search
top

Kälyn hoidossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämän olen julkaissut aiemmin muualla toisella nimimerkillä

Jouduin matkustamaan yliopiston pääsykokeisiin toiselle paikkakunnalle, mutta onneksi veljeni asui siellä vaimonsa kanssa ja sain yöpyä heillä. Pääsykokeet olivat perjantaina, joten varasin menomatkan torstaille ja paluun lauantaille, joten pystyin keskittymään varsinaisena koepäivänä pelkästään kokeeseen. Pääsykokeiden jälkeen soitin veljelleni, että käyn kaupungilla mutkan ja jos hän on vielä töissä, niin voisin tulla sitten samalla kyydillä heille. Veljeni ei oikein tajunnut ensin mitä tarkoitan, mutta sitten hän kysyi, enkö ollutkaan vielä tänään lähdössä. Kerroin meidän sopineen huomisesta ja junankin varasin huomiselle päivälle. Veljeni sanoi olevansa jo matkalla työporukkansa kanssa pohjoiseen viikoksi “kehityspäiville” ja virkistäytymään. Vaimonsa oli taas lähdössä kavereidensa kanssa iltaa viettämään, joten hänen pitää soittaa ja varmistaa Helenan olevan vielä kotona. Sanoin voivani käydä kyllä juna-asemalla kysymässä lipun vaihtoa, mutta tähän ei kuulemma ollut tarvetta ja veljeni sanoikin muitaneensa, että näinhän tämä sovittiin. Hän vakuutti asian olevan kunnossa ja Helenakin tietää asian, joten voin hyvin olla heitä yötä.

Kävin kaupungilla mutkan ja mietin käynkö kysymässä lipun vaihtoa, mutta koska lippua ei ollut edes mukana, niin ajattelin sen olevan mahdotonta. Hyppäsin bussiin ja jonkun ajan päästä olinkin veljeni oven takana. Helena tuli avaamaan oven ja kertoi veljelläni olleen näemmä liian kova kiire kehittäytymään lappiin, kun oli sekoillut päivissä. Hän sanoi sopineensa muutaman kaverinsa kanssa, että olisivat heillä iltaa istumassa, joten jos en välttämättä halua lähteä illaksi kylille, niin voin kyllä nauttia heidän naistenkin seurasta. Heidän asuntonsa käsitti ison tupakeittiön sekä yhden makkarin ja koska makkarissa oli myös heidän tietokoneensa, niin hyvin luultavasti viettäisin illan netissä surffaten. Illan aika Helena laittoi valmiiksi kaikenlaista pikkupurtavaa ja kaivoi viinipulloja esille, joten autoin sen minkä osasin. Oli tietenkin selvää, ettei tänä iltana olohuoneen sohvaa levitetä kovin aikaisin, joten jos minua alkaa väsyttämään, niin voisin nukkua heidänkin sängyssään alkuillan. Hänen kavereitaankin alkoi yksi kerrallaan ilmaantua ja pian talossa olikin reilu puolitusinaa naista, joten siirryin makkariin ja netin pariin. Juomaksi otin pari jääkaappiin jäänyttä olutta, naisten viinilitkut kun eivät maistuneet.

Jonkun tunnin päästä meno kuulosti olevan jo melko hilpeää ja naisten desibelitaso alkoi olla turhankin häiritsevä, eikä heitä näemmä yhtään häirinnyt sekään, että kuulin kaikki heidän juttunsa. Toki osa jutuista oli ihan mielenkiintoisiakin, mutta aivan kaikkea kuulemaani en välttämättä olisi halunnut kuunnella. Kävin keittämässä itselleni kahvit ja osa naisista oli jo sen verran maisteissa, että alkoivat kysellä joko pidän sen Helenan lupaamaan striptease esityksen. Helena pyysi naisia rauhoittumaan, etten mene aivan hämilleni ja pahoitteli kavereidensa puolesta. He jatkoivat kuitenkin vitsailua aiheesta ja alkoivat miettiä mitä muuta käyttöä heillä olisi “ylimääräiselle miehelle”. Kahvi tuntui tippuvan todella hitaasti, mutta lopulta sain kahvit pikaisesti alas ja livahdin takaisin makkariin. Naiset huutelivat vielä perään, ettei heidän juttujaan kannata säikähtää, ovat vain ottaneet vähän kuplivaa.

