search
top

Kokeneen sylissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 3.81 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kohtaaminen elokuun yössä, sen seuraus ja ihanuus. Vanhemmassa vara perempi.

Tämä on tarina jota en olisi tapahtumien ajankohdan aikana kertonut kenellekään. Olin ujo ja lähes kokematon, mutta utelias ja tiedonhaluinen. Nyt jälkeenpäin ja hiukan kokeneempana on helppoa, sillä eihän se nyt niin tavatonta ollut.

Olin hetkeä aikaisemmin eronnut kahden tyttökaverini seurasta ja kävelin yksikseni kohti kotiani Punavuoressa. Olimme aiemmin olleet yhdessä Madonnan Jätkäsaaren konsertissa, me kolme kahdeksantoistavuotiasta abia. Elokuun alkupäivät, tai myöhäiset illat olivat jo syvän hämäriä, mutta lämpimiä. Kaukaista hälyä kuului edelleen ja meren tuoksua tuli telakan suunnalta kävellessäni Telakkakadun yli Merimiehenkadulle. Näin hahmon oikaisevan pienen Telakkapuiston läpi ja tulevan kadulle juuri kohdallani. Mies oli siistin oloinen ja ihmeekseni vaikutti aivan selvältä. Hän oli keski-ikäinen, ehkä jotain neljänkymmenen, tai ainakin niillä main. Hän hymyili ja sanoi, tai oikeastaan totesi ystävällisellä äänellä:

” Arvaan, että konsertista tulossa.”

” Nii’in, kyllä,” vastasin arasti ja siirryin hiukan kauemmaksi miehestä.

” Siellä sitä minäkin olin. Oli kyllä hieno esitys. Harvoin semmoista täällä meillä edes on.”

” Oli se hieno kyllä,” vastasin hieman ujostellen tuntemattomalle miehelle.

” Kotiinko menossa?”

” Kotiin.”

” Minulla sama suunta, mutta koti vaan on Inkoossa. Tulin veneellä kun oli niin hyvä sää. Ajattelin, että voin kiinnittää veneen johonkin Jätkän tai Salmisaaren tyhjään laituriin, mutta eihän se käynyt. Mustat haalaripukuiset vartijat ja turvamiehet viittoili, että pois pois. No ajoin sitten suoraan Kauppahallin taakse ja siellä oli sopivasti vielä tilaa yhdelle paatille.”

Katselin hiukan ihmetellen suulasta herraa. Hän tuntui mukavalle ja erikoiselle höpöttäjälle. Mies oli nuorekkaan tuntuinen, ja ihmettelin miten hän yksikseen oli konserttiin lähtenyt. Selvisihän se miehen jatkaessa jutustelua.

” Minulla oli vaimo ja tytär mukana, mutta he menivät vaimon sisaren luo Lauttasaareen. Aikovat siellä yöpyä ja katsella sitten huomisen päivän kesä-Hesaa. Itse aion olla veneellä ja odotella huomisiltaa ennenkuin surautamme taas kotiin. On vaan etsittävä jokin muu paikka yöksi, sillä kaupungin virkamiehet eivät oikein hyväksy yöpymisiä veneessä keskellä kaupunkia. Missäs sinä asut? Älä pelkää, en kotiisi havittele.”

” Tuossa Albertinkadun alapäässä. Mun pitää kääntyä tuosta alas.”

” Hei, älähän vielä,” sanoi mies ja pysähtyi. Niin tein minäkin.

” Mikä sinun nimisi on, minun on Konstantin, mutta kaikille Konsta vaan.”

” Mä olen Vaula.”

” Vaula. Kiva ja nätti nimi. Erikoinen. Lähde kuule minun kanssa kävelemään tuonne Kauppatorin rantaan. Nythän on niin mukava myöhäisilta että. Lämmin ja lempeä. Katsotaan sitä minun ylpeyttäni ja kyllä minä saatan sinut takaisin. Ja turvallisesti. Vai onko sinulla kiire kotiin vai ihan pakko?”

” Tuota, kello on jo varmaan vaikka kuinka paljon. Kai kohta keskiyö. Ei mulla kyllä mikään pakko ole himaan mennä. Ei siellä ketään ole. Kaikki on landella tai jossain. Mutta en mä nyt oikein tiedä,” vastasin epäröiden, vaikka mies minua kiinnosti kovasti.

