search
top

Jumppamaikka Anette, Lauantai-illan huumaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toinen osa Mahtisonnin ja Jumppamaikan kohtaamisesta. Ensimmäinen osa oli vähän lämmittelyä ja siinä oli kieltämättä kohtia jotka eivät toimineet. Tein viime hetken muutoksia, jotka nyt harmittavat. Täytyy vain uskoa omaan visioon ja kirjoittaa sitä mistä pitää. Kaikkia tämä 2-osakaan ei tule miellyttämään, mutta näin ei ole tarkoituskaan. Joka tapauksessa nyt Mahtisonni pääsee Jumppamaikan päälle ja pesään. Katsotaan minkälaisia jatkokuvioita voisikaan olla tiedossa…

Kello lähestyi kuutta lauantai-iltana. Nuori voimistelunopettajatar Anette vilkaisi kelloa ties kuinka monennen kerran sinä päivänä. Hänen vatsaansa kirpaisi odotuksen jännitys. Naisen illallisseuralainen tulisi minä hetkenä hyvänsä. Mutta kyseessä ei ollut mitkään normaalit treffit. Aneten vieraaksi oli tulossa pikkukaupungin tärkeä kunnallispamppu ja toimitusjohtaja Nordström. Jumppamaikan työura oli kirjaimellisesti miehen käsissä. Jo pelkästään sen takia Anette tiesi, että hänen olisi oltava parhaimmillaan.

Se ei kuitenkaan ollut pahinta. Aneten levottomuuteen liittyi muutakin kuin ensitreffien hermostusta. Hän oli nimittäin mennyt harrastamaan seksiä miehen teini-ikäisen pojan kanssa. Ja Nordström tiesi siitä. Nyt mies käytti sitä häikäilemättä hyväkseen ja suorastaan kiristi nuorta naista. Hänelle ei riittäisi pelkkä illallisseura, vaan oli tehnyt selväksi, että jälkiruoaksi tuli antaa ripsipiirakkaa. Sinänsä Anette oli tottunut miesten oletuksiin ja himoihin, mutta itsenäinen nainen oli yleensä jättänyt ne pelkkiin oletuksiin. Tällä kertaa hänellä ei ollut varaa valita. Omahyväinen toimitusjohtaja määräisi tahdin, eikä naisen haluja tai toiveita otettaisi huomioon.

”Ei yksi seksisessio olisi maailmanloppu.” Anette ajatteli ja siemaisi pitkän huikan viinilasista yrittäen turruttaa itsensä. ”Oli sitä ennenkin annettu pesää hyvänpäiväntutuille.” Hän tuumi, vaikka ei irtosuhteet kuuluneet hänen arkirutiineihin.

Eikä edes suuri ikäero loppupeleissä häirinnyt. Päältä viisikymppinen mies oli kaksi kertaa vanhempi, mutta hän oli niitä miehiä, joille vuodet toivat charmanttia viehätysvoimaa. Satunnaiskohtaamisessa ravintolassa Anette olisi hyvinkin saattanut ottaa vastaa pari drinkkiä ja kohteliaisuutta. Mutta nyt hetken hairahdus pakotti hänet vaikeaan tilanteeseen.

”Seksiä puoliväkisin ja nöyryytys makuhuoneessa, vai riski työpaikan menetyksestä ja rahallisesta pulasta?”

Ovikello soi minuutin yli kuusi. Anette vilkaisi itseään eteisen suuresta peilistä ennen ovelle menoa. Mustat hiukset olivat huolitellulla permanentilla ja kasvoilla oli hillitty meikki. Peilikuva näytti huomattavasti naisellisemmalta mihin huoleton jumppamaikka oli tottunut. Hänen päällään oleva nukkavieru kylpytakki oli kuitenkin ristiriidassa muun olemuksen kanssa. Siitä huolimatta nuori nainen veti kylpytakkia tiukemmin ympärilleen, ennen kuin avasi ulko-oven. Hänellä nimittäin oli sen alla vain paljastava pitsialusasu. Nordström tosiaankin määräsi illan sävelet. Hän oli lähettänyt etukäteen sukkanauhoilla varustetun kaksiosaisen valkoisen alusasusetin ja käskenyt käyttämään sitä illallisasuna.

Pitkä Nordström täytti oviaukon ja kylmät väreet kulkivat pitkin jumppamaikan selkärankaa. Miehen pelkkä läsnäolo riitti saamaan nuoren naisen polvet tutisemaan. Se oli omituinen sekoitus karismaa ja pelottavuutta. Anette kutsui toimitusjohtajan nopeasti sisälle, jotteivät urkkivat naapurit näkisi vierasta. Mutta oven sulkeminen eristi opettajattaren muusta maailmasta ja hän tunsi olevansa täysin rotevan miehen vallassa. Nordström vaikutti olevan tietoinen otteestaan ja hymyili leveästi. Muitta mutkitta hän antoi kevyet poskisuukot ja ojensi tuliaisenaan tuoman pullon laatuviiniä. Saatuaan päällystakkinsa naulakkoon, mies näytti huomaavan kylpytakin.

