search
top

Siskoksista jälleen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Olin viikon työreissulla ja takaisin tullessani pääsin lähtemään sen verran aikaisin, että sain seuraavan aamun lennon vaihdettua iltaan ja olisin näin ollen kotosalla jo yöllä. Koitin soittaa vaimolleni, mutta hän ei sattunut olemaan kuulolla, joten laitoin puhelimen kiinni ja astelin koneeseen.

Ajelin kentältä kotiin taksilla ja huomasin pihalla myös toisen auton. Tunnistin sen vaimon siskon autoksi ja ajattelin hänen tulleen jälleen vaimoni seuraksi kun olin työmatkalla. Hiivin hiljaa sisään ja jätin laukut eteiseen, jotten kovin kolistele niiden kanssa. Keittiön pöydällä oli pari tyhjennettyä viinipulloa ja jotain pikkunaposteltavaa, joten tyttöjen iltaohjelma näytti olleen siinä. Kävin pyörähtämässä olohuoneen ovella ja huomasin hahmon nukkumassa sohvalla. Sen täytyi tietenkin olla vaimon sisko Pia, joka makasi sohvalla mahallaan lyhyt yöpaita päällään. Koitin katsoa häntä tarkemmin, mutta huoneessa oli pimennysverhotkin alhaalla, koska olivat ilmeisesti katsoneet elokuvia, joten ääriviivoja enempää ei erottanut. Mietin jonkun aikaa jotain hyvää syytä käydä lähempänä, mutta nousin kuitenkin yläkertaan ja kävin pesemässä hampaat. Pelkkä ajatuskin siitä, että olisin käynyt koskettamassa nukkuvaa siskoa, sai kaluni heräämään. Mietin vielä kävisinkö tekemässä itselleni teetä ja leipää, jolloin voisin mennä syömään niitä olohuoneen puolelle, mutta luovuin kuitenkin ajatuksesta.

Menin makuuhuoneeseen ja vaimoni näytti nukkuvan sängyllä “minun puolellani” kääntyneenä sängyn reunaan päin, peitto jalkojen välissä ja selkä paljaana. Kävin riisumassa vaatteeni pyykkikoriin ja ajattelin käydä suihkussa, mutta Pian näkeminen alhaalla sai mielikuvitukseni ja kaluni sen verran hereille, että paineita pitäisi saada ensin puretuksi. Palasin makuuhuoneen puolelle ja siirryin sängylle vaimoni taakse makaamaan. Sängyllä olleen yöpaidan heitin hänen ylitseen lattialle. Pia oli jo valmiiksi ajatuksissani ja koska tytöt ovat kaksosia, niin hämärässä Pia oli helppo kuvitella Paulan tilalle. Päiväseltään heidät erotti kyllä Paulan enemmän vaalennetuista hiuksista, sekä erilaisesta puhetyylistä. Toisaalta myös silmistä ja katseesta näkee yllättävän hyvin kumpi on kumpi.

Hyväilin ensin hänen selkäänsä kädelläni, mutta Koska hän ei tuntunut vielä siihen heräävän, niin siirryin kiinni häneen, painaen seisovan kaluni hänen takapuoltaan vasten. Kuvittelin olevani alakerran sohvalla ja käteni hyväilevän siskon hoikkaa, mutta silti hyvänmallista vartaloa. Ei sillä, hyvin samanmalliset vartalotkin tytöillä oli, mutta siitä huolimatta ajatukseni saivat kullin seisomaan niin kovana, että lasti oli pakko saada puretuksi ennen nukkumaan laittamista, jotten räjähtäisi kosteisiin uniin. Suutelin hänen niskaansa ja selkäänsä, käteni kiersi hänen vatsalleen, hakeutuen lopulta rinnoille. Puristelin hieman hänen rintojaan, jolloin hän havahtui hieman ja yritti kääntyä selälleen. Laitoin sormet hänen huulilleen, ennenkuin hän ehtisi puheellaan tuhota fantasiani ja kuiskasin hänen korvaansa hyvää huomenta ja että haluan hänet, kun alhaalla vielä nukutaan. Hän avasi suunsa sanoakseen jotain, joten kuiskasin vain “hysssss” ja painoin kaluni tiukemmin häntä vasten, sanoen pikkuveitikalla olevan kovasti paineita. Suukottelin häntä korvalehdeltä pikkuhiljaa alaspäin, kääntäen hänet selälleen. Hän laittoi käsivarren rintojensa eteen, kuin merkiksi, ettei nyt sovi ja käänsi päänsä sivulle, kelloa katsoakseen. Digitaalisen kellon näyttö loisti pimeässä hyvin lukemaa 5:27, joten hyvät huomenet oli toki hieman aikaiset.

