search
top

Kesätyöntekijä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...

Pyöritän suunnittelutoimistoa ja keväisin tulee useita kyselyitä työharjoittelupaikoista. Usein on sopivan oloinen henkilö löytynytkin, mutta tälle kesälle sellaista ei tuntunut löytyvän. Eräs tuttuni oli muuttamassa ulkomaille ja he tarvitsivat kesän ajaksi hieman varastotilaa tavaroilleen, joten lupasin ylimääräisen työhuoneemme heidän käyttöönsä. Minulla on työhuone myös kotona, joten se ei sinänsä toimintaamme häirinnyt. Työskentelen usein muutenkin kotoa käsin, sillä kesäisin huone on ollutkin lähinnä harjoittelijoiden käytössä.

Eräänä alkukesän hellepäivänä istuimme toimistolla aamukahvilla, kun toimistoomme saapui nuori nainen, joka esitteli itsensä Tiiaksi ja kysyi voisiko meiltä löytyä hänelle kesätöitä. Hän pahoitteli epävirallista asuaan ja lupasi, että olisi kuitenkin töissä asiallisemmin pukeutunut. Hän oli vain sattumalta huomannut toimistomme shoppailureissullaan ja päätti kokeilla onneaan, sillä hän oli juuri muuttanut kaupunkiin ja kesätöiden saanti oli ollut hieman vaikeaa kun muuton tarkkaa ajankohtaa ei etukäteen tiennyt. Tiiaksi esittäytynyt tyttö oli pukeutunut lyhyeen hameeseen ja olkaimettomaan toppiin, joten asu oli todellakin paremmin kesähelteeseen kuin toimistomme asiakastapaamisiin sopiva. Arvioin hänen ikänsä johonkin alle parinkympin paikkeille ja koska hän oli varsin hyvän mallinen ja ihokin kauniisti ruskettunut, niin kyseessä oli varsinainen ilo silmälle.

Esittelin itseni ja totesin tytön asun olevan täysin asiallinen näin lämpimällä ilmalla noin nuorelle ja kauniille naiselle. Tyttö kiitteli kohteliaisuudesta ja kertoi aloittavansa opiskelut yliopistolla syksyllä ja tarvisi hieman tuloja kesäksi, koska muuton myötä menot hieman kasvavat. Kerroin meillä olevan yleensä kesällä alamme harjoittelijoita, mutta nyt ei ylimääräistä työhuonetta ollut ja toisaalta sitä muuta kuin alakohtaista työtä ei kovin hirveästi kuitenkaan ole, sillä meillä on palkattuna toimistosihteeri. Tiia koitti kuitenkin puhua kuinka hyvä on kahvin keitossa ja papereiden järjestämisessä ja voisi vaikka toimia siivoojanakin, jos sellaiselle on tarvetta. Katsoin hänen touhuamistaan kun hän selitti juttujaan ja jotenkin hellyin harkitsemaan sitten asiaa, vaikken yhtään tiennyt mitä työtä hän tulisi tekemään. Pyysin häntä käymään seuraavana päivänä kotonani ja tuomaan mukanaan työ- ja opiskelutodistukset, niin katsotaan löytyisikö jotain sopivaa kesätyötä.

Iltapäivän aikana mietin hieman mitä kaikkea työtä voisin teettää ja minkä verran niistä voisi ajatella palkkaa maksettavan. Aamulla hoidin muutaman asiakasjutun eteenpäin ja puhelimessa ollessani vaimoni kävi ilmoittamassa Tiian tulleen ja näytti heidän odottavan asuntomme puolella. Toimisto on alkujaan tehty asuntomme yhteyteen omaksi asunnoksi, joten kulku omalle puolellemme on ulkokautta. Puhelun jälkeen menin omalle puolellemme ja vaimoni istui Tiian kanssa kahvilla keittiössä. Otin itsekin kahvia ja istuin pöytään seuraamaan heidän keskusteluaan. He tuntuivat tulevan hyvin juttuun keskenään, olihan vaimon siskokin kutakuinkin saman ikäinen. Vaimoni kysyi olinko jo keksinyt Tiialle kesäksi töitä ja vastasin, että kyllähän sitä jotain askarreltavaa voisi löytyä. Vaimo sanoi Tiian työskennelleen myös aupairina, joten voisimme palkata hänet itsekin vaikka kodin hoitajaksi ja lapsiamme kesäksi vahtimaan, niin minä voisin keskittyä paremmin töihin kesälläkin.

