search
top

Lomareissu 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...

Olimme vaimon kanssa lomareissulla ja samassa hotellissa olivat myös vaimoni kaveri miehensä kanssa. Olimme istuneet iltaa hotellihuoneessamme koko porukalla ja jossain vaiheessa vaimoni kaveri poistui omaan hotellihuoneeseensa. Itseänikin alkoi väsyttämään, joten menin makkarin puolelle nukkumaan. Huoneistomme olivat sen verran isoja, ettei olohuoneesta kuuluva tv:n ääni häirinnyt makuuhuoneen puolelle.

Ehdin jo torkahtaa hieman, kun heräsin vaimoni suudelmiin. Ajattelin ensin hänen olevan tulossa nukkumaan, mutta hän kuiskutteli unohtaneensa digikameran kaverinsa huoneeseen ja halusi sen välttämättä yöksi lataukseen. Nukuin alasti, joten vedin peiton päältäni ja kysyin, että kumpikos meistä on valmiimpi menemään (eli pukeissa). Hän laittoi toisen etusormensa huulilleni ja alkoi hyväillä toisella kädellä kaluani. Seisokki oli äkkiä valmis ja olin varma, että hän jatkaa vielä “suostuttelua”. Yllättäen hän nostikin lattialta vierestään kylpytakin ja pyysi pukemaan sen päälleen, kuiskaten hymyillen minun olevan valmis mihin vain.

Puin kylpytakin päälleni ja vaimo ohjasi minut makuuhuoneen ovelta suoraan ulko-ovelle. Hän avasi varovasti oven ja työnsi minut käytävälle, näyttäen kaverinsa huoneen ovea ja pitäen toista etusormea huulillaan, kuin hiljaisuuden merkiksi. Puistelin vielä unen pöpperöistä päätäni ja koputin huoneen oveen samalla kun vaimoni sulki hiljaa oman ovensa.

Taru avasi oven kylpytakissaan ja pyysi minut sisään. Selitin jotain digikamerasta, ihmetellen samalla mihin sitä heti aamusta tarvisi. Taru ei kommentoinut asiaa, vaan alkoi availla kylpytakkiaan, sanoen kameran olevan latauksessa. Hän pudotti takkinsa lattialle, paljastaen paljaan vartalonsa. Taru oli vaimooni verrattuna rintavampi ja lantiotakin oli sen verran, ettei ollut epäselvää vyötärön sijainnista. Päärynävartalo parhaimmillaan. Katseeni kulki hänen vartaloaan pitkin ja ennen kuin ehdin sanoa mitään, hän tuli luokseni alkaen riisua minun kylpytakkiani. Hän pudotti takkini lattialle ja kuiskasi hänen olevan minun huomiseen asti.

Kahdesti ei tarvinut asiaa sanoa, sillä seisokkini oli valtava. Otin häntä molemmin käsin takapuolesta kiinni ja vedin kiinni itseeni, suudelleen samalla häntä. Kaluni painautui kovana häntä vasten ja tunsin hänen ihanat rintansa minua vasten. Taru veti minut makkarin puolelle ja hyppäsi sängylle selälleen. Menin hänen päälleen ja suutelin hänen rintojaan näykkien kovettuneita nännejä. Kaluni tutki jo pääsyä sisään ja Taru olikin jo niin kostea, että upposin sisään kuin itsestään. Taru veti syvään henkeä ja sulki silmänsä. Työntelin hitaasti edestakaisin ja katsoin hänen rintojaan, ajatellen tämän olevan unta. Hän avasi silmänsä hymyillen ja otti takapuolestani kiinni, lisäten tahtiani. Taru katsoi minua silmiin ja alkoi jännittämään lantion seutuaan ja tunsin kuinka hän oli jo lähellä. Hän käänsi päänsä sivulle ja puri tyynyn kulmaa samalla kun tunsin kuinka hän alkoi sykkiä kaluni ympärillä. Yritin hidastaa tahtia, mutta hän ohjaili käsillään takapuoleni liikkeitä. Räjähdin hänen sisäänsä suurella äänellä samalla kun Tarukin tuli. Suutelin häntä ja pyörähdin hänen vierelleen sanoen hänen olevan todella upea nainen.

