search
top

Suvin kiimainen tirkistelyhetki

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (59 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen novellini koskaan. Toivottavasti sentään jotkut pitävät siitä.

Suvi on 18 vuotias tyttö, vasta muuttanut yhteen kaverinsa Mirvan kanssa, he ovat samanikäisiä, opiskelevat samassa opistossa ja soluasuminen oli sopinut molemmille hyvin. Kesäloma oli juuri alkanut ja he olivat päättäneet jäädä vielä pariksi viikoksi paikkakunnalle viettämään lomaa ennen kotiinlähtöä.

Viikonloppu painoi päälle, heillä oli myös sauna käytettävissä asunnossaan ja se olikin laitettu juuri lämpeämään. Suvi jutteli Mirvan kanssa keittiössä odotellessaan saunaa ja yritti tivata tältä hänen uudesta miehestään, koska tiesi että Mirva oli tapaillut jo reilun kuukauden ajan jotakuta.”No kerro ny kuka se on!” Suvi yritti. Mirva vain kikatti Suvin intoksille, eikä suostunut oikein paljastamaan muuta kuin sen, että mies oli jonkin verran vanhempi kuin hän. Suvia harmitti, koska hän olisi halunnut tietää paljon enemmänkin.

Sauna oli lämmennyt ja tytöt alkoivat siirtymään löylyihin. Mirva kävi vielä ensin vessassa sillä aikaa kun Suvi riisutui. Suvi katseli alastonta vartaloaan pukuhuoneen peilistä. Kiinteät ja pyöreät C-kupin rinnat olivat hyvin terhakkaasti pystyssä, Suvi olikin aina ollut tyytyväinen niihin. Hän nosti kiiltävät ja pitkät, miltei mustat hiuksensa käsillään korkeammalle ja tutkaili itseään. Hän ei ollut vielä ajellut häpykarvojaan muuta kuin hieman siistien pahimpia pois. Pyöreä ja kohtuullisen pienikokoinen pylly oli myös saanut katseita ohikulkevilta miehiltä monesti, Suvi oli kyllä ne huomannut.

Suvi ei vielä ollut seurustellut kenenkään kanssa vakavasti, itseasiassa hän oli käytännöllisesti katsoen vielä neitsyt. Immenkalvo oli saanut kyytiä kyllä jo pari vuotta sitten tukkaharjan varrella, millä hän useasti tyydyttikin itseään. Suvi haaveili monesti miehistä ja heidän kulleistaan. Nytkin hänen ajatuksensa alkoivat jo harhailla, kun samalla hetkellä Mirva palasi vessareissultaan pukuhuoneeseen ja alkoi hänkin riisuutua.

Suvi katseli Mirvaa kun hän riisui vaatteitaan. Mirva oli silmälasipäinen tyttö, jolla oli pienet, mutta hyvin terhakkaat rinnat. Mirvan perse oli luku sinänsä.. Suvi katseli kun Mirva kuoriutui kesähameestaan ja näki kuinka paljas, erittäin rehevä päärynänmuotoinen pylly tuli esille. Vaikka perse olikin muuhun vartaloon nähden aika iso, Suvi oli aina ihmetellyt miten Mirvalla ei silti ollut minkäänlaista pömppömahaa vaan täysin littana masu kuten hänelläkin.

Pikkuhousut lähtivät pois Mirvan jalasta heti hameen perässä ja samalla myös Suvi melkein äännähti hämmästyksestä. Mirva oli ajellut pillunsa täysin karvattomaksi. Tämä aina niin konservatiivinen ja kiltti naapurintyttö oli sheivannut kaikki karvat pois. Ensimmäistä kertaa saunareissujen aikana Suvi näki Mirvan melko kookkaat ja täysin paljaat häpyhuulet, jotka pilkottivat esille jalkojen välistä.. Ja samalla hän kiinnitti huomionsa myös suureen klitorikseen, mikä erottui selvästi kookkaana nuppuna häpykummun alapuolella.. Suvin oli pakko kääntää katseensa pois, ennen kuin Mirva olisi huomannut hänen tuijottavan.
He siirtyivät suihkuhuoneen puolelle ja peseytyivät ennen saunaan menoa. Suvi vilkuili vaivihkaa Mirvan karvatonta pimpsaa ja mietti miksi tämä oli ajellut karvat pois.. Vielä viime viikonloppuna Mirvan jalkovälissä oli rehottanut kunnon parta. Tytöt menivät istumaan lauteille ja Mirva heitti löylyä kiukaalle. Suvin teki mieli kysyä aiheesta Mirvalta ja rohkaisikin mielensä lopulta.

