search
top

Pustan valkoinen ori

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Varoitus! Tämä tarinan aiheena on eläinseksi.

Loma Unkarissa oli sujunut loistavasti. Lapset oli jätetty kotiin isovanhempien luokse ja Sanna ja Veijo oli liikkeellä kahden kesken ikään kuin toisella häämatkalla. He olivat viettäneet pari päivää Budapestissä ja sitten auton vuokrattuaan kierrelleet viinitiloja. Pariskunta oli kulkenut ilman suunnitelmaa ja menneet sinne minne mieli teki. He olivat päätyneet pieneen kylään, jonka nimessä oli liikaa konsonantteja lausuttavaksi. Se oli kuin postikortista, matalien kukkuloiden muodostamassa laaksossa, jossakin Unkarin ja Romanian rajamaastossa.

Majatalossa oli tilaa ja Sanna ja Veijo jäivät sinne yöksi pitkän ajopäivän väsyttäminä. Majatalokin oli kuin eksoottisesta matkakirjasta, korkea harjakattoinen valkoiseksi rapattu rakennus, jossa oli enemmän koristeltuja puuornamentteja kuin hyvä maku sallisi. Sitä hallinnoi pyylevä keski-ikäinen pariskunta, joiden kanssa ei yhteistä kieltä löytynyt, mutta käsieleet ja hymyt riittivät kommunikointiin.

Oli illallisaika, mikä sopi nälkäiselle pariskunnalle hyvin. Ravintosali oli täynnä pulisevia ihmisiä, mutta syrjäistä nurkasta löytyi vielä vapaa pöytä. Ruuaksi oli tulista gulassikeittoa ja erinomaista paikallista viiniä. Leveästi myhäilevä majatalon isäntä toi pöytään vielä pullon unkarilaista yrttilikööriä. Se maistuikin Veijolle erinomaisesti ja pian hän olikin mukavassa laitamyötäisessä. Sanna tuhahti mielessään miehensä alkoholinkäytölle, mutta siirsi ajatuksensa sivuun katselemalla majatalon värikästä menoa.

Väki näytti olevan paikallista, enimmäkseen miehiä nauttimassa juomasta ja vaihtamassa kuulumisia. Viereisessä pöydässä oli kuitenkin ryhmä, joka näytti poikkeavan yleisestä tunnelmasta. Neljä miestä, jotka pysyttelivät omassa porukassa ja juttelivat keskenään matalalla äänellä. Tumma olemus hattuineen ja nahkatakkeineen sai Sannan arvelemaan heidän olevan mustalaisia. Paikalliset selvästi suhtautuivat ryhmään vihamielisesti luoden pitkiä myrkyllisiä katseita pöytää kohti. Mutta kukaan ei häirinnyt mustalaisia ja inhoon oli sekoittunut jonkinlainen pelon ilmapiiri. Kieltämättä mustalaisryhmän yllä roikkui pahaenteinen aura Sanna tuumi ja aikoi ehdottaa miehelle, että he vetäytyisivät yöpuulle.

Veijo oli kuitenkin vauhdissa. Hän vinkkasi isäntää tuomaan lisää juotavaa ja nousi käydäkseen vessassa. Viini vaikutti jaloissa ja Veijo horjahti pahasti. Ikäväkseen hän rojahti päin naapuripöydässä istuvaa mustalaismiestä ja kaasi juomalasin miehen rinnuksille. Puheensorina lakkasi leikaten. Mustalaismies istui pakoillaan hiljaa ikään kuin ei olisi tajunnut mitä oli tapahtunut. Sitten hän nousi ylös ja mulkaisi Veijoa tulisesti. Mustalaismies selitti jotain kiihkeästi omalla kielellään, mutta Sanna ei ymmärtänyt sanaakaan. Vain sen, että mies oli todella vihainen. Ja sen, että tämä kiukkuinen mustalaismies oli isokokoinen. Veijo sopersi anteeksipyyntöjä, mutta se ei näyttänyt lepyttävän tummaa miestä.

Mustalaismiehen seuralaisetkin nousivat pöydästä ja hetken näytti siltä, että syntymässä olisi melkoinen tappelu. Majatalon isäntä kuitenkin karjaisi jotakin joka sai miesten päät kääntymään. Mustalaisryhmä mutisi keskenään, mutta verkkaisesti he lähtivät kohti ulko-ovea. Ovella iso mustalainen näytti uhkaavia käsimerkkejä, mutta lopulta astui ulos pimeään yöhön.