Hetken päästä Taru kääntyi minuun päin ja alkoi hyväillä kaluani taas juhlakuntoon. Hän kuiskasi, etteivät tytöt tällaiseen rupea yhden panon takia, vaan heidän on sitten saatava kans kunnolla. Katsoin häntä silmiin ja oikeastaan vasta nyt tajusin, että he tosiaan ovat suunnitelleet tämän yhdessä. Samalla kun Taru hyväili minua, ajattelin kuinka vaimoni saa nyt kyytiä toisaalla. Taru otti kaluni suuhun ja pyöritteli terskan päätä kielellään. Vaimoni ei pitänyt suuhun ottamisesta, joten tunne oli minulle aikalailla outo. Teinivuosina joku tyttö yritti suihin ottaa, mutta ensikertalaisen työssä tuntui olevan selvä ero asian parissa pidempään työskennelleeseen. Olin äkkiä täydessä terässä ja nostin Tarun pään ylös, jotten tulisi heti uudestaan.

Makasin selälläni ja Taru tuli päälleni istumaan, ohjaten minut hitaasti sisäänsä. Hänen rintansa näyttivät tästä kulmasta vieläkin suuremmilta ja otinkin ne heti molemmin käsin käsittelyyn. Taru hymyili ja kumartui lähemmäs, jatkaen samalla lantionsa liikkeitä. Hän kumartui niin lähelle, että hänen pitkät hiuksensa tulivat silmilleni, mutta ohjasin käsillä hänen nänninsä suulleni. Suutelin ja imin hänen nännejään, sekä puristelin rintoja. Toisen käden valutin hänen kylkeään pitkin takapuolelle ja lisäsin hänen lantionsa vauhtia. Hän kuitenkin nosti käteni pois ja alkoi liikkua vielä hitaammin, siirtyen samalla suutelemaan minua. Hyväilin hänen vartaloaan molemmin käsin ja päädyin jälleen pitämään hänen takapuolestaan kiinni, yrittäen lisätä hänen tahtiaan.

Taru alkoi liikkua yhä nopeammin ja tunsin kuinka hän tehosti vaikutusta lantionlihaksillaan, ikäänkuin hieman supistellen kokoajan. Kun hän tunsi minun alkavan olla lähellä, hän hidasti tahtia hymyillen ja nousi istumaan suoraan. Ihailin hänen vartaloaan takaa tulevan valon loisteessa ja aloin liikuttaa lantiotani ylösalas. Tarukin lisäsi liikkumistaan ja aina kun olin tulossa, niin hän hidasti. Sama toistui muutaman kerran, enkä oikein tiennyt miten päin olisin, kun tuntui että räjähdän välittömästi.

Taru kumartui kiinni minuun ja alkoi liikuttamaan lantiotaan nopeasti varttani pitkin. Puristin käsillä hänen pakaroistaan liikkuen itse samaan tahtiin. Tunsin lähteväni tulemaan ja tällä kertaa ei auttaisi enää mikään. Sanoin että nyt tulen, johon Taru kuiskasi, että niin tulee hänkin. Tunsin hänen voimakkaat supistelunsa ja tulimme molemmat isoon ääneen. Makasimme hetken paikallamme, jonka jälkeen hän nousi päältäni ja tuli vierelleni.

Taru kertoi, että he olivat sopineet jutun etukäteen ja että miehet olisivat vaihdossa huomiseen iltapäivään asti. Saisin nauttia hänestä vielä monta kertaa, mutta mistään näiden seinien sisällä tapahtuneista ei koskaan sitten puhuttaisi, eikä mikään tulisi toistumaan tämän jälkeen.

Kommentoi

top