“Oot sitte ajellu karvat kokonaan pois” Suvi sanoi hiljaa. “Niin no, vaihtelu virkistää” Mirva heitti takaisin, selvästi punastuen saunan kuumuudesta huolimatta. “Miltä se tuntuu ku ei oo karvoja” Suvi kysyi. “No onhan se tietenki herkempi kaikelle kosketukselle kai..” Mirva vastasi. Suvi alkoi miettiä, pitäisiköhän hänenkin ajella oma pillunsa paljaaksi.. Mirva nousi lauteilta hakeakseen lisää vettä pieneen ämpäriin kylpyhuoneesta.
Mirva laski vettä ämpäriin suihkuhuoneen puolella, hän oli selin saunaan päin. Suvi katseli Mirvan muodokasta persettä, kun hän nojasi samalla seinään hieman notkistaen selkäänsä kaarelle. Suvi alkoi miettiä, mitähän kaikkea Mirva touhusi sen miehensä kanssa.. Olisi ihme jos se mies ei olisi halunnut katsella tuota mehevää persettä.. Suvi alkoi kiihottua hieman katsellessaan Mirvan pyllyä ja miettiessään mitä kaikkea mies on tehnyt Mirvalle.

Mirva tuli takaisin vesiämpärin kanssa ja istuutui muhkean perseensä kanssa lauteille. “Aioitko sä tänään mennä katsoon sen elokuvan kaupungille” Mirva kysyi. “Niin joo, kyllä sen vois käydä, se on kuitenki jo viimenen esitys tänään” Suvi vastasi. “Kaks tuntiako se kesti?” “Joo, niin muistaakseni” Suvi vastasi ihmetellen, koska he olivat jo puhuneet elokuvasta aiemmin. Kai Mirva ei enää muistanut.
Mirva heitti vielä muutaman kerran löylyä, “Eiköhän tää jo riitä tälle erää”. Suvi seurasi perässä suihkun puolelle. Taas Suvi sortui tuijottamaan salaa Mirvan suloja. Suvi katseli miten Mirva saippuoi pieniä tissejään, levitti suihkugeeliä alavatsalleen ja lopulta alkoi pesemään karvatonta pilluaan. Suvi mietti miltä tuntuisi kun saisi itse saippuoida Mirvan ihan kokonaan.. Samalla havahtuen, “En mä ny mikään lepakko oo!” Suvi ajatteli hieman järkyttyneenä.

Mirva oli saanut pesut suoritettua ja meni pukuhuoneen puolelle, Suvi jäi vielä hetkeksi suihkuun. Hän tunnusteli pimpsaansa, se oli ihan liukas ja litimärkä.. Suvi ihmetteli miten hän saattoi kiihottua kun katseli parasta kaveriaan. Toisaalta Suvi oli monesti ihmetellyt sitä, kun joskus jossain kavereilla illanvietossa hän oli istunut vitsin vuoksi Mirvan syliin ja Suvista oli välillä tuntunut, että Mirva oli kosketellut häntä niin paljon kuin mahdollista samalla.. Ehkä hän vain kuvitteli. Suvi peseytyi nopeasti ja meni pukuhuoneen puolelle pukeutumaan.
Mirva oli samaan aikaan kännykän kimpussa laittamassa ilmeisesti tekstiviestiä jollekulle. “Pitäiskö sun alkaa jo kiiruhtaa, kello on kuitenki kohta seittemän!” Mirva huudahti. Suvi ihmetteli mikä kiire hänellä vielä olisi, kaupungille ei kuitenkaan mennyt kuin varttitunti polkupyörällä. “No jos mä kohta sitte lähen tästä, ku oon saanu meikattua ja muuta” Suvi vastasi. “Juu, koita olla nopea!”. Suvi mietti taas, minkä vuoksi hänen piti pitää kiirettä.