Helena oli nakannut laukkuni olohuoneesta makkarin puolelle, joten sammutin tietokoneen ja kaivoin mp3-soittimen esille ja siirryin päiväpeitteen päälle makoilemaan, yrittäen keskittyä musiikin kuunteluun. Naisten jutut pyörivät kuitenkin mielessäni ja silmät suljettuani ja pikkuhiljaa ympäristön hälyyn tottuessani aloin kuvitella mielessäni noita naisten ehdotuksia. Olin vaipunut täysin ajatuksiini, kun säpsähdin hereille jonkun tullessa viereeni. Yksi Helenan kavereista tuli pyytämään anteeksi käytöstään ja halusi varmistaa, ettei hän loukannut minua. En osannut sanoa oikein mitään, sillä tajusin hänen varmasti nähneensä jo miten minulla pullisteli housuissa ja lähinnä mietin siihen jotain fiksua selitystä. Nainen katsoi minua hymyilleen silmiin ja tunsin kuinka puna alkoi nousta poskilleni. Hän silitti kädellä rintaani ja kysyi onko kaikki hyvin ja kun sain kakistettua, että on, niin hän moiskautti kunnon suukon poskelleni ja totesi “hyvä juttu” ja vilkaisi vielä ylös noustessaan etumustani, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan.

Huoneesta poistuessaan hän sulki oven perässään ja koska en laittanut heti musiikkia soimaan, niin kuulin kuinka hän sanoi jollekin minun nähneeni vain märkiä unia heidän jutuistaan, joten kaikki on ihan hyvin. Kuulin Helenan äänen vastaavan hänelle ja minua hävetti niin, että olisin ehkä painunut ikkunasta pihalle, jos se vain pienestä tuuletusluukusta onnistuisi. Naiset keskustelivat nyt vähän hiljemmin ja epäilin tietenkin tuon asian leviävän nyt kaikkien tietoon. En kuitenkaan saanut selvää mitä he puhuivat ja kun heidän puhetasonsa alkoi jälleen nousta, niin he puhuivatkin ihan jotain muuta. Helena oli pitänyt minulle joskus “hieman äidillisiä puhutteluja” seurustelusta tyttöjen kanssa, joten hän saattaisi hyvinkin ottaa huomenna tämänkin asian esille, jos sen muistaisi. Ikäeroa meillä ei kuitenkaan niin paljon ollut, että hän sen puolesta mitenkään äidillisessä asemassa olisi, mutta kieltämättä hän pitää minua edelleen miehensä _pikku_veljenä.

Vaihdoin kylkiasentoon, jottei sama tilanne pääse toistumaan ja jatkoin edelleen musiikin kuuntelua. Illan edetessä olin kuitenkin sammuttanut soittimen ja vaipunut uneen, joten säpsähdin uudelleen, nyt Helenan herättäessä minut. Hän pyysi minua menemään peiton alle oikein nukkumaan, sillä hän levittäisi olohuoneen sohvan itselleen, kun laittaa nukkumaan. Meni hetki tajuta missä olin, mutta vastasin sitten “joo” ja kömmin ylös sängystä. Helena otti päiväpeiton pois ja siirtyi sitten takaisin olohuoneen puolelle. Laitoin soittimen pois, kävin vessassa ja palasin sitten makkariin, riisuen vaatteeni ja kömpien peiton alle pelkissä alushousuissa. Vessassa käydessäni huomasin Helenan olevan enää kahdestaan jonkun kaverinsa kanssa ja sänkyyn päästyäni en saanutkaan heti unta, joten kuuntelin mitä he juttelivat. Vaikka molemmat olivat ottaneet viiniä illan mittaan, niin puhetaso pysyi kuitenkin sen verran alhaalla, etten aivan kaikesta saanut selvää. Olin jo vajonnut uneen, kun havahduin taas heidän puheeseen.

