search
top

Seminaarireissu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (12 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämän olen julkaissut aiemmin muualla toisella nimimerkillä

Minut ja kollegani oli kutsuttu jälleen eräille seminaareille pitämään muutama puheenvuoro ja tokihan tähän suostuimme. Saimmehan osallistua seminaarin ohjelmaan ilmaiseksi tai itse asiassa saimme jopa pienen rahallisen korvauksen, sekä täyden ylläpidon tuon viikon kestävän seminaarin ajalle. Lähes lomastahan nämä seminaarit käytännössä siis menivät. Kollegani on hieman yli nelikymppinen nainen ja eronnut vuosi takaperin. Olemme olleet samassa firmassa kymmenkunta vuotta ja käyneet useinkin yhteisillä työreissuilla ja tutustuneet aika hyvin toisiimme. Päivi on ikänsä ollut erittäin liikunnallinen (harrastaa mm. säännöllisesti tanssia ja vaellusreissuja), joten hänen kroppansa on sutjakkaammassa kunnossa kuin monella puolta nuoremmalla.

Päivi oli neuvotellut ilmaisen seminaarilipun myös vuoden verran talossa olleelle assarille, joka on reilu parikymppinen reipas nuori nainen. He siis jakoivat saman hotellihuoneen, minun ollen omassa huoneessani. Itse olen siis kolmivitonen mies ja ilmeisen hyvät elämäntavat ovat itsellänikin olleet, sillä jos ei työreissuilla yökerhoon eksyessä naisia mene itse tanssiin hakemaan, niin he osaavat näemmä olla asian suhteen omatoimisiakin. Minun ja Päivin puheenvuorot ja esitykset olivat ensimmäisten päivien aikana, joten loppuviikosta kävimme kuuntelemassa lähinnä meitä kiinnostavat luennot, sekä osallistuimme epävirallisempiin iltaohjelmiin.

Keskiviikkoiltana oli tarjolla hieman alkoholijuomiakin ja assarimme ottikin ilmaisesta tarjoilusta mahdollisimman paljon irti, joten hotellille palatessamme Mira oli jo aika hyvissä maisteissa. Toki minä ja Päivikin olimme alkoholia nauttineet, mutta hillitymmin. Menimme omiin huoneisiimme, käväisin suihkussa ja vaihdoin arkisemman asun, eli farkut ja t-paidan, jonka jälkeen ajattelin katsoa tämänkin illan telkkaria. Yleensä olimme Päivin kanssa istuneet seminaari tai koulutusilloissa jomman kumman hotellihuoneessa tai yökerhossa iltaa, mutta ajattelin assarin tekevän totuttuun kaavaan hieman muutosta.

Telkkarin päälle saatuani soi kuitenkin puhelin ja Päivi pyysi liittymään heidän seurakseen, jottei tarvitse yksin huoneessani olla. Otin kutsun vastaan ja sanoin tulevani hetken päästä. Päivi lisäsi vielä, että vaatetuksen voi valita sen mukaan, jääkö hänen seurakseen hotellihuoneeseen vai lähteekö Miran kanssa yökerhoa katsomaan. En vaihtanut enää vaatteitani, enkä laittanut edes sukkia jalkaani, vaan otin huoneen avaimen ja tepastelin avojaloin tyttöjen oven taakse. Hyvin kotoisiin asuihin olimme aiemminkin Päivin kanssa hotellihuoneissa iltaa istuessa tottuneet. Huoneidemme välissä oli vain pari huonetta ja pian koputinkin heidän ovelleen, jolloin Päivi tuli avaamaan. Hänellä oli aina töissäkin hyvin tyköistuva vaatetus, mutta “kotiasuna” hänellä oli vieläkin tyköistuvammat legginsit ja tunika, jotka hän oli nytkin ylleen vaihtanut.

Päivi toisti vessan oven läpi Miralle saman, mitä kuulin hänen sanovan ennen oven avaamista, eli kertoi minun tulleen. Mira totesi vain “joo joo” ja jatkoi ilmeisesti meikkaamista. Huoneessa oli parisänky, pieni kirjoituspöytä, tv nurkassa ja ikkunan edessä kaksi nojatuolia. Tv oli päällä, mutta äänet lähes kokonaan pois, joten istahdin nojatuolille, josta ei telkkaria juuri nähnytkään. Päivi istahti toiselle nojatuolille ja sanoi Miran olevan lähdössä yökerhoon, mutta itse hän halusi katsota telkkarista erään leffan. Katsoin sängylle levitettyjä vaatteita ja totesin Miralla olevan näemmä puolikas vaatekaappi matkassa. Samaa olin todennut Miralle maanantai aamuna kun näin hänen ison matkalaukkunsa, viikon reissua varten.