”No, mutta Anette. Etkö pidä lahjastani?”

”Öööh tietenkin. Se on hieno. Ja laadukas.”

”Siinä tapauksessa, etkö halua käyttää lahjaasi? Katsotaan miten se istuu.”

Laskien katseensa lattiaan, Anette avasi kylpytakin vyön ja pudotti sen lattialle. Himokas ähkäisy kertoi, että Nordström piti näkemästään. Vaalea pitsisetti korosti sopivasti naisen urheilullista vartaloa ja istui erinomaisesti. Alusasu oli silkinohut ja suorastaan läpikuultava, ainoastaan nisien ja hävyn strategiset paikat peittyivät kankaanpalojen alle.

Opettajatar ei pitänyt siitä, että häntä katsottiin kuin seksiobjektia, mutta seisoi paikallaan ryhdikkäästi. Tämä oli vasta esimakua siitä hinnasta, jonka annetusta lahjasta oli maksettava.

”Mieltä ylentävää. Anette, olet kuin taideteos.”

”Tota. Kiitos. Kai…”

”No mutta Anette. Et kai ole katkera tilanteen takia?”

”En tietenkään.” Sanoi Anette ja pakotti väkinäisen hymyn kasvoillensa. Se oli niin teennäinen, että miehen oli helppo huomata vastentahtoisuus.

”Siinä tapauksessa, miten sanotaan…”

”Kiitos?”

”No niin, tulihan se sieltä.” Nordström virnisti leveästi. ”Erinomaista. Huomaan, että meille on tulossa mukava ilta. Mutta ensin. Vatsani ilmoittaa kaipaavansa ruumiinravintoa.”

Vatsa ei toisin ollut ainoa ruumiinosa, joka ilmoitteli itsestään. Miehen munaskuissa kutitti ja hän olisi halunnut hieroa etumustaan. Silti hän pidätteli itseään. Leikki oli vasta aluillaan ja Nordström vetäisisi illan pitkän kaavan mukaan. Siis ensin illallinen. Toimitusjohtaja ei epäillyt nuoren naisen kykyä kokata, mutta koska ilta oli muutenkin poikkeuksellinen, niin hän oli tilannut illallisaterian kaupunginhotellin ravintolasta. Anette piti tätä turhana pröystäilynä, joskin arveli pääsevänsä tällä tavalla helpommalla ja hiljaa alistui miehen oikkuihin.

Ohjattuaan vieraansa ruokapöydän ääreen, Anette aloitti tarjoilun ilman erillistä pyyntöä. Hän arveli toimitusjohtajan sellainen mies, joka olisi tottunut paapomiseen. Tarjotessaan alkuruokakeittoa, Anette vilkuili syrjäsilmällä illallisseuralaistaan. Ukko ei ollut yhtään hullumman näköinen, vaikka olikin reilusti päältä viidenkymmenen. Hiukset olivat harmaantuneet sivuilta. Roteva kroppa kertoi, että sitä oli säännöllisesti rasitettu ja kalliin puvun leikkaukset peittivät mahdolliset vyötärön vuosikerrokset. Nuori nainen ei voinut olla vilkaisematta housujen etumukseen ja totesi sen pullottavan lupaavasti. Katse viipyi liian pitkään miehen jalkovälissä ja tämä havaitsi sen.

Nordström naurahti ääneen, mutta ei sanonut mitään. Siitä huolimatta Anette lehahti punaiseksi ja kiireesti istahti omalle paikalle pöydän toiselle puolelle.

”Piditkö näkemästäsi?” Mies kysyi pilkallisesti.

Tämä oli omituinen avaus kevyelle keskustelulle, mutta toimitusjohtaja onnistui jotenkin pitämään virettä yllä. Aluksi opettajatar vain nyökkäili vastaukseksi, mutta hitaasti alkoi lämmetä miehen korkealentoisille jutuille. Yllättävää kyllä pää ei ollut ainoa paikka joka alkoi lämmetä. Jalkovälissä tuntui miellyttävää poltetta ja pikkupöksyjen etumukseen levisi märkä tahra. Äijä tietenkin huomasi tämän naisen noustua tarjoilemaan pääruoka. Aneten punastus vain syveni, mutta hän ei yrittänytkään peitellä laajenevaa länttiä, joka näkyi selvästi valkoisessa pitsikankaassa.

