search
top

Kaverin viettely, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Edellisessä osassa päähenkilö onnistui suostuttelemaan kaverinsa antamaan runkata itseään. Mitä tapahtuukaan sitten teinihimojen ottaessa yhä suuremman vallan.

Kun näin Matin ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun olin runkannut hänet orkkuun, olin todella jännittynyt. Hän olisi saattanut miettiä kokemustaan ja halunnut lopettaa yhteissessiomme. Päässäni rakentamani kauhuskenaariot osoittautuivat onneksi turhiksi, sillä Matti moikkasi minua todella iloisesti. Kyselipä jopa varsin pian koska hoitaisimme seuraavan kerran, kun viimeksi oli “jäänyt vähän kesken”.

Ainakin tuhannen kilon painoinen kivi vierähti sydämeltäni ja sovimme äkkiä seuraavan runkkukerran. Tätä seuranneena kahtena viikkona vietimme jokaisen liikenevän vapaa-ajan hetken kädet toistemme munissa. Kun Matti koski kaluuni ensimmäisen kerran, tuntui kun hänen kädestään olisi tullut pieniä kipinöitä ja lennätin lastini alle minuutissa. Sitten minä tumputin vuorostani häntä. Sitten hän taas minua. Sitten molemmat itseämme katsellen samalla toistemme käsityöskentelyä. Ja niin edespäin ja niin edespäin.

Pian tämän jälkeen kävi todellinen onnenpotkaus. Pääsisin yllättämään Matin seuraavalla runkkusessiollamme oikein toden teolla.

Seuraavana päivänä istuimmekin sängylläni hajareisin vastakkain. Housut olivat lähteneet jo kauan sitten ja kullimme sojottivat kovina pystyssä. Kumpikin piti kättään toisen kullin ympärillä. Tämä oli yhteinen leikki, jonka olimme keksineet. Ensin toinen pumppaa kaverin kullia kaksi kertaa haluamallaan tyylillä. Sitten toinen tekee samoin. Tätä toistetaan kunnes jompikumpi tulee. Ensimmäiseksi lauennut on häviäjä.

Matti veteli juuri munaani kahdella kiduttavan hitaalla vedolla. Hän oli niissä erityisen hyvä ja tunsin pientä kihelmöintiä kiveksissäni. Punnitsin hänen kaluaan kädelläni. Olimme suurin piirtein saman kokoisia, mutta hänellä oli enemmän esinahkaa. Sen siveleminen oli erilaisen tuntuista.

– Mulla on ylläri, sanoin pumpaten samalla kaksi kertaa nopeasti.

Matti katsoi minua miettivällä ilmeellä. Livutin sormeni hänen kiveksilleen, koska tiesin että hän piti siitä ja halusin todella voittaa tämän erän.

– Minkälainen yllätys, hän sanoi ajoittaen runkkausliikkeensä sanoihin.

– Mitäs sanoisit paikasta, jossa voitaisiin olla ilman että kukaan tulee häiritsemään?

– Kuulostaa ihan vitun hyvältä. Kuinka kauan?

Käsityöskentelyni oli selkeästi vaikuttanut Mattiin, sillä veti ilmaa sisään hampaidensä välistä.

– Monta päivää.

– Älä huijaa!

– En en.

Olimme molemmat nyt varsin lähellä orkkua. Tämä oli aina jännittävin vaihe ja se vaan lisäsi koko pelin kiihottavuutta.

– Mun vanhemmat lähtee ensi viikonlopuksi pois. Koko kämppä on kaksin meidän. Voidaan runkata perjantaista lähtien estotta niin paljon kuin kulleissa riittää virtaa. Eikä mitään pelkoa että kukaan tulee keskeyttämään.

Näin Matin ajatusten lähtevän lentoon. Hänen otteensa kyrvästäni heikkeni selvästi, jolloin tiesin olevani niskan päällä.

– No mitä olet mieltä, kysyin veivaten munaa vielä viimeiset kerrat.

Matti oli mennyt juuri yli rajan ja laukesi omalla tavallaan tyypillisesti korahtaen. Spermaryöpsähdykset lensivät kullista, jota kallistin hieman kohti itseäni. Mällit laskeutuivat osin vatsalleni, osin kullilleni. Rakastin lämpimien spermaroiskeiden osumista kulliini. Matti nautti orkustaan täysin voimin, mutta hänen kätensä pumppasi vielä hennosti munaani. Keskityin tuntemaan sperman leviämisen ympäri nuppiani.

