search
top

Poikani tyyny

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on vapaasti suomennettu ja muokattu jutusta, joka löytyi joitakin vuosia sitten joltakin ranskankieliseltä nettisivulta nimellä Histoires fetichisme. Se on lähinnä fetissijuttu eikä sisällä varsinaista insestiä.

Olen yksinhuoltajaäiti ja asun kahdestaan lukioikäisen poikani kanssa Pariisin esikaupunkialueella. Useana aamuna vaihtaessani hänen petivaatteitaan huomasin hänen tyynyssään kostean tahran. Eräänä iltana yllätin hänet makaamassa mahallaan vuoteellaan ja hieromassa elintään tyynyyn. Lähestyin hänen vuodettaan varovasti. Hän nousi ylös mutta ei huomannut läsnäoloani ennen kuin otin hänen tyynynsä (jotta hänen siemensyöksynsä ei tahrisi tyynyä), mutta liian myöhään – hän laukesi patjalleen. Hän tunnusti minulle tyydyttävänsä itsensä tyynyyn säännöllisesti ja että se kiihotti häntä kovasti.

Seuraavana päivänä kävin ostamassa hänelle tyynynsuojuksen, koska hänen siemennesteensä oli mennyt tyynyliinan läpi ja tahrinut hänen hienon untuvatyynynsä, jota oli hankala pestä. Näytin hänelle tahraisen tyynyn ja sanoin, että ei ole kaunista sotkea tyynyänsä sillä tavalla. Poikani tyyny oli peruuttamattomasti hänen spermansa tahraama. Muutamaa tuntia myöhemmin hiivittyäni hiljaa hänen ovensa taakse astuin sisään hänen alkaessaan masturboida tyynyn kanssa, menin hänen vuoteensa viereen ja otin hänen tyynynsä syliini. Sitten istuin hänen tuoliinsa ja sanoin: jatka vain. Kun syleilin hänen tyynyään vähän niin kuin kostoksi, poikani tuli hyvin hermostuneeksi ja mustasukkaiseksi ja hänen erektionsa paisui entisestään. Hän yritti hieroa itseään patjaa ja peitettä vasten, mutta turhaan. Hengitin tyynystä huokuvaa kiihottavaa tuoksua, ja sitten imin tyynyä ja kastelin sen syljelläni. Huomasin surullisen ilmeen pojan silmissä, kun hän pyysi minua lopettamaan hänen tyynynsä imemisen. Hän sanoi, ettei minulla ei ollut oikeutta siihen, sillä se oli hänen tyynynsä. Vastasin, että jos hän voi sotkea tyynynsä siemen¬nesteel¬lään, niin en käsittänyt miksi minäkin en voisi jättää siihen sylkeäni.

Hieroin tyynyä pilluani vasten ja työnsin sen pään alushousuihini, jotka alkoivat kastua. Sitten riisuin alushousuni ja laitoin tyynyn reisieni väliin, hieroin pilluani tyynyyn ja sanoin hänelle: tyynysi on niin mukava ja kostea, että taidanpa pitää sen omana ilonani. Nähdessään minut istumassa tyynyllään poikani tuli yhä mustasukkaisemmaksi ja vaati minua antamaan tyynyn hänelle takaisin. Sanoin hänelle, että hänen olisi masturboitava käsin, mutta hän vastasi ettei hän saanut mitään nautintoa ilman tyynyään ja että hän ei sietänyt sitä, että minä koskin siihen tällä tavoin. Poikani silmät kostuivat, ja hän näytti olevan itkun partaalla. Lopulta annoin tyynyn hänelle takaisin tehdäkseni hänelle mieliksi. Katselin kun hän alkoi taas hieromaan elintään tyynyyn. Muutaman minuutin kuluttua hän sai orgasmin ja nousi äkkiä polvilleen ja monta spermaruiskausta lensi sylkeni ja pillumehuni kostuttamalle tyynylle. Sitten hän lysähti takaisin tyynylle puristaen sitä tiukasti itseään vasten. Kysyin miksi hän oli noussut ylös, ja hän sanoi nauttivansa nähdessään spermansa ruiskahtavan tyynyyn. Halasin häntä ja toivotin hänelle hyvää yötä. Seuraavana aamuna hänen tyynyliinansa oli kovasti sperman, syljen ja pillunesteen tahraama, mutta ei sen vaihtaminen minua häirinnyt, koska olin saanut tilaisuuden nähdä poikani nauttivan ja saavan mahtavan siemensyöksyn osittain omasta ansiostani. Myönnän että minustakin oli nautinnollista hieroa pilluani tyynyyn. Sanoin hänelle, että hän saisi jatkaa puuhiaan, koska se oli luonnollista ja antaisin hänen pitää tyynynsä nyt kun siinä oli suojus. Myönnän että tämä kokemus oli ainutlaatuinen ja rikastuttava. Nyt ymmärrän täydellisesti, miten tärkeä tyyny on pojalleni enkä voisi riistää häneltä hänen intiimiä nautintoaan.