Ilmassa oli sähköä. Anette pyrki keskittymään syömiseen, mutta ei voinut olla ajattelematta miehen leveitä hartioita ja miltä tuntuisi maata tämän seksistä hikisen vartalon alla. Kiristystä tai ei, nuori opettajatar oli jo täysin valmis levittämään reitensä saadakseen seksiä, mutta Nordströmillä ei vaikuttanut olevan kiirettä. Hän otti aikansa ja verkkaisesti nautiskeli jälkiruoastaan pitäen kasvonsa peruslukemilla. Ainoastaan alati kasvava kohouma äijän housuissa kertoi tämän kiihkosta. Kerätessään astioita Anette näki selvästi kuinka jättimäisen siittimen ääriviivat piirtyivät housujen kankaaseen. Hän oli pudottaa lautaset lattialle ja vain vaivoin vapisevin käsin onnistui kantamaan ne keittiön puolelle. Jumppamaikka oli jo puolittain unohtanut kuinka massiivinen sukuelin Nordströmillä oli. Äkkiä hän ei ollut enää varma, että haluaisi seksiä.

Anette kokosi itsensä ja toi kahvit tarjottimella. Toimitusjohtaja oli sillä aikaa riisunut takkinsa ja höllännyt vyötään. Hän oli ottanut nojaavan asennon tuolissa ja ojensi lantiotaan korostaakseen kookasta miehuuttaan. Ei ollut epäillystäkään, etteikö Nordström tiennyt omaavansa poikkeuksellisen sukuelimen ja millainen vaikutus sillä oli naissukupuoleen. Juoruämmät osasivat kertoa, että jättimäinen heppi oli vieraillut milloin kenenkin pikkukaupungin naisen pimpsaloorassa. Eikä juurikaan tehnyt eroa oliko nainen varattu vai ei. Huhuttiin toimitusjohtajan kotona vietettävistä orgioista ja tämän libidon kyltymättömyydestä.

Huhut olivat huhuja, mutta Anetelle oli täysin selvää, että tänä iltana mies aikoi uittaa halkoaan hänen mättäässä. Ja piakkoin, sillä näkyi selvästi kuinka Nordström alkoi kyllästyä ’illallinen ystävän kanssa’ roolileikkiin.

”Anette, on aika keventää asustetta.” Nordström käski tylysti, samalla kun ryysti itse kahviaan.

Niukka alusasu ei pettänyt paljoakaan, mutta silti äijä halusi nähdä lisää. Komento oli niin tiukka, että Anette ei uskaltanut olla tottelematta. Ensin lähtivät rintaliivit paljastaen muhkeat tisut. Nännit törröttivät kovina, eikä se johtunut kylmyydestä. Povi näytti naitavan hyvältä, mutta toimitusjohtaja ei tällä kertaa tyytyisi tissipanoon.

Pyörittävä liike kädellä kertoi, että tuli näyttää lisää. Häveliäästi jumppamaikka veti pitsiset alushousut jalastaan. Sitten ei ollut enää peitettä. Alusasusettiä oli nimittäin seurannut viesti, että pillunkarvat tuli ajella ja Anette oli noudattanut käskyä viimeistä höylänvetoa myöten. Naisella olikin varsin sopusuhtaiseen vartaloon suontuva pullea häpy, jonka esiin turvonneet pillunhuulet muodostivat houkuttelevan vaaleanpunaisen halkeaman.

Sukkanauhat saivat jäädä jalkaan, mutta muuten ei jäänyt peitettä miehen jäänkylmältä katseelta. Anette tunsi kuinka Nordströmin siniharmaat silmät söivät hänet elävältä. Ja kohti tekisi muutakin, sillä muitta mutkitta äijä komensi opettajattaren menemään makuuhuoneeseen odottamaan. Anette käännähti varpaisillaan kuin ballerina ja nöyrästi askelsi kohti kamaria. Nordström katseli kuinka takaapäin naisen atleettinen vartalo muodosti herkullisen päärynän ja kuinka tämän päärynän pallojen välistä pilkisti häpykumpu. Nordström hekumoi ajatuksella, että saisi kohta sydämen kyllyydestä painaa tätä jumalaista kaunotarta. Pelkkä mielikuva oli saada hänet laukeamaan housuihin ennenaikaisesti ja hänen piti rauhoitella itseään.

Nordström siemaisi kahvinsa loppuun ja seurasi nuorta opettajatarta makuuhuoneeseen. Hän pysähtyi ovensuuhun. Kookas mies täytti ovenkarmit ja Anette säpsähti tämän varjon langetessa huoneeseen. Jumppamaikka istui sängyn reunalla ujona ja nöyränä. Tämä miellytti dominoivaa toimitusjohtajaa. Hän halusi olla ohjaksissa. Olipa narttuna sitten millainen peto, muotimissi, kotirouva tai lukion opettaja.

