search
top

Omakivaa netissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (12 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pienti tarina eräästä illasta kun olis tylsää :)

Surffailin tänään(kin) pisin internettiä katselemassa seksikkäitä kuvia. Viime aikoina olen huomannut kuvia katsellessani, että vaikka naiset ovatkin kauniita ja seksikkäitä on katseeni kiinnittynyt vahvasti miesten kaluihin. Seisovassa kyrvässä on vain jotain majesteetillista. Varsinkin posliinit tai lähes karvattomaksi ajellut miellyttävät silmääni. Kalu seisoo niin upeasti ja tasapainoisesti kiveksien päällä, varsi on muodokas ja kiinnostava ja terska, ah tuo terska, näyttää niin silkkiseltä ja mystiseltä, että sitä voisi tuijottaa ikuisesti.

Tässä vaiheessa huomaan, että oma kaluni on aivan kivikova. En tietenkään pysty hillitsemään itseäni vaan käsi hakeutuu haaraväliin. Silittelen elintäni farkkujen päältä. Täytyy painaa aika kovaa, että tuntuu kunnolla paksun kankaan läpi. Tietokoneen näytöllä on toinen toistaan upeampia kulleja. Mietin, miltä tuntuisi liikuttaa kieltä noiden suonikkaiden varsien ympärillä. Käsillä silitellä palleja, välillä myös antaa niillekin suullista huomiota. Terskan pehmeän ihon silittäminen sormenpäillä, esinahan vetäminen ihan taakse ja tuon ihanan, kypsän kyrvän pään upottaminen huulieni väliin. Haluan tuntea sen kaikkialla suussani, haluan tuntea sen niin syvällä kuin vain ikinä mahdollista. Annan syljen valua vapaasti kalua pitkin, sillä syljellä liukastetun kalun runkkaaminen tuntuu hyvältä molemmista.

Tällä kertaa päätän nauttia oikein kunnolla. Otan farkut pois ja lasken alushousunikin alas. Otan juhlakuntoisen kullini käteen ja vedän esinahkani taakse. Purppura terska paljastuu, täydessä latauksessa valmiina töihin. Tuntuu, että olen niin kiihoittunut, että homma olisi ohi äkkiä. Sitä en halua, vaan tänään kiustoittelen itseäni. Otan toisella kädelläni kiinni palleista ja silittelen niitä hellästi. Toinen käsi hakeutuu kiveksien ja pyllyreiän väliselle alueelle. Se on minun herkkä paikkani. Pienkin kosketus sinne kädellä saa maailmani pyörimään. Voin vain kuvitella, miltä tuntuisi saada “suuhoitoa” sille alueelle.

Käteni liikkuu vielä alemmas ja sormeni koskettavat varovasti pyllyreikääni. Se tuntuu hyvältä. Toinen käsi hyväilee vielä pallejani, kulli seisoo uljaana ja kovana. Terska näyttää siltä, kuin se halkeaisi hetkenä minä hyvänsä. Terskan vuoro tulee vielä, mutta nyt vielä vähän pitkitetään nautintoa. Imaisen keskisormeani. Annan sen kostua syjestä kunnolla ja siirrän sen takaisin pepun puolelle. Sormeni uppoaa varovasti reikään. Tuntuu hyvältä, aika tuhmalta ja hyvältä. Sormi ohittaa sulkijalihaksen ja suustani pääsee huokaus. Tunnustelen peppuani sormellani ja liikuttelen sitä samalla edestakaisin. Haluan lisää.

En ole koskaan saanut oikeaa kalua peppuuni. Ajatus tuntuu kiihottavalta mutta samalla pelottavalta. Olen joskus kokeillut dildoa ja se kokemus oli, pienistä kivuista huolimatta, oikein hyvä. Mutta tällä kertaa ei ole dildoa, eikä sitä tarvitakaan. Nuolen vielä etusormeni märäksi ja työnnän kaksi sormea peppuuni. Nyt en pysty enää hillitsemään itseäni, vaan toinen käteni siirtyy äärikokoonsa turvonneen terskani kimppuun. Terska on niin herkkä, pienkin kosketus saa sen värähtelemään nautinnosta. Vedän esinahan niin taakse, kuin vain mahdollista. Kalu näyttää täydeltä ja valmiilta. Valutan suustani vähän sylkeä liukasteeksi ja alan runkata. Vedän esinahkaa edes takas. Välillä suljen nyrkkini hyvin pieneksi ja työnnyn kaluni kanssa nyrkin sisään. Tuntuu ihanalta. Sormet seikkailevat samalla pepussani, näytöllä yhä jylhänä sojottavia kaluja ja oma kyrpäni täydessä vauhdissa.

En pyty enää hillitsemään itseäni, enkä sitä oikeastaan edes halua. Kaluni syöksee sisuksistaan valkoista spermaa pöydälleni. Sitä tulee ensin yksi ruiskaisu… sitten toinen ja kolmas… vielä neljäskin isompi ruiskaus ja muutamia tippoja valuu kädelleni. Hieron vielä raukeata, spermaista kaluani ja vedän esinahkaa edestakas. Tunuu ihanalta. Kaluni on jo laskeutunut lepotilaan. Katson vielä pientä ylpeyttä tuntien aikaansaamaani satsia ja mietin “ehkä huomenna taas naisten kuvia?”

3 kommenttia viestissä: “Omakivaa netissä”

 1. Mrmani88 says:

  Pisti kyl kiihottaa.Oon suihkus olles tehny sormil ihan samoin ja kuvitellu miltä oikee tuntuis,eikä mennyt kauaakaa ku sit laukesinki.Kuvailit hyvin asian.

 2. tykkäänpojista says:

  Ihan hyvä. Lisää.. kiitos

 3. tappisilmä says:

  Pikkunäppärä tarinanpätkä. Mikäpä siinä. Useallakin miehellä varmaan on vastaavia fantasioita.
  Pienellä paneutumisella juoneen, esitykseen ja pariin kertaan läpilukua, niin olisi ollut hieman parempi. Kyllä lyhyitäkin kertomuksia tarvitaan.

Kommentoi

top