search
top

…Ja onnellista uutta vuotta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (270 votes, average: 3.85 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen novellini. Tarinan pituus on noin 32 A4 sivua. Sinua on varoitettu. Ellei aihe kiinnosta tai etsit neljän lauseen pikakuvaelmaa pelkästä seksistä ja lopussa kysymyksen ”jatkanko?”, älä tuhlaa aikaasi. Tapahtumat on jaoteltu 13 kappaleeseen.

*01

Millaista on tavallisen naisen tavallinen elämä?

Olen 22 vuotias nainen. Ehkä olet nähnyt minut kotikaupungissani. Olen tullut sinua vastaan, olet vilkaissut minuun kerran ja unohtaen minut olet jatkanut matkaasi. Ehkä olet nähnyt minut shoppailemassa ja valitsemassa vaatteita. Vaaleat, lyhyeksi leikatut ja kerrostetut hiukseni ovat kehystäneet keskittyneitä kasvojani kun olen salaa mielessäni ihastellut värikkäitä, kauniita ja rohkeita asuja. Sinä olet keskittynyt omaan elämääsi tietäen että kuitenkin valitsisin ne tavalliset, turvalliset ja sopivat vaatteet jotka korostaisivat ”henkistä ikääni”, ei nuorta ikääni. Arvaat että jopa hiukseni ovat kampaajani ehdottamat koska en olisi itse koskaan uskaltanut kokeilla uutta tyyliä.

Tai ehkä näit minut viikonloppuna juhlimassa. Olin ystävieni seurassa mutta tanssin heidän kanssaan yksin, join siideriäni yksin ja nauroin heidän seurassaan yksin. Ehkä kaverisi tönäisi sinua käsivarteen, mainitsi minut kivannäköiseksi ja ehdotti että tutustuisit minuun. Vilkaisit minua ja vastasit kaverillesi, ”Onhan hän ihan kaunis, mutta…”

Mutta…

Minua katsoessasi näkisit siveän, sovinnaisen, velvollisuudentuntoisen ihmisen jonka mieheksi sopisi akateemisesti koulutettu ja klassista musiikkia soittava, hyvätapainen äidin pieni pikkupoika joka sai aina kympin käytöksestä.

Mies jollainen et itse ole.

Sellaista on turvallinen, tavallinen ja tylsä elämä.

Minusta tuntuu että kaikki kohtelivat minua tyttönä aina siihen saakka kunnes muutin pois kotoa. Inhosin sitä. Olen pyrkinyt kaikin tavoin korostamaan sitä että olen aikuinen – En tyttö, enkä teini. Huonon itsetuntoni vuoksi aikuisuus on ollut minulle pelkkä ongelma koska vanhempani eivät suostuneet hyväksymään että minusta tuli jo ”iso tyttö”, niinkuin he ärsyttävästi asian kuvailivat. Pääosan aikuisuudesta olen elänyt yksinäisyydessä. En ollut henkisesti valmis kun aikuisuus ehätti ja nuoruus loppui.

Kahdeksantoista ikävuoden jälkeen ystäväni alkoivat yksi kerrallaan seurustelemaan vakavasti ja minä jäin parien varjoon. Pariutuneilla on ne omat jutut ja sinkuilla omat, ja tällainen henkisesti keskenkasvuiseksi jäänyt ja miehiä arkaileva sinkkunainen ei siihen kuvioon lopulta kovin hyvin mahtunut. Sen lisäksi elin kotonani 20 vuotiaaksi asti kunnes äitini alkoi yllätyksekseni vihjailla että vuokraisin oman asunnon.

Tajusin kipeän syyn vihjailuihin, mutta se tuntui pieneltä voitolta koska olin ehdottanut jo ylioppilaaksi päästyäni että muuttaisin omaan asuntoon. Kuitenkin vielä silloin vanhempani olivat kehottaneet odottamaan, käymään töissä tai opiskelemaan ja keräämään rahaa kunnes se oikea astuisi kohdalle. Kuinka ”Se Oikea” voisi astua koskaan kohdalle kun asuin kotonani ja kun en käynyt missään?

Puolustelin kuitenkin muuttosuunnitelmieni lykkäämistä itselleni sillä että isäni oli helposti viinaan lankeava ja humalassa hän oli arvaamaton. Huonoina aikoina pelkäsin äitini puolesta, mutta kykenimme yhdessä puolustautumaan isäämme vastaan. Hän ei ollut kovin väkivaltainen meitä kohtaan, mutta tuhosi raivostuttuaan irtaimistoa ja oli sen lisäksi joskus selvinpäinkin äkkinäinen ja ankara. Kun olin yläasteella saanut kotiini lehden joka valisti seksistä ja joka sisälsi kondomin, isäni oli heittänyt lehden heti postin haettuaan roskikseen. Pelastin lehden kun olin koulupäivän aikana kuullut ystäviltäni lehden tulleen jokaiseen kotiin. Lehdestä muodostui oma salainen aarteeni.

Selvinpäin isämme rakasti meitä kaikkia – ja häpesi itseään. Mutta häpeä kasvoi ja korvensi, kunnes hän tukahdutti sen uudella pullolla.

Olin siis velvollisesti tehnyt töitä lakin saatuani, säästänyt rahaa, sivistänyt itseäni ja tehnyt kaiken tunnollisesti ja sääntökirjan mukaan – Pyrkinyt eteenpäin mutta pysyen paikallani ja lykäten omaa elämääni. Lyhyesti sanottuna, miellyttänyt kaikkia muita paitsi itseäni.

Olin yksinäinen nainen ilman läheisiä ystäviä, ja ilman töitä – ja ilman sitä oikeaa. Tein kaiken muiden puolesta, elin muiden määrittämää elämää ja unohdin kuka minä itse olen.

En koskaan seurustellut sillä olen ollut aika arka miesten kanssa ja ihastukseni jotka tunsivat isäni maineen, arkailivat kanssani. Se ei ollut hyvä yhtälö. Naapurissammekin asui poika joka halusi kerran suudella minua mutta en uskaltanut koska ”se oli syntiä”. Ystäväni varmaan pitivät minua täysin kylmänä mutta totuus on toinen. Rakastan masturboimista, rakastan kosteuttani pillussani ja pikkuhousuillani, mielikuvitustani, makuani, ja kiihottuneisuuden tunnettani. Rakastan kapeaa uumaani, litteää vatsaani, reisieni herkkiä sisäpintoja, kihelmöivää kosketusta nänneilläni. Ja rakastaisin seksiä jos minulla olisi kumppani.

Pelastaessani seksivalistuslehden piilotin lehden hyvin ja katselin sitä salaa. Sinä iltana masturboin ensimmäistä kertaa elämässäni. Pete, pikkuveljeni, tuhisi yläpedissä ja muutaman minuutin kuluttua sätkin, tärisin, pidättelin ääntäni ja sitten itkin onnesta kuunnellessani veljeni tuhinaa ja tuntiessani koko kehoani värisyttävän hyvän olon tunteen. Ihastuin itseni tyydyttämiseen mutta sain tehdä sitä harvoin koska Pete asui samassa huoneessa kanssani ja ajan puutteen vuoksi kävimme talon saunassakin joskus kahdestaan. Nautin itseni koskettelusta mutta myös häpesin sitä koska olin aina liian märkä ja koska minulle oli opetettu ettei itseään saanut kosketella. En ymmärtänyt kuinka jokin niin ihana oli niin kiellettyä.

Lehdessä kerrottiin kuinka itsetyydytys oli tervettä, sallittua ja oikein. Mutta erityisesti isä tuomitsi seksin, eikä äitikään sallinut sellaista. Taistelin syyllisyydentunteita vastaan pitkään. Ainoat orgasmini sain käydessäni yksin saunassa tai suihkussa, sillä en uskaltanut muualla tehdä sitä loppuun asti.

Lopulta muutettuani omaan asuntoon eteeni avautui aivan toisenlainen sivu elämästäni.

**02

Isä ja veljeni muuttivat tavarani uuteen kotiini. Äitini ja minä siivosimme asunnon. Nautin siitä että teimme asioita yhdessä ja näyttelimme ulkopuolisille että meillä meni hyvin. Kuitenkin tiesin mitä pinnan alla piili. Olin samaan aikaan sekä pahoillani Peten puolesta että myös kateellinen hänelle. Kateellinen siksi että selvinpäin isäni piti veljeäni aikuisena vaikka hän oli vasta yläasteella, mutta pahoillani siksi että oli sanonut toivoneensa muuttaa kanssani. Nyt hän jäisi yhdessä äitimme kanssa miehen luokse josta ei koskaan tiennyt milloin hän avaisi korkin.

Annoin veljelleni luvan tulla luokseni ihan milloin tahansa koska tiesin mitä voisi tapahtua. Tiesin myös äitini harkinneen eroa jo pitkään mutta en ollut kertonut siitä veljelleni. Epäilin että ellei hän tiennyt, hän ainakin aisti sen.

Kun muutto ja siivous oli ohitse ja perheeni oli poistunut. Oven sulkeutuessa syvä hiljaisuus laskeutui asuntooni. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin olevani vapaa. Asuntoni oli toki halpa, mutta siitä huolimatta viihtyisä ja hyvässä kunnossa oleva kaksio. Se sijaitsi aivan keskustan reunamilla pienten puistojen ympäröimänä ja pienen mäen päällä josta avautui kaupunkimaisema. Uuden asunnon lisäksi minulla oli myös mukava työpaikka josta sain rahaa ja jota jäi suurimmaksi osaksi säästöön. Pidin omasta kodistani ja uudesta elämästäni.

Kahvinkeitin porisi ja olin istunut alas patjalle ja katselin olohuoneen ikkunasta ulos vaaleanharmaata taivasta. Minulla oli hyvä olla ja yhtäkkiä uuden vapauden huumaamana syntiset, seksikkäät ajatukset valtasivat mieleni. Kuin humauksena, tunsin kiihottuvani ja säntäsin ylös tarkistaakseni kylpyhuoneen ja pesukoneen. Sitten asetuin makaamaan takaisin patjalle, avasin farkkuni ja masturboin itseni ihanaan orgasmiin ensimmäistä kertaa omassa vapaudessani. Tuntui ihanalta!

***03

Kun olin saanut ensimmäisen orgasmini vapaudessa, vietin kaiken vapaa-aikani masturboiden. Ensimmäisen vuoden jälkeen, jouduttuani työttömäksi, löysin internetin maailman ja aloin katsomaan pornoa. Luin seksinovelleja, chattailin ja mesetin seksistä tuntemattomien ihmisten kanssa ja masturboin. Saunassa ja suihkussa masturboin. Käydessäni vessassa masturboin. Iltaisin television ääressä masturboin. Nukkumaan mennessä masturboin ja kun heräsin, masturboin ennenkuin tulin esiin peiton alta.

Olin varmaankin seksiaddikti, mutta rakastin vapauttani, rakastin kiihottuneisuuttani ja rakastin lukemattomia orgasmejani!

Kun vuosi sitten jäin työttömäksi, ostin videokameran ja olen siitä lähtien kuvannut masturbointiani silloin kun luen seksinovelleja. Nautin tästä salaisesta fetissistäni josta kukaan ei tiedä. Katselen usein itseäni masturboimassa ja kuuntelen ääntäni kun videolla luen ääneen seksinovellien kohtauksia. Työnnän videoissa erilaisia esineitä itseeni. Yritän kuvata märkyyttäni, nännieni kohoamista kovaksi, vatsalihaksieni, peppuni tai häpyni supisteluja orgasmissa tai kasvojeni nautinnosta kärsiviä ilmeitä. Kosteusvoidepullot tai halvat liukasteet ovat ejakuloineet videoissani lukuisia kertoja kasvoilleni, vatsalleni, rinnoilleni, hävylleni, sisälle vaginaani ja pepulleni. Olen kuvannut itseäni tekemässä ruokaa samalla kun olen ruuanlaiton lomassa työntänyt erilaisia keittiöesineitä ja ruokailuvälineitä, hedelmiä tai kasviksia sisälleni. Viikottaiset tuntikausien ihanat makaamiset suihkun lattialla vesisuihkun tyydyttäessä minut ovat tallentuneet videolleni. En ole lesbo, enkä kiihotu naisen vartalosta mutta minua kiihottaa videoissani se kuinka kiihotun fantasioistani tai muiden kirjoittamista fantasioista ja kuinka olen silloin vapaa. Videot ovat kuin päiväkirja omasta itsenäisestä, salaisesta ja erotiikan täyttämästä vapaasta elämästäni – Kuin terapiaa velvollisuuksien täyttämää ahdistavaa nuoruuttani vastaan.

Olen ollut miestä vailla niin että se jo sattuu. Koko salainen yksityiselämäni pyörii seksin ympärillä enkä saa siitä tarpeekseni ja nautin valtavasti siitä että saan olla salassa kenenkään tuomitsematta eroottinen suomalainen nainen.

Luulin eläväni koko elämäni vanhana piikana hiukseni nutturalla, vakava ilme kasvoillani ja salaisen kaksoiselämäni kanssa, kunnes eräänä iltana elämääni astui nuori mies…

****04

Kuinka nopeasti elämä voikaan muuttua?

Oli uudenvuoden aatto. Asunnossani oli pimeää ja katselin ikkunastani kaupungin yllä räiskähteleviä värikkäitä raketteja. Istuin nojatuolissani ja olin masturbointiani varten nauttinut loput punaviinistäni mutta en ollut humalassa. Tämän vuoden uudenvuoden juhlat olivat rauhallista aikaa, minulla ei ollut ketään kenen kanssa juhlia. Perhejoulukin oli jäänyt viettämättä kun Petekin oli viettänyt jouluaaton luonani.

Koko vuoden olin ollut yksinäni tavaten ainoastaan perhettäni, kirjaston työntekijää, työkkärin tai KELA:n virkailijaa tai kaupan kassaa ja muutamaa harvaa ystävääni.

Mutta viimeisetkin ystävistäni olivat lentäneet syksyn alussa maailmalle ja pidimme yhteyttä ainoastaan puhelimen ja tietokoneen välityksellä. Tänään oli mesekin ollut hiljainen ja niinpä olin viettänyt iltani vain masturboiden ja ihaillen samalla lukemattomissa eri väreissä välähteleviä raketteja.

Pihalla kadulla lapset huusivat innoissaan ja sitten kuului pamauksia ja kohta rakettien räjähdykset alkoivat valaista välähdyksillään asuntoani. Nautin olostani vaikka kaipasinkin ystäviäni.

Tyhjentynyt punaviinipullo seikkaili sisälläni ja vasen käteni käytti taitavasti pullon suuta sen osuessa juuri sopivasti pisteelleni. Läppärilläni oli viimekesäinen videoni jossa paksu porkkana venytti peräaukkoani. Häpyhuuleni levittäytyivät yläpuolella avoimina ja kosteana ja sormeni hyväilivät klitorista. Rakastin peräaukkoni tuntemuksia. Peräaukkoni hyväily oli yhdessä klitorishyväilyn kanssa varma ja nopea tie voimakkaaseen orgasmiin.

Makasin nojatuolissani ja nostin jalkojani. Vein käteni sivulta perseelleni ja nostaessani emättimessäni liikkuvaa pulloa, näin viimeisten punaviinilirujen valuvan pullon seinämää pitkin suoraan emättimeni sisään. Voi hyvä luoja kuinka minä kaipasinkaan miestä ja miehen siemennestettä pilluuni!

Kaksi vuotta sitten olin nähnyt elämäni ensimmäisen kerran oikean aikuisen alastoman miehen. Tiia oli ystäväni johon olin tutustunut lukiossa ja hänen uusi miesystävänsä oli komea, lihaksikas ja pitkä, tummahiuksinen hauska mies. Olimme juhlineet ja menneet saunaan ja olin häpeillyt estoisuuttani kun muut ystäväni olivat riisuneet vaatteensa ja minulle oli paljastunut kuinka lähes kaikki heistä olivat ajaneet alapäänsä täysin paljaaksi ja osa vähintään siistinyt alapäätään. Minulla oli ollut täysin vapaana kasvatettu, tuuhea ja rehottava pehko, melkein kuin merkkinä siitä kuka seurusteli ja kuka ei, kuka oli neitsyt ja kuka kokenut.

Miehet olivat tulleet hetkeä myöhemmin saunaan meidän kanssamme, mutta Tiian miestä olin salaa vilkuillut kiihottuneena ja häpeästä ahdistuneena. Kaikki olivat pakkautuneet saunaan ja tilan loppuessa olin poistunut suihkuun vilvoittelemaan ja rauhoittumaan. Olin häpeillyt häpykarvoitustani ja pieniä rintojani, joiden nännit olivat olleet kiimasta ihan kovat. Suihku oli valunut päälleni ja olin ollut märkä muustakin kuin vedestä ja olin halunnut kotiini masturboimaan. Tiian miesystävä oli tullut suihkuun hieman myöhemmin. Hänellä oli ollut selkeä puoliseisokki jonka halusin nähdä ja painaa mieleeni tarkasti, mutta en olisi halunnut hänen huomaavan että katsoin sitä. Kulli oli ollut upea, sileä ja pitkä ja terskan suojana oli ollut esinahka.

“Tuo upea spermaa syöksevä kulli nussimassa minua suihkussa!” Mieleni täyttyi muistikuvista.

Vilkaisin olohuoneen pöydälle ja etsin käsiini kosteusvoidepullon. Ties kuinka monetta kertaa videollani orgasmini pullisti taas rytmikkäästi peppuani ulospäin, porkkana liikkui ja lopulta valahti ulos.

Klikkasin uuden videon ja vaihdoin punaviinipullon tilalle pienellä reiällä ja pyöristetyillä reunoilla varustamani, varta vasten halujani tyydyttämään luomani kosteusvoidepullon. Valutin hiukan liukastetta oikean käteni sormille. Pullo toimi mahtavasti koska se ei vuotanut liikaa kosteusvoidetta sisälleni ja voide oli tarpeeksi paksua ettei se vuotanut yli helposti. Olin hyvin kiihottunut kun katselin itseäni.