Juttelimme siinä niitä näitä, kunnes Mira asteli huoneeseen ja ymmärsin miksi Päivi oli toistanut hänelle minun tulemistaan. Miralla oli yllään seksikäs musta alusasu, jonka käyttötarkoitus oli selvästikin vain miesten miellyttäminen. Koska Mira ei näyttänyt olevan millään tavalla hämillään, vaan käyttäytyi kuin olisi aivan normaalisti pukeutunut, niin yritin olla itsekin kiinnittämättä erityistä huomiota hänen pukeutumiseensa. En toki voinut olla huomaamatta asusteen luonnetta ja sitä kuinka ohutta kangas tietyillä strategisilla paikoilla oli. Ensi järkytyksestä (siksi sitä voinee hyvin kutsua) huolimatta, sain kuitenkin keksittyä sujuvaa puheenaihetta.

Kyselin illan suunnitelmista, johon hän vastasi käyvänsä katsastamassa paikkakunnan miehet ja sanoi odottaneensakin minua, jotta saan kertoa mielipiteeni mitä hän laittaisi päälleen. Ensin hän näytti kenkiä, joista osa oli kyllä mielestäni aivan samanlaisia, mutta löysimme niistä sitten parhaan vaihtoehdon. Kenkiä esitellessään hän laittoi sängyn päässä kengät jalkaan ja kävi pyörähtämässä edessämme, nojatuolien ja sängyn välissä, jossa ei hotellien tapaan kovin paljon ylimääräistä tilaa ollut. Vaikka kuinka yritin keskittyä itse asiaan, niin Miran asuste teki kyllä tehtävänsä ja sai haluni heräilemään ja mielikuvituksen valloilleen.

Kenkien jälkeen Mira esitteli muutamaa iltapukua ja mekkoa, jotka olivat hyvin lyhyttä ja nuorekasta mallia. Suositin tummaa ja kimaltelevaa, tyköistuvaa mekkoa, jonka hän jättikin sitten sängyn reunalle. Laitettuaan muut vaihtoehdot pois, hän ei alkanutkaan pukea valittua mekkoa ylleen, vaan kysyi mitä mieltä olen hänen alusasustaan. Hän sanoi ottaneen toisenkin asun mukaansa, jonka myös kaivoi laukustaan näytille. Sanoin päällä olevan asun hoitavan varmasti hyvin asiansa, johon Mira hymyillen vastasi huomanneensa kyllä jo sen, mutta pitäisikö valita kuitenkin vähän kiltimpi alusasu. Totesin molempien olevan varmasti hyviä, joten sen päätöksen hän joutuu tekemään itse.

Miralla ei tosiaan tainnut olla ongelmia huomata katseitani tai pullistumaa housuissani, sillä mielessäni ajattelinkin jo että kukahan onnellinen mies pääsee tänä iltana riisumaan tuon tytön noista seksikkäistä asuista ja pääsee nauttimaan tuosta mitään ujostelemattomasta nuoresta naisesta. Mira kysyi kumman asun vaimolleni valitsisin, johon jouduin toteamaan, että vaimoni pidättäytyy tiukasti konservatiivisimmissa asuissa ja saattaisi antaa korville jos noin seksikkäitä alusasuja ehdottaisin. Mira näytti kauhistuneelta ja kysyi kuinka olimme pitäneet seksielämän vireänä viidentoista avioliittovuoden ajan.

Tuohon kysymykseen ei onneksi tarvinut vastata, sillä samaan syssyyn Mira kysyi Päiviltä, että onhan hänellä kuitenkin seksikkäitä alusasuja. Päivi oli ilmeisesti huomannut Miran vaikutuksen minuun ja alkanut selata jotain hotellin vihkosta, mutta havahtui Miran kysymykseen. Päivi vilkaisi minuun ja myönteli omistavansa kyllä jotain tuon suuntaista, muttei halunnut sen tarkemmin niitä nyt yksilöidä. Mira kysyi kuitenkin vielä, että olihan hän sen miehenkorvikkeen jo kuitenkin hakenut, josta oli silloin aikoja sitten puhetta. Vilkaisin Päiviä ja hän menikin hieman hämilleen, sillä Mira meni kerralla niin intiimille alueelle, etten itse ollut koskaan uskaltautunut.

