search
top

Sprintterin kesää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on jatkoa tarinaan Sprintter.

Minä olen Veera. Kaksikymmentävuotias fysioterapeuttiopiskelija. Istun kesämökin pihakeinussa. Alkukesän ilta on kulumassa. Olen onnellinen ja hymyilen kasvot taivaanrantaan laskevan auringon suuntaan käännettynä. Aurinko jakaa hymyni samassa keinussa istuvan Helin kanssa, jonka iloinen puhe kuplii taustalla soivan suuren lintukuoron konsertin päällä. Kuulen takaamme avautuvan oven äänen ja lasien kilahtelun tarjottimella. Katson äänen suuntaan ja näen Karin tulevan tarjottimen kanssa. Hänen vallottava poikamainen virneensä enteilee, että kohta hän sanoo jotain nasevaa meistä naisista.

Heli ja Kari ovat pariskunta ja minun ystäviäni. Enemmänkin kuin ystäviä. Meidän suhdettamme on vaikea määritellä, vaikka tällainen asetelma on kuitenkin aika tavallinen. Minut voisi yhtä hyvin määritellä Karin tai Helin rakastajattareksi, ja ei kuitenkaan. Rakastajattareen liittyy minusta jotain salailevaa. Sellaisesta ei ole tässä kysymys, koska me kaikki tiedämme toisemme, halumme ja tekemisemme. Usein niihin haluihin ja tekemiseen liitymme me kaikki kolme. Onnellisuuteni ja hymyni juuri nyt liittyy suureen raukeuteen ja hyvään oloon äskeisen saunomisen ja kolmistaan tapahtuneen rakastelun jälkihehkuun.

Kaikki tämä alkoi kolme vuotta sitten. Tapasin ensin Karin. Se sattui reilu vuosi sen jälkeen, kun oma rakas isäni oli yllättäen kuollut sairaskohtaukseen. Minun elämäni oli ollut isän kuolemaan saakka hyvin kontrolloitua, mutta turvallista. Harjoittelin juoksua ja pituushyppyä tosissani ja kilpailin ikäkausisarjoissa. Isäni kuoltua äitini alkoi vähitellen antaa minulle enemmän vapauksia. Tietokone ja nettiyhteys olivat yksi niistä uusista vapauksista. Tapasin Karin juuri löytämässäni internetin maailmassa.

Olin siihen aikaan äärimmäisen ujo ja minua kiehtoi netin chattihuoneet, joissa saattoi jutella kaikesta tuntematta kasvokkain tilanteen pilaavaa punastumista ja häpeilyä. Siellä kohtasin Karin nimimerkillä Kartanonherra. Itse käytin nimimerkkiä Sprintter(n). Kari osoittautui minua paljon vanhemmaksi naimisissa olevaksi mieheksi. Hänen kanssaan oli kuitenkin kiva jutella ja unohdin hänen ikänsä pian. Kari osasi johdattaa keskustelua ja saada minut nauramaan tarinoillemme. Halusin jatkaa Kariin tutustumista ja niin me vaihdoimme sähköpostiosoitteita. Seuraavina juttukertoina Kari johdatteli minut puhumaan myös seksistä ja fantasioistani. Vaikka olin elänyt suojattua elämää, niin olin kuitenkin tietoinen seksistä ja tutustunut netissä pornoonkin. Harrastin itsetyydytystä ja olin oppinut saamaan orgasmin omin sormin. Karille tunnustin tämän kaiken ja myös sen, että olin neitsyt. Ja neitsyt, jota ei ole koskaan edes suudeltu.

Viikon sisällä tutustumisesta soittelimme puhelimella ja lopulta tapasimme kahvilla. Olin nähnyt Karista valokuvia ja niiden perusteella tiesin millaista miestä odottaa. Kari ei ollut pettymys elävässä elämässä. Paremmin päinvastoin. Tummahiuksinen, sänkileukapartainen, hoikka ja jotenkin veijarin oloinen. Ja myös hauska ja mukava seuramies. Ujouteni hävisi vähitellen ja nautin tilanteesta. Minusta tuntui erityisen hyvältä se, miten Kari katsoi minua selvästi haluten. Olin aavistanut, mihin tämä kaikki lopulta johtaa, mutta silti häkellyin, kun Kari jossain vaiheessa iltaa kysyi haluaisinko antaa hänen olla ensimmäinen rakastajani ja johdattaa mut seksin maailmaan. Punastelin, mutta sain myönnettyä, kuten olin asian itseni kanssa jo aikaa sitten sopinut.

Tämä johti siihen, että vietimme tällä samalla mökillä Karin kanssa kahdestaan ikimuistoisen viikonlopun. Viikonlopun, jonka aikana Kari sai minun neitsyyteni ja minä monta huikaisevaa kokemusta seksin ihanasta maailmasta.

