search
top

Siskon mies

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...

Siskoni soitti ja pyysi minua luokseen viikonlopuksi, koska hänen miehensä oli jälleen työreissussa hieman kauempana. Ensimmäisenä iltana kävimme hieman tanssimassa, mutta toinen ilta vietettiin sitten siskon luona viinin, hyvien elokuvien ja pienten naposteltavien kera. Ilta venyi pikkutunneille asti ja muutama viinipullo tuli siinä illan aikana tyhjennettyä. Siskolle taisi maistua hieman enemmänkin, sillä itsestäni tuntui, etten ollut vielä kovinkaan paljon ehtinyt ottaa.

Jossain vaiheessa iltaa tai aamuahan se jo alkoi olla, sisko nukahti sohvalle kesken viimeisen leffan. Koitin herätellä häntä hieman, jotta hän kertoisi kuinka videotykin sammuttaisi, mutta huonolla tuloksella. Askartelin hetken kaukosäätimen kanssa ja lopulta se suostui sammumaan kun ruudulle näkyvän tekstin hoksasi lukea. Typeriä kotkotuksia nämä kotiteatterisysteemit ajattelin ja siirryin yläkertaan. Olimme nukkuneet siskon ja hänen miehensä sängyssä ja koska hänen miehensä oli tulossa vasta aamun lennolla takaisin, niin täksikään yöksi ei tarvinut vierassänkyä viritellä. Yleensä nukuin pelkissä pikkareissa, mutta näin kylässä ollessa vedin ylle myös kevyen yöpaidan, jonka tälläkin kertaa lainasin siskoltani.

Jonkun hetken torkahdettuani, heräsin kuumuuteen ja riisuin paidan pois, jatkaen uniani. Ehdin jälleen nukahtaa, kunnes kuulin jonkun liikkuvan asunnossa. Ensin ajattelin siskoni kapuavan yläkertaan, mutta liikkeistä ja äänistä päätellen aloin olla melko varma, että Timo olisi tullut kotiin. Olin kääntyneenä seinään päin, joten en nähnyt oven suuntaan kumpi siinä kävi hetken aikaa, joten makailin hiljaa paikallani.

Kohta tunsin kuinka joku tuli sänkyyn taakseni ja heitti sängyn keskelle jättämän yöpaidan ylitseni. Paula ei nakkaisi vaatteitaan noin, joten sen täytyi olla Timo. Koska olimme kaksosia, niin hämärässä meidät saattoi hyvin sekoittaa keskenään, varsinkin kun olin myös vaalentanut hiukseni siskoni tapaan. Tunsin kevyen kosketuksen selässäni, joka hieman voimistui, joten mietin mitä Timolla on mielessä. Suljin silmäni ja odotin, että hän antaisi vain hyvänyön suukon poskelleni ja jäisi taakseni nukkumaan. Toisaalta mietin myös pitäisikö minun kääntyä ja oikaista heti väärinkäsitys. Toisaalta en kehdannut, koska olin yläosa paljaana, joten yritin olla nukkuvinani.

Yhtäkkiä Timo painautui minua vasten ja tunsin kovan kalun vasten pakaroitani, jolloin sydän taisi jättää pari lyöntiä väliin tai ainakaan en muistanut hengittää enää normaalisti. Päässä kohisi ja sydän alkoi takoa kiivaammin, eikä asiaa helpottanut yhtään hänen suudelmansa niskaani. Tajusin kiihottuvani ja kostuvani tilanteesta, enkä tiennyt enää mitä tehdä. Timon käsi kiertyi vatsalleni ja toivoin, ettei hän jatkaisi enää, sillä hänen kosketuksensa tuntui aivan liian hyvältä. Hän puristi kevyesti rintaani ja pelkäsin hänen sormiensa osuvan kovana tapittaviin nänneihini. Nostin käsivarren rintojeni suojaksi ja aloin kääntyä tilanteen korjaamiseksi, mutta hän nostikin kätensä huulilleni. Kuulin hänen kuiskaavan korvaani, että hän haluaa minut kun alhaalla vielä nukutaan, enkä vielä tässäkään vaiheessa uskaltanut avata silmiäni. Mietin tiesikö hän kuka olen vai olettiko hän minun nukkuvan sohvalla, mikä tuntuisi tietenkin todennäköisemmältä. Yritin sanoa jotain, mutta hän piti sormet huulillani ja painautui minua vasten tiukemmin, vahvistaen vielä sanallisesti sen minkä hyvin tunsin itsekin, eli paineita tuntui olevan purettavaksi.

Timo päästi minut kääntymään selälleni, suudellen samalla vartaloani alaspäin. Avasin silmäni vilkaistakseni kelloradion aikaa ja pidin käsivarren kovana olevien nännien suojana edelleen, tuntien suurta mielihyvää tästä hieman epätodellisesta tilanteesta. En ollut saanut miestä vähään aikaan, joten Timon kosketus tuntui ihanalta, vaikkakin pieni syyllisyys alkoikin iskeä päälle. Kello alkoi lähestyä puolta kuutta, mutta siskoni tuskin kovin aikaisin tänään herää, joten päätin vain odottaa ja katsoa mitä nyt tapahtuu. Timo jatkoi vartaloni hyväilyä ja suutelua, laskien kätensä pois huuliltani, kehoittaen varomaan nukkuvia. Tunsin kuinka Timo eteni kohti kosteiksi käyneitä pikkuhousujani ja yritin hieman jo toppuutella häntä.