Juttelimme muutaman tunnin ja sovimme Tiian toimivan avustajanani niin liikkeen kuin kodinkin asioissa, sekä tarvittaessa lasten vahtina. Lapsistamme nuorin on vielä päiväkodissa, mutta vanhempi päätti juuri ensimmäisen luokan, eli hän olisi kesän kotona. Vaimo oli lähdössä lasten kanssa seuraavana päivänä vanhempiensa luoksi viikoksi ja itsekin oli tarkoitus lähteä, mutta minulle sattui yksi tärkeä palaveri keskelle viikkoa, joten sovimme Tiian kanssa, että hän saa tutustella työnkuvaansa halutessaan aiemminkin, mutta viikon päästä alkaisi varsinaisesti työt, sillä itsekin teen kevyemmän työviikon. Tiia aikoi piipahtaa aiemmin ainakin työsopimuksen tekemässä, joten lupasin hoitaa sen valmiiksi.

Muutaman päivän päästä olin työskentelemässä jälleen kotitoimistolla, kun ovikello soi. Avasin oven ja Tiia asteli sisään. Hän oli pukeutunut jälleen erittäin kevyesti eli bikineihin ja farkkuhameeseen ja kertoi olleensa rannalla kun rahaa shoppailuunkaan ei ollut ja ajatteli käydä varmistamassa, että ensikuussa olisi. Näytin hänelle työsopimusta ja kerroin palkan ja työnkuvan perusteet. Hän totesi palkan olevan itseasiassa paremman mitä hän kuvittelikaan ja naurahti, että työnkuvaksi olisi saanut kirjoittaa vaikka “jokapaikan höylä”, niin voisin teetättää kaikkea. Tarjosin hänelle hymyillen kynää ja hän allekirjoitti sopimuksen, lukaistuaan paperin vielä kerran läpi. Katselin hänen kauniita kasvojaan ja tuo hänen kommenttinsa piti hymyn hieman pidempäänkin kasvoillani, sillä väkisinkin nuori kaunis nainen ja höylääminen sai hieman toisenlaisia ajatuksia mieleen, joita hän sanoillaan tarkoitti.

Papereiden jälkeen lupasin esitellä hieman paikkoja ja ensin kävimme kiertämässä kotimme puolella, jonka aikana juttelimme kaikenlaista. Palasimme sen jälkeen toimistoon, jolloin kännykkäni soi ja jouduin vastaamaan siihen. Tiia huomasi toisessa huoneessa olevan pienoismallin eräästä isosta kohteestani ja meni katselemaan sitä. Istuin pöydän taakse puhumaan ja joku tovi siinä puhelimessa menikin. Samalla kun puhuin, pystyin seuraamaan Tiian pyörimistä toisessa huoneessa. Hän ei juurikaan tuntunut ajattelevan kuinka lyhyeksi hame kävi, hänen kuikkiessa pöydän päälle, nähdäkseen pienet kohteet paremmin. Puhelun loputtua seurasin vielä hetken Tiian touhua ja mietin olikohan ihan loppuun asti ajateltua ottaa tuollainen nuori tyttö töihin pyörimään. Toisaalta edellisellä kerralla hän oli pukeutunut ihan säädyllisesti, joten tuskin hän bikineissään töissä tulisi olemaan.

