search
top

Papin rouva pinteessä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tällainen alistus-/kiristysaiheinen fantasia.

Lämmin kevätpäivä teki pikkukaupungista hyväntuulisen ja yllättävänkin viihtyisän paikan. Hyvällä tuulella oli myös nelikymppinen Pirjo, joka ajoi autonsa iltapäivän auringosta autotallin suojiin.

Tavallista lyhyempi työpäivä oli mennyt hyvin, tilillä oli mukavasti rahaa laskujenmaksun jälkeenkin eikä kesäloma enää ollut kaukana. Pirjo lukitsi autotallin oven ja asteli hymyillen sisään taloon.

Hänen miehensä, paikallisen seurakunnan pappina toimiva Mauno, oli lähtenyt parin päivän työmatkalle pääkaupunkiseudulla pidettävään seminaariin. Nyt Pirjolla olisi aikaa siivoilla, herkutella hieman, lukea ja katsella vaikka jokin hyvä elokuva.

Taloa vastapäätä oli parkkeerattuna pieni henkilöauto. Sieltä taloa tarkkaili kaksi silmäparia.

Toinen oli 25-vuotias Sakke, roteva nahkatakkinen jätkä, tunnettu levottomasta luonteestaan. Hänen seurassaan oli 19-vuotias hoikka blondi Janita, joka oli jo ehtinyt kasvattaa itselleen pahan tytön maineen. Molemmat olivat mukana löyhästi yhtenäisessä jengissä, joka pyöri kaduilla ja kävi tämän kaupungin sekä naapurikuntien baareissa juhlimassa, aiheutti silloin tällöin pahennusta ja hoiteli epämääräisiä, enemmän tai vähemmän laillisia, liiketoimia. Tällä hetkellä kyseisen porukan suhtautuminen papin rouvaan oli tietystä syystä hieman negatiivinen.

“Kyllä se yksin on kotona”, Sakke sanoi. “Mennään.” He astuivat ulos autosta, ylittivät tien ja astelivat pihan poikki omakotitalon ovelle. He soittivat ovikelloa. Kuului askelia, sitten Pirjo tuli avaamaan, yllään vielä työvaatteet (hän toimi kaupungitalolla sihteerinä): asialliset suorat housut ja kauluspaita. Kaulassa roikkui pieni kultainen risti.

Sakke ja Janita esittelivät itsensä. Sakke kertoi, että he asuivat parin kadun päässä ja olivat tulleet jakamaan tietoa siitä, kuinka alueella tultaisiin uudistamaan rakennuskantaa ja kaavoitusta.

“Ai, en sellaisesta ole kuullutkaan”, Pirjo ihmetteli. “No, tulkaa näyttämään, jos ei kestä kauan”. Hän kutsui nuoret sisälle.

Tulijat riisuivat kenkänsä ja astelivat keittiöön.
“Kahvia?” Pirjo kysyi.
“Ei kiitos”, vieraat vastasivat kuin yhdestä suusta. Sitten Sakke avasi mukanaan tuomansa salkun.

Siellä oli pari nippua A4:ia. Sakke kutsui Pirjon katsomaan niitä tarkemmin. Pirjo nojasi käsillään pöytään, kumartui eteenpäin ja luki. Hän kurtisti kulmiaan, papereissa näytti olevan tulostettuna jotain satunnaisia talojen pohjapiirrustuksia, englanninkielisiä artikkeleita mistä lie netistä ja osa arkeista oli täysin tyhjiä.

Hän tunsi voimakkaan nykäisyn käsissään. Hänen takanaan seissyt Janitaksi esittäytynyt tyttö veti hänet tuoliin istumaan. Pirjo ehti vain huudahtaa lyhyesti, kun kuului “klik” ja pehmustetut käsiraudat napsahtivat kiinni tuolin selkänojan takana. Hän yriti tempautua ylös, mutta käirautojen ketju otti selkänojaan kiinni. Janita kyykistyi ja kieritti narua hänen nilkkojensa ja tuolinjalkojen ympärille siten, että hän ei enää päässyt ponnistamaan ylös. Samalla Sakke tarkisti, että ikkunoita ei ollut auki ja käänsi keittiön sälekaihtimet kiinni. Kaikki kävi muutamassa sekunnissa.

