search
top

Anoppi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämän olen julkaissut toisaalla, toisella nimimerkillä

Olimme avovaimon ja anopin kanssa parin viikon reissulla Kanarian lämmössä ja kelit olivatkin varsin mukavat ja lämpimät. Alkuloma menikin lähinnä aurinkoa ottaen, sillä naisväki halusi varmistaa hyvän rusketuksen saannin. Minulle jäi tietenkin asiaksi hieroa aurinkoöljyä naisten selkäpuolelle, johon eivät itse yltäneet. Avokki otti aurinkoa bikineissään, mutta Anne oli yläosa paljaana, jota hän ei jostain syystä suomessa koskaan tehnyt. Liekkö miehensä mustasukkaisella luonteella jotain tekemistä asian kanssa, mutta nythän hän ei matkassa ollut. Avokkia tämä ei tuntunut häiritsevän, sillä eihän Annen käyttämät bikinitkään nyt loppujen lopuksi mitään peitelleet.

Olimme varanneet muutamia valmisreissuja lomamme ajalle ja tänään oli vuorossa eläinpuiston retki, jossa avovaimoni halusi ehdottomasti käydä. Koska minä en kuitenkaan välitä katsoa häkeissä olevia eläimiä, niin olimme sopineet, että hän käy tämän reissun yksinään. Jäimme Annen kanssa makoilemaan hotellin parvekkeelle, jotka olivat yllättävän isoja, sillä rinteessä olevan hotellin jokainen parveke oli alemman huoneiston päällä ja hotelli näyttikin isoilta portailta, joista meillä oli ylin tasanne.

Annen piti tietenkin nyt levittää öljyä minun selkääni ja sen hän tekikin aivan yhtä hyvin ja huolellisesti kuin tyttärensä. Jossain vaiheessa olin sitten levittämässä öljyä itselleni etupuolelle ja Anne oli hakenut siinä välissä itselleen jäätelön jääkaapin pakastelokerosta ja pyysi palatessaan minua lisäämään öljyä vähän hänellekin, sillä jäätelö oli pakasteesta huolimatta lähes sulamispisteessä. Oletin hänen menevän mahalleen, mutta koska tuoli oli valmiiksi puoli-istuvassa asennossa, jäi hän selälleen. Samalla hän harmitteli sitä, että olisi pitänyt syödä jäätelö silloin heti, eikä laittaa sitä pakastelokeroon. Olin levittänyt öljyä hänelle tähän asti vain selkäpuolelle, joten ensimmäisenä tuli tietenkin mieleen miten menettelen rintojen osalta, mutta koska aloitin jalkapäästä, niin se ei ollut ihan heti ajankohtainen asia. Anne oli jo vuosia sitten mökillään sanonut minulle, että sitä öljyä pitää levittää huolellisesti ja ettei hän kosketuksesta rikki mene, joten käytännössä levitin öljyn hänelle samalla tavalla kuin avovaimollenikin. Hänen miehensä nähden hän ei kuitenkaan pyytänyt minua koskaan öljyä levittämään, vaan hänen tyttärensä hoiti asian silloin.

Aloitin siis levittämään öljyä ensin hänen nilkkoihin ja varpaisiin, tehden levityksen hierovin liikkein, kuten hän aikoinaan oli opettanut ja tuntuihan tuo omallakin kohdalla paremmalta kuin hento ja lähes kutittava pyyhkäisy. Öljymäinen aurinkorasva teki ihon liukkaaksi, joten voimakaskaan hieronta ei tuntunut pahalta, kuten kuivaa ihoa vasten tekisi, eli tässä sai ikäänkuin tehtyä kaksi asiaa kerralla. Jatkoin hierontaa sääriin, polviin ja reisiin, vilkaisten välillä miten Annen jäätelönsyönnin kanssa käy, sillä ainakaan itse en ehtinyt eilen jäätelöäni syömään normaalia tahtia, vaan loppupäästä se alkoi jo tippasta ja siksi Anne oli päätynyt pakastamaan omaansa yön yli. Olin noussut seisomaan hajareisin hänen ylleen ja hieroin öljyä hänen reisiin, miettien samalla mumiseeko Anne nyt jotain jäätelönsä vuoksi vai oliko kosketukseni nyt kuitenkin vähän liian reilu, sillä työnsin sormellani öljyätiukasti bikininrajaan asti. Otin lisää öljyä ja aloin levittämään sitä hänen vatsalleen ja kylkiinsä, Annen tiputtaen samalla jäätelöä rinnukselleen ja pyyhkäisten sen heti toisellä kädellään pois.