Timo nosti käsiäni ylöspäin ja vastusteluni olivat kyllä jo aika olemattomia, sillä jokin minussa tahtoi häntä jo sisääni. Hän pyysi minua vain nauttimaan tilanteesta, enkä ollut vieläkään varma tiesikö hän kelle puhui. Annoin käsieni nousta pääni yläpuolelle ja tunsin kuinka hän otti kovan nännini suuhun ja pyöritteli sitä suussaan. Tunne oli uskomaton ja välillä tuntui kuin olisin halunnut paeta alta ja välillä taas tuntui kuin pitäisi huutaa häntä tulemaan sisääni. Hän jatkoi suutelua ja hyväilyä, siirtyen alaspäin, alkaen riisumaan pikkareitani. Mielessä alkoi takomaan olinko ottanut kondomipaketin matkaan, sillä tämä taitaa olla nyt menoa.

Käännyimme kyljelleen ja hän alkoi työntyä sisääni takaapäin. Tämä pieni epätietoisuus siitä, missä nyt mennään sai sydämen lyömään yhä kiivaammin ja liekö ollut kahtakaan sekuntia aika jonka epäröin, ennen kuin annoin hänen ihanan kovan kalunsa liukua sisääni. Päätin antaa itseni nauttia hieman, mutta lupasin itselleni kaivaa kondomit esille, koska hävettää hieman hakea katumuspillereitä jälkeenpäin. Hänen työntyessä sisääni ja vetäessään minut kiinni itseensä aloin tajuta, että tämä tosiaan tapahtuu ja haukoin henkeäni, vetäen itsekin häntä kädelläni lähemmäs. Hänen kalunsa liikkeet sisälläni tuntuivat uskomattomilta ja olin jo orgasmin partaalla, kun hän pyörähtikin selälleen, pitäen minut päällään. Tuo yllättävä liike sai minut hieman ääntelehtimään ja mietin jo mikä soppa tässä syntyy, jos Paula nyt heräisi. Yritin jo miettiä selityksiä, mutta Timo voimisti liikkeitään ja hieroi samalla klitoristani niin, että tunsin jo orgasmin ensiaaltojen lävistävän vartaloani. Pyristelyni tuntui saavan hänen kalunsa yhä kasvamaan ja tunsin, että hän on itsekin lähellä. Minun oli pakko pyytää kortsua laukusta, vaikka tiesin sen pilaavan tunnelman.

Timo laski minut alas ja tajusin hänen luulleen minua koko ajan Paulaksi. Makasin nyt siinä hänen vierellään alasti, kiihottuneena, hämillään ja hieman syyllisyyttä tuntien. Katsoimme hetken toisiamme silmiin, jolloin Timolle täytyi selvitä tilanne. Tunsin häpeän ja nolon olon tunteen vaihtuvan jälleen hyvän olon tunteeksi ja samalla kun hän kumartui suutelemaan minua, vedin häntä lähemmäs itseäni. Suutelumme kiihtyi ja tunsin kuinka hän halusi nyt minua, eikä Paulaa. Nautin nyt estottomammin hänen kosketuksistaan ja halusin hänet pian takaisin sisälleni. Pian hän työntyikin minuun ja vaikka tämä tapahtui myös hetki sitten, niin nyt tunne oli entistäkin parempi. Olihan Paulakin minua tästä ajatuksesta kiusannut, mutten uskonut tämän tapahtuvan. Timo oli kuitenkin sellainen unelmamies, jollaista en itselleni ollut löytänyt ja nyt hän oli minun ainakin hetken aikaa. Hyvät selitykset pitää kyllä aamuksi miettiä.

Timo liikkui hellästi, mutta voimakkaasti, kuin tietäisi mistä pidän. Olisin halunnut nauttia tästä tunteesta vielä pitkään, mutten kestänyt enää, joten vedin häntä lähemmäs ja lisäsin lantiollani vauhtia. Hän työntyi syvälle sisääni määrätietoisesti, hellästi ja niin ihanasti. Tunsin orgasmin lähestyvän ja muistutin häntä ehkäisystä, peläten kuitenkin että hän kuvittelisi minun sillä enää mitään tarkoittavan. Olin valmis pieneen häpeän tunteeseen tämän ihanan hetken vastapainoksi. Tunsin kuinka hänen kalunsa alkoi paisua ja sykkiä, katsoimme toisiamme silmiin ja näin hänen silmistään, ettei hän pysty enää pidättämään tuloaan. Hymyilin ja nyökkäsinkin ehkä hyväksyvästi ja tunsin kuinka hän lähti tulemaan ja minun oli vaikea hillitä ääntäni tässä ihanassa läpi vartalon iskeneessä orgasmissa.

Heken hiljaisuuden jälkeen katsoin Timoa ja silitin hänen hiuksiaan. Hieman leikilläni toruin häntä ehkäisyn unohtamisesta, mutta hän ymmärsi etten ollut tosissani. Kävimme pesulla ja puin yövaatteet päälleni, mennen takaisin sängylle makaamaan. Timo kävi vieressäni ja aikoi ilmeisesti sanoa jotain, mutta totesin tämän olleen vain kauniin unen. Timo lähti alakertaan ja minä nukahdin tyytyväiseen olooni, miettimättä sen enempää mitä aamu tuo tullessaan.

Yksi kommentti viestissä: “Siskon mies”

  1. sulo says:

    ihana,jatkoa,keksi jotain ihanaa vaikka te siskokset”harjoittelette” ensin kahdestaan,Timon seuraavan reissun aikana ja sitten…

Kommentoi

top