Näytöllä näkyvällä videolla olin loppukesän myöhäisillan matalan auringonkajon kultaamassa pyykkituvassa. Kamera istui tukevasti pyykkipenkillä josta se kuvasi lähes koko vartaloni. Esittelin kameralle farkkujeni alta paljastunutta tummakarvaista pilluani joka suunnasta. Talon ovet oli jo lukittu, mutta muistin selkeästi jännityksen ja kiihottuneisuuden kun kuiskailin kameralle kertoen mitä olin tekemässä.

Videoni kiihotti minua ja työnsin kosteusvoidepullon sisääni. Kylmä pullo säväytti. Keskisormeni oli jo peräsuolessani ja etusormeni tekisi kohta oman tilansa tiukkaan aukkooni. Jospa minulla olisi mies, Tiian mies, haluaisin rakastella pyykkituvassa nyt, pohdin itsekseni.

Tiesin jo mitä videolla tapahtuisi seuraavaksi. Esitellessäni pilluani takaapäin kameralle, nostan farkkuni yhtäkkiä ylös ja juoksen nopeasti pyykkityvan ovelle ja kurkistan ulos tarkastaen jonkun kuulemani äänen. Sitten tulen takaisin ja avaan farkkujeni nappeja uudestaan hermostunein sormin.

Muistin tuntemani jännityksen edelleen.

Videolla työnnän farkkuni polviini ja vaaleanpunaiset pikkuhousuni ovat ruttaantuneet, paljastaen sivuilta ja päältä karvoitustani ja märän läntin niiden alla. Kohta seison pyykkituvassa kamerani edessä farkut polvissani ja vaaleanpunaiset pikkuhousut reisilläni. Pikkuhousuni ovat kastuneet kiimastani ja nostan kamerani kuvaamaan kuinka selvästi tumma läikkä paljastaa sen. Laitan taas kameran paikoilleen eteeni.

“Mä munin” -kommentoin kameralle ja sitten ähkin hetken ja yritän punnertaa sisälläni olevaa esinettä ulos pillustani.

“Toivottavasti kukaan ei tuu nyt” -huolehdin ja jatkan punnertamista.

Sormeni hyväilevät klitorista ja taas keskityn punnertamiseen. Kuuntelen talosta kantautuvia ääniä ja olen videolla selvästi jännittynyt ja valmis nostamaan nopeasti housuni.

“Nyt ne taitaa tullahh” -ähkäisen samalla kun valkoinen painava golfpallo putoaa sisältäni farkkujeni sisään.

Muistin edelleenkin kuinka paljon pallo venytti aukkoani ja kuinka hyvältä tuntui pitää niitä salaa sisälläni.

“mun sisällä on vielä yks” -kommentoin hätäisesti ja jatkan punnertamista, kun samalla hyväilen klitoristani.

“se on ihan huulilla, mä oon niin tiukka” -ilmoitan kameralle ja jatkan yhä raivokkaammin klitorikseni hyväilyä.

Huohotan hengästyneenä.

“Nyt mulla tul…aohhh” voihkaisen, samalla tukahduttaen kiljahduksen ynähdykseksi kun äkkinäinen orgasmi ravistaa kehoani.

Samalla kun toinen valkoinen golfpallo putoaa pillustani ulos, pieni pissanliru kastelee vaaleanpunaiset pikkuhousuni ja värjää ne uusilla tummilla laikuilla. Hyväilen sormillani klitoristani kunnes orgasmini antaa periksi.

Orgasmini jälkimainingeissa tarkastelen kastuneita pikkuhousujani ja sitten kerään golfpallot nopeasti housuistani. Kameran edessä kumartuneena esittelen niitä hetken kameralle. Kosteuteni kiiltelee pallojen pinnalla. Pyyhkin hikeä kasvoiltani, hengähdän ja naurahdan voipuneesti. Videolla minulla on vielä liian pitkät hiukset.

Nousen taas seisomaan ja työnnän pallot huolelliseti ja rauhallisesti takaisin emättimeeni. Kamera kuvaa kuinka ensin yksi, sitten toinen valkea pallo katoaa sisääni näkymättömiin. Kuin taikuri, esittelen vielä tyhjiä käsiäni ja kostunutta sormeani – Pallot ovat syvällä pillussani.

Puen märät housuni takaisin jalkaan ja nostan kameran uudestaan ja kuvaan betonilattialle jääviä pieniä pissaroiskeita jotka olin vahingossa päästänyt. Kommentoin niitä hihittäen hiljaa, kerään pyykkini ja lähden punaposkisena takaisin yläkertaan sammuttaen kamerani.

Se oli kiihottava video. Läppärin kelmeässä valossa olin valmiina orgasmiin, kelasin kohtaan jossa häpyhuuleni avautuvat pallon levittäessä niitä avoimeksi. Oikean käteni sormet hyväilivät peräaukkoani ja tuttu samettisen kuuma tunne sormillani kertoi kuinka kiihottunut olin. Kosteusvoidepullo runkkasi pillussani edestakaisin ja pullo oli täynnä “poikaystäväni siemennestettä”.

Ajattelin tuttuja miehiä joihin olin ollut ihastunut. Ajattelin naapureitani jotka rakastelivat ja ääntelivät joskus öisin. Ajattelin suutelevia homomiehiä ja heidän ejakuloivia kalujaan, ja pornoelokuvien miehiä ja heidän naistensa sisältä valuvaa spermaa. Ja sitten ajattelin salaista rakastelua suihkussa Tiian miehen kanssa.

En muistanut enää hänen nimeään, mutta hänen salainen, sileä ja pitkä kulli liikkuisi sisälläni. Hän suutelisi minua kiihkeästi ja omistaen. Antautuisin hänelle ja hän ottaisi minut hellästi mutta määrätietoisesti. Kohta kullinsa sykkien, sitten siittäen ja täyttäen minut. Tiia ei tietäisi mitään, saunasta kuuluisi vain naurua kun antaisin hänen yhtyä minuun ja siementää minut.

Tunsin ihanan kihelmöinnin joka kertoi että orgasmini tulisi nyt. Voihkin enkä voinut pidätellä ääntäni. Ensimmäinen supistus tuli ja emättimeni muuttui heti liukkaammaksi. Tässä asennossa sisälläni oli varmasti jo liukastetta punaviinilirujen joukossa – hänen spermaansa. Puristin automaattisesti pulloa voimakkaasti ja Tiian mies ejakuloi mielesssäni uudestaan liukasta siementään sisääni. Jälleen pilluni supisteli orgasmissaan ja puristin pullosta haaleaa liukastetta vaginaani kuvitellen rakastajani vaarallisia kuiskauksia veden valuessa päällemme ”Mä tuun. Multa lentää sun sisään. Mä lennän syvälle sun pilluun.” Peräaukkoni supisteli sormieni ympärillä ja nopeasti edestakaisin liikkuvat sormeni vahvistivat sisääntyönnöllään orgasmiani.

Huohotin ja voihkin ja annoin kosteusvoidepulloni kapean kaulan vetäytyä ulos minusta ja pudotin pullon allani olevalle pyyhkeelle. Minut oli jo siemennetty. Työnsin kaksi sormea emättimeeni ja nain itseäni kunnes voimakas ja nopea orgasmini alkoi helpottamaan ja jättäydyin nojatuoliini makaamaan rentoutuneena. Jatkoin fantasiaani ja kuvittelin kuinka muut tulivat nyt saunasta ja kuinka Tiian mies suihkun alla huuhteli kaluaan jolla oli hetki sitten tehnyt minut tyytyväiseksi. Tunne oli ihana.

Raketit räiskähtelivät ulkona ja välähdykset valaisivat hiestynyttä jalkojeni ihoa. Orgasmi oli tuntunut hyvältä ja annoin itseni rentoutua täydellisesti. Liukastetta vuosi sisältäni allani olevalle paksulle pyyhkeelle. Annoin pilluni tyhjentyä. Kohta menisin suihkuun.

*****05

Säikähdin kamalasti yhtäkkistä ovikellon ääntä, pinkaisin seisomaan ja automaattisesti tarkistin ettei minulta olisi unohtunut esimerkiksi kurkkua, kondomipakettia, kosteusvoiteesta märkää pyyhettä tai alusasujani mihinkään. Vedin muutamaan kertaan syvään henkeä ja yritin rentoutua. Ihmettelin kuka tulisi tällaisena päivänä, tähän aikaan ja vieläpä minun luokseni. Suoristin hamettani ja tajusin ettei minulla ollut pikkuhousuja sen alla, nyt ei olisi kuitenkaan aika etsiä niitä. Nuuhkaisin sormiani ja ne haisivat selvästi pillulleni ja liukasteelle. En ollut käynyt suihkussa kahteen päivään ja olin jo ehtinyt sormettamaan useita kertoja. Haisin varmasti hielle ja seksille. Myös kondomin tuttu tuoksu erottui sormistani. Toisen käden sormiani en viitsinyt haistaa. Ovikello soi uudestaan. Keräsin kaiken minkä löysin, pyyhin kosteusvoiteet pois pillultani ja tungin sen jälkeen lähes kaikki seksitavarani pyyhkeeseen. Otin mukaani alushousunikin jotka löytyivät keittiön lattialta. Kannoin nyytin hirmuisessa kiireessä vessan pyykkikoriin ovikellon soidessa taas uudelleen. En ehtisi pestä käsiäni. Vedin vanhan t-paidan päälleni. Nännini nöpöttivät sen alla selkeästi mutta rintaliiveille ei olisi aikaa.

“Tullaan tullaan, odota” huikkasin ja tunsin kuinka kosteusvoide alkoi valua reittäni pitkin alas. Olin lähes täynnä sitä, sitä oli varmaan kohdussanikin saakka ja yritin puristaa pillullani ettei se valahtaisi heti ulos.

Avasin oven ja yllätyin suuresti kun pimeästä käytävästä esiin astui 16 vuotias pikkuveljeni.

”Pete?” tervehdin hämmästyneenä.

“Hei. Vittu mä haluan muuttaa sun luokse asumaan. Ainakin vähäksi aikaa.” hän ilmoitti suorasukaisesti suruisalla äänellä ennenkuin ehdin vastata tervehdykseen.

Hän oli itkenyt ja ärsyyntynyt, kuulin sen hänen äänestään. Nyökkäsin huolestuneena ja hätääntyneenä yrittäessäni pidätellä kosteusvoiteita sisälläni. Tarjosin hänelle tilaa tulla sisään.

“Isä räjähti kun se huomasi että olin juonut. Enkä juonut edes paljoa, vaan vähän maistin. Se oli niin pahaa etten pysty kirkkaita juoda. Jarppelta oli myös unohtunut kortsut mun pöydälle kun se niitä esitteli ja isä luuli että ne on mun ja Annan ja heitti mut pihalle. Vittu mä en edes seurustele sen laaman kanssa enää.”

Isä oli sellainen, ajattelin hiljaa mielessäni.

“Löikö se?” ääneni paljasti aidon huolestuneisuuden.

“Ei onneksi, mutta se paiskas kukkaruukusta jotain paskaa mun silmille kun se oli jo kaatanut sen pöydälle. Sitä tuli hiuksiin ja vaatteisiin kun väistin, mutta ei muuta”

“Tekikö se äitille mitään?”

“Ei, äitihän on mummon luona ja siksi nyt kun isä on yksin, se alkoi taas ryyppään.

”Milloin se aloitti?”

”Taas aamulla. Mä näin jo silloin että ois vaan ajan kysymys millon se keksii syyn riehua.”

Tiesin että putki oli alkanut ja tiesin ettei äiti ollut välttämättä mummon luona pelkästään vierailulla.

“Ota vaatteet pois, keksitään jotain. Jääkaapissa on jotakin, ota sieltä. Mä käyn ensin vessassa. Oot ny ainakin tän yön… Tai oot nyt alkuun vaikka koko viikonlopun täällä. Katsotaan ensiviikkoa myöhemmin, sullahan alkaa kohta koulukin taas.” sanoin hänelle kun kiirehdin vessaan.

Liukaste valui jo polvilla ja tippui lattialle, ja kun pääsin kumartumaan istumaan vessanpöntölle loput lorahtivat tulemaan äänekkäästi veteen. Punnersin ja sormetin viimeisetkin ulos ja lopulta käsisuihkulla huuhtelin emättimeni kunnolla. Koko häpy oli liukas, mutta se täytyisi nyt kestää siihen asti että pääsisin suihkuun.

Kun tulin pois vessasta, veljeni istui keittiössä ja katsoi itsekseen ulos rakettien räiskähtelyjä. Hän oli lauhtunut, mutta näin hänestä että hän oli surullinen vaikkakin nyt helpottunut. Minua säälitti se mitä hän saisi vielä pari vuotta kestää ennenkuin pääsisi pois. Hän haukkasi leipää. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun Pete tuli tänä jouluna pakoon kotoaan ja niin siirsin taas oman salaisen kaksoiselämäni sivuun.

Minusta tuntui hyvältä että tilanteestaan huolimatta veljeni oli avoin, aika rohkea ja omalla veljellisellä tavallaan hyvä. Hän ei ollut ”kusipää” niinkuin muiden tuttujeni veljet heidän mielestään olivat teininä olleet. Meillä oli ollut aina hyvä ja luottavainen suhde. Ja koska olin vanhempi ja kuuntelin häntä, hän uskalsi kertoa avoimesti kaiken mikä hänen sydämellään oli. Luotin itsekin häneen ja me saatoimme keskustella kaikesta ilman outoa ja teennäistä kiertelyä. Ehkä se johtui siitä että meillä ei ollut muitakaan jotka olisivat ymmärtäneet kotonamme vallitsevan tilanteen.

Juttelimme pitkän tovin ennenkuin ehdotin että kävisin nopeasti suihkussa ja lähtisimme iltakävelylle katsomaan torille paikallisten bändien konserttia ja tulennielentäshowta ennen keskiyön raketteja. Hän kysyi ehtisikö hänkin käydä suihkussa pesemässä mullat hiuksista ja annoin tietenkin luvan. Vaatteita ei ollut vaihtaa, mutta harjasin mullat pois.

******06

“Pete hei, päästä mut sinne, mun täytyy ottaa äkkiä pari juttua” koputin vessan oveen kun kuulin suihkun sammuvan ja veljeni ottavan pyyhkeen naulasta.

“odota hetki mä kuivaan ensiksi itteni” kuului pienen hetken päästä hengästynyt ääni.

“Ei kun avaa nyt, oon mä sun karvat nähny jo miljoona kertaa. Mä otan vaan pari juttua siitä äkkiä ja saat olla sitte ihan rauhassa” Hoputin häntä.

“No vittu just, et olisi päästänyt jos mun olisi pitänyt päästä ja vaikka mäkin olen nähnyt sun tissit ja pillun”. veljeni kommentoi samalla kun avasi oven.

“No mutta sä olet mies”.

“Sitä mä just tarkoitin, epätasa-arvoa” hän kuittasi.

Kuuma kostea ilma löyhähti kasvoilleni kun astuin kylpyhuoneeseen.

”Millon sä muka mun pillun oot nähny?” kysyin epäuskoisena.

”Joka kerta kun oon ollut täällä yötä ja me ollaan menty kännissä sänkyyn tai kun ollaan käyty tän talon saunassa.”

Veljeni astui takaisin suihkun puolelle ja jatkoi kuivaamistaan.

“Me, kännissä, ja sänkyyn?” kysyin naurahtaen hassulta kuulostaneelle lauseelle.

Pete irvisti.

”Kas kun mä en muista mitään. Sä taidat ollakin aika huono sängyssä.” jatkoin vitsiä, kiusoitellen häntä hänen sanavalinnastaan.

”Hullu. Nukkumista mä tarkoitin.” hän kuittasi nauraen itsekin.

“Ai niin tietty… olisin mä sut päästänyt”. Vastasin hymyssä suin.

“Niin niin. Laita ovi kiinni ettei tuu kylmää ilmaa.” Veljeni heitti hymyillen.

Vedin oven kiinni. Pyykkikorista keräsin mukaani pikkuhousut jotka olivat haaroista jotenkin kosteat, eivätkä ainoastaan kosteat vaan liukkaan niljakkaat.

“Vitun liukaste… mun ainoat puhtaat pikkarit.” manasin mielessäni.

“Ei tää voi olla liukastetta, ei nää ollu mulla päällä, eikä purkin tai pyyhkeen alla.” tajusin nopeasti.

Avasin pikkuhousuja ja puolen sekunnin sisällä harmitukseni vaihtui ihmetykseksi. Tajusin että haarapalan kankaalle oli levinnyt vaaleaa tahmeaa ihka oikeaa miehen spermaa.

Siitä ei voinut erehtyä. Sperma oli harmaan valkeaa paksua liukasta limaa ja tuoksu oli minulle uusi mutta selvä. Sitä oli haarapalassa paksulti ja se löysi tiensä pitkin haarapalaa kuin jähmeän hidasliikkeinen liima. Harmitus oli käväissyt mielessäni sekunnin sadasosan ajan kun olin kuvitellut että olin itse sotkenut pikkuhousuni. Nyt ymmärsin että ainoat puhtaat pikkuhousuni olivat nyt, ei sinänsä likaiset, mutta täynnä spermaa…

Ja ei ihan mitä tahansa… Spermaa!? Ihmetykseni vaihtui pieneksi kiihottuneisuudeksi.

Veljeni oli ollut suihkussa ainoastaan viisi minuuttia. Missä ihmeen ajassa hän oli ehtinyt laueta pikkuhousuihini?!

Koskin ajattelematta paksua spermaa joka ei ollut vielä edes kovin kylmää vaan haaleaa. Siihen jäi silmänräpäyksen ajaksi pieni painauma joka tasoittui taas heti. Laskin pikkuhousuni pienelle pöytätasanteelle meidän eteemme. Haarapala oli julkeasti esillä ja suihkuhuone oli muuttunut kamalan hiljaiseksi ja liikkumattomaksi.

Tajusin että jos pukisin ne, siemenneste koskisi aukkoani, huuliani ja klitoristani. Veljeni oli laskenut liman juuri sille kohdalle.

Seisoiko hänellä, oliko hän tullut juuri hetkeä ennenkuin olin koputtanut oveen? Yritin vilkaista hänen alakertaansa mikä nolotti itseäni. Kiihkoni kasvoi ja ajatuksissani alkoi takomaan ajatus että minun on pakko saada nämä pikkuhousut itselleni, se olisi seksifantasioitteni suurimman unelman täyttymys. Elämäni ensimmäisen kerran näin haluamaani spermaa oikeasti silmieni edessä. Olin haistanut sitä, olin koskettanut sitä ja se tuntui vieläkin liukkaalta sormenpäissäni kun hieroin niitä salaa yhteen. “Ihanaa ainetta.” Mietin ja halusin viedä sormenpäät huulilleni ja maistaa sitä kielelläni mutta en uskaltanut.

