search
top

Harrastehuumaa 5

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pahoittelen jos tällä kertaa nopea eteneminen oli liikaa joillekin...

– ”Hei hei rakas” Saija vilkutti istuessaan taksiin, hän oli lähdössä viikon työmatkalle Ouluun. Siitä hyvästä olin saanut aamulla suuhoidon, että jaksaisin paremmin. Epäilin kyllä vahvasti jaksamistani. Tiistaipäivä on itselläni etäpäivä ja siitä aion nauttiakin täysin siemauksin, eli tekemättä oikeastaan mitään. Istuin koneelleni ja kirjoitin facebookkiin statuspäivitykseksi ”Home alone, rakas lähti työmatkalle!” Ajattelin käydä tekemässä pari leipää ja lukea päivän uutisotsikot. Palatessani koneelle näytön alareunassa vilkkui chat-keskustelu Siirin kanssa ja yksi uusi viesti. Klikkasin viestin auki
– ”Vai yksin kotona, kaipaatko kenties seuraa?;)” Sydämeni lyönnit tihenivät ja jännitys tuntui vatsan pohjassa ja koko ajan pienenevissä boksereissa. Siiri oli heittänyt minulle niin suoran ehdotuksen, että vähemmästäkin menee pulssi sekaisin.
– ”Joo Saija painui Ouluun töihin”, yritin tasata pulssiani syöden leipää.
– ”Mul on hyppytunnit 10-12, mentäiskö kahville johonkin?;)” Siiri jatkoi silmänisku hymiön jakelemista tekstin joukossa.
– ”Okei, mihin mennään?? Haenko sut koululta?” Hämmästyin itsekin kuinka innokkaasti vastailin, tosin ajatus kiihotti mielettömästi.
– ”Joo, mennäänkö julkiselle paikalle ja ollaan asiallisesti vai johonkin sivummalle ja saadaan olla lähekkäin?;)” Tajusin mitä Siirillä oli mielessä. Itseasiassa itseänikin kiihotti ajatus siitä, että saisin tuntea Siirin lähelläni.
– ”Ehdotuksia sille syrjäiselle paikalle?;)”
– ”Hmmh, teille kotiin, jos siellä kerta nyt ei ketään ole ;)” Jännitys vartalossani kasvoi kasvamistaan, Siiri todellakin ehdotti tuloa luokseni.
– ”Hui, uskallatko tulla?;)” Kiusasin Siiriä
– ”Todellakin ;)”
– ”Okei, no monelta haen sut? Ehkä otan sut kyytiin vaik siitä kahden korttelin päästä linja-autopysäkiltä, sitä Salea vastapäätä? Ettei kaikki nää mua ja sua yhdessä?”
– ”Joo kuulostaa hyvältä:) Nähdään siinä 10.10?”
– ”Selvä ;)”
– ”Nyt takas tunnille 😉 *pusuja*”
– ”Moikka!” Tuijotin yhä lamaantuneena näyttöä, siinä se nyt seisoi, Siiri tulossa luokseni kylään ja minulla kalu täydessä stondiksessa vielä tahmeana Saijan jäljiltä. Kipaisin äkkiä suihkuun ja etsin päälleni jotain sopivampaa. Siivoilin vielä hiukan paikkoja ja lähdin autolle. Kello oli jo 9.45 kun sain vaatteet sullottua kaappiin piiloon. Heitin takin eteisestä päälleni ja kipaisin ulos ja starttasin autoni ja otin nokan kohti pysäkkiä josta olimme sopineet.

Siellä Siiri jo seisoikin, tiukoissa valkoisissa farkuissa, jalassaan mustat saappaat ja päällään paksuhko beigetakki karvakauluksella. Mahtoikohan Siiri tietääkään kuinka seksikäs tyttö hän oli ja olisi saanut paljon parempaakin kuin minut. Kurvasin Siirin viereen ja hän kömpi viereeni etupenkille, vilkaisi äkkiä ympärilleen ja antoi suukon poskelleni. Tunsin farkkujen kiristyvän entisestään kaluni kovettuessa, oikeastaan tunne aiheutti jo pientä särkyäkin, tosin hyvällä tavalla.
– ”Kiva nähdä” Siiri sirkutti hunaijaisella äänellään. Siirin kasvot olivat luonnottoman kauniit, niin ihanasti meikatut ja kimallettakin laitettu vähän.
– ”Samoin” Yritin kuulostaa mahdollisimman asialliselta ja olla paljastamatta kiihottunutta tilaani.
– ”Saija sit lähti työmatkalle ja jätti sut ihan yksin” Siiri naureskeli ja silitti samalla reittäni, auton ajo tuntui vaikeutuvan heti kertoimella 10.
– ”Näin siinä kävi”
– ”Mikset ilmoittanut mitään aiemmin? Olis ollu kiva suunnitella yhteistä puuhaa koko viikolle” Siiri hymyili vihjaavasti.
– ”Saijakin sai tietää vasta eilen” Valehtelin koska en oikeastaan tajunnut että kuinka paljon halusinkaan Siiriä tapailla.
– ”Okei, no hyväksytään selitys. Mut kiva että voitiin vihdoin nähdä. Mulla on ollut ikävä sua Panu.”