Makuuhuone oli eteisen vieressä ja kumma kyllä etten muiden lähtöön ollut aiemmin herännyt, sillä heidän puheensa kuului seinän läpi hyvin. Helenan kaveri kiusotteli häntä, että valitseeko tämä yksinäisen sohvan vai opettaako minulle seksin saloja, johon Helena naureskeli minun ikäisen miehen varmasti jo harjoitelleen niitä saloja. Ja toki muistakin syistä johtuen hän joutuu valitsemaan sen tyhjän sohvan, kun ukkokin on kerran reissussa. Hetken naureskeltuaan ja vitsailtuaan, viimeinenkin kaveri sitten poistui ja Helena kuulosti siirtyvän hampaiden pesulle. Hampaiden pesun jälkeen hän kuulosti riisuvan vaatteensa vessassa ja laittavan ne pyykkikoriin, jonka jälkeen hän kirosi hieman itsekseen. Valot sammutettuaan ja jotain muuta puuhailtuaan hän avasi varovasti makkarin oven ja koska pidin silmiäni kiinni ja olin nukkuvinani, niin hän kömpi varovasti sänkyyn viereeni. Koska olin lähes keskellä sänkyä, niin liikahdin kuitenkin hieman ja tein hänelle tilaa, joten hän sanoi laittaneensa käyttämäni petivaatteet jo pesuun, eikä jaksa kaivaa nyt uusia. Perään hän lisäsi vielä “joten eihän haittaa jos nukunkin tässä” ja kääntyi selin minuun, odottamatta edes mitään vastausta.

Nyt minulta karisi sitten loppukin unihiekka silmistä ja kaluni alkoi ottaa jälleen asentoa. Yritin pitää silmät kiinni ja laskea lampaita ja ties mitä, mutta ajatukset alkoivat kiertää Helenan ympärillä. Olinhan monesti ihaillut hänen naisellista vartaloaan, mutten ikinä kuvitellut nukkuvani samassa sängyssä hänen kanssaan. Paljon muuta olin kyllä kuvitellut, mutta niitä en nyt uskaltanut edes ajatella. Avasin silmäni ja katsoin kuinka hän oli vetänyt peiton kainaloonsa, selän yläosan ollen paljaana edessäni. Rintsikoiden olkaimia ei näkynyt, joten se ei tietenkään helpottanut yhtään oloani. Työnsin peittoani hieman taaksepäin, jättäen sitä vain hieman päälleni, koska oloni alkoi olla hieman liian kuuma. En tiedä kauanko aikaa meni, sillä ajantajuni oli hämärtynyt tässä tilanteessa, mutta jossain vaiheessa Helena kääntyi selälleen ja oli nyt lähes ihokosketuksessa. Helena potki kuumissaan peittoaan pois päältään, yhä selvästi kuitenkin nukkuen. Huone ei ollut kovinkaan hämärä, joten näin hyvin hänen kasvonsa, eikä ollut epäselvää etteikö hän nukkuisi. Hänen siirtäessä peittoaan yhä enemmän sivuun, oli minun tietenkin uteliaisuuttani vilkaistava millaiset pikkuhousut peiton alta pilkistää.

Yllätyksekseni peiton alta ei paljastunutkaan pikkuhousunreunoja, vaan pelkkää paljasta kylkeä. Housuni olivat kostuneet illan aikana useammastakin seisokista ja mieli teki päästää paineita vähemmälle. Mietin mitä Helena mahtaisi tuumata jos ottaisin housuni pois ja painautuisin kiinni häneen. Luulisiko hän unissaan vain veljeni haluavan panolle ja levittäisi jalkojaan vai muistaisiko hän minun makaavan tässä vieressä. Lopulta minun oli pakko nousta ylös ja käydä vessassa, mutta pakkohan sitä oli runkata suurimmat paineet samalla pois. Paineita oli sen verran paljon, että lasti tuli pönttöön muutamassa minuutissa, jonka jälkeen hoidin varsinaisen asiani ja palasin makkariin. Helena näytti yhä nukkuvan, mutta peittoa hän oli työntänyt vielä enemmän syrjään ja se peittikin enää vain hieman vatsaa ja jalkovälin, jättäen nuo upeat rinnat paljaaksi. Mietin hetken aikaa sopivaa selitystä housujen riisumiselle, jos hän aamulla sitä kysyisi, mutta koska hänkin oli jostain syystä päätynyt viereeni alasti, niin ajattelin keksiväni aamulla tarpeeksi pätevän syyn itsekin. Laskin housut varovasti alas ja hivuttauduin varovasti alasti peittoni alle.

