search
top

Veljen tyttöystävää.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 3.63 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: 1. julkaistu fantasiani... Antakaa palautetta, kiitos.

Veljen tyttöystävä.

Sammutin ruohonleikkurin ja työnsin se varastoon. Katselin ympärilleni tyytyväisenä, piha oli siisti ja ilmassa lejui tuore vastaleikatun nurmen tuoksu. Oli kaunis ja lämmin heinäkuun päivä, ja pääsisin suihkuun ja sen jälkeen voisin rauhassa vaikka vain makoilla auringossa nauttimassa kesälomasta. Pienessä kylässä ei ollut juuri kesätöitä tarjolla, olin kyllä saanut paikalliselta timpurilta jonkin verran kesätöitä apupoikana, mutta ei hänelläkään ollut antaa töitä joka päivälle, joten tällaisia vapaapäiviä oli aika usein. Mikäpä siinä, oli ihan mukava olla kotona kun veli ja vanhemmat olivat töissä, koko päivä vapaata aikaa ennenkuin muut kotiutuivat iltapäivällä viiden aikaan. Oli siis vielä useita tunteja aikaa, ennenkuin muut tulisivat. Onneksi olin noussut hyvissä ajoin ja saanut kotityöt tehtyä, nyt olisi loppupäivä vapaana.
Lukitsin varasto oven ja kävelin keittiön ovesta sisään. Vasta silloin huomasin että Hanna, isoveljeni tyttöystävä, istui keittiön ikkunan ääressä kahvikuppi kädessä.
Hanna oli minua kaksi vuotta vanhempi, ja muutaman vuoden isoveljeäni nuorempi, ja kävi samaa koulua kuin minä. Hanna asui kaupungissa, eikä jostakin syystä tullut kovin hyvin toimeen vanhempieni kanssa. Olinkin hieman yllättynyt että hän oli siellä, en ollut edes tiennyt että Hanna oli ollut meillä yötä, varmaan tullut veljen kanssa joskus yöllä.
Hanna oli hieman minua lyhyempi, hoikka, urheilullinen, olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset, ja iloiset, kirkkaat, siniset silmät. Kohtuullisen nätti tyttö, ei nyt mikään missi mutta ihan kivan näköinen. Minulla itselläni ei ollut tyttöystävää eikä ollut koskaan ollutkaan.
Minä tulin Hannan kanssa mainiosti juttuun, ja joskus meillä oli tapana pitää pientä kiusottelevaa teerenpeliä, mutta en koskaan pitänyt sitä mitenkään vakavana Ja seurustelihan Hanna kuitenkin oman veljeni kanssa.
Nyt hän istuskeli keittiössä polvipituisessa paidassa, ja katseli minua hymyillen.
“Taisi tulla aika kuuma”, Hanna sanoi, “olet ihan hiessä.”
“Joo, kyllähän tuossa kieltämättä hikeä puskee, voisi faija hommata edes itsevetävän leikkurin, niin helpottaisi sekin” totesin.
Olin pukeutunut pelkkiin shortseihin, ja vartaloni kiilteli hiestä. En ollut mikään lihaskimppu, ennemminkin hintelä rillipää, en siis tosiaan mikään tyttöjen märkä uni.
Hanna hymyili.
“Hikiset miehethän ovat aina niin seksikkäitä”
“No enpä tiedä siitä, taidan painua suihkuun pesemään tämän seksikkyyden pois päältäni” heitin takaisin.
“Harmi… huuda jos kaipaat selänpesua.” Hanna vastasi.
“Tottahan toki, tule vain” vastasin. En minä sitä sen kummemmin ajatellut, oli näitä hänen kanssaan heitelty useita kertoja aiemmin, olivat vain sitä meidänkeskeistä
leikittelyä.
Siirryin pukuhuoneeseen ja riisuin sortsit, alushousut ja sukat, ja nakkasin ne pyykkikoppaan ja siirryin suihkun puolelle. Laitoin veden valumaan, ja aloin peseytymään, kun kuulin oven käyvän. Käännyin katsomaan, ja Hanna seisoi oviaukossa ja nojasi ovenpieleen.
“Jokos pestään se selkä?” Hanna kysyi.
Hämmennyin hieman, en ollut ajatellut että hän tulisi oikeasti pesemään selkääni. Pikkuveitikkani alkoi heräillä, joten käännähdin hieman ja onnistuin sanomaan vain
