search
top

Aisurin alkutaival

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä oli ensimmäinen tarinani ja jos mielenkiintoa ilmaantuu voin kertoa lisää meistä jatkossa.

Olin 16 vuotias ja tyttöystäväni melkein 13 kun sain ensikokemukseni aisurin roolista. Olimme olleet kaupungilla ja maistelleet vähän siideriä. Tyttöystäväni Paula oli aika tuiskeessa ja olimme eräässä rappukäytävässä jopa kiihkeiden suudelmien jälkeen harrastaneet vähän sormijuttuja ja Paula oli runkannut minua. Pidemmälle emme olleet uskaltaneet mennä. Oli kotiin lähdön aika ja saimme kyydin Paulan naapurin pojalta joka oli 20 vuotias ja kuskina kavereilleen. Minun piti istua etupenkille neuvomaan tietä kotiini ja Paula istui noiden humalaisten kavereiden kanssa taakse.
Jäin pois autosta eräälle yö huoltamolle, koska asuin aivan sen naapurissa ja kun olin käynyt sisällä ja olin lähdössä kotiini päin huomasin auton edelleen parkissa hieman syrjässä pihalla. Hiivin auton luokse päin näin mitä takapenkillä tapahtui. Toinen noista miehistä suuteli Paulaa ja kouri hänen rintojaan ja toisen kädet vaeltelivat tyttöystäväni hameen helman alla. Pian tämä riisuikin Paulan pikkuhousut ja pudotti ne avoimesta ikkunasta auton viereen. Mies joka suuteli Paulaa aukaisi housunsa ja painoi Paulan päätä kaluaan kohden. Toinen kaveri nousi autosta ja siirsi Paulan nelinkontin takapenkille ja tämä toinen kaveri alkoi työntämään kaluaan tyttöystäväni suuhun. Ulos siirtynyt kaveri avasi myös housunsa ja teki muutaman runkkaus liikkeen kalulleen ja alkoi asetella sitä takaa päin Paulan koskemattomaan pimppaan. Kaveri otti tukevan otteen tyttöystäväni lantiosta ja alkoi painaa kaluaan sisään. Kuulin miten Paula koetti sanoa jotain, mutta se oli epäselvää, koska tuon toisen kaverin kalu oli hänen suussaan. Minua näytelmä alkoi todella kiihottaa ja minun oli pakko avata housuni ja runkata. Paulan takana oleva kaveri alkoi nussia oikein rytmikkäästi rakastani ja kuulin hänen sanovan, että kyllä pikku hutsu puhui ihan totta siitä että oli neitsyt todella tiukka tavara tällä. Pian hän kiihdytti tahtiaan ja näin miten hänen pakaransa jännittyivät kun hän laukaisi lastinsa rakkaani pyhimpään. Sitten autossa istuva tuli istumaan penkin reunalle ja veti Paulan syliinsä istumaan ja kuskina toiminut mies tuli Paulan eteen ja alkoi työntämään kaluaan hänen suuhunsa. “vittu Make olisit voinut varoittaa, että panit paljaalla ja laskit lastit sisään se toinen kaveri käkätti kun Paula aloitti ratsastamaan hänen kalullaan. Kuskina ollut otti tukevan otteen rakkaani takaraivosta ja alkoi naida häntä suuhun kuulin miten Paula välillä kakoi kun kalu meni liian syvälle ja minun oli pakko laueta tätä show touhua katsoessa.
Rakkaaltani neitsyen vienyt alkoi kuvaamaan kännykällään tätä sessiota ja silloin kuskina ollut laukesi tyttöni suuhun häneltä tuli niin mahtava lasti, että näin miten sitä valui suupielistä paidan rintamuksellekkin. Samalla penkin reunalla istunut nousi ylös ja alkoi astua rakkaintani takaovea vasten urahdellen. Paula varmaan huomasi minut tässä vaiheessa kauempana, mutta ei mahtanut mitään kun tämä sonni laski siemenensä jo entisten joukkoon.

Kun olin päässyt kotiin rakkaani laittoi tekstiviestin jossa luki anteeksi rakas ei tämän näin pitänyt mennä, voisinko tulla sittenkin teille yöksi, minä rakastan sinua. Vastasin myöntävästi ja pian Paula kävelikin pihaamme.

Menimme huoneeseeni ja Paula halusi suudella kanssani suudellessamme tunsin kyllä oudon sivu maun tosin ei mielestäni mikään paha. Paula itki olkapäätäni vasten, että saahan hän anteeksi ja myönnyin tähän. koska rakastinhan häntä yli kaiken. Hieroin hänen takamustaan ja kaadoin hänet sängylleni ja riisuin hänen spermaan likaantuneen paidan ja minihameen pois ja siinä tuo enkelini oli ilman rihmankiertämää kun pikkuhousut olivat tainneet jäädä sinne parkkipaikalle. Aloin varovasti sormellani hieroa tuota melkein karvatonta pimppiä joka oli liukkaampi kun koskaan ennen, tunsin sormissani miten sieltä valui paksua spermaa ulos. Paula pyysi, voisinko minä koettaa nuolla häntä ja siirryin hänen jalkojen väliin ja aloin varovasti kielelläni lipoa tuota ihanaa pimppaa sama maku kuin suudellessamme tuntui täälläkin, mutta paljon voimakkaampana. Pian Paula tärisikin jo orgasmin kourissa ja pyysin saisinko minäkin rakastella häntä. Paula vastasi, että kävisikö se että hän runkkaa minua kun hänen alapäänsä on todella arka ja suostuin tähän niin rakkaani otti kalustani kiinni ja antoi taas taivaallisen käsihoidon minulle. yhtäkkiä hän kysyi minulta, että näin kun runkkasit parkkipaikalla sinä taisit kiihottua siitä todella paljon ja samassa minun oli pakko ruiskia lastini hänen käsilleen ja punastellen myönsin kyllä kiihottuneeni katselemisesta.

4 kommenttia viestissä: “Aisurin alkutaival”

 1. fr11kk1 says:

  Tarina vaikuttaa vahvasti yhdellä istumalla kirjoitetulta ja se voisi olla paljon parempikin, jos tekstiä olisi harkittu pitempään. Enemmän tunteiden kuvailua, tuskinpa poika pelkkää kiihotusta kokee katsellessaan kun jo aikuiset miehet naivat vuorotellen tyttökaveria tai sitten ei kovin vahvoja tunteita ollut. Paulaa olisi myös voinut kuvailla vähän enemmän, vaikka turhan nuorihan hän on.

 2. Mikkis says:

  Sillä lailla!

 3. buumanni says:

  Mielikuvitusta riittää, ja se on hyvä se. Suosittelisin kuitenkin, että lukisit kirjoituksesi useampaan kertaan, ehkäpä parin, kolmen päivän välein, niin varmaan huomaisit paljon korjattavaa. Pilkkuja, pisteitä ym. Nyt oli liian pitkiä lauseita, jotka vaikeuttivat ymmärtämistä.
  Niinkuin sanoin, hyvä tarina, ja anna tulla vaan lisää. Mutta huolellisemmalla tekstillä. Älä lähetä ensimmäistä roiskaisua.

 4. Tappi 67 says:

  Loistava tarina.paljaaltaan parasta.lisää samanlaista

Kommentoi

top