” Tule nyt vaan. Kävellään hiljakseen ja jutellaan, tai minähän se kai se juttelija olen, semmoinen vika minussa on.”

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Niin siinä kävi, että lähdin miehen mukaan. Kävelimme rinnakkain Merimiehenkatua Viiskulman läpi ja ohi Johanneksenkirkon. Puikkelehdimme Kasarmitorille ja sen laitaa Eteläiselle Makasiinikadulle ja alas rantaan. Veneitä oli useitakin kiinnitettyinä laituriin ja yhden luo mies, se Konsta minut vei. Vene oli minusta valtava moottoriveneeksi. Olin aina mieltänyt mootoriveneen semmoiseksi puksuttajaksi joita keikkui rantavesillä. Miehen vene, minusta laiva, oli kaksikerroksinen. Ylhäällä pystyi kai ajamaan myös, sillä siellä oli tuulilasi ja kompassi ja muuta vehjettä. Alaosa oli kuin pieni mökki isoilla ikkunoilla. Menimme perästä veneeseen, sillä se oli sillätavoin kiinnitetty laituriin. Mies avasi lukituksen lasisesta liukuovesta ja liu’utti sen auki. Hän viittasi minut edellään sisään ja kosketti minua kevyesti selästä. Ensimmäisen kerran. Portaat menivät sivulta alas veneen alimmaiseen osaan. Siellä mies esitteli makuutiloja joita oli kahdeksalle hengelle. Suihku ja WC olivat perässä. Nyt miehen käsi oli koko ajan hartioillani, ja se tuntui mukavalle. Palasimme takaisin ylös ja Konsta pisti teeveden kuumenemaan keittiösyvennyksen liedelle.

“Haluaisitko jotain juomista, esimerkiksi olutta, viiniä tai jotain. Uskon, että niitä kyllä löytyy. Itse en niistä välitä, mutta vaimo ja tytär niitä aina merellä ollessa tissuttelee. Valvotusti ja kohtuudella tietenkin,” naureskeli mies.

” Ei kiitos, tee on hyvää ja se riittää.”

Istuimme rinnakkain lämpimässä kesäyössä ja katselimme harvaa liikennettä, joka Etelärannassa oli. Konsta istui minussa aivan kiinni, ja en tiedä miksi, mutta jotenkin oli vaan mukava olo kuunnellessa hänen lakkaamatonta puhettaan. Annoin hänen käden viivähdellä polvellani. Annoin hänen kättä siirrellessä huolimattomasti vetää helmaani ylemmäksi. Annoin hänen keveästi silittää silmänräpäyksen ajan käsivarttani. Hän katsoi silmiin ja jutusteli. Hän asetteli tyynyä selkäni taakse ja silitti poninhäntääni.

” Voinko udella ikääsi,” hän kysyi yllättäen.

” Kahdeksantoista, kuukauden yli,” vastasin.

” Minun tytär, joka nyt on äitinsä kanssa Lauttasaaressa on kaksikymmentä, myös juuri täyttänyt. Minä muuten olen jo neljäkymmentä ja kolme vuotta päälle.”

” Ai, en uskoisi,” vastasin ihan totuuden mukaisesti.

” Nyt on aika valoisaa, vaikka yö onkin. Haluaisitko, että käymme hiukan pyörähtämässä tuossa kaupungin edustalla?”

” Olisihan se kivaa, ” vastasin yrittäen hillitä intoani.

” No se tehdään, ja kaupungin virkamiehetkin ovat tyytyväisiä, kun alus tästä häipyy.”

Konsta pisti murahtelevan moottorin käyntiin ja irrotti perästä köydet, siirtyi sitten keulaan ja irroitti sieltä myös. Hän siirtyi ohjauspyörän luo, – ruorihan se on, ja lisäsi koneen möyrintää ja lähdimme liikkeelle. Hitaasti hän ohjasi veneen irti rannasta ja ulos altaan kapeasta suuaukosta väljemmille vesille. Hän ohjasi rannan suuntaisesti kohti Kaivopuistoa Siljan terminaalin ohi. Kaupunki oli näin mereltä päin kaunis katsella, vaikka emme kaukana rannasta olleetkaan. Kiertelimme ulommas Särkän taakse ja kohti Pihlajasaaria.