“ööö, joo, vaikka…”
Hanna tuli taakseni ja painoi minut seinää vasten ja alkoi hangata selkääni. Hitaasti hän saippuoi selkäni ylhäältä alas, ja liukkain käsin saippuoi saman tien
pakaranikin. Yllättäen hän astui lähemmäs, painautui selkääni vasten ja kietoi kätensä ympärilleni ja alkoi pestä etupuoltanikin. Hitaasti Hannan kädet siirtyivät rintakehältäni vatsaani ja alavatsaani pitkin yhä alemmas, kunnes hänen kätensä osuivat puoliseisokissa olleeseen kyrpääni. Muitta mutkitta hänen kätensä puristui pehmeästi kaluni ympärille runkaten sitä hitaasti, saaden sen nousemaan hetkessä paraatikuntoon. En saanut sanaa suustani, korvissani vain suhisi, kun ajattelin että eihän näin voi
tapahtua, tämä on väärin. Veljeni tyttöystävä on ensimmäinen nainen, joka koskee mulkkuuni.
Hanna astui taaemmas.
“Eiköhän se selkä ole nyt puhdas, huuhdotaanpa se vielä”. Astahdin taaksepäin ja annoin veden valua selkääni pitkin ja Hanna samalla hankasi käsillään saippuaa pois iholtani.
“Käännypäs nyt niin huuhdotaan se toinenkin puoli”
Hämilläni käännähdin ja koetin käsilläni peitellä seisokkiani. Hanna hymyili ja vilkaisi jalkoväliäni.
Hänellä oli yhä paita päällään, sen etupuoli oli nyt märkä,
saippuainen ja liimaantuneena kiinni hänen iholleen. Näin paidan läpi hänen jäykistyneet nänninsä, ja panin myös merkille ettei hänellä vaikuttanut olevan ollut alushousuja. Hanna astahti lähemmäs ja alkoi käsillään hyväillä hartioitani, rintaani ja vatsaani. Hän vilkaisi minua silmiin, virnisti ja tarttui käsiini ja veti ne pois paraatikunnossa sojottavan mulkkuni edestä.
“Mmmm… sullahan näyttää olevan ihan kunnollisen kokoinen kyrpä. Muistithan pestä sen kunnolla?”
“Joo. tota, en mä vielä ehtinyt…”
Hanna katsoi minua silmiin, imaisi alahuultaan, astui lähemmäs.
“Hyvä, sittenhän mä saankin pestä sen tässä samalla. Vai haluatko itse pestä sen?” Hän kuiskasi korvaani.
“noh… jos haluat, niin saathan sä pestä…”
Suihkusta valuva vesi kasteli nyt Hannankin täysin, hänen vaaleat hiuksensa olivat märät ja vesi pisaroi hänen kasvoiltaan, kun hän painautui tiiviimmin kiinni minuun.
Hanna painoi kevyen suudelman korvalleni ja vetäytyi hieman taaemmas ja polvistui eteeni, otti saippuan kätensä, ja pehmein käsin tarttui kyrpääni, veti esinahan taakse ja saippuoi koko varren aina terskasta kiveksiin saakka hitain ja nautinnollisin liikkein. Välillä hän pysäytti kätensä terskan juurelle ja teki muutamia hitaita runkkausliikkeitä katsellen kiinnostuneen näköisenä sykkivää kyrpääni, ja välillä näin hänen lipovan huuliaan ja purevan alahuultaan. Hanna huuhtoi saippuan pois, katsahti minuun, iski hymyillen silmää ja kumartui eteenpäin ja antoi terskalleni pehmeän, märän suudelman.
Vavahdin kuin sähköiskun saaneena, kun Hanna nuolaisi kyrpäni päätä, avasi suunsa ja upotti terskani pehmeään, kuumaan, ahnaaseen suuhunsa. Hänen kielensä pyörähteli villisti terskani ympärillä, ja koko tilanne tuntui niin kiihottavalta että pelkäsin laukeavani oitis.
En enää välittänyt yhtään mitään siitä, että Hanna oli veljeni tyttöystävä.
“Mmmmmmmhhhh….” Hanna ynisi ja imeskeli hitaasti kyrpääni. Hän pullautti terskani suustaan, nuolaisi huuliaan ja sanoi “Mmm, maistuu hyvälle, on se nyt puhdas” ja
imaisi saman tien sen taksisin suuhunsa, imien ja upottaen tällä kertaa kyrpäni puoliksi suuhunsa. Laskin käteni hänen päänsä päälle, hyväilin hänen hiuksiaan ja otin
