search
top

Miniä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 2.78 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämän olen julkaissut aiemmin muualla toisella nimimerkillä

Meillä on pieni mökki lähellä rantaa, jossa viihdyn hyvin kesäisin kalastelemassa, soutelemassa ja sorsastelemassa. Nykyään aika usein yksikseni, koska emäntää mökkielämä ei samalla tavalla kiehdo. Vanhin poikani kävi tuomassa minut tyttökaverinsa kanssa tälläkin kertaa, jotta saisivat sitten autoni käyttöönsä. Pojalla on vielä autokoulu kesken, mutta tyttökaverilla kortti on ollut jo jonkun kuukauden. Tulimme aamusta mökille ja nostelimme tavaroita autosta sisälle. Päivästä oli tulossa jälleen hyvin lämmin ja miniä-kokelaskin oli pukeutunut sen mukaisesti lyhyeen ja hyvin avonaiseen kesämekkoon, jonka alta pilkisti siniset bikinit. He viihtyivät päivän mökillä, meidän miesten tehdessä polttopuita ja muita askareita, miniän keskittyessä enemmän auringon palvontaan.

Poika oli menossa töihin iltavuoroon, joten he lähtivät iltapäivästä ajelemaan poijes. Minä otin muutaman janon sammuttimen ja lämmitin samalla rantasaunan. Kävin saunomassa, uimassa ja pesulla, jonka jälkeen palasin mökille. Korkkasin hyvän viinin ja istahdin nojatuolille, uppoutuen kesken jääneeseen kirjaani. Vaatetusta ei tuolla jumalan selän takana tarvinut, joten olin kietonut vain pyyhkeen vyötärölleni.

Jonkun tovin luettuani tunnistin autoni äänen lähestyvän ja ajattelin pojan työvuorojen muuttuneen. Miniä astui pian ovesta sisään ja kysyi olinko nähnyt nänen käsilaukkuaan täällä. Hymyilin ajatellen, että tämä tyttö se unohtaa kyllä joskus itsensäkin johonkin, niin usein hänellä on milloin mikäkin hukassa. Katselin ympärilleni ja totesin, etten tainut sitä tänään missään huomata. Hän kierteli mökkiä autoni avain kädessään ja seurasin varsin, mihin hän ne kädestään laskisi. Kysyin menikö poikani jo töihin, johon hän vastasi myöntävästi. Hän sanoi heidän yrittäneen soittaakin minulle, mutta taisin olla näemmä juuri saunassa. Sanoin sen olevan edelleen lämmin, jos kiinnostaa, mutta tyttö kieltäytyi kohteliaasti ja ehkä jopa hieman hämillään.

Pyysin soittamaan puhelimeensa minun puhelimesta, jolloin hän kuulisi missä omansa on ja viittoilin pirttipöydällä olevaa puhelintani. Tyttö otti puhelimeni ja naputteli numeronsa, pyöritellen jo autonavainta siihen malliin, että laskee sen kädestään. Mökissä on kaksi sänkyä, toinen parisänky alkovissa ja toinen yhtä leveä sen yllä parvella. Parvelta alkoi kuulua pilpatus ja tyttö lähti kävelemään ääntä kohti, todeten heidän käyneen päivällä siellä. Katsoin kuinka hän nousi tikkaita ylös ja konttasi parvelle (korkeus riittää vain nukkumiseen), lyhyen mekon paljastaessa altaan bikineiden kirkkaan sinisen alaosan. Tytön peruuttaessa parvelta takaisin päin, tunsin kuinka kaluni alkoi heräillä tuohon viehättävään näkyyn.

Hän käveli pöydän ääreen ja laski puhelimeni pöydälle, jolloin noteerasin heti, että hän oli onnistunut unohtamaan auton avaimen parvelle. Hymyilin mielessäni ja tyttö katsoi minua myöskin kaunis hymy kasvoillaan. Hän oli sanomassa juuri jotain, ilmeisesti lähtöä tehden, mutta kysyin mitä olivat suunnitelleet huomiseksi tai milloin aikoisivat tulla mökillä käymään. Yritin tietenkin vain saada tytön jäämään hetkeksi seurakseni, joten yritin miettiä mitä keksisin tarvita kaupasta huomiseksi. Tyttö istahti penkille ja sanoi, ettei heillä nyt mitään isompia suunnitelmia ollut, mutta alkoi kertoilla hieman mitä heillä oli viikolle mielessä, koska viikoksi olivat autoa tarvinneet. Olen toki autoa aina pojalleni lainannut, kun hän on sitä pyytänyt, mutta annoin tytön kertoa ja koitin kiinnostua aina hieman enemmän jutuista, joista hän kertoi. Tyttö tarkisteli samalla kevyttä meikkiään ja laittoi hieman jotain parfyymiäkin.