– Eiköhän tuo ollut riittävän hyvä vastaus, hän totesi ilkikurisesti.

Viesti tuli tosiaan perille selkeästi.

– Ja siltä varalta että ei, tässä on vielä vahvistus.

Hän rupesi lypsämään vehjettäni voimakkaammin, nyt kun kisa oli virallisesti ohi. Toinen käsi löysi kivekseni ja hieroi niitä kevyesti. Suljin silmäni ja keskityin vain haarovälini tuntemuksiin. Ne olivat niin ihanat, että hyvin pian omakin kaluni alkoi sylkeä spermaansa Matin syliin. Kassieni tyhjennettyä katselin, kuinka valkoiset norot valuivat Matin jo veltostunutta kullinsyrjää pitkin alaspäin. Mieleni teki heti kumartua sen puoleen ja nuolla tahrat pois kuin kissanpentu konsanaan, mutta se saisi odottaa viikonloppuun.

Perjantai saapui ja vanhempani rupesivat tekemään lähtöä. Ennen autoon nousemistaan he selostivat pitkät pätkät siitä, kuinka kämppä pitää pitää kunnossa, kuinka ottaa yhteyttä hädän sattuessa ja niin edelleen. Minua ei kiinnostanut tämä pätkääkään, toivoin vain että he häipyisivät niin nopeasti kuin mahdollista. Nyökkäilin ohjeille, mutta ajatuksissani olin jo Matin kullin kimpussa. Vihdoin ja viimein auto käynnistyi ja katosi näkyvistä. Rupesin valmistelemaan kämppää iltaa varten.

Ovikellon sointi sai mukavat väreet kulkemaan selkääni pitkin. Riensin avaamaan ovea.

– Iltaa, täälläkö tarvittiin “henkilökohtaista” seuraa?

Vinkkasin Matin sisään. Hän kumartui riisumaan kenkiään ja katselin hänen tiukoissa farkuissa olevaa pyöreätä persettään. Menimme peremmälle ja jutustelimme mitä sattuu koulusta ja muista asioista. Pian Matti vei kätensä kohti haaroväliään ja kysyi.

– Mitäs me tehtäisiin ensiksi?

– Mulla olisi yksi idis uudeksi jutuksi.

– Aah, kerro heti!

– Toki, mutta ensin pitää ottaa vaatteet pois.

Siinä ei kestänyt kauaa. Olimme molemmat pian ilkialastomia jäykkä stondis haarovälissä sojottaen.

– Tule, sanoin ja lähdin kävelemään huoneestani kohti eteistä.

Askelsimme molemmat munat kevyesti keikkuen eteisessä olevan suuren kokovartalopeilin eteen. Seisoimme siinä vieretysten ja katselimme toisiamme ja itseämme peilistä. Olimme rinnakkain kuin kreikkalaiset sotilaat, miekat tiukasti tanassa. Tämän näyn katseleminen oli todella kiihottavaa ja munani nousi, mikäli mahdollista, vielä hivenen pystympään.

Matti katseli näkyä yhtä lumoutuneena kuin minäkin. Näin että hän aikoi sanoa jotain, mutta en antanut hänelle suunvuoroa.

– Tämä oli vasta puolet jutusta.

– Ai jaa, no mitäs …

– Käänny tänne päin.

Matti teki työtä käskettyä ja minäkin käännyin hänen suuntaansa. Katsoimme toisiamme ja kyrpiemme kärjet olivat vain muutaman sentin päässä toisistaan. Sitten otin askeleen eteenpäin ja painoin lantiollani kyrvät toisiaan vastaan. Tätä emme olleet koskaan aikaisemmin tehneet. Olimme vain runkanneet toisiamme käsillä. Tämä uusi ihokontaktin muoto tuntui täysin erilaiselta, mutta ah niin ihanalta.

Matista tuntui ilmeisesti samalta, sillä hän alkoi liikuttaa lantiotaan hitaasti edes takaisin. Katselin peilin kautta, kuinka kullinnupit hieroivat toisiaan ympäriinsä. Vähän aikaa tätä kokeiltuamme siirryimme hankaamaan penisten alapintoja vastakkain. Se tuntui aivan jumalalliselta ja päästin muutamia nautinnon murahduksia. Oli ihme etten seonnut autuudesta siinä hetkellä, miekkailin kuitenkin penikselläni parhaan kaverini kanssa juuri niin kun olin aina halunnutkin.

