search
top

Paljastelua

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 3.72 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toivottavasti tykkäätte tarinastani.Itse ainakin tykkäsin kirjoittaa ja kiihotuin siinä määrin,että mieheni sai iltaisin tuntea sen aikamoisena kyytinä;))

-Hei Rakas,nähdään perjantaina,sanoin miehelleni ja annoin suukon.Oli sunnuntai- iltapäivä lopuillaan ja olin lähdössä mökillemme jonne seuraavana aamuna tulisi remonttimiehet töihin.Mieheni Pekka joutui jäämään kaupunkiin vielä viikoksi töihin ennen loman alkua.Mökkimme oli vanha ja se kaipasi uutta maalikerrosta päälleen.Maali oli alkanut jo hilseillä joten vanha maali piti ensin raapata pois ennenkuin mökki saisi uuden ehomman pinnan.Saunamökki tarvitsi saman homman.Niiden lisäksi vanha ränsistynyt ja meidän aikana täysin käyttämättömänä ollut venevaja saunamökin vierestä piti purkaa.
Olimme saaneet rivitalonaapurimme,eläkkeellä olevan Ekin ,”ylipuhuttua” hommaan.Eki oli mies jolle olimme jo vuosia uskoneet kaikki korjaustyöt ,niin mökillä kuin asunnossamme.Hän lupasi hoitaa mökin maalauksen ja venevajan purkamisen tyttärenpoikansa Ramin kanssa.Eki on seinänaapurimme ja olinkin tuntenut Ramin melko pienestä pojasta asti kun hän vieraili isoisäänsä tapaamassa.Nyt hän oli tulevan vuoden abiturientti ja tyytyväinen maalausurakasta kun ei muutakaan kesätyötä saanut.Rami oli mukava nuorimies,hiukan ujo mutta ei mikään nynnerö. Olimme sopineet ,että miehet tulisivat maanantai aamuna mökille ja viettäisivät siellä yönsäkin koska matkaa kaupunkiin oli niin paljon,että olisi ollut typerää ajella edestakaisin kun mökissä kuitenkin oli tilaa hyvin majoittua.
Maanantai aamuna miehet saapuivat sovitusti yhdeksäksi.Olin tehnyt heille aamupalaa valmiiksi ja ne syötyään alkoivat tyhjentää pakettiautostaan työvälineitä.Oli aamusta alkaen tosi lämmintä.Miehille tulisi hikinen puhde raappamisen kanssa.Kerroinkin heille.että jääkaapissa olisi kylmää juomaa ja ehdotin uimista aina välillä.

Päivä menikin miesten osalta töitä tehden,itse keskityin enemmän auringon ottoon ja lukemiseen.Tosin syömistä laitoin työläisille sopivin välein.Viiden maissa taas söimme ja sitten komensinkin ukot lepäämään.Itse menin saunan lämmitykseen.Kannoin ämpäreillä vettä saunan pataan ja saaveihin.Tein tulet sekä kiukaan,että padan pesään.Siinä hommassa tulikin hiki,niinpä riisuuduttuani pukuhuoneen puolella ja kietaistuani pyyhkeen ympärilleni astelin laiturille.Seisoin laiturin päässä ja varmistuttuani ettei ketään ollut näkemässä kuoriuduin pyyhkeestä ja laskeuduin veteen.Vesi tuntui ihanalta ja uinkin melko kauas rannasta.Takaisinpäin uidessani huomasin jonkun liikkuvan saunan takana.Ai,se olikin Rami.Ei varmaan malttanut odotella mökissä saunan lämpenemistä.Uin lähemmäs rantaa ja ihmetelin samalla minne mies oikein hävisi.Annoin katseen vaellella pitkin saunarantaa mutta en nähnyt ketään.Ehkäpä Rami meni takaisin mökkiin.
Kapusin laiturille rutistellen hiuksistani enimpiä vesiä pois.Istahdin laiturin penkille ja annoin pienen tuulen kuivattaa itseäni.Katselin järvelle nauttien maisemasta ja kesän lämmöstä.Siirtäessäni katsetta saunan suuntaan huomasin ränsistyneen venevajan sisällä liikahduksen.Jotain sinistä vilkkui lautojen raoista.Ei kai.Kyllä.Rami oli vajassa ja taisi olla vakoilupuuhissa.Olin kyllä huomannut päivällä hänen vilkuilevan rintoihini.Sehän on asia jota nainen ei voi olla huomaamatta.Mutta ,että hän tiirailisi salaa piilopaikastaan.Nykäisin pyyhkeen penkiltä ja asetin sen nopeasti vartaloni suojaksi.Suutahdin ja aijoin huutaa nuorukaiselle jotain hänen puuhistaan.Sitten ajatelin asian antaa olla.Olisihan se noloa ja ei kai Rami mitään pahaa tarkoittanut.Ainahan naisvartalo on miehiä kiinnostanut. Mutta en kyllä sallisi moista.Naku-uinnit saisivat loppua siksi aikaa kun miehet olisivat täällä töissä.
Kiedoin pyyhkeen ympärilleni seisten selin rantaan päin.Sitten astelin takaisin saunalle.Puin bikinit takaisin päälleni ja menin mökille kutsumaan miehet saunaan.
-No niin,sauna on lämmin.Menkää te ensin ja kylpekää ihan rauhassa.Minä jo käväisin uimassa eikä mulla ole kiire löylyihin.Tulen sitten kun olette lopettaneet.Ramikin oli mökissä.En huomannuut hänen ilmeistään tai eleistään mitään mikä olisi jollain tavalla poikennut aiemmasta.Hän ei varmaan hoksannut ,että olin nähnyt hänen puuuhansa. No,miehet lähtivät saunomaan.Minä jäin nauttimaan kylmästä siideristä mökin terassille.Istuin ja mietin äskeistä rannan tapahtumaa.Tuntui toisaalta aika kiihottavalle ajatella nuori mies katselemassa salaa minun alastomuuttani.Olinhan jo 37 vuotias,siis voisin olla melkein äiti Ramille.Mutta enhän toki aio antaa sellaiseen katseluun enää mahdollisuuksia.Tiirailkoon rauhassa mutta minä pitäisin vastedes sauna-ja uimareissuillani bikinit päällä.
Olin juonut jo kolme siideriä ennekuin saunojat tulivat mökkiin.Tarjosin heille jääkaapista kylmät oluet ja aukaisin television.Sieltä oli alkamassa elokuva ja ehdotinkin miehille sen katsomista paremman tekemisen puutteessa.Oli kuulemma kelpo idea.He jäivät katsomaan elokuvaa ja minä poistuin saunalle yhden siideripulon kanssa.Jätin pullon saunan kuistille ja astuin löylyihin.Istuin lauteella seinään nojaten jalat oikaistuna lauteelle.Heitin löylyä ja pian hikikarpalot alkoivat valua pitkin ihoa.Siiderit tekivät olon rennoksi ja ajatus alkoi juosta taas Ramin vakoiluissa.Tunsin kiihottuvani ajatuksesta.Siitä,että joku katsoo,luulee katsovansa salaa,mutta ei,minä tietäisin katseesta ja voisin näyttää juuri sen minkä halusin tai olla näyttämättä.Mitä kaikkea katsojan päässä pyöri.Mitä hän,tässä tapauksessa Rami,tahtoi nähdä.
Käteni liukui sylissäni kohti jalkoväliä.Työnsin käden bikinien sisään,levitin hiukan jalkojani,sormi tunsi nautintonypykän.Hieroi sitä hellästi.Toinen käsi työntyi ylempänä bikinien alle,tunsin kovettuneen nännin sormissani.Ajattelin minua katsottavan saunan ikkunasta.Suljin silmäni ja annoin ajatuksen lentää.Kostuin ja liutin sormeni klitorikselta alaspäin,hiljaa upotin sen kosteaan pilluuni.Levitin lisää jalkojani,sain kaksi sormea sisääni.Ihana lämpö ja villi kiihko kasvoi sisälläni.Puristelin rintojani ja työntelin sormiani edestakaisin pillussani.Ajattelin katsojaa.Ajattelin miltä näyttäisin katsojan silmin.Olin niin kiihkoissani että olin saamassa.Näin pian.Ei .En saa antaa tulla.Nautin tästä kiihottuneesta tunteesta vielä vaikka lopetankin hyväilyn.
Poistun löylyistä ja miltei vapisen hyvänolon tunteesta.Ihmettelen kuinka tälläinen mielikuvitusleikki saikaan minut kiihottuneeksi.Kuinka kävisi jos sama tapahtuisi oikeasti?Pystyisinkö oikeasti tekemään noin salakatselijan edessä?En usko.Kävellessäni laiturille huomaan kuitenkin Ramin lopettaneen elokuvan katselun lyhyeen ja olevan nyt jo vartiopaikallaan.En näe hänen kasvojaan mutta vajan alosassa on niin iso rako,että toinen jalka polvesta alspäin on nähtävissä.Käännyn takaisin saunalle.En tiedä kuinka asiaan suhtautuisin.Olen edelleen kiihottunut ja nyt tunnen uudenlaisia väreitä sisälläni,mutta minä,miksi minä tekisin jotain sellaista.
Istahdan pukuhuoneen penkille ja olen ihmeissäni.Toinen puoli minua sanoo,että nyt on leikin aika ja toinen puoli sanoo,että typerys;ei niin voi tehdä.Sisälläni palaa tuli ja ajattelen-Olkoon leikitään,kiusataan Ramia.Härnään oikein kunnolla.Viatonta leikkiä ja saapahan poika jotain muisteltavaa. Astun takaisin laiturille,edelleen bikinit ylläni.Istahdan laiturin penkille jariisun hiukan vapisevin käsin bikinien yläosan ja paljastan rintani.Nousen seisomaan,olen kylki päin vajaa.Riisun bikinieni housut ja laskeudun veteen.Uin pienen lenkin ja vilkuilen salaa vajan suuntaan.En täältä näe mutta uskoisin Ramin katselevan.Nousen takaisin laiturille.Seison nyt niin,että Rami voi nähdä koko alastomuuteni.Polviani heikottaa.Tilanne on minulle aivan uusi ,jännittävä ja varmaan juuri siksi äärimmäisen kiihottava.Eritavalla kiihottava kuin yleensä sekuaalinen kiihottuminen.Olisiko tässä osa jopa häpeää.En tiedä mutta mieleni teki olla tässä.
Istun laiturille roikottaen jalkoja vedessä.Tiedän,että minua katsotaan alle kymmenen metrin päässä.Pyyhkäisen enimpiä vesiä pois käsivarsiltani ja vatsaltani.Pyyhkäisen kevyesti myös rintojani.Nännit ovat viileän veden ja kiihottumiseni johdosta paisuneet ja kovettuneet. Polskuttelen aikani vettä ja nousen sitten ylös mennäkseni pukeutumaan.Kannan bikinit käsissäni ja kävelen sopivan hitaasti jotta Rami näkee ja minä voin,ja nyt jopa uskallan,nauttia salakatselijasta.Haen pyyhkeen ja tulen saunankuistille kuivaamaan itseni.Kuivaan huolellisesti ja hitaasti maistaen välillä siideristä.Haen pukuhuoneesta pikkuhousut ja ohuen kesämekon jotka puen kuistilla päälleni.Jätän tarkoituksella liivit pois.
Sisälle mökkiin mennessäni huomaan ettei Rami ole sisällä.Kysäisen asiasta Ekiltä.Hän sanoo pojan lähteneen metsään pienelle lenkille.Kysäisen maistuisiko kahvi jos keittäisin.Hyväksyvä muraus kuuluu ja niin käynkin kahvin keittoon.Samassa tulee Ramikin sisälle.-Oliko metsässä karhuja tai muita vekkuleita elukoita,kysyy Eki.Rami naurahtaa ettei nähnyt ketään eikä mitään.Istahtaa pöydän ääreen ja seurailee kun laittelen kahvitamineita pöytään.Tunnen oloni hiukan vaivaantuneksi mutta samalla tosi kiihottuneeksi.Kun kahvi on valmis kurkotan pöydän yli kaatamaan sitä Ramille.Seuraan Ramin katsetta sivusilmällä ja huomaan ettei avoin ja löysä kaula-aukkoni jäänyt häneltä huomaamatta.Tunnen taas nännien kovettuvan.Nuorukainen näki rintani nyt lähietäisyydeltä. Kahvien jälkeen katsellaan vielä tv:tä ja sitten on nukkumisen vuoro.

