search
top

Itkua ja hammasten kiristystä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.42 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Erikoislääkärin käsittelyssä

Koska Jyrki pureskeli hampaitaan nukkuessan oli hänen oma hammaslääkärinsä antanut läheteen erikoislääkärille. “Muuten kulutat hampaasi lopuun ennen keski-ikää”, hammaslääkäri motivoi päätöstään.
Jopa yksinkertainen toimistotyö oli liian vaikea nuorukaiselle.
“Ennen vanhaan olisit saannut nukkua höylämätön puupalikka suussa”, hänen hammaslääkärinsä sanoi ivailen.
Jyrki ei tahtonut uskoa tähän, mutta todellisuus on satuakin ihmeellisempi.
Parin päivän kuluttua nuoukainen käveli aivan toisessa kaupungiosassa kuin hän itse asui. Hänen pysähtyi erään jugendarkkitehtuuriimme helmien eteen.
Ei voinut eksyä paikasta, suurin kirjaimin luki sana KLINIIKKA kiiltävällä messinkikilvellä oven vieressä. Porraskäytävässä lemui desifimionisaineen haju.
Odotushuoneessa oli tavanomaiset Alvar Aallon huonekalut, mutta pöydällä kummallisia aikakauslehtiä jotka olivat täynnä kumiin ja nahkaan pukeutuneita ihmisistä. Mutta hän ei ehtinyt kun vilkaista niihin kun nuori vastaanottohoitaja sanoi että hän voi tulla sisään.
Suureksi hämmästykseen Jyrki pani merkille latex-hupun peittävän hammaslääkärin kasvot, ihan kuin jossain kinky-bileissä, mutta naisella oli todella upea vartalo. Jyrki istui vähän jännittyneenä tuoliin, jota pumpattiin ylös. Katse kiinnittyi kiiltäviin ja steriileihin intrumentteihin jotka oikein pyysivät tulla käytetyksi. Hän kuuli takaa kun lääkäri veti päällensä suojakäsineet. Tämä väänsi sen jälkeen hänen suunsa auki Jenning’s dental mouth gagilla ja puudutti sen jälkeen niin paljon kuin uskalsi.
Selkänoja lasketiin niin alas kuin mahdollista ja potilas pyydettiin sen jälkeen haarottamaan jalkojaan, jotka pian pantiin tuille jotka hän ei aikaisemmin ollut huomannut. Hänet vapautettiin suussa olevasta metallikapistuksesta. Tohtori aukaisi hänen housunsa ja rupesi tutkimaan hänen sukupuolielintään. Jyrki arveli että naislääkärin mielestä hänellä oli liian pieni kalu. Traagista, koska hän oli hieman ruvennut tykkäämään naisesta. Mutta tämä oli tietenkin enemmän kouluja käynnyt kuin hän, eihän he mitenkään voinneet sopia yhteen. Luultavasti myöskin iältään vanhempikin, mutta huppu peitti niin paljon että siitä ei voinnut olla varma.
Hän kysyi Jyrkiltä jos tämä runkkaa usein. Potilas valehti ja vastasi “e-ei hy-hyvin harvoin.” Lääkäri tiesi että tämä oli valetta. Jyrki itki tuottaessaan pettymystä naiselle.
“Seuraavan käynnin yhteydessä opetan sinua masturboimaan uudella tavalla” tämä sanoi laittaessaan mustan nukutusnaamion hänen kasvoilleen. Jyrki heräsi sairaalassa ihan toisella puolella maapalloa, missä kukaan ei ymmärtänyt hänen puhetaan.

3 kommenttia viestissä: “Itkua ja hammasten kiristystä”

  1. mapidin says:

    Samaa kuin H89, mielenkiintoinen. Jatkoa vaan ja mielenkiinto sen kun kasvaa. Täysin absurdi juttu, niin kirjoitusasun kun esityksenkin suhteen.
    Tätäkin tarvitaan.

  2. H89 says:

    tämähän oli mielenkiintoinen, mielellään jatkoa 🙂

Kommentoi

top