En uskaltanut koska se oli veljeni spermaa ja ajatus veljestäni palautti minut takaisin maan pinnalle.

“Mitä tää on, millon sä tän ehdit tehdä?” Kysyin suoralla, mutta en lainkaan suuttuneella äänellä.

Olin salliva ja ymmärsin itsetyydystä eikä itsetyydytys, tai sperma, tai siis veljeni sperma pikkuhousuissani minua pelottanut.

Olin jo muutaman vuoden keskustellut ihmisten kanssa seksistä. Useat siskot olivat kertoneet pikkuhousuihinsa ilmestyvistä spermatahroista, jotkut inhoten, jotkut taas kyselläkseen neuvoa kuinka saisivat veljensä lopettamaan ja jotkut harvat kertoen kiihottuvansa siitä. Ja lukemattomat veljet olivat kertoneet laukeavansa siskojensa, äitiensä, tätiensä ja kavereidensa siskojen ja äitien pikkuhousuille, ja he kaikki kertoivat pitävänsä siitä.

Kuten yleensä elämässäni, kaikki tuollainen jännittävä oli tapahtunut aina muille, mutta nyt yllättäen minunkin elämässä tapahtui. Pidin masturbointia ja tavallaan myös pikkuhousuihin laukeamista täysin luonnollisena, jopa silloin kun se tapahtui sisarusten kesken. Mutta siitä huolimatta nyt oli kyseessä kuitenkin minun viimeiset puhtaat pikkuhousuni ja se oli ongelma.

”Millon sä tän ehdit tehdä” kysyin taas, ja tajusin yhtäkkiä että hänen oli täytynyt tehnyt sitä ennenkin. Ainakin kuusi kertaa olin pessyt pikkuhousuni jotka olivat olleet koppuraiset haarapalasta ja laikku oli ollut isompi, ja aina se oli tapahtunut sen jälkeen kun veljeni oli vieraillut luonani. Olin kuvitellut sen johtuneen omista nesteistäni.

Veli oli säikähtäneen näköinen, eikä ihme. En kuitenkaan osannut suuttua tai ärsyyntyä, enemmänkin minusta tuntui vanhemmalta, ja, en voinut sille mitään, mutta myös kiihottuneemmalta. Tunteeni risteilivät sen välillä uskaltaisinko näyttää kiihottuneisuuteni ja haluni käyttää noita pikkuhousuja vai pitäisikö minun moralisoiden yrittää kieltää haluni ja nauttia vasta myöhemmin kuivanneista pikkuhousuistani. Ja mikä olisi veljeni reaktio? Mitä jos veljeni runkkasi ainoastaan pikkuhousuihin, eikä “siskon” pikkuhousuihin? Halusiko hän minua, ajatteliko hän minua?

Olin otettu siitä että hän oli tullut minun housuihini niin nopeaan, samalla kun olin ollut makuuhuoneessani etsimässä päällepantavaa. En tiennyt hänen ajatuksistaan, mutta totisesti nyt toivoin että hän olisi lauennut niihin ajatellen niitä “siskon” pikkuhousuina. Useana vuonna minun itsetuntoani oli nakerrettu, mutta nyt halusin uskoa itsestäni hyvää ja ajatella että veljeni oli kiihottunut ja tehnyt sen minun vuokseni.

Mietin hänen sanojaan, “Hullu. Nukkumaan, mä tarkoitin”

”Mikä ihmeen ”hullu?” kysyin hiljaa ja viitaten hänen aiempaan kommenttiinsa. Hän ei reagoinut kysymykseeni lainkaan, en tiennyt kysyinkö sitä edes ääneen.

Koska Pete ei vastannut, moralisointi voitti vielä tällä kertaa mutta kiihko tuli hyvänä kakkosena “Tämän saisit lopettaa heti. Mun puhtaita pikkuhousuja et ala sotkemaan, vaan jos sun on pakko ja saat jotain kiksejä mun pikkuhousuista, niin sotke likaisia tai hoida asiasi muulla tavalla… vaikka, lennä vaikka silloin ku oot suihkussa tai vessassa, tai lennä paperille…”

Veljeni kuunteli posket hiljalleen punehtuen.

”Ja jos öisin runkkaat niin et ainakaan mun petivaatteita sotke spermoilla, ja tuu vaikka tänne vessaan ja tuut paperille tai sitte otat mun likaiset pikkarit ja… kun saat asias hoidettua, pudotat ne pyykkiin etten mä vedä niitä aamulla vahingossa jalkaan… etkä ainakaan vie yhtäkään mun pikkareista itelle.”

Änkytin lauseita ja yhtäkkiä en osannut sanoa enempää. Veljeni näytti toivottomalta ja jatkoin: “Ookoo?”

En saanut ajatuksistani enää kiinni. Olin lukenut useita seksinovelleja ja kokemuksia joissa mies runkkasi pikkuhousuille ja jotkut veivät niitä pyykkituvistakin ja nyt edessäni seisoi veljeni samoissa harrastuksissa. Silmäni vaelsivat edelleen hänen silmistään hänen kalulleen, sitten pikkuhousuissa olevaan spermaan ja taas takaisin. Se hävetti minua ja yritin pitää katseeni hänen silmissään vaikka hän katsoi joka paikkaan muualle paitsi silmiini.

Mielikuvissani välähti taas halu laittaa pikkuhousut jalkaani, tuntea vihdoinkin oikea sperma hävylläni. “Vaikka se olisi veljeni spermaa?” Mietin. Sitä seurasi silmänräpäyksessä ajatus: “Mutta se olisi melkein sama kuin hän työntäisi sisääni.” jonka jälkeen mieleeni välähti kysymys: “Halusiko hän työntyä minuun ja ruiskuttaa!…” Liian kiihkeä ajatus sakkasi.

Olinko edes valmis sellaiseen? kysyin itseltäni. Mielikuva rakastelusta ja veljeni hetkeä aikaisemmin lausumat sanat ”…kun ollaan menty kahdestaan kännissä sänkyyn…” välähtivät päässäni. Minua harmitti että olin neitsyt.

”Vittu” äänettömät sanat muodostuivat vahingossa huulillani. Olin lievästi ärtynyt omiin myllertäviin tunteisiini ja kokemattomuuteeni. Veljeni ymmärsi ärtymyksen kohteen täysin väärin.

“Mä luulin että ne on likaiset” Veljeni yritti posket punaisina puolustautua ja ajatukseni alkoivat selkiytyä.

“Ei ole, en ehtinyt käyttää niitä vasta kuin hetken.”

“Mutta ne oli… Sulla ei ole pikkuhousuja?” ymmärsin kommentin tarkoittavan hameeni alusta.

“Mitä muka? Haluatko sä näh… Mistä muka niin päättelet?” Kysyin hämmästyksestä yllättyneenä.

Hän hengitti pari kertaa syvään ja tunsin että hän alkoi saada säikähdyksen jälkeen rohkeuttaan takaisin. Saatoin rauhoittua hieman itsekin.

“Et sä muuten valittaisi näistä… Mutta mä pyydän oikeesti anteeksi että sotkin ne.”

”Sulla ei oo nyt ollenkaan pikkareita?” hän jatkoi.

”No ei oo, ja aattele siellä on pakkanen. En mä voi tosiaan ilman näitä lähtee.” Sanoin osoittaen pikkuhousuja ja tullen paljastaneeksi totuuden – mekkoni alla minulla ei ollut minkäänlaisia pikkuhousuja.

”Mulla ei ole mitään, ei mitään, ei edes farkkuja jotka voisin laittaa. Mun piti pyykätä vasta huomenna.”

Hän piti tauon, en osannut itse sanoa enää mitään. Jotenkin minua nolotti myös tahaton purkaukseni, mutta pikkuhousujen menetys hieman harmitti.

“Mä luulin tosiaan että ne oli likaiset kun niiden alla oli se sun kurkkukin. En mä puhtaista…” Veljeni ääni oli tasaisempi.

Miksi en tajunnut laittaa sitä kurkkua jääkaappiin, ihmettelin omaa typeryyttäni. Eihän siinä hötäkässä mitään tajunnut.

Pete halusi säilyttää ylpeytensä vaikka oli juuri jäänyt kiinni runkkailusta. Hän tunnusti tekonsa mutta ei aikonut nolostua koska oli paljastanut minutkin ihan samoista puuhista.

Oliko hän kiihottunut minun runkkailusta, siitä että olin käyttänyt kurkkua? Minä en halunnut nolostuttaa häntä, eikä se käynyt mielessä, asia oli jo tapahtunut eikä muuksi muuttuisi. Minun oli käännettävä tämä jotenkin voitoksi.

“Ymmärrä yks juttu. Mua ei haittaa sun sperma, se on ihan luonnollista, kunhan se vaan menee esimerkiksi vessanpönttöön, suihkun lattialle, paperille, tai sitten li-kai-sil-le pikkuhousuille. Mua ei haittaa myöskään sun runkkaaminen, eikä sun siitä tarvi nolostua… kun kaikki muutkin tekee sitä sitä…” Huomasin että halustani huolimatta moralisoin koko ajan. Se ärsytti minua.

“Ai niinkuin sä tuon kurkun kanssa?”

“No niin juuri… käytin sitä juuri silloin kun tulit tänne.” Vastasin liian rohkeana, yrittäen taistella moralisointia vastaan.

”Siksi sä otit pikkarit pois?”

”Niin” myönsin.

Hän oli hiljaa.

“Niin, mua ei haittaa vaikka sä teet sitä silloin kun mä olen täällä sun kanssa kahdestaan, tai jos sä oot täällä kotimiehenä yksin. Mua ei haittaa edes se vaikka sä tekisit sitä mun kuullen. Se on kaikki luonnollista. Mua ei haittaa vaikka ne olis mun pikkuhousut mitä sä käytät. Mutta ethän sotke mun puhtaita pikkareita tai muitakaan mun puhtaita vaatteita tai petivaatteita… ainakaan ilman mun lupaa?” Yritin avautua enemmän ja olla sallivampi ja luonnollinen. Tämä kaikki oli kuitenkin niin uutta etten osannut käyttäytyä ja välillä minusta tuntui että suorastaan tyrkytin mahdollisuutta hänelle.

”Jooko? Mä ymmärrän täysin jos sä haluat sitä tehdä kun panettaa, aika monet teistä tekee sitä.”

Veljeni nyökkäsi alentuneena ”Kotona ei voi…”.

Nyökkäsin. En halunnut säikäyttää häntä, mutta en osannut taiteilla sillä rajalla jossa rohkaisisin häntä liikaa tai vastaavasti pelottaisin häntä liikaa tai jossa hän alkaisi ajattelamaan että olen täysin kajahtanut pervo.

”Älä nolostu. Ei toi haittaa vaikka sä täällä teet sitä. Mä tiedän ettei kotona voi, mähän olen asunut siellä…” naurahdin rauhallisena ja hän nyökkäsi. Tuntui hyvältä kun tunnelma edes vähän vapautui.

“Teitkö sä tän niinkuin siks kun ne on mun, vai siks kun ne on pikkarit?” Yritin jatkaa keskustelua. Karistin häveliäisyyden mielestäni koska tämä asia täytyi keskustella nyt selväksi. Halusin tietää mitä hän ajattelisi jos oikeasti käyttäisin noita pikkuhousuja tänä iltana.

Hän piti tauon ja vastasi kierrellen: “En mä tiedä”. se taisi paljastaa hänet.

Ajattelin mainita hänen sanoneen ettei hän välittänyt puhtaista ja että sen vuoksi hän oli varmasti kiihottunut minun tahroistani joita oli kuvitellut kurkulla runkkaamisestani aiheutuneen, mutta en halunnut painostaa häntä tunnustamaan.

“No mitä mä nyt teen, onko mun nyt pakko laittaa nää vaan jalkaan kun mulla ei ole muuta ja kun siellä on pakkasta jonkin verran.” Kysymykseni jälkeen toivoin ettei hän ehdottaisi pyyhkimistä mutta se oli turha toivo.

“En mä tiedä. Jos sen vois pyyhkiä? Mulla ei oo mitään tauteja. Kai se kuivaa eikä sitte haittaa.”

Naapurista kuului etuoven kolahdus ja nauramisen ääntä. Teinit olivat saapuneet. Äänemme hiljenivät välittömästi kuiskauksiksi.

“No ei sinällää haittaa mua, mutta… siis kun me ollaan sisaruksia. Kehtaanko mä lähteä sun kanssa ulos kun tää on sun tuotetta?” Kuiskasin kiihkeästi ja peläten että keskustelu saattaisi kantautua naapuriin ilmastointiputkia pitkin.

”Ei kukaan sitä huomaa, enkä mä siitä mitään aattele” veli kuiskasi yhtä hiljaa.

”Niin mutta aattele jos mä kaadun tuolla ja loukkaan itteni. Teholla pelastajat ihmettelee että miksi mun pillu on täynnä sun spermaa ja meitä syytetään sukurutsasta vaikka sä et ehtinyt edes koskea muhun.”

Pete naurahti. Hän otti sen vitsinä. Tunsin pääseväni irti moralisoinnista ja osasin laskea leikkiä.

”No voin mä sitte tunnustaa niille.” hän kuiskasi

”Ei ne uskois sitä, kun nämä sun limat ei oo mitään pari viikkoa vanhoja koppuroita.”

”Sitte täytyy vaan tehdä tämä salaa ja olla varovaisia.”

Nyökkäsin veljeni ehdotukselle. Tehdään se salaa.

Naapurin vessan ovi seinän takana kolahti ja kovaääninen iloinen puhe jatkui nyt suoraan seinän takana. Olimme hetken hiljaa kunnes vessan ovi kolahti uudelleen ja puhe vaimeni.

”Ootko sä neitsyt?” veljeni kysyi yhtäkkiä.

”Olen. Sä?” vastasin suoraan.

Veljeni nyökkäsi.

”No siitä ne näkis ettei me olla tehty mitään. Eikö sun sisällä oo käyny koskaan kukaan?” hän jatkoi kuiskaamalla.

”Ei, miten niin. Entä sun päällä?”

”Ei kai mitenkään, vaan kun sä olet kuitenkin ihan hyvännäköinen mutta sä et seurustele.”

”Kuka niin sanoo että oon hyvännäköinen?”

”Kaikki mun kaveritkin niin sanoo.”

”Ai, kiitti.”

”Niin onko sun päällä käyny ketään?” Kysyin veljeltäni hetken kuluttua kun taas naapurit kolistelivat.

”Ei, ei Anna antanu.”

”Yrititkö sä? Antoko se pakit?”

”En, ei antanut. Oikeestaan mä en halunnut sitä sen kanssa.”

Naapurissa helähti yhtäkkiä Lady Gaga kovalla äänellä soittamaan. Kova jumputus kaikui kerrostalossa kun naapuri ja hänen teinipissiskaverinsa joivat itseään humalaan ja valmistautuivat lähtemään omaan illanviettoon. Tuntui epätodelliselta olla ainoastaan yhden seinän takana, veljeni edessäni alastomana pyyhe ainoastaan kalunsa peittona, minä uudenvuoden kunniaksi mustassa kotelomekossa ja meidän edessä mustat pikkuhousuni joiden haarapalaan oli imeytymässä veljeni tuoreet spermat niin että lasti oli vielä selvästi tahmeaa ja levittyi hitaasti kankaan päälle. Naapuri ei koskaan osaisi edes epäillä millaista sukurutsaa seinän takana tapahtui samaan aikaan.

Minä en ollut ollut koskaan ”pissis”, enkä kauhean suosittu ja nyt veljeni muistutus siitä että hän olisi saanut, vähän suretti. En ollut saanut kokea samanlaista nuoruuden intoa ja rohkeutta juhlia kuin naapurin pissikset.

”Montako kertaa sä olet seurustellut”, kysyin veljeltäni.

”Kolmesti”, veljeni vastasi.

Nyökkäsin veljelleni. Harmitti, en halunnut tunnustaa etten ollut seurustellut kertaakaan. Halusin seurustella, kutsua jotakuta poikaystäväkseni, käpertyä kainaloon, olla hellittävänä ja turvassa. Joku oli jopa joskus sanonut että naiset saavat aina seuraa. Miksi minä en ollut saanut?

Ajattelin ja kuulinkin kuinka useasti naapurin pissis ja hänen kaverinsa rakastelivat seinäni takana ja olin siitä kateellinen ja kiihottunut. Vaikka olin vasta 22 minusta tuntui että olin aivan kauhean vanha ja unohdettu.

Naapurini sai nauttia rakastelusta ja spermasta joka viikko, ajattelin itsekseni. Se ratkaisi samalla asian, tänään myös minä saisin juhlia, nauttia ja kulkea spermaiset pikkuhousut jalassani, olkoon vaikka sitten veljeni spermaa ja sanoisi tai ajattelisi veljeni sitten mitä tahansa.

“Pakko mun on nää laittaa, koska en mä voi ilman pikkuhousujakaan tuonne lähteä.” kuiskasin veljelleni hieman tekoharmistuneella äänellä.

Veli ei estellyt lainkaan. Yritin katsoa hänen peniksensä peittona olevaa pyyhettä, oliko hänellä pieni seisokki?

Olin nähnyt Peten peniksen usein suihkussa käydessämme ja se oli ollut aina pieni ja ruttuinen. Joskus humalassa aamuyöllä suihkun jälkeen se oli ollut puoliseisokissa hieman jähmeä ja hiukan paksumpi ja jäykempi, mutta se oli ollut aina tietenkin vain veljen penis, ei “miehen”. Yritin katsoa mutta en nähnyt kumpua.

Olimme rennompia mutta siitä huolimatta epäröin. Jotenkin tämä ei mennyt suunnitelmien mukaan ja niinpä nostin ensin mekkoni helman vyötäisille yrittäen kuitenkin peittää veljeltäni näkymät hävylleni. Varovasti pujotin molemmat jalkani pikkuhousuihin. Se tapahtui liian varovasti ja ajattelin veljeni huomaavan epätoivoisen hapuiluni. Mitähän hän siitä ajatteli, ajattelin omassa mielessäni.