-Aamulla on aikainen ylösnousu,ainakin meillä miehillä ,toteaa Eki.Saija saa kyllä nukkua pitkään jos tahtoo ja jos meidän rapsutukselta pystyy. Sänkyyn päästessäni ajatukset kulkee vain yhden asian ympärillä.Oloni on kiihottunut ja siirränkin peiton sivuun ja riisun pikkuhousut pois.Rintani ovatkin paljaina,en koskaan käytä yöpaitaa.Sivelen rintojani ja nipistelen nännejä.Levitän jalkani aivan auki ja työnnän kaksi sormea pilluuni niin syvälle kuin pystyn.Toisen käden etusormella hankaan klitorista.Työntelen tasaista tahtia sormia pillussa.Ajattelen Ramia joka katselee minua,ajatuksissani tosin,muttavoi kuinka se tuntuu kiihottavalle.Nesteet litisee kun nopeutan tahtia….nostan jalat ylös polvista taivuttaen.Kostutan pillunesteissä vasemman käden sormia ja levitän nesteet pakaroille ja peräaukon suulle…työnnän liukkaan sormen anukseen ,työntelen nyt kummassakin aukossa ja olen räjähdyspisteessä.Sitten lopetan.
Ihana kiusata itseään….
Kun aamulla heräsin puoli seitsemältä ei mistään kuulunut ääniä.Miehet siis nukkuivat.Olin peiton alla ja iltaisen leikin jälkeen himoissani.En malttanut pitää sormiani irti pillustani vaan hieroin klitorista ja hetkessä suorastaan valuin nesteitä.Lopetin kun kuulin askeleita ja kuiskuttelua.Eki ja Rami valmistelivat aamupalaa itselleen mahdollisimman vähän ääntä pitäen jotteivat herättäisi minua.Annoin heidän touhuta rauhassa.Aamupalan jälkeen miehet menivät ulos ja kuulin kuinka raaputus alkoi.Aioin nousta ja pukeutua kun tajusin että toinen miehistä raaputtaa juuri makuuuoneeni seinää.Yritin varovasti kurkistella ikkunasta kumpiko.En nähnyt joten menin katsomaan makuuhuoneen ovelta rannanpuolelle ja näinkin Ekin raaputtavan kuistin seinää.Sujahdin nopeasti takaisin sänkyyn peiton alle.Ikkuna oli lähellä mökin kulmaa joten ei menisi kauaa aikaa kun Rami ehtisi jo ikkunani luo.Asettauduin sänkyyn selälleni niin peitto peitti vain vatsan seudun ja toisen jalan
Kuulin kolinaa ikkunan vierestä ja hiukan raotettujen silmien raoista näin kuinka Rami kiipesi tikkaille ja aikoi alkaa raaputtamaan mutta huomasi minut.Liike pysähtyi ja katse kohdistui paljaisiin rintoihini.Hän pysyi kuin naulittuna paikoillaan.En tiennyt kuinka kauan pystyisin näyttelemään nukkuvaa.Kiihko itseni paljastamisesta tuntui joka solussa.-Saatan olla hullu,ajattelin.Mutta ihanan hullu.Käänsin itseni kylkiasentoon.Kasvot ikkunaan päin.Nyt peitto väistyi kokonaan sivuun.Muutama minuutti ja sitten käännyin selin ikkunaan ja aloin mukamas heräillä.Nyt olisi Ramin sopiva hetki poistua ikkunasta jottei jäisi kurkistelusta kiinni.