Kari oli kertonut heti vaimostaan Helistä, mutta minä olin pistänyt sen asian johonkin piiloon itseltäni. Osa minusta huusi varoitusta siitä, että näin ei saa tehdä. Osa taas viis veisasi ja halusi tutustua Kariin kaikkine riskeineen. Sen ensimmäisen mökkiviikonlopun aikana minulle kävi selväksi heidän avoin suhteensa ja se, että Heli on bi-seksuaali. Heli oli sen viikonlopun aikana ystävättärensä, Karin siskopuolen, kanssa Tukholmassa omilla retkillään. Tämä helpotti paljon syyllisyydentuntojani ja pystyin keskittymään Kariin kokonaan.

Minusta tuli Karin rakastajatar sen viikonlopun jälkeen. Joku voisi sanoa myös Karin seksilelu. Mutta olin sitä kaikesta halustani. Opin kaikkea uutta ja kiihottavaa. Olin otettu nähdessäni uudelleen ja uudelleen Karin himoitsevan katseen, tuntiessani hänen käsiensä kuuman kosketuksen pakaroillani tai lanteillani, kun kohtasimme. Olin ylpeä, kun Kari laukesi villisti voihkien minuun. Ja olin onnesta sekaisin koko vartaloa kouristavista orgasmeista, joita Kari minulle tuotti niin monin tavoin ja monissa paikoissa. Jossain vaiheessa opettajan ja oppilaan roolitkin vaihtuivat, kun aloin kertoa Karille fantasioistani ja kun niitä yhdessä toteutimme.

Olin painanut Helin johonkin tajuntani taustalle ja en edes muistanut hänen olemassaoloaan, kun tapailimme Karin kanssa. Kunnes kerran maatessani ratsastuksella saadusta orgasmista raukeana Karin rintaa vasten ja hänen pehmenevä kalunsa sisälläni, Kari sanoi hiljaa: – Heli tahtoo tavata sut. Jännityin ja olin kuin pakenemassa, mutta Karin vahvat kädet pitivät mut rintaansa vasten.

– Tietääkö Heli musta? Vinkaisin Karille.
– Tietää. Rauhoitu. Ei mitään hätää.
– Miten? Onko se saanut jostain tietää vai miten?
– Minä olen kertonut.
– Oot kertonut! Miks?
– Sähän tiedät, että meillä ei ole Helin kanssa salaisuuksia, joita me ei lopulta kerrota toiselle.
– Mut mitä nyt sitte? En mä haluu luopua tästä!
– Hei Veera! Eihän tää nyt sitä tarkoita yhtään, että meidän pitäisi lopettaa. Mähän sanoin vaan, että Heli tahtoo tavata sut.
– Siis?
– Heli haluaa tutustua mulle tärkeään henkilöön. Älä pelkää. Heli on kiva tyyppi. Te tuutte varmasti juttuun keskenänne.
– Mut miten mä voin… Mitä kaikkea Heli tietää musta … meistä?
– Aika paljon se tietää susta ja mitä me on tehty. Mut älä pelkää. Se on ihan ok Helille.
– Tää kaikki on lopulta hyväksi, kun ei ole mitään salaisuuksia. Tästä kaikesta tulee vielä mukavampaa meille.

Kari kertoi, että Heli halusi tavata mut seuraavana iltana, jos se minulle sopisi. Heli oli ehdottanut, että tapaisimme kahvilla keskustassa yhden tavaratalon kahviossa. Olin vieläkin paniikissa, mutta Kari vakuutti minulle kaiken olevan ok ja että kannattaa tavata Heli. Suostuin. Seuraavan yön nukuin levottomasti ja koko päivä oli kuin sumussa, kun hermostuneena odotin tapaamista. En oikein tiennyt mitä odottaa ja miten suhtautua. Pelkäsin, että kaikista Karin vakuutteluista huolimatta Heli haukkuu minut ja pakottaa lopettamaan suhteen Kariin. Tai, että hän paljastaa jutun äidilleni tai jotain.

Vähän vapisevin polvin ja posket valmiiksi punaisena häpeästä kävelin kahvilaan sovittuna aikana. Olin päättänyt pukeutua vaatimattomasti ja siksi olin farkuissa, t-paidassa ja tennareissa. Olin nähnyt Helistä kuvan, jonka Kari oli näyttänyt. Heli näytti kuvassa kauniilta ja se oli yksi omaa itsetuntoani kohottava asia. Minunkin täytyi olla jotain, jos Kari, jolla oli noin kaunis vaimo halusi minuakin. Etsin katseellani naista, joka sopisi kuvan naiseksi.