”Mun mielestä aika yllättävää että sulla on poslari.” hän kommentoi hetken kuluttua selvästi hämmästystä äänessään.

Jotenkin hänen kommentti sai minut häpeämään että olin alkanut ajaa hiljattain itseni posliiniksi. Puna nousi kasvoilleni.

”Miten niin?”

”Eiku ei mitenkään erityisemmin, mutta kun sulla on vaan aina aiemmin ollut karvat.”

Veljeni piti tauon ja jatkoi sitten:

”Siis niinku aika rohkeaa… Niinkuin hyvällä tavalla rohkeaa.” hän korjasi.

”…Että se niinku näyttää tosi hyvältä… vaikka ei sun kolmiokaan mitenkään huono ollut.” veljeni selvensi mielipidettään arkaillen lopulta sanoissaan ja päätyen olemaan hiljaa.

Aistin että kumartuessani Pete tarkkaili hartaasti rintavakoani. Levitin jalkojani jotta märkä keskusta asettuisi varmasti pillun kohdalle kerralla. Työnsin kiusallani rintamustani eteenpäin. En voinut sille mitään, mutta mitä lähemmäksi pikkuhousuja vedin pilluani kohden, sitä kovemmaksi kiimani kasvoi. Yritin parhaani mukaan käyttäytyä normaalisti vaikka koko tilanne oli kaukana normaalista ja paloin halusta painaa spermaiset pikkuhousuni vasten paljaaksi ajeltuja häpyhuuliani.

Ajatus siitä että spermat olivat veljeni ei herättänyt minkäänlaisia suuria estoja vaan poisti loputkin. Hän oli epäsuorasti paljastanut että hän oli lauennut pikkuhousuihini siksi että ne olivat minun ja niissä oli ollut pilluni tuoksuja. Koko tilanne oli paljastunut niin avoimen yhtäkkisesti että suhtauduin pikkuveljeeni kuin keneen tahansa kuvittelemaani poikaystävääni. Ainoa ero oli se että kuvitellut poikaystäväni olivat kuvitelmissani yhtyneet minuun ja lauenneet sisälleni kuviteltua spermaa. Nyt minulla oli oikeaa spermaa, mutta en ollut koskaan kuvitellut minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä pikkuveljeni kanssa.

Sperma tuntui jääkylmältä tulikuumia paljaita häpyhuuliani vasten kun pikkuhousuni lopulta painautuivat minua vasten. ”Mun täytyy laittaa meikki vielä”, sanoin veljelleni katsomatta häntä silmiin ja tuntien lievän häpeän. Että saatoinkin tehdä jotain tällaista.

Suoristin vartaloni ja mekkoni ja lähdin vessasta pois. Sperma tuntui uskomattomalta, ajattelin tuntuikohan yhdynnän jälkeen tällaiselta.

*******07

Tasapainoilin keittiössä rullatessani stay uppeja jalkaani ja varoen spermaa valumasta hameelleni. Sitten kumarruin peilin ylle tarkistamaan meikkiäni.

Veljeni tuli keittiön ovelle, ”Sulle muuten sopii noi.”

”Mitkä?”

”Noi sukat, sulle sopii ne tosi hyvin ton mekon kanssa. Sulle sopii muutenkin hyvin toi tyyli ja toi hiustyyli, kun sulla on blondiksi vielä paksu tukka.”

”Kiitos” vastasin hänelle.

Hän piti pienen tauon vetäessään hihattoman aluspaidan päälleen ja kysyi sitten että käytinkö kurkkua sisällä. Hämmennyin alkuun suorasta ja rohkeasta kysymyksestä ja myönsin käyttäneeni.

”No ei me sitte voitais vedota siihen neitsyyteen” hän naurahti, heittäen farkkunsa eteensä.

Vilkaisin häntä posket punehtuen, hänen nuori vartalonsa oli ihan komea ja hänen huomionsa oli selkeästi seksistinen.

Poskiani kuumotti kiiman tulvahtaessa ylitseni. Tajusin että olin juuri tunnustanut hänelle että tungin kaikenlaista sisääni ja hän oli tunnustanut ettei ollut siitä moksiskaan.

Kohta kysyin kiihottuneena: “Haistoitko tai maistoitko sä näitä ennenkuin sä tulit?”, tein vielä jatkokysymyksen: “Miltä mun pillu maistui?”

Minua kiihotti niin valtavasti hänen huomionsa ja hänen tekonsa että hädin tuskin sain pidettyä kättäni tärisemättä. Aloin hiljalleen keinuttamaan naapurista kantautuvan musiikin tahtiin persettäni. Pidin jalkani leveällä ja notkistin selkääni saaden perseeni esiin. Yritin parhaani mukaan saada aiheutettua veljessäni jonkinlaisen reaktion.

“En, ei miltään” veljeni vastasi pettäen odotukseni.

“Valepukki” tuhahdin. En välittänyt hänen vastauksesta.

”Laskitko sä näihin silleen rauhallisesti, vai roiskitko sä vaan menemään?” Hämmästyin omaa provosoivaa ja uskaliasta kysymystäni.

”Silleen rauhallisesti.”

”Ai silleen että ne varmasti osuu?”

Veljeni ei harmikseni kehdannut vastata.

Käänsin kasvojani hänen suuntaan ja kysyin meikistä: ”Näyttääkö tää hyvältä?”

”Näyttää” Pete vastasi analysoiden pitkään ja jatkaessaan sitten farkkujensa napittamista.

“Tulitko sä ennen suihkua vai suihkun jälkeen?” kysyin heilutellen lantiotani edelleen.

“Suihkun jälkeen.”

“Juuri ennenkuin kuin koputin oveen?”

“Samalla hetkellä.”

”Valuko sulla muka samaan aikaan kun mä koputtelin?”

”Joo” Pete sanoi hiljaa ja naurahti perään.

“Säikäytinkö mä sut?”

“Säikäytit”

“Ihan oikein sulle” tuhahdin leikkisästi, nojautuen samalla eteenpäin ja yrittäen pitää selkääni notkolla jotta peppuni näyttäytyisi hyvässä valossa.

“Nää on niinkuin kymmenen minuuttia vanhat?” Kysyin taas ja heilutin persettä provosoivasti ja nauttien saaamastani huomiosta ja siitä kuinka häpyhuuleni kostuivat spermalammikossa.

“no ei ihan sitäkään”. Veljeni kommentoi.

Kuulin kuinka pari tippaa tipahti jalkojeni väliin keittiön lattialle. Ne kiiltelivät taustavalon heijastuessa niistä. En ollut varma, oliko se pelkkää spermaa, vai olinko jo itse niin märkänä että valuin. Ajattelin etten siivoaisi niitä ikinä, samalla kun toivoin että Pete tulisi ja ottaisi minut. Nostaisi hameeni määrätietoisesti, vetäisi märät pikkuhousuni polviin ja puskisi minut keittiön pöytää vasten ja työntyisi sisääni, väkisin, pakottaen, niinkuin naapurini poikaystävä naapuriniini.

Veljeni lause kaikui mielessäni: ”…aina kun me ollaan menty kännissä sänkyyn…” Miksi me ei oltu menty kännissä sänkyyn, mietin kuumeisesti, hänkin oli aina alasti. Yhdyntä veljeni kanssa… Kukaan ei saisi tietää, Pete voisi oikeesti naida minua! Panetus tuli kuin hyökyaalto.

Asetin maskaraharjan meikkikoteloon.

“Mä olen täysin valmis”, henkäisin, nousin ja käännyin keittiönpöydän varaan nojaten siihen. Puristin hameeni helmaa jonka olin nostanut ylös…

…Laskin sen salamannopeasti alas. Sydämeni hakkasi julmetusti todellisuuden iskiessä vasten kasvojani.

“No hyvä, sitten mennään” veljeni huikkasi eteisestä kenkiensä luota.

Olin ollut valmis vetämään itse mekkoni korviin ja repimään pikkuhousuni jalasta ja antamaan hänelle pilluani. Nyt häpesin ja tasoittelin hameeni helman! Veljeni ei saisi koskaan tietää kuinka lähellä hän oli ollut joutua työntymään sisääni.

Panetti ja äkkinäinen liian rohkea reaktioni nolotti, tämä oli kidutusta.

********08

Olin pukeutunut ja meikannut siltä varalta että kävisimme konsertin ja ilotulituksen jälkeen ravintolassa veljeni kanssa. Minulla oli päällä musta, paksu ja antavalla kaula-aukolla varustettu mekko. Jalassa oli mustat paksut stay upit ja saappaat. Hiukset olivat hyvin, vaikka laitoin korvaläpät.

”Kuinkahan kylmä täällä on?” kysyin veljeltäni. Pakkasta oli pari astetta ja se kurottautui armottomilla sormillaan säärilleni vaikka pitkä trenssini suojasi jonkin verran vartaloani ja vaikka kuinka yritn lohduttautua sillä että pääsisimme kohta lämpimään.

”Ehkä kolme tai neljä astetta, voi olla viisi. Täällä on lauhtunut paljon kun pilviä on tullut” veljeni selvitti.

Pihalla oli hieman ennen meitä poistunut pissisnaapurini ystävineen tuunattujen autojensa vieressä. He nauroivat tasaisen, joskin miellyttävällä tasolla kuuluvan jumputuksen säestämänä. Tervehdin häntä kulkiessamme ohi ja hän vastasi iloisesti vilkaisten ensin veljeäni ja tunnistaen sitten minut. Pohdin tiesikö hän että olimme sisaruksia vai pitikö hän veljeäni poikaystävänäni. “Oih, tänään minulla oli poikaystävä”, ajattelin.

Ajatus veljeni salaisesta spermasta hävylläni ja nyt jo reisilläni valumassa oli niin kiihottavaa että tervehdykseni oli melkein juuttunut kurkkuuni. En voinut kuitenkaan pervoille ajatuksilleni mitään kun ajattelin että äsken naapurini ohi kävellessäni fantasiani oli jo toteutunut. Ajattelin että kohta seisoisimme kahdestaan torin laidalla satojen, ehkä tuhansien muiden ihmisten seurassa ja pikkuhousuni olisivat spermasta läpimärät ennen muita ja ainakin ennen häntä.

En kyennyt enää huolehtimaan sisääni uivista siittiöistä, koska tunne alapäässä ja koko ajatus naapurini tapaamisesta sekoitti pääni kiihkolla jota en ollut koskaan ennen tuntenut. Olin nostanut veljelleni helmani. “Jos hän olisi vain huomannut… mitä jos olisimme naineet naapureitteni valmistautuessa samaan aikaan uudenvuoden juhlintaan! Olisiko naapurini kuullut, olisiko hän ollut kateellinen? Olisin mielelläni hieman voihkinutkin.”

Tiesin että aamuyön aikaan naapurini tulisi poikaystävänsä kanssa kotiin ja seinän takaa kantautuisi taas hänen kiljahtelut ja voihkaisut yhdessä poikaystävänsä murahtelujen säestämänä. Hän saisi ehkä naida, mutta ainakin minä olin saanut spermaa ensiksi.

Talvipakkanen sai tunteeni viilenemään vain hieman kun kävelimme hetken aikaa hiljaisuudessa ja veljeni sitten ihmetellessä oliko tervehtimäni nainen ollut naapurini. Myönsin näin olleen.

”Onkohan siellä paljon ihmisiä?” kysyin hetken kuluttua, ajatuksieni edelleen leijuessa alapäässäni ja äskeisessä tervehdyksessä.

”On varmaan. Siellä on varmasti niitäkin jotka vaan käy katsomassa raketit ja menee kotiin.”

”Mutta nyt on kuitenkin pakkanen.”

”Eihän tämä mikään kolmenkympin pakkanen ole, ja suurimmalta osalta ei varmaan pakkasnesteestä ole ollut tänäiltana puutetta niinkuin noistakin näit.”

Jäimme hiljaiseksi ja jatkoimme tasaiseen tahtiin kävelyämme.

Hiljaisuudessa kylmyys alkoi tunkemaan jalkoihin ja kapuamaan ilkeänä ylöspäin. Oli ollut virhe laittaa märät pikkuhousut jalkaan vaikka pakkasta ei paljoa ollutkaan. Soimasin kuinka tyhmä voinkaan olla kiihottuneena.

”Sun spermakin jäätyy mun pillulle täällä.” kuiskasin lopulta kun olimme päässeet hiljaisemmalle osalle reittiä ja kun en enää kestänyt, en hänen hiljaisuuttaan, en petettyä panetusta, enkä kylmää.

”Eikä jäädy, ei se voi jäätyä kun se lämpenee kun se on sua vasten. Eikä täällä ole niin kylmä.”

”Se oli lämmintä ja tuntui hyvältä kun me oltiin vielä kotona. Pakkanen tarttui siihen kuitenkin kun mulla ei ole kuin tää mekko ja takki ja nyt se jäätyy.”

“…tuntui hyvältä”, sanoinko tosiaan sen, Petelle?

”Kun tullaan kotiin, otan taltan ja koputan sen irti.” Veljeni ehdotti yhtäkkiä keskeyttäen pohdintani. Yrittikö hän ärsyttää vai flirttailiko hän.

”Tekisitkö sen?” Kysyin kiihottuneena mutta melkein äänettömästi.

Jos sä kuitenkin ottaisit sun kovan kyrvän ja kampeaisit mun kolon auki, työntyisit sitään, sylkisit upeeta kuumaa spermaa… välähti mielessäni. Siinä se, nyt sen olin lopulta tunnustanut itselleni, halusin spermaa ja kyrpää, veljeni kyrpää!

”Voin mä tehdäkin sen…” Veljeni kommentoi keskeyttäen ajatukseni. Sydämeni löi tyhjää.

”Miksi sun piti laittaa niin vähän päälle?” Hän kysyi kohta, mutta ei syyttävällä äänellä.

”No ehkä mä halusin.” kommentoin sarkastisesti.

”Mitä? Että jätkillä on helppo pääsy sun paikkoihin?”

Veljeni uskalias ja hassu kommentti yllätti, mutta olin mukana.

”Niin. Ja ethän säkään paljon valittanut tästä asuvalinnasta. Taisi tehdä sunkin mieli päästä helposti paikkoihin?” Kokeilin nyt uhkarohkeasti kepillä jäätä.

”No niinpä just”, hän kuittasi, eikä uskonut sanaakaan.

”Valitettavasti nyt ei pääse kuin noi sun kaverit mun sisään, kun sä olit niin kauheen jalo että annoit kavereiden mennä ensiksi”, kiusasin pikkuveljeäni rakastavasti ja entistä uhkarohkeampana rutistaen itseni hänen käsivarrelleen. Hän päästi minut henkilökohtaiselle alueelleen.

”just just, ihan niinkuin olisitkin antanut kun sä oot mun sisko.”

Veljeni kommentti oli niillä rajoilla että sen olisi voinut tulkita huumoriksi, piruiluksi tai jopa flirttailuksi. Mietin hetken kuinka reagoida hänen vastaukseensa ja päätin perääntyä.

”Nyt sä et saa koskaan sitä tietää” …ja toivottavasti mä en saa koskaan tietää pääsikö joku niistä voittajaksi, mietin itsekseni.

Veljeni ei vastannut mutta hymyili.

Vakavoiduin ja muistutin kaikkien sopivien vaatteiden olevan pyykissä. Hetken kuluttua rauhallisemmalla paikalla kommentoin: ”Mutta tosissaan en mä voi näin mennä sinne torille seisoskeleen, nämä on oikeasti nyt kylmenneet. Mä jäädyn siellä.”

”Ota ne pois.”

”Mutta sittenhän mä vasta jäädynkin ja mihin mä ne muka laitan? En mä ainakaan hankeen näitä heitä, nämä maksoi melkein parikymppiä ja nää on muutenkin nätit.”

”Pistä taskuun. Eikä se sitten jäädy kun se kuivaa ja taskussa lämpenee.”

”Tässä takissa on vaan koristetaskut, enkä mä voi tunkee näitä laukkuunkaan kun siellä on kaikkea tärkeää joka menee pilalle jos ne kastuu.”

Mietin kuumeisesti eri vaihtoehtoja. Missä pikkuhousut voisi edes riisua kun pyörätie vei puiston reunaa pitkin joko suoraan keskustaan tai takaisin talolleni? Hankeenkaan ei voinut kävellä joten päätin olla rohkea ja kun sopiva paikka sattui eteen, sanoin hänelle: ”Sä saat ottaa nää sun taskuun koska kastelitkin ne. Nyt katso ettei kukaan tule.”

Tienvarsi näytti rauhalliselta ja hiljaiselta ja sen reunoja seurasi korkeat lumivallit. En voinut mennä piiloon, mutta tähän kohtaan ei kukaan nähnyt.

Avasin takkini pari alinta nappia ja aloin hivuttaa mekkoni helmaa varovasti ylöspäin sen alla. Katsoin tarkasti joka puolelle vielä viimeisen kerran ja Petekin vilkaisi ja nyökkäsi hyväksyen. Hienotunteisesti hän ei ollut katsonut pilluani. Epäonnekseni samalla hetkellä kun kumarruin ja laskin pikkuhousujani, kuulin jonkun lähestyvän nopeasti rämisevällä polkupyörällään. Ojentauduin ja odotin kun tuo tuntematon mies ajoi polkupyörällään vierestämme. Pikkuhousuni olivat polvissani ja säikähdin kamalasti.

Miehellä oli sarvillaan valkoinen kilisevä muovikassi ja hän horjui. Pelkäsin että hän vielä kaatuisi ja joutuisimme auttamaan. Sydämeni hakkasi säikähdyksestä ja pelotti, varsinkin kun veljeni läpikastelemat pikkupöksyt valahtivat yhtäkkiä saappaideni päälle. Onneksi mies ei nähnyt niitä, eikä hän kaatunutkaan.

”Joku pultsari.” Pete sanoi.

Kun katsoin häntä ja hän huomasi että olin säikähtänyt, hän vastasi ettei mies ollut varmastikaan nähnyt pöksyjäni.

”Oli varmaan torille menossa.”

