search
top

Sprintter

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (110 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...

Alkukesäinen valoisa ilta on parhaimmillaan, kun istun mökin terassilla mukavan raukeana saunomisen jälkeen. Taustalla kuuluu lintujen taukoamaton laulu ja siihen sekoittuu kahden naisen iloinen ja pulppuava keskustelu. Keskustelu taukoaa välillä naisten yhteiseen nauruun ja kikatukseen.

Käännän katseeni naurun suuntaan. Terassilla olevassa keinussa istuu vierekkäin kaksi pyyheliinoihin kääriytynyttä naista. Toinen on vaimoni Heli ja toinen on huomattavasti nuorempi, hoikka, kasvoiltaan kaunis ja pitkähiuksinen Veera. Kaunis on vaimonikin. Hän on vähän lyhyempi tätä toista naista. Hänkin on hoikka, mutta kuitenkin hieman muodokkaampi. Vaimoni ikä, joka on sama kuin minulla, arvioidaan aina väärin. Alaspäin. Se on hänestä mukavaa ja täytyypä tunnustaa, että minustakin se tuntuu hyvältä.

– Kaipaako joku tähän tunnelmaan vielä jotain lisää? Vaikka haitarinsoittoa, sanon hymyillen naisille keinussa.
– Tämä on täydellistä Kari, jos sä vielä haet meille lasilliset kylmää valkoviiniä, vaimoni pyytää.
– Sitähän on arvon leidien saatava, jos se tämän hetken kruunaa, sanon ja nousen lepolasselta ylös ja lähden kohti mökin ovea.

Naisten katseet seuraavat minua. Miestä lähempänä neljää kuin viittäkymmentä ikävuotta. Satakahdeksankymmentä senttistä, vähän alle kahdeksankymmentä kiloista, tummahiuksista, sänkileukapartaista ja muutenkin miehekkään karvaista.

– Äkkiä tuo Kari toipui saunan rasituksista, vaikka joutui kahdet selät ja vähän muutakin pesemään huolella, sanoo Veera nauraen
– Minusta tuntuu, että se taisi sotkea meitä enemmän kuin pestä. Ainakin näitä selänjatkeita, nauraa vaimoni ja taputtaa peppuaan.
– Se tekee hyvää iholle. On kuin kauneusnaamio, huomautan ja näytän kieltäni naisille

Palaan mökistä tarjottimella kolme valkoviinilasia ja valkoviinipullo. Katson iloisena rupattelevia ihania naisia ja ajattelen onnellisena, että mikä on tässä miehen ollessa.

——–
Mutta nyt painetaan tässä kohdassa takaisinkelausnappulaa ja palataan ajassa taaksepäin kolme kokonaista vuotta siihen aikaan, jolloin Veera astui elämääni. On toukokuun alku kun ensikontakti Veeraan tapahtui.

Se tapahtui nykyisin hyvin tavallisesella tavalla: yhdessä internetin keskusteluhuoneessa. Siihen aikaan minulle tuli tavaksi chattailla aina silloin tällöin, kun oli rauhallista omaa aikaa. Enemmän juttuseuran etsimistarkoituksessa naisista, kuin vakavissaan yrittämässä iskeä sieltä ketään. Veera oli keskusteluhuoneessa nimimerkillä Sprinter(n). Oma nimimerkkini oli Kartanonherra. Pistin yksityisviestiä Sprinterille. Tavallisesti vastauksia naisilta tuli harvoin, koska heillä oli niin paljon ylitarjontaa miesten viesteistä. Sprinter kuitenkin vastasi heti ja keskustelu alkoi edetä.

Keskustelussa kävi ilmi, että nimimerkin Sprinter takana oli 17-vuotias lukiotyttö samasta isohkosta kaupungista, jossa asuin. Sprinter tuli tytön urheiluharrastuksesta. Hän harjoitteli pikajuoksua ja pituushyppyä puolitosissaan ja kävi ikäkausikilpailuissakin. Ensimmäisellä juttelukerralla meillä ei ollut aikaa kovin paljon hänen menojensa takia ja siksi annoin hänelle sähköpostiosoitteen, jos hän haluaisi jutella toistekin.

Chatista en koskaan erityisesti etsinyt nuoria tyttöjä. Heitä on toki kiva katsella oikeassa elämässä, mutta en ole oikein uskonut samaa säveltä löytyvän heidän kanssaan. Sprinter kirjoitti kuitenkin hyvin luontevasti ja vaikutti kiinnostavalta.

En uskonut hänen ottavan yhteyttä uudestaan ja olin yllättynyt, kun heti lopetettuamme juttelun sähköpostiini tipahti viesti häneltä. Viestissä hän ehdotti seuraavalle illalle uutta istuntoa messengerillä. Onnistuin seuraavana iltana varaamaan aikaa sille. Silloin lisäsin hänet kontaktilistaani. Hetken kuluttua se hyväksyttiin ja meillä oli keskustelukanava auki.

Sinä iltana kirjoittelimme yli tunnin ja sillä viikolla keskusteluista tuli jokailtaisia. Opin tuntemaan häntä ja hänen taustaansa paljon. Ja myös vastavuoroisesti. Veera sai tietää minusta yhtälailla kutakuinkin kaiken. Vaihdoimme kuvia sähköpostissa. Veera oli oikein herttaisen näköinen tyttö kasvokuvassa, jonka hän lähetti. Veera oli äärimmäisen ujo oikeassa elämässä. Hänen vanhempansa olivat ns. parempaa väkeä, vahvasti uskonnollisia ja olivat pitäneet ainoaa tytärtään todella tiukassa otteessa ja kurissa. Tähän oli tullut lievä muutos, kun tytön isä oli yllättäen kuollut sairaskohtaukseen puolitoista vuotta aiemmin. Äidin ote ole hiukan herpaantunut ja tytär oli saanut vähän vapauksia. Muun muassa tietokoneen ja internet yhteyden.

Veeralla ei ollut koskaan ollut poikaystävää tai mitään seurustelua. Ihastunut hän oli kyllä monestikin, mutta kova ujous ja kodin paine ei antanut niiden johtaa mihinkään. Ehkä erityisesti kodin taustasta tuli myös Veeran asenne ikäisiinsä poikiin. Hän piti heitä aivan idiootteina ja lapsellisina. Hän oli kuitenkin ihan normaali nuori nainen ja kiinnostunut hurjasti erotiikasta ja seksistä. Hän oli tutustunut seksiin internetissä ja hänellä oli fantasioita. Hän leikki itsekseen ja oli oppinut millainen on orgasmi.

Sen viikon loppupuolella vaihdoimme puhelinnumeroita ja soitin hänelle. Minulta haihtui viimeinenkin epäluulo, että kyseessä olisi ollut joku taitava feikki, joka vedättää minua. Puhelimessa Veera oli ujompi kuin chatissä, mutta hän kuitenkin luotti jo minuun. Tämä johti siihen, että sovimme käyvämme kahvilla juttelemassa silmäkkäin. Tähän asti en ollut odottanut mitään erityistä tästä jutusta, mutta nyt Veera alkoi kiinnostaa tosissaan.

Tapaamisen aika tuli ja mukava kihelmöivä tunne mahassa odotin Veeraa paikkakuntamme kuulun näköalapaikan kahvilan edessä. Sovittuna aikana lähestyi kahvilalle tuovaa polkua pitkin keskimittainen, hoikka tyttö, jonka ruskeat, pitkät hiukset oli kietaistu ponnarille. Tytön tullessa lähemmäs tuli selväksi, että urheiluharrastus oli totta. Istuvien farkkujen peittämät reidet ja pakarat olivat lihaksikkaat ja selvästi treenauksen tulosta. Veeralla oli t-paita ja sen päällä farkkutakki ja pieni käsilaukku olalla. Mahani kihelmöinti sen kun kasvoi.