“Mitä ihmettä? Onko tämä jotain pilaa?” Pirjo huusi vihaisena. Hän käänteli tuolia levottomasti puolelta toiselle. Uhkeat rinnat heiluivat paidan alla.
“No niin, nyt päästään asiaan”, Sakke sanoi ilkeästi virnuillen ja heitti takkinsa pois. T-paidan alla oli notkea vartalo ja muutama tatutointi. Janita naurahti, silitti Pirjon hiuksia ja pussasi tätä nopeasti poskelle. Pirjo kiljahti raivoissaan.
“Ihan turha huutaa tai temppuilla”, Sakke sanoi ja istuutui tuolille naista vastapäätä. Sitten hän alkoi kertoa, kuinka heidän porukkansa oli kyllästynyt sihen, kuinka Pirjo oli jo parin vuoden ajan yrittänyt häiritä heidän toimintaansa soittamalla poliisit joka toisiin bileisiin, kirjoittamalla
yleisönosastokirjoituksia ja levittelemällä ties mitä juoruja.
“Ai niin, olisihan minun pitänyt teidät tunnistaa! Te olette niitä…jengiläisiä”, Pirjo puuskahti.

Janita meni salkun luokse ja otti sieltä jonkin lehden.
“Katsopas tätä”, tyttö sanoi ja aukaisi lehden kohdasta, jossa oli teipinpala kirjamerkkinä. Siinä oli parin aukeaman kuva-artikkeli kahdenkymmenen vuoden takaa. Kyseessä oli miestenlehti, jossa tummatukkainen nainen esitteli vartaloaan seksikkäissä alusvaatteissa, sitten paljaita rintojaan ja jalkoväliään. Viimeisessä kuvassa nainen työnsi tekopenistä sisälleen ja katsoi huulet raollaan kameraan. Sivuilla oli lyhyitä lausahduksia, kuten “pane mua lujaa” ja “aukkoni ovat käytettävissäsi”. Koko kuvasarjan otsikkona oli Kiimatar Pirjo.

Ei voinut olla totta! Tuo hairahdus opiskeluajoilta… Pirjo tunsi paniikin ja häpeän täyttävän mielensä. Tuo kauan sitten tapahtunut kuvaustilanne oli ollut hieman kalsea kokemus mutta hän muisti silloin pitäneensä lopputuloksesta. Ja itse asiassa hän oli myöhemmin fantasioinut siitä, jos kuvat olisivatkin edenneet aktiksi yhden tai useamman miehen kanssa. Mutta ei, ei noita kuvia saanut tuoda esille nyt!

“Nuohan on helppo skannata nettiin kaiken kansan nähtäväksi, rouva Kiimatar”, Janita naureskeli ärsyttävästi. “Tai sun pappismiehelles ne voisi lähettää myös”, tyttö jatkoi ja polvistui lattialle Saken viereen. Janita laittoi kätensä Saken farkkujen etumukselle. Pirjoa pyörrytti. Sairasta!

“Selvää lienee, että lopetat meidän porukan häirinnän”, Sakke sanoi karskisti. Janitan sormet aukaisivat hänen sepaluksensa. Järkyttyneenä Pirjo huomasi, kuinka boksereiden alla oli suuri pullistuma.

“Okei, mutta lähtekää pois…” Pirjo aneli. Kyyneleet kohosivat hänen silmiinsä.
“Ei me niin vähään tyydytä. Ja tiedetään, että Mauno ei ole tänään tulossa takaisin”, Sakke murahti. Hän otti hieman rennomman asennon. Pirjo ei ollut uskoa silmiään, kun hymyilevä Janita kaivoi kovettuneen kalun housuista esiin ja alkoi liikutella esihakaa hiljalleen edestakaisin, katsellen sojottavaa kalua ja kiveksiä kuin lumoutuneena. Tämän tilanteen järjettömyys alkoi olla Pirjolle liikaa. Kuin hän olisi muutamassa minuutissa siirtynyt turvallisesta tosielämästä painajaiseen.