Kysyin voiko sitä vielä syödä, johon Anne vastaa vain että hyvin tämä sujuu ja pyytää minua jatkamaan. Epäröin hieman vielä rintojen hieronnasta, joten otan käsittelyyn ensin hänen vapaana olevan kätensä ja hieron öljyä siihen. Jäätelö tipauttaa jälleen yhden pisaran Annen rinnalle, jonka hän poistaa saman käden pikkurillillä, jolla pitää jäätelötikusta kiinni. Jäätelön kallistelu ei näytä oikein hyvältä ajatukselta, mutta en sanonut mitään, sillä Anne näytti huomaavan sen itsekin ja kiirehtii syömisessä.

Kun Anne nyt näytti keskittyvän jäätelönsä syöntiin, niin rohkaistuin jatkamaan öljyn levittämistä seuraavaksi hänen paljaille rinnoilleen. Samalla huomasin jäätelön lähtevän taas valumaan ja nyt kolmannella kerralla ei sitten tipahtanutkaan vain yksi pisara, vaan loput jäätelöstä tipahti kerralla hänen rinnalleen. Anne sai jäätelöstä heti kädellään kiinni ja alkoi nauramaan vahingolleen. Vaikkei jäätelöstä ollut enää paljon jäljellä, oli sitä kuitenkin sen verran, että siinä vaiheessa kun Anne käänsi katseensa jäätelöön, lähti siitä valumaan pari vanaa alas rintaa pitkin. Hymähdimme molemmat asialle yhtä aikaa ja ilman sen isompia ajatuksia, nuolaisin valumaan lähteneet vanat pois hänen iholtaan. Jäätelö sai vain hieman suolaisen lisämaun paljaalta iholta, eikä ehtinyt onneksi valua vielä sinne asti mihin oli öljyä levittänyt.

Anne tuntui alkavan tehdä nousua tuolilta, mutta sanoin nuolaisevani lopun jäätelön pois ja istahdin kevyesti hänen reisilleen. Nuolaisin lopun jäätelön hänen rinnaltaan ja imaisin hänen sormiaan, sekä nuolaisin sitten vielä loput jäljet rinnalta. Nousin pystymmäs ja katsoin Annen hieman yllättyneitä, mutta yhä hymyileviä kasvoja, jatkaen samalla öljyn hieromista juuri nuolemalleni rintakehälle ja olkapäille. Tunsin kuinka aloin siinä samalla kiihottumaan, vaikka tilanne alkoi olla jo ohi ja uikkareissa kiihottumiseni paljastuisi varsin nopeasti, joten vielä toisen käden öljyttyäni, nousin takaisin seisomaan ja kysyin laittaako hän itse kasvoilleen. Anne sulki kuistenkin vain silmänsä ja pyysi josko minä voisin laittaa, joten levitin öljyn myös hänen kasvoilleen.

Otsaan, nenänvarteen, poskille, korvalehdille, leukaan, kaulaan ja tietenkin kasvojen kohdalla öljyä tuli laitettua vähemmän ja liikkeet olivat enemmän hyväileviä kuin hierovia. Katselin samalla kuinka nuorekas Anne edelleen oli, puhuttiin sittenkasvonpiirteistä tai kropasta. Sanoin paikkaavani vähän reisienkin kohdalta, koska olin siihen istahtanut, joten hieroin sieltä vähän lisää ja kun Anne vielä varmisti olinko levittänyt jo rinnoille, niin pakkohan sekin oli vielä varmistaa. Anne piti silmänsä kiinni samalla kun hieroin vielä rinnat kunnolla ja tunsin samalla kuinka hänen nänninsä olivat nyt terhakoituneet selvästi äskeisestä, mikä sai tietenkin aikaan pientä ahtaanpaikan kammoa uikkareissani.

Pääsin onneksi siitä sujuvasti makaamaan omalle tuolilleni ja ehdin hetken makoilla, kunnes Anne oli ilmeisesti vilkaissut minua ja totesi, että minähän levitin itselleni öljyä vain etupuolelle. Olin kääntänyt pääni toiseen suuntaan ja yritin vähän rauhoitella itseäni, mutta kun kuulin Annen ottavan öljypurkin käteensä ja sanovan levittävänsä sitä minulle, etten polta itseäni, niin tunsin lämpeneväni vain lisää. Anne alkoi hieroa minua hitaasti ja itsevarmasti, nousten pikkuhiljaa nilkoista reisiä pitkin ylös. En voinut sille mitään, mutta kiihotuin selvästi Annen hieronnasta ja saattoipa kasvoillenikin pieni puna siinä nousta, mutta Anne jutteli kaikessa rauhassa tulevien päivien ohjelmasta, sekä laskeli miten pitkään tyttärellään vielä eläintarhan reissussa menee, sillä kyseessä oli käytännössä koko päivän reissu.