Kävelin Tiian luo ja kysyin miltä toteutus näytti. Hän kertoi omia näkemyksiään ja myönsi ettei ole ammattilainen, mutta jotkut asiat hieman ihmetyttivät. Keskustelimme niistä ja hänkin huomasi mitä suunnittelussa oli ajettu takaa. Tämän jälkeen hän kyseli seinällä olevista tauluista, oliko kuvien kilpa-autot minun. Kerroin kokeilleeni rata-autoilua jonkun vuoden, mutta se ei ollut oikein minun laji. Yksi kilpa-auto tallista kuitenkin löytyy, jolla tulee toisinaan radalla omaksi iloksi käytyä. Tiia innostui asiasta ja halusi nähdä millainen kilpa-auto olisi kyseessä.

Astelimme ulos ja avasin tallin oven. Talliin mahtuu kolme autoa, mutta näin kesällä siellä on vain kilpa-auto ja moottoripyörä (Harlika tyyppinen custom), jolla tulee nykyään harvemmin ajeltua. Tiia kierteli autoa ja osasi kysellä autosta ihmeen paljon ja tuntui jopa ymmärtävänkin jotain sen päälle. Hän kysyi voisiko kokeilla istumista, joten avasin auton oven ja pyysin kokeilemaan. Hän pujottautui kaariputkien välistä sisään, eikä tiukassa hameessa voinut välttyä bikinien alaosankin vilauttelulta. Hänen päästyä istumaan, hän totesi senkin olevan ilmeisesti tekniikkalajin, että pääsee nopeasti autoon ja siitä ulos. Seuraavaksi Tiia alkoi vetää vöitä kiinni ja totesi niiden tulevan ilmeisesti todella tiukkaan näin nopeassa autossa. Kerroin, että vöiden tarkoitus on todellakin pitää kiinni penkissä vaikka auton kaataisikin. Hän kyseli kuinka vöiden lukitus toimii ja sanoin lukon olevan haaravyössä, joten hameen kanssa sen käyttö ei taida onnistua.

Tiia katsoi minua silmiin ja pyysi pitämään katseeni hetken ylhäällä, nostaen samalla hieman takapuoltaan ja vetäen hametta ylemmäs. Sitten hän otti haaravyön jalkojenvälistä ja laittoi vyöt kiinni. Kiristin lantiovyöt ja olkavyöt, mutta haaravyö jäi vielä löysälle. Hän kertoi vöiden olevan jo aika tiukalla, mutta kysyi saako viimeistäkin vyötä kiristettyä. Sanoin säädön olevan hieman hankalasti penkin alla ja koitin kaivaa sitä kädellä. Tiia siirsi jalkojaan hieman sivuille, pitäen kuitenkin polvet yhdessä ja kopeloin vöitä penkin alta, voimatta olla katsomasta samalla hänen reisiään ja hameen alta paljastuvia bikineitä. Tilanne tuntui ensin hieman oudolle, mutta pian ajatukset alkoivat siirtyä hänen riisumiseen, herättäen myös elämää omissa housuissani. Tilannetta ei parantanut yhtään se, että hän laski toisen kätensä ratilta olkapäälleni. Katsoin häntä hymyillen kasvoihin ja sain hieman ujohkon vastahymyn. Itseasiassa huomasin Tiian puheenkin rauhoittuneen, sillä hän tuntui olevan lyhyen tutustumisen perusteella melko kova puhumaan.