– Hei. Minä olen Kari, esittäydyin lähestyvälle tytölle ja työnsin käteni esiin tervehdystä varten
– Hei ja mä olen Veera, Veera sanoi, katsoi ujosti hymyillen minua ja tarttui käteeni varovasti
– Sä vastaat hyvin mielikuvaani, jonka olen susta saanut päähäni jutellessamme chatissa ja puhelimessa. Monesti sellaiset mielikuvat menevät ihan pieleen, sanon Veeralle
– Et siis pettynyt?
– En todellakaan, sanon ja tahtomattani teen sen, mitä ei saisi tehdä. Hissikatse naiseen.
– Miltäs Kari näyttää sun mielikuvaan verrattuna?
– Luulin sua vähän isommaksi, mut näin on parempi, Veera virnistää vähän
– Ai lihavammaksi, kuittaan silmää iskien.
– Ja et aio juosta kirkuen pakoon?
– No ei siihen oo mitään tarvetta, sanoo Veera hymyillen.

Juttelimme kahvikuppien ääressä pitkään ja sen päälle menimme vielä kävelemään harjulle. Puhuimme kaikesta mistä chatissäkin ja Veera vapautui silminnähden ujoudestaan. Jossain vaiheessa rohkaistuin kysymään Veeralta haluaisiko hän tutustua minuun vielä paremmin ja uskaltaisiko hän antaa minun johdattaa häntä seksin maailmaan. Veera lehahti punaiseksi poskiltaan ja vastasi minua silmiin katsoen, että nyt tuntuu siltä, että haluan ja uskallan. Mahani oli nipistelyn lisäksi heittää riemusta voltin.

Palasimme autolleni ja sanoin Veeralle, että meidän pitää varata paljon aikaa ja hyvä paikka, eikä meidän kannata hukata niin hienoa tilaisuutta hätäilemällä. Veeralle se sopi hyvin. Lupasin suunnitella asiaa ja että juttellaan puhelimessa tai chatissa suunnitelmasta. Ajoin Veeran kotiovelleen. Ennen kuin hän nousi autosta suutelimme pitkään. Katsoin Veeran kävelevän ovea kohti ja vilkuttavan olkansa yli minulle. Näky keinuvista lanteista, lihaksikkaista pakaroista ja reisistä sai aikaan hurjan seisokin. Lähetin myöhemmin Veeralle tekstarin, jossa kerroin mitä näky hänestä oli saanut aikaan. Vastauksena tuli viesti: Ihanaa!

Mietin vaihtoehtoja miten edetä ja oikeastaan suunnitelma paikan suhteen oli pian selvä. Menisimme mökillemme viikonlopuksi. Minun puoleltani se järjestyisi helposti. Veeran aikatauluista ja mahdollisuudesta olla pois koko viikonlopun se oli enemmän kiinni. Mahdollinen viikonloppu oli reilun viikon päästä, kun vaimoni lähtisi ystävättärensä kanssa Tukholmaan. Se olisi täydellinen tilaisuus meidän olla mökillä perjantai-illasta sunnuntai-iltaan. Soitin Veeralle tämän suunnitelman ja hän oli samalla innoissaan ajatuksesta, mutta kauhuissaan siitä mitä hän kertoo äidilleen alibiksi. Hän lupasi selvittää asiaa. Olin kuin tulisilla hiilillä seuraavan päivän iltapäivään, kun odotin Veeran vastausta. Iltapäivällä tuli tekstari, jossa oli viesti: Onnistuu! Soitetaan illalla.

Illalla Veera kertoi, että hänen ystävänsä järjestää hänelle hyvän alibin. Ja kaikeksi onneksi tämä vapaa viikonloppu sopi ilmeisesti enemmän kuin hyvin Veeran äidin omiin suunnitelmiin. Mitä sitten lienevätkään olleet. Veera oli utelias, että mitä viikonloppuna tapahtuu, mutta minä sanoin, että se olkoon hänelle miellyttävä yllätys ja on minun huoleni miettiä sitä. Nauraen Veera kysyi, että paljastaisin kumminkin, että meneekö mökille yksi neitsyt enemmän kuin sieltä palaa. Sanoin niin toivovani ja vielä, että palaajat olisivat onnellisia ja tyydytettyjä.

Viikko matoi hitaasti eteenpäin. Kävimme kerran Veeran kanssa yhdessä lenkillä viikon aikana. Sovimme lenkkitreffit kaupunkimme ulkoilualueen polulle. Oli todella kiihottavaa hölkätä tuon nuoren tytön kanssa, josta tiesi, että hän haluaa antaa neitsyytensä juuri minulle. Veera oli iloinen ja avoin ja ujous oli poissa. Lenkin päätteeksi syleilimme ja suutelimme pitkään.

Lopulta perjantai tuli. Ilmakin näytti suosivan meitä. Viikonlopuksi oli luvattu lämmintä ja aurinkoista. Pakkasin autoon tarvittavat tavarat ja muonat ja ajoin hakemaan Veeraa. En kotoa, vaan jonkin matkan päästä Veeran alibin varmistamiseksi. Veera odotti ison kassin kanssa sovitussa paikassa. Hän näytti upealta farkkuhameessaan ja topissaan. Lastasimme Veeran kassin autoon ja lähdimme ajamaan mökkiä kohti. Sinne on vain reilun tunnin ajomatka. Huomasin, että Veera oli hurjan jännittynyt kun lähdimme. Arvasin mistä se johtuu.

– Hermostuttaako sua tämä viikonloppu ja mitä tapahtuu?
– Joo. Kyllä mä jännitän tätä. Mut haluun myös.
– Veera, sä voit rentoutua ja luottaa muhun. Mitään ei tehdä mitä sä et halua.
– Nii. Kyllä mä jo tiedän, et sä oot kiva ja luotettava. Mut jotenkin tää nyt on niin jännää.
– Kyllä mä sen ymmärrän. Sun rentoutumista vois tässä ja nyt auttaa vähän se tieto, et tänään sun neitsyys on vielä hyvässä turvassa.
– Vaikka seksiä harrastetaankin, virnistän Veeralle.
– Siis mitä, Veera katsoo kysyvästi
– Luota vaan minuun ja anna mun johdattaa sua. Mut mitään ei tosiaan tehdä mitä et haluu.

Matka meni pian. Veera rentoutui ja oli taas oma itsensä. Mökille saavuttua purettiin tavarat ja tutustutin Veeran mökkiin ja ympäristöön. Mökin terassilla katselimme järveä ja otin Veeran syliin ja suudeltiin.

– Tämä on aika uskomaton juttu, että me ollaan nyt täällä, sanoin Veeralle.
– On. En olis muutama viikko sitten arvannut, että mun elämässä tapahtuu jotain tällaista tänä kesänä, Veera huokaisee.
– Nyt meillä on paljon aikaa tutustua toisiimme ja nauttii olosta täällä. Tänne ei tuu kukaan häiritseen.
– Voi Kari. Oon mä odottanut tätä hurjasti, vaikka tossa autossa alussa olinkin ihan kipsissä. Tää on ihanan näköinen paikka ja teillä on kiva mökki, sanoo Veera ja suutelee mua.
– Laitetaanko sauna lämpiämään ja lähdetään kiertään pieni lenkki juosten?
– Joo. Nyt kaipais liikettä tuon autossa istumisen päälle.