Kullimme lipsahtivat toistensa ohi ja palasimme hinkkaamaan nuppeja yhteen. En kestänyt enää tätä hivuttamista, joten otin molemmat kullit käteeni ja aloin pumpata tätä tupla-asetta. Matti kannusti minua epämääräisillä nautinnon korahteluilla. Olin niin lähellä reunaa, että vetelyä ei tarvinnut jatkaa kauaa. Pidätin hengitystäni orkun saapuessa ja aloin ruiskia spermaa väliimme. Suurin osa siitä meni Matin rinnuksille. Ilmeisesti tämä oli hänelle viimeinen pisara ja hänenkin kullinsa alkoi ruikkia valkoista nestettään. Pärskeiden lakattua päästin irti ja katselin tyydytettynä lopputulosta. Molempien vatsat olivat valkoisten spermaroiskeiden peitossa. Tavaraa oli tullut paljon. Molemmat olivat selkeästi säästelleet tätä tilaisuutta varten.

Vähän aikaa lepäiltyämme päätimme mennä suihkuun. Puhdistautumisen jälkeen ajattelimme, että olisi ehkä parasta vetää vähän aikaa henkeä ja pelata konsolipelejä. Söimme myös vanhempien jääkaappiin jättämiä ruokia. Tuskinpa he olivat niitä laittaessaan ajatelleet, että söisin niitä yhdessä himokkaan homorakastajani kanssa. He olivat toki vihjailleet minulle tytöistä ja täytyy myöntää, että jossain vaiheessa pillukin tekisi terää. Nyt oli kuitenkin aivan toisen asian vuoro.

Matti oli saanut pelin loppuun. Hän nojautui taaksepäin säkkituolissaan ja katseli minua istumassa tuolilla. Löysissä housuissani saattoi havaita lieviä pullotuksen merkkejä, mutta enimmäkseen olin varsin rauhassa.

– Kuule, voinko mä nyt ehdottaa yhtä juttua?

Tämä tuli minulle hienoisena yllätyksenä. Tähän asti minä olin yleensä tehnyt seksuaaliset aloitteet.

– Tottakai saat.

– Saanko mä ottaa sulta suihin?

Mieleni teki huutaa heti kurkku suoralta “Kyllä!” tai sitten vaan työntää muna suuhun. Pidättelin kuitenkin itseäni ja vastasin näennäisen rauhallisesti.

– Tottakai, mutta yhdellä ehdolla.

– Mikä se on?

– Että sen jälkeen mä saan ottaa sulta suihin.

– Sovittu!

Matti laski ohjaimen käsistään ja lähti konttaamaan hitaasti minua kohti. Kun hän pääsi polvieni kohdalle, alushousuissani tuntui jo ahtautta. Matti tarttui ensin päällishousuihini ja veti ne nilkkoihini. Sitten hän tunnusteli munaani alushousujen kankaan läpi. Hän siveli etusormellaan ihanan hitaasti kulliani edes takaisin aivan kärjestä kiveksiin saakka. Kun hän päätti stondiksen olevan riittävä, alushousuni lähtivät nilkkoihin yhdellä tasaisella vedolla. Istuin tuolilla jännityksen täyteisenä muna pystyssä ja Matin naama alle kymmenen sentin päässä siitä.

Matti avasi suunsa ammolleen ja taivutti toisella kädellään kulliani kohti huuliaan. Lopulta kullin pää osui hänen kieleensä. Ensimmäinen suihinottoni alkoi mahtavasti. Kieli tuntui ihanan pehmeältä ja kostealta. Katsoin Mattia silmiin ja nyökkäsin hänelle. Hän tajusi viestini ja alkoi nuolla nuppiani hitaasti. Ensin kieli pyöri alapinnalla ja siirtyi sitten lipomaan yläpuolta.

– Oooh. Mmmm. Just noin. Nuole, nuole!

Hän siirtyi käsittelemään vartta. Se tuntui mukavan erilaiselle. Sitten hän otti kivekseni suuhunsa ja antoi kielensä pyöriskellä niiden ympäri. Hivenen aikaa jatkuneen leikittelyn jälkeen hän päästi ne vapaaksi ja palasi kärkeen. Hän oli selkeästi päättänyt saattaa minut maaliin nopeasti, sillä hän laittoi puolet munasta suuhunsa ja alkoi imeä voimalla. Olin täysin ekstaasissa, tuntui kuin hän imisi selkärankani kullinreiän kautta ulos. Tätä nautintoa ei kukaan olisi kestänyt kauaa ja pian olinkin valmis.