Välikohtaus pelästytti Sannan ja hän halusi suoraan huoneeseen. Vastentahtoisesti Veijo myöntyi ja seurasi vaimoaan kapeita portaita ylös. Miehellä oli kuitenkin vielä energiaa tapahtuman jäljiltä ja läimäyttäen huoneen oven perässään kiinni, hän suorastaan repi vaatteet Sannan yltä. Veijo työnsi vaimonsa vuoteelle ja nousi vauhdilla päälle. Hänellä ei ollut muuta mielessä kuin himon kiima. Kalu oli valmiina pystyssä ja sen mies upotti yhdellä rajulla puskulla Sannaan. Yhdyntä oli kovaa ja rajua ilman hienovaraisuutta. Sanna vinkui nainnin tahdissa, mutta mies laukesi kesken kaiken ennen kuin partneri oli päässyt mukaan. Veijo örähti jotakin käsittämätöntä ja kierähti selälleen makaamaan. Ei kestänyt kauan kun vierestä kuului kuorsausta ja Sanna tuhahti turhautuneena. Sormet kuitenkin löysivät nopeasti oikeat kohdat jalkovälissä ja Sanna toi itselleen huipun kiivaan hieronnan jälkeen. Hän nojautui miehensä selkää vasten pian nukahtaen itsekin.

Aamuauringon paisteessa välikohtaus oli enää ikävä muisto ja syötyään runsaan aamiaisen pariskunta oli valmis jatkamaan matkaa. Majatalon isäntä leveästi hymyillen toivotti turvallista matkaa ja yritti selvästi antaa vinkkejä mahdollisista matkakohteista seudulla. Vuokra-auto oli siellä mihin se oli illalla jätetty, mutta tuulilasissa oli jokin lappu. Veijo nappasi sen nopeasti. Hänen kasvonsa kalpenivat selkeästi ja Sanna ihmetteli, että mikä oli hätänä. Veijo vain pudisteli päätään ja vakuutti kaiken olevan kunnossa. Hän ei kuitenkaan näyttänyt lappua vaimolleen, vaan rutisti sen palloksi ja tunki sen taskuunsa.

Veijo yritti näyttää huolettomalta, mutta Sanna vaistosi jonkin painavan miestä. Ajo sujui kuitenkin leppoisasti kylän jäädessä taakse. Parin kilometrin jälkeen Veijo yllättäen kääntyi yllättäen kapealle sivutielle. Se ei ollut juurikaan kärrypolkua parempi ja laittoi auton jousitukset koville. Tie vaikutti vievän kukkuloille ja Sanna kummasti reitin valintaa. Veijo kuitenkin vakuutteli, että oli saanut vinkin erinomaisesta näköalapaikasta laakson yli. Sanna olisi halunnut paikkakunnalta pois mahdollisimman pian, mutta jotenkin tämä tuntui tärkeältä hänen miehelleen.

Matkanteko pysähtyi yllättäen kun jyrkän mutkan takana oli heinäkärry poikittain tiellä. Veijo sadatteli ja jarrutti rajusti saaden auton pysähtymään viime hetkellä. Mies kirosi paikallisen liikennekulttuurin ja oli aikeissa työntää peruutusvaihteen päälle kun taustapeiliin ilmaantui vanha traktori. Veijo huitoi yrittäen saada traktorin peruuttamaan, mutta kuski istui pukillaan ilmeettömänä ilman mitään aikomusta siirtyä. Hieman ärtyneenä Veijo hyppäsi autosta aikomuksenaan keskustella tien tukkimisen estetiikasta henkilökohtaisemmin. Heinäkärryjen takaa kuitenkin ilmestyi joukko miehiä ja muutama nainen. Nämä kävelivät suoraan Veijon ympärille

”Mustalaisia!” Sanna parahti kauhistuneena.

Toden totta, joukkoja johti sama kookas mustalaismies, joka oli ollut edellisiltana majatalossa. Ja jotain näytti jääneen hampaankoloon, sillä mustalaismies puhutteli Veijoa vihaisen oloisena. Sanna ei kuullut mitä sanottiin, mutta sävy oli päällekäyvä. Lyhyen sanailun jälkeen Veijo yritti palata ajoneuvoon, mutta kaksi mustalaista tarttui häneen käsistä ja alkoi vetämään häntä poispäin. Ajattelematta sen enempää omaa turvallisuutta, Sanna nousi autosta ja huusi miehensä perään. Varoittamatta pehmeä käsivarsi kertyi hänen ympärilleen.