Ajoin auton pihaamme ja Siiri nousi pois kyydistä. Katsoin täydellisesti farkkujen verhoamaa pyllyä. Kävelimme rappuset ylös ja avasin oven. Siiri astui edelläni eteiseen ja minä hänen takanaan sulkien oven perässäni. Siiri riisui takkinsa, alla hänellä oli ihanan punainen ja ohut neuletakki ja valkoinen toppi. Tuijotin haltioituneena Siiriä ja nostin omankin takkini naulakkoon. Siiri otti askeleen lähemmäs minua ja kurkottautui suutelemaan huuliani, tunsin kuinka Siiri painoi vartalonsa minua vasten, tunsin rintojen osuvan rintakehääni vasten. Siirsin omat käteni Siirin selkään ja vastasin suudelmaan. Nyt ei enää oltu arkoja ja mietitty tekojamme.
Annoin huulieni vaeltaa Siirin huulilta kaulalle ja kuulin kuinka Siiri huokaili raskaasti. Oli sanomattakin selvää, että kahvin juonti siirtyisi. Riisuin Siirin neuletakin ja heitin sen eteisen lipaston päälle, Siiri rupesi napittamaan kauluspaitaani auki samalla kun minä tartuin topin alareunasta kiinni ja nostin sen Siirin pään yli. Huokaisin raskaasti, valkoisiin rintaliiveihin vuorautuneet rinnat olivat silkkisen pehmeät silittäessäni niitä sormillani. Siiri sai viimeisen napin auki ja tipautti paitani pois päältäni. Kuljetin sormeni siirin selkään ja avasin liivien hakaset, tartuin olkaimiin ja laskin ne hitaasti pois Siirin päältä. Kauniit vaaleat nännipihat ja pienet nännit muuten niin pyöreät ja täyteläiset pystyrinnat. Kumarruin Siiriä kohti ja pujautin oikean rinnan nännin suuhuni, miten kovana se jo olikaan. Samalla puristelin vasenta rintaa, ne olivat niin pehmeät ja ihanammat kuin Saijan. Tunsin Siirin hapuilevan farkkujani auki, tunsin kuinka sormet työskentelivät määrätietoisesti ja hetken päästä jo housut putosivat nilkkoihin. Nostelin vaistomaisesti jalkoja jotta housut irtoaisivat jalasta. Siiri tarttui kädestäni ja talutti eteisen vierestä olevaan keittiöön ja tarttui boksereihin ja laski ne pois jalastani. Kaluni pompsahti pystyyn ja suoraan Siirin farkkuja vasten. Olin kovempi kuin viimeksi Siirin käsittelyssä, kalun päässä kimalteli kiimatippa, jonka Siiri hipaisi sormellaan pois ja kiusottelevasti nuolaisi sormeaan. Siiri istutti minut keittiön penkille ja kumartui eteeni, tarttui oikealla kädellään kaluni juureen ja veti hitaasti esinahkani taakse, olin lennättää lastit siihen paikkaan.Hitaasti Siiri aloitti runkkaamisen kalullani, pujottaen sen ilman ennakkovaroitusta syvälle märkään ja kuumaan suuhun. Tunsin silmieni mustenevan, niin hyvältä se tuntui. Yhtäkkiä Siiri otti kalun pois suustaan, se valui märkänä jonka jälkeen Siiri puristi kaluni rintojensa väliin ja runkkasi sitä niiden avulla. Sitä en enää kestänyt, näky oli niin kiihottava ja tunne mieletön, että laukesin kuin tykin suusta suoraan Siirin rintojen välissä roiskien lastini minne sattuu, lähinnä suurin osa lensi ylös ja tippui alas rintojen päälle osa taas levisi Siirin kasvoille ja tukkaan. Huokailin Siirin pyyhkiessä itseään talouspaperilla
– ”Sul on ihanat rinnat” Sain sanottua raskaiden huokailujen seasta.
– ”Kiva, että pidät.” Siiri hymyili veikeästi. Ihan kuin tyttö olisi tiennyt että olen kuolannut noita kauniita rintoja. Tartuin Siiriä kädestä ja vedin eteeni, avasin farkkujen napit ja laskin farkut jalasta, vaistomaisesti Siiri potkasi ne pois pyörimästä jalastaan. Farkkujen alla oli valkeat hipsterit röpelöreunalla, niin kauniit ja seksikkäät samalla. Tartuin Siirin hipsterien reunasta ja laskin ne jalasta, alta paljastui täysin paljas nesteistä kimalteleva häpy, ihanan kaunis posliini pillu ajattelin. Saijan pillu tähän verrattuna oli aivan onneton. Nousin penkiltä ja talutin Siirin pöydän ääreen, nostin kevyesti pöydän reunale istumaan, itse kyykistyin polvilleni ja annoin pieniä suukkoja Siirin reisien sisäpinnoille. Siiri rimpuili yrittäen tunkea pilluaan kohti kasvojani, leikittelin sormella pillun ympärillä, se oli kaunis, sileä ja märkä. Upotin sormeni hitaasti syvemmälle ja syvemmälle, tunsin kuinka Siiri rimpuili, kuulin raskaan huokauksen vetäessäni sormea ulos sisältä. Lisäsin toisen sormen kaveriksi ja lähdin upottamaan niitä syvemmälle, tunsin kuinka jo kaksi sormea oli tiukempi kuin yksi, vaikka kuitenkin molemmat upposivat pohjaan saakka. Jatkoin kahdella sormella runkkaamistani samalla kun toisen käden avustuksella levitin häpyhuulia ja leikittelin kielelläni kiusaten klitorista, tunsin kuinka Siiri värähteli ja huokaili maaten pöydällämme. Pöydän pinta oli jo märkä Siirin nesteistä, se kiihotti itseänikin yhä vain enemmän ja tajusin että kaluni oli juhlakunnossa jälleen kerran.