XXXXX

Nousin istumaan sängyn laidalle niin,että selkäni oli ikkunaan päin.Istuin hetken aikaa ja venyttelin kuin kissa joka on juuri herännyt.Nousin ylös ja käännyin sijaamaan vuodettani.Kääntyessäni näin Ramin lujahtavan takapihalla olevan pensaikon taakse.Vaikka syvennyinkin sängyn petaamiseen näin kuinka vaalea hiuspehko pilkisti pensaikon takana.Vartaloni täyttyi taas ihanasta jännityksen tunteesta.Olin täysin alaston nuorukaisen katseen alla.Pedattuani siirryin makuuhuoneen kaapiston puoleen.Kaivoin hyllyltä kosteusvoidepullon ja ruiskautin pumpulla rasvaa käteeni.Hieroin rasvaa kämmenissäni ja aloitin käsivarsieni rasvauksen.Hieroskelin rasvan molempiin käsivarsiini ja otin lisää rasvaa.Olin sivuttain ikkunaa kohti.En uskaltanut vilkaista ulospäin mutta tiesin ,että Rami seuraisi silmä kovana puuhiani.Lisää rasvaa.Levitin voidetta vatsalleni ja suoritin rintojeni erittäin huolellisen voitelun.Nännit kovettuivat ja paisuivat entisestään.Sitten reidet ja sääret saivat osansa rasvasta.Asetin pullon takaisin hyllyyn ja aloin valitsemaan vaatteita jotka pukisin ylleni.Aikomukseni oli lähteä aamupäivällä mennä käymään n.10 km päässä olevaan kirkonkylään ruokaostoksille joten en ihan bikineihin voinut pukeutua.Otin hyllystä punaiset rintaliivit ja pikkarit heittäen ne sängyn päälle.Ihanan kiihottava väreily tuntui vartalossani etsiessäni sopivaa hametta ja paitaa.Valitsin melko lyhyen kirjavakuosisen hameen ja punaisen t-paidan.
Puin pikkarit jalkaani ja liivit päälleni.Mekon jälkeen ryhdyin pukemaan t-paitaa mutta tulinkin toisiin aatoksiin.Riisuin rintaliivit ja asettelin ne takaisin kaappiin.Sitten vedin paidan päälleni.Rintani eivät ole mitkään jättimeloonit,mutta kuitenkin melko kookkaat ja vielä hyväryhtisetkin.Kiihottuneet nännit nöpöttivät pieninä pompuloina paidan etumuksessa.Hiusten harjaus ja olinkin valmis aamupalalle. Menin tuvan puolelle ja näin Ekin olevan edelleenkin kuistin seinän kimpussa.Kävin kysäisemässä maistuisiko kahvi ja sain myöntävän vastauksen.-Mutta ei mitään syömisiä,kuulin Ekin lisäävän.Laittelin kahvit tippumaan ja rakentelin itselleni juusto-tomaatti voileivän.Kahvin valmistuttua huusin Ekin kahville ja hän huusi Ramille talon toiselle puolelle saman komennon.
Miehet tulivat sisään ja huomasin Ramin olevan jollainlailla erilainen kuin aiemmin.Hämillään?Pelkäsikö,että olin huomannut hänet,tai jotain?Ehkä vain kuvittelin.Olin itsekin hämilläni uusista piirteistä joita olin itsestäni löytänyt.Myös se,että mies joka oli juuri äsken saanut katsella lähietäisyydeltä alastomuuttani ”salaa”istui nyt vastapäätäni,tuntui jännittävältä ja kiihottavalta.Minulta ei jäänyt huomaamatta,että myös Ekin katse harhaili välillä rinnoissani.Mutta etenkään Rami ei saanut silmiään irti niistä.Pelkäsin nännieni kasvavan entisestään ja miesten myös huomaavan sen.No,eivätpä enää mihinkään kasvaneet,mutta himo sisälläni kasvoi kaikenaikaa.
Miehet hörppäsivät kahvinsa ja poistuivat töihinsä.Kerroin heille meneväni kylälle,niin,että jos heilä olisi jotain toiveita kaupasta tuotavaksi niin voisin toki tuoda.Eki pyysi tuomaan sixpackin olutta ja Rami toivoi samaa ja vaikka vähän grillimakkaraa.Lupasin täyttää heidän toiveensa.Meikkasin kevyesti tuvan pöydän ääressä ja menin ulos kuistille.Juttelimme niitänäitä Ekin kanssa hänen raaputellessa rapistuneita maaleja seinästä.Eki oli hauska seuramies,kova juttelemaan ja väritti tarinoita hauskasti.Nauraa kikattelin hänen jutuilleen kunnes kello olikin niin paljon,että oli aika lähteä kylälle.
Laitoin korkkarit jalkaani ja hyppäsin autoon.Ajellessa kaupoille päin ajattelin viime tapahtumia ja jalkojen välissä kuumeni kuumenemistaan.En oikein voinut käsittää itseäni.Olin kyllä ollut aina valmis seksileikkeihin ja mieheni piti huolen,että niitä riitti,mutta tälläinen käytös oli minulle aivan uutta.Olin nytkin niin kiihottunut etten malttanut olla ajellessani hipelöimättä rintojani.Työnsin käden paidan sisään ja silittelin ja nipistelin itseäni.Mitä lie Rami miettinyt minua katsellessaan.En tiennyt kuinka kokenut hän oli seksin saralla mutta ainakin hän oli kiinnostunut minun katselemisesta.Ja minä hänen katseestaan.

XXXX

Saavuin kirkonkylälle ja ajoin autoni s-marketin parkkiin.Tarkistin auton sisäpeilistä meikkini ja totesin sen olevan ok.Astuin kauppaan sisälle ja menin ensin vaateosastolle.Tietenkin,olisi mieheni sanonut.Kävin läpi vaaterekkejä ja löysinkin pari ehkäpä minulle sopivaa puseroa.Otin puserot henkareineen mukaani sovituskoppiin ja vedin kopin verhon kiinni.Riisuin paitani ryhtyen sovittamaan ensiksi valitsemaani puseroa.Sen päälle saatuani huomasin verhon jääneen toisesta laidasta hiukan raolleen ja peilin kautta näin kuinka eräs keski-ikäinen mies oli vaaterekkien luona jonkun matkan päässä sivustalla katselemassa housuja.Ja samalla vilkuili sovituskoppini suuntaan.Mies tarkasteli housuja mutta katse tuntui tarkentuvan yhä sitkeämmin suuntaani.Tunsin taas outoja väristyksiä.Tämähän menee aivan mahdottomaksi ,ajattelin.
Katselin peilistä miltä pusero näytti päälläni.Se oli hiukan liian väljä minun makuuni.Riisuin puseron.Olin taas rinnat paljaina.Syrjäsilmällä katselin peilin kautta miestä.Hän tuntui jähmettyneen paikoilleen.Mies piteli housuja käsissään mutta tuijotteli koppiini päin.Eipä hän paljoa voinut nähdä koska verho oli vain hiukan raollaan.Sovitin toista puseroa.Se olikin mieluisa ja sopivan kokoinen.Melko avoin kaula-aukko,ei kuitenkaan sellainen ,että rinnat olisivat suorastaan tyrkyllä.Päätin ostaa puseron.Riisuin sen,puin t-paitani päälleni ja asettelin sopimattoman puseron takaisin henkariin viedäkseni sen takaisin rekkiin.Vedin verhon kopin ovelta sivuun ja astelin ulos kopista.Mies viskasi housut pikaisesti rekin päälle asettelematta niitä mitenkään siististi ja käännähti ympäri,lähtien kävelemään sivummalle.Itse menin viemään puseron paikoilleen ja katselin valikoimaa vielä uudelleen.Mies oli hiukan sivummalla,mutta huomasin hänen tarkkailevan minua.Otin vielä yhden puseron ja viereisestä rekistä kukallisen ,oikein sievän hameen sovitettavaksi.
Menin takaisin sovituskoppiin ja verhoa kiinni vetäessäni huomasin miehen astelevan samantien lähemmäs.Nyt jätin verhon vähän enemmän auki kuin edellisellä kerralla.En niin paljon,että se näyttäisi tarkoitukselliselta,mutta sen verran ,että minut voisi nähdä paremmin kuin edellisellä sovituskerralla.Käteni vapisivat kun ryhdyin riisumaan paitaani uutta sovitusta varten.Peilikuva kertoi kaiken.Mies tuijotti ja minä paljastin kovanänniset rintani.Pilluni tuntui valuvan nesteitä.Halusin sinne jotain kovaa ja lämmintä,mutta sitä joutuisin odottamaan vielä muutaman päivän.Perjantaina Pekka tulisi mökille ja silloin laukeaisin varmaan pelkästä hänen kosketuksestaan.Olin päättänyt etten tuottaisi orgasmia sitä ennen vaan kiusottelisin itseäni koko loppuviikon.Ja nyt tuntui taas olevan kiusottelun aika.Seisoin siinä rinnat paljaina käännellen ja katsellen puseroa,mies seisoi ja katsoi minua.Vihdoin vedin puseron päälleni ja peilailin puseron istuvuutta.Ei ollut mieluinen.Riisuin sen samantien riisuin hameeni.
Olin nyt kopissa pukeutuneena pelkkiin punaisiin pikkuhousuihin.Mies liikahteli levottoman näköisenä paikoillaan,mutta katse pysyi suunnattuna minuun.Puin valitsemani hameen ja peilailin taas itseäni kiihkon vallassa.Sipaisin kevyesti rintaani kuin poistaakseni siitä hiuksen tai jonkun pikku kutittelijan.Hame miellytti minua ja päätin ostaa myös sen.Riisuin sen pois ja puin oman hameeni päälleni.Paitaani päälle pukiessani miehen katse kääntyi poispäin ja näin kuinka,ilmeisesti hänen vaimonsa,tuli ja sanoi jotain.Yhdessä he lähtivät kävelemään kaupan seuraavalle osastolle ja hävisivät näköpiiristäni.
Katselin itseäni hetken peilistä ja täytyy myöntää,että t-paidan alla olevat kohoumat,siis rintani,olivat saaneet melkoiset kirsikat koristuksekseen.Ja sen kyllä tunsikin.Otin vaatteet käsiini ja palautin taas rekkiin puseron joka ei ollut mieluinen.Ostoskärryyn heitin yhden puseron ja hameen.Läksin kävelemään ruokaosastolle.Makkarahyllyjen luokse satuin samaan aikaan kuin äskeinen pariskunta.Mies ei voinut olla vilkuilematta etumukseeni ja arvelin,että vaimo saattaisi saada tänä iltana melkoiset kyydit.Aivan kuten Pekka saisi perjantaina minulta.Ostokset tehtyäni pakkauduin autooni ja lähdin ajelemaan takaisin mökille.