”Miehesi on rikkonut mustalaisperinnettä ja hän tulee samaan opetuksen kulttuurimme mukaan.” Sanoi pehmeä ääni säröisellä englannilla.

Sanna käänsi päätään ja huomasi, että häntä piteli parikymppinen tummakutrinen mustalaisneito. Sanna rimpuili vastaan, mutta hoikka nainen oli yllättävän vahva. Mustalaisnainen avasi vuokra-auton oven ja pakotti Sannan takapenkille.

”Älä pelkää.” Sanoi mustalaisnainen kun oli istahtanut viereen ja sulkenut oven perässään. ”Emme vahingoita miestäsi tai sinua. Ikiaikaiset perinteet vaativat kunnian hyvitystä.”

”Päästä minut pois. Teillä ei ole mitään oikeutta pitää minua täällä. Kutsukaa poliisi paikalle.”

”Poliisi.” Mustalaisnainen tuhahti. ”Kaupungin poliisilla ei ole mitään asiaa tänne. Tämä on heimomaata. Mutta ole huoletta. Emme ole raakalaisia. Miehesi ja sinun tulee esittää rituaalinen anteeksipyyntö. Sitten kaikki on hyvin ja voitte jatkaa matkaa.”

Kookas mustalaismies oli askeltanut auton luokse ja istahti kuljettajan paikalle. Heinäkärryt oli saatu pois tieltä ja mies lähti ajamaan autoa pitkin kapeata tietä.

”Olen Erza.” Mustalaisnainen esittäytyi ja nyökkäsi kuljettajaa kohti. ”Hän on isäni Anton. Hän on päällikkö täällä. Kuka sinä olet?”

Sanna esitteli itsensä, mutta muuten pysyi vaitonaisena. Mustalaiset eivät vaikuttaneet uhkaavilta, mutta tilanne oli kaikkea muuta kuin tavanomainen. Sanna yritti olla ajattelematta pahinta ja hiljaa toivoi, että tästä selvittäisiin rahalla.

Ajomatka ei ollut pitkä. Pian he tulivat pienen kyläpahaisen luokse ja auto kaarsi suurimman talon pihaan. Sanna tuhahti nähdessään pihapiirin täynnä sekalaista rojua, mutta hänellä ei jäänyt aikaa katseluun Ezran tiukasti ohjatessa hänet talon sisälle. Siellä Sanna vietiin suoraan kylpyhuoneeseen, jossa odotti höyryävän lämmin kylpy.

”Riisu.” Ezra käski. Kun Sanna epäröi, mustalaisnainen jatkoi. ”Kylpyä varten. Ei tänne tule miehiä. Sinun täytyy puhdistautua rituaalia varten.”

Sanna empi yhä ja Ezra toi hänelle kupillisen tummaa juotavaa.

”Juo tämä. Se rentouttaa.”

Sanna otti kupin ja tyhjensi sen kolmella kulauksella. Juoma oli pikkuisen hedelmällistä ja imelää. Lämmin olo levisi ruumiiseen ja äkkiä Sanna tunsi olonsa raukeaksi. Hän tunsi itsenä yhtä tarkkaavaiseksi kuin aikaisimmin, mutta huoli oli hävinnyt alitajunnan kätköksiin. Sanna jopa antoi mustalaisnaisen riisua itsensä ja astahti lämpimään veteen. Hän istahti ja antoi veden hyväillä vartaloaan. Ezran puuhastelut eivät enää häirinneet Sannaa ja hän antoi kylvyn tuoman nautinnon ottaa vallan. Mustalaisnainen ojensi sienen ja tarttuessaan siihen Sanna tahtomattaankin joutui vertaamaan vertamaan omaa vaaleaa ihoaan Ezran kullanruskeaan käsivarteen. Naisella oli traditionaalinen hame ja valkoinen röyhelöinen paita. Ne peittivät ja korostivat sopivasti mustalaisnaisen hoikkaa vartaloa. Sanna vilkaisi itseään ja joutui toteamaan olevansa siro ja kurviton verrattuna mustalaisnaiseen. Sannaa ehkäpä voisi kuvata parhaiten sanalla hento, joskin pitkät vaaleanruskeat olkapäille ulottuvat kutrit olivat aina herättäneet vastakkaisen sukupuolen huomion.

