search
top

Elokuvissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 3.59 out of 5)
Loading...

Olimme kaverini Matin kanssa samaan aikaan intissä ja vaikkemme keskenämme sukua olleetkaan, niin meitä luultiin usein veljeksiksi ja joskus jopa kaksosiksi, sillä olimme aikalailla saman kokoisiakin. Itse olin tuolloin sinkku, mutta Matti oli jo jonkun aikaa seurustellut Sinin kanssa. Sini oli juuri kahdeksantoista täyttänyt, hoikka ja aika missimittainen tyttö, joka pukeutui aina hieman paljastaviin asuihin. Olimme palanneet edelliseltä lomalta hieman myöhässä, joten muutama loma paloi ja pääsimme lomille hieman pidemmän tauon jälkeen.

Matti soitti Sinille, että olemme tulossa ja kuuli, että Sinin auto oli hyytynyt työmatkalla. Sini oli kuitenkin päässyt töihin ja hän pyysi josko kävisimme katsomassa mikä autossa on vikana. Menimme paikalle minun autollani ja totesimme tarvitsevamme varaosia, joita Matti tiesi löytyvän vanhempieni autotallista. Ajoimme Sinin työpaikalle ja kerroimme, ettei autoa saa heti kuntoon. Vika ei sinänsä ollut iso, mutta valtion kamppeissa ei viitsi remppaa tehdä ja osien hakukin vie oman aikansa. Matti yritti tietenkin heti kiehnätä Sinin ympärillä, mutta Siniä vaivasi ilmeisesti minun läsnäolo. Sini työskenteli kesäduunissa elokuvateatterin “kameramiehenä” ja sanoi haluavansa nähdä itsekin seuraavan ensi-ilta elokuvan, joten joutaisimme kyllä korjaamaan sitä autoa. Matti ei tietenkään pitänyt moisesta vastaanotosta, vaan tiuskasi että mennään sitten. Lähdimme ulos ja mietimme mitäs tehdään.

Matti sanoi, että minä voisin jäädä katsomaan tuota elokuvaa, kun rehellisesti sanoen minusta ei hirveästi ole hyötyä autoremonteissa, kun en opi edes niitä työkalujen nimiä. Annoin hänelle avaimeni ja hän laskeskeli samalla ääneen, että kotonaan vaatteiden vaihto ja mutka vanhempieni luokse tekee jo äkkiä tunnin verran, eli ehdin hyvin katsoa tuon filmin ennen hänen tuloaan. Matti hurautti pois ja minä lähdin Sinin luo, josta pystyin katsomaan elokuvan ilman lippua.

Koputtelin ovelle ja Sini pyörähti vain äkkiä avaamassa oven, eikä ilmeisesti katsonut juuri muuta kuin vaatteita, koska hän tokaisi hieman äkäiseen sävyyn, että “pistit sitten Tonin yksin osien hakuun”. Sini siirtyi suoraan ikkunan ääreen, josta näki näyttämölle ja elokuva kuulosti jo alkaneen. Itse istuin peräseinän tuolille ja katselin hetken aikaa työhuonetta. Sinin kohdalla katse kuitenkin pysähtyi, sillä hän nojasi jalat hieman levällään ja eteenpäin kumartuneena ikkunan pieltä vasten, näyttäen syventyvän täysillä elokuvaan. Sini oli heittänyt paidan päältään pois oven avaamisen jälkeen, ilmeisesti kuumuudesta johtuen, joten hän oli vain rintsikoissa ja hameessa. Hame oli hänen tyylinsä mukaan lyhyt, joka nipin napin peitti pakarat. Siinä häntä katsellessa mietin kauanko sitä viime kerrasta onkaan ja siitähän “pikkuveli” innostui. Yritin ajatella jotain tylsempää, mutta eihän siitä mitään tullut Sinin pyllistellessä edessäni.

Lopulta nousin seisomaan ja kävelin Sinin taakseen, katsoen mikä elokuva siellä on menossa. Seisoin siinä hetken, enkä ajatellut kuinka lähellä häntä itseasiassa olinkaan. Sini tunsi ilmeisesti jonkun olevan takanaan ja oletti mitä ilmeisemmin minun olevan Matti. Hän työnsi takapuolensa minuun kiinni ja koska seisoin vain muutaman sentin päässä hänestä, niin en ehtinyt edes perääntyä. Otin vaistomaisesti kiinni hänen vyötäröltään ja tunsin hänen pakaransa täydessä tenässä olevaa kaluani vasten. Sini totesi leikkisään ääneen, etten saa häiritä hänen elokuvaansa, mutta voin tehdä mitä ehdin “ennen Tonin paluuta”.

