyväilin käsilläni samalla hänen reisiensä ja lantionsa ihoa, sekä ihailin tuota jumalaisen kaunista näkyä.

Tartuin häntä takapuolesta ja aloin nousta ylös, sanoen hänen saavan pian elämänsä orgasmin. Hän kietoutui ympärilleni, joten käännyin sängylle mahalleni, hänen jäädessä alleni. Tein ensin muutamia työntöjä, mutta Heidin ottaen kynsillään hieman tiukemmin kiinni hartioistani, nousin istumaan polvieni varaan. Nostin hänen lantiotaan ylemmäs ja työnnyin kunnolla häneen. Hänen silmänsä laajenivat ja hän huohotti, että minun täytyy varoa ettei hän halkea kokonaan, olisihan se vähän noloa.

Liikuin ensin hitaammin, mutta hän tuntui tulevan joka työnnöllä, joten lisäsin vain tahtia. Heidi otti jälleen sängyllä olleen pehmolelun suunsa eteen ja voihki yhä kovemmin, puristaen toisella kädellä päiväpeittoa. Hetken päästä hän alkoi väristä todella voimakkaasti ja kaarsi selkäänsä, ottaen suussa olevasta pehmolelustaan kaksin käsin kiinni. Hänen huutonsa tuntui tulevan senkin läpi, mutta alakerrassakin tuntui onneksi ääntä olevan.

Laskeuduin käsivarsieni varaan, katsoen häntä silmiin. Hän hymyili ja sai hengästymiseltään sanottua tietävänsä nyt milloin saa oikean orgasmin. Hän halusi minun nyt tulevan ja sanoi kyllä aloittaneensa pilleritkin, jos haluan kumipuvun pois. Poikakaverinsakaan ei ollut vielä ehtinyt tulla ilman kortsua, joten hän haluaisi tietää miltä se tuntuu. Riisuin kortsun pois ja nostin sen yöpöydällä olleen nenäliinan päälle.

Työnnyin takaisin hänen sisäänsä ja ilman kumipukua hän tuntui entistä ihanammalta. Alakerran äänetkään eivät enää tässä vaiheessa tajuntaani asti päässeet, joten painauduin kiinni häneen, alkaen liikkua voimakkain lantion liikkein. Heidi kietoi kätensä ympärilleni ja alkoi voihkia voimakkaammin saaden sanottua, että hän taitaa tulla ihan just uudestaan. Nostin hänen kätensä ylös, jottei hänen kyntensä raavi selkääni ja toisella kädellä otin hänen lantionsa alta kiinni, tehostaen työntöjäni.

Kuiskasin hänen olevan upein pano, mikä minulla on ollut, jonka jälkeen hän vetäisi taas pehmolelunsa suunsa eteen, alkaen vavista ja täristä allani. Hänen supistelunsa tuntui niin voimakkaana, etten pystynyt enää itsekään pidättämään, vaan tulin räjähtäen hänen sisäänsä. Heidi voihkaisi hieman isommasti minun purkautuessani ja heitti sitten pehmolelunsa syrjään. Makasimme hetken ja suutelimme, jonka jälkeen nousimme siistiytyäksemme hieman.

Katsoin ajan vierähtäneen melkoisesti, joten mietin mitähän alakerrassa ovat tuumanneet. Alakertaan mennessäni Heidin äiti tuli ovella vastaan ja totesi, etteikö tyttö vieläkään ole oppinut pitämään niitä pattereita pienemmällä, kun vieraat tukehtuvat yläkertaan. Sanoin että kyllähän tuolla hieman kuuma tuntui olevan. Heidi huudahti ylhäältä, että se on tuo tietokone mikä lämmittää ja nyt se toimii.

Heidin äiti tuumasi korvaavansa työni, lisäten hiljaa “jotenkin” ja iski silmää.

Kommentoi

top