Pikkuhiljaa alkoi ajatukseni kuitenkin rauhoittumaan ja stondis hieman helpottamaan, öljyn levittelynkin pysyen loppuajan ihan vain selkäpuolella. Taivas alkoi vetää siinä sitten pikkuhiljaa pilvisempään suuntaan, joten Anne ehdotti syömään lähtemistä. Sanoin sen sopivan, mutta kävisin ensin suihkussa, koska tässä hotellissa tuppasi illalla vesi olemaan jääkylmää. Nyt vesi olikin mukavan lämmintä ja suihkuttelin vähän pidempään ja niinhän siinä kävi, että oli myös pakko päästää paineita vähän vähemmälle. Suihkusta palasin pyyhe vyötärölläni ja Anne oli jo odottelemassa valmiina, todeten veden olleen ilmeisesti nyt lämmintä kun noin pitkään suihkuttelin. Vastasin hyvin tarenneen ja siirryin makuuhuoneen puolelle pukeutumaan.

Huoneisto oli kaksio ja meillä oli makuuhuone käytössä, Annen nukkuessa olohuoneen ja keittiön puolella olevassa vuoteessa. Anne oli laittanut päällensä saman topin ja hameen, joka hänellä oli ollut illalla syömässä käydessämme, minun pysyen shortsit ja t-paita linjalla. Ruokaa odotellessa soitin avokillekin ja kysyin miten hänellä on päivä sujunut ja onko ilmat olleet sillä puolen saarta yhtään paremmat. Tähän aikaan päivästä emme syöneet vielä kovin raskaasti, vaan jätimme varsinaisen ruokailun iltaan, jolloin oli jo paljon vilpoisampaa. Ruokailun alkuun ja päätteeksi tuli otettua tietenkin isot janojuomat, jonka jälkeen kävelimme takas hotellille, pysähdellen välillä muutamissa liikkeissä.

Hotellille palattuamme keitin meille iltapäiväkahvit, Annen mennessä nyt vuorostaan suihkuun. Annen tullessa suihkusta pyyhe ympärillään, istuin minä jo pöydän ääressä kahvilla, lueskellen mukaan ottamaani tuoreinta Tuulilasi-lehteä. Hän otti myös kahvia ja istahti siihen minua vastapäätä, seuraten vain aluksi lukemistani. Ajatukseni olivat kuitenkin jossain aivan muualla ja kun Annekin huomasi etten keskittynyt lehteen sen syvällisemmin, alkoi hän siinä sitten ääneen mietiskellä mitä laittaisi tänä iltana päälleen ja mihin menisimme sitten illalla syömään. Minulla ei tietenkään vastaavaa pukeutumisongelmaa ollut, kun laukkuuni oli pakattu huomattavasti vähemmän vaihtoehtoja, mutta laitoin lehden pois ja mietimme siinä hetken aikaa sitten ruokapaikkoja, joissa emme olleet vielä käyneet ja joista muistelin jossain nettikeskustelussa olleen kehuja.

Kahvit juotuamme alkoi Anne katsella itselleen vaatetusta, joten sanoin meneväni lukemaan lehteä makuuhuoneeseen. Anne kävi ovella esittelemässä muutamaa vaihtoehtoa ja kyseli kommenttejani, mutta kun sanoin kaikkien olevan hyviä, niin hän tietenkin alkoi vitsailla, että miehiltä on turha vaateneuvoja kysellä. Yritin vakuutella hänellä olevan vain niin hyvä vaatemaku, etten pystynyt erottamaan enää täydellisistä vaatevalinnoista sitä parasta, mutta se kuulosti menevän vain mielistelyn piikkiin. Lopulta hän totesi kuitenkin laittavansa farkut tänä iltana, koska taivas oli pilvessä ja ilta saattaisi olla kylmä. Kun vaateasia oli nyt selvä, niin pyysin häntä katsomaan lehdestä erään auton kuvaa, sillä he olivat suunnitelleet hänen autonsa vaihtamista vähän uudempaan.