Suvi sai meikattua ja valittua vaatteet reissuun, hän tarkisti käsilaukkunsa ja rahat, kaikki oli mukana. Suvi katsahti keittiöön, missä Mirva vaikutti hermostuneelta. Kello oli kymmenen yli seitsemän. “No, jos mä nyt sitte lähen tästä” Suvi sanoi. “Juu juu, meehän jo niin ei tarvi polkea täysillä sillä pyörällä” Mirva sanoi hermostuneella äänensävyllä. “Ok, moikka sitten” Suvi aukaisi ulko-oven. “Heippa!” Mirva huudahti takaisin. “Kylläpä sillä oli kiire päästä eroon”, Suvi mietti sulkien oven perässään.
Suvi polki pyörätietä pitkin miettien aiempaa saunareissua ja tuntemuksiaan Mirvaa kohtaan. Mitä enemmän hän ajatteli asiaa ja pyöränpenkin hieroessa samalla pimppiä, sitä enemmän hän kiihottui.. Kohta Suvi olikin perillä elokuvateatterin pihalla, elokuvan piti alkaa puoli kahdeksan. Mutta pettymykseksi hän huomasikin, että viimeinen esitys oli mennyt jo viime viikonloppuna. “Turha reissu, voi paska!” Suvi ajatteli ääneen. Ei auttanut muu kuin lähteä polkemaan takaisin kämppää kohti. Suvi yritti soittaa Mirvalle ja kertoa tilanteen, mutta Mirva ei vastannut. “Kuuntelee tietenki musiikkia niin isolla taas” Suvi mietti.

Suvi pääsi takaisin asuntolan parkkipaikalle ja huomasi auton, mitä ei ollut vielä siinä, kun hän oli lähtenyt. “Kenenhän auto tuo mahtaa olla” Suvi mietti. Suvi tuli asunnon ovelle ja näki että se oli jäänyt hieman raolleen. “Just joo, kannattaa jättää ovet auki” Suvi ajatteli ja samalla hän kuuli miehen äänen Mirvan huoneen suunnalta.. Suvin iho meni kananlihalle ja sydän alkoi pamppailla, “siellä on se mies!” Suvi ajatteli melkein ääneen. Mirva kikatteli ja nauroi miehen jutuille, joita hän ei ihan kuullut niin kaukaa. Kumpikaan heistä ei ollut ilmeisesti kuullut Suvin tuloa takaisin asuntoon.
Suvi mietti nopeasti mitä hän tekisi. Pitäisikö hänen huutaa, että on tullut takaisin jo nyt, koska elokuvaa ei enää esitettykään. Samassa hänen mieleensä tuli, että hän pystyisi talon ulkopuolelta ehkä näkemään Mirvan huoneeseen, jos verhot olisivat raollaan.. Hengitys kiivaana Suvi hiipi takaisin ulko-ovelle ja sipsutti nopeasti takapihalle Mirvan huoneen ikkunan taakse.

Tuuletusräppänä oli auki ja hän kuuli nyt selvästi mitä huoneessa puhuttiin, Suvi meni polvilleen ja varovasti kurkisti ikkunan alapuolelta. Verhot olivat kuin olivatkin juuri sopivasti raollaan ja hän näki Mirvan seisovan sängyn vieressä, miestä ei vielä näkynyt siitä kulmasta. Suvi katsoi Mirvaa ja hänen vaatetustaan, tai itseasiassa niiden puutetta..
Mirvalla oli ylävartalo paljaana, hiukset poninhännällä, hänellä oli päällään stay-up verkkosukkahousut ja vain todella pienet narustringit peittosivat Mirvan vaaleaa persettä. Näky oli todella rietas, koska nuo pienet stringit eivät peittäneet juuri mitään Mirvan rehevästä pyllystä.. “Voi vittu, että mä haluan nussia sua” mies sanoi toiselta puolelta huonetta. Mirva kikatti lauseelle.
Mies tuli näkyviin ja Suvi katseli kiihkeänä ikkunan takaa.. Hän oli ehkä noin 30 vuotias, miehellä ei ollut muuta kuin bokserit jalassa. Tyyppi ei ollut mikään lihaskimppu ja vatsaakin oli jonkin verran, mutta Suvin katse oli kiinnittynyt nyt boksereihin ja niiden alta näkyvään todella valtavankokoiseen pullistumaan..