Ehdin katsella hetken, ennen kuin tunsin kosketuksen käsivarrellani. Heli oli kävellytkin perässäni osaston läpi kahvilaan. Punastukseni syveni, kun käännyin katsomaan minua koskettanutta naista. Heli oli minua vähän lyhyempi, hoikka nainen. Hänellä oli punertavat, keskipituiset ja kiharat hiukset. Kasvot olivat kevyessä meikissä kauniit. Helillä oli puhdas ja hyvä iho. Hänen kasvonpiirteensä toivat mieleeni television kuuluttaja Anna-Liisan. Helillä oli yllään hihaton pusero, tiukka lyhyehkö hame ja korkeakorkoiset avokkaat.

– Hei! Minä olen Heli ja sinä kai Veera? Heli aloitti keskustelun kevyellä ja iloisella äänellä.
– Hei. Sain sanottua ja punastuin ehkä vieläkin lisää, jos mahdollista.
– Mennään ottamaan ensin kahvit tai jotain. Etsitään sitten rauhallinen pöytä.

Heli tarttui mutkattomasti kiinni minua käsivarresta ja ohjaili minut tiskille. Otin kahvia ja niin otti Helikin lisäten vielä kivennäisvesipullon ja kaksi lasia tarjottimelle. Kahvilassa oli hiljaista ja Heli johdatti meidät ikkunan vieressä vähän syrjässä olevaan kahden istuttavaan pöytään. Asetuin punottavin kasvoin Heliä vastapäätä. Heli tarkasteli minua uteliaana, mutta hymyillen.

– Veera. Ei mitään hätää. Mun ei ole tarkoitus kiusata sinua. Heli sanoi, ja kosketti käsiäni, joita puristelin yhteen pöydällä jotain tehdäkseni.
– Mua niin jännittää ja en tiedä mitä ajattelet musta. Sain soperrettua.
– Minä ajattelen susta, että sä olet Karille tärkeä ihminen, joka on tuonut iloa sen elämään. Mä haluan tutustua sinuun sen takia.
– Sä kai tiedät musta ja Karista kaiken? Etkö sä vihaa mua sen takia?
– Tiedän. Kari on kertonut teidän kesästä tähän asti. Ja ei, en mä Veera sua vihaa. Ei toisia voi omistaa ja ei se mitä teillä on Karin kanssa ole multa poissa.
– Mut mitä sä aattelet, et nuori tyttö on sun miehes kanssa ja villitsee sitä?
– Mä ymmärrän miten nuoret tytöt viehättää miehiä. Ei Kari oo siinä mitenkään erilainen. Se on saanut paljon iloa susta.
– Enemmän mä olen huolissani siitä, miten sä koet tämän jutun. Koetko sä, että sä saat siitä jotain aidosti itselles ja ettei sua käytetä hyväksi?
– Mä olen tässä ihan omasta halusta. Sanoin ylpeyttä äänessäni.
– Hyvä. Kyllähän minä tiedän, että Kari ei ole ilkiö. Se on ihana ja huomaavainen mies. Se ottaa nautintonsa, mutta huomioi naistansa paljon ja pitää susta hyvää huolta.
– Eikö meillä Veera ole ihana ja komea mies? Heli nauraa.
– Onhan meillä.

Aloin päästä jännityksestäni, kun huomasin, että Helillä ei ollut aikomusta repiä mun hiuksia ja huutaa ja räyhätä mulle. Heli kyseli minusta, perheestäni ja elämästäni kaikenlaista. Samoin Heli kertoi oman elämäntarinansa. Tunnin päästä juttelimme, kuin pidempäänkin tunteneet ystävättäret. Hassua, että minä tunsin myös jonkinlaista mustasukkaisuutta siinä pöydässä, kun katsoin kaunista Heliä ja tiesin miten paljon enemmän hänellä oli Karin kanssa. Katsoin Helin huulia ja kuvittelin ne Karin huulille ja kalun ympärille. Katsoin hyvin hoidettuja käsiä ja kynsiä ja kuvittelin ne kynnet kutittamassa Karin palleja. Mutta sitten ajattelin, että minä olin myös saanut tehdä Karille sen kaiken.

– Kari oli sulle siis ensimmäinen mies?
– Niin oli. Punastuin taas vähän.
– Se eka kerta tapahtui silloin meidän mökillä alkukesällä, kun minä ja Sini oltiin Tukholmassa?
– Nii.
– Kari ei kertonut siitä mitään yksityiskohtia, mut tiedän, et se oli sun eka kerta.
– Osasko Kari olla hyvä ja hellä ensirakastaja? Heli kikatti.
– Osas. Se oli ihana eka kokemus. Huokaisin vähän typerä hymy kasvoillani.
– Kerro vähän siitä. Mua kiihottaa kuulla.