Kauan Sanna ei saanut kylpeä rauhassa. Ezra käski nousta ja karkealla pyyhkeellä kuivasi Sannan. Mustalaisnaisen kädet viipyivät turhankin pitkään strategisilla alueilla, mutta Sanna ei osannut estellä. Sitten Sannalle puettiin kaapumainen vaate, joka oli kuin kimonon ja kylpytakin risteytys. Se olisi rituaalia varten hänelle selitettiin. Sanna alkoi yhä enemmän ihmettelemään mikä tämä puhuttu rituaalia olisi, sillä hänellä vaikutti olevan tärkeä rooli siinä. Jostain kumman syystä Sannaa ei kuitenkaan pelottanut. Ehkä se juoma, jossa oli ollut ties mitä tai ehkäpä se oli mustalaisnaisen lämminhenkinen ystävällisyys.

Oli syy sitten mikä tahansa, Sanna ei vastustellut kun Ezra antoi hänelle sandaalit ja vei hänet ulos takapihalle. Mustalaisnainen johdatti pitkin polkua niitylle. Sanna ei havainnut missään muita ihmisiä, kuuli vain kaukaista hevosen hirnuntaa. Lyhyen kävelyn jälkeen he tulivat vanhan ladon luokse. Ezra ohjasi Sanna sisälle avoimista ovista. Ladossa oli hämärää ja kesti aikansa ennen kuin Sanna näki selvästi. Hevosten ääntely oli voimakkaampaa ja niiden haju tuntui selvästi, mutta Sanna ei nähnyt eläimiä missään. Hän kuitenkin huomasi Veijon jota pideltiin tuolissa ladon toisella puolella. Miehen molemmilla puolilla seisoi mustalaismies vahtien tiukasti. Heidän lisäksi ladossa oli vain Anton, joka myhäili leveästi tuuheiden viiksiensä alta.

Lato itsessään vaikutti tavanomaiselta ja siten outo paikka salaperäiselle rituaalille. Yhdessä nurkassa oli kasa metallirojua ja seinänvierustoilla oli heinäkasoja. Ainoa erikoisempi esine ladossa oli suuri puinen pöytä. Se oli tukevarakenteinen ja pöytälevyn päällä leveä hyllyrakennelma, joka oli pehmustettu vanhoilla rievuilla. Sanna ei voinut olla huomaamatta pöydän kulmiin ja hyllylevyyn kiinnitettyjä nahkaremmejä, jotka olivat selvästi tarkoitettu pitämään ihminen paikoillaan. Sannaan iski ajatus, että se olisi hän joka sidottaisiin pöydän päälle. Yllättävää kyllä sen sijaan, että ajatus olisi täyttänyt Sannan kauhulla, niin hän tunsi vain lievää nipistystä vatsanpohjassa.

Hevosten hirnahtelu kuului yhä kovempana ja äkkiä Sanna kuuli kavioiden kopsetta takanaan. Latoon talutettiin suuri valkoinen ori. Se oli iso ja komea otus, sen säkäkorkeuden ollessa 170 sentin luokkaa. Hevonen oli hyvinvoivan oloinen, lyhyen karvan suorastaan kiillellessä ja harjaksen ollessa tuuhea ja korkea. Ja se oli kiimassa. Tila jonka Sannan oli helppo havaita, sillä orin kookas penis oli laskeutunut esiin. Sanna ei voinut olla tuijottamatta hevosen siitintä. Se oli pitkä, ainakin 40 senttiä ellei pidempikin ja tolkuttoman paksu. Sen varsi oli tyvestä tumma ja puolivälistä alkaen vaaleanpunainen päättyen isoon muhkuraan, joka suoritti terskan virkaa. Kalu värähteli ja heilui laajassa kaaressa vatsan alla.

Ori vikuroi ja sitä taluttavalla miehellä oli vaikeuksia hallita sitä. Valkoinen hevonen tempautui irti ja nousi takajaloilleen. Se oli pelottava näky ja vaistomaisesti Sanna kyyristyi. Sitä vastoi Ezra pysyi rauhallisena. Hän käveli suuren ori luokse ja silitteli sen lautasia. Eläin asettautui nopeasti ja mustalaisnainen siirtyi sukimaan sen turpaa tervehdyksen merkiksi.

”Hän on Ukkosmyrsky.” Ezra esitteli orin Sannalle. ”Tule tervehtimään häntä.”