Päivi vastasi, että eipä ole tullut hankittua, jolloin Miran kasvoille nousi veikeä hymy. Hän alkoi kaivella laukkuaan ja otti sieltä esiin paketin, jonka kävi tuomassa Päiville. Mira sanoi, että koska Päivi oli silloin kerran sanonut ettei kehtaa mihinkään seksikauppaan mennä, niin hän päätti käydä ostamassa Päiville oman miehen korvikkeen. Päivi otti paketin vastaan ja kiitteli hieman nolostuneena siitä, todeten kyllä oikeasti sitä itsekin miettineen, kuten oli ollut puhetta.

Tässä kohtaa olin kyllä täysin vakuuttunut siitä, ettei mies ja nainen voi olla samalla tavalla ystäviä kuin kaksi naista. Nämä naiset ovat tunteneet toisensa vuoden verran ja minä ja Päivi sen kymmenisen vuotta. He keskustelivat asioista, joita tuskin olisin Päivin kanssa puheeksi koskaan ottanut. Toki Päivin erosta oli keskusteltu, mutta nämä fyysiset tarpeet käsiteltiin enemmän pintapuolisesti ja leikkisämmässä sävyssä. Seuraavaksi Mira palasikin minulle aiemmin esittämäänsä kysymykseen, johon ei saanut vielä vastausta.

Istuin nojatuolilla haarat hieman levällään, joten Mira kyykistyi eteeni ja nojasi käsivarsillaan jalkojani vasten, työntäen niitä enemmän haralleen. Nyt hän kysyi asiaa niin päin, että millaisia seksileluja minulla ja vaimollani on, jotta avioliittomme on pysynyt vireänä noin kauan. Päätin sanoa suoraan, ettei se nyt erityisen vireää ole aikoihin ollutkaan. Päivinkin kanssa olimme joskus nimenomaan vitsailleet sillä, että pitkä avioliitto on kuin selibaatti, sillä kummallakin oli seksielämä käynyt vähiin ja tylsäksi. Sen syvemmin emme kuitenkaan asioita koskaan puineet.

Mira ei kuitenkaan asian kanssa ujostellut, vaan kysyi rohkeasti, milloin olen sitten viimeksi naista saanut. Vastasin siitä olevan varmasti lähes vuoden verran, joten Mira alkoi sitten kysellä itsetyydytyksestäni, joihin päätin kuitenkin olla vastaamatta. Tässä kohtaa Päivi nousi ylös ja lähti käymään vessassa, laskien pakettinsa sängylle. Mira katsoi minua arvoituksellisesti hymyillen ja odotti, kunnes vessan ovi sulkeutui. Sitten hän nousi ylemmäs, painautui lähemmäs minua ja kuiskasi korvaani, haluaisinko hänen tulevan myöhemmin käymään huoneessani.

En oikein tiennyt mitä sanoa, joten katsoin vain hymyillen, kuinka hän laskeutui jälleen alas jalkojeni väliin. Mira alkoi hieroskella pullistumaa housuissani ja totesi hiljaisella äänellä, että hiljentyminen on myöntymisen merkki. Katsoimme hymyillen toisiamme ja vaikka Mira onkin nätti nainen, niin en ollut koskaan tullut ajatelleeksi häntä siinä mielessä. Nyt tilanne oli muuttunut, sillä mieleni teki riisua hänet ja purkaa paineeni hänen sisäänsä, sillä sen verran hyvin hän oli saanut minut lämmiteltyä. Vilkaisin vessan suuntaan, jolloin Mira kysyi, että eikö meillä oikeasti ole ollut Päivin kanssa mitään vipinöitä.

Ajattelin, että tämä tyttö on todellakin sanavalmis ihminen, mutta olinhan itsekin häntä haastattelemassa ja taisin laittaa parikin plussaa paperin kulmaan tästä piirteestä. Vastasin ettei mitään vipinöitä ole ollut, johon Mira sanoi hieman hiljaisemmalla äänellä, että hänpä tietää, että Päiviä taitaisi kiinnostaa. Ja perään tuli jälleen tuo arvoituksellinen hymy. Vessasta kuului pöntön huuhtelu ja vesihanan aukaisu, joten vilkaisin jälleen vessan suuntaan. Mira otti hieman etäämmän asennon ja pian Päivikin palasi huoneeseen. Katselimme Päivin kanssa hymyillen toisiamme samalla, kun Päivi laittoi telkkariin hieman lisää ääntä ja meni sängylle mahalleen makaamaan, kasvot telkkarin suuntaan.