tiukemman otteen hänen päästään, ja aloin hitaasti liikuttaa lanteitani Hanna otti kyrpäni varresta otteen estäen näin minua työntämästä liian syvään, ja antoi minun naida itseään suuhun. Aloin tuntea tuttua kutinaa alavatsassani.
Pysähdyin ja sanoin “Aah, älä… tulen kohta suuhusi jos jatkat…”
Hanna irtaantui otteestani.
“Ei nyt pidetä kiirettä, Tässä on vielä paljon paikkoja pestävänä ja tutkittavana.”
Hän nousi seisomaan, riisui märän paitansa ja heitti sen lattialle. Katselin ihaillen hänen alastonta vartaloaan, pieniä ja terhakoita tissejään, ajeltua pilluaan,
hoikkaa vatsaansa…
Hän ojensi minulle saippuan, ja käännähti ympäri.
“Nyt kun olet puhdas, autat kai minua peseytymään?”
Hanna nojasi kyynärpäänsä seinää vasten, notkisti selkäänsä ja tarjosi itseään pestäväkseni.
Aloin kädet täristen saippuoida häntä suihkun alla, katsellen ihastuneena kuinka vesi valui noroina pitkin kaunista, ruskettunutta naisen vartaloa. Näin Hannan pienten bikinen jättämät rusketusraidat.
Tunsin pakahtuvani, kun panoin käteni hänen pakaroilleen , ja hetken niitä hyväiltyäni ujutin käteni varovasti hänen pakaroidensa väliin, ja tunsin sormieni alla ensin hänen pienen, värähtävän peppureikänsä, sitten pehmeän pillun.
Hanna voihkaisi, notkisti selkäänsä enemmän ja panoi itseään voimakkaammin kättäni vasten, kun hieroin tutkien hänen haaroväliään ja löysinkin pian häpyhuulien välistä kuuman, kostean reiän johon painoin varovasti sormeni.
Hanna alkoi työntää itseään taaksepäin, kun sormeni painui hänen kosteaan pilluunsa. Sormetin häntä varovasti, mutta hetken päästä aloin kiihdyttäää tahtia. Hannan hengitys kiihtyi ja hänen lantionsa alkoi pyöriä.
“Laita sinne toinenkin sormi.”
Minä tein työtä käskettyä, ja nussin Hannaa kahdella sormella.
Vähän ajan kuluttua ojentauduin, asetuin seisomaan Hannan taakse ja painoin paljaan terskani Hannan pillun huulille. Hanna survaisi itseään taaksepäin suorastaan imaisten kyrpäni sisäänsä liukkaaseen pilluunsa. Hitaasti aloin liikuttaa itseäni tuossa ihanassa, tiukassa, kuumassa ja liukkaassa kolossa. Hanna työnsi itseään minua vasten, ja minä pidin Hannan lanteista kiinni naiden häntä takaapäin.
Suihkuhuoneen täytti veden solina, Hannan voihkina ja huohotus, ja tasainen läiske alavatsani läpsähdellessä Hannan märkiä pakaroita vasten.
Minulla alkoi jo olla taas kuti herkässä, kun Hanna äkkiä vetäytyi minusta irti, sammutti suihkun ja tarttui minua kädestä. Hän sieppasi paitnsa lattialta, pukuhuoneesta pari pyyhettä ja johdatti minut ulos. Hän levitti paitansa autinkoon kuistin kaiteelle kuivumaan, ja sitten pyyhkeet pihalle. Kiitin mielessäni että onneksi meidän takapihamme oli suojaisa, sivuilta naapurit evät sinne nähneet ja takana oli vain umpimetsää.
“Olen aina halunnut naida ulkona”, Hanna sanoi, samalla kun painoi minut selälleni pyyhkeen päälle ja asettui kyrpäni päälle ratsastamaan. Kieltämättä tuntui erinomaisen ihanalta maata lämpöisessä auringossa, tuulen hyväillessä ihoa ja kauniin naisen ratsastaessa päälläni. Ajatus siitä, että joku saattaisi nähdä meidät, tuntui vain erinomaisen kiihottavalta. Minä nautin olostani ja katselin sekä hyväilin Hannan rintoja ja vartaloa, ollessani muutoin täysin Hannan vallassa, hän määräsi täysin mihin tahtiin, missä kulmassa ja miten syvälle otti minut. Hän katseli minua kiihkein silmin ja painoi kyntensä rintakehääni ja ratsasti päälläni puhtaan kiiman vallassa. Hanna selvästi huomasi aina kun olin lähentymässä huippua, sillä hän hidasti aina tahtia ilman että minut tarvitsi sanoa mitään, ja hymyili ilkikurisesti pitäen tilanteen täysin hallinnassaan.