XXXXX

Saavuttuani mökille menin ensiksi vaihtamaan ”kaupunkiasun” shortseihin sekä t-paitaan.Ruokailu olikin seuraavaksi ohjelmassa.Söimme ja miehet pitivät sen jälkeen lepotauon .Raaputus oli tosi hikistä puuhaa.Oli helteinen sää maalin hilseet olivat kuitenkin melko tiukasti kiinni seinässä.Työ oli kuitenkin edennyt ripeästi ja Eki epäilikin,että huomisen kun vielä raappaa niin saattaisi päästä maalaushommiin.Sanoi kuitenkin ettei nöin helteinen sää ole kaikkein paras mahdollinen maalaussää,koska maali kuivuisi liian nopeasti.Mutta jos sää ei viilene voisivat he siirtyä saunarakennuksen raaputtamiseen ennen mökin maalausta.-Ja onhan venevajakin purettava,senkin voisi tehdä ennenkuin ryhtyy maalaamaan.
Vietimme lepohetkeä saunarannassa.Hauskan juttuhetken keskeytti Ekin puhelin joka oli saunanterassin pöydällä.Lopetettuaan puhelun hän sanoi joutuvansa käymään kotona.-Vaimo soitti ja kertoi auton tehneen tenän.Se ei suostunut käynnistymään.-Tehdään nyt iltapäivä töitä ,lähden neljän,viiden välillä kotiin ja tulen sitten aamulla takaisin,hän jatkoi.
Eki lähti kotiinsa viiden jälkeen.Istuskelimme Ramin kanssa laiturin penkillä jutellen urakasta ja muutenkin maailman menosta.Ehdotin josko lämmitetäisiin sauna jotta hän saisi kunnolla pestyä työliat nahkastaan.Tuumasta toimeen.Kannoimme yhdessä vedet pataan sekä saaveihin.Rami kantoi puita ison kasan saunan seinustalle ja täytti tulipesät,sytyttäen lopuksi puut palamaan.Sillävälin minä hain hänelle oluen ja itselleni siiderin mökin jääkaapista.Istahdimme saunan terassille pöydän vastakkaisille puolille.Siemailimme juomiamme ja juttelimme.Kun sauna alkoi olla kylpemiskunnossa Rami sanoi hakevansa uimashortsit mökistä.-Vai tahdotko saunoa ensin yksin,hän kysyi.Ilmoitin,että mielummin yhdessä.-Minulla on uima-asu tuolla saunan pukuhuoneessa,vaihdan sen sillävälin kun haet housujasi,totesin.
Menin pukuhuoneeseen jättaen oven jonkuverran raolleen.Riisuin kaikki vaatteet päältäni ja kurkistelin pukuhuoneen ikkunasta Ramin saapumista.Kun näin hänen tulevan asetuin pukuhuoneeseen niin,että seinällä olevan peilin kautta minut näkisi kun astuu terassin ala-askelmalle.Tunsin jälleen kihelmöivää jännityksen sekaista kiihkoa.Odotin bikinieni pöksyt kädessä,kuulin askelien lähestyvä ja pysähtyvän.Puin bikinit jalkaani,otin bikinien liivit penkiltä ja puin ne,asetellen hyväntuntuisiksi rintojeni suojaksi.Aivan kuin pieniä sähköiskuja olisi taas kulkenut sisälläni.Käännyin ja astuin ulos jolloin Ramikin alkoi nousta rappuja kuistille.-Ai,tulitkin jo,tuumasin.Vaihda vaan uimahousut minä odottelen tuossa ulkopuolella.Rami sulki pukuhuoneen oven ja hetken päästä hän huuteli,että tule vaan,mennään löylyihin.
Leppoisissa löylyissä alkoi hiki nousta pintaan.Istuin saunan perimmäisessä nurkassa ja Rami miltei toisessa laidassa.Kävimme välillä uimassa ja taas löylyihin.Ramin juttelu oli luontevaa,minun ehkä enemmän jännittynyttä.Ramin vartalo oli jäntevä ,ei lihaksikas,mutta jäntevä.Hyvin ruskettuneella iholla hiki -ja vesikarpalot valuivat korostaen jäntevyyttä.Välillä poikkesimme hörppäämässä olutta ja siideriä.Kolmannen uintireissun jälkeen Rami sanoi peseytyvänsä.Hän astui lauteelta ala-askelmalle ja sekoitti pesuvedet.Hiustenpesun ja huuhtelun jälkeen hän saippuoi vartalonsa.Katselin hänen pesemistään ja ehdotin josko voisin pestä hänen selkänsä.-No juu,Rami vastasi.Otin nestesaippuaa käsiini ja aloin levittää sitä hänen selkäänsä.Löylyn pehmentämä iho tuntui ihanalle käsieni alla.Hankasin,tai pikemminkin,silittelin saippuaa ympäri selkää.Seisoimme molemmat.Hieroin saippuaa hänen kylkiinsä ja alaselkään.Vein käteni kainaloihin .Ramin nostaessa vähän samanaikaisesti käsivarsiaan ylemmäs.En tiedä kumpi meistä värisi enemmin mutta luulen ,että molemmat olimme kiihottuneita.Vein käsiäni kylkiä pitkin alemmas niin,että sormenpäät olivat enemmän etu-kuin takapuolella.Lantion kohdalle päästyäni vein kädet vielä enemmän eteen.Rami liikahti ja vaihtoi painoa jalalta toiselle.Käytin molemmat kädet hitaasti vatsan puolella.Nuorimies värähti.Niin minäkin.Siirsin taas pesutoimet selän puolelle ja totesin-Nyt saat loput huuhdella järvessä,minä käyn sillä välin pesulle.

