search
top

Aikuisen miehen osaavissa käsissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Liittyy tavallaan tarinaan Pikkunartun päiväuni, mutta erikseen lukemisen pitäisi myös onnistua vaivatta. Toivon, että nautitte! :)

Odotan taas tapaamistamme kauan etukäteen. Vihjailusi tulevasta tekevät iltani levottomaksi ja saavat minut kaipaamaan kosketusta yhä enemmän, etenkin, kun olet kieltänyt minua olemaan koskematta itseeni ennen tapaamistamme. Uneni käyvät yö yöltä villimmiksi kun odotan kutsuasi asunnollesi ja viimein se saapuu viikon odotuksen jälkeen. ’’Alkaa nämä työt olemaan tässä. Älä pidä minua odottamassa.’’ Keskeytän heti tenttiin lukemisen, kutsuuhan minua nyt kiinnostavimpien asioiden opettaja.

Valitsen alusvaatteeni tarkasti, läpikuultavaa mustaa pitsiä. Minua kiihottaa ajatus, että puen ne päälle vain, jotta voisit riisua ne vähän ajan päästä. Pukeudun hitaasti, tunnustellen vaivihkaa kankaan päältä herkkiä kohtiani. Olen todella kunnon panon tarpeessa. Alusvaatteiden päälle vedän napitettavan mekon, jossa rintani korostuvat erityisen hyvin ja viimeistelen meikkini ennen kuin lähden matkaan. Jo ajomatkalla tiedostan turvavyön painuvan rintojeni väliin ja auton hiljaisen tärinän tuovan mieleen jotain ihan muuta, sillä ajatukseni ovat kaukana siveellisistä. En melkein siedä omaa helppouttani ja lutkamaisuuttani, mutta samalla nautin siitä, kun aikuinen mies käskee opiskelijaneitokaista oman mielensä mukaan.

Perillä suutani kuivaa ja poskiani punottaa jo valmiiksi. Jännitys kasvaa, kun tulet päästämään minut sisään ja kuulen äänesi. Juttelet niitä näitä tasan niin kauan, kun saat oven takanamme kiinni. Samalla hetkellä kun ovi sulkeutuu, nappaat ranteistani kiinni ja lukitset minut jalkojesi väliin eteisen seinää vasten. Suutelet minua rajusti ja vastaan suudelmaan innokkaasti yrittäen painautua yhä enemmän sinua vasten. Suusi vaeltelee kaulallani ja näykit ihoani juuri oikealla tavalla, mikä saa minut lähes kehräämään mielihyvästä. Tunnen nännieni hankautuvan rintaliivieni kangasta vasten jo vaativasti, kun vihdoin vapautat käteni ja tartut rintoihini omistavasti. Hierot niitä osaavasti katsoen minua julkeasti silmiin ja hymyillen tietävän näköisenä. Ilmeeni on varmasti näkemisen arvoinen: nuori nainen yrittää säilyttää arvostuksensa rippeet samalla purren alahuultaan sekä hengittäen hyvin raskaasti aikuisen miehen katseen alla ja kiiman vallatessa olotilaa. Sinäkin huomaat minun nauttivan jo melkein liikaa ja irrottaudut minusta hieman kauemmaksi riisuaksesi mekkoni. Seison edessäsi alusvaatteisissani, jotka eivät peitä oikeastaan mitään, ja katselet minua pitkin katsein. Nolostun arvioivan katseesi edessä kun käsket minua riisumaan rintaliivini. Hitaasti avaan hakasen ja paljastan D-kupin pyöreät rintani, eivätkä kiihotuksesta kovina nöpöttävät nännit jätä tilaani arvailun varaan. Ilmeesi imartelee minua. Tartut mukavasti muotoutuneesta pepustani tiukasti molemmin käsin ja suutelet minua uudelleen. Tunnen oloni halutuksi, kun voimakkaat käsivartesi ovat lähes alastoman vartaloni ympärillä ja voin selvästi aistia kovan kohouman housuissasi. Oloni on kiusallisen kiihottunut, kun et ole vielä kunnolla koskenut minuun.

