search
top

Unen tiellä, vain sinä.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (9 votes, average: 2.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa tulee, jos jotain kiinnosti teksti.

Istuin kuntamme ainoalla huoltoasemalla, kavereideni Iinan ja Elisan kanssa. Olimme suunnitelleet illan viettoa, tuttavamme tykönä. Halusin pitkästä aikaa juoda itseni täysin humalaan, olin juuri jättänyt poikakaverini. Sen joka ei antanut olla minun rauhassa, edes 5 minuuttia. Hän lähetteli tekstiviestejä ympärivuorokauden, vain tietävänsä missä olen. Tiesin hänen pettäneensä minua, entisen tyttöystävänsä kanssa. Minä kiltti tyttö, aioin nyt kostaa hänelle.
Puhelimeni pirisi, havahduin mietteistäni. Juhani soitti, että odottavat meitä nyt autossa pihalla. Nousimme lähteäksemme, kuulin tutun äänen huutavan nimeäni. Se oli Olli! Olli pyysi saada vähän aikaa jutustella minun kanssani, jäin muutamaksi minuutiksi. Olli muisti minut vieläkin, hän oli ollut puolivuotta sitten meillä kuskina. Ollia oli jäänyt haittaamaan, kun ei ollut kehdannut pyytää numeroani. Naureskelin hänelle, etten minä niin pureva ole.. Tytöt halusivat jo mennä, eli minunkin täytyin lähteä. Lupasin Ollille soittavani, jos tarvitsen kyytiä kotia.
Autoon päästyäni, tiesin haluavani ulos siitä Mersusta, sillä samaisella punaisella sekunnilla! kukas muukaan oli kuskina, kuin entinen poikaystäväni. Hän halusi taas vahtia minua! Auton juuri lähdettyä liikkeelle, huusin haluavani ulos. Auto pysähtyi ja nousin kaikella vihallani autosta niin nopeasti kuin vain pystyin. Kävelin niin nopeasti huoltoaseman sisälle, etten ehtinyt kuulla tyttöjen sanoja. Halusin vain turvaan, eli vessaan itkemään. Se idiootti, joka pilasi taas iltana; manasin taas itsekseni.
Siistittyäni itseni, etsin Ollin silmiini. Tiesin, ettei hän ollut vielä lähtenyt. Olli vastasi hymyyni, ilahtuen. Kävelin hänen luokseen, tiesin hänen huomaavan itkun jäljiltä olevat punaiset silmäni. Olli ei sanonut minulle sanaakaan, otti kädestä kiinni ja talutti autollensa.
Istuin hänen bemariinsa, en edes ajatellut juoksevani karkuun. Hän oli niin turvallisen tuntuinen. Olli käynnisti autonsa, hän vilkaisi minua. ”En halua sanoa mitään, haluaisin halata sinua” Mikään muu ei tuntunut sinä hetkenä tärkeämmältä, kuin Ollin halaus. Olli kysyi, että haluaisinko hänen luokseen teelle? Vastasin myöntävästi, koska en halunnut olla yksin.
Istuessani Ollin pehmeälle sohvalle Tiesin etten, tarvinnut teetä. Halusin hänet tässä ja nyt. Kysyin Ollin viereen istumaan, en halunnut sanoa mitään. Riisuin häneltä paidan, suutelin kerran. Hän ymmärsi mitä halusin, kaatoi minut sohvalle selälleen. Riisui paitani, avasi liivini hakaset yhdellä kädellä nopeasti. Hän painoi huulensa hellästi nännini päälle, tunsin imun kuin hampaatkin.
Riisuin hänen t-paitansa, liikutin hellästi sormiani hänen selällään. Ollin huulet olivat vaihtaneet nänniä, toinen käsi oli toisella rinnalla samalla hänen silittäessä poskeani. Huokailin nautinnostani, en halunnut sen loppuvan. Siitä oli pitkä aika, kun joku oli raaskinut käyttää mielihyvääni enemmän kuin pari minuuttia. Olli hivuttautui alemmaksi huuliensa kanssa, silitti kylkiäni. Avasi hampaillansa farkkujeni napit, näykkäisi hellästi hipserini pintaa. En olisi halunnut odottaa enempää, mutta Ollin teot olivat minulle kuin unta. Olli nousi päältäni, riisui farkkuni samalla sanoen; Olet niin kaunis kasvoiltasi.