”Nyt katot ja varotat jos joku tulee!” kuiskasin veljelleni ja aloin ujuttamaan pikkuhousujani saappaitteni alta. Otin tukea veljestäni kun pikkuhousut eivät halunneet antaa periksi korolleni, mutta lopulta onnekseni sain ujutettua saappaani läpi. Tuntui kiihottavalta olla ihan paljaana julkisella paikalla. Pete näki nyt pilluni ja aistin selkeästi Peten sperman ja kiihottuneen pilluni tuoksun.

Levitin takkiani ja aloin kuivaamaan reisieni sisäpintaa kun veljeni kommentoi: ”Eikö ne pysyneet sisällä?”

”No ei, nää on aika vettä jo. Se alkoi valua reisille jo vessassa ja sitä tippui eteiseenkin ja keittiöön. Mä luulin että sä huomasit sen kun ne valui kun sä katsoit siinä niin pitkään kun mä laitoin meikkiä kuntoon?”

”En mä mitään huomannut.”

”Kun mä yritin oikein esiintyä siinä keittiössä ja pitää jalkoja leveällä ja persettä pystyssä. Nostin helmaakin ettei ne jäis mekkoon kun siitä ensin valu pieni tippa polvelle ja sitten tipahti siitä lattialle ja en halunnut niitä jalkapohjiinkaan.”

”Kyllä mä sen huomasin kun sä siinä pidit persettä esillä, mutta en mä huomannut että ne tuli lattialle. Mä luulin että sä pervoilit ja vittuilit muuten vaan.”

”Mitä? En tosiaankaan vittuillut, en mä sitä sillai tarkoittanut.” kommentoin hämmästyneenä.

”Takavittuilit.” Hän heitti

”Mitä?”

”No siis… takapillu, takavittu, niinkuin esittelit siinä… äh, anna olla se oli huono vitsi.”

”Onko mulla takapillu?”

”Enpä tiedä kun ei sitä näkynyt sun mekon alta.”

”Onko sulla etukyrpä vai takakyrpä, vai oisko se pikakyrpä kun ehdit tulemaan niin nopeasti?” kuiskasin virnistäen. ”Sopiiko niinkuin takapillu ja etukyrpä yhteen takaapäin asennossa, ja takakyrpä ja etupillu lähetyssaarnaajassa?”

Veljeni silminnähden häpesi sanojaan ja pahoitti mielensä. Olin ajatellut pilailla pikakyrvällä, mutta en missään tapauksessa halunnut että hän lukkiutuisi taas ja lohdutin että härnäsin vaan.

”Tota… Jos mä olisin nostanut helmaa, olisitko sä halunnut nähdä mun paljaan takapillun?” Sanoin nyt äärimmäisen rohkeasti, vietellen ja yrittäen saada hänet rentoutumaan. Hän hymyili mutta nolostuneena kääntyi menosuuntaan jättäen vastaamatta. Kiihotuin hänen nolostumisestaan koska se kertoi niin paljon. Saatoin kuvitella mitä hän ehkä ajatteli, mutta halusin kuulla sen häneltä itseltään. Lähdimme kävelemään torille.

*********09

…Ja onnellista uutta vuotta!

Olimme seisoskelleet jo kymmenen minuuttia torilla yhdessä muiden ihmisten kanssa. Koko tuon ajan olin ollut erittäin tietoinen paljaasta pillustani ja siitä kuinka minun piti olla se kiltti tyttö. Mielessäni välähti ajatus kuinka tein tämänkin väärin, keskellä talvea, mutta sysäsin epämiellyttävät ajatukset pois mielestäni kun ajattelin baari-iltaa. Katsoimme rinta rinnan torin laitaa kohden jossa paikallinen bändi soitti. Tulennielijäryhmä oli varmaan jo esiintynyt. Olin ujuttanut käteni hänen käsivarrelleen ja painauduin lähemmäksi häntä niinkuin olisin vastarakastunut. Olimme olleet aiemminkin läheisiä ja emme säikähtäneet kosketusta, mutta nyt olin kiihottunut ja kosketukseni ei ollut lähelläkään turvallista, siveää ja sisarellista kosketusta. Vaikka pelkäsin että joku tutuistamme voisi nähdä meidät ja yritin olla mahdollisimman korrekti, en voinut lämpimälle reaktiolleni mitään. Tarjosin veljelleni jopa kurkkupastillin suoraan hänen huulilleen. Yritin välillä vilkuilla joka puolelle ja etsiä tuttujamme väkijoukosta mutta ketään tuttua ei näkynyt. Huomasin veljenikin tuijottelevan välillä väkijoukkoa.

Työnsin käteni hänen taskuun ja hän otti taskussa kädestäni kiinni. Olin epävarma, mutta rohkaistuin kun hän hymyili ja vilkaisi minua silmiin. Tuntui ihanalta kun hän työnsi sormensa sormieni lomitse. Tuo yksinkertainen salainen ele kiihotti aivan kamalasti ja suunnittelin kaikenlaisia viestejä joita voisin lausua veljelleni että hän huomaisi minut ja haluni, lopettaisi vitsailun ja häpeilyn ja oikeasti viettelisi minut. Kun hän irrotti otteensa ja hänen kätensä kaapaisi minut yhtäkkiä lanteistani kiinni häneen, teko jota hän ei ollut tehnyt koskaan ja teko joka ei ollut veljellinen, tunsin tutun tipan valuvan reidelläni.

“Sinä tuoksut hyvältä.” hän sanoi yhtäkkiä.

“Kuinka niin?” Ihmettelin.

“Useimmat tytöt eivät tuoksu miltään, mutta jotkut tuoksuvat hyviltä, sinä tuoksut aina hyvältä.”

Hänen lauseensa lämmitti mieltä ja nautin myös hänen omistavasta eleestä, mutta käännyin kohta hänen eteensä. Hän piti edelleen lanteistani kiinni, nyt kummallakin kädellä mutta katsoen edelleen kohti konserttilavaa. Painalsin lantiotani häntä vasten ja hän tiukensi otettaan minusta. Oliko tämä sopimatonta? Oli, jos joku ystävistämme olisi nähnyt meidät hän olisi nähnyt kaksi kiihottunutta mutta arkailevaa ihmistä.

Veljeni oli minua pidempi ja katselin ihastuneena hänen kasvojaan ihaillen hänen ulkonäköään. Halusin suudella häntä mutta en uskaltanut koska pelkäsin että joku tuttumme näkisi kuitenkin sen. Ja pelkäsin että osaisinko edes. En ollut saanut koskaan kokea suudelmaa kenenkään kanssa. Vaikka veljeni piti minua kuin tyttöystäväänsä, en ollut täysin varma olisiko veljeni vastannut suudelmaan.

”Mitä?” veljeni kysyi yhtäkkiä vilkaisten silmiini ja hymyillen ihmeissään. Hänen hengityksenä tuntui lämpimältä ja tuoksui kurkkupastillilta. En voinut enää hillitä itseäni.

Kumarruin veljeäni kohden ja kuiskasin hänen korvaansa: “Nämä kaikki ihmiset täällä… aattele sun spermat on mun pillulla, kukaan muu ei tiedä. Mun pillu on ihan märkänä… ja jäätymässä taas”.

Ajattelin hänen talttaansa.

Hänen poskensa iho tuntui ihanan viileältä. Painauduin hänen poskeaan vasten ja viivyttelin kosketusta.

”Pyyhi ne sun pikkuhousuihin.” Hän kuiskasi yhtä hiljaa varoen visusti etteivät lähellä olijat kuulisi. Hämmennyin hänen vastauksestaan joka oli miehisen käytännöllinen. Eikö hän ymmärtänyt? Halusin hänet pyyhkimään minua!

”No en mä viitsi tässä kaikkien edessä alkaa mun paljasta pillua hinkkaamaan.” Kuiskasin yrittäen kuulostaa viettelevältä ja rohkealta.

Vetäydyin hänen läheltään aavistuksen. Huuliani kihelmöi ja vilkaisin hänen huuliaan joita halusin suudella. Halusin kokea pitkän ja herkän kielisuudelman veljeni kanssa tässä kaikkien tuntemattomien ihmisten keskellä. Hän katsoi minua silmiin, mutta juuri kun olin aikeissa lähestyä häntä, valot välähtivät, kovaääninen soolo kajahti ilmoille ja hän vilkaisi lavalle. Sydämeni hakkasi kiihkosta ja pettymyksestä.

”Sä saat tulla näkösuojaks koska en halua muiden näkevän… kun mä levittelen mun paikkoja.” kuiskasin yrittäen saada ääntäni kuulumaan musiikin yli.

”Täytyykö mun kääntyä selin vai saisinko mä katsoa?” veljeni kuiskasi vilkaistessaan taas lavalle, ihmisten tanssiessa ja laulaessa kertosäkeen mukana. Hän näytti hymyilevän.

Vatsaani kouraisi ja emättimeni tuntui sykkivän voimakkaammin kuin koskaan. Mikä hulluus minuun oli iskenyt halutessani vasta naimaluvan saanutta veljeäni? En tiennyt vastausta, mutta tiesin etten ainakaan halunnut tulla järkiini, en tänä yönä. Klitoristani kihelmöi ja minun oli lähes mahdotonta vastata hänelle myöntävästi. Kurkkuani kuristi upein kiihottuneisuuden tunne koskaan. Vihdoinkin hän tajusi ja uskalsi, minunkin täytyi uskaltaa, ajattelin.

”Joo…”, sain lopulta henkäistyksi. ”Siis saat tietenkin katsoa mua.”

Katselimme bändiä hetken ja odotin tuon kummallisen jäärän tekevän kerrankin aloitteen, mutta sitten vedin häntä kädestään ja pyysin hänet mukaani näkösuojaksi.

”Tule, tule, nyt mä tiedän missä käydään.”

Pete olisi halunnut katsoa konsertin loppuun ja ihailla myös keskiyön raketit ja ilmeisesti halata minua pidempään, mutta myöntyi kun katsoin häntä silmiin ja ilmehdin hänelle että meidän täytyi mennä nyt kun meille oli selkeästi vielä aikaa jäljellä. ”Oikeestiko?” hän muodosti suullaan sanan ja nyökkäsin. Lopultakin hän tajusi mitä hän saisi nähdä ja kuinka muut ihmiset eivät vielä muutamaan arvokkaaseen minuuttiin meitä ehtisi mitenkään häiritsemään.

Kävelimme kiireesti käsi kädessä ja olin innostunut, mutta emme vaihtaneet kuin muutaman sanan. Kotiin olisi ollut aivan liian pitkä matka ja pelkäsin että tunteemme olisivat ehtineet viilenemään. Pelkäsin että ne ehtisivät viilentyä jo nyt.

**********10

Kuja oli täysin tyhjä. Suojaisana se avautui jonkin liikerakennuksen tyhjälle korkeasti aidatulle ja valaisemattomalle parkkialueelle josta pääsi vielä luiskaa pitkin talon allekin. Vaikka lumi ja pilvet heijastivat valoa eivätkä kadut olleet täysin pilkkopimeitä, kuja oli selkeästi paljon hämärämpi kuin kaupungin ylenmäärin valaistut kadut. Hämärän alueen ympärillä kohoavien kerrostalojen ikkunoissa loistivat lukemattomat joulun valot. Minulla oli vahva ja kiihottava tunne että joistakin noista lukuisista ikkunoista joku katseli myös meitä ihastellessaan kohta torin yllä räiskähteleviä suuria raketteja. Olin varma että noissa taloissa joiden ikkunoista näki alas parkkipaikalle oli myös yksinäinen masturboiva nainen tai mies joka nautti uudenvuoden aatosta omalla nautinnollisella tavallaan niinkuin minä olin tehnyt. Toivoin että tuo joku katsoisi nyt meitä ja toivoin että me tarjoaisimme tuolle yksinäiselle ihmiselle katsottavaa kunhan vain saisin veljeni rohkeammaksi.

Kuvittelin millaiselta näyttäisimme videolla ja pohdin kuinkahan useassa huoneistossa rakasteltiin tällä hetkellä tai muutaman tunnin kuluttua. Tiesin että naapurini tulisi aamuyöllä ja rakastelisi jonkun pojan kanssa. Kiihottaisikohan äänet veljeäni?

Halusin niin rakastella ja mietin saisinko rakastella tänään. Ajatus kiehtoi mieltä. Tiesin että tänään se voisi tapahtua ainoastaan veljeni kanssa, mutta hän oli arkaillut ja hänen arkailunsa sai minutkin epäröimään. Ei sitä ainakaan täällä tapahtuisi.

Rakennusten takana syrjäisessä kulmassa oli roskakatos jonka viereen menimme. Roskakatos haisi roskille ja rakennusjätteelle mutta en antanut sen häiritä. Katoksen vierellä oli jonkinlaisia rakentajien jättämiä levyjä joissa ei ollut sanottavasti lunta päällä. Ne näyttivät uusilta ja puhtailta.

”Mulla valuu jo reittä pitkin.” kuiskasin samalla kun vihdoin päästin hänen kädestään ja siirryin hänen eteensä. Nostin rohkeasti mekkoni helmaa. Hän katsoi minua kaivaessaan pikkuhousujani taskustaan ja siirryin sellaiseen paikkaan mihin kadulta paistava katuvalo osui niin että hän näkisi häpyni paremmin. Kehotin häntä katsomaan ja en malttanut olla avaamatta vasenta reittäni hänelle niin että hän näkisi itsekin kuinka kosteuttani oli valunut sukan suulle. Levitin häpyhuuliani sormilla ja hän katsoi jalkoväliini. Odotin että hän kumartuisi katsomaan lähempää, mutta hän ei tehnytkään niin ja niin annoin häpyni olla.

Haluisitko kuivata mut, ajattelin kysyä, mutta jätin kysymättä. Tajusin että veljeni oli sittenkin jänistänyt. Ymmärsin häntä osittain, minuakin pelotti täällä julkisella parkkipaikalla. Tunsin itseni typeräksi ja hieman loukatuksikin. Tosin olin itse melkein vetänyt hänet tänne – oma moka!

Miksei hän halunnut vaikka olin täysin valmis!?

”Sen lisäks että mä saan tästä hyvästä sun lapsen, mä saan vielä pissatulehduksenkin.” kuiskasin hänelle valittaen kylmästä ja harmituksesta. Harmitti myös kun tarpeettomasti loukkasin häntä.

Pakkasilma oli lauhtumisesta huolimatta kirpeä ja pettymys jäädytti sitä edelleen.

”No en mä nyt niin paljon tullut.” veljeni kommentoi hämmentyneenä.

En vastannut.

”Menikö ne muka sun sisään?” hän jatkoi säikähtäneenä.

Hellyin hänen hömelöstä kysymyksestään ”No ei mennyt. Rakas, sä olet välillä niin ihanan kokematon, nämä on jo suurimmaks osaksi mun omia mehuja, nää vaan valuu mun sisältä.”

”Oletko sä kiihottunut?” veljeni kysyi ihmettellen. Ihmettelin kuinka hän saattoi yhtenä hetkenä olla todella miehekäs, ja nyt niin kauhean epävarma.

En kyennyt valehtelemaan, mutta minulla kesti hetken aikaa vastata hänelle. Päätin olla rohkea.

”No oon. Mun kiimamehut… …ne lirahti reisille jo torilla kun sä kaappasit mut kainaloon. Mä luulin että säkin oot?” Ääneni oli käheä.

Veljeni nyökkäsi mutta en tiennyt nyökkäsikö hän myöntääkseen vai kieltääkseen.

”Miten sä voit olla noin märkänä sellaisesta?” hän ihmetteli kohta käheällä äänellä.

”Sä lensit mun pikkuhousuille, etkä ihan vähän. Sä runkkasit mun pikkuhousuilla. Saan kai mä olla vähän ylpee ja… imarreltu. Ja kun sä sitten otit kainaloon… musta tuntui hyvältä. Sitäpaitsi se on spermaa, Sun sperman tarkoitus on tehdä mut märäksi.”

”…tai siis, oli se kenen hyvänsä.” yritin pehmentää.

”Märkyyden tarkoitus on helpottaa tietenki “sitä”…” jatkoin mutta jätin vielä lopun tarkentamatta.

Veljeni näytti ymmärtävän.

”Jos sä koskisit mun pilluun, sulla seisois heti. Kuinka kauan sä runkkasit suihkussa, pari minsaa? Viisi minuuttia?”

Veljeni nyökkäsi kun tarjosin minuuttia ja jatkoin:

”Jos sä vaan kävisitkään näillä mun huulilla sä tulisit heti eikä siihen vaikuta se että mä olisin sun sisko. Siihen vaikuttaa se että mä olen nainen, aivan niinkuin muhun vaikuttaa se että sä olet myös mies. Sen lisäks mä en ole lähelläkään mun varmoja päiviä mikä vaikuttaa siihen varmaan todella paljon.” Iskin hänelle silmää leikilläni. Hän näytti ujostelevan.

”Ja mieti nyt millainen tää koko juttu on…” kumarruin lähemmäksi häntä ja hiljensin ääntäni kuiskaukseksi, ”Ei tällaista voi oikeasti tapahtua että sä kastelet mun ainoat pikkuhousut… ja sitte mä kuljeskelen täällä näiden kaikkien ihmisten keskellä sun ihan tuoreet spermat vitussani ja hameen alla pelkkä paljas pillu. Siitä kaikesta mä olen märkänä ja siitä että sä et tuomitse tai moralisoi.” Kuiskasin selvästi kiihottuneena.

”Miksi pitäisi?” hän kuiskasi.

”Ei miksikään. Ei tälle voi kun nauraa …ja kiihottua kun tää on niin pervoa. Mä en oo tehny koskaan mitään näin pervoa. Etkö sä muka aatellut sitä mitä mulla on pikkareissa, tai kun oltiin torilla?” Naurahdin hänelle.

Veljeni nyökkäsi ja hymyili, selvästi jakaen yhteisen salaisuutemme jota ei muille kerrottaisi.

”Niin no mutta en mä niin helposti laukee… Sitäpaitsi mitä jos just se kuitenkin vaikuttaa siihen?” Hän kuiskasi hetken kuluttua palaten aiempaan kommenttiini.

”Mikä vaikuttaa? Siis että sä pystyt pidätteleen normisti, mutta kun ne oli mun mehuissa nää pikkarit niin siks sä tulit niin nopeasti?”