Laitan mökin sähkösaunan lämpiämään ja vaihdan lenkkishortsit ja t-paidan päälle saunan pukuhuonessa. Veera vaihtaa vaatteita makuuhuoneen puolella. Kohta hän ilmestyy terassille ihonmyötäisissä juoksushortseissa ja t-paidassa lenkkarit jalassa. Vihellän.

– Vau. Mahtaako juoksemisesta tulla nyt mitään tämän näyn jälkeen
– Ai. Jäsenetkö jäykkänä, nauraa Veera. Kyllä se siitä.

Lähdemme juoksemaan minulle tuttua lenkkipolkua järven rantaa pitkin. Juoksen edellä kunnes tulemme metsäautotielle, missä voimme juosta rinnakkain. Veera vetää muutamia rajuja intervalleja mun edelle. Se ei haittaa vähäänkään, koska näky edellä pinkovista pakaroista ja reisistä on jumalainen. Veeran rinnat ovat suhteellisen pienet, kartiomaiset ja jotka eivät rintaliivejä kaipaa lenkilläkään. En ole niitä vielä paljaana nähnyt, mutta Veeran treenipaita ei paljon salaisuuksia pidä. Minä olen aina ollut peppu- ja reisimies ja pienet pystyt rinnat sytyttävät minut paljon enemmän kuin isot. Veeran intervalleissa on selvästi keimailua, kun hän huomaa minun katselevan häntä kuumana.

Vajaan tunnin päästä palaamme mökille ja Veera näyttää vähän hämilliseltä.

– Mene saunaan ja pesulle. Mä teen sillä aikaa meille vähän iltapalaa. Käyn sitten ite saunassa sun jälkeen ja sitten syödään, sanon Veeralle
– Siellä on saunatakkeja pukuhuoneen kaapissa. Ota siitä itsellesi.

Veera menee saunaan jotenkin yhtä aikaa helpottuneena, mutta ehkä vähän pettyneenäkin. Minä valmistelen meille keittoa, salaattia ja leipää. Kuulen saunan oven käyvän ja Veeran heittävän löylyjä. Käyn myös mökin parvella laittamassa siellä lattialla olevalle isolle parisängyn patjalle puhtaan lakanan. Veera tulee saunasta takkiin kietoutuneena ja hiukset kiedottuna pyyheliinaan. Tarjoan Veeralle siiderin ja pyydän häntä ottamaan rennosti ja vilvoittelemaan vaikka terassin keinussa. Menen itse saunaan ja löylyssä istuessani näen Veeran saunan ikkunasta terassilla kuivaamassa ja harjaamassa pitkiä hiuksiaan. Ajatus siitä mitä onkaan tulossa tänä viikonloppuna saa hurjan erektion aikaan. Onneksi se laskee suihkussa, kun ajattelen ankarasti suomen kansantalouden haasteita.

Tulen saunasta myös saunatakissa terassille käytyäni hakemassa vissypullon. Veera istuu keinussa ja minä istun hänen viereensä.

– Tekipä hyvää juoksu ja sen päälle sauna. Hellii lihaksia, sanon
– Nii. Olispa ihana useammin päästä lenkin päälle saunaan
– Ja näin ihanassa seurassa, sanon ja suutelen Veeraa poskelle. Veera kääntyy suutelemaan suulle.
– Totta. Sä olit myös ihan hyvä lenkkikaveri. Jaksoit sopivaa vauhtia perässä, nauraa Veera
– Perässä tosiaan.
– Mutta nyt mennään syömään jotain. Juotko viinä? Valkoista, punaista?
– No vähän valkoviiniä, jos sitä on
– Tarviiko mun pukea, kysyy Veera
– Ei, kun näin on hyvä jos se susta on ok

Avaan jääkaapissa säilössä olleen valkoviinin ja kaadan sitä laseihin. Keitto lämpiää. Kilistämme laseja ja ehdotan maljaa kesäillalle ja neitsyydelle. Veera nauraa maljapuheelle. Syömme ja juttelemme ja katselemme hymyillen toisiamme. Juomme lasimme tyhjäksi pöydässä.

– Nyt urheilijatytön pitää saada kunnon rentouttava hieronta lenkin ja saunan päälle, virnistän Veeralle
– Oi. Se kyllä tuntuisi kivalta

Otan Veeran pöydän äärestä syleilyyn ja suutelen häntä. Sitten nostan hänet syliin ja kannan portaita ylös parvelle. Tunnen, että Veera jännittyy ja hengitys tihenee. Lasken Veeran jaloilleen parvella ja suutelen häntä uudelleen.

– Nyt mä haluan nähdä sun upean vartalon kokonaan alasti, sanon kuiskaamalla Veeran korvaan
– Riisutaan tää sun takki pois
– Mua ujostuttaa
– Turhaan. Sulla on upea vartalo.

Nykäisen takin vyön auki ja Veera antaa takin avautua ja olkapäitään kiertämällä saa sen putoamaan lattialle. Näky on upea. Hoikka vyötärö. Vatsasta, reisiltä ja pakaroilta pikkuisen lihaksikas vartalo. Pystynä nöpöttävät rinnat, kauniit pyöreät kasvot ja olkapäille ryöppyävä saunan jäljiltä kihara ruskea tukka. Veera näyttää olevan luonnon posliini. Pieni tumma tupsu ylhäällä häpykummulla, mutta pimpan huulet ihan paljaat. Kierrän ujona seisovan Veeran ympäri parvella.

– Vau. Veera sä olet aivan upea kissa, kuiskaan Veeran korvaan ja suutelen sitä kevyesti
– Kaunotar, sulla on uskomattoman ihana vartalo
– Mulle taitaisivat olla kaikki sun koulusi pojat nyt todella todella kateellisia, jos tietäisivät mitä mä nyt näen
– Pöh. Saavatkin olla, Veera kikattaa
– Nyt urheilijatyttö rentouttavaan hierontaan.

Kaadan Veeran hellästi patjalle ja kehotan häntä menemään vatsalleen. Tulen ajatelleeksi Veeran ujostelua ja en riisukaan omaa takkiani suoraan. Otan parven peiliovisesta vaatekaapista omat bokserini, puen ne ja riisun vasta sitten saunatakin pois. Huomaan Veeran katselevan minua uteliaana. Otan yöpöydän kaapista pullon hierontaöljyä. Tämä parvi toimii usein minun ja vaimoni leikki- ja rakastelupaikkana ja siksi kaikkea tarpeellista on käden ulottuvilla.

Asetun Veeran viereen patjalle polvilleni ja kaadan pullosta pienen noron öljyä Veeran selälle. Veera värähtää kylmän öljyn kosketuksesta. Öljyän käteni Veeran selällä ja alan hieroa Veeran niskaa ja hartioita hellän napakasti. Veeran iho on lämmin ja sileä. Katseemme kohtaavat vaatekaapin isojen peilien kautta ja hymyilemme.

– Tämä tuntuu kivalta. En ole juurikaan käynyt hieronnassa. Jotenkin se on tuntunut liian intiimiltä mulle. Mutta tämä on ihanaa, Veera huokaisee.
– Niin. Onhan kaikki kosketus aika intiimiä. Urheiluhierojalla et sentään olisi ihan alasti.