Siinä tuo inhottava lehti nyt oli keittiön lattialla, ja viekas vihreäsilmäinen blondi hyväili nuoren miehen kovaa kalua häpeilemättä hänen edessään.Pirjo sulki silmänsä. Hän havahtui siihen, että Janita oli hänen edessään ja kieritti nilkkoja sitoneita köysiä auki. Pääsikö hän nyt vapaaksi?
“Et potki, tai sulle käy ikävästi”, Janita sanoi vakavana. Pirjo ei potkinut. Hän ei potkinut silloinkaan, kun Janitan nuoret, näppärät sormet avasivat hänen housujensa napin ja vetoketjun ja vetivät housut pois. “Päästäkää mut pois…” hän huokaisi vaimeasti ja loi katseensa lattiaan. Hän kuitenkin näki, kuinka vastapäätä istuva nuori mies potki omat housunsa sivuun ja hyväili kädellä jykevää penistään.

Sitten tapahtui jotain ihmeellistä. Janita levitti Pirjon reisiä ja painoi kasvonsa vasten tämän valkoisia pikkuhousuja. Pirjo heilautti tuolia taaksepäin, mutta ei päässyt pakoon. Tuo viekas, ärsyttävä blondi alkoi painella suukkoja hänen pikkuhousuilleen. Häpeä kohosi entisestään. Oli hän sentään aamulla käynyt suihkussa. “Tuoksuu hyvältä”, kuului Janitan hiljainen toteamus jalkovälistä.

Sormet hivelivät reisien sisäpintaa, huulet näykkivät häpykumpua pikkuhousujen läpi.
“Ootko ollu naisen kanssa koskaan?” kysyi Sakke. Pirjo havahtui, nosti katseensa ja pyöritti päätään osaamatta sanoa mitään. Puhua tässä nyt tuollaisista asioista itseään runkkaavan miehen kanssa, samalla kun nuori tyttö suuteli hänen alapäätään… Tällaiset asiat kuuluivat johonkin typeriin seksielokuviin tai, niin no, fantasioihin. Oli hän itse asiassa opiskeluaikana pikku hiprakassa päätynyt sänkyyn erään toisen tytön kanssa. Hän muisti, kuinka he olivat 69:ssä nuolleet toisiaan, kohottaneet kiiman huippuunsa… “No juu, kyllä, joskus kerran… Hullut, lopettakaa jo”, hän aneli.

“Mutta kyrpää sä ainakin tykkäät imeä”, Sakke tokaisi karusti ja ponnahti seisomaan. Kalu heiluen hän tuli Pirjon viereen, tarttui tätä hiuksista ja painoi naisen kasvot nivusiaan vasten. Samalla Janita riisui naisen pikkuhousut ja aloitti tämän pillun hyväilyn suulla ja sormilla. Saken ote hänen tummista puolipitkistä hiuksistaan tiukkeni, kalu heilui vasten punastuneita kasvoja. Janitan huulet ja kieli liikkuivat ahnaasti ylös alas hänen häpyhuuliaan pitkin.

Täysin hullua, Pirjo ajatteli. Hän huokaisi ja samalla kun hänen huulensa aukesivat, työntyi terska hänen suuhunsa. Kamala, irstas kalu halusi täyttää hänen suunsa. Iso kalu, isompi kuin hänen miehellään, joka ei ollut pariin kuukauteen edes halunnut seksiä, sanoi johtuvan työkiireistä. Eikä Pirjokaan ollut halunnut, ei ainakaan tunnustanut… Nyt hän kuitenkin alkoi nuolla, imeä,
maiskutella sykkivää penistä, jengijätkän kyrpää. Pakko tämä oli tehdä, ei muuta voi, hän ajatteli, tätä hän halusi, tätä hän tarvitsi, siis päästäkseen pois pinteestä, ei muuten.