XXXX
Rami kääntyi ja poistui saunasta järvihuuhtelulle.Ehdin pestä ja huuhdella hiukseni ennen Ramin takaisin tuloa.Otin saippuaa levittellen sitä kauttaalleen vartalolleni.Rami istui ylälauteellaa ja varmasti katseli.työnsin käden liiviosan sisään ja pesin rintani,sitten toisen.Voi sitä kirsikoiden kokoa.Luulin niiden halkeavan pian.Kysyin voisiko Rami pestä vuorostaan minun selkäni.Nousin seisomaan ja hän asettui taakseni saippuoiden selkääni.Kosketus oli hellä .Pilluni suorastaan janosi jotain sisäänsä.Ramin pestessä selkääni silittelin itse vatsaani.Voi ei.Kohta räjähdän ,ajattelin.Astahdin kuitenkin askeleen eteenpäin ja kerroin meneväni järveen huuhtelemaan.Edes järven viileähkö vesi ei saanut kiihottumistani laantumaan.Seisoin kaulaani myöten vedessä ja työnsin käden bikinien sisään.Hinkkasin sormella klitoristani joka oli yhtä suurta pompulaa,aivan kuin nänninikin.Kuumotus tuntui koko vartalossa.Värisin ja vapisin kuin horkassa.Oli pakko lopettaa.En halunnut purkautua vielä.Ja silti halusin.En kuitenkaan jatkanut enää.Kiusoittelu tuntui ihanan,ihanan kiihottavalle ja tuntui että tulen koko ajan villimmäksi teoissani ja kuvitelmissani.Jo se mitä kauppareissulla olin tehnyt oli uskomattoman kiihkon syytä tai ansiota.Ja kaikki Ramille tehdyt näytökset myös.Tuntui kuin olisin juopunut kiihkosta.En piitannut suunnillenkaan mistään mitään.Pääasia,että sain kiihottua yhä enemmän ja enemmän.
Ramikin tuli vielä uimaan ja totesi,että hänen puolestaan saunomiset on nyt saunottu.Myönsin ,että minullekin piisaa.Rami vain kastautui ja poistui pukemaan.Minä sanoin tekeväni vielä pienen uintilenkin.
Ramin mentyä mökin suuntaan nousin itsekin pois järvestä ja astelin kuivaamaan itseäni terassille.Riisuuduin ja bikineistä ja kuivailin rauhassa jonka jälkeen puin taas shortsit ja t-paidan,taas ilman liivejä. Kiertelin saunan jälkeen mökin vierustaa katsellen millaista jälkeä miehet olivat saaneet aikaiseksi.Kulkiessani makuuhuoneeni ikkunan ohi katsoin sisään ja totesin Ramilla olleen melkoisen hyvät näköalat huoneeseeni.Ei varmaan ollut mitään jäänyt näkemättä.Ikkunan kautta näki myös tupaan ja niinsanottuun olohuoneeseen.Ramia ei näkynyt kummassakaan.Tosin aivan kokonaan huoneita ei nähnyt.Olikohan mies taas venevajalla ollut katsomassa kuivailujani.En kylläkään ollut sellaista pannut merkille.
Jatkoin työnarviointia ja tulin seuraavan ikkunan kohdalle.Ekin ja Ramin makuupaikat oli järjestetty kyseisen ikkunan takana olevaan huoneeseen.Kurkistin sisään ja näin Ramin sängyllä.Vedin äkkiä pään pois ikkunasta ja vetäydyin saman pensaikon suojiin missä Rami oli aamulla piilotellut.Tosin pensaikon toiseen laitaan.Maa vietti mökistä vähän ylöspäin ja sieltä ylempää avautui näkymä Ramin sängylle.Hän makasi silmät kiinni selällään runkaten upeata kaluaan.Käsi teki liikettä edestakaisin välillä pysähtyen ja siirtyen puristelemaan kiveksiä.Mikä näky.Nyt tiesin miltä Ramista täytyi tuntua katsellessaan minua.Käteni hakeutui housuihini ja löysi klitorikseni jälleen kerran.En uskaltanut kovinkaan paljon sormeani liikuttaa koska pelkäsin saavani orgasmin miltei kosketuksesta.Rami runkkasi ja lantio teki pientä liikettä ylösalas.Oikea käsi vatkasi kullia ja vasen silitteli kiveksiä tarttuen niihin välillä rajummin ottein.Sitten vartalo taipui kaarelle,käden liike nopeutui ja valkoista nestettä ruiskusi sykäyksittäin paljaalle vatsalle.Orgasmin hellittäessä ja vartalon palauduttua takaisin patjaa vasten näytti kuin hän olisi lypsänyt viimeisetkin pisarat elämäneliksiiriä ulos itsestään vedellen kullia hitaasti mutta voimakkaasti.Käsi siirtyi vatsalle levittäen spermat siihen.Painauduin matalammaksi ja livahdin nurkan taakse.

XXXXX

Odottelin tovin aikaa pihalla ennen sisälle menoa jotta Rami ehtisi ”toipua” äskeisestä.Mentyäni sisään hän istuikin olohuoneen sohvalla katsellen tv:tä.Ehdotin josko otettaisiin hiukan olutta ja pelattaisiin vaikkapa korttia.Ehdotukseni hyväksyttiin.Kerroin ensin harjaavani hiukset.Menin makuuhuoneeseen ja etsin kaapista aamutakkini joka oli hiukan polven yläpuolelle ulottuva ja viininpunainen.Puin sen päälleni ja katselin itseäni peilistä.Sidoin vyön niin,että takki jäi sopivan houkuttelevasti avoimeksi ylhäältä.Rinnat olivat piilossa mutta niiden muodostama vako jäi otollisesti näkyviin.Pikkareita en pukenut.Harjasin hiukset ja jätin ne auki.
Hain jääkaapista siiderin ja Ramille oluen.Istahdin häntä vastapäätä olohuoneen matalan pöydän ääreen tarjoten oluen .Rami jo sekoittelikin korttipakkaa ja kyseli mitä pelattaisiin.Sovimme casinosta koska kumpikin osasi sen.Rami sekoitteli pakkaa ja vilkuili kaula-aukkooni.En ollut huomaavinani sitä.Vartaloni kyllä huomasi.Tunsin sen taas yltyvänä kiihottumisena.Hörpimme juomia ja pelasimme.Pöytä välissämme oli matala ja lyhyehkön aamutakkini kanssa oli vaikeuksia istua niin etten aivan röyhkeästi esittelisi pyhintäni .Pyrin sen pitämään piilossa,mutta reiteni olivat melko paljon näkösällä ja huomasin kyllä Ramin vilkuilevan niihin kuin myös rintoihini.Aina kun kumarruin pöydän ylle ottamaan korttteja Rami kurkisteli takin kaula-aukosta sisään.Ja joka kerran minussa syttyi isompi roihu.Minulla kuin varmaan myös Ramilla oli vaikeuksia keskittyä itse peliin,mutta hyvin se loppujen lopuksi sujui ja meillä oli oikein hauskaa.Rami haki välillä meille lisää juotavaa ja tunsin jo tulevani hiukan huppelissa.Kymmenen maissa soi puhelimeni.Eki soitti ja kertoi auton olevan vielä varaosan tarpeessa.Hän saisi sen huomenna joten mökille hän palaisi vasta sitä seuraavana päivänä.Rami voisi jatkaa hommaa yksinään huomispäivän ajan.Puhelun jälkeen lopettelimme ja sanoin lähteväni vielä iltauinnille.Mökki oli sisältä kuuma ja ilma ulkona näin illallakin tosi lämmin joten uinti tekisi olon mukavammaksi.Kyselin Ramia mukaan mutta hän kieltäytyi.Sanoi menevänsä nukkumaan,aamulla olisi taas aloitettava työt ajoissa.Hän siirtyi sänkyynsä kun minä sillävälin laitoin tyhjentämämme pullot kuistilla olevaan laatikkoon.-Yritän tulla kolistelematta takaisin ,että saat nukkua rauhassa,sanoin ja Rami huuteli sängystään takisin ettei hän varmaan herää vaikka kolistelisinkin.-Hellepäivä ja nuo työt kuitenkin väsyttävät.
Aamulla heräsin ennen Ramia ja laittelin aamupalan,kahveineen ja leipineen valmiiksi ennenkuin menin miestä herättelemään.Ramin huoneen ovi oli vähän raollaan.Kurkistin sisään.Hän oli potkinut varmaan kuumissaan peiton pois päältään.Se oli mytyssä jalkopäässä.Rami makasi selällään kädet ja jalat levällään.Ilman rihmankiertämää.Katseeni kiinnittyi jalkoväliin.Kulli seisoi täydessä tanassa.Mieleni teki mennä ottamaan herkusta kiinni ja hukuttaa se suudelmiin ja upottaa se sykkivään pilluuni.Katselin tovin ihanaa näkyä ja vedin sitten oven hiljaa kiinni.Meni tuvan puolelle ja huutelin Ramia nimeltä.Kolmannen huudon jälkeen kuulinkin vastauksen-Hereillä ollaan.
Puolenpäivän aikaan söimme.-Etköhän sinäkin ole ansainnut loppupäivän vapaaksi.Olet rehkinyt aikaisesta aamusta ja on niin valtavan kuumakin.Rami ei ensin meinannut myöntyä mutta tuumi sitten,että olkoon .Huilitaan tämä päivä.Jatketaan huomenna kun Eki tulee.
Kannoimme rannalle ison huovan,kylmälaukussa siideriä,olut oli jo loppu sekä vesimelooniviipaleita.Levitimme huovan aivan rannan tuntumaan ja asettauduimme siihen nauttimaan auringosta.Minulla oli pienimmät bikinit mitä vain kaapistani löysin.Rami piti itsepintaisesti uimashortseja.Rami istui huovalla vieressäni ,minä olin selälläni.Aurinko paahtoi kuumasti.Myös Ramin katse kuumotti minua.-Hei,tajusin äkkiä.Aurinkovoide puuttuu.Palamme aivan varmasti tässä paahteessa ilman voiteita,vaikka pohjarusketusta onkin kummallakin.Haen voiteet saunalta.