Hieron Veeran selkää lanteille asti. Kaadan lisää öljyä Veeran selälle, öljyän käteni ja siirryn hieromaan Veeran pohkeita. Treenatut lihakset tuntuvat hyvältä käsissäni. Öljyän lisää käsiäni ja siirryn hieromaan vahvoja reisiä. Hieron ylös pakaran alapuolelle asti molemmat jalat. Sen jälkeen levitän Veeran jalkoja ja menen niiden väliin polvilleni. Huomaan Veeran jännittyvän vähän ja hengityksen kiihtyvän. Kaadan taas öljyä lisää Veeran mukavasti notkolla olevaan alaselkään ja levitän siitä öljyä pakaroille. Hieron reisien sisäpintoja ylös nivuseen asti. Veeran pimppa näkyy nyt hyvin kauniina. Pienet häpyhuulet pilkottavat pulleiden isojen huulien välistä. Veera on selvästi jo kiihottunut ja hänen häpynsä on vähän turvonnut.

– Näkee ja tuntee sinun urheiluharrastuksesi konkreettisesti täällä, sanon hieroessani reisiä

Siirryn hieromaan pakaroita ja kuljetan sormeni Veeran peppuvaossa ylhäältä alas peppureijän yli jalkoväliin. Veeran pakarat jännittyvät ja puristuvat yhteen.

– Kutittaako?, naurahdan
– Joo. Ja mua ujostuttaa, kun sä näet mun kaikki privaatit paikat, Veera sanoo ja katsoo mua peilin kautta posket punaisena
– Koeta rentoutua ja nauttia kosketuksesta, kuiskaan ja kuljetan sormeni peppuvaossa alhaalta ylös
– Hyväilen sun pepunreikää vaan ulkopuolelta. Lupaan, että en tee muuta nyt.
– mmmm… yritän … tuntuu hyvältä, mut kutittaa vielä, Veera hymyilee mulle peilin kautta
– Rentouta vaan pakarat ja anna mun sormien tutkia sua. Sulla on niin seksikkäät pakarat, että pyhimykselläkin olisi seisokki tässä tilanteessa, nauran.
– Ja sinähän et oo pyhimys ja sulla se vasta näkyykin seisovan, kikattaa Veera ja katsoo peilin kautta mun bokserien etumusta, joka on isolla teltalla.

Kaadan öljyä vähän Veeran pakaravakoon ja puristelen ja hyväilen Veeran pakaroita. Vähitellen Veera onnistuu laukaisemaan jännityksen ja mun sormet pääsevät öljystä liukkaana sivelemään pepunreiän yli alas pimpan huulille ja takaisin. Veeran hengitys tihenee ja lanteet alkavat keinua pienen pientä liikettä. Veeran silmät ovat kiinni ja hän huokailee hiljaa sormieni liikkeiden tahdissa.

Tartun Veeraa lanteista ja annan vinkin kääntyä. Veera pyörähtää selälleen ja vetää tyynyn päänsä alle. Minä suutelen häntä. Kielemme leikkivät keskenään. Hyväilen samalla käsin Veeran rintoja. Suudelmasta irrotessani alan suukottaa ja imeä vuorotellen kumpaakin rintaa. Veeran nännit pienten nännipihojen keskellä ovat kiihotuksesta nöpöllään.

Levitän Veeran jalat ja menen taas niiden väliin. Kaadan öljyä Veeran napaan ja siitä otan öljyä käsiini ja alan hieroa rintoja hellästi. Öljystä kiiltävät kiinteät ja kartiomaiset rinnat ovat kiihottava näky. Veera huokailee raskaasti. Kuljetan käteni lihaksikkaan vatsan yli lanteille. Nostan Veeran jalat koukkuun ja hieron reisiä. Veeran pimppa on turvonnut kiihotuksesta. Se on huulilta kostea öljystä, mutta myös Veeran omaa kosteutta valuu sisältä.

– mmmm…. uhhh. Eikö mun pimppa ole ihan hassun näköinen, kuiskaa Veera, kun hän huomaa mun katsovan kiinteästi häntä sinne
– Ei. Se on kiihottavan näköinen ja söpö nuoren neidon pimppa. Ja on kiva nähdä se noin kiihottuneena. Turvonneena ja kosteana.
– Ja se on aivan ihana luonnonposliini.
– mmm … nii. Ei mun sitä tarvi ajella. Ainakaan vielä, Veera kuiskii katkonaisella äänellä

Otan sormiini lisää öljyä ja alan kuljettaa niitä pimpan huulien reunoja pitkin alas ja ylös. Veera jännittyy ensin, mutta kun jatkan tasaiseen tahtiin, niin hän rentoutuu ja lanteet alkavat keinua taas kevyesti sormieni tahdissa. Alan vetää sormia myös huulten välissä ja levittää niitä. Sormet tekevät mutkan koholleen turvoneen klitoriksen yli matkoillaan edestakaisin. Veeran kiihottuessa lisää pimpan huulet ovat avautuneet kauniisti. Kokeilen sormella hellästi huulten välistä näkyvää aukkoa. Veera värähtää ja lantion liike pysähtyy.

– Rentoudu. Ei tämä satu, sanon Veeralle ja hyväilen toisella kädellä klittaa ja toisella työnnän varovasti keskisormea sisään tunnustellen
– Mmm…. Veera, luulen että eka yhdyntä tulee olemaan sulle helppo ja kivuton. Sulla on immenkalvossa iso aukko. Tai oikeestaan tää on vaan rengas sun emättimen suulla, kuiskaan Veeralle kun mun sormeni jatkaa tunnustelua
– Tää varmaan vaan nätisti venyy ja muutamalla kerralla se vähitellen häviää
– Hhh…. ainakaan toi ei satu vaan tuntuu hyvältä, Veera kähisee
– Mutta hurjan tiukka sä olet syvemmältä pimpasta, sanon kun sormeni painuu sisään ja kiemurtaa siellä
– Ui…uhh, Veera voihkii ja hänen selkänsä painuu kaarelle

Alan kevysti hieroa klittaa ja pumpata sormea sisään ja ulos. Veeran lantio keinuu ylös ja alas ja aina välillä Veeran selkä painuu kaarelle. Veera alkaa samalla hyväillä rintojaan käsin. Kiihdytän hieronnan ja pumppaamisen tahtia sen mukaan, kun Veeran kiihotus etenee. Veeran pää heittelehtii silmät kiinni puolelta toiselle, hänen vartalonsa jännittyy ja vapisee ja Veera voihkii kiihottuneena. Reidet puristuvat lujaa mun nyrkin ympärille ja sitten Veera puhkeaa hillittömään nauruun ja hihitykseen. Lakkaan pumppaamasta sormella, mutta hieron klittaa hitaasti ja Veeran vartalo nykii ja kiemurtelee. Reilun minuutin päästä Veera lysähtää veltoksi, kuin olisi pyörtynyt.

– Oi taivas mitä tapahtu, Veera kähisee
– Tää oli jotain ihan erilaista, kuin mitä mä olen kokenut itekseni
– Se oli kaunista ja kiihottavaa katsoo, kuiskaan
– Se oli sun ensimmäinen orgasmisi mun kanssa. Ja mä toivon, että niitä tulee tuhansia lisää. Isompia ja pienempiä.

Menen makaamaan Veeran viereen ja silittelen häntä. Veera hymyilee mulle ja silittää mun kasvoja.

– Veera. Mäkin haluaisin saada nyt tyydytyksen. Oon ollut kiihottunut niin pitkään, että palleihin sattuu
– Tietysti sun pitää. Kerro mulle miten mä voi auttaa siinä nyt
– Sama resepti kuin sulle äsken, kiitos, nauran Veeralle
– Mutta sun ei tarvi hieroa mua, vaan voit aloittaa siitä kohdasta, kun aloitin kiihottamaan sua
– Okei, mut ohjailet mua tekemään niin et se on parasta sulle

Kiemurtelen bokserit pois jalasta ja asetun mahalleni patjalle. Levitän jalkani niin, että Veera mahtuu niiden väliin polvilleen. Tunnen miten viileää öljyä kaadetaan alaselälle. Sitten Veera öljyää pienet lämpimät kätensä siinä ja tunnen kun ne tulevat pakaroilleni.