Viikkoa myöhemmin olin poikani huoneessa vaihtamassa hänen petivaatteitaan hänen katsellessaan televisiota. Filmin aikana ruudussa näkyi hieman eroottinen rakkauskohtaus. Pojallani oli verkkarit päällä, ja huomasin ison pullistuman hänen nivustensa kohdalla. Hän vilkaisi minuun ujosti. Katsoin häntä pitäen tyynyä sylissäni ja kysyin: tätäkö sinä haluat? Hän nyökkäsi vastaukseksi. Pyysin häntä tulemaan lähemmäksi pujottaessani tyynyliinan hänen tyynylleen. Vedin hänen housunsa ja alushousunsa alas ja käskin hänen mennä makaamaan selälleen vuoteelle; sitten laitoin tyynyn hänen kullinsa päälle ja aloin hieroa tyynyä käsilläni. Hetken kuluttua otin tyynyn pois ja annoin sen hänelle sanoen, että hän voisi masturboida sillä. Hän pyysi minua taas imemään tyynyä ja kostuttamaan sitä syljelläni, koska se hänestä tuntui märkänä paremmalta hänen kulliaan vasten. Tein niin, ja annoin kostutetun tyynyn takaisin hänelle. Hän oli nyt nelinkontin sängyllä tukien ylävartaloaan käsiensä varassa ja laittoi tyynyn lantionsa alle ja alkoi työnnellä komeasti jököttävää kulliaan tyynyyn. Pojan naimaliikkeitä tekevä peppu ja tyynyyn uppoava kulli olivat todella seksikäs näky, ja minäkin kostuin katsellessani sitä. Hän nai tyynyä aluksi hitaasti työntyen siihen pyörivin liikkein, mutta kiiman kasvaessa hän kiihdytti tahtia ja survoi kulliaan tyynyyn yhä kiivaammin painaen ja hieroen samalla kädellä tyynyä elintään vastaan, ja hänen erektionsa paisui entisestään. Lopulta hän nousi istumaan tyynylleen hajareisin kulli yhä kiinni tyynyssä, ja minä näin sen nytkähtelevän tyynyä vasten siemensyöksyn purkautuessa rajusti tyynyyn. Laskin ainakin kymmenen ruiskausta, ja sperma lensi joka puolelle tyynyä. En ole koskaan nähnyt sperman lentävän sellaisella voimalla ja niin monena ruiskahduksena – se oli jotakin aivan upeaa. Hänen tyynynsä oli täynnä spermaa ja sylkeä. Olin juuri ostanut hänelle uudet petivaatteet ja kysyin häneltä, pitikö hän uudesta tyynyliinastaan. Hän vastasi pitävänsä siitä kovasti ja kiitti minua. Sitten hän ehdotti minulle, että masturboisin vuorostaan hänen tyynyllään. En voinut vastustaa kiusausta: riisuin housuni ja pikkuhousuni ja asetuin makuulle poikani vuoteeseen lantion alla poikani seksikäs sperman kastelema tyyny. Se tuntui todella miellyttävän pehmeältä ja kostealta, ja oli mahtavaa tuntea hänen spermansa kutittavan pilluani. Tulin aivan märäksi nussiessani poikani tyynyä, hänen tuntemuksensa olivat minulle niin uusia ja erikoisia, että en ole koskaan nauttinut mistään niin kuin hieroessani pilluani hänen tyynyynsä kiiman vallassa. Se oli mahtava ja unohtumaton kokemus, ja poikani vilkuili minua kuin sanoakseen: äiti, minun tyynyni tulee aivan märäksi, nyt me sotkemme sen oikein kunnolla.

En olisi uskonut, jos joku olisi kertonut minulle että kerran vielä masturboisin poikani sängyssä hänen tyynyllään. Nyt ymmärrän poikaani sataprosenttisesti ja annan hänen rauhassa nauttia tyynystään, joka on ollut hänellä pienestä pitäen. Pyydän häntä kuitenkin välttämään sen sotkemista. Annan hänen laueta tyynyliinaansa juuri ennen kuin vaihdan hänen petivaatteensa, koska tiedän sen miellyttävän häntä. Hän on antanut minulle jopa luvan aina halutessani katsoa kun hän ruiskii lastinsa tyynyyn ja joskus hän antaa minun ratsastaa tyynyllään lauettuaan siihen, mutta hän ei anna minun masturboida sillä ennen kuin hän on itse lauennut. Hän sanoi minulle ettei halua koskaan luopua lapsuudenaikaisesta tyynystään koska hän rakastaa sitä niin paljon.

2 kommenttia viestissä: “Poikani tyyny”

  1. mies_80 says:

    Ihan kuin tämä olisi pitänyt olla alkuperäisellä kielellä tunnelman puolesta. Tosin, en olisi ymmärtänyt.

  2. Pastelli says:

    Tarina oli muutoin hyvä ja kiihottava mutta yksi asia häiritsi – Tyyny. Ei siksi että tässä tarinassa masturboitiin tyynyn kanssa, vaan kun sana esiintyi esimerkiksi eräässä alkupuolen kappaleessa, kappaleen puoleen väliin saakka jokaisessa lauseessa. Tuo toisto teki muutoin hyvästä novellista listamaisen tyynyjulistuksen eikä fetissiylistyksen.

    Olisin kaivannut jotakin lisää, jotakin pervompaa, mutta tämä tarina on juuri sellainen jossa “vähemmän on enemmän”. Ehkäpä pidempi kuvailu tai jokin pervompi teko olisikin vain huonontanut tekstiä.

Kommentoi

top