Mieleni tekee hangata reisiäni yhteen, kun vihdoin kaadat minut sänkyyn ja puraiset hellästi nänniäni. Olen niin kaivannut suutasi rinnoillani. Saat taas näyttää taitojasi, kun selkäni taittuu kaarelle sinun suudellessasi ja näykkiessäsi herkkiä rintojani. Olen varma, että toiseen jää fritsu, mutta narttusi kantaa ylpeänä muistoa näistä hetkistä. Juuri, kun ihmettelen saamani huomion määrää, toinen kätesi etsiytyy pikkuisen kankaanpalani alle ja työnnät sormesi kosteuteeni. ’’Taitaa narttu saada tänään kyytiä, olet sen verran märkä että lakanatkin kastuu…’’ Huomiosi on nöyryyttävän kiihottava, mutta totta. Näykit nännejäni vielä vähän ja etenet suutelemalla alaspäin. Oikeutat minulle muutaman nopean suudelman pillulle, jotka saavat aikaan teräviä huokauksia. Olen enemmän kuin valmis ottamaan sinut sisääni, mutta samassa nostat sormesi huulilleni ja käsket puhdistamaan ne tutulla, käskevällä äänellä. Teen niin mielelläni, koska sinä käsket.
Vihdoin kuulen vyösi avautuvan ja saan kasvojeni eteen unieni kohteen. Kalu on upein näkemäni ja huuleni raottuvat jo melkein automaattisesti. Tulet päälleni hajareisin enkä pääse mihinkään, sylkäiset rintojeni väliin ja asetat kalusi siihen. Ymmärrän heti pelin juonen ja puristan rintani yhteen, niin, että komeasti seisova peniksesi jää mukavasti puristuksiin. Työnnät muutaman työnnön vaihtelevaan tahtiin ja välillä hidastat niin, että pääsen nuolemaan peniksesi päätä. Ihastelen näkyä ja nautin alistetusta olostani kunnes annat minun vihdoin ottaa sinulta kunnolla suihin. Keräät pitkistä vaaleista hiuksistani nyrkkisi ympärille hyvän otteen ja ohjailet liikkeitäni mielesi mukaan. Painat kalusi syvälle kurkkuuni kerta toisensa jälkeen niin, että silmäni vettyvät, mutta yritän silti miellyttää sinua parhaani mukaan. Yritän viedä toisen käteni jalkoväliini, mutta näpäytät sen heti pois. Läpsäiset myös reisiäni muutaman kerran ja kerran myös suoraan pillulleni, mikä saa minut säpsähtämään. Komennat minua heti varomaan hampaitani, tai seuraukset eivät ole minulle miellyttävät. Yritän saman tien keskittää ajatukseni täysin suussani liikkuvaan penikseen, mutta pillullani seikkailevat sormet tekevät sen hankalaksi. Liu’utat kahta sormeasi märässä vaossa ja jäät välillä hieromaan nautinnon nappulaa hitaasti. Nautin myös siitä, miltä kova kalusi tuntuu huulillani ja siitä, miltä tuntuu nuolla ja imeä sitä samalla tarkkaillen reaktioitasi.

Mumisen mielihyvästä peniksen takaa, enkä ilmeisesti mielestäsi keskity tarpeeksi suihinottoon, sillä vetäydyt suustani. Petyn hieman, mutta toisaalta koen tämän tilaisuudeksi saada tuntea sinut sisälläni. Käännätkin minut vatsalleni patjalle ja tuot molemmat käteni selkäni taakse yhteen. ’’Kädet pysyvät sitten siinä’’, komennat, ja kumarrut ylleni. Kalusi painaa peppuani ja välillä liikahdat tahallaan niin, että tunnen kovuutesi vasten kaikkein herkimpiä alueita. Kuiskailet korvaani rivoja juttuja pikkunartustasi ja siitä, miltä näytän ja tunnun siinä allasi valuen kosteutta. Yritän nostaa peppuani korkeammalle, jotta painautuisit jo sisälleni, mutta jäät vain hieromaan itseäsi pillun suuaukolle. Oloni on sietämätön ja lähes anelen sinua naimaan kunnolla, kunnes viimein asetat itsesi oikeaan kohtaan ja työnnyt kerralla pilluni pohjaan. Suustani pääsee äänekäs voihkaisu, tunnut niin kovin hyvältä. Pano tuntuu paremmalta kuin pitkään aikaan, sillä täytät minut hyvin ja pilluni on hyvin herkkä näin kiihottuneena. Painat pitkiä työntöjä, aivan pillun suulta pohjaan asti ja minä en voi kuin pitää ääntä ja toistella, kuinka hyvältä se tuntuu. Nopeuttaessasi tahtia lukitset omalla kädelläsi selkäni takana olevat kädet ja toisella puristat pakarastani kiinni niin, että varmasti jää jälki. Rintani hankautuvat lakanaa vasten jokaisella nopealla työnnöllä ja kiveksesi hakkaavat suoraan klitorikselle. Pyydän sinua yhä nopeuttamaan tahtia, sillä olen hyvää tahtia saavuttamassa huippuni. Kun pilluni alkaa supistella kalusi ympärillä, puret minua niskasta ja tulen voimalla. Orgasmi jatkuu ja jatkuu ja jos et painollasi pitäisi minua aloillaan, heittelisin varmasti holtittomasti. Et anna armoa vaan painat läpi orgasmini sitä pitkittäen. Ilmeisesti minäkin tunnun jo sietämättömän hyvältä ja laukeat sisälleni. Makaamme hetken päällekkäin ja silität hiuksiani hiljaa kun yritämme toipua kokemastamme. Jälkeenpäin ovella hymyilyttää, kun lupaat taas ilmoitella itsestäsi.

2 kommenttia viestissä: “Aikuisen miehen osaavissa käsissä”

  1. Elokuu says:

    Wau, miten täydellinen pikkunarttu! Maistuisi 😉

  2. just says:

    ok tarina, mutta itse en pidä tuosta kerronnan muodosta, jossa tarinaa ikäänkuin kerrotaan toiselle mukana olleelle osapuolelle.

Kommentoi

top