”Ei ku siis jos koskisin huulille, niin että just se vaikuttais siihen, että niinkuin lentäis nopeammin.”

”Tarkotatko sä sitä että sä tulisit nopeemmin koska mä oon sun isosisko?”

”Niin, jotenkin niin.” veljeni kierteli vilkaisten samalla ympäristöön. Ketään ei näkynyt. Konsertti jatkui vielä.

”Voi olla”. Vastasin ja keskityin pyyhkimään viimeiset märät ja kylmät kohdat. Jalkojani palelsi jo muutenkin, mutta halusin yrittää pitkittää leikkiä ja saada veljeni mukaan.

”Tämä ei auta kuin hetken, kohta olen taas märkänä ja mä en viitsi näitä työntää huulien väliin. Tai ehkä se on kuitenkin ihan sama koska nämä oli jo mun jalassa niin pitkään.”

Työnsin pikkarini häpyhuulieni väliin ja kuivasin rohkeasti paikkani. Painoin haarapalaa aavistuksen verran sisälle emättimeeni. Halusin työntää jotakin sisääni. Tästä hyvästä joutuisin ostamaan jälkiehkäisyn, mutta tämä hyvä oli sen arvoista.

”Runkkasitko sä niinkuin siksi että nämä on mun, vai siks että ne on niinkuin käytetyt pikkuhousut?”

”En mä tiedä.” Veljeni vastasi. Mutta kun katsoin kysyvästi häntä, hän jatkoi: ”No ehkä kai enemmän siks kun ne oli sun.” Hän vastasi selvästi ujosti ja hymyn karekin näytti häneltä karkaavan.

Hänen vastauksena tuntui hyvältä.

”Mikset sä nainu Annan kanssa?”

”Ei mulla ollu tunteita sitä kohtaan.” Veljeni vastasi.

”Onko sulla tunteita mua kohtaan?” Kysyin silkasta mielenkiinnosta.

”No sä olet mun sisko”, veljeni yritti selvästi kierrellä.

”Pelkkä sisko?” kysyin kuulostaen varmaan loukkaantuneelta.

”Eiku en mä sitä sillä tavalla tarkottanut, vaan niinkuin siten että oot sä aika söpö kuitenkin.”

”Jos mä en ois sun sisko, niin olisinko mä sitten niin söpö?”

”Olisit, oon mä aina pitäny sua hyvännäköisenä. Esimerkiks siinä lakkiaiskuvassa sä olet tosi kaunis, kaikki muutkin niin sanoo, ja nyt aikuisena sä oot vieläkin söpö… …Söpömpi”, hän korjasi nopeasti. Minusta tuntui että nyt veljeni kehui pelkästään miellyttääkseen.

”Aattelit sä mua kun sä runkkasit mun pikkuhousuihin?”

”Joo”, veljeni sanoi ujosti. Hänen lyhyt vastauksensa kiihotti minua.

”Mitä sä aattelit musta?” Kysyin hetken kuluttua vilkaisten samalla taas kaukaisia katuja.

”En mä tiedä…” veljeni kaarteli mutta jatkoi kun huomasi silmistäni että vaadin saada tietää kaiken.

”Siis sellaista kaikkea yleistä.”

”Millaista?”

”Esim sun… tissejä, pillua.” Veljeni kuiskasi nolona.

”Mitä sä aattelit mun pillusta?” kysyin ja jatkoin kun hän ei osannut vastata: ”Aattelitko sä rakastelua?”

”Joo, viime juhannusta. Ja sitä kurkkua joka oli pyykkien alla.”

”Rakastelua, mun kanssa?”

”Joo.”

”Että sä rakastelet mun kanssa?” Tarkensin vielä. Halusin tietää.

Pete nyökkäsi.

”Mitä sä aattelit juhannuksesta?”

”No sitä kun juotiin vähän ja käytiin sun talon saunassa ja oltiin sitte alasti sun kotonakin ennekuin mentiin nukkuun.”

”Oisitko sä halunnut naida mua sillon oikeesti?”

Veljeni nyökkäsi kun hänen kiihottunut vastauksensa tarrautui kurkkuun. Alapäätäni kihelmöi ja vatsaani kouraisi ihanasti.

”Toivotko sä aina kun sä oot mun luona, naivas mun kanssa?” kuiskasin hetken kuluttua litimärkänä. Nännejäni pisteli kun kylmyys oli hyväillyt niitäkin.

Veljeni hymähti mutta en tiennyt oliko se myöntävä vai kieltävä vastaus.

”Runkkaatko sä sillon?”

”En aina”

”Millon?”

Veljeni kohautti taas olkapäitään.

”Millon?” Toistin kysymykseni.

”Sillon kun sä oot poissa.”

”Aatteletko sä mua kun sä runkkaat kotona?”

Veljeni ei uskaltanut myöntää ääneen. Pieni ennen aikojaan karannut nyökkäys ja ujo hymy kuitenkin paljasti hänen todelliset ajatuksensa.

”Mitä sä aattelit kun sä lensit?”

”Sitä sun kurkkua”

”Mitä sä aattelit siitä?”

”Että sä työnsit sitä sisään.”

”Ootko sä koskaan ajatellut mua?” hän kysyi.

”Joo”, valehtelin.

Minua kiihotti että hän uskalsi avautua hieman. Häntä kiihotti valheeni ja halusinkin sen olevan totta. Nyt meillä oli vihdoinkin yhteys välillämme. Vilkaisin ympärille nopeasti. Musiikki kuului, mutta muutoin tämä osa kaupunkia oli edelleen autio ja hiljainen.

”Seisooko sulla?” kuiskasin hiljaa ja katsoin häntä silmiin pieni hymynkare huulillani.

Halusin koskea hänen etumustaan, mutta en uskaltanut.

”No, joo, vähän, mutta kun säkin sanoit että sä olet kiimassa… noista nesteistä päätellen.”

”Sekö vaikuttaa siihen?” Kysyin veljeltäni hymyillen, mutta hän jätti vastaamatta. Hän hymyili ujosti.

”Millä sulta sais seisoon kovemmin?” kysyin viekkaasti.

”En mä tiedä.” Pete vastasi.

”Mä olen ihan läpimärkänä. Haluaisitko sä nää pikkarit läpimärkänä? Jos mä pukisin nää ja jos käytäis ravintolassa tanssimassa. Haluaisitko sä tanssia mun kanssa kahdestaan, vaikka joku vois nähdä… Muttei niiden tarvis tietää mitä me tehdään tai puhutaan. Jos sä haluaisit sitten vaikka siellä käydä välillä vessassa näiden kanssa, mä voisin pukee ne uudestaan sen jälkeen?”

”Uskaltaako? …Varmaan se hiljanenkin paikka on tänään ammuttu täyteen porukkaa.”

”Ai että jos joku näkis ja tuntis meidät, vai se että sä lentäsit näihin vessassa? Ei siellä pimeydessä kukaan mun jalkoja ainakaan näkis vaikka mikä valuis” kommentoin yrittäen parhaani mukaan kuulostaa viettelevältä.

”Niin, ja siis ku mulla ei oo ikää eikä papereita.”

”Ai niin…” Olin vähän pettynyt, mutta tosiasioille ei voinut mitään.

”Siellä oli kyllä aika pitkät jonotkin. Kestäis varmaan tunti ennenkuin pääsee sisään.” yritin pehmentää pettymystäni. Harmitti, mutta tiesin että ravintolaan yrittäminen tänä yönä olisi turhaa ja aikaa vievää, ja paperit tarkistettaisiin kaikilta.

”Mutta haluisitko sä tanssia mun kanssa jos sä pääsisit sisään?”

”Kastuisitko sä siitä?” veljeni kysyi käheällä äänellä.

”Joo” Kuiskasin rohkeasti ja hymyilin.

”Kyllä mä sitten” hän kuiskasi.

Pete pidätteli hetken ja odotin koska tunsin että hän halusi sanoa jotakin.

”Voisitko sä oikeasti pitää niitä kun me tanssitaan?”

”Voisin tietenkin”

Hän keräsi taas rohkeuttaan ja lausahti ”Harmi kun me ei voitais mennä samaan vessaan”.

”Haluaisitko että katson?”

”Ei kun että silloin olis vaan helpompi vaihtaa” hän kierteli.

”Pystysitkö sä pidätteleen?” kuiskasin kuin ohimennen.

Kiimani poltteli klitoristani ja emätintäni niin että halusin häntä hinnalla millä hyvänsä ja nyt olin valmiiksi rohkea kysyäkseni sitä häneltä.

”Joo, ainakin hetken… mitä sitten?” Hän tajusi mitä kysyin, se oli hyvä merkki, mutta hän oli edelleen epävarmana.

Katsoin häntä suoraan silmiin ja kuiskasin: ”Haluaisitko sä?” Hymyillin viettelevästi, ilmaisten selkeästi haluni. Hän näytti empivältä. Se oli suora kysymys ja hän ehkä luuli että vitsailen. En laskenut leikkiä, seisoin hänen edessään, hame lanteilla, takki avoinna ja haarani selvästi esillä hänelle. Tarjouduin otettavaksi. Hän ei saanut kiimaltaan sanaa suustaan. Meillä oli vain muutamia minuutteja aikaa. Konsertti loppuisi kohta ja sen jälkeen olisi rakettien vuoro. Tajusin että nyt ei ehdittäisi neuvotella ja epäröidä.

***********11

”Katso ettei tuolta tuu ketään, mä katson täältä”. kehotin häntä samalla kun peitin takillani etumukseni ja ojentauduin suoraksi. Melkein juoksin talon nurkalle ja vilkuilin sitten joka suuntaan ettei missään näkyisi lähestyviä ihmisiä. Onneksi ei näkynyt ja näkemäni ihmisetkin kulkivat kohti toria ja baareja. Veljeni käveli muutamat askeleet talon parkkipaikan taakse toiselle nurkalle ja palasi takaisin.

Uuden vuoden saapumista juhlistava keskiyön paukuttelu alkaisi kohta. Rajuimmat biisit kertoivat konsertin loppunäytöksen jo alkaneen samalla kun kiiruhdimme takaisin. Tiesin että aivan kohta ihmiset alkaisivat soljumaan baareihin tai koteihinsa. Oli todennäköistä että joku voisi yllättää meidät tällä pimeällä parkkipaikan nurkallakin, mutta toisaalta olin niin kylmissäni etten haluaisikaan kauaa. Emme ehkä ehtisi naimaan, mutta haluaisin koskea häntä ja vähintään nähdä hänen peniksensä. Uskaltaisinkohan ottaa suihin? Varmasti, mutta niellä? Miltähän hän maistuisi? pohdin itsekseni.

Veljeni tuli takaisin ennen minua ja meni suojaisaan hämärään nurkkaukseen roskakatoksen vierellä. Seurasin häntä katseellani ja avasin takkini ottaessani viimeiset askeleet hänen luokseen. Veljeni katsoi minua silmiin ja hänen katseensa tuntui hyvältä. Mekkoni helma oli jo valmiiksi ylhäällä niin että pilluni ja sukkien peittämät reiteni paljastuivat veljelleni. Ne muodostivat vaalean alueen, jonka keskelle halusin hänet. Jos joku katsoikin meitä noista naapuritalojen ikkunoista, nyt hänelle paljastuisi mitä olimme tekemässä.

Minua kiihotti niin että olin pakahtua koska outo ennenkokematon tilanne oli muuttunut entistäkin hullummaksi. Veljeni seisoi edessäni farkut ja toppatakki yllään. Minun pitkän talvitakin kaikki alimmat napit olivat auki, ja liepeet sivuilla. Mekkoni olin nostanut ylös vatsalle. Minä olin pakkasessa alaruumis paljaana ja täysin karvattomana. Epäilys häivähti mielessäni hetken ajan. Mietin että olenko hullu, oliko vuoden yksinäisyys ja miehen puute jo muuttanut käytöstäni koska olin enemmän kuin valmis antamaan neitsyyteni veljelleni. Olin! Mutta miten voisi puhua sopivasta käytöksestä kun veljeni oli siementänyt pikkuhousuni eikä ollut estellyt laittamasta niitä jalkaani.

Päätin kestää kylmän koska tiesin ettei sitä kestäisi kauaa kun meidän jo pitäisi lähteä takaisin kotiin. Toivoin että voisimme jatkaa kotona mutta jos nyt epäröisimme, emme tekisi mitään kotonakaan, emme tekisi ehkä mitään milloinkaan.

”Seisooko sulla vielä kun sä katsot tätä ja kun tiedät että sun spermat oli mun pillulla”, kysyin viettelevästi kun veljeni seisoi edessäni tarkastellen ujona tekojani.

”Seisoo vieläkin.”

”Seisoko sulla siellä torilla kun me halailtiin?”

”Seisoi” veljeni sanoi perusteellisella äänellä ja hymyili.

”Mitä sä halusit silloin tehdä?”

”En mä tiedä.”

”Et tiedä vai et kehtaa sanoa?”

”En kehtaa sanoa.” Hän hymyili

”Tämä on varmaan elämäni suurin virhe tai onni mitä mä sanon seuraavaksi…” Ääneni loppui kun kiihotus kuristi kurkkuani.

”Niin?” veljeni kysyi.

Henkäisin syvään jotta ääneni riittäisi ja kuiskasin melkein äänettömästi. ”Tota… Haluisitko sä menettää neitsyyden yhdessä mun kanssa tänään? Sä saat työntää mun sisään jos sä haluat.”

Veljeni henkäisi nopeasti.

“Saat ainoastaan yhden työnnön mun sisään ja sun pitää varoa ettet sä tuu mun sisällä. Jos sä laukeet niin lennätä mun pikkuhousuihin. Mä voin putsaa sun sitte…”

Hän mietti hetken ja kuiskasi: ”Pitäis olla kyllä kortsuja.”

Arvasin että veljeni vastaisi noin.

”Yksi työntö vaan, kyllä sä pystyt siihen ja mä olen aivan valmis.” Työnsin yhden sormen sisääni varmistaakseni asian. Sormi oli jääkylmä ja henkäisin sekä kiihkosta että kivusta.

”Työnsit sä sen sun sisään?” veljeni kysyi sormestani.

Nyökkäsin hänelle.

”ihan tosi?”

”Joo.” kuiskasin vetäessäni sormen taas ulos.

”Ja sä haluisit mut sun sisään?”

”Niin.” vastasin hänelle.

Painelin sormellani klitoristani koska en uskaltanut näyttää enempää vaikka halusin orgasmin, halusin masturboida ja ennenkaikkea halusin rakastella… Tai ainakin yrittää rakastella! En enää uskaltanut yrittää näytellä viettelijää jos tämä menisikin puihin ja veljeni kieltäytyisi kokonaan.

”Mutta kortsut olisi turvallisempaa.” veljeni epäröi jatkaen tärkeämmästä aiheesta.

”Pelkäätkö sä että sä tuut mun takia liian nopeasti?”

Veljeni myönsi.

”Älä pelkää sitä, mä kiusasin sua vaan aiemmin. Yksi hidas työntö vaan, sun tahtiin. Hankitaan sitten kotiin mennessä kiskalta kortsuja kokonainen paketillinen tai pari…”

Hiljensin ääntäni ja tulin lähemmäksi katsoen häntä silmiin. Kiihotti.

”…ja ei se haittaa jos sattuu vahinko, varmaan moni sisko on huomenna lääkärillä kysymässä pilleriä. En mä olis ainoa täällä koska tää on niin iso kaupunki ja nyt on sentään uudenvuoden aatto… Tuu, kun mä haluan niin paljon.”

Veljeni ei uskaltanut myöntyä.

”Mä lupaan sulle että kotona saat mua ihan niin paljon kuin haluat. Ostetaan kotimatkalla kortsuja ja käytetään ne kaikki” Jatkoin vielä. Veljeltäni karkasi nyökkäys, mutta hän selvästi epäröi.

”Ottaisit sen ainakin esiin että mä näkisin sen kokonaan vaikka et työntäiskään sitä mun sisään täällä.”

”Täällä on aika kylmä”, veljeni kommentoi ja yritti ehkä pelata aikaa mutta nosti sitten takkiaan ja veti vetoketjunsa auki. Hän laski housujaan hieman ja kaivoi vaivalloisesti esiin kivikovana seisovan peniksensä. Se oli nuoren miehen siitin ja se sykki rytmikkäästi. Veljeni paransi housujensa asentoa sallien kalulleen enemmän tilaa.

Henkeni salpautui. En ollut koskaan nähnyt oikeaa seksuaalisesta kiihotuksesta jäykkänä ja sykkivänä seisovaa penistä, varsinkaan kun se oli kiihottunut minusta. Se näytti ihanalta ja ajatus siitä että se oli sykkinyt spermansa pikkuhousuilleni oli äärimmäisen kiihottava. Myös ajatus sukurutsaisesta tilanteesta kiihotti – Tämä kaikki oli niin kamalan uutta ja kiellettyä.

”Saanhan mä tuon sisään?” Anelin veljeltäni epävarmana hänen vastauksestaan. Veljeni ei vastannut oikein mitään.

”Saanhan mä tota ainakin kotona. Kortsujen kanssa?” ehdotin. Veljeni nyökkäsi nyt selkeästi ehdotukselleni. Se oli pieni voitto.

Otin veljeni käsistä kiinni ja otin askeleen levykasan luo ja istahdin niiden päälle levittäen jalkani. Veljeni kalu heilui sivulta sivulle ja se näytti ihanalta.

”Koskettaisitko mua ainakin nyt? …Pliis, vedä esinahkaa taakse ja hipaise mua pillunhuulien väliin ennenkuin ketään muita tulee, jooko. Lähdetään sitten heti kotiin” Anelin.

Tiesin että häntä hirvitti, niin minuakin. Pelotti jäädä kiinni, pelotti kokeilla, mutta tiesin että hän jänistäisi kotonakin ellei hän uskaltaisi täällä.

”Jos sä tulet pelkästä kosketuksesta, niin muista että se ei haittaa, ja mä haluaisin että sä tulisit mun pillunhuulien päälle, voisitko sä tulla? Mun takki ei haittaa vaikka sen sisävuori sotkeentuu” anelin taas.

Veljeni nyökkäsi.