Mua ujostutti aluks kertoa, mutta Heli sai mut tarkentavilla kysymyksillä kertomaan enemmän ja enemmän tilanteesta ja miltä musta tuntui. Kerroin, miten ekana iltana Kari oli mökin parvella hieronut mulle öljyllä orgasmin ja miten minä vuorostani olin tyydyttänyt Karin käsin. Kerroin, miten olin ottanut ensimmäisen kerran suuhun Karilta spontaanisti. Kai osoittaakseni, että en ollut ihan tietämätön siitä, mitä mies haluaisi. Ja miten Kari nuollut minut orgasmiin. Kerroin, miten lopulta seuraavana päivänä olimme rakastelleet ekan kerran saunakamarin sängyllä. Heli katseli minua kiinteästi kertoessani. Tuntui hassulta kertoa miehen vaimolle, miten mies oli rakastellut mua, mutta samalla se kiihotti.

– Kuullostaa Karilta. Heli nauroi.
– Sulle oli onni törmätä Kariin, eikä tehdä sitä jonkun hätäisen finninaaman kanssa.
– Ja uskonpa, että Karillekin oli suuremmoinen onni törmätä sinuun.
– Nii. Ja Kari on opettanut mua paljon sen jälkeen.
– Tiedätkö Veera, että minä olen Karin ensimmäinen nainen. Minulla on hänen poikuutensa saaliina. Heli virnisti.
– Me olimme silloin 18. Hänelle se oli eka kerta. Minulla oli jo vähän kokemusta.
– Onko Kari edelleen sun ainut mies? Heli Kysyi.
– On. En mä kaipaa nyt mitään muuta.
– Sä haluat jatkaa suhdetta Karin kanssa?
– Haluan, jos se on mahdollista. Sanon pelästyneenä.
– Tietysti on. En mä omista Karia ja niinkuin sanoin, niin ei teidän suhde ole pois Karin ja mun suhteesta.

En osannut sanoa siihen mitään järkevää. Pois lähdettäessä Heli sanoi, että meidän pitäisi tavata joskus kolmistaankin. Jäin miettimään, mitä se mahtoi tarkoittaa. Siihen tuli velä samana iltana selvyys, kun sain Heliltä pitkän sähköpostin. Heli kertoi siinä vielä uudestaan, että hänelle on ok, että tapailemme Karin kanssa. Mutta sitten hän myös kirjoitti, että häntä kiihottaisi kovin tilanne, jossa rakastelisimme kaikki kolme. Häntä kiihottaisi hurjasti nähdä minut ja Kari rakastelemassa ja että me voisimme yhdessä tehdä Karille kaikkea hyvää. Heli kirjoitti omasta bi-seksuaalisuudestaan, mutta vakuutti, että mitään meidän välistä ei tarvitse tapahtua, jos en sellaista halua.

En vastannut sähköpostiin heti samana iltana. Kerroin siitä Karille seuraavana päivänä puhelimessa. Kari sanoi, että hän tietää asiasta ja haluaisi samaa kuin Heli. Olin ymmälläni, mutta kun päivän mittaan ajattelin asiaa se alkoi kiihottaa yhä enemmän. Vastasin sähköpostiin ja kerroin, että haluaisin kokeilla, mutta en lupaa sen enempää. Heli vastasi nopeasti, että muuta ei hän toivokaan minulta nyt, kuin rohkeutta kokeilla.

Asia eteni nopeasti ja meillä oli pian sovittuna seuraavaksi lauantai-illaksi treffit Karin ja Helin kaupunkiasunnolle. Nämä hetket Karin kanssa aiheuttivat aina kotona vaivaa alibin järjestämisessä, vaikka äitini oli antanutkin minulle jo paljon enemmän vapauksia. Järjestin alibini ystäväni kanssa niin, että tarvittaessa voisin olla koko yön retkelläni.

Valmistauduin hermostuneena iltaa varten. Mietin miten pukeutuisin, mutta eniten ajatukset karkasivat siihen mitä tulee tapahtumaan illalla. En ollut yhtään varma oliko tarkoitus tapahtua mitään erityistä vai vaan jutella kolmistaan. Toivoin kyllä jotain tapahtuvan. Suihkussa tunsin olevani kiihottunut, kun vesi valui vatsani yli jalkoväliin ja siitä reisille. En kuitenkaan antautunut leikkimään itsekseni, vaan jotenkin halusin säästää kaikkea sitä kiihkoa illalle.

