search
top

Suulla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.71 out of 5)
Loading...

Avasit vyötäni keskittynyt ilme kasvoilla. Työnsin lantiotani eteen kun istuin kapealla penkillä. Hymyilin, katsoin keskittymisestä vakavaa ilmettäsi. Levitin haarojani lisää tuoden sen lähelle kasvojasi. Silmämme nauroivat riemusta kun odotus yhteisestä kiimaisesta hetkestä tapahtuu juuri nyt. Ei tarvitse enää odottaa ja spekuloida mahdollisella potentiaalilla ja hieroa itseään. Kosketan huultasi peukalolla. En tällä kertaa suutele sinua. Nyt on sinun ja kyrpäni vuoro nauttia toisistaan.
-Ihanat huulet, kuiskaan. Pehmeät, lämpimät, ..kutsuvat. Työnnän sormea hampaiden väliin kieltäsi etsien, liu’utan sitten sylkeä huulillesi, -..ja liukkaat.
Säteilet ilosta minun pohdinnalle huultesi avuista. Julkinen paikka vetää sinänsä hiljaiseksi. Et pidä kehuistani siksi että ne jotenkin yllättäen löytäisi sinusta jotain tutkimatonta kaunista vaan koska todella tiedät miksi niin pidän suustasi. Tiedät suusi tuottavan minulle nautintoa, miten suusi voisikaan olla jotain parempaa. Saat vyön auki. Kullini seisoo täydessä mitassa, toisessa lahkeessa sivulle menevänä kohoumana. Nuuhkaiset sitä farkkujen läpi. Olen ollut liikkeellä ja käynyt eilen suihkussa. Tuoksuni on vahva, ei vielä mitenkään eltaantunut. Tunnet kasvoillasi kiimaisen kullini tuoksun, johon on sekoittunut myös vähän myskistä pallien hikeä, kaipa vähän pissaakin. Painat nenälläsi kullini vartta kankaan läpi ja se saa minut huokaamaan ja jäykistymään entisestään. Hyväilysi vaatteiden päältä tuntuu taivaalliselta. Hellää, aisteja aktivoivaa, kiihottavaa.
Riisun sinulta neuleen ja paidan. Rintaliivitkin ovat katseideni ja käsieni edessä. Pyörittelen sylkeä heräileville nänneillesi. Nuuhkit ja nuolet housujen läpi. Kiihkosi päästä imemään kullia kiihottaa meitä kumpaakin, ei tarvitse peitellä kiihkoaan vaan sen voi muuttaa huikaisevaksi toiminnaksi.
Käännät kullin esiin sepaluksesta. Se huojuu nyt siinä, ylväänä, pystyssä katseidemme välissä. Esinahka on lähes kokonaan terskan päällä. Pidät kättäsi sillä, tunnet sen lämmön ja innon. Nostan lantiotani pudottaakseni housut pois kielesi tieltä kiveksille ja välilihalle. Voi kuinka sinua rakastankaan.
Kun aloimme tapailla, kavahdit ajatustakin siittimen tuoksuista. Halusit kullin liukuvan suuhusi suihkun raikkaana. Ensin opetin sinut itse pesemään ja vaahdottamaan sen, kuin jännittävänä alkuleikkinä. Eihän se silloinkaan täysin mauton aina ole, saippuaa saattaa jäädä eikä karvaan maun löytäminen terskan juuresta ole mitenkään mieltä ylentävää. Nyt sinulla sujuu paremmin. Pussaat terskan kärkeä märästi, valutat sille sylkeä kun samalla vedät esinahkaa lisää taakse. Jos siittimen yllätyksellinen maku pelottaa, sitä ei kannata yrittää välttää millään hankaloittavalla manoveerilla kuten liu’uttamalla vain huulia terskan juuren yli tai yrittämällä pitää esinahkaa päällä. Tällaiset ylimääräiset kahleet vain estää sinua rakastamasta, hellimästä ja nauttimasta munan imemisestä antaumuksella. Ja nimenomaan sinun antaumuksella, ei vain pornoleffoista matkituilla tempuilla.