“Oh, oikeessa olin. Hyvä on imemään”, Sakke huokaili ja silitti papin rouvan hiuksia. “Tästä tuli haaveiltua…uh…kun katselin noita kuvia ja…vedin käteen. Oot vielä kiihottavampi nykyisin.”

Pirjo ei tiennyt miten reagoida. Toisaalta hän suuttui moisesta julkeudesta, toisaalta häntä huvitti, ehkä kiihottikin. Ainkain alapäässä lipova nuoren tytön suu ja pehmeät sormet olivat jo saaneet hänet kostumaan. Hirveä tilanne, eihän tästä oikeasti voinut nauttia?

Pirjo alkoi liikuttaa päätään nopeammin. Käsirautojen ketju hankasi tuolin selkänojaa vasten, olkapäissä alkoi tuntua rasitusta. Hän puristi huulillaan paksua kalun vartta ja pyöritti kieltään yhä kiihkeämmin kalun ympärillä. Hän huomasi ynähtelevänsä hiljaa, kuin toivoen kärsimättömästi
miehen laukeamista. Alapäästä levisi nyt selkeitä mielihyvän aaltoja, tyttö osasi hommansa. Kieli lipoi klitorista, sormi upposi sisälle pilluun.

Sakke tiukensi otettaan naisen hiuksista. Hänen lantionsa alkoi nytkähdellä. Ähkien ja vavisten hän alkoi ampua lastiaan Pirjon suuhun. Röyhkeästi sykkivä kulli laukesi. Pari ruiskausta lensi suoraan Pirjon nieluun. Kuin säikähtäneenä hän vetäisi päätään taaksepäin. Saken ote antoi periksi sen verran, että kalu tuli ulos suusta. Loput spermat tipahtelivat Pirjon kaulalle ja paidalle.

“Huh-huh.” Sakke astui askeleen taaksepäin. “Vittu kun tuntui hyvältä.”
Pirjo huomasi alapäänsä hyväilyn lakanneen. Janita oli noussut seisomaan ja katsoi vuorotellen orgasmista toipuvaa miestä ja kahlittua naista, jonka paita oli rintojen kohdalta sperman tahrima.

Sakke huomasi lasiovisen viinakaapin keittiön nurkassa.
“Mä teen paukut. Jätetään auto tuohon yöksi, mennään kävelemällä kotiin.”
“Hei kuulkaa”, Pirjo aloitti anovasti. “Jos nyt lähtisitte…”
“Ehei”, Janita keskeytti. “Sä kiimapillu taidat vaan kaivata jotain lisää”, hän sanoi ja iski silmää. Sitten hän riisui t-paitansa. Alta paljastuivat terhakat b-kupin rinnat mustien rintaliivien tukemina. Tyttö riisui myös rintsikat. Pienet vaaleanpunaiset nännit olivat pystyssä.
“Ei, en halua mitään”, Pirjo sanoi epävarmasti. Äskeinen käsittely oli nostanut hänet turhauttavan lähelle huippua. Jos nämä nuoret lähtisivät, hän voisi hieroa itselleen orgasmin ja miettiä sitten jatkotoimia.

“Taidat haluta. Ja saat, jos kauniisti pyydät”, Janita sanoi ja alkoi pyöritellä lanteitaan kuin mikäkin strippari. Hän aukaisi farkkujen napin, sitten toisen. Sakke tuli jääkaapin luota kolmen appelsiinimehuun tehdyn drinkin kanssa. Janita laski farkut nilkkoihin ja riisui samalla sukkansa.