Sanna epäröi pitkään, mutta sitten jokin erikoinen voima sai hänen jalat liikkeelle. Hän oli aina pitänyt hevosista ja jotenkin tämä valkoinen ori tuntui kutsuvan häntä luokseen. Ori nyökäytti päätään pari kertaa ja sen sieraimet avautuivat ikään kuin se olisi haistanut jotakin miellyttävää. Arasti Sanna ojensi kätensä ja kosketti turpaa. ’Kuinka suuri hevonen olikaan’, Sanna ajatteli sillä hänen otsalakensa oli vain hevosen selän korkeudella. Hän tunsi itsensä niin pieneksi, mutta samalla ori ei enää pelottanut. Vain hetki sitten vikuroinut Ukkosmyrsky oli nyt lauhkea lammas ihmisnaaraille.

”Hän pitää sinusta.” Ezra sanoi ja osoitti orin vatsan alle.

Tumma puna nousi Sanna kasvoille kun hän vilkaisi. Siitin oli jäykistynyt täyteen mittaansa ja sojotti kovana suoraan eteenpäin. Sanna yritti kääntää katseensa, mutta hypnotisoituna tapitti orin pullistunutta sukukalleutta. Kauhukseen hän tunsi kosteutta jalkovälissään ja tajusi kiihottuvansa hevosen siittimen katselusta. Ezra taisi huomata lasittuneen katseen Sannan silmissä ja kuiskasi hevosen korvaan. Ori hirnahti vastaukseksi pari kertaa.

”Sanna, Ukkosmyrsky haluaisi ottaa sinut tammakseen.”

Sanna änkytti, mutta ei saanut sanaa suustaan. ’Yhtyäkö muka hevoseen?’ hän tuskaili mielessään. Sanna oli kylläkin lukenut tarinoita suuren kavioeläinten ja ihmisnaaraiden paritteluista, mutta ne olivat vain tarinoita. Fantasioita, joita ei ehkä ollut syytäkään toteuttaa. Puhumattakaan fyysisestä mahdottomuudesta. Mutta nyt Sannan edessä oli iso ori siitin tanassa ilmeisenä aikomuksenaan upottaa se syvälle hänen karvamättääseen.

”Ei se satu.” Ezra rauhoitteli ja otti Sannaa kädestä. ”Itse asiassa se on aivan uskomatonta. Ukkosmyrsky on kokenut astuja ja osaa hommansa.”

Mustalaisnainen vei Sanna hevosen sivulle ja kuljetti tämän käden orin siittimen päälle. Kalu oli rauhoittunut, eikä se enää sojottanut täydessä latingissa, mutta silti se oli niin paksu että Sannalla oli vaikeuksia kiertää kämmenensä sen varren ympärille. Vaistomaisesti hän puristi pamppua, joka tuntui kumimaiselta ja joustavalta. Kookas elin suorastaan sykki Sannan kämmentä vasten ja hän oli unohtanut täysin sen, että ladossa oli yleisöä mukaan lukien hän oman aviomiehensä. Kiima oli sumentanut täysin Sannan mielen, eikä hän vastustellut kun Ezra riisui kaavun hänen yltään.

Kuumeisesti Sanna yritti koota ajatuksiaan. Vaikka kukaan ei pidätellyt, hän ei sännännyt karkuun. Liekö annetulla juomalla ollut vaikutusta, mutta hän ei osannut pelätä. Ezra huomasikin Sannan ruumiinkielen kielivän siitä, että tämä alkoi olla valmis. Mustalaisnainen talutti Sanna pöydän päällä ja asetteli tämän kontilleen. Varmimmaksi vakuudeksi Ezra sitoi pöytään kiinnitetyt remmit Sannan nilkkoihin ja ranteisiin. Hyllylevyyn kiinnitetty nahkaremmi sidottiin vyötäisille ja mustalaisnainen kiristi remmiä sen verran, että Sanna joutui nostamaan muodokasta takapuoltaan ylös. Näin Sanna oli kahlittu tiukasti paikoilleen ja kuin tarjottimilla suurta oria varten.

Kaikki alkoi olla valmista astumista varten. Ori näytti ymmärtävän miksi ihmisnaaras oli kontallaan pöydän päällä, eikä tarvinnut lisäkannustinta. Se hypähti takajaloilleen ja hirnui äänekkäästi. Ezra kuitenkin hillitsi oria ja kuiskutteli sille jotakin. Hän otti hameen taskusta pienen lasipurnukan jossa oli kirkasta nestettä. Sitä ainetta mustalaisnainen hieroi Sanna takamukselle ja kiimasta turvonneelle hävylle. Ezra työnsi sormensa pilluun, mikä sai Sannan vinkaisemaan. Sanna yritti liikuttaa peppunsa pois, mutta oli kahlittu paikoilleen liian tiukasti ja avuttomana joutui kestämään kun vieraan naisen sormi tutki hänen pyhimpiään.