– Hnnnngh! Ei vittu! Nyt tuleeehhnnngg!

Matti veti suunsa irti kullistani ja latasin häntä suoraan poskeen. Spermaa ryöppysi ulos useina purskeina samalla kuin kouristelin ja murisin ekstaasin vallassa. Tämä oli voimakkain koskaan kokemani orkku, jota paransi vielä se, että Matti nuolaisi pari kertaa pehmenevää mulkkuani kärjestä. Jokainen nuolaisu tuntui pieneltä salamaniskulta. Tuntui kuin lentäisin jossain korkealla enkä halunnut koskaan palata maan pinnalle.

Juuri sinne kuitenkin seuraavaksi suunnistin, sillä minulla oli homma pahasti kesken. Viittilöin Mattia nousemaan seisomaan. Se paljasti hänen housuissaan olevan pullotuksen. Menin polvilleni hänen eteensä ja vedin häneltä housut pois. Hänen kullinsa oli mielestäni erittäin kaunis ja vietin hetken aikaa vain katsellen sitä lähietäisyydeltä. Sitten painoin poskeni vasten vartta ja hyväilin erektiolla kasvojani. Matti hymähteli tyytyväisenä liikkeitteni tahdissa.

Päätin siirtyä nuolemaan. Vein kieleni aivan kassien juureen ja vedin sitä hitaasti kohti kärkeä. Sitten tein saman uudestaan kullin toista puolta pitkin. Sitten uudestaan toista puolta.

– Sä nuolet tosi hyvin.

Viimeisen nuolaisun päätyttyä vein kullin pään suuhuni ja puristin huuleni tiukasti varren ympärille. Imin samalla tavalla kuin Matti oli imenyt minua. Kuljetin munaa sisään ja ulos suussani.

– Mahtavaa, Mika! Älä vaan lopeta!

Lisäsin tehoa pyörittelemällä kieltäni kullinnupin ympärillä. En pystynyt katsomaan ylös Matin kasvoihin, mutta veikkasin hänen silmiensä kiertäneen juuri ympäri, niin antaumuksellisesti hän murahteli. Aloin panna suullani hänen kulliaan yhä voimakkaammin. Kovan miehisyyden liikkuminen edes takaisin suussani tuntui voimaannuttavalta.

Imuni teki ilmeisesti tehtävänsä, koska Matti tarttui takaraivostani kiinni ja pani ahnasta suutani yhä suuremman kiihkon vallassa. En ehtinyt kuulla Matin laukeamista kun suuhuni alkoi jo pulputa mälliä. Tein vielä viimeisen voimakkaan imun, jotta lypsäisin viimeisen pisarankin ulos. Tulemisen loputtua Matti istahti tuolille vetämään henkeä. Minä pysyin polvilläni lattialla suu täynnä spermaa, jota valui suupielistä leualle.

Loppu perjantai-ilta sujui samoissa merkeissä. Välillä runkkasimme, välillä otimme toisiltamme suihin. Illan huipentuma oli vanhempieni sängyllä tehty kuusysi. Sen jälkeen olimme niin uupuneita, että menimme maaten samaiseen sänkyyn. Nukuimme vierekkäin alasti saman peiton alla kuin rakastavaiset ikään. Viime asiana ennen nukahtamista muistan ajatelleeni, että viikonloppu oli vasta alussa. Mitähän jännää huominen päivä toisi mukanaan?

8 kommenttia viestissä: “Kaverin viettely, osa 2”

 1. Ern0 says:

  Milloin kolmososa?

 2. lööv says:

  KOLMONEN HETI! upee tarina! sun on pakko kirjottaa lisää!

 3. Pertti says:

  Toivottavasti jatkoa tulossa. Hemmetin kiihottavia molemmat sarjan molemmat osat. Ainoa varsinainen huono puoli tarinoissa on niiden hieman lyhyehkö pituus eli kirjoita vaan rohkeasti vähän pidempään jatkossa! 😀

 4. my says:

  milloin ensimmäinen suudelma?

 5. tsaikovski says:

  Kolmososaa ei ole kirjoitettu, joten sen sisältö ja ilmestyminen on epäselvää.

 6. Eetu says:

  Lisää ehdottomasti

 7. verneri says:

  Tosi kiihottavaa, onko olemassa osa 3 ?

  Peppupanoja, onko niitä luvassa?

 8. Mikkis says:

  LISÄÄ!

Kommentoi

top