Sakke katseli esitystä hymyillen ja siemaisi juomaansa.
“Ehkä nuo käsiraudat voisi ottaa pois. Jos lupaat olla kiltisti”, Sakke ehdotti ja meni tuolin taakse. “Lupaatko totella meitä?” nuorimies kysyi.
Oli hetken hiljaista. Keittiön seinäkello tikitti monta sekuntia.
“Lupaan”, Pirjo huokaisi. Mitä sairasta leikkiä tämä olikaan! Silti hän jotenkin toivoi noiden nuorten käskevän häntä. Silloin hän ei olisi itse vastuussa siitä, että hänet pakotettaisiin kaikenlaisiin perversseihin toimiin.

Sakke otti jostain käsirautojen avaimen ja napsautti ne auki. Janita ravisteli käsiään. Hänen edessään Janita oli kääntänyt takapuolensa häntä kohti ja pyöritti mustien stringien koristamaa kiinteää persettään. Saken kädet tulivat takaa hänen paidalleen ja avasivat napit. Hän ei
vastustellut.
“No niin, se menee pyykkiin”, Sakke murahti ja heitti paidan sivuun. Sitten hän meni pöydän toiselle puolelle istumaan – Pirjo ehti nähdä, että kulli oli taas puoliksi kovettunut – ja katsomaan tilanteen kehitystä.

Janita pyöritti pyllyään ja hiveli käsillä pakaroitaan ja reisien sivuja. Sitten hän tarttui stringeihin ja hitaasti hivuttamalla laski ne lattialle. Nyt oli Janita täysin alasti hänen edessään. Hän teki vaistomaisen liikkeen sivulle, kuin juostakseen karkuun.
“Nuole mua!” nuori tyttö käski liioitellun tylyllä äänellä. Pirjo tuhahti, katsoi virnuilevaa Sakkea, otti huikan juomastaan, laittoi lasin takaisin pöydälle ja nojautui eteenpäin. Käsillään hän hyväili tytön pakaroita, haisteli ihoa, antoi varovaisen suudelman… Janita pyllisti taaksepäin ja nojasi käsillään polviinsa. Saatanan likka, Pirjo ajatteli, nyt saa kyllä kunnon käsittelyn, kyllä
minä nämä tiedän. Hän lipoi takaapäin pillunhuulia, pakaroita, kuljetti kieltään pitkin pyllyvakoa,
puraisi välillä pakaraa. Janita huokaili tyytyväisenä. Pirjon käsi tunnusteli nuoren naisen pillua, varovasti, sen kosteutta, pehmeyttä, missä kohtaa oli reikä, missä klitoris.

Janita vetäytyi irti. “Hyvä, hyvä”, hän sanoi ja kyykistyi pienen repun luokse, jonka oli tuonut mukanaan. Sieltä hän otti mustan hieromasauvan. Jumalauta, kaksikko oli suunnitellut tämän loppuun asti! Kasvavan kiiman seasta Pirjo tunsi jonkinlaista hämmästystä.
“Käytä tätä, lutka”, Janita kähisi ja antoi sauvan hämmentyneen Pirjon käteen. “Lattialle, nyt”, jatkui käsky.
Pirjo laskeutui polvilleen lattialle. Hän riisui rintaliivinsä. Muhkeat rinnat pääsivät vapauteen.

Isojen ruskehtavasävyisten nänninpihojen keskellä nännit nöpöttivät sievästi. Hän istui lattialle, sitten ojentautui selälleen ja alkoi sauvan kärjellä tunnustella alapäätään. Siitä oli vuosia kun hän oli viimeksi käyttänyt minkäänlaista sauvaa. Ja nyt tässä, vieraiden katsoessa… Hullua, sairasta, kiihottavaa. Mutta pakko se oli tehdä, kun käskettiin.