Kiirehtimättä Nordström alkoi riisua vaatteitaan ja laskosti ne tuolille. Kun mies oli valmis, hän käännähti äkillisesti Aneten suuntaan. Suuri kyrpä oli täydessä latingissa ja se sojotti uhkaavana suoraan kohti opettajatarta. Nuori nainen parahti ääneen nähdessään jättimäisen sukuelimen.

”Vittu! Tiedätkö, sulla on ainakin 25-senttinen. Miten se voi olla noin suuri? Ja mä oon nähnyt ohuempia kesäkurpitsoja! Miten toi voisi ikinä mahtua mun pimppiin…” Aneten ääni sortui ja hän oli ryntäämässä karkuun.

Yhdellä loikalla Nordström hypähti sängyn viereen. Hän tarttui Aneten reisiin ennen kuin tämä ehti perääntyä. Jumppamaikka pyristeli, mutta oli jo liian myöhäistä. Mies levitti reisiä avaten naisen kukkasen. Tunkeilevat kädet liukuivat pitkin reisien sisäpintoja ja saapuivat nivukselle. Vasemmalla kädellä toimitusjohtaja painoi hellästi mutta päättäväisesti naisen selällensä. Oikea käsi sulkeutui hävyn päälle ja puristi sitä. Anette ähkäisi ja sulki silmänsä. Tämä ei kuitenkaan riittänyt ukolle, vaan hän koukisti keskisormeaan ja yhdellä työnnöllä upotti sen juurta myöden samettiseen pimppiin. Opettajatar vinkaisi, mutta vaivatta sormi liukui märän tuhteron pohjukkaan. Nordström pyöritti sormeaan tunnustellen millainen värkki naisella oli. Se tuntui piukalta ja pelkkä sormikin vaikutti olevan liian iso.

”Narttuhan on kiimassa. Tuhtero on aivan litimärkä.” Irvaili Nordström ja alkoi nussia Anettea sormellaan. Se ei tuntunut pahalta, joskaan ei erityisemmin hyvältäkään. Nainen inisi hiljaa, mutta se oli enemmän mekaanisesta rasituksesta, kuin nautinnosta. Siitä huolimatta pillunmehut litisivät ja pimppi avautui miehen sormelle. Minuutin verran Nordström jaksoi hässiä sormellaan. Sitten hän arveli naisen olevan valmis pääkoitokseen ja veti kätensä pois. Mies nuuhkaisi keskisormeaan haistaen pillun kirpeän tuoksun. Sitten hän tarttui jykevänä sojottavaan kaluunsa. Vaikka miehen kämmen oli lapiomainen, niin silti se näytti Aneten mielestä lapsen kädeltä aikuisen miehen kyrvällä. Vapaalla kädellään Nordström kouraisi karvaisia tomaatin kokoisia pussejaan. Ne roikkuivat raskaina ja vaikuttivat olevan täynnä mahlaa.

Toimitusjohtaja runkkasi mahtielintään, vaikka ei tarvinnut enää lisää kiihoketta. Erektio oli täydessä latingissa ja sojotti kuin peitsi valmiina seivästykseen. Mies polvistui Aneten eteen ja levitti naisen jalat niin auki kuin vain sai. Seuraavaksi hän ohjasi turpean kalun hävylle. Opettajatar värähti kun paksu terska painui vasten pillunhuulia ja mumisi epäselvästi jotakin. Nordström ei välittänyt tästä vaan ohjasi väkevästi seisovan kyrpänsä suoraan pimpsan uumeniin.

”Aaiii!” Anette kiljaisi tuntiessaan suuren halon halkaisevan hänet. Hän kiemurteli ja yritti vetää lantionsa sivuun, mutta ukon ote piti ja vääjäämättömästi jättikyrpä liukui syvemmälle pilluun.

Kyyneleet nousivat jumppamaikan silmiin ja suusta purkautui tukahtunutta ininää. Pimppi oli kuin liekeissä jättimäisen siittimen tunkeuduttua sinne väkisin. Se sattui. Se sattui oikeasti. Silti Anette tunsi kuinka kivun aaltoihin sekoittui orastavia nautinnon sykähdyksiä. Kalu venytti vaginaa enemmän kuin se kykeni antamaan myöten, mutta jollakin käsittämättömällä tavalla tämä rasitus laukaisi alkukantaisen nautinnon hermopisteen jossakin syvällä välilihassa. Ja vaikka yhdyntä oli raju, niin siinä oli mukana kokeneen rakastajan taidokkuutta. Nordström käytti osaamistaan ja yllättävän sulokkaasti liu’utti kookkaan parrunsa syvälle Aneten uuman perukoille.