Avasin vöiden lukon, jotta sain löysättyä alavyötä paremmin ja Tiia siirsi katseen auton keskikonsolin nappuloihin ja mittareihin. Kerroin mitä mittareita ja nappuloita siitä löytyi ja samalla katseeni laskeutui hänen rinnoilleen ja huomasin nännien erottuvan bikineiden läpi. Sain alavyön kiristetyksi ja laitoin lantiovyöt takaisin kiinni, joutuen väkisinkin kosketuksiin hänen ihonkin kanssa. Lukko tuntui jäävän oikeaan kohtaan, joten löysäsin olkavöitä ja vedin ne alas, liu´uttaen sormia vöiden ja hänen ihonsa välissä. Tiia seurasi katseellaan käsiäni ja tuntui kuin hän olisi pidättänyt hieman hengitystään samaan aikaan, kun sormeni tunsivat hänen nänninsä. Painoin olkavyöt lukkoon ja kiristin ne tiukalle, jolloin hän hihkaisi hieman ja sanoi olevan nyt tosi tukevasti kiinni. Nousin seisomaan ja sanoin, että tuolta se sitten tuntuu istua kisavöissä. Hän yritti hakea käsillään ratista otetta, muttei yltänytkään siihen enää yhtä hyvin. Huomasin hänen katseensa hakeutuvan etumukselleni ja seisokkini luultavasti näkyi, joten siirryin hieman sivummalle. Tiia avasi hetken päästä vyöt ja käänsi jalat autosta sivulle, ojentaen kätensä odottavasti eteen. Hänen katseensa tuntui hakeutuvan taas nivusiini, joten vedin hänet aika nopeasti ylös ja pian hän olikin pystyssä ihan lähelläni. Katsoimme hetken hymyillen toisiamme, jonka jälkeen Tiia kiitti ja siirryin sivuun hänen pujahtaessa ovesta pitämäni käden alta pois. Laitoin oven kiinni ja sanoin iltapäiväkahvin olevan ilmeisesti paikallaan, samalla kun Tiia korjaili hamettaan.

Tiia huomasi kuitenkin moottoripyörän ja pyysi voisinko käyttää häntä ajelulla joku päivä. Sanoin sen varmasti joku päivä onnistuvan, mutta käydäänpä nyt kahvilla. Menimme sisälle kahvin keittoon ja Tiia halusi keittää kahvit, jotta tietäisi sitten jatkossa mistä mikäkin löytyy. Kahvit keitettyämme menimme olohuoneen puolelle istumaan, Tiia sohvalle ja minä vastapäiselle nojatuolille. Välissämme oli matala sohvapöytä, joten se ei juurikaan näköestettä välillemme tehnyt ja sain edelleen ihailla tätä kaunista neitoa. Juttelimme taas hieman niitä näitä ja Tiian puheliaisuus tuli taas esiin. Hän kertoi olleensa juuri vanhempiensa kanssa ulkomailla ja kertoi siitä kovasti eläytyen ja hieman huolestutti välillä, muistaako hän kädessään olevaa kahvikuppia. Kuuntelin hieman puolihuolimattomasti hänen puheitaan ja huomasin lähinnä miettivän onko hänellä lainkaan rusketusrajoja, sillä yläosattomissa hän mitä luultavammin oli ainakin aurinkoa ottanut. Tiia oli helppo kuvitella alastomana, sillä vaateusta ei juurikaan ollut ja kuvittelin miltä hänen pehmeä ihonsa tuntuisi ja kuinka villi noin nuori nainen mahtaisikaan sängyssä olla. Vaikka hänessä tiettyä ujouttakin tuntui olevan, niin hän tuntui silti olevan määrätietoinen ja erittäin ihmisrakas ja ulospäin suuntautunut.

Kahvit juotuamme siirryimme toimiston puolelle ja kertoilin mitä kaikkea työhöni kuuluu, eli pitkälti yrityksen johtamista ja silloin tällöin joku isompi projektityö. Kävimme hieman läpi tämän hetken projekteja sekä sitten kodin ja lastenhoitoon liittyviä asioita. Noin tunnin päästä hän sanoi lähtevänsä pyöräilemään kämpilleen ja muistutti moottoripyöräkyydistä. Lupasin tarkistaa saman tien onko moottoripyörä ajokunnossa. Menin talliin ja työnsin pyörän ulos ja se lähtikin nätisti käyntiin. Annoin hieman kierroksia ja sammutin sen sitten, hakeakseni kypärän ja käydäkseni hieman viilentämässä oloani. Tiia pyörähti pyörällään takaisin pihaan ja sanoi pyöräni kuulostaneen hienolta. Hän aneli, että käyttäisin häntä ihan pienellä ajelulla ja pakkohan siihen oli lopulta heltyä. Pyysin hyppäämään kyytiin, niin käydään heittämässä pieni mutka. Tiia pudotti salamana hameensa ja heitti sen pyöränsä sarville, jonka jälkeen hän hyppäsi taakseni istumaan pelkissä bikineissään.