Papin rouva aloitti sauvan työntelyn kostuneeseen pilluunsa. Hän huokaili silmät kiinni. Samassa hän tunsi, kuinka nuori nainen tuli hajareisin hänen kasvojensa ylle. Ihanan tuoksuinen lähes karvaton pillu, notkeat reidet. Sormet tunnustelivat hänen huuliaan. Hän nuolaisi yhtä sormea. Sitten tukistusote hänen hiuksistaan, kun kasvoja vedettiin lähemmäksi tehtäväänsä. Hän totteli. Nyt hän
nuoli kiihekästi, antaumuksella, kuin ammattilainen, syntinen nainen.
“Vitun ihana…lutka, nuole, nuole…” Janita alkoi sopertaa. Toinen käsi tukisti yhä Pirjon hiuksia, toinen auttoi survomaan kumista sauvaa yhä nopeammin, yhä syvemmälle. Sitten sormi etsi klitoriksen. Kuin yllättyneenä huutaen Pirjo alkoi tulla. Huuto vaimeni tytön hikoilevaan, kiimanesteiseen jalkoväliin. Hän pyöritti vimmetusti kieltään klitoriksella samalla kun vapisi orgasmin kourissa.
“Aih, aih, a-a-aaah” narttumainen nuori tyttö voihki saadessaan itsekin.

Pirjolla kesti hetken aikaa toipua. Hän nousi istumaan, nousi sitten tuolille istumaan ja otti pitkän huikan juomastaan. Janita istui vielä lattialla, nojasi taaksepäin käsiinsä, jolloin rinnat olivat estottomasti esillä.
“Helvetin upean näköistä”, Sakke totesi, kohotti lasiaan ja joi sen tyhjäksi.
“Joko…lähdette?” Pirjo esitti toiveensa. Pöydän toisella puolella Sakke nousi seisomaan. Samalla esiin tuli hänen kalunsa, joka oli taas puolikova. Nuorimies virnisti ja pyöritti päätään.

Tunkeutujat ottivat talon emäntää käsistä kiinni ja veivät tämän suihkuun. Kaikki kolme menivät yhdessä suihkuhuoneeseen ja peseytyivät. Pirjo oli jotenkin pyörällä päästään. Ilkeitä, inhottavia tyyppejä mutta jotenkin…jotain heissä oli, mitä hän tarvitsi nyt.

Seuraavaksi nuo irstailijat komensivat Pirjon makuuhuoneeseen. Hän ei enää sanonut poikkipuolista sanaa. Janita toi mukaan reppunsa, josta löytyi tällä ketaa liukuvoidepullo.

Verhot laitettiin kiinni, yöpöydän lamput saivat luoda huoneeseen pehmeää valoaan. Janita istui vuoteelle ja katseli, kuinka notkea nuori alaston nainen nousi vuoteelle polviasentoon ja hänelle silmää iskien alkoi valuttaa liukuvoidettä ylleen. Rinnoille, vatsalle, käsivarsille, reisille. Samalla kuului rapinaa, kun Sakke avasi kondomipaketin ja alkoi rullata kumia kovettuneen kalunsa päälle. Meinasiko se…no, sehän oli selvää: tuo roteva nuorimies aikoi kohta panna papin rouvaa tämän omassa sängyssä. kauhea ajatus, mutta Pirjon käsi etsiytyi jakoväliin. Se oli herkkä, kosketusta janoava, selvästi valmis uuteen koitokseen.

Sakke loikkasi hänen kimppuunsa ja kaatoi hänet vuoteelle, painaet kädet ranteista kiinni pitäen sivuille. Rinnat heiluivat, joustinpatja natisi. Nuorimies katseli ihaillen uhkeamuotoista naarasta, näykki kiihkeästi kaulaa ja nännejä. Sitten hän korjasi asentoaan, hieroi sojottavalla kullillaan hetken häpyhuulia vasten ja työntyi sitten hitaan nautinnollisesti pillun sisään. Kalu oli iso – ei
niin jättimäinen, että yhdytä olisi tehnyt liian kipeää mutta selkeästi isompi kuin mihin hän oli miehensä kanssa tottunut.
“Nussi mua”, hän pyysi ja katsoi tuota törkeää jengiläistä suoraan silmiin. Tämä murahti ja alkoi takoa kaluaan tasaisin työnnöin pohjaan saakka. Vieressä Janita ojentautui pitkäkseen ja käytteli hieromasauvaa omassa alapäässään.
“Kunnon huora”, Sakke puuskahti ja laski otteensa papin rouvan ranteista. Sen sijaan hän tarttui suuriin tisseihin ja puristi niitä voimalla. Janitan kädet vaelsivat pitkin Saken kylkiä ja tarrasivat pakaroihin, kuin varmistaen, että ihana kalu upposi koko ajan tarpeeksi syvälle.