XXXXX
Kipaisin takaisin aurinkovoidepullon kanssa. Pyysin josko Rami levittelisi voiteet selkäpuolelleni ja annoin pullon hänelle.Kävin vatsalleen peitolle.Rami ruiskutti voidetta käsilleen ja alkoi levittää sitä selkääni.Tunsin kuinka kädet kulkivat hitaasti pitkin ihollani.Ihania väristyksiä kulki taas vartalossani. Pyysin häntä aukaisemaan bikinit,että saisi hyvin koko selän voideltua.Ilmassa oli sähköä.Vapisevin käsin hän avasi liivini solmukkeen ja siirsi olkaimet sivuun.Ne valuivat peitolle.Kun huomautin,että myös kyljet on syytä voidella hyvin hän siirsikin kämmenet kylkiini ja kun ne lähestyivät kainaloitani sormenpäät osuivat rintojeni sivustaan.Suljin silmäni ja nautin kosketuksesta.Kädet menivät taas kohti lantiota ja sitten taas ylös.Ja taas osuma rintoihin.-Viitsitkö rasvata myös jalkani sieltä takaa,kuulin kysyväni.Lisää rasvaa käsiin ja hän aloitti nilkoista ylöspäin rasvaamisen.Ensin oikea jalka.Kädet liikkuivat hitaasti ja tunsin niissä edelleenkin pientä vapinaa.Reisiin päästyään liikkeet hidastuivat entisestään.Tiesin pakaroitteni olevan katseen kohteena.tunsin käsien lähestyvä haarojani.Ne eivät tulleet aivan perille asti mutta etenkin sormet jotka olivat reisien sisäpinnalla tuntuivat autuaallisilta.Sitten oli vuoro vasemman jalan.Sama ihana tunteiden ryöppy.
Nousin istumaan ja rintani paljastuivat osittain hetken ajaksi koska nehän olivat takaa nyt auki.Nostin olkaimet paikoilleen.Rami ehti kyllä nähdä pilkahduksen vaaleista rinnoista joissa näpykät komeilivat turvoksissa.Pyysin Ramia sitomaan bikinien solmukkeen ja sen hän tekikin.Otin häneltä pullon ja ruiskuttelin sitä jaloilleni etupuolelle.-Voin kyllä voidella siitäkin,Rami ehdotti ja alkoi puuhaan.Olin nyt vuorostani selälläni ja nautin joka hetkestä jonka kädet ihollani olivat.Hän teki huolellisen rasvauksen jaloille,ei tuonut sormia niin lähelle jalkoväliäni kuin takana mutta niin lähelle kuitenkin,että se tuntui säkenöintinä pillussani.Yllättäen hän ruiski aurinkovoidetta myös vatsalleni ja hieroi sen ihooni.Kuin myös kaulalleni.Sormet ja kämmenet levittivät voiteenkoko sille alueelle joka jäi bikinieni ulkopuolelle.Olin jo ehdottamaisilani,että voisi rasvata myös niiden alta mutta maltoin mieleni.Ehkä se olisi ollut jo liikaa.Mutta käsivarret hän kyllä huomioi.Siristekin auringon paisteessa silmiäni ja huomasin hymyntapaisen miehen huulilla.Silmät tutkivat rintojani jotka eivät kovin paljon kankaiden alle piiloutuneet.Nännien kohoumia ei voinut olla näkemätttä.
-No niin sitten rasvataan työmies,sanoin. Rami kävi vatsalleen huovalle ja minä aloin vuorostani auringolta suojaamisen.Aloitin nilkoista.Hitaasti,oikeastaan hivellen suojasin aineella tuota nuorta ihoa.Takareisiin kohdistin erityisen huomioni.Rami liikahteli levottoman oloisesti käsittelyssäni.Rasvatessani reisiä työnsin kädet uimashortien lahkeen sisään jolloin sormen pääni osuivat pakaroihin.Tuntui selvä nytkähdys,aivan kuin Rami olisi saanut pienen sähköiskun.Voideltuani selän pyysin häntä käymään selälleen,nyt olisi etupuolen vuoro.Ensin hän vastusteli sanoen voitelevansa sen itse mutta myöntyi vaatimukseeni.Selälleen käydessään hänen kätensä kouraisi etumustaan.Tiesin siihen syyn.Seisova kalu piti saada aseteltua osoittamaan kohti vatsaa,niin sitä ei välttämättä löysissä shortseissa edes huomaisi.Mutta minun ei tarvinnut sitä huomata,tiesin kullin seisovan kovana ja kuumana.XXXXX
Taas aloitus nilkoista.Hitaasti,hitaasti kohti polvia,siirtyminen reisien käsittelyyn.Rami piti silmät tiukasti kiinni.Minä tarkkailin miehen liikehdintää joka oli pientä mutta hermostunutta.Katsoin myös etumukseen.Löysät housut kyllä peittivät hyvin seisokin mutta aina välillä kulli nytkähti,aiheuttaen shortsien kohoilun.Vein kädet aivan nivustaipeiden tuntumaan.Ramin vatsalihakset jännittyivät.Ja kalu jatkoi tasaisin välein nytkähtelyään.Olin aivan kuumana.Suu kuivui,pilluni kostui.Se sykki ja valui.

XXXX
Lisää rasvaa käsiin .Käsivarret,olkapäät,kaula,rinta.Hitaasti,hellästi,auringon paahtaessa. Ruiskautin aimo ruiskauksen rasvaa vatsalle.Laittaessani kädet vatsan päälle tunsin kuinka lihakset olivat jännittyneet ja näin hengityksen olevan kiihtyneempää kuin normaalisti.Hieroin vatsalle laitettua rasvaa.Ajantaju hävisi.Ympäristö hävisi.Näin vain Ramin ja käteni jotka silittelivät hänen vatsaansa.Olin kontallani hänen vasemmalla puolellaan.Tunsin nielaisun kurkussani kun liutin oikeaa kättäni varoen shortsien vyötärönauhaaa kohti.Pujotin sormenpäitäni shortsien sisään.Vain pari senttiä.Rami puri alahuultaan.Otin pullon käteeni ja ruiskutin siitä ison lätäkön kämmenelleni.Laskin käden takaisin vatsalle.Sormenpäät housunkauluksesta sisään.Pysäytin liikkeen ja katsoin Ramia kasvoihin.Silmät olivat kiinni.Oikein tiukasti kiinni puristuneet aivan kuin ihmisellä joka pelkää tai ainakin jännittää mitä on tulossa. Työnsin kättä vielä vähän syvemmälle housuihin.Vetäisin kättä takaisinpäin.Odotin hetken ja työnsin uudelleen.Vähän pitemmälle.Nyt tunsin sormissani kovan kullin.Tartuin siitä kiinni oikein kunnolla ja puristin.Kuulin huokauksen.Kumpikaan ei puhunut mitään.Siirsin shortseja sivuun ja paljastin ylväästi seisovan kalun auringonpaisteeseen.Ihailin hetken näkyä ,hieroin loput rasvat kulliin ja se kiiltelikin kauniina edessäni.Otin kiinni aivan kullin päästä,vedin käden kullin juureen.En ehtinyt tehdä sitä kuin kolme neljä kertaa kun kuulin Ramin voihkaisevan ja elin tuntui turpoavan entisestään kädessäni.Se nytkähteli ja roiskaisi valkoiset liemet sisuksistaan Ramin vatsalle.Puristin nytkähtevää kalua kovemmin ja vetelin rauhallisesti,aivan kuin olin nähnyt Ramin eilen tekevän.Orgasmi sai Ramin lantion nytkähtelemään ja hän voihki äänekkäästi.Pidin edelleen kiinni sauvasta ja kumarruin Ramin puoleen.Annoin hänelle suukon.Kalu kädessäni alkoi osoittaa veltostumisen merkejä.Irroitin otteen ja katsoin Ramia silmiin.Hän vähän väisteli katsettani.-Mennäänkö uimaan kysyin,kun en muutakaan keksinyt.Rami nyökkäsi.
Uiskentelimme hiljaisuuden vallitessa.Kävimme uinnin jälkeen peitolle loikoilemaan selälleen.Olimme melkein kiinni toisissamme.Tuijotimme kumpikin ääneti pilvetöntä taivasta.Käännyin kyljelleni kasvot Ramiin päin ja aloin silitellä hänen vatsaansa.-Oletko ollut usein naisen kanssa näin,kysyin vihdoin.Rami käänsi katseensa pois ja pyöritti päätään.-Oletko koskaan?Taas pään pyöritys.-Nolottaako sinua tuo äskeinen?-No joo,vähän.-Ihan turhaan.Näytänkö minä sinusta nolostuneelta?Kumpikin halusimme tehdä niin.Vai sekö nolostuttaa kun olen niin vanha?-Ei.ei.Olethan tosi upea.Mutta….-Mitä mutta?-Sekö ,että et ole aiemmin ollut naisen kanssa?Kuule jokaiselle tulee joskus eka kerta,toisille nuorempana toisille vanhempana.Ihan turhaa olet nolona.
Työnsin käden Ramin shortsien sisään ja silittelin velttoa elintä.Se alkoi heti osoittaa elonmerkkejä.Kaivoin kullin esiin ja ryhdyin rauhallisesti runkkaamaan.Siirryin istumaan Ramin jalkojen päälle,kumarruin ja otin nyt jo täydessä mitassa olevan kalun suuhuni.Rami jännittyi taas.Imin ihanaa herkkumutteria aikani ja sitten oikaisin itseni edelleen polvien päällä istuen.Paljasti rintani niin,että vedin bikinit niiden alle.Siirryin istumaan niin,että voin pyytää Ramia koskemaan niihin. Varovasti hän tarttuikin rintoihini ja puristeli ja kosketteli niitä.Alapääni huusi apua.Riisuin Ramin shortsit ja omat bikinipöksyt.Runkkasin tovin tuota kuumaa sykkivää elintä,Istuin varovasti sen päälle ja upotin sisääni.Ja se tapahtui sillä silmänräpäyksellä.Kun sain kalun sisääni pukaus alkoi.Päivien itsensä kiusoittelu oli tehnyt tehtävänsä.Pompin kuin vähäjärkinen tapin päällä ja orgasmi oli valtava .Päästin suustani huudon ja ennenkuin ensimmäinen orgasmiaalto oli ohi alkoi toinen painaa päälle.Avasin simät ja katsoin Ramia suoraan silmiin.Näin,että siellä tullaan hyvää vauhtia perässä.Kädet leipoivat rintojani ja lantio vastasi tahtiini. Kun tunsin Ramin kullin turpoavan entisestään ja laskevan lasteja sisääni ,alkoi kolmas tsunami tulla.Siitä ei meinannut tulla loppua.Vaikka kaikki tapahtui nopeasti tuntui kuin se olisi kestänyt ikuisuuden.Kierähdin Ramin päältä pois ja makasin läähättäen hänen vierelläänKun hengitys lopulta tasaantui, käännyin hänen puoleensa ,suutelin häntä ja nautin suunnattomasti olostani.Ei muistunut mieleen avioliitto,ei mikään,paitsi ihanan ihana tyydytyksen tunne.