Mies puristeli kiihkoissaan Mirvan isoa persettä, suorastaan leipoi sitä ja levitteli pyllynposkia erilleen. Samalla hän vaihtoi kiimaisia kielisuudelmia Mirvan kanssa. Suvin sydän pamppaili rajusti ja hänen pillunsa sykki samaan tahtiin katsellessaan tuota esitystä ikkunan takaa.. “Pyllistä” mies sanoi yhtäkkiä ja Mirva teki työtä käskettyä. Mies riisui nuo pienet stringit Mirvan ollessa selkä notkolla, nelinkontin sängyllä ja samalla huokaillen raskaasti. Mirvan suuri, pyöreä ja leveä perse pääsi nyt oikeuksiinsa tässä asennossa ja mies puristeli lisää kannikoita Mirvan inahdellessa hiljaa. Suvilla oli miltei suora näkymä Mirvan pyhimpään, tämän pyllistäessä ikkunaan päin. Mies oli juuri sopivasti sivuttain Mirvan pyllyyn nähden ja Suvi näki miten Mirvan pillusta tihkui kirkasta ja paksua kiimalientä kohti reittä..
Mies alkoi kutitella kielenkärjellään hitaasti toista pyllynposkea ja Mirva huokaili hiljaa. Bokserien pullotus oli entisestään vain kasvanut ja Suvi miettikin miltei kauhuissaan ja samaan aikaan kiimoissaan, millainen kyrpä siellä oikein mahtoi olla.. Seuraavaksi Suvi hämmentyi kun mies levitti Mirvan pyllynposkia erilleen ja painoi nenänsä vasten persereikää, samalla nuuhkaisten syvään sieltä kumpuavia aromeja. Mirva katsoi miestä taaksepäin ja hymyili tälle huokaisten. Suvi hämmästeli edelleen, nähdessään miehen alkavan lipoa kielellään kiivaasti tätä äsken nuuhkimaansa ryppyreikää.. Mirvan perse alkoi hitaasti pyöriä ja hän vingahteli vaimeasti saamastaan huomiosta. Suvi ei ollut uskoa silmiään nähdessään tällaista irstailua, samalla kun hänen pillunsa kostui jo housujen läpi. Suvi mietti, miten Mirva, tuo siveyden sipuli, saattoi nauttia tuollaisesta.. Toisaalta hän jo nyt suorastaan toivoi, että tämä mies tekisi hänellekin kaiken tuon.

Litimärkä ei ollut tarpeeksi vahva sana kuvailemaan Mirvan pillun kosteusprosenttia tällä hetkellä. Pillunhuulet olivat kiiltävät ja turvonneet ja Suvi miltei saattoi nähdä, miten ne sykkivät samaan aikaan. Mies kurotti jälleen kielenkärjellään, tällä kertaa juuri noihin kiimasta turpeisiin häpyhuuliin. Mies lipsutti kielellä hitaasti ylös ja alas huulilla Mirvan naukuessa ja puuskuttaessa. Samalla hän alkoi etusormella hieromaan Mirvan supistelevaa persereikää. Yhtäkkiä mies työnsi sormen hitaasti syvälle kouristelevaan peräsuoleen, Mirvan vingahtaessa hiljaisesti. Yhtä hitaasti mies otti sormen ulos ja Suvi katsoi epäuskoisena, kun mies tarjosi sormea Mirvan suuhun.. Hymyillen riettaasti Mirva otti sormesta kiinni ja alkoi imemään sitä kuin lempitikkariaan. Suvia heikotti ja hän mietti miten Mirva voi olla tuollainen.. lutka.

Mies nousi jaloilleen ja käski Mirvan mennä polvilleen eteensä. Suvi tiesi mitä nyt tapahtuisi. Henkeään pidätellen Suvi katsoi miten Mirva hymyillen alkoi venyttää bokserien vyötärönauhaa alaspäin. Sentti sentiltä paksu kulli alkoi paljastua sekä Suvin että Mirvan kiimaisille katseille. Lopulta housut olivat lattialla ja tuo mahtava kyrpä huojui Mirvan nenän edessä. Suvi katseli silmiään räpäyttämättä tuota uskomatonta elintä. Kateellisena Suvi näki miten Mirva kiersi sormensa tuon jättimäisen aisan ympärille, huomatakseen ettei Mirvan peukalo ja etusormi yltäneet edes yhteen kun tämä puristi sitä. Mirva haisteli ja nuuhki kiiltävää ja paksua terskaa, samalla nytkyttäen hitaasti esinahkaa edestakaisin. Kullin varsi oli suonikas ja pissareiästä valui kiimaliimaa hitaasti tihkuen. Tällä kertaa oli Mirvan vuoro venyttää kieltään ulos ja alkoikin kiihkeästi kutkutella sillä kullin kärkeä, samalla lypsäen kädellään kyrvänvartta hitaasti ylös ja alas. Mirva voihki ja ähisi hiljaisesti tätä toimitusta tehdessään. Mies murahteli tyytyväisenä, Suvi taas alkoi riisua pikkuhousujaan jalasta hameensa alta. Terska oli aivan kiiltävä Mirvan syljestä ja miehen kiimaliimasta tytön jatkaessa kielen pyörittelyä paksun tatin etupinnalla.