Useamman minuutin pari pysyi paikoillaan hiljaisen tuhinan täyttäessä makuuhuoneen. Kihelmöinti kyrvässä oli kuitenkin liian kova ja Nordström alkoi pyörittää persettään hieroen siitintään vasten samettisen luolan seinämiä. Verkkaisesti hän laajensi kaartaan ja pumpaten takamuksellaan aloitti nuoren naisen nussimisen. Anette vinkui kun suuren kalun liikkeet toivat uusia kipunoita. Äijä huomaisi tämän kyllä, mutta siitä huolimatta lykki halkoaan rauhallisessa tahdissa. Työnnöt päätyivät aivan pillun perukoille ja opettajatar hytkähti silminnähden joka kerta kun pitkä parru hipaisi kohdunnupukkaa.

Kokenut panija oli nähnyt tämän lukemattomia kertoja aikaisemmin, mutta silti naisen kärsimykset kiihottivat Nordströmiä. Hän sai perverssiä nautintoa omistaessaan niin suuren peniksen, että pelkkä tavallinen yhdyntä oli kivuliasta. Pitäen kiinni tiukasti jumppamaikan jaloista, toimitusjohtaja upotti halkoaan herkkään lihaan. Hän urahti mielihyvästä tuntuessaan kuinka tiukka pillu suorastaan tarrautui kiinni kyrpään ja hieroi esinahkaa tiukalla otteella.

”Neitokaisella on herkullisen piukka tavara.” läähätti himon riivaama Nordström.

Anette ei kyennyt vastaamaan rivouteen. Vain tukahtunut korina nousi kurkusta, ikään kuin tolkuttoman pitkä pamppu olisi työntynyt naisen nieluun asti. Nainti jatkui taukoamattomana minuuttitolkulla. Pääsääntöisesti Nordström teki tasaista sisään-ulos nussimisliikettä, mutta satunnaisesti hän intoutui tekemään sarjan rajuja ja suorastaan kivuliaita puskuja kiivaassa tahdissa peräperää. Sitten ukko taas rauhoittui hetkeksi ja palasi takaisin verkkaisempaan rytmiin, uudistaen kuitenkin rynnistyksensä aina kuin Anette sitä vähiten odotti. Opettajattaren kasvot olivat punahtuneet, likomärät hiestä ja hän raasti käsillään lakanaan. Hän halusi yhtaikaa nainnin loppuvan ja jatkuvan herkeämättä koko yön. Pumppaava liike oli saanut klitoriksen säkenöimään ja jättikyrvän tavaton paksuus piti huolen kosketuspinnan riittävyydestä. Jopa terävät riuhtaisutkin toivat kivunsekaista nautintoa, vaikka vihlaisut kohdunsuulla saivat salamat välkehtimään silmissä.

Jumppamaikka alkoi olla sulaa vahaa ja taisipa puoliääneen mankua; ”lisää, lisää, lisääää!”. Nordströmillä ei kuitenkaan ollut mitään aikomusta päästää narttuaan näin helpolla. Mies oli toistaiseksi nainut pystyssä asennossa selkä suorana, eikä ollut käyttänyt läheskään koko pitkän siittimensä mittaa. Nyt hän hellitti hetkeksi ja pudottautui kyynärpäiden varaan. Pitkä mies ojentui nuorten naisen ylle. Anette tunsi suorastaan hukkuvansa raavaan äijän alle, eikä nähnyt muuta kuin nenän edessä kohoilevan tynnyrimäisen rintakehän.

Hetken Nordström vääntelehti etsien mukavaa asentoa, kuitenkaan vetämättä kyrpäänsä pimpistä. Aseteltuaan itsensä, hän taas kiinnitti huomionsa kaltoin kohdeltuun naissukuelimeen. Irstas panomies siirsi oikean kätensä kalun varrelle ja alkoi työntää painaen samalla takamuksella. Mutta vaikka kuinka Nordström pusersi, hän ei saanut mahtimelaansa upotettua yhtään sen syvemmälle. Tuskanhiki nousi miehen otsalle, mutta pillu ei joustanut.

”No johan nyt on.” Toimitusjohtaja ärähtäen turhautuneesti. Hän keräsi kaikki voimansa ja survaisi niin lujaa kuin jaksoi. Ikään kuin jonkin olisi revennyt, kyrpä hievahti pari senttiä. Hetken vaikutti, että turpea terska avaisi väkisin reitin kohtuun, mutta sitten halko luiskahti kohdunkaulan ohi aivan pillun pohjukkaan asti.

Anette kiljaisi täyttä huutoa niin, että sen täytyi kuulua rivitaloyhtiön päätyhuoneistossakin ja hänen silmänsä rävähtivät apposen avoimeksi. Vasamat säkenöivät ja naisen aivot eivät kyenneet vastaanottamaan kaikkea niitä impulsseja joita levisi pitkin kehoa raastetusta pimpistä. Äkkiä hän lopetti huomatessaan, ettei enää tuntenut kipua. Itseasiassa nuori opettajatar ei enää tiennyt mitä tunsi. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin kokenut mitään vastaavaa halkeamisen ja raa’an nautinnon yhdistelmää. Luonnottoman paksu ja pitkä kyrpä aivan vulvan pohjukkaan asti survottuna laukaisi primitiivisen naisendorfiiniryöpyn. Se oli kuin huumetta suoraa suoneen ja jumppamaikka tunsi leijailevansa pumpulikerroksessa. Hän ei edes tiedostanut, että yllään makaava panomies oli kohottautunut käsiensä varaan ja aloittanut kiihkeän pumppauksen takamuksellaan.