XXXXX
Huovalla maaten nautimme auringonpaisteesta ja silittelimme toisiamme.Ramin häveliäisyyskin oli jo helpottanut niin paljon,että hän kosketteli ja katseli minua.Ja nyt ei tarvinnut katsoa salaa.Kalu makasi velttona alavatsan päällä äskeisistä orgasmeista uupuneena.Otin aurinkorasvapullon huovalta ja laskin siitä annoksen käteeni.Nousin istumaan ja sanoin huolestuneella äänellä pikkuveitikan palavan jos sitä ei kunnolla suojata.Tartuin velttoon elimeen ja hieroin sen kiiltävän liukkaaksi rasvalla.Pikkuhiljaa se alkoikin kasvaa.Vedin esinahkan taakse ja kutittelin terskan päätä.Rami katsoi makuullaan tekemisiäni.Pyysin häntä koukistamaan ja levittämään jalat niin,että pääsin niiden väliin kontalleni.Sivelin rasvaa kiveksille ja pakaroille.Kulli koveni ja kasvoi ja saavutti melko pian taas täyden mitan.Hyväilin palleja ja runkkasin rauhallisesti kiiltävää kalua.Rami huokaili ja nosti lantiota liikkeeni tahtiin.Siirsin jalkoja vielä enemmän levälleen ja levitin rasvaa pakaroiden väliin .Näky oli ihana.Kiiltelevä kulli auringonpaisteessa sormieni ympäröimänä.Irrotin otteeni ja kävin Ramin viereen selälleen.Levitin jalat ja aloin hyväillä itseäni. .Rami kääntyi katsomaan ja ryhtyi imemään rintojani.Pyysin häntä tulemaan päälleni.Rami asettui päälleni ja otin kullista kiinni ohjaten sen hellästi sille kuuluvalle paikalle.Ynähdin kun se upposi litisevään pilluuni. Rami oli punnerrusasennossa ja alkoi tikata edestakaisin.-Ei niin nopeasti,neuvoin.-Hiljaa hyvä tulee.Tahti rauhoittui ja nyt pääsin tuntemaan tuon ihmeitä tekevän tapin paremmin.Tuntui upealle.Tunsin saavuttavani taas maalin.-Nyt kovaa,kovaa,vikisin Ramille.Hän alkoi pumpata kovempaa.Päänsä hän taivutti taaksepäin ja upotti elimensä sisääni kerta toisensa jälkeen.Sitten minulta tuli.Heilutin päätäni puolelta toiselle ja uikutin.Sitten tuntui kuin koko pilluni olisi täyttynyt vieraasta lihasta.Ramin kulli tuntui turpoavan valtaviin mittoihin,pilluni supisteli ja tuntui ,että se menee aivan myttyyn.Orgasmi vavisutti vartaloani.Rami laskeutui päälleni niin että koko vartalomme yhtyivät.Suutelimme.