Hän liikahti hieman kun tulin sänkyyn, muttei kuitenkaan herännyt. Yritin maata selälläni ja päästä uneen, mutta pian minun oli kuitenkin pakko kääntää päätä ja lopulta kääntyä kyljelleni ja ihailla tuota vieressä olevaa näkyä. Hetken aikaa katseltuani ja todettuani hänen olevan vahvasti unessa, uskaltauduin siirtymään lähemmäs ja melkein kiinni häneen. Koska tämä ei häirinnyt hänen untaan, niin nousin hieman ylös ja puhalsin kevyesti hänen nänneille, toivoen niiden hieman kovettuvan. Tämä ei kuitenkaan tuottanut oikein tulosta, joten mietin miten voisin koskettaa rintoja, ettei hän heräisi. Hänen kätensä lepäsivät vatsan päällä, joten laskin varovasti käteni hänen kyynärpäälleen ja tuskin uskalsin hetkeen hengittää, ettei hän heräisi. Kosketus ei tuntunut vaikuttavan, joten hivutin kättäni kohti hänen olkapäätään ja ainakin yritin tehdä sen niin, että voisin sulkea silmäni hänen herätessä ja esittää luonnollisesti nukkuvaa. Koska hänen hengityksensä jatkui yhtä tasaisena, niin jatkoin käteni liikettä edelleen kohti rintoja. Kaluni oli tässä vaiheessa jo pitkälti uudessa vireessä ja varoin menemästä niin lähelle, että se koskettaisi hänen lantiotaan.

Sormenpääni vaelsivat hänen rinnoillaan, uskaltautuen lopulta nännille asti. Tässä kohtaa kävi mielessä tarvitsevani jotain pirun hyvää selitystä, jos jään kiinni, mutten mahtanut silti mitään itselleni. Otin nännin peukalon ja etusormen pyöriteltäväksi ja pian se alkoikin napakoitua, mutta koska Helena alkoi liikehtiä, niin nostin äkkiä käteni pois ja odotin hänen lopettavan liikehdintänsä. Käännyin myös varovasti hieman taaksepäin, tehden hänelle tilaa ja lopulta hän laski kätensä sivuilleen ja työnsi peiton verhoilemaa jalkaansa hieman sivuun, paljastamatta kuitenkaan vielä kaikkea. Hetken odoteltuani ja todettuani hänen yhä nukkuvan sikeästi, uskaltauduin jatkamaan. Laskin käteni nyt hänen vatsalleen ja lähdin hitaasti kääntymään yhä lähemmäs häntä. Käteni kiertyi hänen toiselle kyljelle, siirtäen peittoa kevyesti syrjään. Nostin myös jalkani kevyesti hänen paljaan jalkansa päälle ja lopulta olin painautunut aivan kiinni häneen. Kovana seisova kaluni kosketti hänen käteensä ja tämä sai kiihotukseni nousemaan entisestään. Helena ei reagoinut tähän tai olin jo niin kiihottuneessa tilassa, etten sitä huomannut. Käteni hyväili hänen lantiotaan ja valui pikkuhiljaa kohti reittä, työntäen peiton kokonaan pois. Hyväilin hänen sisäreittään ja karvoituksen reunaa hakiessani sain huomata hänen ajaneen itselleen vain kapean viirun alapäähänsä.

Helena tuntui hengittävän hieman erilailla, joten nostin käteni takaisin turvallisemmille vesille, vatsan seudulle ja yritin olla hetken paikalleni, kuin esittäisin nukkuvani. Tajusin kyllä, ettei äskeinen hipelöinti mene linjassa sen kanssa ja päätin nyt nauttia tästä tunteesta ja lopettaa hänen hyväilynsä. Jonkun aikaa yritinkin rauhoittua, mutta kun tyttökaverinkin kanssa tuli bänät kuukausi sitten, niin puutos on ollut kova ja pian käteni olivatkin hyväilemässä Helenan rintoja. Kiusausta oli hankala vastustaa, koska hänen nänninsäkin olivat alkaneet nöpöttää hyväilyni seurauksena varsin kutsuvasti. Ja niinhän sen saattoi arvata, että hyväilyni sai lopulta Helenan hereille ja tunsin kuinka hän liikutti kättään kaluni alla, huomaten minun tippasseen nopan jos toisenkin hänen kädelleen. En tiennyt ensin mitä tehdä, mutta koska Helena vain tupisi unenpöperöisellä äänellään, että sotken hänet, niin en tehnyt tai sanonut mitään, olin vain paikallani. Koska en malttanut olla jatkamatta hyväilyjäni, kääntyi hän selin minuun ja otti kädestäni kiinni, pitäen sitä vatsaansa vasten ja sanoen, että nukutaanpa nyt.