Päädyin pukeutumaan stringeihin ja vähän tavoistani poiketen myös rintsikoihin. Samaa kermanvaaleaa, silkkisen tuntuista ainetta kuin stringit. Minulla on pienet ja kiinteät rinnat ja siksi harvoin käytin liivejä. Alusvaatteisillani laitoin hiukseni yksinkertaisesti. Letitin pitkät hiukseni ponnarille. Valitsin lyhyen hameen ja siihen sopivan hihattoman lyhythihaisen edestä solmittavan paidan, joka jätti vatsaa paljaaksi. Vatsaa, josta Kari piti kovasti ja jota siveli aina tilaisuuden tullen. Päädyin laittamaan myös stay-up sukat jalkaani. Ohuet ja hennosti kiiltävät. Niiden pukeminen oli aina kiihottavaa. Tuntea puristus reidellä ylhäällä ja tuntea sukista ja stringeistä huolimatta jonkinlainen alastomuus hameen alla. Jalkaan puin korkokengät. Otin olalle vielä farkkutakin, käteen pienen laukun ja lähdin lyhyeen bussimatkaan Karin ja Helin asunnolle.Matkalla kuvittelin kaikkien vastaantulijoiden näkevän lävitseni ja tietävän mitä olin menossa tekemään. Minua ujostutti, mutta toisaalta tiesin, että näytin itsevarmalta ja hyvältä asussani.

Kari ja Heli asuivat vanhalla omakotialueella. En ollut koskaan käynyt heidän talossaan tätä ennen. Talo oli vanhan tyylinen, mutta remontoitu kokonaan uudeksi. Käännyin pihatielle ja nousin portaat isolle terassille, josta oli ovi sisään. Soitin ovikelloa. Kuulin ääniä ja Kari tuli avaamaan oven.

– Veera! Tervetuloa.
– Vau! Missä tämä versio Veerasta on piileskellyt? Kari nauroi ja katseli minua päästä jalkoihin.
– Siellä se mun vaatekaapissani on odottanut jotain tällaista tilaisuutta. Kikatin Karille.

T-paitaan ja polvipituisiin shortsheihin puheutunut Kari kaappasi minut syliinsä ja puristi itseään vasten. Vaihdoimme pikaisen suudelman ja tunsin miten vatsanpohjani kihelmöi lämpimästi. Heli tuli myös paikalle ja halasi minua toivottaen tervetulleeksi. Taas hetkeksi palasi ujo ja vaivautunut olo Helin takia, mutta se meni pian ohi, kun Helin iloisena pulppuava puhe vapautti minut.

Heli veti minut sisälle ja otti farkkutakkini ja laukkuni ja laittoi ne eteisen naulakkoon. Heli oli pukeutunut istuvaan mukavan näköiseen, ohueen kesämekkoon, jossa oli naruolkaimet. Joustava mekko myötäili Helin rintoja ja hoikkaa vyötäröä ja istui lanteilta ja pakaroita hienosti. Mekko oli lyhyt ja jätti paljon rukettuneita reisiä paljaaksi. Heli oli avojaloin ja kirkkaanpunaisiksi maalatut varpaankynnet olivat ruskettuneissa jaloissa hauskan näköiset. Helin punertavat hiukset ryöppysivät kiharoina olkapäillä.

Heli johdatti minut talon läpi takapihan puolella olevalle terassille. Siellä pöydässä oli kolme jalkalasia ja Kari tuli perässämme tuoden kuohuviinipulloa. Hän sihautti sen auki kätevän näköisesti ja alkoi kaataa laseihin kuohuvaa juomaa.

– Otetaan malja kesälle ja ystävyydelle. Sanoi Kari ja ojensi lasit minulle ja Helille.
– Kesälle ja ystävyydelle. Ja tervetuloa Veera meidän vieraaksemme. Sanoi Heli.
– Kiitos. Oli kiva tulla.

Mastoimme juomaa ja Heli puheliaana piti huolen siitä, että keskustelu alkoi ja kaikki vapauduimme. Kuohuviinikin teki vähitellen tilanteesta rennomman. Kari kaatoi pullon loppuun laseihimme toisella kierroksella. Istuimme tuoleihin pöydän ympärille. Juttu luisti ja puutarhassa kaikui nauru aina välillä. Katseemme kohtasivat vuorotellen Karin ja Helin kanssa. Katseet olivat uteliaat, rohkeatkin. Silmät nauroivat.

– Tule Veera. Haluan esitellä sulle vähän taloa. Heli sanoi, nousi ylös ja tarttui minua kädestä.
– Me oleme asuneet tässä jo kauan, mutta remontoimme talon viime vuonna.
– Sisustusarkkitehti on juuri kiinni kädessäsi. Sanoi Kari nauraen.
– Heli tämän on remontin on suunnitellut.
– Ja raksamies on tuo karvanaama, joka tuijottaa sinua himokkaasti.