Jonkin ajan päästä Hanna nousi päältäni.
“Nyt on sun vuoroni tehdä työt”.
Hän käännähti polvilleen, notkisti selkänsä ja nosti pyllynsä ylös.
“Takaapäin on mun mielestäni se paras asento….”
Minä asetuin Hannan taakse, työnnyin sisään ja pohjaan saakka. Jos Hannan perse oli näyttänyt hyvältä suihkussa, niin tässä asennossa se oli suorastaan taivaallinen näky, kun kyrpäni liukui edestakaisin tiukassa pillussa, kiiltävien ja märkien häpyhuulien hyväillessä jokaisella vedolla mulkun vartta, ja vaaleanruskea, ryppyinen peppureikä oli suoraan käsillä. Hanna ei todellekaan ollut valehdellut sanoessaan että piti tästä asennosta. Hän pyöritti villisti ihanaa persettään sellaisella tempolla ja liikeillä, ettei minun tarvinnut tosiasiassa tehdä paljoakaan. Hannan toinen käsi oli hänen jalkojensa välissä ja hieroi klitorista, ja hänen huuliltaan pääsi jatkuva nautinnollinen voihke. Hetken mielijohteesta pyyhkäisin sormiini hänen pillustaan valunutta nestettä ja hieroin sitä hänen kireälle peppureiälleen, ja aloin peukalollani hyväillä tuota ryppyistä reikää. Hannassa se sai aikaan vain lisää vauhtia, ja voihke hänen vain lisääntyi. Hieroin pehmein liikkein sormenpäälläni hänen peppuaan, kun se yllätykseskseni alkoi pehmetä ja löystyä.
“Aahhh,, just, just… juuri noin.. aahh… ihanaa… sormeta mua sinne… sormeta… nussi mun persettä… aah…” Hanna huokaili ääni väristen.
Minä en enempää hämmästellyt, vaan varovasti painoin peukaloni Hannan peppureiälle, jonne se yllätyksekseni upposi helposti. Nussin hänen persettään peukalollani
kyrpäni liukuessa edestakaisin liukkaiden häpyhuulien välissä. Hetken päästä vedin peukalon pois Hannan ryppyreiästä, ja työnsin 2 sormeani sisälle. Hannan voihke vain kiihtyi.
“Haluaisitko… haluaisitko panna mua perseeseen? Mä haluaisin saada sun ison kyrpääsi perseeseen…” kuulin vaimeaän kysmyksen edestäni.
“Mitä?” minä kysyin. Olin varma että olin kuullut väärin. Halusiko hän tosiaan että panisin häntä kakkoseen? Tämä nainenhan oli oikea unelmien täyttymys.
“Niin… mä haluan saada sun kyrpäsi perseeseeni… Mä nautin siitä ihan helvetisti, mutta en koskaan saa anaalia… Ei sun ole pakko, jos se ällöttää…” Hanna
sanoi ääni väristen ja katseli minua anovasti.
Helvetti, kyllähän minä olin valmis kokeilemaan tuotakin reikää, jos tarjolla oli.
“Joo, mä panen sua sinne, jos sä tosiaan haluat…”
Hanna vetäyti irti, ja juoksi äkkiä sisään. Minä jäin ihmettelmään pihalle että mitäs nyt tapahtui. Ajattelin jo että nyt se piti mua jonakin perverssinä, ja painui sisälle itkemään tai jotain, ja olin jo lähdössä perään, mutta saman tien Hanna tulikin takaisin ulos pieni liukluvoidepurkki ja kortsu kädessään.
Hän asettui polvilleen eteeni, ja ojensi tavarat minulle.
“Ilman liukkaria sinne ei ole kyllä asiaa, vaikka aika valmiilta tuo nyt tuntuukin… Ja sitten se kortsu… Jos haluat sitä käyttää, anaaliseksissä kannattaa käyttää kortsua.”
Hanna laittoi kortsun paikalleen jonka jälkeen pyysin häntä kääntymään ympäri. Hän kiepsahti salamana polvilleen pylly pystyssä , ja levitti käsillään pakaroitaan.
“Levitä ensin liukkaria ja hiero sitä että se löystyy, ja kun saat sinne mahtumaan muutaman sormen, niin koeta sitten jos se ihana iso, kyrpäsi mahtuu sinne.”