************12

Olin neitsyt. Immenkalvoni oli historiaa, mutta mikään käyttämistäni esineistä ja leikkikaluista ei vastannut sitä kokemusta jota odotin. Hänen peniksensä heilui edestakaisin hänen asettuessaan koskettamaan häpyhuuliani. Hän hallitsi asentoaan ja hän hallitsi penistään ja minä en voinut tehdä muuta kuin lopultakin vastaanottaa sen mitä annettiin.

Katselin hänen kaluaan. Ei se ollut edes kalu. Kalu oli jokin dildon tai jonkin kapulan nimitys. Veljeni siitin oli jotain muuta, se oli paljon enemmän. Se oli taianomainen elin joka paksuuntuisi ja kovettuisi ja tuottaisi minulle mielihyvää. Sulkisin hänen peniksensä itseeni, vastaanottavana, halukkaana, liukkaana ja valmiina siemennettäväksi. Olisimme veljeni kanssa sisäkkäin ja hänen peniksensä varmaan sykkisi ja liikkuisi edestakaisin lantiossani, houkutellen minut mukaansa. Pistimen kärki liikkuisi lähellä kohtuni suuta ja putken alkupäässä veljeni kivekset valmistaisivat vain minua varten spermaa ja niitä olisi jo varastoituna miljardeja, kaikki valmiina syöksymään syvälle kehooni. Hänen siittiönsä valloittaisivat minun kehoni kun saisin orgasmin.

Peniksen kärjessä kiilteli kiimatippa.

”Kävitkö sä pissalla sen orkkus jälkeen?” kysyin kiimasta henkeäni haukkoen.

”En, mehän lähdettiin heti.” veljeni vastasi tukahtuneella äänellä.

Voi hyvä jumala, ajattelin mielessäni.

Minä olin neitsyt! Hänen esinahka oli vedetty taakse ja minä pidin häpyhuuliani avoinna sormillani.

”Jos mä tuun huulille…” veljeni kuiskasi ja nyökyttelin antaneeni luvan siihen.

Hitaasti hän lähestyi ja hän koski, suoraan häpyhuulieni väliin. Kiimatippa levittäytyi ja tarrautui huuliini ja kun hän paransi asentoaan kiimatippa venyi kuin yhdistäen meitä. Kiiman tunne humahti vartaloni läpi ja parkaisin yhtäkkiä: ”Voi millaiselta sun spermasyöksy tuntuisi mun pillussa!”

Hengitin nopeasti ja olin hätää kärsimässä kiihkoni voimakkuudesta. Ihoni oli kananlihalla ja pelkäsin että joku olisi kuullut parkaisuni.

Aistin että veljenikin oli niin lähellä orgasmiaan että häntä pelotti. Hän halusi perääntyä, mutta halusi myös minua. Tiesin sen.

”Pidä se kosketettuna.” pyysin, ja levittäessäni huuliani erilleen tunnustelin etusormillani hyvin kevyesti veljeni siittimen vartta ja hänen sormiaan jotka puristivat esinahkaa kevyesti. Nojauduin selälleni makaamaan. Pilluni oli aivan litimärkä.

”Työntäisit, vaikka ihan vähän niin että mä vaan vähän avaudun”, anelin lähes tuskaisella äänellä.

”Mutta jos mä tuun…” veljeni kuiskasi arkana.

”Älä välitä siitä, yritä pidätellä niin kauan kuin voit. Yritä vetää sitä ennen pois. Mutta rakas, usko että ei se haittaa enkä mä suutu.” Suljin silmäni ja odotin.

”Mutta en mä taida uskaltaa siltikään.”

Veljeni penis kosketti häpyäni. Hengitin syvään, en halunnut hetken katoavan hänen epäröinnistään huolimatta. Hän ei tehnyt mitään. Kuulin bändin lopettelevan biisiään. Epäilin että tämä oli heidän viimeinen kappaleensa.

Käännyin katsomaan häntä ja kuiskasin. ”Pete rakas. Katso mua silmiin…”

Ihailin kauan hänen kasvojaan ja mietin mitä sanoisin ja lopulta kuiskasin hiljaa: ”Mä annan sulle luvan tulla mun sisään jos sä tuut. Jos sun orgasmi alkaa, niin ethän vedä pois vaan tule… Ruiskuta ihan oikeesti mun sisään. Mutta jos sä pystyt pidättelemään, niin kokeillaan eka työntö tässä, niinkuin että menetetään poikuus ja neitsyys ja jatketaan kotona lisää. Mä maksan kondomit ja muut… sen pillerin.”

”No jos mä voin tulla”, hän epäröi.

Olin hiljaa koska en kyennyt myöntämään lupaa, enkä halunnut kieltääkään. Minulta karkasi lyhyt nyökkäys, ehkä se oli lupa jota hän odotti.

Hän epäröi pitkään ja hengitti syvään ja sitten hyvin hitaasti tunsin paineen häpyhuulillani. Siirsin välittömästi molemmat käteni levittämään häpyhuuliani avoimeksi. Hän liikkui hitaasti. Ensin mansikkamainen terska upposi näkymättömiin ja lukemattomat hermopäätteeni viestittivät ihanasta venyttävästä paineesta jonka veljeni tunkeutuminen aiheutti. Hän vetäytyi hieman taaksepäin ja työntyi takaisin. Terska oli mahlani peitossa.

”Sun pillu tuntuu tulikuumalta” veljeni voihkaisi pidättäen hengitystään.

Koko vatsani tuntui kramppaavan, enkä voinut hengittää vaikka olisin halunnut. Hän liikkui hyvin varovasti. Makasin levykasan päällä jonka jotkut rakentajat olivat kasanneet ennen lomaansa. He eivät voineet kuvitellakaan mitä sen päällä tapahtui. Rukoilin ettemme olisi ainoat sisarukset rakastelemassa kahdestaan tässä viidenkymmenenviidentuhannen asukkaan kaupungissa. Emme voineet olla! Rukoilin etten olisi ainoa sisko joka joutuisi käyttämään jälkiehkäisyä.

Meillä ei ollut kondomia, minulla ei ollut pillereitä. Häpyhuulilleni levittyneet spermat kuivuivat harmittomaksi nopeasti, eivätkä siittiöt toivottavasti jaksaisi uida pieninä annoksina ylöspäin. Mutta nyt, tuo maagisen ihanan siittimen suu oli emättimeni suuaukon sisäpuolella. Näin kuinka se oli kadonnut sisääni. En voinut hengittää koska olin kauhuissani ja odotin ihan milloin tahansa veljeni henkäystä merkkinä hänen orgasminsa alusta ja sitten hänen siittimensä nytkähdystä merkkinä ensimmäisten siittiösolujen suihkahtamisesta sisälleni. Olin antanut luvan siihen omien halujeni tähden. Tämä oli hirvittävä mutta kiihottava riski. Hän oli vasta 16 vuotias ja kokematon. Aivan yhtä kokematon kuin minäkin vielä 22 vuotiaana. Meistäkö isä ja äiti, sisaruksista? Hän oli vasta mennyt neljännelle luokalle minun mennessä lukioon, ja muuttaessani omaan asuntooni hän oli vasta päässyt ripille!

Pelkäsin omaa orgasmiani jonka tajusin automaattisesti laukaisevan veljenikin orgasmin. Olin niin lähellä omaa orgasmiani että sen pidättely sattui. Hän oli niin syvällä että hänen sormensa koskettivat minun sormiani. Hän veti kätensä pois, siitin pysyisi jo sisälläni. Minä pidin jalkojani ylhäällä.

Tajusin yniseväni yhdessä veljeni kanssa kun veljeni siitin upposi kiduttavan hitaasti kohti emättimeni syvyyksiä, suistaen tieltään emättimeni poimuja ja etsien kohtuni suuta ja emättimeni pohjaa. Rakas veljeni yritti parhaansa mukaan totuttautua minuun ja minä yritin totuttautua häneen. Halusin kaikintavoin tehdä hänen työntönsä sisääni vaivattomaksi ettei hän laukeaisi, tai etten minä laukeaisi.

Tiesin että tämä ei tulisi päättymään hyvin. Kun Pete saavuttaisi pohjani, hän tulisi. Minun täytyisi hakea katumuspillerit, mutta uskaltaisinko minä? Entä jos minulta kysytään kenen kanssa rakastelin!!!

Hänen häpykarvoituksena oli enää kahden sentin päästä iholtani ja hänen siittimensä varmaan saman verran kohdunsuultani. Kohtuni suu ja veljeni peniksen kärki, molemmissa aukko joka kohtasi toisensa. Tunsin sen paineena alavatsassani. Veljeni nuori häpykarvoitus tuntui hyvältä paljaalla hävylläni.

Hän ei ollut käynyt vessassa ja nyt kiimatippa valuttaisi kaikki varteen jääneet siittiösolut emättimeeni. Mutta se määrä oli täysin merkityksetöntä. Kohta tuntuisi nytkähdys ja täyttyisin asteittain, suihkaus suihkauksen jälkeen uudella, tuoreella lämpöisellä spermalla aivan kuten hän oli täyttänyt pikkuhousunikin. Tiesin sen ja pelkäsin, mutta en voinut estää yhdyntää.

”Sun siitin sykkii”, sain henkäistyksi pelokkaana. Tunsin terskan paineen kohdun suulla. Se sattui vähän.

”Haittaako se?”

”Ei, ei…” vastasin jättäen lauseeni lopun sanomatta.

”Sun emätin supistelee hyvin hennosti, mutta mä tunnen sen. Sä tunnut mahtavalta.”

”Joudutko sä pidätteleen koko ajan?” kysyin henkeäni pidätellen.

”Joo”

Meidän syke oli kuin tikittävä aikapommi, mutta en uskaltanut ehdottaa veljeäni vetämään itseään jo pois koska halusin tämän tunteen jatkuvan mahdollisimman pitkään. Riski pelotti mutta halusin silti tätä.

Koko kaupunki oli hiljentynyt täysin.

”Tää tuntuu nyt vähän paremmalta, en ole enää niin lähellä laukeamista.” Veljeni sanoi kohta, yhä kuitenkin jännittyneenä.

”Pystysitkö sä liikkuun vähän?” kuiskasin.

Hän pudisti päätään.

”Pystytkö sä pidätteleen jos mä laukeen?” kysyin pelätessäni oman orgasmini alkavan minä hetkenä hyvänsä.

”Sori… En varmaan… Oletko sä lähellä?” veljeni kuiskasi äärimmilleen jännittyneenä.

”En” valehtelin hänelle.

Hän oli liikkumaton ja yritti kohta hengähtää syvään. Yritin rentoutua. Se auttoi hieman.

”Tää tuntuu uskomattomalta. Tää on mun ekakerta ja tää on mahtavaa.” Hän katsoi suoraan silmiini ja kuiskasi pidätellen sanojaan.

”Tää on munkin ekakerta… Sä saat tehdä tätä aina kun sä tuut käymään… tai jos sä muutat mun luo, me voidaan tehdä tätä aina.” Katkonainen hengitykseni rytmitti lauseitani.

Samalla välähti ensimmäinen raketti taivaalla. Se valaisi ympäristön taloja ja kohta kuului pamaus. Tiesimme että meidän pitäisi kiirehtiä.

”Haluaisitko sä mua tän jälkeen?” kysyin vielä toiveikkaana.

”Joo.”

Hengittelimme muutamia syviä henkäyksiä, yrittäessämme parhaamme mukaan rentoutua. Välähdykset rytmittivät pauketta joka tuli torilta.

”Ootko sä aatellut usein tätä… mun kanssa?” kuiskasin lähes epätoivoisella äänellä.

”Joo, aina”

”Aatteletko sä pelkästään mua?” kuiskasin.

”Joo”

Veljeni alkoi nyt vetää itseään pikkuhiljaa pois. En uskaltanut sanoa tai kysyä mitään koska olin varma että hän veti pois sen vuoksi että olisi kohta tullut sisääni. Hän oli kiihottunut sanoistani mutta yritti pitkittää. Tuntui samaan aikaan helpottavalta, mutta ihan hirveän haikealta. En olisi halunnut päästää häntä pois. Halusin nousta ja suudella häntä, mutta se olisi tarkoittanut hänen purkautumistaan.

”Sä olet ihan liukas.” veljeni kuiskasi.

”Sä saat mut valumaan ihan koko ajan.”

”Kiihotanko mä sua?” Hän kysyi.

”Aivan valtavasti!” kuiskasin hänelle lähes äänettömästi ja vilkaisten häntä silmiin.

”Kukaan muu ei oo koskaan saanut mua näin kamalaan kiimaan, mä oon onnellinen että sä halusit tehdä tän mun kanssa!” Henkäisin

Hän hengitti syvään. ”Mä olen ajatellut tätä kauan.”

Hänen sanansa tuntuivat hyvältä. Tunsin olevani ihailtu ja rakastettu ja se kiihotti. En ollut koskaan ajatellut häntä, mutta nyt halusin häntä enemmän kuin ketään muuta.

”…Jos sä työntäsit, niin mä laukeisin…” kuiskasin ja toivoin että hän naisi minua.

Veljeni pysähtyi ja yritti hengittää ja rentoutua. Nautin siitä ettei hän vetänyt välittömästi itseään irti minusta. Halusiko hän toteuttaa toiveeni, työntää minuun, sallia minun laukeavan ja vetää itsensä pois ennen kuin hän suihkuttaisi minuun.

”Vittu… Mä olen lähellä”, veljeni henkäisi yhtäkkiä kun enää hänen terskansa oli sisälläni.

Pysyin paikoillani, en uskaltanut hengittää. Nyt tiesin että se pelkäämäni henkäys tapahtuisi.

Hän alkoi työntymään takaisin sisäänpäin, miksei hän vetäytynyt pois?

”Mä haluisin naida sua”, hän ähkäisi En kyennyt estämään, tunteeni voitti järkeni.

En saanut sanoja suustani ja nyökkäsin myöntävästi pari äkkinäistä kertaa vaikka olin huolissani raskaaksi tulosta. Halusin naida mutta uskaltaisinko huomenna hankkia pilleriä.

Raskaaksi tulo oli mahdollisuus, mutta sehän oli vaan mahdollisuus, ei varmaa? Ajattelin itsekseni.

Pelkäsin ja katsoin hänen lanteitaan joka työntyi hitaasti lähemmäksi. Penis painui syvään. Katsoin nopeasti hänen suljettuihin silmiinsä ja näin kasvoista että hän tulisi kohta. Hän pysähtyi, hän avasi silmänsä ja hänen tuskainen ilmeensä hoputti lupaa. Hän pidätti henkeään suu avoinna ja kasvojen lihakset jännittyivät irvistykseen. Silmät värähtivät. Hän nielaisi kuuluvasti, rentoutui ja hengitti nopeasti lyhyitä henkäyksiä.

Tajusin että hän aikoi siementää minut, se pelotti ja kiihotti, mutta hän halusi luvan minulta. ”Mun pilluun…” parkaisin ja annoin luvan kun oma orgasmini alkoi lähestymään.

Kuva minusta ison vatsan kanssa välähti mieleeni silmänräpäyksen ajaksi – Minun pikkuveljeni tekisi sen, miten selitän tämän meidän äidille tai minun kavereille. Ajattelin.

Veljeni ei vetäytynyt pois, en halunnut estää vaikka pelkäsin. Olin lähellä ovulaatiota, siksikin olin koko ajan niin märkänä. Ovuloisin parin päivän sisään, munasoluni irtoaisi ja putoaisi veljeni spermaan. En halunnut estää, enkä halunnut menettää häntä vaikka hedelmöittyisin varmasti, saisin lapsen hänelle.

Orgasmini lähestyminen sai vatsani kramppaamaan.

Sitten pilluni supisti rajusti veljeni siitintä vasten. Hän oli tiukasti puristuksessa sisälläni, kiljaisin vapauttaessani hänet. Ihana orgasmi vyöryi päälleni!

Uusi puristus. Voihkaisin kovaa ja vartaloni jännittyi kaarelle. Yritin estää liikkeitäni ja ääniäni ja yritin pitkittää ettei veljeni laukeaisikaan. Halusin hänen nauttivan mahdollisimman pitkään ja halusin nauttia itse.

”Mä en pidättele”, kuulin kuinka veljeni kuiskasi epätoivoisena. Hän oli liikkunut yhden kerran edestakaisin. Olin tuntenut sen. Sitten hän liikkui toisen kerran.

”Älä!” parkaisin hädissäni orgasmini sekavuudessa.

Ensimmäinen ä kuvasi väistämätöntä pelkoa ja halua saada veljeni vetämään itsensä pois minusta ja säästämään minut raskaudelta. Jälkimmäinen ä tunnusti haluni saada veljeni spermat syvälle sisääni, tapahtui mitä tapahtui. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen. Tunne oli voittanut järjen.

Hänen silmänsä värähtivät ja anelivat edelleenkin lupaa. Kuinka hän saattoi kyetä pidättelemään orgasmini ajan!? Sitten penis painautui syvälle sisääni, ihan pohjaan saakka ja hänen silmänsä sulkeutuivat. Hän oli niin syvällä että se sattui. Vedin hänet rajusti itseäni vasten, halasin tiukasti ja suutelin hänen kaulaansa ja poskiaan, ja lopulta huuliaan. ”Pane mua!” parkaisin äänekkäästi. Hän veti nopeasti pariin kertaan edestakaisin. Ensimmäinen orgasmini oli helpottanut.

”Mä tuun!” Hän ähkäisi yhtäkkiä hädissään, ja sitten hänen siittimensä rytmikkäät nytkähdykset tuntuivat voimakkaasti sisälläni ja tunsin pientä lämpöä leviävän emättimessäni. Se oli spermaa ja tuntui joltain jota en olisi koskaan osannut kuvitellakaan, ja se tuntui taivaalliselta. Jokainen nytkähdys sai hänen lantionsa työntelemään sisälleni. Hän oli jo pohjallani, umpikujalla jonka perällä oli kohtuni. Hänen siittimensä kärki oli painautunut kovaa sitä vasten. Kiimatippa oli jo levitetty mutta nyt tuoreita uusia siittiösoluja vapautui valtavia määriä suoraan kohdunsuun päälle. Veljeni sperma vapautui paksuina rytmikkäinä ryöppyinä sisääni kastellen pilluni pohjukan ja hänen siittimensä kärjen.