Todettuaan uhrinsa valmiiksi, Ezra veti kätensä pois ja vei sen valkoisen orin turvan alle. Hevonen selvästi haistoi kämmenessä mieluisan kiiman hajun, sillä sen korvat luimistuivat ja sieraimet laajenivat. Muuta ei enää tarvittu. Suuri ori askelsi eteenpäin ja suorastaan loikkasi pöydän ylle. Tanner tärähti, kun ori laski 500-kiloisen ruhonsa pöydän pehmustetun hyllylevyn päälle. Vakkatekoinenkin pöytärakennelma natisi liitoksissaan ja hetken Sanna pelkäsi sen romahtavan ja painavan hevosen murskaavan hänet alleen.

Omituisen rakenneltaman käyttötarkoitus paljastui viimeistään nyt. Hevonen saattoi tukea yläraajansa hyllylevyyn ja pitää takaraajansa maassa. Näin eläin saattoi astua itselleen sopivassa asennossa ilman, että se rusentaisi hennon ihmisnaaraan allensa. Kahleet pitivät huolen, että Sanna olisi oikeassa asennossa, eikä kykenisi estelemään toimitusta. Astuminen siis suoritettaisiin täysin orin ehdoilla, mikä oli Sannasta yhtäaikaa karmaisevaa ja kiihottavaa.

Kavio huitaisi Sannan pään vierestä, kun ori kiihkossaan yritti löytää maalia massiiviselle sukuelimelleen. Sanna tunsi kuinka kalu iskeytyi hänen selkään vasten. Se tuntui kovalta, ikään kuin joku olisi läimäyttänyt käsivarrellaan. Mutta ori ei onnistunut työntämään aisaansa pilluun ja sen hirnahdus kuulosti tuhraantuneelta. Hevonen otti askeleen taaksepäin ja ponnisti takalistollaan. Siitin sojotti tanassa kuin petsi ja syöksyi eteenpäin tarkoituksenaan seivästää pieni ihmisnaaras. Sanna älähti tuntiessaan paksun terskan osuvan hänen häpyään vasten. Se kuitenkin luiskahti ohi ja osui voimalla vatsaan. Ori nylkytti itseään vasten Sannan pehmeää vartaloa, mutta yhdyntä ei onnistunut.

Kesken kaiken turhautunut hevonen hypähti pöytärakennelman päältä sen kalun pehmetessä valmiustilaan. Ukkosmyrsky kaapi etukaviollaan maata ja päästeli tukahtuneita äännähdyksiä. Ezra astui orin viereen ja taas kerran kuiskutti jotakin sen korvaan. Hän vei sen turpaa eteenpäin Sannan pakaroiden väliin, jotta voisi haistaa vuotavat pillunmehut. Hevosen kuuma hengitys kutitti häpyä ja Sanna värähti.

Ori innostui uudemman kerran ja pomppasi astutusrakennelman päälle. Kova siitin heilui sen etsiessä taas karvapesää. Ezra tarttui suureen elimeen ja ohjasi sen Sannaan. Sanna kiljaisi kun kookas terska työnnettiin väkisin hänen häpyyn. Se oli niin paljon suurempi kuin hänen aviomiehensä, eikä hän kyennyt ottamaan vastaan niin isoa parrua. Mutta ori ei antanut vaihtoehtoa. Siittimen kärjen löydettyä maalinsa, se ponnisti vahvoilla pohkeillaan ja puski lujaa. Valtaisa kyrpä tunkeutui pillun pohjalle asti ja Sanna ulvaisi kivusta. Orin aisa oli liian iso hänelle ja pieni pimppi oli kuin liekeissä. Sanna rimpuili, mutta remmit pitivät hänet paikoillaan, eikä hän kyennyt vetämään peppuaan pois hyökkäyksen alta.