XXXXXXXX
Illemmalla,ollessamme jo mökissä,pukeuduin taas aamutakkiini.Rami istui sohvalla ja katseli tv:stä jotain elokuvaa.Istahdin tv-tason vieressä olevaan nojatuoliin ja katselin häntä.Muistelin rannalla tapahtunutta.Tunsin pientä syyllisyyttä,en ollut aiemmin ollut uskoton miehelleni.Nyt alkuviikon kestänyt kiusoittelu oli saanut minut niin himokkaaksi että menetin harkintakykyni ja enkä ollut välittänyt vähääkään siitä mitä tapahtuisi.Ja kyllä tapahtuikin.Nyt tuo valtava orgasmitulvien muistelu sai minut taas syttymään.
Siirsin takkia sivuun niin,että toinen rinta tuli näkyviin.Silittelin sen samettista pintaa.Katsoin Ramiin päin rintaani hipelöiden.Rami käänsi katseensa suuntaani ja näin hänen hymyilevän.Hän aikoi nousta ja kaiketi tulla luokseni, mutta sanoin-Istu vain siinä.jatkoin rinnan sivelyä ja puristelin nänniä joka tietenkin kovettui.Kastelin sormia suussani ja kostutin nännin.Pyöritellen sitä sormissani paljastin toisella kädellä toisen rinnan.Otin kiinni nänneistä ja vedin niistä ylöspäin niin,että tuntui ihanaa,kiihottavaa nipistelyä.Nousin ylös ja riisuin takin pois.Istuin takaisin tuoliin asetellen jalat käsinojille.Nyt olin Ramiin päin alastomana jalkoväli avoinna ja levitin sormillani pillua niin,että Rami näki koko komeuden,kosteana ja lisää haluavana.Työnsin sormen sisään ja liikuttelin sitä varovasti sisään ja ulos.Himo kasvoi kasvamistaan.Rami katseli leikkiäni kuin halvaantuneena.Levitin jalkoja vielä hiukan ,niin paljon kuin pystyin.Kuinka ihanalle tuntuikaan.Kysyin Ramilta-Haluaisitko maistaa?Salamana hän tuli eteeni,polvistui ja työnsi päänsä jalkoväliini.
Tunsin kielen painautuvan klitorikselleni.Levitin pillua sormilla,kieli kulki ympäriinsä työntyen välillä hiukan pillun suulta sisemmälle.Otin kiinni polvitaipeistani nostaen jalat koukussa ylös levittäen näin pilluani enemmän.Kumpikin reikä oli nyt Ramille esillä.Hän lopetti nuolemisen ja katsoi äärimmilleen levitettyä jalkoväliäni.Katsoi ja työnsi kaksi sormea sisälleni.Sisään,ulos.Olin todellakin kostea,suorastaan märkä.Nesteitä valui pakaroille.Rami otti sormet pois pillustani ja levitti mahlojani pakaroille ja niiden väliin.Tunsin sormen koskettevan varoen anustani.Työntyvän sentin tai kaksi sisään ja sitten poistuvan.Uudelleen.Ja taas uudelleen. Uh.Nuorukainen osasi kiusata.Sitten pillunhuulilla tuntui useampi sormi ja äkkityönnöllä ne upposivat sisään.Rajusti,nin,että melkein kipeää teki.Mutta niin ihanan kipeää.Neljä,viisi rajua työntöä ja taas ulos kokonaan.Vapisin ja mieleni teki huutaa.Sitten oli taas maistelun aika.Huulet ja kieli tekivät nautinnollista työtä.Kieli tuntui anuksellani.Reikä rypisteli kielen alla.Nesteeni valuit pakaroiden välissä.Asentoni ei ollut kaikkein miellyttävin mutta en halunut poiskaan tästä ihanuudesta.Kaksi sormea upposi pilluuni jääden sinne paikoilleen.Anuksen reikää kostutettiin limoillani.Sormi työntyi sinne hitaasti.Vain pari senttiä mutta se oli tarpeeksi.Kummassakin reiässä alkoi nyt liike.Vartaloni jännittyi ja tunsin pian taas saavani.Pyysin lopettamaan.Sormet tekivät liikettään vielä tovin mutta lopettivat sitten.Nousin ylös ja työnsin Ramin sohvalleHän asettui siihen selälleen.Kiskoin housut pois hänen jaloistaan ja löysin aarteen.Otin sen suuhuni niin syvälle kuin pystyin.Imin herkkua voimakkaasti Ramin huokaillessa kiihkeästi.Olin sohvan vieressä kontillaan lopettaen imemisen.Silittelin ja katselin kovana seisovaa kullia.Koskettelin terskaa,puristin sitä niin,että sen päässä oleva aukko levittäytyi hiukan auki.Työnsin kynnenpään reikään jolloin Ramin koko vartalo tärähti.Liikuttelin etusormen kynttä oikein varovasti aukossa.Se näytti järisyttävän miestä.Kostutin sormet omissa nesteissäni ja pyöritin terskaa liukkaan kämmeneni sisällä.Suukotin sen päätä.Puraisin kevyesti.Pidin nyt varresta kiinni ja valutin sylkeä herkkumutterin päälle.Aloin runkata rauhallisin vedoin.Niin monen päivällä koetun orgasmin jälkeen Rami tuntui kestävän hyvin.Ensimmäisellä kerralla tuskin koskin kun siemenryöppy lähti ilmoille.Nyt saisimme nauttia paljon pidempään.Pyysin Ramia nousemaan ylös.Itse nojauduin sohvaa vasten käsieni varaan ja seisoin niin,että Rami pääsi työntymään takakautta.Lantiosta kiinni pitäen hän työntyi sisääni yhä uudelleen.Hitaasti.Välillä kulli luiskahti ulos mutta se oli helppo ohjata takaisin lemmenpesääni.Rintani heiluivat työntöjen tahtiin.Jäin nojautumaan vain toisen käteni varaan.Toisella kurkotin klitorikselleni.Tunsin laukeamisen olevan lähellä.Pyysin rakastajaani työntämään kovempaa,kovempaa.Hän teki työtä käskettyä.Alavatsa iskeyti pakaroitani vasten kun mies paukutti voimalla pohjaan asti.Aalto alkoi syöksyä päälleni.Huusin ja tärisin kun Rami työnsi lemmenparruaan uumeniini.Ja aivan kuin päivälläkin ,ensimmäinen ei vielä loppunut kun toinen aalto jo tuli.Rami vain pumppasi.Ja minä tulin.Se tuntui kestävän ja kestävän,aivan kuin Ramikin.

XXXXXX

Irrottauduin hänen otteestaan ja kävin eteensä polvilleni.Tarrauduin kiinni limaiseen kulliin kuin hukkuva oljenkorteen.Upotin sen suuhuni.Tunsin sen kitalaessa asti.Ramin lantio keinui imin ja purin,kulli työntyi suuhuni yhä kiihtyvällä vauhdilla.Sitten tunsin sen taas turpoavan ja tiesin lastin olevan tulossa. Lopetin imemisen ja aloin vatkata sitä kädellä.Puristin sen vartta liikuttaen kättä nopeammin ja nopeammin.Sitten nestettä alkoi tulla.Annoin sperman lentää rinnoilleni.Toisella kädellä runkkasin toisella levitin valkoisen nesteen iholleni.Kulli sykki ja lennätti sykkeen tahdissa siementä uudelleen ja uudelleen.
Voipuneina rymähdimme matolle ja suutelimme,silittelimme toisiamme ja päätimme hetken levättyämme mennä uimaan. Lopetan tähän tämän tarinan tähän.En tiedä tuleeko enää minkäänlaista lisää. Tämä tarina on tositapahtumiin osittain perustuvaa.Olin juuri täyttänyt 30 kun miltei samanlaisten tapahtumien johdosta aloin nauttia”paljastelusta”.Nykyäänkin nelikymppisenä harrastan sitä yhä.Paljon liikuntaa harrastaneena kroppani on yhä esittelykunnossa.Ehkä luontokin on alunpitäen luonut minut ”hyvinsäilyväksi”.Paljastelu on mahtavaa esileikkiä josta miehenikin saa loppujen lopuksi nauttia paljastelupäivän iltana.(hän ei tiedä harrastuksestani).Se oikeasti saa minut syttymään aivan eri sfääreihin.Joskus paljastelu on pienen pientä ,ehkä vain avara,löysä kaula-aukkoinen pusero tai tiukka t-paita päälläni liikuskelen kaupoilla.Tietenkin ilman liivejä.Joskus taas katsoja saa nähdä aivan kaiken,jos vain tilanne ja paikka on otollinen.En ole ollut miehelleni fyysisesti uskoton.Henkisesti?Siitä voidaan olla useampaa mieltä.

9 kommenttia viestissä: “Paljastelua”

 1. Mies59v says:

  Aivan ihana stoori, joduin runkkaamaan neljästi ennen loppua!

 2. Morrison says:

  Glups, kyllä housuissa nytkyi kun tätä lueskeli. Mukava tarina, viis tähdykkää.

 3. Hulmuhelma says:

  Nii’in, paljastelu on kivaa, ja varsinkin kun sen huomaa, että salakatselijalla on vaikeuksia saada “pokka” pitämään niin, ettei vilauttelija (minä) huomaa mitään.
  Kiva ja hyvä tarina.

 4. tuntm says:

  Upea tarina, kiitos. 🙂

 5. mapidin says:

  Kiusoittelua, se pitää mielenkiinnon yllä. Olisipa tosielämäkin yhtä hauskaa ja vallatonta, niin mikäpä tässä.

  Kivasti kirjoitettu, ja alku totuttelun jälkeen lukeminen sujui ongelmitta. Nimittäin aluksi tuntui oudolle, kun välimerkkien jälkeen ei ollut välilyöntejä. Pikku juttu.

 6. onkototta says:

  Aivan ihana novelli. Toivon, että kirjoittelet lisää.

 7. mies_80 says:

  Tämmöinen heruttelutarina kaiketi toimii juuri tämmöisenä pitkänä parhaiten! Kunhan mielenkiintoa sekä kirjoittajalla että lukijalla riittää. Tässä riitti.

  Ja jos tätä haaveilee omalle kohdalle, tämä tarina antaa siitäkin ehkä parhaan opetuksen: tilanne kyllä ottaa haltuunsa. Jos pelkkää kevyttä ensiajatusta lähtee toteuttamaan, voi tulos olla nolompi.

 8. Seija 32 v says:

  Ihana novelli.Voi jos uskaltaisin tuohon. Mieleni kyllä tekisi.Tilaisuuksiakin on ollut.Kertoisitko niistä muista tapauksista…………….. olis ihanaa kuulla

 9. Kristiina says:

  Minä kiitän tästä! On kuin omasta kynästäni – nautin siitä, että minua katsellaan, kiihotun kun saan paljastella. Puhumattakaan siitä, kuinka hienoa on runkata, kun mies katsoo vieressä. Voipa häntä vielä kiusata niin, ettei ensin anna lupaa koskea; joutuu vain katselemaan sen verran läheltä, että kiimainen pillu tuoksuu nenään. Lisäpisteitä siitä, että toinen osapuoli oli selvästi nuorempi mies. Oi, niin paljon pillun märäksi saavia aineksia!

Kommentoi

top