– Kuinka kovaa tai hellästi pitää koskea?, kysyy Veera
– Alussa mitä hellemmin sen parempi. Melkein kuin kutittaisit, mutta ei ihan, mutisen leuka käsien päällä ja katselen Veeraa peilin kautta
– Hyväile pakaroita ja reisiä. Tutustu ja koske kaikee mitä haluat

Veeran kädet alkavat seikkailla mun pakaroilla ja reisien sisäpinnoilla. Veera aavistaa äkkiä, että kiihottavaa on vetää käsillä reisien sisäpintoja palleja hipaisten ylös peppuvakoa.

– Uhhh…. just noin, kähisen
– Saako tähänkin koskee niin kun teit mulle, sanoo Veera ja kutittaa sormella mun pepunreikää
– Oh… mmm… kyllä
– Entäs näihin, kuiskaa Veera ja hamuaa käsiinsä mun palleja reisien välistä
– Mmm… ilman muuta
– Sulla ei oo ollenkaan karvoja täällä, vaikka oot muuten karvainen, kuiskaa Veera
– Umhhh…. mä ajelen ne paljaaksi. Tuntuu kosketuskin kivemmalta.
– Nää tuntuu kivalta käsissä.

Mulla seisoo patjaa vasten melkein kivuliaasti. Kun Veera on vielä hetken tehnyt tutkimuksiaan käännyn selälleni ja hurjasti seisova kalu mätkähtää vatsaani vasten. Veeran katse on kiinnittynyt siihen, kun hän nyt ensimmäisen kerran näkee sen kunnolla. Vedän Veeran suutelemaan mua päälleni. Kaluni puristuu Veeran reisiä vasten.

– Hyväile nyt mua käsin ensin palleista ja sitten runkkaa mun kalua, kuiskaan Veeran korvaan
– Käytä öljyä

Veera virnistää mulle ja levittää mun jalkani ja menee polvilleen niiden väliin, kaataa öljyä vähän mun vatsalle ja öljyää kätensä siinä. Veera alkaa kosketella ja puristella mun palleja. Olen ollut jo niin kauan hurjasti kiihottuneena, että olen lähellä laukeamista, mutta onnistun pidättämään. Veera ottaa öljyä vatsaltani toiseen käteensä ja tarttuu kaluuni.

– Tämä on hurjan kova, mutta samalla samettisen pehmee, sanoo Veera kun liikuttelee kättään kalullani
– Miten sä haluat mun hyväilevän tätä, että sä laukeaisit?, Veera kysyy
– Mmm… liikuttele vaan kättä edestakaisin ja hiero sitä päätä välillä
– Mmm… oi jessus miten sun öljyiset kädet tuntuu hyvälle
– Tätä on tosi kiihottava hyväillä ja nähdä et sä tykkäät siitä, Veera kuiskaa
– Veera mä laukeen kohta!

Orgasmi tulee ihanasti palleja puristelevan ja kalua runkkaavan kaunottaren avustamana. Mun sperma ruiskahtaa korkeina kaarina ja roiskuu mun vatsalle ja rinnalle. Monta nykäystä. Loppupuolen pienempipaineiset purskauttavat sperman Veeran runkaavalle kädelle.

– Oi. En mä oo tietänyt, että sitä tulee noin paljon ja noin kovalla paineella, Veera kikattaa
– Oli kiihottavaa nähdä se näin selvästi
– Uhh… ei sitä aina tule ihan noin paljon. Olin vaan niin pitkään kiihottunut susta, että sitä kertyi varastoon.
– Mutta älä pelkää. Sitä riittää taas hetken päästä lisää, virnistän

Vedän Veeran kainalooni patjalle ja Veera asettaa päänsä olalleni ja kääntyy minua vasten painaen kuuman alastoman vartalonsa mun kylkeeni. Silitän Veeran selkää ja toisella kädellä hyväilen hänen hiuksiaan.

– Mihin sun vaimosi meni tänä viikonloppuna?
– Heli meni ystävättärensä kanssa käymään Tukholmassa. Ovat yhden yön laivalla ja toisen Tukholmassa.
– Ja jos voin arvata, mitä siellä nyt tapahtuu, niin tytöt taitavat olla ihan samassa asennossa hytissään kuin me nyt, minä naurahdan.
– Miten niin? Veera katsoo mua kysyvänä.
– No. Mun vaimo ja tämä ystävätär Sini ovat vähän enemmän, kun tavallisia kavereita.
– Heille nää viikonloppureissut ovat keino toteuttaa biseksuaalisuuttaan.
– Sini on sinkku, jolla ei ole mieskaveria.
– Luultavasti he iskevät Tukholmasta miehen ja yön siellä he käyttävät siihen, että Sini saa myös miestä.
– Oho! Siis molemmat iskevät miehen? Kysyy Veera hämmästyneenä.
– Ei. Kun yhden miehen. Tytöt haluavat tehdä sen kimpassa. Heli ei luultavasti mee yhdyntään sen miehen kanssa, vaan se on Sinin riemu. Mut se mies on kyllä silti aika onnenpekka. Kahdet kädet, huulet ja kielet joka puolella.
– Oletko sä ollut niiden kanssa kolmistaan?
– En. Sini kun on mun siskopuoli.

Juttelemme ja silittelemme toisiamme. Veera hyväilee mun vatsaa ja aina välillä käsi menee alemmas ja se saa vähitellen aikaan sen, että mun kaluni alkaa uudelleen herätä.

– Mitäs tuolle nyt tapahtuu? kikattaa Veera
– Hmm…. se tykkää susta ja siitä mitä sun kädet tekee.
– Tuntuu kivalle ajatella, et mä saan aikaan tollasta miehelle.
– Saat todellakin. Ei kai sulla ole mitään epäillystä, että miehet ei haluaisi sua?
– En mä oo jotenkin osannut sellaista ajatella.
– Kaikki terveet pojat ja miehet haluu sua, kun ne vaikka näkee sut juoksuradalla
– Oi ei. Tämän jälkeen mä aattelen sitä aina lähtötelineessä ja lähtö menee pieleen.
– No just siinä ne sua haluukin, kun oot tuo herkkupylly piukkana pysytyssä, nauran Veeralle.

Veeran hengitys tihenee ja Veera tarttuu kiinni mun kalusta.

– Uh. Tää on taas yhtä kova, kun vähän aikaa sitten.
– Haluaisitko sä, että mä ottaisin sulta suuhun? Veera kysyy yllättäen.
– Haluan tietysti, mutta ei sulla ole sitä mitään kiirettä tehdä vielä tällä kerralla
– Suuhun ottaminen näyttää tosi kiihottavalta, kun olen kattonut netistä jotain pornopätkiä, joissa sitä tehdään
– Nii. Se on kiihottavaa ja tuntuu miehestä tosi hyvälle.
– Mut tietty, jos sä haluut kokeilla.
– Pitäähän tää saada taas jotenkin rentoutuun, kun mä menin sen kiihottamaan kovaks, Veera nauraa.

Veera runkkaa minua hitaasti ja nousee polvilleen mun viereen. Veera kumartuu ja hänen pitkät vapaana olevat hiuksensa alkavat kutittaa lanteitani. Veera pyyhkäisee hiukset olalleen ja kumartuu alemmas ja suutelee mun kalun päätä varovasti. Sitten hän upottaa mun hurjasti seisovan kaluni pehmeiden huulien välistä kuumaan suuhun. Veera imee lujasti kalua.