” Haluatko Vaula hieman ajaa tätä paattia,” kysyi Konsta, ” tule tähän, istu pallille vaan ja kädet ruorille.”

” En kai mä osaa,” vastasin, vaikka kovasti teki mieli.

” Tule tähän nyt vaan. Kyllä sinä osaat, täällä on leveät tiet ja ojat kaukana.”

Siirryin ohjaamaan ja istuin jännittyneenä katsoen tarkasti tuulilasin läpi ulos. Konsta seisoi rinnallani pitäen kättään vyötäisilläni. Ei keveästi, vaan tunsin sen voimakkaana uumallani. Merellä liikkui useitakin veneitä ja Jätkäsaaresta näkyi täydet valot ja esiintymislava kirkkaana valojen loisteessa. Siellä taisi olla jo purkutyöt käynnissä, sillä konsertin lopusta oli jo aikaa kulunut.

” Mennään tuosta Melkin ja Pihliksen välistä Harmajalle. Mitä pidät ohjaamisesta?”

” On tää kivaa.”

Ohjaaminen oli helppoa eikä vauhti ollut kova. Konsta seisoi turvallisesti rinnallani ja tuoksui hyvältä. Käsi teki pientä hyväilevää liikettä vyötärölläni välillä nousten selkääni ylös ja puristaen kainalostani aivan aavistuksen minua kohti itseään. Istuin korkealla ohjaajan tuolilla jalat nostettuna kiiltävälle putkelle, joka kulki sitä tarkoitusta varten tuolin alla. Istuminen ei hame päällä ollut kovinkaan naisellista, sillä huomasin polvieni olevan kaukana toisistaan ja hameenhelman nousseen korkealle ylös. Paljaat reiteni olivat alastomina pitkälle kohti syliäni helman laskeutuessa reisieni väliin peittäen pikkarini näkymästä. Konstan käsi piti minua hyväilyjen kohteena ja liikkui taas alas selkääni vyötärölle. Osuimme jostain ilmestyneeseen ristiaallokkoon ja koko alus heilahti hieman. Konstan käsi putosi reidelleni kuin tukeakseen. Käsi jäi siihen aluksen keulan osoittaessa kohti Harmajaa. Tunsin käden hitaan liikkeen sen noustessä reittä ylös, pysähtyen sitten tuntiessa hameenhelman. Vilkaisin Konstan kättä ja sitten hänen kasvojaan.

” Olit pudota tuolilta,” hän sanoi aavistuksenomaisen paksulla äänellä.

” En olisi,” vastasin hieman hymyillen.

Kyllähän minä tiesin mikä miehen tarkoitusperä oli. Vaikka olinkin nuori, niin olin pannut jo muutaman pojan kanssa. Oli pari ollut yli kaksikymppistäkin. Ei minua haitannut koskettelu ja olin valmis Konstan kullille. Mukavaa oli seurata hänen ujoa etenemistään ja pelkoa torjumisesta.

Yllättävän omituinen tunne oli minussa valloillaan. Rintoja ikäänkuin puristi, etenkin nännejä. Tunsin kosteutta pimpissä ja melkein odotin Konstan ujuttavan kättään pidemmälle hameeni alle. Jotkut nuorempien kanssa kokemani pikkuseikkailut olivat olleet aika sekoilua ja tunarointia, harjoittelemattomuutta. Nyt minusta tuntui jännittävälle kun hätäilemätön aikuinen mies minua koski. Laskin leukani alas kohti rintaa ja vilkaisin paitani avonaiseen aukkoon. Olin jättänyt napituksen aika vajaaksi lähtiessä kävelemään hiostavan iltayön tunteina kohti kotia, ja avonaisena paitani oli edelleen. Vaikka nuori olinkin, niin rinnat minulla oli kuin kehittyneellä naisella, ja olinhan muutenkin naisellinen. Rintojeni vako oli kauniisti esillä ja punaisten rintaliivien pitsireunus vilkkui paitani aukosta. Hipaisin kädelläni hameenhelmaa vielä ylemmäksi ja punaiset pikkarini vilahtivat. Konsta nielaisi vierelläni.

” Ajetaan tuosta Kustaanmiekasta sisään ja katsotaan, voidaanko kiinnittyä Suokin laituriin.”