Käännyin osittain hänen päälleen, painaen kovaa kaluani hänen reisiään vasten ja jatkoin suutelua hänen olkapäältä käsivartta pitkin ja pidin sormet vielä hänen huulillaan. En katsonut suoraan hänen kasvojaan, vaan pyrin pitämään yllä omaa fantasiaani. Laskin sormet huulilta ja pyysin, että olemme nyt aivan hissukseen, jottei herätetä nukkuvia. Suutelin rinnoilla olevaa käsivartta ja sen jälkeen vatsaa, hyväillen samalla käsilläni hänen vartaloaan. Pikkuhousujen rajaan päästessäni hän laski toisen käden vatsalleen, joten nostin hänen käsivartensa ylöspäin ja pyysin häntä nyt vain nauttimaan, niin minä hoidan työt. Käsivarret pään yli nostaessani suutelin samalla hänen paljastuvia nännejään, jotka nöpöttivät jo kovana halusta. Suukottelin niitä ja liu´utin kädet hänen käsivarsiaan pitkin alaspäin. Hän yritti laskea käsiään, joten nostin ne takas ylös ja imaisin nännin suuhun, pyöritellen sitä voimakkaasti kielelläni. Tunsin kuinka hän jännitti vartaloaan ja vääntelehti allani, joten laskeuduin lähemmäs häntä, kovan kaluni koskettaen hänen ihoaan.

Laskeuduin hitaasti alaspäin, kaluni hyväillen hänen ihoaan, suudelleen samalla hänen vatsaansa ja ihoaan, siirtyen pikkuhiljaa pikkuhousuja kohti. Kädet laskeutuivat käsivarsia alaspäin ja käytin vielä sormia hänen huulillaan, kuin muistutukseksi hiljaa olemisesta. Hyväilin ja puristelin hänen rintojaan, samalla kun levitin hänen jalkojaan ja suutelin häntä housujen läpi. Hänen pikkarinsa olivat selvästi kostuneet, joten nostin hänen takamustaan, vetäen samalla pikkuhousuja pois jalasta. Ajattelin hänen olevan nyt liiankin hillitty ja vastahakoinen, mutta toisaalta sen vuoksi hänet oli helpompi kuvitella siskokseen.

Heitin pikkarit lattialle ja ohjasin hänet kyljelleen, siirtyen hänen taakseen. Nostin hänen jalkaansa hieman ja ohjailin itseni sisään takaapäin. Hän auttoi hieman käsillään, vaikka ensin jo ajattelin hänen yrittävän estääkin aikeitani. Toki Paula halusi rakastella yleensä kasvot vastakkain, mutta kasvojen näkeminen saattaisi tehdä hallaa fantasialleni, jota en halunnut menettää. Pikkuveitikka luiskahti helposti hänen sisäänsä ja tunsin kuinka hän nautti siitä tunteesta.

Työntelin ensin hitaasti ja hyväilin samalla hänen vartaloaan, niin suukoin kuin käsinkin. Työnsin toisen käden hänen altaan ja käännyin selälleen, pitäen hänet päälläni selällään. Toisen käden siirsin hänen jalkoväliinsa ja hyväilin sormillani, tehostaen lantion liikkeideni vaikutusta. Samalla suutelin ja näykin hieman hänen korvalehteään. Tunsin kuinka hänen kiihotuksensa voimistui ja lisäsin tahtiani. Hän alkoi pyrkiä pois päältä, mutta nostin lantiotani voimakkaammin, jolloin hänen jalkansa eivät yltäneet enää sängylle ja hän joutui ottamaan käsillä tukea. En halunnut päästää häntä kääntymään, koska halusin hänet näin. Yhtäkkiä tajusin hänen sanovan jotain ja se mikä pysäytti ajatukseni oli sana kondomi.

Päästin hänet pois päältäni ja hän laskeutui selälleen vierelleni. Katsoin hänen kasvojaan ja tajusin, ettei kaikki ollut aivan mielikuvitukseni tuotetta, vaan tämä hieman syyllisen näköinen ilme kuuluikin Pialle, eikä Paulalle. Kumpikaan ei sanonut enää mitään, mutta tajusin myös Pian vaalentaneen hiuksiaan hieman enemmän, joten vaimoni täytyi olla jostain syystä alakerran sohvalla. Tunsin seisokkini jatkuvan pienestä shokista huolimatta ja koska Pia oli todella vastustamattoman näköinen, arasti hymyillen hieman katuva ja syyllinen ilme kasvoillaan, niin käännyin hiljaa hänen päälleen, kadottamatta katsekontaktia häneen. Suutelin hänen huuliaan varovasti ja hän vastasi suudelmiin, nostaen kätensä pakaroilleni ja vetäen minua lähemmäs itseään.