Mies ei enää malttanut, vaan otti Mirvaa poninhännästä kiinni ja työnsi suuren kyrpänsä suoraan suuhun. Suvi kuuli miten Mirva lutkutti paksua kullia ja veti välissä henkeä. “Ime!” mies sanoi ja Mirva imi posket lommolla tuota suunnatonta kyrpää, samassa mies vetäisi kullinsa Mirvan suusta plopsahduksen saattelemana, työntääkseen sen vain uudelleen Mirvan ahnaaseen suuhun. “Ahh.. Minne se tänään työnnetään?” mies kysyi puhisten. “Pilluun..” Mirva vastasi mumisten. “Kenen pilluun??” mies sanoi hieman kovemmin. Mirva ei vastannut, imeskeli vain kullia kuin heikkopäinen. “Kenen pilluun???” Mies kysyi kovemmin. “Nartun pilluun..” Mirva vastasi. “Minne muualle se työnnetään?” Mies kysyi jälleen. Mirva ei vastannut mitään. “Minne??” Mies vetäisi poninhännästä Mirvan päätä taaksepäin. “Perseeseen..” Mirva vastasi hennosti.
Suvi oli jo miltein sekaisin kiimasta ja masturboi jo täyttä vauhtia ikkunan ulkopuolella, silmä kovana katsellen ja korvat höröllä kuunnellen, mitä sisällä tapahtuu. Suvia ei enää kiinnostanut, jäisikö hän kiinni vai ei. Suvin pillu litisi hänen sormettaessaan mahdollisimman hitaasti, ettei laukeaisi liian äkkiä.. “Pyllistä” mies sanoi jälleen Mirvalle. Mirva meni välittömästi kontilleen sängylle, laittaen selkänsä niin notkolle kuin mahdollista. Mirvan pillu oli valunut valtoimenaan pitkin reisiä. Mies naurahti, pyyhkäisten sormillaan tytön mehuja reisiltä ja tarjoili ne jo valmiina odottavaan suuhun. Miehen kulli seisoi kovana ja paksuna hänen ottaessaan sen varresta kiinni ja alkoi läpsimään sillä hellästi Mirvan turvonnutta pillua. “Mitä narttu haluaa?” mies kysyi. “Kyrpää..” Mirva vastasi hiljaa. “Mitä lutka haluaa??” Mies kysyi uudestaan ja tehosti asiaa läimäyttämällä perseposkea avokämmenellä. “Kyrpää!!” Mirva huudahti.

Suvi kiitti mielessään sängyn ja kiimaisen pariskunnan asentoa, hänellä oli esteetön näkymä suoraan Mirvan valuvalle vulvalle ja miehen kookkaalle kyrvälle. Hitaasti mies asetteli jykevän terskan mehuja vuotavalle pillunsuulle samalla ottaen kannikoista tukevan otteen.. “Se ei voi mahtua..” Suvi ajatteli mielessään, nyt jo kiivaammin sormettaen pientä pilluaan. Hitaasti ja määrätietoisesti paksu terska alkoi painua turvonneiden pillunhuulten väliin. Kulli venytti Mirvan pikkupillua äärimmilleen ja Suvista näytti jo siltä, ettei se oikeastikaan mene sinne.. Perse hennosti täristen ja Mirvan jo äänekkäiden ähkäisyjen siivittämänä, tanakka kyrpä sukelsi litisten syvälle tiukkaan karvattomaan pilluun.. Mies piti hetken aikaa kullia pohjassa, puuskuttaen. Sitten alkoi ulosveto, Suvi tuijotti kuinka kyrvänvarsi erkani hitaasti Mirvan pienestä pimpistä. Suvi näki miten kyrvänvarresta valui pitkiä rihmoja kirkasta pillumehua Mirvan läähättäessä raskaaasti. Uusi työntö, nyt jo kovempi. Mirva kiljaisi äänekkäästi. Toinen työntö.