Sakke lähestyi laukeamistaan. Hän hengitti syvään ja vetäytyi varovasti ulos pillusta. Hän nousi seisomaan vuoteen vierelle ja käski narttuaan kääntymään toisinpäin. Pirjo totteli ja kävi kontalleen sängylle poikittaissuunnassa, siten että nilkat tulivat sängynreunan yli. Hän laski päänsä patjaa vasten, jolloin selkä taipui notkolle ja korkeimmalle kohosivat muhkeat pakarat. Hän kuuli ja tunsi, kuinka Janita alkoi levittää hedelmiltä tuoksuvaa liukuvoidetta hänen pakaroilleen ja persvakoon. Välillä kieli lipaisi hänen pakaraansa. Sormi tunnusteli pillua ja anusta. Hän levitti jalkojaan hieman lisää.

Sakke katseli toimitusta kulli tanassa. “Onko sua ennen pantu perseeseen?” hän kysyi. Pirjo jähmettyi säikähtäneenä. Tämä meni jo liian pitkälle…mutta samapa se oli vastata rehellisesti.
“On, pari kertaa. Se saattaa kyllä sattua…”
“Hiljaa!” Sakke ärähti ja läimäytti rasvattua pakaraa. “Ei satu, tollanen huora osaa kyllä ottaa munaa pyllyyn.” Pirjolle ei ollut koskaan puhuttu noin. Ja jotenkin se tuntui nyt oikealta, jonkinlainen alistuja, masokistikin hänestä oli varmaankin paljastumassa. Tämä oli kuin unta, ei tällaista tapahtunut oikeassa maailmassa, tämä oli nyt eri Pirjo, aivan erilaisessa roolissa.

Janita painoi sormeaan nelikymppisen anukseen ja työnsi samalla sauvaa pillun puolelle. Pirjo huokaili jännittyneenä mutta vähitellen yhä rentoutuneempana.
“Meidän huoralla on ihana perse ja pillu”, hän kuuli Janitan toteavan hiljaa.
“Niin, ootkos sä meidän huora?” kuului Saken kysymys, kun tämän käsi puristi toista pakaraa. Pirjo henkäisi syvään.
“Joo, mä oon…teidän huora”. Tuntui jotenkin hyvältä sanoa tuo. Aivan sekopäistä.
“Mitä me saadaan tehdä sulle?” Sakke jatkoi ja asetti kullinsa pään persvakoon, sauvan ja anukseen uppoavan Janitan sormen välille.
“No te saatte nussia…ja sitoa…uh…käskeä nuolemaan pillua…kullia…ja persettä”, Pirjo huokaili.
Sormi poistui hänen perseestään. Silalle tuli Saken kalu. Voimakkaat kädet tarttuivat kiinni tuon “milfin” lanteista ja terska painui sulkijalihasta vasten. Samalla Janita laskeutui miehen taakse lattialle polvilleen ja tämän jalkojen välistä toimien työnteli sauvaa litisevään nartunpilluun.

Terska luiskahti pari kertaa sivuun. Uusi yritys. Nyt, hieman rentoutunut anus antoi periksi, parru alkoi upota perseeseen. Pirjo huudahti. “Varovasti”, hän pyysi. Sakke pysähtyi hetkeksi ja jatkoi sitten työntymistään tuohon tiukkaan reikään, jota ei lähes kahteen vuosikymmenneen ollut käytetty tällaisiin leikkeihin.