Valkoinen orikaan ei tainnut olla täysin tyytyväinen. Sen sijaan, että olisi aloittanut puskevan parittelun, eläin jökötti paikoillaan. Ehkäpä kolmasosa sen pitkästä parrusta oli ihmisnaaraassa, mutta se ei näyttänyt riittävän. Hevonen liikahteli puolelta toiselle, sen hakiessa parempaa asentoa. Kivikova siitin heilui liikkeiden tahtiin ja Sanna tunsi kuinka se väänsi hänen pillunsa luonnottomiin kulmiin. Tuskahiki kohosi otsalle ja kyyneleet nousivat silmiin, hevosen pienimmänkin liikahduksen vääntäessä hänen sisuskalut nurinniskoin. Sanna ei ollut ikinä kokenut mitään vastaavaa. Pimppiä jomotti sieltäkin missä hän ei tiennyt olevan hermosäikeitä ja kova kalu venytti hänet äärimmilleen. Siitä huolimatta tai juuri sen takia, jostakin vain nousivat ensimmäiset lämpimät aallot jotka vyöryivät hänen ylitseen tuoden mukanaan alkukantaista nautintoa.

Kesti toista minuuttia ennen kuin Ukkosmyrsky löysi haluamansa. Ezra joutui avustamaan ohjaten oria oikeaan suuntaan ja varmistamaan, ettei aisa luiskahda pillusta ulos. Hän rauhoitteli eläintä, ettei se kiihkossaan repisi ihmisnaarasta halki. Mustalaisnainen piti kiinni siittimen paksusta tyviosasta ja varovasti ohjaili sitä. Hän työnteli sitä eestaas saaden aisan vaivalloisesti liikahtelemaan Sannan pillussa. Karhea parru hankasi vasten herkkää klitorista saaden salamat välkkymään silmissä. Sanna puristi kätensä nyrkkiin ja huohotti nautinnosta.

Valkoinen ori ei malttanut pidempää. Se koukisti takajalkojaan ja puski ylöspäin. Väkisin se upotti suuren siittimensä entistä syvemmälle. Äkkiä nautinto vaihtui taas kipuun, mutta Sanna ei voinut muuta kuin avautua suurelle hevoselle. Sentti sentiltä kookas aisa työntyi täyttäen vastaonkalon. Se ei pysähtynyt ennen kuin varren puolivälissä oleva rengasmainen kyhmy otti kiinni häpyhuuliin, renkaan ollessa paksu mahtuakseen Sannan pimppiin. Siitä huolimatta ori jatkoi hurjaa puskua. Siitin taipui kaarelle, mutta syvemmälle se ei enää mennyt.

Saatuaan aisansa sinne minne pitikin, suuri ori aloitti pumppauksen. Se rentoutui ensin hetkeksi, sitten köyristi takalistonsa ja survaisi vahvoilla pohjelihaksillaan. Työntö oli pitkä ja voimakas. Sannan ruumis tärisi iskusta ja hän olisi lennähtänyt kuin räsynukke elleivät remmit olisivat pitäneet hänet paikoillaan. Hevonen piti jännitettä yllä muutaman ikuisuudelta vaikuttavan sekunnin ajan ja hellitti hetkeksi. Lyhyen tauon jälkeen se puski uudelleen aloittaen näin rauhattoman ja rytmittömän astumisen. Sanna kiljahteli iskujen tahtiin. Yhdyntä oli uskomattoman voimakas, kun suunnattoman suuri siitin takanaan 500-kiloisen hevosen koko voima kulki vastustamattomasti sille liian pienessä pimpissä. Sanna tunsi työnnöt aina kurkussa asti ja kaikki hänen ruumiinsa solut olivat mukana nainnissa. Hermopisteet olivat täysin ylikuormittuneet ja hän ei tuntenut enää mitään muuta kuin jättimäisen ryhmysauvan syvällä vatsanpohjassa. Ja sen ylimaallisen nautinnon minkä suunnaton sukuelin toi mukanaan.

Ukkosmyrsky jatkoi kiihkeää astumistaan muutaman minuutin. Se ehti tehdä parisenkymmentä hurjaa työntöä, joka kerta ponnistaen väkevillä kavioillaan. Sitten varoittamatta ori sai huippunsa. Se puski voimalla aisansa niin syvälle kuin kykeni ja jäi jännittyneenä paikoilleen. Sanna ehti huokaista helpotuksessa tappavan rynkytyksen lakatessa, mutta sitten hän kauhukseen tunsi orin terskan turpoavan vatsaonkalossaan. Se paisui ainakin kaksinkertaiseksi ja Sannan päässä naksahti. Hän parkaisi ääneen, mutta samalla suunnaton rasitus laukaisi primitiivisen nautinnon aallon, joka vei väkisin mukanaan. Jossakin räjähtävän orgasmin tuolla puolen Sanna tunsi kuinka ori suihkutti paloletkun voimalla lämmintä hevosensiementä pillun pohjalle.