Kysyin joko leffa alkaa, johon Päivi vastasi sen alkavan ihan hetken päästä. Katsoin Miraa ja kysyin jääkö hän katsomaa kanssamme leffaa vai vieläkö hän on menossa alakertaan. Mira sanoi menevänsä alas, jos lupaamme Päivin kanssa hoitaa näiden paineiden purkamiset, siirtäen kätensä jälleen etumukselleni ja katsoen Päiviä. Päivi vilkaisi minua ja totesi että jos ei nyt kuitenkaan, jolloin Mira alkoi avata housujani ja kysyi Päiviltä haittaisiko tätä jos hän hoitaisi asian. Päivi katsoi minua ja sanoi, että eihän siihen hänen mielipidettään tarvittu. Olin kuulevinani äänessä pientä mustasukkaisuutta ja mietin mitä hänen mielessään liikkui.

Mira oli availlut kuitenkin housuni ja tunsin kuinka hän otti kaluni esiin ja alkoi hyväillä sitä. Olin sinnillä pitänyt tähän asti käteni käsinojilla, mutta nyt otin kiinni Miran käsivarsista. Jokin minussa esti kuitenkin työntämästä häntä pois päin ja samassa Mira painoikin päänsä alas, jolloin sain sanotuksi vain “hei Mira”. Katsoin Päiviä ja hän minua, samalla kun tunsin Miran ottavan terskani kielensä hyväiltäväksi. Tämä tuntui niin uskomattoman hyvältä, että nojasin huokaisten taaksepäin, käsieni liukuen Miran käsivarsilta takaisin käsinojille. Katsoin yhä Päiviä, enkä voinut olla näyttämättä kasvoillani sitä hyvänolon tunnetta, jota nyt tunsin.

Käteni hakeutuivat muutaman kerran Miran hartioille ja takaisin käsinojille. Mira veti housujani alemmas, joten käytin takapuoltani sen verran ylhäällä, että hän sai vedetyksi housuni polviin ja siitä ne valuivatkin lattialle asti. Suutyöskentelyään hänen ei tarvinut tämän liikehdinnän vuoksi lopettaa, vaan hän vain jatkoi ja jatkoi. Päivi katsoi yhä minua ja näytti nauttivan ilmeideni seuraamisesta. Levitin jälleen jalkojani, jolloin Miran vartalo painautui lähemmäs ja käteni löysivät hänen rinnoilleen. Miran käsi käväisi avaamassa alusasun yläosan, joka aukesi edestä rintojen välistä ja vapautti rinnat kokonaan esille. Otin paljaat rinnat ja terhakkaana tapittavat nännit hyväiltäviksi, samalla kun tunsin orgasmini lähestyvän hyvää vauhtia.

Katsoin Päiviä ja toivoin pääseväni antamaan hänellekin vielä kunnon nautinnon, vaikka hän vielä hetki sitten tuntui olevan hieman ajatusta vastaan. Pyörittelin Miran nännejä, puristelin rintoja ja kuvittelin tekeväni vaikka mitä, kun aloin tuntea tulevani. Jännitin vartaloani ja varoittelin Miralle tulevani. Päivi seurasi hymyillen kun orgasmi löi lävitseni ja haukoin henkeäni, yrittäen olla huutamatta niin ettei naapureille jäisi arvailujen varaan mitä huoneessa tapahtuisi. Miralla ei tuntunut olevan vaikeuksia niellä kaikkea sitä lastia mikä minulta purkautui, vaikkakin hän hetken päästä tokaisikin hymyillen, että viime kerrasta näytti tosiaan olleen aikaa.

Katsoin häntä hymy kasvoillani ja silitin hänen poskeaan. Olisin halunnut sanoa kuinka ihanalta hän tuntui ja kuinka paljon häntä edelleen halusin, mutta en toisaalta tiennyt miten Päivi siihen suhtautuisi. Sanoin sitten vain, ettei tuo selvästikään ollut ensimmäinen kerta. Miran hymy leveni ja varmasti hän ymmärsi asian sanomattakin. Mira nousi ylös ja lähti käymään vessassa, Päivi näytti seuraavan nyt telkkaria. Vedin alushousut jalkaani, mutta kuumuudesta johtuen jätin farkut lattialle, nostaen jalat niistä pois. Katsoin Päiviä ja mietin saiko hän jo sen nautinnon mitä halusi vai olisiko hän valmis pidemmälle.