Hän ei laittanutkaan kättään heti housujeni sisään, vaan tuli ylleni. Laittoi käden niskani taakse ja suuteli minua. En ymmärrä mieleni menoa, nousin suudelman jälkeen. Halusin hänen päällensä. Pusujani jakaen laskeuduin hänen kaulastansa alaspäin, pysähtyessäni hänen farkkujen rajalle. Katsoin häntä silmiin; Annatko luvan? Olli vain mumisi, tiesin sen tarkoittavan lupaa. Aukaisin hänen farkkujen napit, laskin borsereita hivenen.
Hänen elimensä, oli komea. Mielettömän kookas, aivan unelmani. Nuolaisin, imin ja hieroin. Olli pysäytti tekemiseni, nosti leukaani kahdella sormellaan häntä kohti; haluaisin nuolla sinua, olet niin syötävän ihana. Hän nousi ja ohjasi minut lattialle makuulle. Olli painoi huulensa helmeni päälle, välissä oli vain kangas. Tunsin olevani todella kiihottunut hänen lämpimästä hengityksestä, jonka tunsin ohuen kankaan läpi. Olli nuolaisi minua, laski hipserini. Hän hymyili, laskeutui takaisin. Ei hän nuollut minua suoraan. Imi häpyhuuliani, ensin toista sen jälkeen molempia. Ollilla ei tuntunut olevan kiire mihinkään, hitaasti aivan kuin kiusatakseen.
Olli nousikin ylös, tuli päälleni. Tunsin hänen peniksen klitoriksellani, Ollin huulet imaisivat korvalehtiäni. Hän henkäisi korvaani; Maistut aivan mansikalta, haluaisin sinut tässä ja nyt, mutta ensin haluan sinun nauttivan minusta muutenkin. Olli laskeutui, lipaisi, näykkäisi, en ollut ikinä kokenut mitään vastaavaa. Olli käänsi minut vatsalleni lattialle, tuli päälleni. Suuteli selkääni, silitti kyljestä. Tunsin hänen peniksen koko ajan lähempänä, halusin hänet sisälleni.
Liikautin lantiotani Ollia vasten, kuin käskystä sain tuntea sen ihanuuden sisälläni. Tunsin niin pistävän kivun, mutta niin ison mielihyvän. En voinut sanoa mitään muuta kuin huokaista. Olli tuli sisääni hitain työnnöin, se kesti vain hetken kun hän jo nousi päältäni. Tuli viereeni kyljelleen, käännyin häntä kohti, Suutelin häntä samalla hivuttauduin Ollin päälle.
Olli ei antanutkaan minun istuutua miehuutensa päälle, vaan veti minut itseensä kiinni; Jenna, ratsasta minulla kuin orillasi päivisin. Hän siis tiesi hevosestani, omasta kullastani. Olin harrastanut ratsastusta 12vuotta ja nyt halusin panna parastani. Kuvittelin laukkaavani, tein tahtini Ollin päällä samanlaiseksi kuin satulassakin. Olli vain huokaili ja murahteli. Hän nautti selvästi, pyörittelin lantiota ja kiihdytin tahtini nopeaksi.
Olli tempaisi minut rintaansa vasten ja kietoi kätensä ympärilleni; Kuules tyttöni, en minä mikään tunnoton ole, en halua tulla vielä. Nousin Ollin päälle istumaan, mutten ottanut häntä sisälleni. Ensimmäisen kerran huoltamolta lähettyä, halusin sanoa hänelle yhden asian; Haluan sinua aidosti, en kokeillakseni. Olli nousi ja halasi minua.
Käänsi minut lattialle ja tuli päälleni, painautui sisääni; Olen aina halunnut sinut aidosti, olet ollut ihailuni kohden tämän puolivuotta. Laskin käteni hänen lantiolleen ja riuhtaisin hänet sisälleni, halusin hänet tähän ja nyt. Olli tiesi ajatukseni, kiihdytti tahtinsa ihanan rajuksi. Tunsin hänen olevan lähellä valmistauduin ottamaan hänet sisääni, mutta hän tulikin ulos ja purskautti siemenensä häpyhuulieni päälle.

Kommentoi

top