Hevonen ja ihmisnaaras olivat lukittautuneet toisiinsa yhteisen orgasmin merkiksi. Ori tuli ja tuli purkaen paineella suurten kivespussiensa sisällön Sannaan. Vasta kun viimeinenkin tippa kirkasta spermaa oli puristettu kohdun perukoille, valtaisa siitin alkoi pehmetä. Se pysyi hetken pimpissä, mutta sitten lipsahti ulos ruiskien pisararyöpyn ympäriinsä. Tyydytetty ori hirnui äänekkäästi ja hyppäsi pois pukilta. Se ravisteli turpaansa ja nuuhki Sannan takamusta selkeästi haistaen oman siemenensä tuoksun.

Uuvahtanut Sanna herpaantui sen minkä kahleet anoivat myöten. Hän oli niin väsähtänyt, ettei edes huomannut Ezran tulleen luokse hoivaamaan häntä. Mustalaisnainen irrotti remmit ja Sanna lysähti velttona pöydän päälle. Hänen häpynsä oli kuin avonainen tunneli orin aisan jäljiltä ja sieltä valui norona kirkasta siemennestettä. Sanna ei itse osannut kaivata häveliäisyyttä, mutta Ezra toi huovan ja laski sen voipuneen naisen päälle.

Lato vaikutti hiljentyneen kun mustalaiset poistuvat huolehtimaan hevosista. Sanna luuli jääneensä yksin, mutta säpsähti kuullessaan askelia.

”Rakkaani” Sanna kuuli aviomiehensä sanovan. Kavahtaen Sanna muisti äkkiä miehensä Veijon. Astumisen aikana kiivas pano oli vienyt mukanaan ja hän oli täysin unohtanut miehensä seuraavan näytöstä. ”Olikohan hän huomannut, että nautin hevosesta?” Sanna ajatteli kuumeisesti ja tunsi häpeän piston nousevan sisimmässään.

”Sssshhhh.” Veijo silitti vaimonsa hiuksia. ”Piditkö siitä?”

Sanna kohotti päätään kummastus kasvoilla.

”Se näytti huikealta. Pelkäsin, että hevonen satuttaisi sinua. Mutta se taisi tehdä hyvää?”

”Minä … en…” Sanna sai vaivoin soperretuksi, mutta Veijo keskeytti hänet.

”Älä välitä. Näin kuin laukesit orille. Minulta meinasi tulla housuihin sillä hetkellä. En uskonutkaan kuinka lahjasi katseleminen voisi olla niin kiihottavaa.”

”Lahjani …?” Sannan ajatus ei kulkenut kirkkaasti, mutta hän oli varma että oli kuullut sanan oikein.

”Lahjasi. Kyllä kultaseni. Järjestin tämän sinulle. Tämä oli sinun fantasia ja pääsit kokemaan jotakin ainutkertaista.”

”Mutta… Mustalaiset, kaappaus …?”

”Kaikki sovittu etukäteen. Se oli hankalaa ja kesti aikansa, mutta lopulta sain yhteyden näihin rajaseutujen mustalaisiin. Heillä on mystinen maine ja kyky järjestää epäsovinnaisia näytöksiä. Mustalaispäällikön tyttären sanotaan olevan ’hevoskuiskaaja’. Ainakin hänellä on taianomainen kyky käsitellä hevosia.”

Järjestetty? Sanna yritti koota ajatuksensa. Hänen aviomiehensä oli raiskannut hänet hevosella. Ja hän oli nauttinut siitä. Sannaa oli dominoitu mitä julmimmalla tavalla, mutta hän oli saanut uskomattoman nautinnon. Se ei ollut todellista, kuin unta. Hän saanut mitä ihanimman lahjan aviomieheltään ja äkkiä rakasti miestään enemmän kuin koskaan.

6 kommenttia viestissä: “Pustan valkoinen ori”

 1. Öööööö... says:

  Oli tosi outo tarina????

 2. kova mies says:

  Meinas tulla sperma housuihin

 3. TalliPoika says:

  Makee tarina

 4. fantastinen says:

  Aivan huippu ja mukaansa tempaava! Meinas tosin lopussa housuun laueta krsken luvun… Jatka vain samaa tyyliä

 5. EquineGirl says:

  Kiva että kirjoitat vielä ja yhtä hyvin. 🙂

 6. Nauttija says:

  Pitäisi näköjään lukea myös ensimmäinen lause. Teksti hieman yllätti, koska en lukenut alusta, että kyseessä eläinseksiä. Erilainen ja tuore tarina. Näitä lisää.

Kommentoi

top