Pistin pyörän käyntiin ja lähdin hitaasti ajamaan, koska kummallakaan ei ollut kypärää. Tiia nojasi taaksepäin, ottaen tukea takaansa, painaen samalla lantiotaan minua vasten. Ajelin aika rauhallisesti jonkin matkaa, kiihdytin hieman reippaammin ja hidastin sitten kääntäen pyörän tulosuuntaan. Käännöksen aikana Tiia tuntui hieman heiluvan, joten pysäytin kokonaan. Hän nojautui selkääni vasten ja kietoi kätensä ympärilleni, saadakseen turvallisemman olon. Tunsin paitani läpi kuinka hänen nänninsä olivat kovettuneet ajoviiman vuoksi ja sehän alkoi nostattaa taas seisokkia. Laskin toisen käden hänen polvelleen ja kysyin tuliko kylmä, johon Tiia vastasi että hieman kyllä, mutta voisinko silti tehdä uudestaan tuollaisen nopean kiihdytyksen, sillä hän rakastaa vauhtia. Pyysin pitämään lujasti kiinni ja tein niin nopean kiihdytyksen, mitä nyt turvallisen tuntuisesti uskalsi. Tunsin Tiian puristavan yhä lujemmin itseään minua vasten ja ajoviimasta huolimatta tunsin kiihottuvan tilanteesta.

Takaisin pihaan ajaessamme menimme taas mateluvauhtia ja Tiia hellitti hieman otettaan, laskien samalla kätensä alemmas ja tiedä oliko teko tarkoituksellinen, mutta kädet päätyivät suoraan kovan elimeni kohdalle. Kumpikaan ei sanonut mitään ja hän tuntui hieman puristellen kokeilevan, tunsiko todella mitä kuvitteli tuntevansa. Annoin pyörän valua talliin asti ja pysähdyimme siihen. Laskin käteni hänen reisilleen, hieroen hieman niitä ja kysyen, etteihän tullut kovin kylmä. Hän pyysi saada olla hetken siinä ja painautui jälleen tiukemmin minua vasten, käsien leväten edelleen kaluni päällä. Aloin hyväillä vaistomaisesti hänen reisiään ja niiden pehmeä iho, sekä kovana selkääni tapittavat nännit saivat kaluni yhä kovemmaksi. Tiia hieroi etumustani hieman kaluni päältä ja pyysi anteeksi jos kiusasi minua, mutta hän oli joutunut juuri luopumaan poikaystävästään tai ainakin he ovat nyt pidempään erossa, joten hän kaipasi hieman huomiota ja hellyyttä. En osannut sanoa siihen oikein mitään, joten istuimme vain hetken hiljaa, hieman toisiamme hyväillen. Tiia kuiskasi hetken päästä, että harmi vain että noin komea kaveri on varattu ja nousi pois kyydistä alkaen tehdä taas lähtöä. Tiia kysyi minuun katsomatta moneltako aloitan työt aamulla ja sanoin olevani periaatteessa lomalla, mutta eiköhän sitä kahdeksalta ole ylhäällä.