Tein työtä käskettyä. Hannan peppureikä oli edelen sen verran rento, että sain vaivatta yhden sormen sisään, ja hetken kuluttua sain jo toisen ja kolmannenkin sormen upoamaan Hannan sisään.
“Luulen, että alkaa olla valmista” sanoin.
Hanna levitti pakaroitaan.
“Nyt… Työnnä se ihana iso kyrpäsi syvälle mun perseeseeni”
Minä kiilasin terskani Hannan pakaroiden väliin, hieroin hetken terskaani peppureiällä, ja hetken kuluttua Hannan sulkijalihas antoi tilaa ja työnnyin hitaasti hänen suoleensa.
Hannan suusta pääsi nautinnollinen voihkaisi, kun hän siirsi kätensä takaisin pillulleen alkoi hulluna sormettaa itseään.
Hannan perse oli ihana. Tiukka, liukas ja kuuma. Hannan pillun syke sai myös hänen suolensa supistelemaan. Hyväilin hänen alaselkäänsä ja lanteitaan samalla kun liikuin hitaasti hänen suolessaan edestakaisin. Vähitellen kyrpäni upposi syvemmälle Hannan suoleen, ja jonkin ajan kuluttua Hanna alkoi vapista voimakkaasti, ja hänen voihkeensa voimistui.
“Aaaahhh.. just noin… aaah, aaahh… Juust…. Juuri siitähhh. Älä lopeta, älä lopeta… Jatka, jatka, jatkaaaaah…”
Muutaman minuutin kuluttua Hannan nytkähdykset voimistuivat entisestään.
“Jumalauta, nyt… nyt.. nyyyyyyt… Multa tulee, tulee, tulee….” Hanna huusi käheällä äänellä. Samalla hetkellä hänen pillustaan tulvahti kirkasta, lämmintä nestettä. Jumalauta, tämä muija vielä squirttaa! Hannan jalat vatkasivat hervottomina ja hän kiljui allani suoraa huutoa. Minun oli pakko painaa pyyhkeen kulma hänen suuhunsa, ettei joku naapuri ryntäisi kohta katsomaan mitä tapahtuu.
Ei siinä ollut ollut epäilystäkään mitä tapahtui, Hannalta tuli ja lujaa, ja niin tulisi kohta minultakin. Tein vielä muutaman liikkeen Hannan pesreessä, vetäydyin ulos, kiskaisin kortsun pois ja komensin häntä kääntymään.
Hanna totteli kuuliasesti, ja nappasi itse kiinni kyrvästäni ja vetäisi viimeiset runkkausvedot lennättäen spermani matkaan. Lastini lähti sellaisella vauhdilla, että se lennähti Hannan kaulalle saakka, pitkin hänen rintojaan ja vatsaansa.
Kun lopulta orgasmini laantui, Hannan vartalolla oli siellä täällä valkoisia spermavanoja pitkin poikin ja ne valuivat hiljalleen pitkin hänen paljasta ihoaan.
Hikisenä ja huohottaen pudottauduin hänen viereensä makaamaan. Hanna kääntyi puoleeni ja suuteli minua kevyesti.
Hän huokaisi syvään ja nautinnollisesti.
“Kiitos, en ole ikinä ennen saanut näin rajua orgasmia, en ole koskaan ennen roiskauttanut. Enkä ole aiemmin saanut naida ulkona. Enkä saanut orgasmia anaaliseksistä… Tämä oli upeaa, haluan saada tätä joskus toiste vielä.”
“Ole hyvä vain… Mä en ole koskaan ennen saanut pillua, persettä enkä mitään muutakaan, missään. Ja voit olla varma että tulet saamaan vielä uudestaan.”
“Ajattelinkin, että olit vielä neitsyt”, Hanna virnisti. ” No, etpä ole enää. Ja sainpa minäkin viedä joltakin poikuuden. Mille se tuntui?”
“Se oli aivan mahtavaa. Jos minusta riippuu, niin tulet saamaan tätä kyrpää vielä monta kertaa.”
Vilkaisin kelloa
“Pitää varmaan mennä uudelleen pesulle, porukat alkavat tulla parin tunnin sisään kotiin, enkä halua joutua selittämään kenellekkään miksi olemme alasti pihalla ja sinä olet yltä päältä spermassa.”
“Yksi ongelma tässä nyt on” Hanna sanoi vakavoituen.
“Mikäs se sitten on”
“Jos menemme suihkuun yhdessä, päädymme samaan pisteeseen kuin nyt” Hanna sanoi, suuteli minua vielä ja pomppasi pystyyn, nappasi pyyhkeensä ja meni suihkuun.
Minä jäin pihalle odottamaan omaa vuoroani. Hanna oli todennäköisesti oikeassa.