En ehtinyt kuin avata suuni korjatakseni asian, kun Sini alkoi pyöritellä peppuaan kaluani vasten. Hän ei katsonut edes taakseen, todeten vain olevani tosiaan naisen tarpeessa. Hyväilin hänen selkäänsä hetken aikaa ja mietin miten hyviä kavereita Matin kanssa olemme. Ehkä kaveruutemme on ollut vähän yksipuoleista, sillä eipä Matti minun autoani monestikaan ole viitsinyt korjata, vaikka omien autojen korjauksiin talliamme onkin aina lainaamassa. Sini naureskeli elokuvan kestävän vain pari tuntia, joten ajattelin ottaa tilanteesta ilon irti.

Nostin Sinin hameen helman ylös ja valutin hänen pikkuhousunsa alas, riisuen ne kokonaan pois. Levitin hänen jalkojaan hieman sivulle ja aloin hyväillä käsin hänen pilluaan. Työnsin ensin yhden sormen hänen sisäänsä ja sitten kaksi, lopulta kolmannenkin. Sinin hengitys tuntui muuttuvan raskaammaksi, vaikkei sitä kovassa musiikissa kuullutkaan. Koska Sini jatkoi elokuvan katsomista, pyörähdin hänen jalkojensa alta etupuolelle istumaan, jotta pääsisin työskentelemään kielelläni. Nuolin ja imin hänen paljaaksi ajeltuaan pilluaan, kunnes hän alkoi liikehtiä siihen malliin, ettei pysty enää olemaan paikallaan. Hän otti toisella kädellä kiinni hiuksistani ja pyysi tulemaan sisään. Nousin ylös, uskaltamatta katsoa siirsikö hän katsettaan pois elokuvasta. Hän jatkoi kuitenkin elokuvan katsomista, joten riisuin omat housuni, työntyen hänen sisäänsä takaapäin.

Hän oli niin märkä, ettei paljon tarvinut ohjailla, vaan sukelsin suoraan pohjaan asti. Sini huokaili ja nousi seisomaan, jolloin säikähdin hänen huomaavan kuka olen. Sini ei kuitenkaan irroittanut katsettaan elokuvasta, vaan riisui vain rintsikkansa pois, kumartuen takaisin eteenpäin. Pidin häntä vyötäisiltä ja huokasin helpotuksesta. Hän alkoi liikuttaa lantiotaan, joten aloin työnnellä häntä hitaasti. Hyväilin hänen paljasta selkää ja kiersin kädet hänen rinnoilleen. Muutaman kuukauden selibaatin jälkeen rintojen puristelu tuntui uskomattoman ihanalta, joten aloin tuntea kaluni paisuvan pian räjähdysvalmiiksi. Nousin ylöspäin ja aloin työnnellä Siniä voimmakkaammin. Hän otti tukevamman otteen ikkunanpielestä ja hänen voihkimisensa alkoi kuulua musiikin yli, mutta tuskin sentään salin puolelle, olihan meillä ikkuna välissä. Tunsin hänen tulevan, joten lisäsin vain tahtia entisestään. Sini vaikerteli tulevansa koko ajan ja pyysi minua hidastamaan. Hänen oli vaikea pysyä jaloillaan, mutta pidin häntä pystyssä ja hidastin vasta kun tunsin purkautuvani hänen sisäänsä. Molempien oli todella vaikea olla hissukseen, vaikka ääntä varmasti lähtikin.

Irroittauduin hänestä ja valmistauduin ties millaiseen vastaanottoon, mutta Sini kääntyikin ja totesi, että minun pitäisi opettaa myös Matille suihin oton ilot, sillä sellaiseen Matti ei koskaan suostunut. Hän suuteli minua kiivaasti ja sanoi monesti haaveilleen minusta, muttei uskaltanut vihjailla mitään. Kävimme siistiytymässä wc:n puolella ja pian sen jälkeen ovelta kuuluikin koputus. Matti asteli sisään remonttikamppeissa ja totesi auton olevan kunnossa, muttei saanut sitä yksin tuotua. Sini katseli elokuvaa, eikä ollut kuulevinaan, joten lähdimme Matin kanssa hakemaan autoa.

Vuosia myöhemmin, kun he eivät olleet enää yhdessäkään, kuulin Siniltä elokuvateatterin saaneen palautetta toisen elokuvan äänien läpi kuulumisesta..

Kommentoi

top