Suvin oli pakko hidastaa masturboinnin tahtia ja vilkaisi sormiaan, ne olivat aivan märät hänen omista mehuistaan. Hetken mielijohteesta hän nuuhkaisi sormiaan ja huomasi kiimansa vain kasvavan siitä. Hän nuoleskeli sormet puhtaaksi suurella intohimolla ja jatkoi nyt työnnellen niitä syvälle pilluunsa. Kun Suvi katsoi uudestaan ikkunasta sisään, hän ei ollut varma enää monettako kertaa mies työnsi Mirvan vastaanottavaiseen pimpsaan paksua kulliaan. Ison lurpsahduksen saattelemana mies kuitenkin otti sykkivän kyrpänsä ulos pillusta hetkeksi tuulettumaan. “Lisää…!!” Mirva vinkui. “Lisää!!” Nyt jo vaativammin. “Kyllähän kunnon lutka tietää, että kyrpä pitää välillä puhdistaa” Mies sanoi rauhallisesti. Mirva kääntyi ja meni polvilleen lattialle miehen eteen, ahmaisten kullin suuhunsa. Hän lypsi esinahkaa pitkin vedoin, imien ja lurpsuttaen paksua terskaa. Mirva nuoli tarkasti kaikki mehut kyrvästä parempiin suihin. Mies veti poninhännästä tytön ylös ja taas Mirva oli kontillaan sängyllä.

Tällä kertaa mies työntyi rajusti koko kyrvän mitallaan höyryävään pimpsaan. Mirva mölisi ja määkyi holtittomasti, miehen todellakin nussiessa häntä tuolla valtavalla patukalla. “Tässä tätä nyt on, miltä tuntuu” mies puhisi. “Ääähh.. ihanaaa kyrpää” Mirva valitti. Suvin pillu oli pikkuhiljaa alkanut tulla kestokykynsä rajamaille ja laukeaminen oli enemmän kuin lähellä. Yhtäkkiä mies vetäytyi kuitenkin taas pois, Mirvan vastalauseista huolimatta.
Mies levitti Mirvan pyllynposkia ja alkoi nuoleskella ahnaasti persereikää. Suvi mietti, että mitähän nyt on luvassa, kuitenkin pelosekaisin tuntein miltei arvaten sen.. Mirvan pillusta pörähteli ja pärskähteli ilmaa ja pimppimehujen sekoitusta, miehen vain jatkaessa suklaareiän nuoleskelua. Mies työnsi etusormen supistelevaan suoleen hitaasti, seuraavaksi meni toinenkin sormi, Mirvan voihkiessa kiimassaan. Suvi tiesi nyt mitä oli luvassa, hän oli taas hidastanut tahtia, koska ei todellakaan halunnut jäädä seuraavasta paitsi ilman orgasmia. Mies nuoletti jälleen sormensa Mirvalla, tyttö imeskeli sormet halulla puhtaaksi.

“No niin.. Minne ne kunnon lutkat haluaa kyrvän?” mies kysyi. “Perseeseen..” Mirva vastasi. “Ei kuulu” tuli vastaus. “Perseeseen!!” Mirva määkäisi. “Sitähän minäkin” mies murahti. Suvi aukaisi silmänsä äärimmilleen nähdäkseen millä konstilla tuo mahtikulli voisi mahtua Mirvan persereikään.. Kyrpä oli valmiiksi jo litimärkä pillumehuista ja Mirva pyllisti antaumuksella tälle kullien kuninkaalle. Jälleen kerran hitaasti mies asetteli sinipunaisena sykkivän, tanakan terskan, tällä kertaa persereiälle.. Suvi hengitti nyt todella raskaasti ja aloitti loppukirin runkkaussessiolleen.