– ”Panuh, mä haluun sut mun sisään” Siiri voihkien pyysi
– ”Tota, mul ei oo kortsuja…” Ikään kuin jätin lauseen kesken kun Siiri ehti jo jatkamaan sitä ”Ei se mitään, oon syöny jo pari kuukautta pillereitä kaikenh varaltah, tuskin sul tauteja onhh”
– ”Ei oo, mut onks varma että se on ok?” Yritin hiukan jarrutella, vaikkakin ajatus tilaisuudesta päästä vihdoin tekemään se mitä haluan oli niin lähellä.
– ”Onh!” Siiri huudahti hengästyneenä, ”Mä haluan sua Panu”
– ”Okei, tuu! Mennään makkariin, parempi siellä” Siiri lähes tulkoon juoksi perässäni ja rojahti sängylle selälleen, haarat auki. Nousin Siirin päälle ja nostin Siirin jalat olkapäilleni ja asetin kaluni pillun suulle ja hiljaa painoin sitä sisään. Siirin liukkaus teki tehtävänsä ja se sujahti sisään huomaamatta, mutta varsin tiukka oli pillu, tunsin sen puristuksen ja jäin hetkeksi paikalleni ikään kuin lepäämään etten laukeaisi heti. Huomasin myös miten Siiri oli sulkenut silmänsä ja puri huuliaan yhteen ja mumisi. Nostin itseäni hiukan ylös, painaen takaisin syvälle sisään. Aloin olemaan sinut tiukan pillun kanssa ja hitaasti kiihdytin tahtiani, nautin katsoa Siirin huokailevaa avonaista suuta ja rintoja jotka hytkähtelivät panoni tahdissa. Tunsin tutun kihelmöinnin alavatsassa, tavallista voimakkaampana ja kiihdytin tahtia. Siiri rimpuili allani ja painoi jaloillaan selkääni ja panin yhä vain kovempaa, tunsin että kohta laukean. Siiri iski kyntensä selkääni ja huusi ja voihki. Tunsin kuinka Siirin pillu supisteli ja lypsi kaluani, en enää pystynyt pidättelemään vaan laukesin murahdellen, tunsin kuinka lastini lähti ja pumppautui syvälle Siirin sisään. Rojahdin Siirin päälle ja haukoin henkeä maaten pää Siirin rintojen päällä, myös Siiri huokaili syvään.
– ”Se oli ihanaa” Sai Siiri vihdoin sanottua ja suukotti päätäni.
– ”Niin oli, uskomattoman ihanaa” Sain vaivoin vastattua.
– ”Hitto! Kello on jo vartin yli 11!” Siiri huudahti.
– ”Älä kulta välitä, ei kai se haittaa jos vähän myöhästyt” Yritin tyynnytellä Siiriä ja silitin poskia jotka eivät enää olleet mitenkään kimaltelevat tai huolitellut, enemmänkin spermalla pestyt ja itkulla huudellut.
– ”Panu mun on pakko mennä niille tunneille, en voi olla niiltä enää kertaakaa pois… Anteeks mut mun on pakko mennä”
– ”Okei, ois vaa ollu ihana olla sun kaa pidempää…” Huokaisin raskaasti
– ”Lämmitätkö saunan jos tuun tänää illemmal kylään?” Siiri hymyili ja nousi ylös juosten edelläni keittiöön noukkimaan vaatteita päälleen
– ”Toki, moneltako tuut? Ja tota eiks ois ollu järkevää putsata eka ittes ku spermat valuu sun pikkareihin nyt?” Naurahdin
– ”Ei nyt ehdi, laita säki jo päälles saat viiä mut takas koulun lähelle” Puin päälleni, ajatus spermoistani Siirin sisällä kiihotti tajuttomasti. Siiri oli juuri pukenut päällee farkut ja yläosana oli vasta rintaliivit
– ”Saanko ottaa susta äkkiä kuvan tommosena?”
– ”No et nyt, ota illalla sit jos haluut” Siiri kikatti ja puki loputkin päälleen. Poistuimme molemmat autolle ja hurautin kohti koulua.
– ”Sä oot ihana Panu, mä niin rakastan sua. Paras seksikokemus ikinä ja sain itsekin nautinnon.” Siiri hymyili ja siisti samalla itseään peilillä. Sen mitä pystyi.
– ”Säki oot ihana Siiri, toivottavasti et kadu myöhemmin.”
– ”Tuskin” Jätin Siirin samalle pysäkille ja jäin katsomaan edessäni loittonevaa tiukkaa farkkupyllyä, Siirin askeleet näyttivät jokseenkin varovaisilta.