Juttelimme lopulta pitkänkin aikaa niitä näitä, eikä seisokkini pyyhkeen alla osoittanut laskeutumisen merkkejä, vaan päinvastoin. Tyttö alkoi katsella ympärilleen ja ilmeisesti auton avainta hakien, joten pyysin josko hän keittäisi vielä kahvit, ennen lähtöään. Hän vilkaisi kelloaan ja totesi, kahvin kyllä maistuvan ja nousi pöydästä, astellen keittokomeron/nurkkauksen puolelle. Nousin nojatuolista ja menin hakemaan alkovin sängyltä itselleni housuja. Keittiöstä ei ollut suoraa näköyhteyttä, joten heitin pyyhkeen sängylle, välittämättä kovana seisovasta kalustani.

Samalla miniä kyseli mihin kahvipaketti laitettiin vai oliko se just se mikä oli unohtunut ostaa. Kuulin hänen katsovan alakaapista, mutta vastasin sen olevan luultavasti ylähyllyllä. Jätin jo käteeni ottamani housut sängylle ja astelin keittiön puolelle ilkosillani. Miniä kurkkotteli hyllyille, eikä huomannut vaatetustani vasta kuin juuri kun tulin hänen viereensä. Hän vilkaisi kaluani aavistuksen pidempään kuin pelkkänä vilkaisuna, mutta nosti sitten hämmästyneen katseensa kasvoilleni ja nopeasti takaisin hyllyn suuntaan. Kurkotin ylähyllylle, jossa kahvipaketti oli lappeellaan ja josta hän ei sitä yltänyt näkemään ja ottamaan. Keittiössä ei montaa neliötä ollut ja joku laatikkokin oli lattialla haitolla, joten jouduin painautumaan samalla hieman häntä vasten ja otin kevyesti toisella kädellä hänestä tukea. Laskin paketin pöydälle ja toinen käsi jäi lepäämään hänen lantiolleen.

Hän alkoi kasvot hieman punoittaen avata pakettia, lisätäkseen höystöjä keittimeen. Tunsin hänen hajuvetensä myskin omaisen tuoksun nenässäni ja halusin välittömästi naida häntä tässä ja nyt. Laskin toisenkin käden hänen vyötärölleen, vetäen häntä kevyesti itseäni vasten. Näin kuinka hänen nänninsä olivat kovettuneet ja tunsin hänen hengityksensä muuttuvan raskaammaksi ja ilman sähköistyvän entisestään. Hän sulki kahvipaketin ja työnsi keitintä syrjään, laittamatta sitä vielä päälle. Hän nojautui minuun ja ujutti kätensä vasten paljasta ihoani. Käteni hakeutuivat hänen rinnoilleen, puristelemaan ja hyväilemään hänen kiinteitä rintojaan ja kovana nöpöttäviä nännejään. Siirsin hänen hiuksiaan syrjään ja aloin suukotella hänen niskaa, kaulaa, poskia ja korvalehteä. Käteni hakeutui mekon helman alle, nosti sitä ylös ja löysi tiensä nopeasti housujen sisään. Toisella kädellä ohjasin häntä levittämään hieman jalkojaan, jonka jälkeen sormeni upposivat hänen kosteaksi käyneeseen pilluunsa. Toinen käteni kietoutui vyötärölle, vetäen häntä lujasti kaluani vasten, samalla kun toinen teki töitä jalkovälissä.

Hän käänsi päätään ja suudelmani löysivät hänen huulilleen, jonka jälkeen hän pyörähti minua vasten. Jatkoimme suutelua ja toistemme hyväilyä, jonka jälkeen nostin hänet takapuolesta ylös ja syliini, lähtien kuljettamaan häntä kohti alkovin sänkyä. Kaadoin hänet sängylle selälleen ja nostin mekkoa sen verran, että sain riisuttua housut pois. Laskeuduin tämän jälkeen hänen päälleen ja painoin kaluni hänen karvoitusta vasten. Katsoin häntä silmiin ja kysyin voinko tulla sisälle, johon hän nyökkäsi vastaukseksi. Hymyilevillä kasvoilla oli edelleen pieni puna ja hän näytti suorastaan syötävän haluttavalta. Työnnyin hitaasti hänen sisäänsä, hänen ottaen tukea käsivarsistani. Hän pyöritteli silmiään ja haukkoi henkeään, kun aloin työnnellä häntä rajuin työnnöin. Eikä mennyt kauaa, kun hän alkoi voihkia ja supistella kaluni ympärillä. Itselläni teki tiukkaa pidätellä tuon ihanan näyn edessä, mutta sain pidettyä kuitenkin.

Suutelin häntä hymyillen ja pyöräytin meidät toisinpäin, minun jääden selälleni ja hänen päälleni. Hän nousi istuma-asentoon ja riisui mekkonsa sekä bikinien yläosan, paljastaen kauniit rintansa. Puristelin ja leivoin hänen rintojaan, kun hän alkoi liikkua päälläni. Tehostin liikkeitä omilla lantion liikkeilläni ja liikkeeni alkoivat olla lopulta niin kovia, että hänen piti laskeutua kiinni minuun. Suutelimme ja naimme, kunnes tunsin paineen lähtevän liikkeelle ja räjähdin hänen sisälleen. Hän tuntui tulevan myös, supistellen vielä pitkän aikaa minun jo hieman rauhoittuessakin.

Kommentoi

top