Jatkoimme suuteluamme ja hyväilimme toisiamme ja tunsin kuinka ilmassa oli sähköä enemmän kuin vähän aikaa sitten, kun vain kuvittelin tämän tapahtuvan. Pia tuntui myös paljon rennommalta ja jopa ihokin tuntui pehmeämmältä kuin äskettäin. Kaikki ympärillä oleva unohtui ja maailmassa olimme vain me kaksi ja tämä tunne. Hän levitti jalkojaan, jolloin työnnyin hänen sisäänsä. Hän katsoi silmiini samalla kun hänen kasvoille levisi tyytyväinen ilme. Kaluni tuntui pakottavan kovalta ja työntelin hitain ja rauhallisin liikkein, antaen välillä kevyen suudelman, kuin lupaa kysyen. Pia puristi takapuoltani ja halusi lisää vauhtia. Katsoimme toisiamme silmiin ja näin kuinka hän alkoi lähestyä huippuaan lisätessäni työntöjeni tahtia ja voimaa. Nostin hänen jalkansa ylöspäin, jotta pääsin työntymään häneen mahdollisimman syvälle.

Hän kuiskasi vielä, ettei hän syö pillereitä, mutta kortsuja en nyt kyllä tähän hätään löytäisi, joten annoin vain kostean suudelman ja lisäsin tahtia. Hän puristi olkapäitäni ja tunsin kuinka hän alkoi supistella kaluani vasten. Yritin pidätellä itseäni, mutta tunsin kuinka kaluni alkoi myös reagoida tähän ihanaan tunteeseen. Katsoin Piaa silmiin, jolloin hänen kasvoilleen nousi ensin huolestunut ilme, mikä muuttui kuitenkin nautinnoksi, samalla kun tunsin purkautuvani hänen sisäänsä. Painauduin kiinni hänen ja tunsin hänen voimakkaat supistelut samalla kun hän yritti hillitä ääntään. Orgasmi tuntui vievän kaikki voimat ja makasimme siinä ensin hetken päällekkäin, hyväillen vain hieman toisiamme.

Hetken kuluttua nostin päätäni ja katsoin hänen kasvojaan. Pialla oli tyytyväinen ilme ja hymy kasvoillaan samalla kun hän silitti hiuksiani. Hän tuumasi joutuvansa käymään aamulla apteekissa mutkan, kun en kerran uskonut häntä. Pyysin anteeksi ja suutelimme, jonka jälkeen sanoin tarvitsevamme hieman pesua. Makuuhuoneesta oli suoraan pääsy pesuhuoneeseen, joten menin itse suihkuun, Pian tehden hieman pienemmän pesun. Suihkun jälkeen laitoin kylpytakin päälleni ja menin takaisin sängyn luo, jossa Pia jo makasi selällään yöpaita päällään. Istuin hänen vierelleen ja kun olin sanomassa jotain, niin hän nosti kätensä huulilleni ja totesi että eikös sovita, että tämä oli vain unta. Hymyilin ja annoin pienen suukon, jonka jälkeen totesin hakevani aamun lehden.

Kävelin alakertaan ja kävin hakemassa postilaatikosta lehden, jonka jälkeen pistin kahvin tippumaan ja aloin lukea lehteä. Tunsin jonkun kävelevän hiljaa taakseni ja kuulin vaimon unisen äänen, että olinkin jo tullut kotiin. Hän halasi minua takaapäin ja antoi suukon poskelleni, kysyen olinko jo käynyt suihkussakin. Vastasin käyneeni pikaisesti ja kysyin ottaako hän jo aamukahvia. Hän kysyi paljonko kello on ja vastasin sen olevan kuuden seutuvilla, johon hän totesi heidän laittaneen nukkumaan vasta hetki sitten, mutta pitäisi siitä päivärytmistä ilmeisesti yrittää kiinni pitää. Laitoin kahvit molemmille ja kysyin oliko Piakin meillä. Paula säpsähti ja totesi, että hyvä etten tosiaan mennyt vielä nukkumaan asti, sillä hän nukahti sohvalle kesken leffan ja Pia nukkuu luultavasti sängyssämme. Olin keskittyvinäni johonkin lehden juttuun ja vaimo lisäsi vielä, että Pialla on nyt samanväriset hiuksetkin kuin hänellä, joten olisi voinut huuto kuulua, jos olisin mennyt Piaa alasti halailemaan. Naurahdin hieman ja jatkoin lehden lukemista.

Yksi kommentti viestissä: “Siskoksista jälleen”

  1. turo says:

    ehdottomasti jatkoa,mahtava !!

Kommentoi

top