Heli kuljetti minut ensin kellarikerroksen saunaosastoon ja sieltä takaisin maantasolle keittiöön ja portaita ylös yläkertaan, jossa oli Helin ja Karin makuuhuone. Yläkerrassa oli myös toinen iso huone, jota hallitsi lattialla oleva iso futon-patja. Huoneen seinällä oli iso taulutelevisio ja sen alla hyllyssä ilmeisesti joku kotiteatterijärjestelmä, koska huoneen takanurkissa oli kaiuttimet. Patjalla oli monta tyynyä.

– Tämä on meidän vierasmakuuhuone, mutta samalla se on meidän TV ja leikkihuone. Heli virnisti.

Taisin vähän punastua, kun arvasin millaista leikkiä täällä harrastettiin. Kari oli myös tullut ylös ja hän asettui taakseni ja tarttui olkapäistäni kiinni ja veti minut itseensä kiinni. Kari pyyhkäsi ponnarini toiselle olkapäälle ja suuteli paljastunutta kaulaani toiselta puolelta. Karin käsi vaelsi etupuolella paljaalle vatsalleni ja hyväili sitä. Se tuntui uskomattoman hyvältä, mutta jännityin ja katsoin hämmentyneenä Heliä. Heli hymyili ja nyökkäsi minulle. Hän asettui istumaan jalkojensa päälle futonin kulmalle ja katseli meitä kiinteästi.

Suljin silmäni ja keskityin Karin kosketukseen. Suudelmat kaulalla ja niskassa ja hyväilevä käsi vatsalla saivat aikaan ihania väristyksiä ja tunsin miten kiihotus alkoi kostuttaa jalkoväliäni. Kari avasi paitani solmun ja napit ja pujotti paidan pois päältäni. Karin kädet puristivat kerran rintaliivien peittämiä rintojani, ennen kuin hän avasi hakaset takaa ja kaivoi kätensä paljaille rinnoilleni rintaliivien pudotessa jalkoihimme. Sitten hän ikääkuin paljasti ja esitteli rintani Helille samalla, kun hän hyväili niitä. Nännini olivat kovat ja kosketus niihin laukaisi suoran sähkövirran niistä häpyyni.

– Veera, sulla on upea vartalo. Heli sanoo patjan kulmalta.
– Näkee, että urheilet.
– Ymmärrän kyllä miksi Kari on susta haltioissaan. Kukapa mies ei olisi.
– Sulla on niin ihanan sileä ja pehmeä iho, vaikka alla on lihaksia. Kari sanoo käheällä äänellä takanani.

Osa minusta on kauhuissaan ja ujona siitä mitä tapahtuu. Ja osa taas kiimasta hulluna. Silmät suljettuna on helpompi keskittyä tilanteeseen. Kari pyöräyttää minut ympäri ja suutelee minua suulle. Vastaan ensin ujosti, mutta kohta rohkeammin ja rohkeammin suudelmaan. Karin kädet vaeltavat selälläni ja laskeutuvat hameen peittämille pakaroille. Kari puristelee niitä suudellessamme. Kari avaa hameen vetokejun ja hame valahtaa jalkoihini. Astun ulos hameesta enää stringeissä ja stay-up sukissani. Olen kiihottunut niin, että enää en ujostele Karin kosketuksia Helin nähdessä. Nyt se, että Heli katselee on muuttunut kiihottavaksi. Kari suutelee ja imee rintojani ja samalla puristelee pakaroitani. Kari työntää minua kohti patjaa. Tunnen miten Helin kädet tarttuvat stringieni sivunauhoihin ja vetävät ne alas.

Kari kaataa minut hellästi tyynyille ja nostaa polveni ylös ja levittää jalkani. Paljas, turvonnut ja märkä pimppani sukkien peittämien reisieni välissä on Karin ja Helin nähtävänä. Kari kumartuu ja suutelee pimppaani ja alkaa nuolla sitä pitkin, voimakkain kielen vedoin. Se tuntuu taivaalliselta ja en voi kuin vaikeroida ja kiemurrella Karin kielen vaihtaessa aina välillä rytmiä ja rataa, jolla se kulkee klittani päällä. Tajuan, että Heli on riisunut mekkonsa ja pikkarinsa ja tullut viereemme alasti. Helillä on vähän minun pieniä rintojani suuremmat pyöreät rinnat. Niiden nännit nöpöttävät kovina ja nännipihat ovat kiihotuksesta supistuneena. Helin vartalo näyttää kiinteältä kaikkialta ja hoikka vyötärö korostaa lanteita. Reisien välistä näkyy paljaaksi vahattu pimppa.

