search
top

Lääkärissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 3.39 out of 5)
Loading...

Töissä sattui pikku vahinko ja sain ison mustelman sekä pienen haavan jalkaani, joten haavaa piti lähteä näyttämään työterveydessä. Työterveyshuolto sijaitsi samassa rakennuksessa ja siellä oli jatkuvasti yksi terveydenhoitaja paikalla, jonka lisäksi kaksi lääkäriä olivat kerran tai pari viikossa paikalla. Lääkärit ja hoitajat sattuivat usein syömään samaan aikaan, joten sielläkin työskentelevät olivat enemmän työtovereita, kuin pelkkiä “kasvottomia” lääkäreitä tai hoitajia.

Soitin edeltä työterveyshoitajalle, että olisin tulossa ja hän sanoi sen sopivan ja lääkärikin olisi tarvittaessa paikalla. Perille päästyäni hoitaja tuli juuri lääkärin huoneesta ja pyysi minua menemään suoraan sinne, sillä lääkäri oli aikonut katsoa minut suoraan. Soitin “ovikelloa” ja vihreä valo syttyi, joten menin sisään.

Lääkäri tervehti minua ja kysyi mitä oli sattunut, pyytäen samalla riisumaan housut pois. Olin painanut haavaa paperilla, jonka heitin roskiin ja riisuin tämän jälkeen farkut pois jalasta. Pesin hieman käsiäni, jonka jälkeen lääkäri pyysi minut istumaan hoitotasolle. Lääkäri tutki hieman haavaa ja sanoi sen olevan niin lähellä nivusia, että myös pikkuhousut pitäisi ottaa pois, haavan puhdistamiseksi. Nousin ylös ja riisuin housut, jonka jälkeen oli kieltämättä hieman epämukavaa istua takaisin hänen eteensä.

Ajattelin kuitenkin, että lääkäreistä sattui kohdalle onnekseni nuorempi naislääkäri, Elisa, joka oli varsin viehättävä ja mukavan oloinen. Hänen kanssaan olimme useammankin kerran sattuneet samaan aikaan syömään ja istuneet samaan pöytään, jutellen milloin mistäkin. Ikää ja ammattikokemusta hänellä ei vielä kovin paljon ollut, sillä hän oli valmistunut vasta joitain vuosia aiemmin. Tästä syystä hänellä ehkä riittikin mielenkiintoa johonkin haavanhoitoon, minkä toinen lääkäri pisti aina suoraan terveyshoitajan tehtäväksi.

Katselin kuinka Elisa oli tapansa mukaan pukeutunut hieman polvien yläpuolelle ulottuvaan hameeseen, sekä ohueen paitaan. Lääkärin takki oli yleensä yhdellä tai kahdella napilla kiinni ja sen hän jälleen tapansa mukaan avasi, kun “aloitti työt”. Eipä itselläkään tulisi töistä mitään pitkän takin kanssa, joten ihan ymmärrettävää siinä mielessä. Huomasin paidan olevan melko tarkkaan mitoitettu, sillä se korosti rintojen muotoja ja myös rintsikat erottuivat paidan läpi. Katselin hänen kätensä työskentelyä, sekä hänen kauniita kasvojaan. Hänen kätensä liikkuivat todella lähellä kaluani ja tunsin kuinka se alkoi heräillä ajatuksista, joita koitin sulkea pois mielestä.

Hän huomasi ilmeisesti asian ja alkoi kertoa verenvuodon olevan vain pintavuotoa mustelman keskiosalla ja se alkoikin jo tyrehtyä. Hän vielä puhdistaisi tarkemmin ja sen jälkeen laittaisi siteen suojaksi, jonka voi kyllä jo illalla poistaa. Nojasin taaksepäin käsien varaan ja koitin miettiä jotain muuta, mutten voinut olla katselematta Elisaa ja pian täydessä seisokissa olevaa kaluani, mikä tuntui vain innostuvan entisestään.

Elisa nousi hakemaan laastarointitarpeita ja laittoi takkinsa tuolin selkänojalle, todeten lämmityksen olevan aika isolla. Mieleeni tuli väistämättä ajatus, että tämä tukala olo taitaa olla nyt kyllä molemmin puolista. Hän istuutui takaisin eteeni ja tuumasi hieman punastellen, että eikös se pikkuveli rauhoitu nyt ollenkaan. Sain sanotuksi, etten osaa ajatella häntä pelkkänä lääkärinä, kun kuitenkin näemme lähes viikottain. Hän kysyi haluanko hoitajan tekevän työn loppuun, johon totesin, että jos mielummin kuitenkin hän itse jatkaisi.

Elisa alkoi tehdä laastarointia, koittaen varoa koskemasta kaluani. Huomasin hänen vilkuilevan sitä vähän väliä ja punan nousevan yhä enemmän hänen kasvoilleen. Hän nousi välillä pois hakemaan uuden teippirullan ja vetäisi sivussa olleen välisermin hieman oven eteen. Mieleeni tuli naisten puheet kahvilla, joskus kuukausia sitten, että lääkärimme olisi eronnut. Taisivat puhua Elisasta, ei hän muuten noin hermostunut olisi miehen kalun nähdessään. Hän istuutui taas eteeni ja teippasi siteen loppuun.