Emme puhuneet Päivin kanssa, vaikka hän kerran minua vilkaisikin. Mira palasi takaisin ja alkoi vetää valitsemaansa mustaa mekkoa ylleen. Sitten hän muistutti minua, että meillähän oli se yksi sopimus. Katsoin ihmeissäni häntä ja Päivi vuoron perään meitä molempia. Mieleeni tuli lupaus yöllisestä vierailusta huoneessani, mutta mietin myös korvasiko tämä jo sen. Mira kuitenkin totesi hänen tyydyttäneen minut ja Päivihän jäi vielä ilman. Päivi katsoi Miraan ja sai sanotuksi vain “Mira”, eikä keksinytkään sitten mitä tuohon sanoisi. Mira laittoi vielä kengät jalkaansa, laittoi huulipunaa huulilleen ja vilkaisi itseään peilistä. Sitten hän otti pienen käsilaukun mukaansa ja pyysi pitämään hauskaa, samalla kun poistui huoneesta.

Katsoin hetken aikaa Päiviä, kunnes hän katsoi minuun ja sanoi minun voivan tulla sinne. Nousin ylös ja menin Päivin ylitse, hänen toiselle puolelleen kyljelleen. Jätin hieman väliä, mutta kuitenkin niin, että pystyin laskemaan käteni hänen selkänsä päälle. Päivi katsoi minua samalla kun silitin häntä kevyesti ja sanoin, ettei tuo äskeinen kuulunut kyllä illan suunnitelmiini. Hän sanoi uskovansa sen ja totesi vielä, että tulihan tästä illasta aika yllätyksellinen. Kysyin haluaisiko hän lisää yllätyksiä, johon hän vastasi hieman arvoituksellisesti, että saa nyt nähdä.

Seurasimme hetken elokuvaa, mutta lähes heti tulikin mainostauko, joten Päivi sanoi käyvänsä pesemässä hampaansa. Päivin noustessa, tönäisi hän sängyllä olevaa pakettia, joten muistin sen olemassaolon. Päivin pestessä hampaita, kaivoin pehmeäpintaisen dildon esiin, tutkiskellen sitä hieman. Mukana oli paristot, joten laitoin ne paikalleen ja kokeilin kuinka se toimi. Päivi palasi takaisin, kun makasin sängyllä selälläni, dildo kädessäni. Päivi katsoi laitetta ja totesi, että on se tuo Mira kyllä melkonen tyttö. Hän riisui legginsit jalastaan, todeten huoneen lämmenneen äskettäin aika paljon.

Olimme olleet kyllä ennenkin kuumissa hotellihuoneissa, mutta vaatteita Päivi ei aiemmin ollut vähentänyt, vaan katsonut vastaavassa tilanteessa onko ikkunan aukaisu mahdollista. Päivi tuli takaisin viereeni mahalleen, joten päätin siirtyä hieman lähemmäs häntä. Olin kyljelläni hänen vierellään ja pyörittelin dildoa hänen selkäänsä vasten, kun mainostaukokin näytti loppuvan. En katsonut elokuvaa, vaan sitä kuinka upeassa kunnossa Päivi oli itsensä pitänyt. Napsautin dildon päälle ja aloin liikutella sitä Päivin hartoilla ja pikkuhiljaa selkää pitkin alaspäin.

Päivi liikautti jalkojaan hieman erilleen, joten tätä tuskin pystyi väärin tulkitsemaan. Vein dildon hänen pakaroilleen, kävin mutkan reisillä ja aloin hivuttautua pikkuhiljaa reisien väliin. Työnsin dildon hänen alleen, jolloin Päivi jännitti vartaloaan ja päästi pienen, mutta selvän huokaisun. Hän työnsi kätensä alleen ja tarttui dildoon, painaen sitä itseään vasten. Sitten hän kääntyi selkä minua vasten ja siirsi toisen kätensä kyljelleni. Päästin itse irti dildosta ja vein käteni Päivin kasvoille, kääntäen hänen päätään itseeni ja suutelin häntä. Suutelimme pitkän aikaa, samalla kun Päivi hyväili dildolla itseään.