Kari työntää sormensa sisääni ja kohta päässäni räjähtää ja koko alavartalo kouristelee. Oi. Tästä tulee taas tajuton orgasmi. Huohotan, vikisen ja lopulta puhkean hihittämään kontrolloimatta. Kouristuksia jatkuu ja jatkuu. Kun lysähdän velttona patjalle, näen Helin hymyilevän ja tuijottavan kasvojani kiihkeästi. Karin kieli tekee vielä muutamia tasoittavia nuolaisuja.

– Sun laukeeminen oli niin kaunista katsottavaa. Sanoo Heli.
– Sun ilmeesi kertoi kaiken miltä susta tuntui.
– Minusta tuo Veeran tapa nauraa ja hihittää lauetessaan on niin kiihottavaa ja söpöä. Sanoo Kari.
– Ja mä olen luullut, että se on outoo. Nauran molemmille.
– Eikä. Se on kivaa.

Heli työntää Karin selälleen patjalle ja avaa shortsien napin ja kiskoo shortsit Karin jalasta pois. Alla olevien kalsareiden etumus on tutulla isolla kummulla. Heli hyväilee sitä vähän kädellä ja tartuu kalsareiden vyötärönauhaan ja riisuu ne Karilta. Kovana seisova kalu vapautuu ja läpsähtää vatsalle. Heli tarttuu kaluun sirolla kädellään ja alkaa runkata sitä. Heli katsoo Karia silmiin ja välillä minua. Helin toinen käsi hyväilee Karin paljaaksi ajeltuja palleja. Hän kumartuu, nuolee kalua hetken ja upottaa sen suuhunsa syvälle. Katson Karin ilmeitä, kun Heli imee ja nuolee. Kari katsoo välillä minua takaisin kiimaisella katseella. Heli ojentaa kätensä ja viittoo minua tulemaan lähemmäs. Istun aivan heidän viereensä ja alan hyväillä Karin reisiä ja palleja samalla, kun Heli pumppaa kalua suuhunsa. Heli ottaa kalun suustaan ja pyytää ilmeillään minua jatkamaan. Otan kalusta kiinni ja alan nuolla sitä. Kohta otan sen suuhuni ja alan rytmikkään pumppauksen.

Heli silittää selkääni ja katsoo kiihkeästi suihinottoani. Heli tarttuu ponnariini ja vetää sitä kiinni pitävän lenkin pois ja purkaa ponnarini. Pitkät, ruskeat hiukseni valuvat olkapäiltä ja selästä Karin lanteille, kun pääni nousee ja laskee huulteni hyväillessä Karin kovaa kalua. Sen silkkinen pää tuntuu ihanalta ja kiihottavalta suussa. Katson Karin nauttivia ilmeitä.

Heli nousee ja asettuu Karin pään ylle kyykyyn niin, että Kari yltää nuolemaan häntä. Keskityn kaluun, mutta näen, miten Karin kieli alkaa hyväillä Helin huulia ja klittaa ja kourat puristella pakaroita. Heli puristelee omia rintojaan ja voihkii. Heli nousee, minä lopetan imemisen ja väistän kun hän tulee alemmas, kyykistyy, asettaa seisovan kalun kohdalleen ja istuu sen sisäänsä. Helin huulilta purkautuu huokauksen ja vikinän sekainen ääni, kun kalu painuu märkään pilluun.

Heli alkaa keinuttaa lanteitaan ja Kari myötäillä työnnöillä alta. Katson lumoutuneena noita kahta kaunista ihmistä, kun he rakastelevat. Havahdun, kun Kari tarttuu käteeni ja ohjaa sen Helin rinnalle. Menen Helin taakse Karin reisien päälle ja otan Helin molemmat rinnat käsiini ja puristelen niitä. En ole koskaan ennen koskenut toisen naisen rintoja tällä tavalla. Häpeän, pelon ja kiiman tunteet kulkevat lävitseni. Häpeän ja pelkään miten hyvältä ja kiihottavilta ne tuntuvat kädessäni. Uteliasuuteni saa minut hyväilemään Helin kylkiä ja vatsaa, kun hän keinuu Karin kalun päällä. Helin iho tuntuu sileältä ja hikisen kuumalta. Tunnen miten vatsalihakset jännittyvät ja liikkuvat lantion liikkeiden tahdissa.

Kari ohjaa käteni alemmas ja ymmärrän vihjeen. Etsin sormillani Helin klitan ja hieron sitä. Tunnustelen alemmas ja tunnen miten Karin kova kalu liukuu sisään ja ulos Helin pillussa. Alan hieroa kilttaa samalla rytmillä, jolla he työntelevät. Heli alkaa vapista ja voihkia kovemmin. Ratsastus käy rajummaksi ja kohta Heli valittaa ja heittelee päätään taakse. Helin vartalo kouristelee ja hän lysähtää Karin rintaa vasten.