”Luoja! Helvetti! Vittu! Helvetti! Vittu! Se on niin vitun iso. Mä halkean…”

Enempää Anette ei kyennyt enää huutamaan, kun hänen tietoinen minä musertui tajunnan räjäyttävän orgasmin alle. Nuori nainen tuli ja tuli, mutta sarjalaukeamiselle ei tullut loppua. Hämmästyttävästi se ei kummunnutkaan klitoriksesta vaan, nousi sykähdyksinä jostakin syvemmältä välilihan ja virtsarakon perukoilta. Hämärästi jumppamaikka aisti saaneensa emätinorgasmin, jotakin jota hän ei kokenut aikaisemmin ja jollaista ei ollut uskonut olevan naistenlehtien sivujen ulkopuolella.

Nordström kyllä tajusi mitä tapahtui, mutta ei hellittänyt vaan entistä lujemmin lykki mahtimelaansa kiiman sumentamaan partneriinsa. Anette piehtaroi sängyllä ja hänen jalkansa sätkivät ilmassa, mutta lantiotaan hän ei kyennyt liikuttamaan jykevän kyrvän naulatessa sen paikoilleen. Vaikka kuinka yritti, hän ei päässyt pakoon mahtimelan hyökkäykseltä, parrun täyttäessä vatsaonkalon.

Anette ei tiedostanut kuinka kauan uuvuttava nainti kesti. Vartin? Kaksi varttia? Kolme varttia? Jättikyrpä ja kuinka se raastoi hänet auki oli ainoa asia minkä hän enää havaitsi. Kaikki muu oli hämärää. Ulosveto toi terskan aivan pillunhuulille ja jokainen työntö päättyi syvällä kohdun takana emättimenpohjukan venyessä äärirajojensa yli. Mies ei enää pitänyt taukoja pumppausten välissä ja ylläpiti tasarytmistä, joskin melkoisen kiivasta panoa. Kookkaat kivespussit olivat nousseet ja käpristyneet palluroiksi valmistautuessaan lähestyvään laukeamiseen.

Viimeiseen asti Nordström taisteli pitkittääkseen nautintoaan. Lopulta mikään mahti maailmassa ei olisi voinut estää mahlavirran liikkeellelähtöä. Aistiessaan mitä oli tulossa, Nordström puski megahalkonsa niin syvälle ahtaaseen tuhteroon kuin vain suinkin oli mahdollista. Ikuisuudelta vaikuttavan hetkeen ei tapahtunut mitään, mutta sitten paine munaskuissa mursi padon ja siemen lähti liikkeelle. Siittiöllä oli pitkä matka uitavana karvakassien pohjalta aina kookkaan kyrvän nupille asti ja ne ehtivät kiihdyttää hurjaan vauhtiin. Kun pikku-uimarit vihdoin purkautuivat pissareiästä pimppiin, ne tulivat paloruiskun voimalla ja Anette pystyi oikeasti tuntemaan kuinka sperma suihkusi hänen sisäänsä. Suojakseen siittiöt olivat saaneet aimo annoksen sakeaa siemennestettä ja siitin nytkähti rajusti jokaisen purkauksen yhteydessä. Anette kykeni aistimaan kymmenkunta pitkää suihkua, ennen kuin pallit alkoivat tyhjentyä. Vielä senkin jälkeen kyrpä sykki vaisusti pusertaen viimeisiä spermatippoja paljaaseen pilluun.

Jo ennen kuin kivespussit olivat pumpattu tyhjiksi, Nordström lysähti velttona nuoren opettajattaren päälle, eikä tämä päässyt mihinkään rotevan äijän alta. Erektio pysyi vielä pitkään laukeamisen jälkeenkin kovana ja pimppiä kivisti. Äärimmäisen verkkaisesti siitin menetti väkevyytensä ja kesti minuutteja ennen kuin se veltostui.

Sitä mukaan kuin kyrpä pehmeni, toimitusjohtaja sai voimiaan takaisin. Hän kohottautui istumaan ja vetäisi lerpun kalunsa hävystä. Ilmaa pääsi apposen avoimeen pilluun ja aiheutti äänekkään törähdyksen. Vaalean harmaata siemennestettä pulpahti pillunhuulille ja valui lakanoille. Anettea hävitti ja hän olisi halunnut sulkea reitensä, mutta hänellä ei ollut voimia hallita lihaksiin. Vulva supisteli huohotuksen tahdissa ja sylki sisuksistaan sakeaa spermaa. Pian lakanalle oli kertynyt tavallisen miehen viikkoannoksen kokoinen läntti tahmeaa mahlaa, mutta jumppamaikka aisti kuinka hänen pimpissään oli vielä yllin kyllin miehenmahlaa.