– Au. Sä et saa imeä sitä noin kovaa, minä kiljaisen.
– Oi. Anteeks, mä innostuin ja kun mä en osaa, Veera sanoo hämillään.
– Ei se mitään. Sä opit kyllä. Ime vaan ihan kevyesti ja käytä paljon huulia ja kieltä.
– Hmmm… um. Jotenkin näinkö? Veera kysyy pumpattuaan mun kalua suuhunsa vähän aikaa.
– Uhh… just. Sun suu tuntuu niin ihanan kuumalta ja kosteelta. Kiihottavaa on kans nähdä oma kalu kaunottaren suussa.
– Hyväile toisella kädellä samalla mun palleja.

Veera nuolee ja pumppaa mun kalua suuhunsa ja puristelee mun palleja. Mä alan hyväillä Veeran peppua ja etsiä sormia Veeran pimpalle. Veera nousee polvilleen niin, että mun kädellä on helppo pääsy sinne. Hieron sormella kostuvaa pimppaa ja levitän kosteutta klitalle.

– Ahhh… uuu. Mä tulen kohta. Ota se suustas ja runkkaa mut loppuun, mä kähisen Veeralle.
– Hmm… en. Sä tuut mun suuhun. Sä haluut sitä kuitenkin, Veera mumisee kalun nuolemisen välillä ja katsoo mua.
– Ohhhh…. jessus. Haluan kyllä, mut sun ei tarvi tehdä sitä vaan sen takia.
– Haluun tehdä sulle hyvää ja tää kiihottaa muakin. Laukee vaan mun suuhun.

Veera upottaa kalun suuhunsa, pumppaa sitä sisään ja ulos samalla puristellen mun palleja. Mun orgasmi lähtee syvältä ja kohta mun kaluu nykii ja syöksee lastin Veeran suuhun. Veera ynähtää vähän, ja pysäyttää pumppaamisen, mutta imee hellästi kalua. Veera nielee ja vetää kalun suustaan hymyillen. Vedän Veeran päälleni ja suutelen häntä intohimoisesti. Meidän kielet leikkivät toistemme suussa ja tunnen oman makuni Veeran huulilla.

– Veera sä oletkin yllätysten nainen. Tätä mä en suunnitellut.
– Hei, on mulla omiakin ideoita, Veera kihertää.
– Mille se tuntui ja maistui?
– Tosi kiihottavaa tehdä sitä ja nähdä miten sä nautit siitä. Vähän oudon makuista, mut ei yhtään pahaa.
– Anna mäkin vielä maistan.

Suutelen Veeraa ja pyöritämme kieliämme suissamme. Puristelen Veeran pakaroita suudellessamme. Kiepautan Veeran selälleen. Suutelen Veeran kaulaa ja rintoja. Imen nännit vuorotellen suuhuni ja kiemurtelen kieltäni niiden ympärillä. Suutelen ja nuolen tieni alas Veeran värähtelevän vatsan yli kuuman kostealle pimpalle. Alan nuolla huulia alhaalta ylös. Vuorotellen kumpaakin ja välillä keskeltä klitan yli. Veera vapisee ja voihkii. Välillä Veeran selkä menee notkolle ja välillä taas hän painaa pimppaansa kasvojani vasten kovempaa. Työnnän keskisormen sisään ja Veera vetäisee kuuluuvasti henkeä. Pumppaan sormella etsien pimpan etuseinän herkkää kohtaa ja lipsutan kielellä klittaa tasaisella rytmillä. Veeran lanteet vapisevat ja reidet puristuvat lujaa mun korville ja Veera alkaa taas nauraa ja kikattaa holtittomasti. Jatkan nuolemista kunnes Veera lysähtää velttona patjalle. Ryömin Veeran viereen ja vedän hänet syliini.

– Sä olet näitä tyttöjä, jotka kunnon orgasmin saadessaan nauravat. Se on minusta mukavaa. Näkee tosi konkreettisesti, että on kivaa.
– Nii. Mä en voi sille mitään. Se nauru tulee ihan väkisin.
– Huu. Miten tää voi olla tällasta, kuiskaa Veera ja hymyilee vähän pökertyneen näköisenä.
– Sellaista se on ja joskus vielä paljon parempaakin

Alhaalta kuuluu Veeran puhelimen pippaus, kun tekstari tulee. Veera havahtuu tähän maailmaan ja nousee ja lähtee alas hakemaan puhelinta. Katson kun nuori kaunotar menee lanteet keinahdellen ja lihaksikkaat pakarat pompahdellen portaille ja hyppii vuorotahtia alas portaat. Kohta Veera nousee portaat ylös lukien samalla tekstaria virne huulillaan.

– Tää on mun kaveri, joka järjesti mulle alibin, Veera sanoo
– Onkos jotain ongelmia?
– Ei. Ei. Kato, sanoo Veera virnistellen ja näyttää tekstaria.
– “Joko?” Mitä se tarkoittaa?
– No höhlä. Eeva haluaa tietää, joko se on tapahtunut
– Se?
– No tietty, se tarkoittaa, että joko me ollaan tehty “se”, Veera nauraa
– Aha. Eeva siis tietää mitä täällä pitäisi tapahtua. No mitäs raportoidaan?

Veera alkaa naputtaa vauhdilla tekstaria ja näyttää sen sitten mulle. “Neitsyys tallessa edelleen. Mut silti 2 isoa O:ta oon jo saanut :). Ja oon ottanut Karilta suuhun…”.

– Onpas teillä kavereilla intiimit puheet
– No joo. Kyllä me tiedetään aika lailla kaikki toisen jutut, virnistää Veera ja painaa sendiä.
– Tietääkös Eeva minusta kuinka paljon?
– Tietää sun etunimen, iän ja miltä sä näytät. Ja tietää et oot naimisissa.
– Olenks mä sitten Eevan mielestä ok sun kaveriksi?
– No oli se ensin vähän ihmeissään, et mitä mä teen. Mut kun mä oon kertonut susta ja näyttänyt sun kuvan niin on se senkin mielestä ok ja jännä juttu.
– Ja nyt luulen et se on kateellinen.

Ilta on jo aika myöhä. Kaivan kaapista peitot ja lisää tyynyjä. Juttelemme pitkään Veera kainalossani, pää olallani. Ajallaan uni voittaa kummatkin.

Johonkin aikaan aamulla havahdun siihen, että Veera pyörähtää unissaan kyljestäni kauemmas mahalleen. Muistan mitä onkaan tapahtunut ja mukava tunne täyttää mielen. Uni valtaa minut uudestaan. Herään siihen kun peitto tempaistaan päältä ja joku läpsäisee minua pakaroille.

– Herätys unikeko. Nyt kahville ja sitten lähdetään lenkille. Siellä on ihana aamu.

Veera on pukeutunut samaan lenkkiasuun, kuin eilen illalla. Veera pomppii vuorotahtia portaat alas. Alhaalta kuuluu kahvinkeittimen ruklatus ja mukinen kilinä. Kohta Veera palaa kantaen kahta höyryävää kahvimukia. Nousen haukotellen ja avaan parvelta ulos parvekkeelle vievän oven. Istun siellä olevaan tuoliin ja Veera istuu alastomaan syliini kahvimukiensa kanssa. Veeran liukkaiden lenkkishortsien peittämät pakarat ja reidet tuntuvat hyvältä sylissäni.