Anne tuli viereeni makaamaan pelkkä toppi ja pikkuhousut yllään, sillä farkkuja hän ei äskeisen mekon jälkeen ehtinyt vielä jalkaansa vetää. Sängylle tullessa hän totesi heti, että vau, tämä sänkyhän on paljon pehmeämpi kuin olohuoneen sänky. Hän katsoi lehdessä olevaa autoa ja kyseli siitä jotain, mutta palasi sitten kehumaan sitä kuinka pehmeä tämä sänky oli. Hänen sänkynsä oli kuulemma niin kova nukkua, että hartijat alkoivat tulla kipeäksi, joten hän ehdottikin, että vaihtaisimme muutamaksi yöksi sänkyjä. Sanoin sen onnistuvan ja hän jäikin makoilemaan vielä siihen viereeni vatsalleen ja minä jatkoin jonkun aikaa lehden lukemista. Anne kuitenkin keskeytti minut ja kysyi tiedänkö mitä kello on.

En tiennyt mitä kello voisi olla, joten kävin hakemassa olohuoneen pöydältä puhelimen ja katsoin siitä kelloa. Koska se oli Annen puhelin, pyysi hän sitä itselleen, jotta hän soittaisi tyttärelleen ja kysyisi joko tämä oli tulossa. Bussi olisi lähdössä puolentoista tunnin päästä, mutta siitä kestäisi pitkälti yli tunnin kun hän olisi täällä. Minulla ei mitään asiaa ollut, joten Anne sanoi vain minulta terveisiä ja lopetti puhelun. Anne laskeutui käsien varasta takaisin makuulleen ja laittoi puhelimen pois, minun maatessa siinä vieressä kyljelläni Annen suuntaan. Lehti jäi olohuoneen pöydälle, joten katselimme siinä nyt vain hymyillen toisiamme.

Annella oli vähän ilkikurinen ilme kasvoillaan ja hän sanoikin sitten, että hän onkin kyllä vähän ihmetellyt miten pystyimme lähes joka ilta rakastelemaan jos sänky oli yhtä kova kuin hänellä. Tajusin tietenkin, ettei hän ollut ilmeisesti joka ilta nukkunutkaan, vaikka niin oletimme kun avokin kanssa hetkisen odottelun jälkeen lähes joka ilta olimme rakastelleet ja siitä olohuoneen ohi pesulle hipsineet. Ja olihan se tuonut omanlaista jännitystä tietenkin touhuun, kun oli pitänyt yrittää touhuta mahdollisimman hiljaa. Laskin käteni hänen selkänsä päälle ja pahoittelin jos olimme pitäneet liikaa ääntä, mutta hän sanoi ettei se sinällään häntä häirinnyt.. lisäten kuitenkin perään, että pitkään sitä nuorimies kuulostaa silti jaksavan. Minullahan alkoi tietenkin nousta väriä kasvoille moisesta ja hätäpäissäni ehdotin jos hieron niitä hänen kipeitä hartioita, mikä passasi Annelle tietenkin hyvin.

Nousin hänen päälleen ja hän siirtyi vähän keskemmäs sänkyä, jonka jälkeen aloin hieroa olkapäitä, niskaa ja lapaluiden seutua. Sille en voinut taas mitään, että mieleeni tuli tuo kiihotusta herättänyt tilanne jäätelön kanssa, joten tämä ei tuntunutkaan enää niin hyvältä ajatukselta. Lopulta käännyin makuulle hänen vierelleen, mutta olin jo sen verran kiihottuneessa tilassa, etten malttanut siirtyä kovin kauas, vaan jäin makaamaan kyljelleen aivan hänen viereensä ja jatkoin toisella kädelläni hänen selkänsä ja pakaroiden hyväilyä. Anne tunsi taatusti pullotukseni itseään vasten ja katsoessani hänen silmiään, näin hänen miettivän nyt jotain, mutta samalla ainakin kuvittelin näkeväni niissä myös merkkejä hänenkin lämpenemisestään.

Katsoimme siinä hetken toisiamme, kunnes Anne pyysi avaamaan parvekkeen oven, koska täällä alkoi olemaan aika kuuma. Nousin ylös ja kävin avaamassa hieman ovea, jona aikana Anne pyörähti sängyllä selälleen. Palasin sitten Annen luo ja istahdin vain hänen viereensä ja laskin käteni hänen päälleen, mutta hän pyysi tulemaan ihan vähäksi aikaa siihen hänen kainaloonsa. Tämän tulkitsin ehdottomasti siten, että hänkin tunsi nyt jonkinlaista vetoa tai kosketuksenkaipuuta, joten siirryin hänen kainaloonsa ja jäin puolittain hänen päällensäkin, alkaen samalla kevyesti hyväillä häntä.