Konsta otti ruorin käsiinsä ja ajoi taitavasti hämärässä yössä Suomenlinnan Kasinonpuiston laituriin. Kauaa ei kestänyt kun alus oli köysitetty kivisen laiturin kolmeen suureen rautarenkaaseen. Katselin isäni ikäisen miehen toimia kannella hänen pistäessään tavaroita ojennukseen ja kiristäessään köysiä. Tunnustelin vaivihkaa pikkareitani ja totesin niiden olevan pillun kohdalta jotakuinkin märät. Konsta tuli sisään ohjaamoon ja katseli keittiön suuntaan.

” Haluaisitko vielä teetä tai jotain?”

” En, en mitään.”

” Sinä olet hiukan pistänyt pääni pyörälle kuules Vaula.”

” Ai minä? Miten niin,” naurahdin.

Konsta tuli eteeni ja pisti molempien käsiensä sormet poskilleni, liikutti niitä alas leualle, siitä hitaasti kaulan kummaltakin puolen alas olkapäilleni ja avasi kaula-aukkoani lisää. Seisoin silmät puoliummessa ja otin vastaan hänen käsiensä kosketuksen aiheuttaman ärsytyksen. Ihanan, väristyksiä antavan kosketuksen.

” Mennään alas,” sanoi Konsta ja laskeuduimme portaat makuutiloihin.

En vastustellut, sillä halusin tätä puheliasta miestä, hyvältä tuoksuvaa Madonna-fania. Seisahduimme ison kaksoisvuoteen vierelle ja arvelin sen olevan aviovuoteen, mutta en välittänyt.

” Saanko riisua sinut,” kysyi Konsta pieni kiihko silmissä.

” Saat.”

Katsoin leuka kohden rintaa miten mies napitti hitaasti puseroni nappeja auki. Hitaasti ja huolellisesti hän pujotti napin napinreijästä läpi ja aina avasi puseroa hieman enempi sen minkä avattu nappi antoi myöden. Hän eteni seuraavalle, kunnes kaikki olivat avattuna. Lämpimät kädet olivat hartioilla josta paita oli helppo pudottaa pois. Hameen vyötärönappi ja vetoketju avautui vaivatta ja hame putosi lattialle. Seisoin pelkissä pikkareissa ja rintaliiveissä Konstan edessä. Punainen alusasuni sai tuntea Konstan kädet niiden avatessa rintaliivien hakaset ja liu’uttaessa pikkareitani alas. Astuin niistä pois ja pudotin myös avatut rintaliivit lattialle. Seisoin alasti Konstan edessä ja kysymättä mitään avasin hänen paitansa, avasin vyön ja sepaluksen. Hän heitti paidan sivuun ja pudotti housut lattialle. Kyykistyin ja tartuin boksereiden lahkeista vetäen niitä hitaasti alas. Ne olivat mustat ja liukkaat. Niiden vyötärönauha lähestyi alavatsaa paljastaen tumman karvoituksen. Kullin kohdalla alkoi olemaan tiukempaa, mutta sain vedettyä alemmas. Kuminauha kuljetti mukanaan seisovaa kullia alaviistoon, josta se yht’äkkiä pongahti vapauteen ja huojuvaan tanaan. Olimme kumpikin alasti.