– Onpa tosiaan hieno aamu. Ja muutenkaan tämä päivä ei ala yhtään huonosti.
– Tuoretta kahvia mukissa ja seksikäs kissa sylissä, nauran Veeralle.
– Jos joku olisi sanonut muutama viikko sitten, että tänä lauantaiaamuna istun alastoman miehen sylissä aamukahvilla, olisin pitänyt sitä fantasiatarinana.
– Eikös tämä ole aika fantastista?
– On on. Juos kahvisi ja pue lenkkikamppeet. Tunnen, että joku fantastinen alko herätä mun alla, Veera nauraa
– Laitetaan sauna lämpiämään lähtiessä. Päästään saunaan, kun tullaan lenkiltä.
– Ihanaa. Ja kai nyt yhessä?
– Ilman muuta

Kirkkaassa varhaisen alkukesän aamussa hölkäämme pitkin järven rantaa kiertävää polkua ja metsäautoteitä. Puolivälissä lenkkiä vastaan tulee koiraa taluttava mies. Veera vaihtaa tien vapaalle puolelle ja minä perässä. Kun lähestymme miestä tunnistan hänet yhdeksi mökkiläiseksi saman järven rannalta. Miehen katse seuraa kiinteästi Veeraa, joka menee muutamia metrejä edelläni. Vasta melko lähellä hän havahtuu katsomaan minua ja tunnistaa minut. Mies huutaa huomenen ja kommentoi jotain hienosta säästä ja lenkkeilystä. Pysähdyn miehen kohdalle juttelemaan hetkeksi. Veera pysähtyy kymmenen metrin päähän, kun huomaa minun pysähtyneen. Veera huutaa myös huomenen miehelle ja alkaa venytellä tekemällä jalkakyykkyjä, taivutuksia ja vetämällä kantapäätä pakaraa kohti käsin. Huomaan, että mies vilkuilee Veeraa ja hänellä on vaikeuksia keskittyä jutteluun.

Jatkamme Veeran kanssa matkaa juosten ja minä kommentoin Veeralle miehen liki kuolanneen, kun Veera oli peppu pystyssä tavutellut itseään. Epäilin tekoa tahalliseksi härnäykseksi. Veeraa asia nauratti ja hän myönsi, että niinkin oli voinut olla. Veera huomautti miten ylpeältä hänen seurastaan minä olin näyttänyt. Sen myönsin arkailematta.

Reilun tunnin kuluttua tulimme mökille hiukan hikisinä molemmat. Keittiössä tyhjennettiin pari lasia vettä ennen saunaan menoa. Johdatin Veeran saunan pukuhuoneeseen ja otin Veeran syleilyyn ja suutelimme himokkaasti. Riisuin Veeralta hikisen t-paidan ja shortsit pois. Veera pujotti pikkupöksyt jalastaan ja sinä aikana minä riivin lenkkikamppeeni pois. Kietouduimme alasti toisiimme suutelemaan. Johdatin Veeran suihkuun. Suihkun alla suutelimme ja hyväilimme toisiamme peseytymisen ohella. Lopulta siirryimme löylyhuoneeseen. Istuimme U-muotoisen lauteen päihin kasvot toisiamme kohti ja jalkapohjat vastakkain.

– Tällainen on kyllä ihanaa elämää, huokaisee Veera, kun hän nojautuu istumaan lauteelle.
– Niin. Ei tästä kyllä paljon paremmaksi voi elämä tulla.
– Kari. Sä sanoit joskus siellä chatissa, että sulla on ollut joitakin juttuja avioliittos aikana. Onko sulla ollut jotain mun ikäisten tyttöjen kanssa?
– Ei. Ei sen jälkeen kun olen ollut noin sun ikäinen.
– Kyllä nuoret naiset tietysti mua kiinnostaneet on, mutta en ole koskaan tosiaan ollut.
– Minäkö oon sitten sun enkka nuorimmasta päästä?
– No olet. Edellinen enkka taitaa olla 18v lukioajalta. Ja minä oon sulle taatusti enkka vanhimmasta päästä.
– Oot. Ja samalla nuorimmasta päästä, Veera nauraa.
– Huomauttaisin neidolle, että oikeastaan meillä ei ole vielä enkat muuttuneet kummallakaan.
– Ai suuseksiä ei vielä lasketa?
– Ei se Clintonkaan sitä laskenut suhteeksi kun Monica otti suihin häneltä.
– Ai et pitää olla yhdyntä?
– Yhdyntä! Olipa kolkon ja virallisen oloinen termi.
– Mikäs se parempi sitten on?
– Hmm. Riippuu tilanteesta. Rakastelu, naiminen, nussiminen, paneminen, köyriminen. Rakkaalla toiminnolla on monta nimee.
– Mikä se on kun me tehdään se ekaa kertaa?
– Rakastelu.

Veera katsoo mua silmiin ja hymyilee. Hieron varpaillani Veeran jalkapohjia ja hän kipristelee varpaitaan kun se kutittaa.

– Kari. Siitä eka kerrasta…. ja muistakin…
– Nii?
– Mehän juteltiin ehkäsystä ja turvaseksistä. Ja sä tiedät, et mä oon puoli vuotta syönyt hormoonipillereitä mun kipeisiin ja epäsäännöllisiin monskuihin.
– Juu. Niin mitä?
– Mä haluisin … tai siis mä en haluis … kun Eevan mielestä…
– Siis sä haluat turvaseksiä ja et käytetään kortsua? Se on ilman muuta ok.
– Ei ei, kun ihan toisin päin. Eeva sanoo, et ilman se on parempaa. Varsinkin, jos on vakijuttu.
– Ai Eevalla on kokemusta asiasta?
– No se on tehnyt sitä yhden pojan kanssa puoli vuotta. Aluks ne käytti kortsua, mut Eeva hankki pillerit.
– Mut mitä sä ite ajattelet siitä? Haluutko sä oikeesti silleen?
– Eikö se ainakin miehelle oo paljon kivempaa niin? Ja mä haluun olla sulle hyvä.
– No täytyy se tunnustaa, et onhan se kivempaa ilman. Mut, ei sun sen takia kannata niin päättää, jos sä ite haluaisit turvaseksiä.
– Haluun mä niin. Ihan hullua, mut jotenkin mua kiihottaa se ajatus, et siinä ei oo mitään välissä ja et sit lopuks sun spermat saa vapaasti tulla mun sisään tai päälle tai johonkin. Ja sit musta kortsu haisee ällölle.
– Okei Veera. Sä oot näköjään miettiny sen valmiiks. Luulen, että meillä se on ihan turvallista. Mä olen käynyt HIV testissä vuosi sitten ja sen jälkeen olen ollut ilman kortsua vaan Helin kanssa. En usko et Heli kantaa mitään.
– Entäs ootko ollut kortsun kanssa?, Veera virnistää.
– Tunnustan. Mut ei nyt siitä enempää. Tuu tänne mun syliin seksikissa.

Levitän jalkani ja Veera tulee istumaan niiden väliin ja nojaa minuun. Suutelen Veeraa korvalle ja kaulalle. Etsin Veeran kartiomaiset, kiinteät ja pystyt rinnat käsiini ja hyväilen niitä.

– Sulla on ihanat rinnat.
– Mut eikö ne oo ihan liian pienet?
– Ei. Nää on ihanat. Mä kiihotun juuri tällaisista rinnoista.
– Ja sulla on muutenkin aivan hurjan hyvä vartalo. Sun littee masu, hoikka vyötärö, piukat pakarat ja reidet saa mut haluun sua hurjasti.
– Sulla on kans kiva kroppa, kun et oo antanut itses lihoa, sanoo Veera ja hyväilee mun reisiä.