6 kommenttia viestissä: “Veljen tyttöystävää.”

 1. Kiimainen says:

  Kylläpä kiihotti! Laukesin käsiin. Jatka kirjoittamista!

 2. runkku says:

  MAHTAVA TARINA!

 3. KyrpäPykälässä says:

  Vittu että oli mahtava!!! Kunno vihasen runkkauksen säestämänä, kevät auringon lämmittäes ikkunan läpi ei voi muuta sanoo ku et loistava!!! Kesää odotelles, kiitti!

 4. fr11kk1 says:

  Hyvä selkeä seksinovelli, josta näkee että ei liikaa yritetty saada kuulostamaan tositarinalta, koska fantasiaahan tämä on. Aika vahvasti perus pornoleffan tapahtumat ja juoni. Mutta hyvin kirjoitettuna ja kyllä tämän jaksaa lukea loppuun asti. Ainoa hieman häiritsevä asia oli jo aiemminkin mainittu pojan taitavuus seksipuuhissa vaikka vasta meni poikuus. Suosittelen kyllä jatkamaan fantasioiden kirjoittamista.

 5. buumanni says:

  Kertomuksena keskitasoa, eli kun se saa lukijan, niin hän sen myös lukee. Loppuun asti.
  Mutta itse en yleensä pidä tarinoista, jotka juontuvat jostain suttuisista pornovideoista. Arvostan omaa mielikuvitusta.

 6. Trickster says:

  Aluksi ajattelin, että onpas taas tylsää, kun täysin kokematon poika osaa hommat kertaheitolla kuin vanha ammattilainen. Toisaalta kyse on fantasiasta, johon taas kuuluu tietynlainen täydellisyys. Joka tapauksessa homma meni loppua myöten squirttaamisineen vähän yli.

  Kirjoitat kuitenkin joka tapauksessa hyvin. Kirjoitusvirheitä oli ihan muutama ja parissa kohtaa oli muutama hassu kappalejako, joka tosin saattaa johtua myös julkaisualustasta. Yhtä kaikki teksti oli sujuvaa ja sitä oli helppo lukea. Ja kyllä se kaikesta pornoilustaan huolimatta myös kiihotti.

  Hahmot olivat aika olemattomia ja Hannakin aika tylsä pornoleffoista tuttuna kyltymättömänä huorana. Tätä novellia ei kannata jatkaa, se on mielestäni hyvä näin. Ensi kerralla enemmän juonta, enemmän omaperäisiä hahmoja ja omaperäisempiä tapahtumia. Ja hyvä tulee!

Kommentoi

top