Päästin Päivin kääntymän selälleen, nousten sitten hänen päälleen, jolloin dildo jäi jalkoväliimme surisemaan. Jatkoimme vielä tovin suuteluamme ja toistemme hyväilyä, kunnes otin dildon pois välistämme, sammuttaen sen ja heittäen hieman syrjempään. Kysyin saanko riisua hänet, johon tuli myöntävä vastaus ja nyökkäys. Päivi nosti tunikansa helmaa ylemmäs, samalla kun riisuin hänen alushousunsa. Heti perään riisuin myös kokonaan itseni. Laskeuduin jälleen hänen luokseen, painaen kovana seisovan kaluni hänen karvoitukselleen. Päivi auttoi hieman kädellään ja painauduin hänen kosteaan vakoonsa.

Päivin kasvoille nousi leveä ja nautinnollinen hymy, jonka jälkeen hän tarrasi kiinni takapuolestani. Aloin työnnellä tasaisin edestakaisin liikkein, samalla kun jatkoimme suuteluamme. Nousin sitten polviasentoon, työntäen jalkani Päivin jalkojen alle ja auttaen häntä samalla istumaan. Jatkoimme tässä asennossa hetken, kunnes suoristin jalkani ja laskeuduin alas. Päivi vaihtoi polviasentoon ja kumartui lähemmäksi, joten autoin tunikan pois hänen päältään. Tämän jälkeen avasin rintsikat ja sain hänen rintansa kasvojani vasten. Imin ja pyörittelin kielelläni hänen nännejään, käsieni vaeltaessa hänen vartalollaan.

Päivi lisäsi tahtiaan yhä enemmän ja enemmän, alkaen voihkia samalla ääneen. Hän painoi ylävartalonsa aivan kiinni minuun, lantion tehden nopeatempoista liikettä, minun painaessa samalla lantiotani häntä vasten. Aloin tuntea Päivin supistelut ja hän nousikin istumaan suoremmaksi, painaen minut vielä muutaman kerran kunnolla sisäänsä. Hänen vartalonsa alkoi väristä ja suusta alkoi tulla voimakkaampia voihkaisuja. Päivi painautui takaisin minua vasten ja koska en ollut vielä lähelläkään omaa tulemistani, niin aloin nostella lantiotani nopein voimakkain liikkein, saaden Päivin voihkimaan jälleen lisää.

Päivi pyysi odottamaan hieman, että hän ehtisi rauhoittua edellisestä, mutta jatkoin vain liikkeitäni ja pian Päivi alkoi voihkia tulevansa uudestaan. Nyt hänen suustaan purkautui paljon isompi huuto ja hän yrittikin painaa peittoa kasvojaan vasten, vähentääkseen ääntä. Hänen supistelunsa tuntuivat todella voimakkaina samalla kun hän jännitti vartaloaan suoremmaksi päälläni. Annoin hänen levätä hetken, jolloin hän sanoi Miran olleen kyllä oikeassa, ettei orgasmeja kannata säästellä, vaan nauttia niistä silloin kun siltä tuntuu. Päivi nosti katseensa ja sanoi leveästi hymyillen tämän luomukeinon olevan tosin ehdottomasti sen parhaan tavan.

Vaihdoimme suudelmat ja käänsin Päivin päältäni sivuun, vetäytyen samalla pois hänestä. Ohjasin hänet vatsalleen ja työnnyin takaapäin takaisin hänen pilluunsa. Päivi tuntui vähän arastelevan ja sanoi alapään menneen herkäksi noista orgasmeista, joten saisin antaa tulla heti kun siltä tuntuu. Varmistin vielä, että voinko antaa tulla hänen sisäänsä, johon hän vastasi kierukassa olevan vielä vuosia jäljellä. Painoin hänen jalkansa yhteen, päästen liikkumaan itse tehokkasti polviasennossa. Aloitin ensin hitain työnnöin, mutta kiihdytin sitten tahtiani, niin kovaksi kuin pystyin. Päivi sanoi tämän tekevän pitkän tauon jälkeen uskomattoman hyvää ja alkoi hymistä työntöjeni tahtiin.