Kyykistyneenä Konstan edessä sain mielihalun kosketellä kyrpää. Vaikka minua olikin naitu, en ollut vielä koskaan saanut oikein tutkia miehen kalua. Ne panot kun olivat olleet semmoisia pikaisia, tai sähläämällä toteutettuja nuorisohuitaisuja, jolloin en ollut muuta tehnyt kuin hetken runkannut ja pari kertaa käyttänyt terskaa suussani, ennenkuin kaveri oli saanut kalunsa sisään. Sekin vierailu sitten oli lyhyt, sillä montaa kertaa ei kalu kestänyt työntöjä, kun se jo purki sisuksensa. Nyt tönäisin etusormella patukkaa. Painoin sitä alas ja päästin irti niin, että se pongahtaen iskeytyi ylös läjähtäen Konstan vatsalle. Puristin terskan etusormen ja peukalon väliin yrittäen muovailla tattia eri muotoihin. Toisella kädellä kannattelin kivespussia ja tunnustelin kahta pallukkaa siellä sisällä. Liukkaita penteleitä kumpikin. Venytin nahkaa ylös terskan päälle ja nipistin sen päätä. Kun laskin nahasta irti, niin se vetäytyi heti kauas terskan taakse. Terskan aukko oli kostea ja tuntui sormessa liukkaalta. Koko kulli oli kova ja kireä, suonet pullottaen huojuva salko. Päätin ottaa sen suuhun ja imeä kerrankin rauhassa ja maistella kivikovaa lihasta. Otin otteen varresta ja ohjasin helottavaa nuppia kohti huuliani, nuolaisin päätä ja sain kirpeän maun kielelleni. Jotain sieltä oli tullut. Aivan kuin olisi terska kirskunut hampaissani kun hieroin sitä niitä vasten. Avasin suuta ja otin kullinpään kielelleni. Pompottelin siinä hetken patukkaa ja imaisin sitten koko komeuden suuhuni. Otin Konstaa pakaroista ja aloin runkata suullani. Kivekset löivät leukaani ja oli tunne kuin minusta valuisi märkää ulos. Kokeilin toisella kädellä syliäni ja se suorastaan tulvi. Kämmeneni kastui ja otin sen pois pillultani ja painoin sillä Konstaa palleasta. Hän otti käteni kätensä alle ja liikutti sitä vartalollaan. Kulli meni ajoittain aika syvälle nieluuni ja sylkeä valui suupielistä.

Nousin kyykkyasennosta ylös ja annoin kullin olla rauhassa. Konsta puristeli nännejäni, otti sitten rinnat puristeltavaksi ja imi niitä. Tunsin miten nännit upposivat imiessä syvälle hänen suuhunsa, lähes kipua tuottaen.

” Saanko nuolla sinua,” kysyi Konsta.

” Saat, tietenkin saat.”

” Mene tuohon vuoteelle. Anna jalkojen olla lattialle, noin”, Konsta asetteli minut selälleen jalat riippumaan reunan yli lattialle.

Makasin selälläni reidet kaukana toisistaan, syli avoinna ja kädet kuumottavilla rinnoilla. Konsta oli kyykistyneenä jalkojeni välissä ja sormeili häpyhuulia. Levitti niitä ja hiveli niiden laitoja, kierteli klitoriksen pihoilla ja sai aikaan jumalallisia väristyksiä. Keskikohtani ei pysynyt paikallaan vaan kohottelin sitä, kiemurtelin vähän ja huokailin päästäen suustani inahduksia. Tämmöistäkö se on, kun saa rauhassa rakastella? Entä sitten kun Konsta suutelee pimppiä, vai suuteleeko? Pakko!

” Sinulla Vaula on kaunis pillu.”

” Kuinka niin,” ihmettelin.

” Paljon kauniimpi kuin tyttärelläni.”

” Siis mitä? Miten niin? Mistä sä sen tiedät?”

” Kyllä minä olen sen useasti nähnyt. Tuossa etukannellahen ne molemmat levittelevät itseään kun ollaan merellä. Ja mieluummin minä tytärtäni katson kuin vaimoa.”

” Voi hemmetti,” kohottauduin nojaamaan kyynärvarsiini ja katsoin miestä silmiin.

Ei sen puoleen. Olin useasti nähnyt isäni seuraavan tarkasti minua liikkuessani epämääräisesti pukeutuneena. Olin kai joskus muka “vahingossa” jotain vilauttanutkin.

” Tekisikö sun mieli joskus koittaa tytärtäsi,” kysyin.

” Siis mitä koittaa?”

” Siis sormella vaikka hänen pimppaa.”

” No ei, mutta mukava katsella vaan,” naureskeli Konsta.

” Ai, mulle ei ole kukaan koskaan ennen tehnyt sormilla niin hyvää kuin sinä äsken, eikä kukaan kunnolla edes nuollut,” sanoin hiukan hämmentyneenä pienessä toivossa tuntea Konstan huulet pimpallani.

” Odota, minä nuolen ja suukottelen pimppisi tulipunaiseksi, sopiiko.”

” Sopii,” kuiskasin.

Konsta leikki sormillaan pillullani vielä hetken. Upotti kaksi sormea sisään ja koukisteli niitä siellä. Otti kolmannenkin sormen ja venytteli ja kierrätti nippua märässä pesässä. Hitaasti hän veti sormet pois pillusta ja katselin edelleen nojaten kyynärvarsiin. Näin miten sormien perässä tuli siima sitkasta ainetta. Konsta levitti sormiaan jotka näyttivät räpylälinnun jalalta. Pudotin itseni takaisin selälleni ja voi että häpesin. Minusta tulee limaa! Mutta samalla oli ihana tunne.