Hän totesi sen olevan nyt kunnossa ja katsoi sitten minua kysyen haluanko muuta. Katsoin hetken häntä silmiin ja aloin hymyillä, jolloin hän punastui, nostaen kätensä suulleen, korjaten tarkoittavan tietenkin että tuliko muita vammoja. Otin hänen kädestä kiinni ja vedin sen lähelle kaluani, sanoen etten ole tässä kunnossa vielä täysin työkykyinen. Hän katsoi kaluani, jolloin ohjasin hänen kätensä sen varteen ja pyysin voisiko sen jollain poppakonstilla saada aisoihin vai onko tämä nyt pysyvä tila.

Elisa totesi sen olevan varmasti ohi menevää ja vilkaisi lukossa olevaa ovea, hyväillen ehkä tahattomasti samalla kaluani. Hän katsoi minua silmiin ja veti kättään pois, sanoen, ettei hän saisi lääkärinä tehdä tätä. Näin hänen silmistään, että hän oli myös kiihottunut, joten sanoin hänen olevan minulle enemmän kaunis työkaveri ja päiväunien kohde kuin lääkäri. Samalla vedin hänen kätensä takaisin hyväilemään kaluani.

Hän nousi ylös, muttei irroittanut otettaan. Vedin hänet lähemmäs itseäni ja suutelin häntä, johon hän varovaisesti vastasi. Sanoin ruokatunnin alkaneen juuri, joten hän olisi nyt omalla ajalla. Suutelin uudelleen, johon hän vastasi ja nousin itsekin nyt seisomaan. Vein käteni suoraan hänen hameen helmaan ja nostin hameen ylös, vieden toisen käden hänen jalkoväliinsä. Pikkuhousut tuntuivat selvästi märiltä, joten vedin ne alas, jonka jälkeen nostin hänet hame ylhäällä istumaan hoitotasolle.

Hän levitit jalkansa, vetäen minua lähemmäs, jolloin työnnyin hänen sisäänsä. Hänen kostea pillunsa tuntui ihanan tiukalta, joten opiskeluaika oli käytetty ilmeisesti enemmän opiskeluun kuin mieskolleegoihin tutustumiseen. Työntelin häntä hiljalleen, auttaen häntä samalla riisumaan paidan ja rintsikat pois. Hänen rintojensa paljastuttua, hyväilin ja puristelin niitä käsilläni, hänen pyörittäessä lantiotaan minua vasten. Joku kolisutti oven ripaa ja Elisa yritti ylös, pyytäen lopettamaan. Otin kiinni hänen takapuolestaan ja vedin tiukemmin minuun, lisäten naintiani ja sanoin oven olevan lukossa. Elisa sanoi sen voivan olla hoitaja, jolla on avaimet, joten hänen täytyy pukea. En kuunnellut, vaan vedin hänet selälleen hoitotasolle, jolloin hän ei voinut muuta kuin pitää kiinni tasosta ja laittaa jalat ympärilleni.

Kaluni tuntui hänen sisällään ilmeisesti juuri oikeassa paikassa, koska hän lopetti pyristelyn ja keskittyi nauttimiseen. Hän jännitti lantiotaan puristaen kaluani niin paljon, että minun oli pakko lopettaa ja nostaa hänet syliini. Istuuduin alas, hänen istuen päälleni ja alkaen ratsastamaan päälläni. Hän liikkui kyykkyasennossa nopein liikkein, minun puristaessani hänen pakaroitaan. Yhtäkkiä Elisa pysähtyi, puristaen silmänsä kiinni ja painautuen minua vasten, tullen hiljaa, mutta sitäkin kovemmin supistellen. En pystynyt pidättämään itsekään, vaan laukesin hänen sisäänsä.

Siistiydyimme huoneen pesualtaan luona ja puimme päällemme. Sain loppuviikon sairaslomaa ja Elisa antoi puhelinnumeronsa, jos vaikka tarvin kotihoitoa.

11 kommenttia viestissä: “Lääkärissä”

 1. vuonisluopa says:

  Ai perkeles,miten kova kankkunen ja kylvökeppikin on ihan tanassa….ihan pakko vetästä märät seinälle.nuikkastee helpotti.tul nii syylliin olo,dänks vaan terveysalan hommaajille,teettä tärkiää työtä!

 2. porno says:

  Tykkäsin ! 🙂

 3. seksi oo says:

  iha ok, lyhyt mut mielellään jatkoa! -seksi oo

 4. Della says:

  Kiva, vähän lyhyt 🙂

 5. Buu :D says:

  Erittäin hyvä, lääkärin olis pitäny jäähä kiinni 😀 Ja vähän pidempi olis saanu olla 🙂

 6. Black horse says:

  Tosi hauska tarina 3/5 kaks tähtee jäi pois siks koska oli niin lyhyt tarina ja ois ollu kivaa jos se lääkäri ja se tyyppi os paljastunut 😉

 7. Jorma says:

  Kiva

 8. NiMiMeRkKi says:

  Vähän lyhyt mun makuun, ja sitten ois ollu kiva jos ne ois jääny kiinni ja hoitaja (tai mikä se nyt oli) ois tullu kimppakivaan 😉
  4/5 tähteä, yks lähti pois jutun lyhyydestä.

  Tsemppiä 😀

 9. nainen says:

  tykkäsin! vähän lyhyt, mutta asiansa ajoi kuitenkin.

 10. Hande says:

  Yleensä nää jutut, vaikka fiktiota ovatkin ovat jokseenkin uskottavia, mutta tämä ei sitä ollut.

 11. jeppe says:

  ihan hyvä loppu vaan turhan nopeeta. jatkoa kiitos

Kommentoi

top