Karin kalu luiskahtaa ulos Helin pillusta. Otan sen käteeni ja kumarrun ottamaan sen suuhun. Maistan Helin maun. Olen maistanut Karin kalulta oman makuni monta kertaa. Tämä on samanlainen, mutta kuitenkin omansa. Olen polvillani Karin vieressä, kun Heli nousee ylös ja tulee taakseni. Helin sormet koskettavat takaa reisieni sisäpintoja ja vähitellen myös pillun huulia ja klittaa. Ensin jännitän kosketusta, mutta sitten se alkaa tuntua taivaallisen kiihottavalta. Heli riisuu minun stay-up sukkani pois. Hän kumartuu ja suutelee takaa pilluani ja koko ajan hieroo sormellaan klittaani. Olen kohta kiihotuksesta sekaisin, likomärkä ja valun reisille. Unohdan kalun imemisen ja ynisen kalu suussani nautinnosta.

Kari nousee altani ja asettaa minut nelinkontin ja painaa hartiani patjalle. Tunnen peppu pystyssä miten Helin sormet vieläkin hierovat minua. Toisella kädellä Heli hyväilee rintojani. Kari asettuu taakseni ja hieroo kovana seisovalla kalullaan pilluni huulia raottaen niitä. Sitten tunnen aina niin kiihottavan tunteen, kun kalu ekaa kertaa työntyy kovana ja vaativana sisääni. Kari on hurjan kiihottunut Helin naimisesta ja hän alkaa pumppaamaan rajusti minua. Karin pallit läpsyvät aluksi klittaani vasten, mutta sitten tunnen taas Helin sormet siellä ja tajuan, että Heli on ottanut Karin pallit toiseen käteensä ja puristelee niitä. Olen niin kiihottunut, että alan saada taas. Tällä kertaa sellaisen, joka tulee sarjana pieniä huippuja. Huohotan ja valitan nautinnosta.

Tunsin, miten kesken kaiken Kari vetäytyi kokonaan pois, mutta vain hetkeksi. Hän tuli varoittamatta sisään peppuuni yhdellä lujalla pitkällä työnnöllä. Peppuseksi ei ollut uutta minulle, mutta tapa, jolla Kari teki sen oli. Tavallisesti sitä valmisteltiin sormella ja liukuvoiteella ja sisään kalu tuotiin hitaasti. Tavallisesti jännitin ja kesti aikansa ennen, kuin pystyin rentouttamaan peppureijän niin, että Kari pystyi tulemaan sisään ja alkamaan työnnöt. Nyt olin keskellä orgasmisarjaa ja en ehtinyt jännittää yhtään, kun hän työnsi kerralla kalunsa syvälle sisääni. Tunsin miten peppu venyi ja täyttyi kokonaan. Helin sormet upposivat pilluuni ja tunsin miten ne painoivat Karin kalua sisältä. Kari aloitti rajun naimisen peppuuni. Helin sormet kääntyivät painamaan pillussani g-pistettäni. Orgasmisarjani jatkui ja valitin hurjasti. Kari alkoi murista, nai rajummin ja kohta hän paineli muutamia kertoja todella syvälle, kun hän laukesi karjuen. Kaaduin patjalle masulleni ja Kari kierähti viereeni. Heli kapusi toiselle puolelleni, käänis pääni ja suuteli minua. Vastasin suudelmaan. Se tuntui hyvälle.

Makasin pää pyörällä heidän keskellään. Keväällä olin ollut ujo ja totaalisen kokematon tyttö. Nyt olin avioparin kolmantena pyöränä. Olo oli hämmentynyt, mutta turvallinen. Heli katsoi minua hymyillen ja silitti vatsaani.

– Veera, nyt taidan olla yhtä ihastunut suhun kuin Karikin.
– Eihän tämä hämmentänyt sua? Heli kysyy.
– Olen minä aika hämmästyksissäni siitä, mitä mulle on tapahtunut sitten viime kevään. Sanon nauravalla äänellä.
– Mutta oon hyvällä tavalla hämmästyksissäni ja oon onnellinen.
– Kiva. Tästä tulee vielä ihana juttu meille kaikille.

4 kommenttia viestissä: “Sprintterin kesää”

 1. Sisko16v says:

  Ei lainkaan hassumpi..:)

 2. Lukija says:

  Lisää tätä!

 3. eija says:

  ihana

 4. crispy says:

  nam 😉

Kommentoi

top