Päästyäni kotiin siivosin paikkoja, lakanoita en viitsinyt vaihtaa koska tiesin että niitä tarvittaisiin vielä. Tai ainakin näin toivoin. Puhelimeni piippasi merkiksi viestistä, tällä kertaa kyseessä oli kuvaviesti Siiriltä. Kuvassa oli Siirin alushousut ihan märkänä spermasta. Naureskelin
– ”Mitäs ei siivonnut”

4 kommenttia viestissä: “Harrastehuumaa 5”

 1. 6969 says:

  Loistava novelli. Seuraavaksi vois olla joku viikon kestävä nuorisoleiri jossa päähenkilö löytäisi aijemista novelleista esiintyneitä teinejä panemassa eri paikoissa (saunassa, pesutiloissa, pukuhuoneessa yms…)

 2. sexylikka says:

  Jatkoa tälle tarinalle! Aiban mahtava.

 3. fr11kk1 says:

  Nyt kun sain luettua koko jatkotarinan niin pakkohan tätä on kommentoida. Alussa oli hienoa juonen kuljetusta ja mökkiviikonloppuna hallitsit hyvin ison porukan puuhailut. Erityisesti 3 ja 4 osat olivat taitavia ihan tarinoinakin. Tämä viimeinen oli todella hyvää seksiä, mutta aiemmissa oli paljon isompi jännite, koska kaikkihan jo tiesivät että saa se päähenkilö Siiriltä pillua lopuksi. Ehkä tuo pettämisteema olisi voinut nousta myös esille vahvemmin, nyt jäi Saija täysin taka-alalle, vaikka saattoi se olla tarkoituskin.

  Sitten vielä ihan kirjoitusteknisesti huomaa että noihin lauserakenteisiin rupesit kiinnittämään huomiota, mutta kappalejakoja voisin vielä kaivata lisääkin. Hyvin hallitset tarinan kuljetuksen dialogina, joka tuntuu usein hankalalta monesta. Ja kuvailussa olet hyvä.

 4. grr:) says:

  mahtava jatko, ootan jo innolla saunaa…

Kommentoi

top