Veeran hengistys tihenee kun jatkan rintojen hieromista ja nännien nipistelyä. Mun kalu alkaa seistä ja vedän sen pystyyn meidän väliimme. Veera tuntee sen selkäänsä vasten. Hyväilen vatsaa ja vien kättäni kohti häpyä. Veera nostaa toisen jalkansa koukkuun mun reiden yli ja levittää omat reitensä, niin että mun kädellä on pääsy sinne. Kuljetan sormea ylös ja alas huulien välissä. Veera huokailee sormien liikkeen tahdissa.

Lauteella alkaa olla kuuma. Vien Veeran suihkuun ja suihkun alla kätemme vaeltavat villisti toisen vartalolla. Puristelen Veeran pakaroita ja Veera koskettelee mun kalua. Suljen suihkun ja kuivaan Veeran pyhkeellä samalla hyväillen häntä joka puolelta. Voi jeesus miten haluan tätä tyttöä.

Johdatan Veeran vierashuoneena toimivaan saunakamariin ja kaadan hänet sängylle. Vedän Veeran pepun sängyn laidalle ja nostan hänen kantapäänsä sängylle. Menen polvilleni Veeran jalkojen väliin lattialle ja alan nuolla ja imeä Veeran klittaa rytmikkäästi. Sormeni painuu sisään liukkaaseen pimppaan helposti. Laitan sinne kohta toisen sormen avuksi. Veeran lantio keinuu sormien pumppauksen tahdissa suutani vasten. Veera voihkii ja kiemurtelee.

– Oi Veera. Mä haluaisin tehdä sen nyt sulle.
– Ohhh… uu .. okei. Niin mäkin haluan nyt lisää

Nostan Veeran kunnolla sängylle ja tulen Veeran päälle. Suutelemme himokkaasti. Levitän Veeran jalat ja asetun niiden väliin. Nojaan toiseen käteeni ja toisella asetan kalun paikalleen Veeran pimpan suulle. Nojaan molempiin käsiini, katson Veeran kiimasta hehkuvia kasvoja ja sitten silmiä joiden pupillit ovat odotuksesta ja jännityksestä isoina. Katseemme ovat lukkituneet toisen silmiin. Painelen kevyesti kaluni päällä Veeran pimppaa ja tunnen, että se on oikealla kohdalla. Painan yhdellä kovalla työnnöllä kaluni sisään kokonaan. Veera henkäisee rajusti ulos, silmät sulkeutuvat ja tunnen kuinka Veeran kynnet painuvat selkääni. Laskeudun kyynärpäitteni varaan ja suutelen Veeraa suulle ja kaulalle. Makaan paikoillani kalu syvällä Veeran sisällä.

– Sattuiko sinuun?, kuiskaan Veeran korvaan
– Vähän. Sillon kun se avautu ja sä menit sisään. Veera sanoo vapisevalla äänellä
– No nyt se on ohi. Sattuuko vielä?
– Ei. Tuntuu hassulta niin kuin oisin ihan täynnä ja venytetty sieltä
– Niinhän sä oletkin. Olen kokonaan sun sisällä.

Nousen käsieni varaan. Veera katsoo alas ja koittaa kädellään pimppaansa. Mä vedän kalua vähän ulos ja painan hitaasti takaisin sisään muutaman kerran.

– Sattuuko nää työnnöt sua?
– E..ei.
– Ohh… jos sä oot venytetty niin kyllä sä puristatkin mun kalua hurjasti
– Nyt mä haluan naida sua Veera
– Joo …ohh… Kari nai mua nyt ekan kerran

Mä alan työnnellä sisään ja ulos kiihtyvällä tahdilla. Veera voihkii mun työntöjen tahdissa. Nostan Veeran reisiä ylemmäs ja painelen vähän uudesta kulmasta Veeraa. Veeran selkä menee notkolle ja hän valittaa. Tyttö on aivan uskomattoman haluttavan näköinen allani. Tunnen että orgasmini on lähellä, mutta haluan vaihtaa asentoa vielä.

Nousen pois Veeran päältä ja kun hän katsoo mua kysyvänä niin ohjaan hänet polvilleen ja painan hänen hartiansa alas sängylle. Menen Veeran taa ja alan nuolla häntä takaa. Kurotan kielellä alas klitalle ja nuolen sieltä ylös pepunreijälle. Asetun Veeran taa ja painan kalun takaa syvälle sisään. Se menee nyt helposti kun paikat ovat liukkaat ja sovitetut. Veera huokaisee rajusti, kun tulen häneen sisälle. Tartun Veeran lanteista kiinni lujaa ja alan naida. Kohta Veera alkaa voihkia rajusti työntojeni tahdissa. Ohjaan Veeran käden omalle klitalleen ja jatkan rajua työntelemistä. Jonkun ajan päästä Veera ulisee ja lysähtää vatsalleen. Minä seuraan perässä ja vedän muutaman viimeisen työnnön siinä asennossa, ennen kuin kuuma lastini purkautuu hurjina sysäyksinä Veeran pimppaan. Minä karjahtelen nykäysten tahdissa. Kun orgasmi haihtuu pois alan silittelemään Veeran selkää ja pakaroita. Veeran pää on kääntyneenä sivulle ja hän hymyilee. Vedän yhä seisovan kaluni Veerasta.
Spermaa pulpahtaa ulos ja alkaa valua huulia pitkin.

– Jos mun puhelin olis nyt tässä, niin lähettäisin tekstarin Eevalle, jossa lukis, että: Nyt. Ihanaa!
– Lähetetään kohta. Haluan pitää sua vielä hyvänä tässä.

—–
Sinä viikonloppuna rakastelimme vielä useamman kerran Veeran kanssa. Olin täysin villiintynyt tähän juoksijatyttöön. Siitä viikonlopusta alkoi myös suhde Veeran kanssa, jossa jonkin ajan kuluttua alkoi mennä opettajan ja oppilaan roolit sekaisin ja aloimme kokeilla yhdessä fantasioita. Ja kuten tämän tarinan alusta jo arvasi, niin myös vaimoni Heli tutustui Veeraan.

7 kommenttia viestissä: “Sprintter”

 1. Mikatur says:

  Aivan mahtava tarina voi kun muillekkin tulis tuollainen opetettava vaikka sinkku oonkin tällä hetkellä

 2. crispy says:

  ihana 🙂

 3. Huhis says:

  Ei ollut täysin virheetön kieliasu, kun tuolla oli käytetty noita vuorosanaviivoja vähän liikaa. Saattoi olla yhden puheenvuoron aikana kaksi tai kolme viivaa, ja silloin piti lukea useaan kertaan että ymmärsi, kuka nyt puhuu.

  Muuten hyvä ja hyvin kirjoitettu tarina.

 4. Lukija says:

  Loistava, kaunis, herkkä, helposti luettavissa ja omaksuttavissa. Mahtava.

  Lisää, kiitos.

 5. mapidin says:

  Mukavan kepeä tarina. Oikeassa elämässä olisi tosi kateutta herättävä onnenpotku miehellä.

  Pidän tarinoista joissa on käytetty sujuvaa dialogia asioiden kertomiseen. Niin tässä. Muutenkin virheetön kirjoitusasu loi miellyttävyyttä lukukokemukselle. Kieliopista en sano mitään, sillä se on minulle tuntematon oppisuunta.

 6. Kaamosmasennus says:

  Jatka ihmeessä kijoittamist 🙂

 7. vamecum says:

  Hieno tarina kaikinpuolin. wow, wow, wow, viisi tähteä.

Kommentoi

top