Anne toisti vielä, että vain vähän aikaa ja ettei nyt sovi ajatella mitään sopimatonta. Huomasin kuitenkin kuinka hänen nänninsä nöpöttivät selvästi topin läpi ja vaikka muistan niiden nöpöttäneen aivan samoin bikineiden läpi esimerkiksi mökillä järvessä uinnin jälkeen, niin ei se silloin saanut samanlaista tunnetta minussa aikaan kuin se nyt sai. Mieleni teki ottaa rinnat uudelleen hyväiltäviksi ja imaista noita houkuttelevasti esillä olevia nännejä. Käteni tekivät tietenkin jo hyväileviä liikkeitä pitkin hänen vartaloaan ja löysivät pian myös tiensä topin alle.

Hyväilin ensin hänen vatsaansa ja kylkiään, siirtyen sitten hitaasti rintojen luo, kierrellen hänen nännejään ensin kuin kissa kuumaa puuroa ja löytäen lopulta nuo kosketusta huutavat nännit sormieni pyöriteltäväksi. Anne hengitti yhä raskaammin ja katseemme kohdatessa hän totesi, että meidän pitäisi nyt lopettaa ja alkaa rauhoittumaan. En kuitenkaan malttanut, vaan pyysi saada jatkaa vielä hetken, sillä halusin hyväillä häntä vielä hetken. Anne sanoi kuitenkin hänen viimekerrastaan olevan niin kauan, ettei hän pystyisi hillitsemään itseään jos jatkamme yhtään pidemmälle.

Pyörähdin hajareisin hänen päälleen ja aloin nostaa toppia ylemmäs, sanoen haluavani maistaa häntä vielä hieman. Näin kuinka hänen mustuaisensa laajenivat selvästi samalla kun hän nosti selkäänsä kaarelle, jotta sain työnnetyksi topin ylös ja paljastettua rinnat eteeni. Hän sanoi hiljaa ettei meidän pitäisi, mutta samalla kun kumarruin alas, alkoi hän hyväillä käsillään niskaani, sanoen perään vielä että eihän pitäisi. Pyysin häntä nyt vain nauttimaan ja otin nännin suuhuni, pyöritellen sitä kieleni kärjellä ja hyväillen samalla toisella kädellä hänen toista rintaansa. Hän alkoikin selvästi kiihottua, joten lähdinkin sitten pikkuhiljaa laskeutumaan suukotellen rinnoilta alaspäin, riisuen häneltä pikkarit pois.

Menin hänen vierelleen ja jatkoin suullani työskentelyä hänen nänninsä parissa, toisen käteni hyväillen alapäätä. Anne huokaili ettei hän kestä nyt tällaista ja työnsi käteni pois, pyytäen tulemaan sisäänsä. Kauaa ei aikaa mennyt, kun sain kaikki vaatteeni pois päältäni ja laskeuduin hänen jalkoväliinsä ja työnnyin hänen sisäänsä. Hän tuntui olevan erittäin märkänä, joten pystyin tekemään ihan rauhassa nopeita ja syviä liikkeitä, ilman pelkoa liian nopeasta tulemisesta. Anne taisi kuitenkin puhua totta, että viimekerrasta oli aikaa, sillä hän alkoi voihkia allani orgasminsa lähestymisestä, enkä ehtinyt päästä edes kunnolla vauhtiin kun hän alkoi jo vavahdella ja ynähdellä allani.

Ajattelin tämän asennon olevan vähän huono, koska tässä oli nyt hieman paineita nopealle tulemiselle, mikä sinänsä kyllä jo lisäsi kiihotustani. Vetäydyin pois hänestä ja pyysin kääntymään kyljelleen, työntyen sitten takaapäin takaisin hänen sisäänsä. Tässä asennossa pystyin jatkamaan työntöjäni ja hyväilemään samalla hänen rintojaan sekä klitoristaan. Pitkään ei tässä asennossa tarvinnut olla, kun tiesin olevani tarpeeksi lähellä, joten käänsin meidät mahalleen ja jatkoin lantion liikkeitä, käsieni työskennellessä yhä hänen allaan. Kiihdytin tahtiani yhä enemmän ja enemmän, kunnes Anne alkoi puuskuttaa ja osoittaa jälleen lähestymisensä merkkejä. Nousin hajareisille ja otin kiinni hänen vyötäröltään, aloittaen voimakkaat työnnöt ja Annen saatua jo omansa ja tuntiessani hänen supistelunsa kaluani vasten, lähdin itsekin tulemaan, vavisten lopulta voimakkaan orgasmini johdosta ja kaatuen Annen päälle makaamaan.

Havahduimme kuitenkin pian siihen, että meidän pitää käydä vielä pesulla ja siistiytyä.

Kommentoi

top