” Vaula, sinä olet oikea nainen.”

” Hyi mitä kaikkea, ähh.”

” Ei mitään, minä rakastan tätä ja olen ylpeä itsestäni, että olen saanut sinut mukaan ja nauttimaankin tästä.”

” Niin… mutta… Ooh.”

Tunsin miten Konstan pää oli syvällä jalkojeni välissä ja hänen huulensa koskettivat häpyhuuliani. Kieli leikki niiden välissä sipaisten klitorista kevyesti. Ihanan hellästi, sillä se oli aika arka turvotuksesta. Konsta otti sen huuliensa väliin ja imi. Olin räjähtää hänen häpykielelle antamiin suudelmiin. Kädet olivat pakaroitteni alla ja sieltä hän nosteli minua kohti suutaan. Kieli painui syvälle pillun uumeniin ja märkyyttä valui ja valui. Pieniä ääniä kuului, niin pillusta kuin suustani. Heittelin päätäni ja käteni viuhtoi. Ponnistin varpaitani lattiasta ja pohkeet kiristyivät saaden aikaan lieviä suonenvetoja. Teki niin saatanan hyvää! Tuo mies teki semmoista jota kukaan ei vielä ollut minulle tehnyt.

Konsta kohottautui ja nosti minua kauemmaksi vuoteelle. Nostin jalkani ylös ja levitin ne leveälle.

” Odota, pistetään tämä kylpypyyhe pyllyn alle,” sanoi Kansta ja levitti suuren, valkoisen pyyhkeen allemme.

Konsta nousi jalkojeni väliin ja ohjasi kulliaan kohti pillua. Hän härnäsi terskanpäällä aukkoa ja hieroi sillä häpyhuulia. Ujutti sen sisään aivan aavistuksen ja oli vetävinään sen taas ulos. Työnsi aavistuksen syvemmälle ja sitten taas ulos. Minä olin aivan kiimassa ja pelkäsin, ettenkö saa häntä sisääni ollenkaan. Taas kulli liukui pienen matkaa ja alkoi sitten vetäytyä pois. Kiedoin nopeasti jalkani Konstan lanteille ja painoin kantapäilläni hänet vasten itseäni. Kulli meni sisään ja syvälle. Törmäili kohdun suulle ja pohjaan. Salamoita sinkoili silmissäni kullin osuessa pohjaan. Taisin hetkittäin huutaa, en muista, mutta ei muu mielessä ollut kuin kullia kullia kullia lisää. Syvälle sitä ja paljon. Konsta painoi ja puraisi minua nänneistä. Otti ranteista kiinni ja venytti käteni kauas taakse. Rinnat sojottivat kohti Konstaa ja välilihalla valui puro kohti pyllyvakoa ja sieltä kylpypyyhkeelle. Konstan hengitys oli tiheää, mutta niin oli minunkin. Alus heilahti jonkun ohiajavan nostattaman aallokon voimasta ja kuului pientä narinaa.