Jos terskan juuren maku arveluttaa, paras keino on laimentaa ja putsata sitä sormin omaa sylkeä käyttäen. Syljen määrä myös liukastaa ja tuntuu todella hyvältä. Suihinoton jälkeen toki kasvosi ja kätesi haisevat kyrvältä, mutta mikä voisi olla luonnollisempi tuoksu ihastuttavan, tyytyväisen ja hellästi hymyilevän naisen kasvoilla. Samoin minunkin kasvot tuoksuvat pillulta ahkeran nuolemisen jälkeen. Pillusi haju kiihottaa toki myös sinua. Uusinta houkuttaa kun vieno tuulahdus oman pillun tuoksua tuntuu suudelmassa.
Tärkeintä tietenkin on, että kulli aiheuttaa sinussa himoa ottaa se suuhun ja tutustua sen jokaiseen muotoon, tuoksuun ja liikkeeseen kielellä. Kun kiihotus muuttuu ja täydellistyy purkautumiseen. Toki, sperman mausta pitämisen voit joutua opettelemaan – samahan se oli myös viinin kanssa.
Miehen saaminen laukeamaan vain suun avulla ei ole välttämättä ole se helpoin suoritus. Miehen huipulle johtava yhdyntä voi olla mekaanisesti tarkasteltuna roisi tapahtuma. Sen tekeminen suulla kysyy intoa ja halua. Palkintona on vahva tyydytys. Kummallekin. Voit kenties saada tahtosi läpi itsellesi tärkeissä asioissa kun pystyt säätelemään ja määräämään hänen hekumasta. Itseluottamuksellesi ei voi mitenkään olla ongelma tietää ja tuntea, että juuri sinun suu on paras kaikista miehellesi – ja että hän tietää ja kokee sen myös.
Eihän tässä ole kyse alistamisesta tai naisen olemisesta vain miehen tarpeita varten. Kun annat miehen työntyä sinuun ja hän työntyy, antaudut silloin aktiin. Jos haluaa antaa jollekin vain vähän, ei ehkä kannata antaa ollenkaan. Toinen vaihtoehto on antaa kunnolla. Suosittelen jälkimmäistä, varsinkin jos elämässäsi on vajausta rakkaudesta. Seksi tuo tunteet pintaan, vaikka vain pannaan. Seksuaaliset tarpeet kannattaa täyttää sellaisen kanssa, jonka haluja olet valmis kuuntelemaan ja toteuttamaan.
Kullini on malttamaton, tunnet sen helposti kun hyväilet haastavasti kielelläsi ja huulillasi saaden suusi tuntumaan pehmeältä kovan siittimen ympärillä. Miehet eivät pysty vastustamaan suutasi, jos sitä heille suot. Tunnet miehen jännittymisestä laukeamisen olevan lähellä, hidastat vähän tahtia herkempään suuntaan, suudellen rakkaintasi ottaen sen syvälle. Lounastauko on vähän lyhyt eikä nyt ehditä muuta tekemään. Mies on virittynyt, kiihotat häntä nyt hyvin kevyesti. Nuolet kielen kärjellä kyrvän alapintaa ja katsot kuinka suloisesti mies jo vaikertaa kiimassaan. Kuvailisit melkein iloksi tunnetta, jonka vallassa säätelet häntä.
-Hyväile mun rintoja, käsket hiljaa. Kouri mun rintoja kun laukasen sut.
Hymyilet tälle miehelle. Miten hän on saanutkin jopa minut itseni pitämään matalista rinnoistani. Mies pitelee rinnoista juuri siten kuin se häntä itseään eniten tyydyttää. Liukastaa niitä, pusertaa niitä siten että pehmeys ja muoto korostuvat kämmenen pohjaan. Tiedän ettei hän kestä sitä pitkään, pidän tasaisen mutta hellän tahdin pehmeällä suullani. Kun mies alkaa lypsämään suuhuni tahmeaa mahlaa, tiedän ettei hänen kädetkään tarvitse ketään muuta.

2 kommenttia viestissä: “Suulla”

  1. mies_80 says:

    Antautuessaan on aika alasti. Entä jos tämä on vaan joku tylsä tyyppi, tai jos minä en ole toiselle mitään.

  2. Randevous says:

    Hyvä kuvaus suuseksin nautinnosta.
    Harmi vaan niin harva nainen todella pitää kullin imemisestä samoin harva antaa miehen laueta suuhunsa.
    Miksiköhän ei?

Kommentoi

top