Nordström oli melkoisen välinpitämätön lauettuaan. Hän nousi seisomaan ja raapien persettään katseli sängyllä retkottavaa nuorta naista. Sitten mies lähti käytävän varrella olevaan vessaan. Samalla intensiteetillä kuin äsken oli tullut, hän tyhjensi virstarakkonsa. Anette kuuli makuuhuoneeseen asti kuinka kusi lorisi paineella, eikä suihku äänestä päätellen aina osunut pönttöön. Eikä vessasta kuulunut veden lorinaa käsienpesun merkiksi. Kun äijä sai toimituksen valmiiksi, hän palasi mutta jäi seisomaan oviaukkoon. Sieltä tämä irstas panomies jäi tuijottamaan narttuaan ja kouri miehustaan tavalla, joka viittasi uusintakoitoksen olevan edessä mitä pikimmitin.

————————————————————————————————————————

Aurinko oli jo korkealla kun Anette heräsi. Vaikka oli nukkunut pitkään, hän oli vieläkin voipunut edellisyön koitoksista. Pillu oli hellänä kuin katuporan jäljiltä. Äijä oli ollut kyltymätön ja vielä kahdesti suuri heppi oli noussut juhlakuntoon. Eikä kestävyydessä ollut mitään moittimista ja nukkumaan oli päästy vasta kahden aikaan aamulla. Ja joka kerta Nordström oli päättänyt nainnin niistämällä munansa suojaamattomaan pilluun. Miehellä oli riittänyt mahlaa mitä siementää ja sen seurauksena kuivunutta spermaa oli joka puolella; hävyssä, alavatsalla, reisien sisäpinnoilla ja lakanoilla.

Kierähtäen parisängyllä, nuori nainen hamuili vierelleen. Vuoteen toinen puoli oli kuitenkin tyhjänä. Nordström oli lähtenyt ja jättänyt jälkeensä maskuliinisen tuoksun, joka sekoittui huoneessa vellovaan seksin ja käyneen sperman hajuun. Anette pettyi hieman, mutta ei oikeastaan yllättynyt. Toimitusjohtaja oli sen tyyppinen mies, joka ei vaikuttanut olevan kiinnostunut hellistä halailuista. Hän oli jättänyt jälkeensä yöpöydälle käyntikorttinsa, jossa luki kääntöpuolella ’kiitos’ ja kännykkänumero, sekä kullanvärisen luottokortin.

Opettajattaren veri kuohahti. ”Luuliko se mies, että hän olisi noin vain ostettavissa?”

Silti Anette poimi molemmat kortit ja pyöritteli niitä käsissään. Pähkäilystä tulisi piinaava, mutta silti hän jo nyt jollain tasolla tiesi soittavansa ja kutsuvansa Nordströmin uudelle vierailulle pimppiinsä. Seksi oli ollut raakaa, likaista ja kivuliastakin, mutta samalla uskomattoman nautinnollista. Alkukantainen panomies oli nainut lujaa ja pitkään, ja Aneten pää oli vieläkin sekaisin.

Saatuaan tarpeeksi makoilusta, Anette heitti jalat sängynlaidan yli noustakseen. Jalat olivat heikkoina eivätkä meinanneet ensin kantaa. Liikkuminen sai nivuset kivistämään ja päästäkseen vessaan jumppamaikka joutui vaappumaan ankkamarssia haarat auki. Hän huokaisi helpotuksesta päästyään pöntölle istumaan ja oli tyytyväinen kun kukaan ei ollut näkemässä. Anette levitti reitensä ja vilkaisi jalkoväliinsä. Pillu oli kuin aukioleva verestävä haava ja virtsaaminen vaati ponnisteluja. Pissaan sekoittui vaaleanharmaata eritettä, jota valui norona emättimestä. Hetken opettajatar luuli saaneensa jonkin taudin mieheltä. Hän tutki sormellaan värkkiään ja lopulta tuli tulokseen, että visma oli spermaa, jota oli yhä runsaasti pillussa ja aristus oli luonnollista seurausta monta kertaa normaalia suuremman vehkeen vierailusta. Verta ei Aneten helpotukseksi näkynyt, mutta hän päätti käydä näyttämässä tuhteroaan gynekologille heti kuin vain suinkin ehtisi. Seksiä hän ei harrastaisi vähään aikaan ja pelkkä istuminen olisi haaste, puhumattakaan voimistelutunnin vetämisestä maanantaiaamulla.