Konsta pani päältä ja minä vastasin alta. Tämä oli ihanaa ja minulle uutta taitavan miehen käsissä. Ajattelin, etten enään koskaan mene kokemattomien kanssa sänkyyn. Olin ihastunut Konstaan maatessani hänen painonsa alla ja saadessani aikuisen munaa itseeni. Minulle oli tullut useita pikkukouristuksia pimppiin, semmoisia joita saa kotonakin helposti hiukan sormettaessa itseään. Nyt tunsin, että jotain isompaa oli tulossa. Reiteni jännittyivät ja sormet upposivat Konstan pakaroihin. Tuli purkaus ja väristys, tärisin ja inisin, välilihaan sattui, ihanasti. Onneksi Konsta oli huomannut ja lopetti panemisen ja odotti kaiken menemistä ohi. Se meni nopeasti ja Konsta alkoi kiihtyvällä tahdilla painamisen. Se oli ajoittain nopeaa tikkausta, kunnes Konsta ei enää pidätellyt vaan antoi tulla. Viime hetkellä hän sai vedettyä kalun ulos ja ohjasi kaiken vatsalleni, ei kauemmas rinnoille eikä muualle. Spermalampi levisi vatsallani ja täytti navan. Karvoitus, joka minulla häpykummulla nyt oli, kastui myös vaaleasta liisterimäisestä aineesta, mutta muuten olimme siistejä. Pillusta oli valunut vaan omia eritteitä ja kulkeutunut pyllyyn ja pakaroille. Vatsan sivuilta valui spermaa. Konsta otti toisen pyyhkeen ja pyyhki vatsani ja napani. Otin pyyhkeenkulman käteeni ja kuivasin pakarat, välilihan ja pillun.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kiipesimme ylös ohjaamo-osaan teekupit käsissä ja istuimme siellä olevalle sohvalle. Alastomina. Katselimme miten Suomenlinnan lautta purki ensimmäisiä ihmisiä saarelle. Heitä oli paljon jo näin aikaisin aamulla, mutta oli päivästäkin tulossa kaunis. Nojasin Konstaan ja hipelöin hänen reittään ja leikin kullin kanssa. Se alkoi kovenemaan ja nostamaan päätään reisien välistä. Konstan käsi hakeutui syliini joka imaisi sormen sisäänsä. Olin valmis vaikka mihin. Pistin kupin pöydälle ja otin myös Konstalta sen pois. Nousin istumaan hänen syliinsä ja ohjasin kullin pilluun. Halasin ja puristin häntä vasten itseäni samalla hieroen alavartaloani Konstan kulliin. Se liukui jälleen syvyyksiin saaden aikaan värähdykset vartalossani. Ratsastin siinä korkealla laiturin tasosta. Olimme suojassa, ehkä keikkuva pääni näkyi lautasta tuleville, ei muuta.

Konsta oli liukunut hieman makuuasentoon ja sain kehitettyä kovemman vauhdin ratsastukselleni. Pikkuorkkuja tuli taas satamalla, mutta annoin mennä vaan.

” Ollaan Vaula nyt varovaisia. Hyppää pois heti kun sanon.”

” Juu,” sain sanottua hengästyneenä.

Rintani heilahtelivat kun pompin Konstan kullilla. Tunsin poskieni polttavan ja tunsin Konstan kielen nuolevan hikeä rinnoiltani.

” Nyt, nouse pois,” kuulin Konstan hengästyneen äänen.

Nousin hieman ja tunsin miten kulli luiskahti ulos ja painoi nyt häpyluutani kun istahdin takaisin. Kuumaa spermaa roiskahteli taas vatsalleni. Kastuimme siitä molemmat sylikkäin istuessamme. Suutelin Konstaa, imin hänen huuliaan ja suukottelin ohimot, kaulan ja otsan. Olin onnellinen. Nuolin pienet hikikarpalot hänen nenänpielistään. Tunsin miten vielä kuuma sperma valui alas kohti pilluani ja annoin sen valua. Eihän siitä vaaraa enää ollut. Häpyhuulet kastuivat siemennesteestä ja sitä valui pitkin vakoa taas alas ja tippui Konstan reisien välistä vaalealle nahkasohvalle.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Olimme päivän Suokin rannassa. Kukaan ei tullut neuvomaan ja vaatimaan poislähtöä. Muistelin paikalla olevan useasti jonkin armeijan laivan, mutta nyt ei tainnut silläkään olla tarvetta paikkaan. Siistiydyimme ja hävitimme rakastelun jäljet aluksesta. Hyväilimme ja kopeloimme toisiamme ja oli mukavaa. Ja rakastelimme. Katselimme toistemme suihkuttelua.

” On kai kohta lähdettävä, sillä tunnin kuluttua naisväki tulee sinne Kauppahallin taakse. Annan Vaula sinulle taksirahan niin pääset kotiin. Nythän kävi näin, etten pääsekään saattamaan sinua kotiin.”

” Et anna mitään. Nyt on hieno ilma ja kävelen kotiin. Ja pääsenhän mä kolmosella.”

” Ei, kyllä minä annan.”

” Kiltti, ei!”

” Hyvä on sitten. Voinko antaa tämän kortin kumminkin. Jos joskus vaikka soittaisit tai pistät sähköpostiin jonkin viestin, niin se olisi mukava juttu.”

” Joo, kyllä mä meilaan. Onko sulla facebook-tiliä?”