Yksi… Kaksi… Kolme syöksyä tuntui voimakkaana siittimen nytkähdyksenä sisälläni. Neljäs nytkähdys…

Viides nytkäys… Kaikki purkien aina yhden suihkauksen spermaa sisääni.

Siemmenyin hänen suihkutellessaan kohtuni suulle enkä voinut tehdä sille mitään ja niin antauduin lopullisesti ihanalle tunteelle. En tiennyt sitä mutta sisälläni kohtuni suu upposi veljeni luomaan valkeaan spermalammikkoon. Tunsin emättimeni supistuksen ja spermaa imeytyi kohtuni puolelle. Uusi supistus, olin niin lähellä uutta orgasmiani.

Järkeni hiljeni. En pelännyt vaan nautin.

”Ihanaa, Kiihottavaa, Anna tulla, kaikki”, voihkin silmät kiinni.

Veljeni miljardit solut olivat suihkunneet sisääni, pienen pienet, vikkelästi pyrstöään heiluttavat pikku siittiösolut uivat väsymättä reippaasti kohti syvyyksiäni.

“Liiku, liiku ,nai …mä oon jo paksuna”, rukoilin lausuen äänettömästi lauseeni lopun. Uskoin että hän kuuli sen ja tunsin että saisin heti perään uuden jos hän naisi minua.

“Nai… mä saan vielä yhden… älä lopeta.” Yritin epätoivoisesti liikuttaa lantiollani häntä vasten että saisin häneen tuntumaa ja saisin itseni laukeamaan toiseen orgasmiin. Se onnistui

Hän pystyi hieman liikkumaan ja heti tunsin hänen vetäessään itseään kauemmaksi kuinka hänen spermansa ja minun nesteeni valuivat pienenä lämpimänä norona jääkylmään peppuvakooni. Näin hänen silmistään että jokainen työntö sattui hänen orgasmin herkistämään penikseensä, mutta sain uuden ja ripustauduin epätoivoisesti hänen vartaloonsa, puristaen hänen takkinsa nyrkkiini ja purren hammasta yhteen etten huutaisi.

”Tuu mun sisään!” vaadin yhteenpuristettujen hampaitteni takaa ja kehoni vavahdellessa holtittomasti hänen allaan ja pilluni lypsiessä, sitten puristellessa, ja lopulta hieroessa herkkää siitintä.

”Petra”, hän voihkaisi.

”Pete… Pete… Rakas…”

*************13

Orgasmi oli valtavan täydellinen. Kehoni vavahteli ja roikuin veljessäni voimakkaasti kiinni ja yritin pidätellä ääntelemästä mutta en voinut estää tahattomia voihkahduksiani tai levykasan kolahduksia. Veljeni huohotti ja liikahteli ja toisteli, “mä nain sua, mä nain sua.” Ja sitten hän suuteli kiihkeästi, vaativasti, kielisuudelman. Emättimeni supisteli ja puristeli rytmikkäästi hänen kaluaan sisälläni. Yritin puskea häntä vastaan.

Vedin häntä lähemmäksi että hän naisi minua vielä, mutta hänen orgasminsa oli jo vienyt hänen voimansa ja herkistänyt häntä liikaa. Hän päästi irti huulistani ja jäi huohottaen makaamaan päälleni ja toisti nimeäni hiljaa. Omat voimani ehtyivät ja jäin makaamaan paikalleni hänen alleen.

Emme pystyneet hetkeen puhumaan tai liikkumaan.

”Sä laukesitkin… mun sisään”, kuiskasin lopulta hiljaa ja hymyssä suin.

”Joo… mä tunsin kaks kertaa… kun ne lensi suoraan… mun kyrvän läpi suhun.” Veljeni nyökkäsi, huohottaen kaulaani pehmeää lämmintä ilmaa.

”ne tuntui melkein…”

”Miltä?” Kysyin häneltä huokaillessani onnellisena ja alkaessani palaamaan takaisin maanpinalle ja saamaan ajatuksistani kiinni.

”Se tuntui melkein kuin pissa tuntuu.” hän sanoi löytämättä parempaa kielikuvaa.

Naurahdin hänelle. Nautin spermasta jota oli ruiskutettuna sisälläni.

Katsoin ylös kun veljeni makasi painavana päälläni ja vaikeutti hengitystäni. Tähtitaivasta pilkotti vaaleanruskeana liikkuvien pilvien lomasta. Pakkasilma palelsi polviani ja persettäni ja levyt tuntuivat kylmiltä selkääni vasten. Ihana kuuma hetki jääkylmässä ilmassa, kokemus jota en haluaisi vaihtaa koskaan pois.

Tiesin tasan tarkkaan mihin tämä johtaisi kun näin ihmisiä kävelevän kujan päästä ohi. Lähes paljaat jalkani olivat kietoutuneet Peten jääkylmien farkkujen ympärille. Veljeni reidet tuntuivat uhkuvan voimaa. Pelko kouraisi vatsaani kun ymmärsin mitä sisälläni uiskenteli mutta päätin yrittää säilyttää rohkeuteni ja kertoa että hän oli tehnyt oikein ja että olin luvannut sen.

”Ethän sä kuitenkaan kussu mun sisään.” Kuiskasin hetken päästä naurahtaen.

”En todellakaan, mä sain orgasmin.” Veljeni kuiskasi ylpeänä saavutuksestaan. Minusta tuntui hyvältä että hän oli pitänyt siitä.

”Se vaan tuntu selvästi kun ne meni sitä putkea pitkin suhun. Se oli… Uskomatonta” Hän kuiskasi kohottautuen samalla vaivalloisesti käsiensä varaan ja sallien minun hengittää taas vapaasti. Hän hymyili.

”Mmmmm ihanaa sun spermaa. Sano että se oli totta”, kehotin häntä hymyillen ja purren alahuultani.

”Tää on totta, rakas”, veljeni vastasi kehotukseeni ja yllätyksekseni suuteli pehmeästi huuliani.

”Mä rakastan sua”

Suutelin veljeäni ja hymyilin, vaikka pelkäsinkin. Pelkäsin raskautta, pelkäsin jälkiehkäisyä ja pelkäsin kiinnijäämistä. Pelosta huolimatta hetki oli ihana, mutta meidän oli pakko lopettaa lyhyeen. Tiesin että ennemmin tai myöhemmin ihmisiä tulisi myös tätä kautta ja jäisimme kiinni. Ne voisivat olla meidän tuttujakin. Minun oli pakko karistaa orgasmini jälkeinen raukeus pois ja tarrautua taas hetkeksi käytännön elämään. Mainitsin että joku voisi tulla ja kehotin veljeäni nousemaan päältäni.

Nousin levyjen päältä samalla kun veljeni alkoi jo laittamaan penistään takaisin housujen sisään. Mieleeni jäi haikeus koska olisin halunnut ottaa häneltä vielä suihin ja maistaa millaiselta hänen spermansa maistuisi. Olisin halunnut tehdä ihan kaikkea, mutta suoristin vaatetukseni ja napitin takkini kiinni. Levyjen päällä oli meidän rakkautemme kuva hieman sotkeentuneena ja epäselvänä mutta en hennonnut sitä pyyhkiäkään. Huomasin kuinka kevyitä ja pieniä hiutaleita oli alkanut sataa hiljalleen. Meidän salainen hetkemme peittyisi tämän yön aikana.

Kujalle kääntyi hetken kuluttua iäkäs pariskunta ja kävellessään ohitsemme, hymyilimme heille ja he hymyilivät takaisin. Muutamaa hetkeä aikaisemmin he olisivat päässeet todistamaan jotakin sellaista mitä eivät varmaankaan olisi odottaneet näkevänsä. Tunnistivatkohan he meidät sisaruksiksi?

”Naithan sä mua vielä tänä yönä?” kuiskuttelin veljelleni samalla kun pujotin vasemman käteni hänen käteensä ja aloimme kävelemään kotia kohden.

”Me ei tarvita kortsujakaan ennenkuin mä haen sen pillerin.” rohkaisin häntä käyttämään hyvän puolen tilanteesta hyväkseen.

Spermaa tuntui olevan sisälläni valtavasti ja kävellessämme se valui paksuna kylmänä limana, mutta ei loppunut vaan kun kävelimme parkkipaikalle, tunsin sen valuvan reisilläni reilusti.

Kun pariskunta ehti talonsa pihapolulle, nainen kääntyi puoleemme: ”Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta teille ja Jumalan siunausta.”

Veljeni tervehti ja kiitti rouvaa ja veljeni kainalossa hymyilin rouvalle ujosti. Onnellista, todellakin.

************** The End

Loruillut: Pastelli

28 kommenttia viestissä: “…Ja onnellista uutta vuotta”

 1. Fantasia says:

  Nussin siskon pillua. Sisko tuli raskaaksi.

 2. nuranura says:

  Ehdottomasti paras lukemani seksinovelli! Kiitos! Kannatan jatko-osaa, jossa saavutaan kotiin. Pyydän Pastelli, tee se. <3

 3. Hymy says:

  Oli pakko lukea loppuun asti kun oli niin hyvä!!! Jatka ehdottomasti kirjoittamista, sinusta tulee vielä kirjailija!

 4. qope says:

  Ei perkele kun oli kiihottava 😀 Tarinan kliimaksi eteni niin kiduttavan hitaasti että tunsin itsekin sykkiväni kiimasta päähenkilöiden mukana…

  Paljon dialogia ja se oli todella hyvin toimivaa !

 5. heipähei says:

  Aivan mahtava tarina ! Hienosti kirjoitettu , hyvin kuvailua ja tuntemuksia ym. Jatka ehdottomasti kirjoitusta !

 6. tepai says:

  Raahessa jo 1800-luvun puolivälin jälkeen talot maalattiin pastellilla ( muut kaupungit puna- tai keltamaalilla. Usein pelkät hirret mm. Kuopio). Voi, kun saisin oikolukea tekstisi muuttamatta tunnelmaa lainkaan. Tarinasi on niin herkkä, että se saa nuoren mieslesken itkemään. Olen yhtä ujo ja varautunut kuin “Petra”; ei kaikki miehet bole putkiaivoja. Tepa

 7. tepai says:

  Rakas “Pastelli”! Nuorena kaksinkertaisena leskenä rukoilen sinua kirjoittamaan novelliisi yhden jatko-osan. Tämä ei vaadi, kuin pari tuntia oikolukua. Toinen osa: kun nuori nainen ja veli saapuvat asuntoon. Mitä tapahtuu? Aamuun asti! Sitten tarina voi loppua. Olen saanut jutustasi henkistä (?) voimaa luettuani sen lähes 20 kertaa. Pliis!

 8. Olavi says:

  “Pastelli, olet ilmiö. Sinä olet suomalainen Anais. Sinä olet ensimmäinen, joka pystyy aistimaan naisen erottisuuden. Erikoista, ettei lyhyessä novellissasi mennä suooraan miesten aisteihin ( “nyt mä panen totta vittua”. Tarina on äärettömän herkkä. Sinun Teuvosi!

 9. Olavi says:

  Parasta lukemaani eroottista suomalaista novellia. Jatka ihmeessä!

 10. Teuvo says:

  Olen historioitsija emer., Italian tutkija ja kävijä. No eikö itsekehuni jo riitä. Sinä “pastelli” olet ilmiö suomalaisen erotiikan alalla. Olen lukenut tarinasi ( ei liian pitkä ) ehkä 30 kertaan. Itse kirjoitan leskenä lastensatuja. Jos et arkaile ( itse olen kuvaamasin naisen liian arka), ota yhteys. Luodaan upea ja hellyttävä uusi eroottinen romaani. Terv. tepa

 11. Teuvo says:

  En ole koskaan lukenut niin eroottista suomalaista novellia ( pois suomennetut). OLen itse kirjailija ym. mutta Pastellin veroista en ole tavannut. Jatka ja hakae julkaisijaa. Olet kyky, jos tuo oli sinun ensimmäinen. Itse olen kirjoittanut mm. 24 kirjaa ja kolme satukirjaa.

 12. Minainen nuorempi veli says:

  Ihanan kiihottava ja hyvin kirjoitettu. Kiimaa ja himoa suorastaan tihkui teksistä. Kyllä tihkui minullakin….

  Nyt on pakko palata vähän takasin ja sitten tulla….

 13. wau says:

  Aivan uskomaton novelli! Uppouduin täysin tarinaan ja oma mielikuvitukseni lähti mukaan nopeasti. En toki tekisi veljeni kanssa, mutta muuten kävisi mainiosti:)

 14. fr11kk1 says:

  Kuten muutkin ovat sanoneet, hieno novelli ja varoitus pituudesta oli aivan aiheellinen alussa. Tarina etenee kokoajan hyvin, mutta välilä ärsyttävänkin hitaasti ja on vain pakko jatkaa lukemista. Hyvää kuvailua ja itse en uskaltaisi pistää noin paljon vuoropuhelua novelliin, mutta se toimii. En yleensä lue näitä sisko ja veli juttuja, mistä syystä tämänkin lukeminen kesti näin kauan, mutta ehdottomasti kannatti lukea.

 15. Pastelli says:

  Iso kiitos kaikille kommentoijille, sekä kehuille että rakentavalle kritiikille. Suoraan sanottuna pelkäsin lähettää tätä novellia pituuden vuoksi mutta hyvä ettei se ole pelottanut teitä lukijoita pois.

  Joyeux Noel et Bonne Année, ehkä se selittää osan että novelli odotti melkein vuoden verran pöytälaatikossa vanhan IT orgin kadottua, poistaessani huonoja osia, korjatessani virheitä, kirjoittaessani jotakin uusiksi ja lopultakin etsiessäni IT orgin kaltaista paikkaa missä Suomessa voisi julkaista novelleja. Se kun on päivänselvää ettei esimerkiksi suomi24:n kaltaisessa paikassa tällainen novelli kauan pysyisi luettavana.

  Koska novellissani esiintyy alaikäinen, sitä ei oltaisi huolittu edes niinkään monipuoliselle sivustolle kuin Literotica koska ulkomaisilla sivustoilla ei hyväksytä missään alle 18 vuotiaisiin liittyvää eroottista tarinointia, vaikka tässä ei iällä mässäillä.

  Joyeux Noel et Bonne Année, olet myös oikeassa siinä että olen toki kirjoittanut pöytälaatikkoon aikaisemminkin, kuten varmasti useat novellikirjoittajat ennen ensimmäistä julkaistua novelliaan. Kuitenkaan yksikään kirjoittamistani tarinoista ei ole tullut valmiiksi tähän päivään mennessä. Tämä on siis todellakin ensimmäinen valmis ja julkaistu novellini koskaan.

  Ne jotka odottavat ja toivovat sisarusparin tulevia seikkailuja, en ole suunnitellut tekeväni tälle jatko-osaa mutta jos sellainen syntyy se tulee olemaan itsenäinen jatko-osa ja melko varmasti koskee jotain muuta kuin tarinan päähenkilöitä.

  Kiitos vielä kerran kannustuksesta, kehuista ja kritiikistä.

 16. Kiitos :) says:

  Aivan loistava tarina. Todella kiihottava ja upea. Suuremmoista tekstin käyttöä. Tätä lisää…..ja pian. Oli pakkokoppioida mieluinen kommentti!

 17. Rento-Reino says:

  Aivan loistava tarina. Todella kiihottava ja upea. Suuremmoista tekstin käyttöä. Tätä lisää…..ja pian.

 18. lumienkuli says:

  Voi, miten kaunis tarina! Aluksi kauhistelin pituutta mutta hyvin jaksoin lukea ja eläytyä. Mahtavaa!

 19. Joyeux Noel et Bonne Année says:

  Hienosti kuljetettu tarina. Vaikka sisarusten välinen seksi ei aiheena kutkuta, niin tuolla tavoin kerrottuna ihan tihkuu erotiikkaa. Miten saatkaan vireen säilytettyä noin pitkässä tekstissä? Melkein löisin vetoa siitä, että tämä ei suinkaan ole (väitetysti) kirjoittajan ensimmäinen novelli joskin ehkä ensimmäinen tällaista laatua.

 20. Cromagnolia says:

  Omaan makuuni ei niinkään kiihottava, mutta siitä huolimatta niin hyvin kirjoitettu että ansaitsee 5/5. Novellit parhaimmillaan ovat ikkunoita toiseen mieleen tai ajatusmaailmaan, ja sellaisena tämäkin onnistui hienosti.

 21. murr says:

  Yleensä en kommentoi, mutta nyt kyllä se on paikallaan. Hienoa tekstiä! Epäröin vähän alussa olevaa varoittelua pituudesta, mutta päätin silti kokeilla enkä pettynyt. Aivan mahtava tarina ja odotan innolla samanlaista, pitkää ja kiihottavaa, tekstiä tulevaksi!

 22. orkkuneiti says:

  Ihana juttu!

 23. voitatti says:

  Yllättävän epänormaali esitys. Siis näille sivuille.Kaipauksella odotan jotain vastaavaa. Joskus sitten, tai huomenna.

 24. pervopentti says:

  todella ihana tarina siskon ja veljen rakkaudesta, lisää, lisää, lisää.

 25. Veli says:

  Aivan loistava 🙂 tän voisi vaikka elää oikeasti jos löytyisi partneri 😛

  Innollaa ootan sisarusten uusia kokemuksia 😛

 26. odonte says:

  Alun varoitukset pituudesta paikallaan vaan hyvin tuon jaksoi lukea. Valtava määrä repliikkejä, aavistuksen tuntui, että olisi voinut vaikka vähän tiivistääkin.
  Kokonaisuutena aivan erinomainen novelli. Hyvin ja kiihottavasti rakennettu kokonaisuus. Jos oli kirjoittajan ensimmäinen, toivottavasti ei viimeinen. Täysiä pisteitä tarjoilen.

 27. fani says:

  aivan mahtava, minulla on uusi suosikki kirjoittaja. Lisää näitä ja ehdottomasti näin pitkiä, ei vaan yksinkertaisesti voinut lopettaa lukemista tai hypätä eteenpäin.

 28. Heltee says:

  Aivan ihana tarina. Toivottavasti jatkat kirjoittamista ja pituus ei todellakaan ole huono asia näin hyvässä tarinassa. Ennemmin yhtenä kuin useammassa osassa. Kiitos

Kommentoi

top