Siinä papin rouva sitten anoi persettä jengikovikselle, takapuoli irstaasti pystyssä ja nyrkeissään lakanaa puristaen. Ihanasti liikkui myös pillussa tuon nuoren nartun hieromasauva. Janita näki lähietäisyydeltä, kuinka kalu upposi Pirjon pyllyyn. Samalla hän hieroi omaa kiimaista vittuaan.

Ähkintä, liukuvoiteen korostama litinä ja patjan narahdukset täyttivät huoneen.
“Onko…ootko sä mun?” Sakke kysyi ja tarttui papin rouvan niskahiuksista.
“Oon, oon sun huora!” Pirjo vastasi innokkaana, huohottava suu lakanoita vasten painautuneena. “Nää reiät on teidän, vittu, nussikaa mut puhki…aah, aah… Tulkaa joukolla panemaan!”

Pirjo alkoi täristä orgasmin vallassa. Myös Sakke saavutti huippunsa ja ampui karjaisten lastinsa kondomiin. Janita nappasi vielä sauvan supistelevasta Pirjon vitusta, kaatui sängylle selälleen ja käytti tekokalua itseensä. Ei kestänyt kauhan, kun hänkin sai kunnon orkun.

Kolmikko lepäili hetken vierekkäin sängyllä. Tyytyväisyyden alta nousi Pirjon mieleen häpeä ja hämmennys. Hän havahtui, kun Janita kumartui hänen ylleen ja suuteli irstaan kielisuudelman, samalla puristaen toisella kädellä hänen rintaansa. Tuosta tapahtumasta Sakke otti kuvan kameraansa.
“Vähän tuoreempaa runkkumatskua”, hän naurahti.

Pian tunkeutujat pukeutuivat. He joivat vielä yhdet pikaiset drinkit ja sanoivat tuovansa huomenna täyden viinapullon tilalle.
“Ei tarvii. Jospa nyt unohdettais tämä. Ja ne kaikki jutut, ei tarvii enää mitään puolin ja toisin…” Pirjo ehdotti. Hän oli pukenut kylpytakin ylleen.
“Katotaan, unohdatko”, Sakke sanoi ylimielisesti, suuteli Pirjoa vaikka tämä yritti vetäytyä pois ja heitti pöydälle lapun, jossa oli hänen puhelinnumeronsa. “Jutellaan huomenna vielä lisää”, Sakke lisäsi ennen kuin hän ja Janita lähtivät ulos. Tyttö heitti vielä ovalta ärsyttävästi lentosuukon.

Pirjo jäi miettimään. Ehkä nyt olisi aika kertoa poliiseille? Tai jotenkin muuten estää, että mitään tämänpäiväisen kaltaista ei enää ikinä tapahtuisi. Hän katsoi keittiön lattialle jäänyttä pornolehtiä ja vanhoja poseerauskuviaan. Aivan kauhea tilanne.

Seuraavana päivänä aamupäivällä hän laittoi Saken puhelimeen viestin: “Milloin olet Janitan kanssa tulossa? Haluan jutella. Keskustelun tyyli voisi olla samanlainen kuin eilen. t. Pirjo”.

3 kommenttia viestissä: “Papin rouva pinteessä”

  1. lahihoitsu says:

    Kävisipä mullakin tollasia vieraita…

  2. Repa says:

    Ihan kiva tarina ja olisi kivaa lukea jatko-osakin, jossa ehkä Papin Rouvan kylään tulisi Sakken ja Janitan lisäksi pari muuta miestä, jotka antaisi Rouvalle oikein ihanat kyydit…

  3. mister says:

    Hyvä mukava tarina. Henk. koht. en juuri pidä näistä “pakotetaan mutta kuitenki tahtoo” tarinoista. Ne vaan on jotenkin epätodellisia… No hyvin kerrottu tarina kuitenkin

Kommentoi

top