Jouduin odottamaan hänen nukahtamistaan uudelleen ja kaluni painaessa kovana hänen pakaroitaan, ei itselleni uni tullut edelleenkään. Jonkun tovin kuluttua hänen otteensa kädestäni keveni ja sain käteni vapaaksi. Vaikka aioin pitää sen kurissa, niin lähtihän se lopulta taas vaeltamaan tuota ihanaista vartaloa. Helena havahtui taas jossain vaiheessa hyväilyyni ja kääntyi minuun päin, työntäen minut selälleni ja sanoen edelleen unisella äänellä, tämän olleen näemmä vähän huonon ajatuksen. Katsoin häntä varmasti hieman katuva ja ehkä ihmetteleväkin ilme kasvoillani, mutta koska hän näytti tavallistakin ihanammalta siinä silmät puoliristissä, niin en malttanut olla jatkamatta hänen hyväilyään. Yllätyksekseni hän alkoikin runkata kaluani ja sanoi ettei tämä tarkoita nyt sitten mitään, mutta eihän tästä nukkumisesta muuten mitään tule. Hän kääntyi poikittain polviensa varaan ja laski päänsä jalkoväliini, ottaen myös suutyöskentelyn avukseen.

Aloin hyväillä hänen rintojaan ja pyöritellä sormissani hänen kovina nöpöttäviä nännejään, josta hän näytti selvästi nauttivan. Yrittäessäni päästä kääntymään hieman, että saisin maistaakin noita suloja, nosti hän päätään hieman ylös, sanoen hoitavansa vain tämän kaverin ja jatkavansa sitten uniaan. Sanoin tulevani hetkessä, jos saisin maistaa hieman, joten Helena kääntyi istumaan mulkkuni päälle ja alkoi hieroa sitä itseään vasten. Samalla hän laskeutui sen verran alas, että sain otettua toisen nännin suuhuni ja pääsin pyörittelemään sitä kielelläni. Käteni yritti päästä hyväilemään hänen pilluaan, mutta se nostettiin aina pois kun sinne päin yritin. Pian Helena kuitenkin laskeutui alemmas ja sanoi minulla olevan minuutti aikaa tulla, ottaen kaluni suuhunsa ja alkaen runkata ja imeskellä sitä. Otin hänen rintansa käsieni puristeltavaksi, eikä mennyt kauaakaa kun tunsin olevani pian tulossa ja kun Helenakin alkoi vielä voihkia kuin olisi itsekin tulossa, niin peli oli selvä ja räjähdin huutaen hänen suuhunsa. Hän puristeli mulkustani vielä viimeiset tipat, nuolaisi ne ja lähti käymään vessassa.

Pienen hetken päästä hän tuli takaisin ja itse makasin vielä samassa asennossa, kuin hänen lähtiessäkin. Helena tuli viereeni selälleen ja pyysi tulemaan lähemmäs, joten käännyin kiinni häneen. Hän heitti peittoa hieman yllemme ja antoi sitten suukon otsalleni, toivottaen hyvää yötä ja lisäsi toivovansa, että saisimme nyt nukutuksi. Hyväilin häntä hieman ja sanoin, ettei hän ehtinyt nauttia ollenkaan, johon hän totesi vain hoitaneensa sen minkä olisin voinut tehdä itsekin ja ettei sitä pidä sen kummemmin nyt analysoida. Sanoin hänen olleen niin ihanan, että tahtoisin hänenkin nauttivan, joten aloin varovasti hyväillä hänen vartaloaan. Helena sanoi kuitenkin, että vaikka hän nyt jaksaisikin, niin hän ei voisi ja ehdotti nukkumista ja juttelua aamulla. Siihen oli näemmä tyytyminen, sillä hyväilyistäni huolimatta, hän näytti pikkuhiljaa vaipuvan uneen ja niin nukahdin sitten lopulta itsekin.