Katsoin kun hän pyöräili taakseen katsomatta pois pihasta. Laitoin pyörän jalustalle, ovet kiinni ja siirryin sisälle. Mietin hieman tapahtumia ja sitä olisiko syytä toppuutella nyt hieman, mutta ajattelin sitten hänen olevan nyt vain hieman herkässä tilassa joutuessaan eroon poikaystävästään ja uskoin tilanteen tästä rauhoittuvan itsestään. Soittelin illalla ennen nukkumaan menoa vaimolle ja kerroin päivän kulusta, sekä Tiian kiinnostuksesta autoihin ja moottoripyöriin, sekä siitä että käytin Tiiaa hieman moottoripyöräajelulla. Vaimo kiusoitteli, että olikohan minulla tärkeää neuvottelua lainkaan, vai halusinko jäädä vain kauniita tyttöjä ajeluttamaan. Vastasin hänen hyvin tietävän milloin palaveri sovittiin ja itsehän hän Tiian palkkaamisesta tuntui olevan kiinnostunut. Vaimo pahoitteli sanomisiaan, mutta kyseli silti ettenkö muka tunne mitään houkutusta kymmenen vuotta nuorempaan ja hyvä kroppaiseen tyttöön. Sanoin sopimuspaperin olevan vielä luultavasti toimistolla, joten voihan sen vielä perua. Vaimo naureskeli ja lupasi minun ajeluttaa ketä haluaisin, kunhan varaan hänelle ne toiset ajelut sitten. Keskustelumme kääntyikin sitten siihen, miten ja missä asennoissa tekisimme mitäkin toisillemme ja vaimo kuulosti keskustelun edetessä yhä hengästyneemmältä ja kieltämättä itsekin olin aivan kovana. Kuulin vaimon tulevan orgasmiinsa ja häkellyin hieman, sillä koskaan aiemmin hän ei ollut harrastanut kanssani seksiä puhelimessa. Hän totesi alkaneensa huomaamattaan hyväilemään itseään, eikä osannut sitten lopettaa ollenkaan. Hän aikoi käydä suihkussa, joten toivottelimme hyvät yöt.

Itse olin sen verran väsynyt, että pistin nukkumaan ja ajattelin jättää suihkun aamuun. Yöllä tuli tietenkin nähtyä unia sen mukaan mitä illalla oli viimeisenä mielessä, joten aamulla tuntui olevan hieman paineita alapäässä. Pistin aamutakin päälleni, koska nukun alasti ja ilkosillaan en kuitenkaan viitsi talossa hipsiä, vaikkei nyt lapset kotona olleetkaan. En ollut muistanut laittaa illalla kelloa soimaan, joten kello oli jo yli kahdeksan. Katsoin ettei puhelimeen ollut tullut puheluita ja aloin sitten puuhailla aamupala itselleni. Hieraisin kankeaa kaluani ja ajattelin runkkaavani suihkussa paineita vähemmälle. Samassa soi ovikello ja kun menin avaamaan, niin Tiiahan siellä oli. Hän oli hieman hämillään kun olin vielä aamutakissa, mutta sai sitten sanottua, että ajatteli kuitenkin aloittaa työt jo tällä viikolla, kun ei shoppailemaankaan kerran pääse ja haluaisi hyvittää kun oli eilen kiusoitellut minua. Pyysin hänet sisään ja sanoin nukkuneeni hieman pitkään. Tarjosin hänelle aamupalaa, mutta hän oli jo syönyt ja tarjoutui sen sijaan keittämään aamukahvit ja heitti postilaatikosta ottamansa lehden pöydälle.

Kiitin lehden tuonnista ja aloin selata sitä. Katselin samalla Tiian kahvinkeittoa ja vaatetusta. Hänellä oli tänään lähes polvimittainen kevyt hame ja läpikuultava isokauluksinen kesäpusero, josta toinen olkapää oli näkyvillä. Katsellessani muistelin samalla mitä vaimon kanssa tuli illalla juteltua. Vaimo kertoi kuinka rakastelimme lähes jatkuvasti, kun hän oli vielä Tiian ikäinen, eikä lapsia ollut jaloissa. Mieleen tuli eräs rakastelumme keittön pöydällä juuri kun Tiia katkaisi puheillaan ajatukseni. Hän ojensi minulle kahvikupin ja kysyi mitäs heti aamusta mielessä pyörii. Sanoin nukkuneeni hieman huonosti, mutta kyllä tässä hyvän kahvin jälkeen heräilee. Tiia istui minua vastapäätä ja meni taas hiljaisemmaksi, samalla kun katseli lehteni lukua ja oli sen näköinen kuin haluaisi sanoa jotain, mutta ei saanut sanotuksi.