Aluksi näytti siltä, ettei tämä sonninkyrpä todellakaan menisi tiukkaan peräaukkoon. Mies puhisi ja ähki, samalla pitäen kullin juuresta kiinni ja ahtoi paksua mulkkuaan piukkaan perseaukkoon. Mirva ähki ja älisi, sitten tapahtui ihme.. Iso tatti muljahti sulkijalihaksen ohi, Suvi näki miten ryppynaru supisteli kyrvän mennessä entistä syvemmälle. “Aaahh.. nartulla on tiukka persereikä” mies huohotti. Mirva hoki jotain käsittämätöntä mantraa samaan aikaan kullin mennessä juurta myöten perseeseen. Mies alkoi soutaa tukevalla aisallaan hitaasti edestakaisin, lähestulkoon neitseellisessä peppureiässä. Kuin huumassa Suvi alkoi tuntea orgasmin pikkuhiljaa lähenevän, hänen sormensa villisti kieppuen pienellä pillulla. Suvi näki miten Mirvan klitoris oli paisunut suureksi nappulaksi miehen pallien alapuolella. Mies kiihdytti tahtia kovemmaksi, lötinän ja pillupierujen säestämänä, Mirva jo miltei tiedottomana voihkien.

Yhtäkkiä Mirva laukeaa täristen kyrpä perseessään. Pillusta suihkuaa mehuja paineella lakanoille. Suvi ei ole varma onko se pissaa vai jotain muuta ja kiihdyttää sormensa lopulliseen räjähdykseen.. Mies ölisee ja pumppaa kyrpäänsä Mirvan perseessä, Mirvan jo toivuttua orkustaan hieman. “Ruiki ne mun suuhun!” Mirva huutaa. Kuuluu poksahdus kun mies tulppaa kyrpänsä Mirvan ammottavasta persesilmästä ja tyttö on seuraavassa hetkessä polvillaan miehen edessä. Mirva runkkaa, nuoleskelee ja imee paksua kullia uunituoreena suoraan perseestä ja silminnähden nauttii täysin siemauksin siitä. Mies mörähtää viimeisen kerran ja sitten tykki jylähtää.. Harmaansakea sperma ruiskahtelee kyrvän pissareiästä pitkinä rihmoina suoraan Mirvan odottavaan suuhun ja kielelle. Silmät suljettuina tyttö nieleskelee kaiken makean sopan minkä vain ehtii. Suvi laukeaa polvet tutisten ikkunan ulkopuolella, kouristukset ovat valtavat, koska odotus on ollut pitkä. Suvin silmissä sumenee ja tyttö lysähtää maahan voipuneena.

Suvi katsoo ikkunasta sisään vielä viimeisen kerran. Mirva nuoleskelee vielä viimeisiä tippoja tanakan kullin nokasta ja hymyilee onnellisena. Mies silittää Mirvan hiuksia ja huohottaa edelleen. Mirva kikattaa pierujen pörähdellessä iloisesti molemmista aukoista kunnon panemisen jäljiltä. Suvi on samaan aikaan sekään järkyttynyt että hämmentynyt valtavasta orkustaan ja se on noiden kahden irstailijoiden syytä. Suvi odottaa innolla seuraavaa saunavuoroa, että pääsee kertomaan Mirvalle, mitä kaikkea onkaan nähnyt..

5 kommenttia viestissä: “Suvin kiimainen tirkistelyhetki”

 1. dämdäm says:

  Kirjoita ihmeessä lisää Suvista ja Mirvasta! Tosiaan, kaikki mikä tekstissä ajoittain tökki on jo noussut esiin omassasi ja muiden kommenteissa

 2. Lewdguitar says:

  Kiitos kommenteista. Mukaan jäi näköjään vielä muutama kirjoitusvirhe ja ainakin yksi asiayhteysvirhe, tarkistuksista huolimatta. Ja saatan tosiaan sortua välillä hieman liian yksityiskohtaiseen kuvailuun asioiden tapahtumista.. 😛 Muutenkin tahtoo näköjään tulla yhteen lauseeseen aina liikaa selostusta.

  En ole vielä varma, kirjoitanko lisää Suvin ja Mirvan edesottamuksista 🙂
  Mitähän outoa ja omalaatuista kertomuksessa sitten mahtoi olla? 😀

 3. Leppoisa says:

  Alun perusteella odotin hieman enemmän jännitettä ja erikoisempia käänteitä. Ihan ok, tirkistely toi hyvän lisäelementin. Hieman häiritsi ylenpalttinen kiimalimojen kuvailu.

 4. 6ty9 says:

  outo,omalaatuinen,mielenkiintoinen ja loistava tarina 🙂

 5. geo232 says:

  Ok. Alun saunakohtaus oli hyvä lisä tarinaan joka muuten oli kyllä suora kuvaus pornoleffasta.

Kommentoi

top