” Ei ole, eikä tule. Näillä pärjäillään.”

” Ok, ehkä se face onkin vähän turha.”

” On se.”

Annoin puhelinnumeroni jonka Konsta tallensi kännykkäänsä.

¤¤¤¤¤¤¤¤

Nojasin Kauppahallin takaseinään ja katselin kun kahdenkymmenen metrin päässä kaksi naista astui alukseen josta hetki sitten itse olin poistunut. Jotain puhetta kuului sisältä ja hetken kuluttua nuorempi, kaunis pitkäsääri tuli ulos ja meni keulaköysille ja pujotti ne pois puutolpilta. Konsta irrotti peräköydet ja vilkaisi minuun heilauttaen pikaisesti kättään. Itse rouva käynnisti murahtelevan moottorin ja ohjasi tottuneesti aluksen kohti isompaa merialuetta tyttären kyykistellessä etukannella kieputtamassa kiinnitysköysiä. Konsta teki takana samaa ja katsoi minua.

9 kommenttia viestissä: “Kokeneen sylissä”

 1. jane says:

  Ihana tarina,kiiiiihoittava. Voi kun tapaisit Konstan vaimon ja tyttären joskus…

 2. Aura says:

  Huh! Tuli omat kesäöiset ja kahdenkeskiset vaeltelut hiljaisilla kaduilla ja puistoissa. Pienet koskettelut ja hieman muukin. Iik, kostuin. Olisinpa joskus jonkun herran kanssa päässyt veneeseen.
  Hyvin kirjoitettu ja tunnelman kuvailu mitä parhain. Miten joku osaakin?

 3. kumminkin says:

  Nuoren neidon exodus läpi kaupungin nojaten mieheen, melkein isään, ja saaden tuntea kokeneen rakkauden. Kaunis ja kiihottava. Ei rivo.

 4. Saarenneiti says:

  Erittäin kiihottava kertomus 😉

 5. Empsuu says:

  Pidin pidin pidin. Viisi tähteä

 6. mapidin says:

  Oli mukava seurata samoilua halki öisen Helsingin ja edustan merialuetta puhelinluettelon karttaa apuna käyttäen. Ihan tosi, se oli hauskaa. Ja ennenkaikkea sujuvan esityksen, ilman mitään takelteluja, ja virheettömän tekstin lukeminen oli nautittavaa.
  Hyvä juttu kuin mikä.

 7. Katriina says:

  Oikein hieno kertomus, mutta jää neljään tähteen. Yksi tähti putoaa liiasta katujen ja kaupunginosien luettelemisesta. Eihän niillä ole merkitystä muille kuin paikallisille asukkaille.

 8. MasterJonathan says:

  Maukasta. Hulmuhelma on kehittynyt suuresti kirjoittajana. Tätä oli mukava lukea. Ja mikä parasta siinä oli mukana tarina. Ei mikään taivaita hipoileva jännitystrilleri, vaan peruskiva juttu, joka kuitenkin toi sitten seksin ympärille kehyksen. Tästä täydet pisteet.

  Keskustelua on paljon ja se ehkä saa tarinan näyttämään pidemmältä kuin se onkaan. Keskustelu kieltämättä kantaa tarinaa, joskin ukko on kyllä melkoinen höpöttäjä ja lausahdukset välillä kuulostivat kornilta. 😉 No vietteleminen tuli kuitenkin esiin tarinoinnilta alta minä-ajatuksina. Tämä ”viettely” oli kutkuttavaa luettavaa.

  Kuvailet näppärästi tuon miehisen kapineen. Koska tarina on kirjoitettu naisminä-näkökulmasta, se ei häiritse edes mieslukijaa. Ja olisihan se erikoista, jos naisminä pelkästään omaa värkkiään kuvailisi.

  Uusintasessio oli pieni pettymys. Se tapahtui turhan nopeasti. Eikös vasta silloin se jaksaminen ole parhaimmillaan?

  Lopetus taasen toi mukavat mielikuvat siitä mitä laivalla mahtaakaan tapahtua sitten äidin ja tyttären kanssa. 🙂

 9. vamecum says:

  Hienosti nostateltu tunnelmaa. Hyvin taitavasti kirjoitettu. Pidin. Kaikki viisi tähteä.

Kommentoi

top