Uneni taisivat olla kuitenkin aika lyhyet tai siltä ne tuntuivat, vaikka aikainen aamu taisi jo ollakin. Pikkutunneillehan Helenallakin vierähti ja ties kauanko kiehnäsin sitten siinä vierellä. Helena näytti nukkuvan ja ajattelin, ettei tämä tilaisuus taida koskaan toistua, joten aloin hyväillä hänen vartaloaan. Käteni vaelsivat ensin pitkän aikaa kylkeä, vatsaa, reisiä, siirtyen sitten pikkuhiljaa hyväilemään kevyesti hänen rintojaan. Nänninpäät alkoivat reagoida kosketukseeni ja niillä leikitellessäni alkoi Helena myös hieman liikehtiä. Siirsin peittoa enemmän syrjään ja laskeuduin ottamaan hänen nänninsä kieleni ja suuni leikiteltäväksi, toisen käteni hyväillen toista rintaa. Helena alkoi venytellä ja kysyi haukottelun lomassa, joko on muka aamukahvin aika. Nostin pääni ylös ja käännyin samalla kokonaan hänen päälleen, tehden itselleni tilaa hänen jalkojensa väliin. Helena sanoi hymyillen minun kiusaavan nyt vain itseäni, sillä yöllinen ei tule toistumaan ja se oli väärin häneltä.

Pyysin saada nauttia hänestä vielä lisää, johon hän vastasi, ettemme voi tehdä sitä mitä haluan. Sanoin ajatelleeni, että hän voisi opettaa kuinka naista pitäisi hyväillä, jolloin Helena naurahti lempeällä äänellä ja kysyi tarvinko oikeasti neuvoja, sillä aika määrätietoisen oloiset otteet minulla tuntui olevan. Sanoin olevani kokematon suuseksissä, joten ajattelin hänen voivan opettaa siinä, koska oli itsekin niin taitava. Helena nosti kätensä hiuksiini ja pörrötti tukkaani, sanoen tuon olleen hyvän yrityksen, mutta mistä tiedän pitääkö hän edes suuseksin ottamisesta. Kysyin pitäisikö hän, hyväillen samalla kaluani hänen häpyään vasten. Helena nosti kätensä päänsä ylle ja hymyili arvoituksellisen näköisenä. Aloin suukotella hänen ylävartaloaan, jolloin hän myönsi pitävänsä, mutta lupasi neuvoa sitä sitten aamukahvin parissa. Sanoin käytännön opettavan paremmin ja lähdin suukotellen pikkuhiljaa alaspäin. Suudelmien lomassa pyysin sanomaan mitä pitäisi tehdä, jolloin hän sanoi hieman vinkkiä ja pyysi olemaan kokeileva, sillä jos nainen siitä pitää, niin löydän kyllä oikean tavan.

Pian olinkin hänen häpyhuulillaan ja leikittelin ensin kielelläni, nuolaisten häntä pikkasen. Nuo kosketukset saivat hänet selvästi värähtämään, joten pyysin häntä neuvomaan lisää. Hän sanoi varsin suoraan mitä tehdä ja tein kuten hän neuvoi, saaden hänen lantionsa mukaan liikkeeseen. Pian hän sanoi minun oppineeni nopeasti, joten tämä varmaan riittää. Pyysin kuitenkin vähän lisää aikaa ja hetken jatkettuani pyysi hän uudelleen lopettamaan, nyt jo selvästi pehmentyneellä äänellä. Sanoin että vähän vielä ja jatkoin työtäni, kunnes Helena alkoi vetää käsillään minua ylemmäs. Nostin päätäni ja pyysin häntä nauttimaan, työntäen käsiä pois. Jatkoin työskentelyäni ja pikkuhiljaa Helenan hengitys alkoi käydä entistä raskaammaksi ja hän alkoi nauttia välillä ääneenkin huokaillen. Kun hän alkoi jännittää lantiotaan siihen malliin, että alkaisi olla lähellä, lopetin työskentelyn ja kysyin joko lopetan. Vastauksena kuului epätoivoinen “et kyllä lopeta tähän”, mutta nousin silti polvien varaan haaraistuntaan ja painauduin hänen häpyään vasten, kysyen samalla pitikö hän siitä. Hän sanoi minun kiusaavan nyt tahallani ja pyysi jatkamaan, jolloin ohjasin kaluni hänen huulilleen ja painauduin sisään.

Helena sanoi, ettei tarkoittanut kyllä tätä, mutta olen nyt äskeisen orgasmin velkaa tavalla tai toisella. Aloin työnnellä voimakkain ja tasaisin työnnöin, harmitellen ääneen, etten taida kestää nyt kovin kauan. Sain kuitenkin pidäteltyä tulemistani siihen asti, että Helena alkoi supistella ja voihkia tulevansa nyt, jolloin laukesin itsekin.

Kommentoi

top