Lehden luettuani nousin pöydästä viedäkseni kupin tiskipöydälle Tiian taakse. Tiia nousi samalla ja kääntyi ympäri kolhaisten samalla kyynärpäätään tuolin kulmaan. Osuma sattui ilmeisesti juuri hermon kohdalle, sillä Tiia piteli hieman kättään kun laskin kupin hänen ohitseen. Laitoin käteni hänen olkapäilleen ja kysyin sattuiko kovastikin. Tiia sanoi käden hieman puutuneen, mutta kyllä se siitä. Sanoin meneväni suihkuun ja hän voisi lukea vaikka lehden sillä aikaa, mutta Tiia laittoikin toisen kätensä paljaalla olkapäällä olevan käteni päälle ja kysyi hiljaa oliko hän mielestäni tarpeeksi kaunis ja haluttava. Sanoin hänen olevan erittäin kaunis ja haluttava nuori nainen, sekä kysyin oliko jotain sattunut hänen ja poikaystävänsä välillä. Hän oli edelleen minusta pois päin kääntyneenä ja kertoi, ettei voi luottaa siihen, etteikö hänen kaverinsa ja poikakaverinsa välille tule jotain säpinää kun he joutuvat asumaan eri paikkakunnilla ainakin siihen asti, että poikakaveri löytää täältä töitä. Hänestä jopa tuntui, ettei poikakaverinsa halua edes muuttaa perässä.

Tiia laski kätensä alas ja veti aamutakkini naruista minua lähemmäs itseään. Painauduin vaistomaisesti häntä vasten ja laskin kädet olkapäiltä hänen käsivarsiaan pitkin alemmas, liukuen hänen vatsalleen. Hänen kätensä jäivät käteni alle ja hän veti syvään henkeä samalla kun ujutin käteni hänen jalkoväliinsä, puristaen häntä kovaa kaluani vasten. Takaviistosta hänen olkapäiden yli katsoen hänen rintansa näyttivät todella haluttavilta, joten jatkoin toisella kädellä jalkovälin hyväilyä ja toinen käsi hakeutui puseron alle silkkisen pehmeälle paljaalle iholle. Käsi hakeutui liivien kohdalle, joista sain helposti rinnat vapautetuksi ja pääsin puristamaan näitä pyöreitä palleroita. Suutelin hänen niskaansa ja kaulaa, samalla kun sormenpäät leikittelivät kivikovalla nännillä. Molempien hengitys oli muuttunut selvästi raskaammaksi, eikä ollut epäilystäkään mihin tämä tulee johtamaan.

Painoin hänet lantiollani pöytää vasten ja nostin paidan hänen päänsä yli, jonka perään hän heitti liivinsäkin pois. Otin hänen molemmat rintansa puristuksiin ja hyväilin niitä suudelleen samalla hänen pehmeää ihoaan. Tiia käänsi päätään, jotta saisi suudeltua minua ja pyörähtikin sitten lopulta minua vasten, alkaen avaamaan aamutakkini nyörejä. Työnsin käteni hänen hameen ja pikkuhousujen alle, vetäen molemmat samaan aikaan alas, kyykistyen samalla itsekin. Käteni vaelsivat hänen reisillään samalla kun aloin suudella niitä, nousten hitaasti suudellen ylöspäin, jolloin hän levitti jalkojaan sivuille. Pudotin aamutakin harteiltani ja jatkoin suutelua, jolloin Tiia työnsi lantiotaan minuun päin, ottaen samalla tukea pöydän reunasta. Vilkaisin hänen kasvojaan ja näin, että hän paloi halusta. Käteni hakeutuivat hänen pakaroilleen ja arvasin mitä hän odotti, kun painoi toisella kädellään päätäni lähemmäs häpyään. Pystyin haistamaan kuinka kiimainen ja kostea hän jo oli, joten tiesin, ettei mitään esileikkejä tarvittu. Jatkoin suudelmin ohi tuon sykkivän kummun, jolloin Tiia päästi pienen inahduksen.