Nuoren opettajattaren olo oli kuin krapulassa, mutta kuuman suihkun jälkeen elämä alkoi voittaa. Silti hän tunsi olonsa kevyeksi, eikä pukenut koko päivänä päällensä muuta kuin aamutakin. Ja sitäkään hän ei kietonut kunnolla kiinni, eikä välittänyt lainkaan mikäli ikkunan ohi kulkiessa joku ulkopuolinen näkisi vilahduksen hänen suloistaan. Saatuaan syödyksi Anette vietti loppu sunnuntaipäivästä sohvalla katsellen tv:tä. Hän retkotti haarat levällään ja vaikka häpy oli vieläkin kosketusarka, hän satunnaisesti sormeili itseään. Välittämättäkään aristuksesta, nainen työsi etusormensa pimppiin ja suorastaan piinasi itsenään hankaamalla hellää lihaansa. Loppuun asti hän ei saattanut sormetustaan, mutta kevyt leikkikin riitti tuomaan kipunoita. Aneten piti käskeä itseään olemaan soittamatta miehelle ja kutsumasta tätä samantein päällensä. Hän antaisi uudestaan, siitä ei jäänyt epäillystäkään. Mutta myöhemmin, paljon myöhemmin…

4 kommenttia viestissä: “Jumppamaikka Anette, Lauantai-illan huumaa”

 1. ohikulkija says:

  Niin oikeassa kuin odonte minusta onkin, MasterJonathanin vastaus osuu aivan oikeaan. Hyviä novelleja (genressään), kunhan ei ota liian vakavasti!

 2. Eiratar says:

  Aina kantakirjamainen sonni jaksaa. Lennokas astuja tyydyttää tarpeensa silloin kun haluaa ja miten tahtoo. Vaan nyt alkoi minusta tuntumaan, että eteen tuli kunnon pelmuutettava, joka heräsi ja on lopuksi suureksi vaaraksi. Ettei vaan sydänatakki kohtaa patruunaa.

 3. MasterJonathan says:

  ”Seksinovellin kirjoittaminen on herkkä laji. Tuntuu siltä, että master J on varsin nuori miehen alku vaikka sankarteoista haaveilee ja kirjoittaa. Jotenkin vaan ei toimi. Jonathan osaa kirjoittaa, mutta läpi paistaa pikkupoikamaisuus, ei kirjoita kokemuksista vaan isojen poikien juttujen perusteella.
  Huom. ylläoleva ei poista sitä seikkaa, että nuori mies osaa todella kirjoittaa. Pystyisi vaan vielä paljon parempaan.”

  😀 Näköjään jokainen tarinani saa tällaisia kommentteja, joten pitää ehkäpä vastata. Tai ehkäpä ei, sillä minulla ei ole mitään puolusteltavaa, mutta en voi vastustaa kiusausta. 😉

  No, tuo ikäjuttu meni pahasti pieleen, mutta kyllä minä muuten tunnistan mistä puhutaan. En kirjoita omasta kokemuksesta ja se on tarkoituksellista. Jätän omat säheltämiseni, pussailuni ja ihastukseni ns. todelliseen maailmaan. En haaveile mistään sankariteoista, koska arkipäivän haasteet riittävät aivan hyvin. Tarinani ovat puhdasta fantasiaa, aikuisten satuja.

  Liioittelu on tarkoituksellista ja oma tyylini. Ok, lainasit kohtaa josta en ole ylpeä. Se on pöhkö, mutta niin on koko tarina. Ei sitä ole tarkoitettu otettavaksi vakavasti. Voisin väittää kirjoittavani parodiaa, mutta en. En ole niin hyvä. Kirjoitan vain mitä päähäni pälkähtää ja siitä syntyy minun novellini.

  Parempaa? Ehkä tai ehkä ei. Ehkä säästän sen oikeaan kirjoittamiseen ja seksinovellit ovat minulle tällainen sivuharrastus, jolla puran paineita.

 4. odonte says:

  ”Vittu! Tiedätkö, sulla on ainakin 25-senttinen. Miten se voi olla noin suuri? Ja mä oon nähnyt ohuempia kesäkurpitsoja! Miten toi voisi ikinä mahtua mun pimppiin…” Aneten ääni sortui ja hän oli ryntäämässä karkuun.”

  Seksinovellin kirjoittaminen on herkkä laji. Tuntuu siltä, että master J on varsin nuori miehen alku vaikka sankarteoista haaveilee ja kirjoittaa. Jotenkin vaan ei toimi. Jonathan osaa kirjoittaa, mutta läpi paistaa pikkupoikamaisuus, ei kirjoita kokemuksista vaan isojen poikien juttujen perusteella.
  Huom. ylläoleva ei poista sitä seikkaa, että nuori mies osaa todella kirjoittaa. Pystyisi vaan vielä paljon parempaan.

Kommentoi

top