Olisin normaalisti tullut tässä asennossa varmasti pian, mutta Miran tekemä pitkä “esileikki” ja hänen antama orgasmi pitivät uutta orgasmiani vielä työn takana. Miran pyöriessä aiemmin alusasussaan edessäni jouduin pidättelemään itseäni, jotten olisi tullut jo pelkistä villeiksi käyneistä ajatuksistani, puhumattakaan sitten siitä kun Mira “kävi käsiksi”. Suoristin jalkani ja laskeuduin alemmas, kääntäen meidät sitten kylkiasentoon. Nostin hieman Päivin jalkaa ylemmäs, jolloin sain hyvän asennon tehdä voimakkaita ja nopeita työntöjä, samalla kun pääsin hyväilemään hänen rintojaan.

Päivi sanoi huokailujen lomassa, ettei kestä enää yhtään orgasmia, joten minun olisi tultava pian. Sanoin haluavani nauttia hänestä mahdollisimman pitkään, mutta hän lupasi ettei tämä tähän iltaan jäisi. Keksisimme kuulemma jonkin ratkaisun, sillä hän on halunnut tätä jo vuosia. Sanoin itsekin pitäneeni häntä aina todella seksikkäänä ja kauniina naisena, mutta en vain uskaltanut tehdä aloitetta tai sanoa sitä ääneen. Päivi sanoi huomanneensa kyllä toisinaan katseeni viipyvän ja lisäsi perään olevansa taas lähellä tulemistaan. Halusin vaihtaa hieman asentoa, joten otimme lähetyssaarnaaja asennon.

Painoin Päivin jalat yhteen, jotta pääsin liikuttamaan taas lantiotani paremmin ja työnsin toisen käteni hänen alleen, tehostamaan lantioidemme liikettä. Tämä asento alkoikin toimia ja pian olin taas täydessä vauhdissa ja aloin tuntea orgasmini lähestyvän. Katsoimme toisiamme silmiin, enkä ollut onneksi ainoa joka tästä asennosta nautti, sillä Päivi sanoi että minun on tultava pian, sillä hän ei pystyisi pidättämään kauaa. Hän jännitti selvästi vartaloaan, eikä pystynyt enää liikkumaan mukanani, mutta lantionseudun jännitys lisäsi puristusta emättimessä ja se taas voimisti liikkeideni tuntua.

Katsoin kuinka hän yritti pidättää tulemistaan viimeiseen asti, mutta joutui lopulta antautumaan orgasmiinsa. Hänen supistelunsa olivat kuitenkin niin uskomattoman voimakkaita, että vaikka lopetin liikkeeni, niin tunsin kuinka omakin orgasmini iski päälle ja purkauduin hänen sisäänsä. Haukoimme henkeämme ja suutelimme toisiamme, eikä Päivin ilmeestä ottanut oikein selvää aikooko hän itkeä vaiko nauraa. En itsekään ollut vastaavaa orgasmia aikoihin saanut, joten Mira varmaan ansaitsisi pienen kiitoksen kiusoittelustaan. Yllättäen kuulinkin Päivin sanovan, että hänen täytyy kyllä sittenkin kiittää Miraa, eikä torua, kuten ehti jo tuossa illalla ajatella.

Sanoin Päivin tuntuneen silti uskomattoman ihanalta, vaikka tietenkin Miralla nyt jotain osaa tässä olikin. Päivi myönsi itsekin kiihottuneen Miran käytöksestä ja kyllähän hän näki minunkin selvästi siitä nauttineen. Ja tuotahan oli tietenkin paha kieltää. Hetken lepäiltyämme kävimme pesulla ja palasimme sänkyyn nauttimaan vielä toistemme kosketuksista. Aikaa vierähti varmasti tunti tai pari ja Päiviä alkoi selvästi väsyttää. Sammutimme päällä olleen telkkarin ja kysyin Päiviltä, että olisikohan silti parempi jos menisin omaan huoneeseeni. Päivi suuteli vielä ja sanoi sen sopivan hänelle. Puin päälleni ja Päivi kömpi peiton alle, pyytäen sitten hakemaan taas aamulla heitä aamupalalle. Lupasin tulla ja lähdin omaan huoneeseeni.

Ja jokainen voi sitten kuvitella itse mitä tapahtuu Miran palatessa illanvietosta oveni taakse.. nainen joka tietää mitä tahtoo ja ottaa mitä tahtoo..

2 kommenttia viestissä: “Seminaarireissu”

  1. heli says:

    kiiihoittavan pitkä,hyvä.olisitte kyllä voineet kolmistaan..

Kommentoi

top