Nousin ylemmäs ja kaluni hakeutui hänen jalkoväliinsä, Tiia auttoi käsin ja hieman varvistaen minut sisäänsä ja tunne oli niin taivaallinen, etten meinannut jaloillani pysyä. Nostin hänet takapuolesta ilmaan ja käännyin ruokapöytään päin, siirtäen samalla tuolin sivuun ja laskien hänen takapuolensa pöydälle. Tiia kietoutui minua vasten ja hyväilimme ja suutelimme hetken aikaa toisiamme, ilman että uskalsin suuremmin liikkua hänen sisällään. Harmittelin mielessäni kun en runkannut paineita illalla vähemmälle, sillä en uskonut pystyväni antamaan nyt Tiialle kovin pitkää nautintoa. Aloin tehdä varovaisia liikkeitä, jolloin Tiia nojautui taaksepäin käsiensä varaan. Puristin hänen pakaroitaan pöydän pinnassa ja aloin imeä hänen rintojaan ja nännejään, samalla kun voimistin työntöjeni tahtia. Tiia voihki ottaen välillä toisella kädellään kiinni hartioistani ja välillä haki taas pöydästä tukea. Hän sanoi tulevansa kokoajan, joten minun pitäisi tulla pian, tai hänen paikkansa ovat kohta aivan hellänä.

Työnsin häntä pidemmälle pöydällä, jolloin hän laittoi jalkansa yhteen ja pian makasimmekin pitkittäin pöydällä, työntäen lehden edestämme lattialle. Otin toisella kädellä kiinni pöydän reunasta ja toisella nostin Tiian lantiota lähemmäs. Hänen jalkansa oli omieni välissä, joten sain hyvän asennon tehdä voimakkaita ja nopeita työntöjä. Tiia voihkia ja puristi itseään minua vasten, huutaen välillä tulevansa ja pyytäen välillä hidastamaan tai odottamaan, heti perään jälleen sanoen tulevansa ja ettei kestä tätä. Tunsin kuinka kaluni antoi alkoi sykkiä ja antaa purkautumisen merkkejä. Suutelin ja imin Tiian olkapäätä, samalla kun tunsin purkautuvani hänen sisäänsä useamman viikon paineella. Tiia voihki kuinka ihanalta se tuntui ja kun olin saanut vedetyksi hieman happea ja paineet oli päästetty pihalle, tunsin kuinka Tiian ***** sykki ihanasti kaluni ympärillä. Olin aluksi halusta niin kovana, etten tuntenut kalussani muuta kuin kovan paineen, joten hyväilimme vielä hetken toisiamme, suudellen ja liikutellen itseäni hänen sisässään. Sitten pitikin päästä ylös, jottei tule kovin paljoa siivoamista, joten pyysin josko mentäisiin nyt sinne aamusuihkuun. Tiia antoi suukon ihanasti hymyillen ja sanoi mennään vain.

Suihkussa pesimme toisemme ja nautin vielä Tiian ihanan pehmeän vartalon hyväilystä. Huomasin imeneeni Tiialle fritsun olkapäähän, mikä ei kyllä ollut tapaistani. Tiia vain totesi, että nytpä äiti pääsee sitten toteamaan oikeaksi epäilynsä, ettei Tiia kauaa Mikkoa ehtisi surra. Toisaalta Tiia sanoi myös olevan ehkä ihan hyväksi jos vaimonikin luulisi, että hän seurustelee jonkun kanssa, eikä ole minua vikittelemässä.

Kommentoi

top